Hop til indhold
Montezi

Advarsel! - diskretionen på T2U er ophævet???

Recommended Posts

Jeg synes at pigerne (og for den sags skyld også mændene) herinde bør være opmærksomme på, at det nu tilsyneladende er tilladt at offentliggøre andres Facebook-profiler på Talk2us.dk - eftersom de ikke betragter det som værende private men offentlige oplysninger, hvis de kan ses uden at man er logget ind.

http://talk2us.dk/viewtopic.php?f=34&t=906&sid=e8d70e970e24da682e05838f9a0aed1e

Denne udmelding fra Co-Admin:

“Hvad der ligger på en profil på Facebook, Twitter og hvor det ellers måtte forefindes, som alle kan se uden at være logget ind, er offentlig tilgængelig, og netop IKKE privat så derfor vil vi IKKE reagerer på det”

Der har tidligere været adskillige brud på diskretionen på T2U - hvor ledelsen har været en blanding af ligegyldige og inkompetente i deres indgriben - men nu er der åbenbart åbnet op for at alt er tilladt!

Om dette er bevidst eller blot endnu et eksempel at ledelsen på T2U ikke aner hvad de foretager sig, er jeg i tvivl om - men den seneste udmelding fra Co-Admin er da i den grad at åbne Pandoras Æske!

Så jeg synes at folk skal være lidt opmærksomme på at de risikerer at blive udstillet på T2U hvis andre brugere har et horn i siden på dem og at det er med ledelsens velsignelse. Så tjek jeres profiler på diverse sociale netværk og sørg for at jeres sikkerhedstillinger er så private som muligt.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Monte.

En ret skræmmende udmelding fra deres side. T2U er en losseplads for useriøse indlæg, der kun går ud på, at ramme og skade. Det gavner ingen. Sjældent har jeg læst et mere useriøst og lovløs internetside.

God søndag

KK. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der må sidde nogle jurakyndige, der læser med her?

Kunne der sammensættes en taskforce, med det formål at udrede hvilke juridiske muligheder der er for at sætte en stopper for Talk2us?

Brugerne har jo netop et offentligt og et privatliv for sig på internettet, og hvis man med forsæt kæder disse sammen, og dermed afslører identiteter, afslører man jo sammes virkelige indentitet mod dennes vilje.

Lovligheden heraf må vel  kunne afprøves juridisk.

Mon ikke alene en stævning med udsigt til at blive konfronteret med juridiske kapaciteter, vil kunne få Talk2us til tænke sig om en ekstra gang, om de vil tage denne kamp?

Ledelsen af Talk2us har vel også egne offentlige profiler på sociale medier, og kunne jo blive udsat for samme behandling, som de accepterer på deres site - mon de har tænkt denne tanke til ende?

Venlig hilsen

Rejenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Talk2us er et skræmmende eksempel på, hvad en cocktail af talentløs ledelse/moderation og nogle vanvittige profiler uden nogen form for moralske begreber,  kan udvikle sig til :( 

Redigeret af Andreas

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ledelsen på, og brugere af Talk2us skulle overveje om de med ro i sinde kan mene at de ikke selv bor i et glashus, og om de kan sige, lad den rene kaste den første sted ?

Der findes ressource mennesker, ordentlige mennesker, der ikke kunne drømme om at krydse linjen for hvad der er lovlig nødværge, men som jeg tror at Talk2us mindst af alle skal ønske at få deres manglende etik konfronteret af.

Om de mener at de bør frygte at nogle helt andre tager sagen i egen hånd, og på måder jeg personligt under ingen omstændigheder vil billige, ja det må de jo gøre op med sig selv, om de mener at de har grund til at frygte.

Men hvis ikke Talk2us trækker deres udmelding i land, håber jeg at nogle der kan, vil gøre deres liv til et helvede indenfor rammerne af lands lov og ret.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

T2U er hvad det er. Men de seneste ugers intensivering af videregivelse af privat info af flere brugere er en MEGET uheldig udvikling. Tak for advarslen Monte. Ærgeligt at det er nødvendigt med den slags forholdsregler fordi et dusin forsmåede mænd ikke kan finde ud af det

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

:( Jeg har læst hvordan administrator får hysteriske anfald derovre, jeg har læst hvordan co-admin (BigDick) vælter rundt og lader indlæg stå med private oplysninger og byder folk velkommen der kun opretter sig for at svine andre til men ikke har modet til at gøre det med deres rigtige navn, jeg har læst hvordan siden er oprettet for at BigDick kan svine andre piger til i hans tåbelige indlæg om alle mulige piger han er sur på og så er der en masse brugere der bare er oprettet og kun har skrevet 1-2 svine indlæg :(  

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
holstebronx skrev, for 2 minutter siden:

Altså admin herinde er også kommet med nogle mystiske beslutninger engang imellem synes jeg !

 

Såsom videregivelse af personlig info? Det er i så fald gået hen over hovedet på mig!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Iscenesat Virkelighed skrev, for 2 timer siden:

De er simpelhen rablende gale. :huh:

Spot on!

Del dette indlæg


Link til indlæg
holstebronx skrev, for 9 minutter siden:

Altså admin herinde er også kommet med nogle mystiske beslutninger engang imellem synes jeg !

 

Men ingen af delene er okay, må jeg hellere lige tilføje !

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Først vil jeg sige at det på INGEN måde er ok, hverken på den ene eller anden måde! 

Dernæst ,så er der jo intet nyt i det, det foregår da også her big time, forskellen er nok " bare", at her er det lidt mere skjult og derover på " snak nu (med )os "( hvilket ikke mange gør)  er det åbenlyst.. 

Har ikke tal på hvor mange personlige og sladder afsløringer om både gp'er og bruger , ledelsen herinde der er blevet enten nævnt her, til undertegnet , til andre gp'er og blandt brugerne her om div.. Ting som faktisk rager mig.. Har selv hørt / set end del, som hver gang får mig til at tænke, at hvor må nogen da have et sørgeligt liv.. 

Det kan da vel snart ikke komme bag på nogen.. På trods af jeg i gen billeder har, ikke er på nogen former for andre medier, ja så høre jeg da stadigvæk, at folk ved hvor jeg bor osv. Så ud fra det tænker jeg ikke der er noget nyt under solen.. Måske alle skal tænke over det og feje foran egen næse.. 

Men så skete der da lidt på eg på sådan en dejlig solbeskinnede søndag :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Så nåede vi bunden af diskretionskodekset..:-o

Kan det virkelig være meningen at man skal frygte for sin normale tilværelse, bare fordi man er aktiv i porno og prostitutionsverdenen..? Hvis man skal hænges ud på den måde som mange efterhånden er blevet på Talk2us.dk, skal der satme være en god grund og dokumentation. Her flyver trusler, afsløringer og tilsvininger rundt i luften efter dagsformen, og man fornemmer efterhånden en hund i et spil kegler, som klamre sig til en totalt misforstået fortolkning af retfærdighed og moral. Der findes som regel altid to siden af en sag, og intet er værre end en beskyldning for noget man ikke har gjort. Hvor fanden ender dette mareridt..?

Man har aldrig haft mod til at bringe alt lortet her på Eroguide.dk.. Man har aldrig været klar i spyttet omkring chatrevyen med Lady Snowfox..? Er tiden ikke inde til lidt selvransagelse..? Retorikken taler for en lidt underlig landsbytosse, som de fleste bar over med, og frem til et "dumt svin" som sætter alt på et bræt for at udstille ligesindede.

Hvis man har nosser nok til at udvise en sidste respekt, så sletter man alt hvad der tidligere er skrevet på Talk2us.dk. Man giver frit lejde til de profiler som gerne vil fortsætte under andet Nick. Man giver nuværende skribenter chancen for at blive slettet for altid. Man står ved ejersituationen, og erkender at man behøver hjælp for at rette op på den synkende losseplads. Søg hjælp hos tidligere moderatorer, selvom ry'et er blakket... De kunne måske selv ha behov for en start på ny..:-) Skal der være plads til et lille intimt forum, skal der slåes en streg i sandet, og væbnes med tålmodighed.

Jeg ved godt at sammenhold i denne verden, er en by i Rusland, men kan vi Mænd som kvinder ikke holde sammen om diskretionen er vi ved vejs ende. Afsløringer fra prostitutionsbranchen kan være ret så ødelæggende for den enkelte...husk på hvor lille en gruppe mennesker vi repræsentere. 

Prostitution har givet mig muligheden for at møde nogle mennesker som jeg aldrig ville være stødt på hvis man spøger grundlæggeren af min opdragelse.. Mennesker som har overlevet på helt andre præmisser end jeg kendte til som ung. Kvinder som har ofret meget af deres voksenliv, og knoklet i denne branche for at deres nærmeste ikke skulle undvære noget. Pigerne i branchen har min største respekt, og jeg under dem kun det bedste.

Med den nuværende lovgivning, og de nuværende resourcer vil jeg stemme NEJ til forsat lovliggørelse af købesex. Vil man ikke ofre det nødvendige for ordnede forhold skal man ulovliggøre branchen. Alt for mange lider en trist skæbne, og er dybt fanget i faget for at hverdagen hænger sammen. Alt for mange unge intetanende kaster sig ud i en spiral, som kræver et mindre mirakel af selvværd for at komme fri af igen, når det først er for sent.

Jeg har ikke benyttet købesex i evigheder, så jeg har ingen frisk erfaring og byde ind med, men jeg blev sgu lidt rystet da jeg så udsendelsen fra Mon Cherie forleden aften. Jeg kan efterhånden godt forstå hvis et sexkøb går hen og bliver lidt akavet når billeder og alder laaangt fra stemmer overens med virkeligheden.. Ja undskyld Alice, men her skal der altså rettes op, og tak fordi du stillede op..:-)

Dette bliver mit sidste indlæg i prostitutionsdebatten. Jeg har været med længe on/off, og forlængst indset at debatterne bare går i ring. Jeg har ingen anmeldelser og bidrage med, har tabt lysten til at deltage, og vil placere min skrivelyst på Fodboldforum.

Tak for en masse sjove stunder, jeg vil ønske jer alle, alt mulig held og lykke.

VH Ludvig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

et site er hvad BRUGERNE gør det til - ikke hvad admins censurerer det til 

det siger da væsentlig mere om hvad det er for nogle svin der er derinde mere end det siger om admins.... for take it or leave it - det er IKKE forbudt at skrive/linke til noget der ligger helt offentligt

hvis man har en offentlig profil - så ER det en risiko man løber og vil man ikke genkendes - så er det op til en selv at sørge for man ikke bliver det

når det er sagt....  så er det dårlig stil af de der admins - MEGET dårlig stil!! 

men gør de principielt noget forkert... njaaa ikke rigtigt....  og juridisk - slet ikke... 

deres etik er sort som graven.... men derudover... så burde det da være de svin der deler i burde være vrede på.... 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jasmin skrev, for 6 timer siden:

et site er hvad BRUGERNE gør det til - ikke hvad admins censurerer det til 

det siger da væsentlig mere om hvad det er for nogle svin der er derinde mere end det siger om admins.... for take it or leave it - det er IKKE forbudt at skrive/linke til noget der ligger helt offentligt

hvis man har en offentlig profil - så ER det en risiko man løber og vil man ikke genkendes - så er det op til en selv at sørge for man ikke bliver det

når det er sagt....  så er det dårlig stil af de der admins - MEGET dårlig stil!! 

men gør de principielt noget forkert... njaaa ikke rigtigt....  og juridisk - slet ikke... 

deres etik er sort som graven.... men derudover... så burde det da være de svin der deler i burde være vrede på.... 

For det første... så udelukker det ene vel ikke det andet???

For det andet... er du gal en kovending - jeg har slet ikke tal på hvor mange gange du er er blevet vred - eller rettere skrup-hysterisk på ledelsen her på EG over hvad de tillader, men nu lyder det som om du istedet blot skulle have været sur på skribenterne.... Det er ikke nemt når man skal skal tilpasse sine holdninger efter personlige sympatier ;)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Jasmin skrev, for 15 timer siden:

 

hvis man har en offentlig profil - så ER det en risiko man løber og vil man ikke genkendes - så er det op til en selv at sørge for man ikke bliver det

når det er sagt....  så er det dårlig stil af de der admins - MEGET dårlig stil!! 

men gør de principielt noget forkert... njaaa ikke rigtigt....  og juridisk - slet ikke... 

 

:( En massagepige opdagede jeg at hun havde en offentlig profil. Hun figurede under min foreslåede venner på facebook fordi vi har fælles venner. Hun brugte et par af de samme billeder på facebook som i hendes annoncer. Det er hendes opgave at sørge for at man ikke kan genkende hende på den måde er jeg enig i. Men postede jeg et indlæg om hvem hun var og fik det lov til at blive stående ville det være principielt forkert. :(

Kommer du til at dumme dig med en offentlig profil vil det også være principielt forkert at hænge dig ud med navn, privatliv. ;)

:( Det er principielt forkert hvad de gør uanset at du mener det modsatte hvis man har en ordentlig moral. :(

Det er fint at co-admin/BigDick på talk2us er en af dine venner og kunder iflg ham selv og at i skal mødes igen men lad være med at tilpasse dine holdninger efter din pengepung og sympatier.Så roder du dig ud i nogle pudsige holdninger som ikke er videre fornuftige eller sympatiske.

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jasmin skrev, for 16 timer siden:

et site er hvad BRUGERNE gør det til - ikke hvad admins censurerer det til 

det siger da væsentlig mere om hvad det er for nogle svin der er derinde mere end det siger om admins.... for take it or leave it - det er IKKE forbudt at skrive/linke til noget der ligger helt offentligt

hvis man har en offentlig profil - så ER det en risiko man løber og vil man ikke genkendes - så er det op til en selv at sørge for man ikke bliver det

når det er sagt....  så er det dårlig stil af de der admins - MEGET dårlig stil!! 

men gør de principielt noget forkert... njaaa ikke rigtigt....  og juridisk - slet ikke... 

deres etik er sort som graven.... men derudover... så burde det da være de svin der deler i burde være vrede på.... 

Jammen "de svin" er vi skam også vrede på..... som Monte siger udelukker det ene ikke det andet. Men ansvaret ligger hos dem der ikke efterfølgende vil fjerne svineriet jvf:

"Hvad der ligger på en profil på Facebook, Twitter og hvor det ellers måtte forefindes, som alle kan se uden at være logget ind, er offentlig tilgængelig, og netop IKKE privat så derfor vil vi IKKE reagerer på det.

Denne afgørelse er IKKE til diskussion, jvnf. vores regler. "

Ergo "svineriet" er med talk2us' velsignelse og billigelse!!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jasmin skrev, for 16 timer siden:

 

men gør de principielt noget forkert... njaaa ikke rigtigt....  og juridisk - slet ikke... 

 

Er du sikker på det? Jeg er ikke. persondatalvgivningen er kringlet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jasmin har fat i den lange ende her.

Talk2US og EG tilbyder bare en platform. Det kan aldrig være ledelsens ansvar, hvad brugerne vælger at gøre. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
sølvpapirshat skrev, for 2 minutter siden:

Jasmin har fat i den lange ende her.

Talk2US og EG tilbyder bare en platform. Det kan aldrig være ledelsens ansvar, hvad brugerne vælger at gøre. 

Lidt moral og retningslinjer må ledelsen godt have ! På T2U siger man velkommen til alt revl og krat. Det er det rene vilde western. Man klapper i hænderne over anarkiet.

Det er værre end "Nationen".

Del dette indlæg


Link til indlæg
Uldjyden skrev, for 3 timer siden:

Det er principielt forkert hvad de gør uanset at du mener det modsatte hvis man har en ordentlig moral. :(

Det er fint at co-admin/BigDick på talk2us er en af dine venner og kunder iflg ham selv og at i skal mødes igen men lad være med at tilpasse dine holdninger efter din pengepung og sympatier.Så roder du dig ud i nogle pudsige holdninger som ikke er videre fornuftige eller sympatiske.

Kære Uldjyde... hvis du har læst bare ganske få af mine indlæg herinde ville du vide at mine sympatier, min integritet og mine grænser ikke kan købes... overhovedet... så du kan godt spare dig den slags småtskårne insinuationer... 

Uanset hvordan du vender og drejer det... så kan der på ingen måde være nogen som helst juridisk ansvarlighed overfor fremlæggelse af allerede offentlige oplysninger...  dvs - det er pigens eget ansvar ikke at dumme sig... 

Moralsk og etisk ansvar er en ganske anden boldgade - og der mener jeg at de admins begår en gigant brøler og jeg finder det usmageligt - nøjagtig som jeg gør herinde når admins ikke reagerer...  men faktum er - nøgternt set gør de ikke noget hverken ulovligt eller forkert...  hverken her på EG eller på T2U

Men på T2U gør de noget der er allerhelvedes usympatisk...  At de ikke vil værne om pigernes privatliv fordi det er moralsk og etisk det rigtige - det betyder blot at vi har at gøre med nogle admins som der bør tages afstand fra i den kapacitet  - men det er til dato stadig ikke ulovligt at være blottet for empati og moral 

Og ja - jeg er fuldkommen sikker på at de ikke  har noget ansvar....  for kravet om at fjerne de private (offentligt tilgængelige) info stilles kva branchens krav om diskretion...  og det er ikke på nogen måde noget der under nogen form overhovedet kan hæftes op på persondataloven.... den er fuldkommen ligetil og ikke spor kringlet

Men drenge... vågn lige op... i skriger af de der admins og al deres dårlige moral...  men når i begynder at snakke om ansvar og juridske forpligtelser - så skyder i komplet over målet.... og det er det jeg reagerer på....  det er hus forbi på den der... 

Og desuden... det ville klæde mange af jer at indrømme at i ikke er helt så hurtige og knap så hellige når det sker herinde.... men fordi det er T2U - så er det pludselig værd at starte en hel tråd om..... og så får den ikke for lidt med den nyfundne og renskurede moral... 

At være vred på brugerne fra T2U udelukker ikke at bebrejde de admins der ikke fjerner oplysningerne (fordi det er det rette at gøre)... men så tag afstand fra begge dele i stedet for bare at bruge det som endnu en kærkommen mulighed for at rive op i jeres respektive nag af ældre dato.... for det er hverken mere eller mindre end det i har gang i her.

Redigeret af Jasmin

Del dette indlæg


Link til indlæg

Umiddelbart ser det mest ud som om at T2U er at sammenligne med en skraldespand, hvor man kan læsse l... af om EG. Der diskuteres jo stort set ikke andre emner.

Vil det smarteste ikke være blot at lade dem svinde lige så stille ind?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bear skrev, for 1 time siden:

Umiddelbart ser det mest ud som om at T2U er at sammenligne med en skraldespand, hvor man kan læsse l... af om EG. Der diskuteres jo stort set ikke andre emner.

Vil det smarteste ikke være blot at lade dem svinde lige så stille ind?

Det er jo nogle af de samme folk som også er herinde, meget hyklerisk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...