Hop til indhold
Guest aloha

Lena....intet mindre end den fuldendte GP oplevelse!!! (tæt på at slette GP!)

Recommended Posts

Guest aloha

Hej Drenge

Først lige lidt kort off topic - sorry guys men sætter min oplevelse i et bedre perspektiv.

Har været inaktiv længe, nok mest pga. nogle ringere oplevelser for en rum tid siden og så er jeg nok blevet super kræsen og orker ikke køre forgæves og vende snuden hjem når det viser sig at pigen er langt fra billeder og/eller beskrivelser. For at være helt ærlig sidder jeg nogle gange med åben mund og polypper når jeg ser billeder af de GP'er i anmelder, trods jeg respekterer at vi alle har vores helt egen smag :) Dette blot for at understrege at det er lang tid siden jeg har haft en rigtig god oplevelse med en GP men samtidig med en GP der både af udseende og væsen klikker med mine tanker om en god GP oplevelse. Men når man så endelig oplever noget i den øvre del af skalaen, synes jeg at det må deles med jer andre.

Så nu til sagen! Vi kaster lige linket med det samme for at stille jeres visuelle nysgerrighed: https://www.escortguide.dk/P/lena-if-u-wish-100-authentic-and-no-make-up--42189.html

Havde skrevet lidt med Lena i sidste uge og ud fra hvad jeg havde set og læst sammenholdt med den måde hun kommunikerede med mig på blev min nysgerrighed for alvor vækket. Og det lykkes endelig i dag at få en aftale i hus. Så jeg kørte ind til byen, relativt nemt at finde parkering og rigtig godt og diskret sted hun holder til. (altid en fordel ikke at føle alle glor på en). Jeg bliver lukket ind og så står man der foran døren og ringer på - og ja jeg var meget spændt på flere planer :) Døren går op og tror min kæbe rammer jorden - wow, sikke en naturlig skønhed. Altså ikke bare køn og lidt lækker - decideret smuk. Sådan en rigitig lille mus, hvis i kan følge mig. Bliver budt indenfor og skal til at kramme hende, men kan mærke hendes ansigt og læber søger efter noget andet og skuldrene faldt helt ned da vores læber mødtes og jeg fik det jeg vil betegne som et lækkert vådt men også inderligt kys - tiden stod stille!

Blev budt på en kop kaffe, det var trods alt rigtig koldt udenfor og hvis man skal klage, så var den nu kun lettere lunken - men hey vil slet ikke klage over noget som helst. Lena er meget snak sagelig og følte mig hurtigt hjemme. Foretrækker altid at tage bad hos pigen, så mig ind under den varme bruser. Stedet er ret lækkert og sådan lidt urban i stilen :)

Hun ligger og slangede sig i sengen og mig op i sengen også. Skal lige nævnes at pigen på billederne er rigtig flot i mine øjne, men virkeligheden slår altså dette. Hun er slank, smuk, sexet og samtidig et super frækt glimt i øjet. Vi begynder at kysse hinanden, ja nærmest lidenskabeligt og jeg begynder at blive tændt, ligesom hun. Hun bevæger sig langsomt ned af mig med kys og en tunge der går på opdagelse og så gik det ellers løs. Jeg tænder normalt meget på en pige der virkelig kan tage den til roden - det kan Lena ikke, men det var alligevel en perfekt start - dejlig vådt, masser af tunge og hun fokuserede ikke kun på kalorius men også alt omkring! Hun skriver selv i sin annonce "Promise someting special will happen" og kan blot sige der skete en masse dejlige ting.

På med regnfrakken og herefter gled hun langsomt ned over mig - en fantastisk følelse. Herefter red hun ud på prærien og uden at sige for meget, så blev der rigtig vådt og varmt - hold nu op det var intenst og frækt! Havde aftalt anal inden vi gik i gang og da hun efter at være kommet gentagne gange på rideturen selv spurgte om jeg ikke nok ville tage hende i røven, så siger man jeg ikke nej tak :) hun lagde forsigtigt ud og jeg lod hende styre tempoet, men stille og roligt kom vi godt i gang. I forhold til mine oplevelser med anal hos GP'er så kunne man bare mærke på Lena at hun nød det i fulde drag også de lidt dybere stød uden der gik total Duracell i den! Herefter skift af regnfrakke og så en dejlig missionær, hvor hun igen kom gentagne gange - hun var så super fræk og samtidig så smuk som hun lå der. Hun skriver på sin annonce at hun kan fortælle dig noget "face to face" så hvis der ellers er kemi, så gør man måske klogt i at spørge, hvad hun også kan lide. Af respekt for Lena vil jeg derfor ikke komme nærmere ind på detaljerne, men kan sige at den sidste del af seancen blev en klassisk fræk doggy.

Der er overhovedet ikke styr på tid eller noget - men lige pludselig beder Lena om at jeg kommer i hendes mund. Hun vender sig rundt og ligger der på ryggen lige foran mig - sikke et gudesyn og her skete der også specielle ting, som jeg nød til fulde apropos ovenstående citat fra hendes annonce og ender ud med at eksploderer i mund og ansigt.

Hun rejser sig egentlig hurtigt op, mens jeg lige ligger og får pusten, for som sagt trods det ikke var hård Duracell, så var der alligevel til tider godt tempo på - egentlig et rigtig godt mix mellem lidt hårdere og det mere stille og rolige og blide. Men hun har ikke tørt sit ansigt så hun render rundt med en flot "pearl necklace" og så begynder vi at grine. Igen ingen stress vi snakker og hygger imens hun tager bad og jeg tager tøj på. Kunne formentlig også have gået i bad der og måske endda sammen med Lena, men jeg skulle ud i kulden igen, så undlod. 

Til gengæld fik jeg den dejligste krammer og igen inderlige og dybe kys, som om hun nærmest ikke ville lade mig gå ud af døren og selv i døren kunne man næsten ikke lade læberne slippe. Ja nok nærmest sådan du kysser farvel som nyforelsket.

Drenge håber ikke det blev for meget det her, men har trods alt besøgt GP i ny og næ de sidste 10 år - og har tidligere haft nogle fantastiske oplevelser, dog også mange middelmådige. En ting er sikkert, Lena slår alt og alle gennem tiden og det siger ikke så lidt, hvis man også lige tager med i ligningen at jeg har været så tæt på nogle GP'er at jeg har besøgt dem privat. Men en vaske ægte fornemmelse af at være nyforelsket og kærester i en god times tid, som nærmest blev til halvanden. Det findes ikke mere oprigtigt, lækkert, frækt, lidenskabeligt, inderligt og dejligt i GP verdenen!!! Så er det sagt.

I andre bruger typisk 10 skalaen på sted, pige og sex. Hør her drenge - i forhold til Lena rækker 10 ikke på nogle af de tre parametre, og mig der altid retter på folk der taler om 110%, når der nu kun findes 100% i den sammenhæng. 

Og så til sidst skal vi jo også lige have gentagelsesfaktoren, som teoretisk er så høj som sådan en nu kan være - men men drenge. Har med et smil på læben på vej hjem i bilen besluttet mig for at stoppe på toppen. Bedre bliver det ikke og gider ikke middelmådige oplevelser hos andre, og selv mine rigtig gode oplevelser er sammenlignet med Lena netop blevet middelmådige! Så jeg tjekker ud nu, fantastisk måde at slutte ringen på - jeg er helt oppe at ringe og vil nok være det en rum tid endnu.

Pas godt på hende, for hun er virkelig en ener og ja mange vil nok i den sammenhæng betegne Lena som en drømmekvinde - men gutter hun findes i virkeligheden!

Undskyld den lange tråd :) Over and out!

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtigt god anmeldelse af Lena :wub:, har også besøgt hende efter anbefalinger her inde og har samme oplevelse af hende som dig :D

Pussyboy 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Aloha,, dejlig anm.,, rart at høre at Lena stadigvæk performer,,, for vildt ;)

Mødte hende 1. gang sidste år i August, havde selv stort set samme oplevelse, og var høj i mange dage efter og blev bare nød til at besøge hende igen hurtigst muligt,, 

Lena <3 er i min optik utrolig dygtig til at sætte sig ind i ens behov, at hun så er skide flot, dejlig, lækker og skide empatisk gør bare hele besøget så meget dejligere,,, og hun kysser virkelig godt, intens og meget,,, 

Har kun mødt ganske få GP helt oppe i Lena's klasse og den ene er Mia <3,,, ja the one and only 

Bonus spørgsmål er Lena alene eller arb hun sammen med Maia med de dejlige bryster,, uhhh kunne godt lige lægge mit hovedet i blød i dem ligenu :rolleyes:

Pft  Hunter 

Redigeret af Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, for 2 timer siden:

 

Bonus spørgsmål er Lena alene eller arb hun sammen med Maia med de dejlige bryster,, uhhh kunne godt lige lægge mit hovedet i blød i dem ligenu :rolleyes:

Pft  Hunter 

Da jeg besøgt Lena :wub: i sidst uge var hun alene, men hendes veninde vender tilbage :P

Pussyboy 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Ebden_jj skrev, 1 time siden:

Kunne i ikke lige være søde og skrive hvor i byen damen holder til.

Omkring Bryggen , men sidste dag idag , så skynd dig. Men hun er snart tilbage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, for 6 timer siden:

 

Har kun mødt ganske få GP helt oppe i Lena's klasse og den ene er Mia <3,,, ja the one and only 

 

Findes der et link til Mia ? :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tør jo snart ikke at blande mig længere, da jeg var helt outdated på Lenas adresse;)

Men her er link til Mia, hvor jeg hvis nogen skulle være i tvivl, er helt enig med Hunter. Hun er i en elite for sig selv. 

Mia

Men hun er væk i øjeblikket, men kommer da gudskelov snart tilbage. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
aloha skrev, den 29/1/2019 at 00:15:

Hej Drenge

Først lige lidt kort off topic - sorry guys men sætter min oplevelse i et bedre perspektiv.

Har været inaktiv længe, nok mest pga. nogle ringere oplevelser for en rum tid siden og så er jeg nok blevet super kræsen og orker ikke køre forgæves og vende snuden hjem når det viser sig at pigen er langt fra billeder og/eller beskrivelser. For at være helt ærlig sidder jeg nogle gange med åben mund og polypper når jeg ser billeder af de GP'er i anmelder, trods jeg respekterer at vi alle har vores helt egen smag :) Dette blot for at understrege at det er lang tid siden jeg har haft en rigtig god oplevelse med en GP men samtidig med en GP der både af udseende og væsen klikker med mine tanker om en god GP oplevelse. Men når man så endelig oplever noget i den øvre del af skalaen, synes jeg at det må deles med jer andre.

Så nu til sagen! Vi kaster lige linket med det samme for at stille jeres visuelle nysgerrighed: https://www.escortguide.dk/P/lena-if-u-wish-100-authentic-and-no-make-up--42189.html

Havde skrevet lidt med Lena i sidste uge og ud fra hvad jeg havde set og læst sammenholdt med den måde hun kommunikerede med mig på blev min nysgerrighed for alvor vækket. Og det lykkes endelig i dag at få en aftale i hus. Så jeg kørte ind til byen, relativt nemt at finde parkering og rigtig godt og diskret sted hun holder til. (altid en fordel ikke at føle alle glor på en). Jeg bliver lukket ind og så står man der foran døren og ringer på - og ja jeg var meget spændt på flere planer :) Døren går op og tror min kæbe rammer jorden - wow, sikke en naturlig skønhed. Altså ikke bare køn og lidt lækker - decideret smuk. Sådan en rigitig lille mus, hvis i kan følge mig. Bliver budt indenfor og skal til at kramme hende, men kan mærke hendes ansigt og læber søger efter noget andet og skuldrene faldt helt ned da vores læber mødtes og jeg fik det jeg vil betegne som et lækkert vådt men også inderligt kys - tiden stod stille!

Blev budt på en kop kaffe, det var trods alt rigtig koldt udenfor og hvis man skal klage, så var den nu kun lettere lunken - men hey vil slet ikke klage over noget som helst. Lena er meget snak sagelig og følte mig hurtigt hjemme. Foretrækker altid at tage bad hos pigen, så mig ind under den varme bruser. Stedet er ret lækkert og sådan lidt urban i stilen :)

Hun ligger og slangede sig i sengen og mig op i sengen også. Skal lige nævnes at pigen på billederne er rigtig flot i mine øjne, men virkeligheden slår altså dette. Hun er slank, smuk, sexet og samtidig et super frækt glimt i øjet. Vi begynder at kysse hinanden, ja nærmest lidenskabeligt og jeg begynder at blive tændt, ligesom hun. Hun bevæger sig langsomt ned af mig med kys og en tunge der går på opdagelse og så gik det ellers løs. Jeg tænder normalt meget på en pige der virkelig kan tage den til roden - det kan Lena ikke, men det var alligevel en perfekt start - dejlig vådt, masser af tunge og hun fokuserede ikke kun på kalorius men også alt omkring! Hun skriver selv i sin annonce "Promise someting special will happen" og kan blot sige der skete en masse dejlige ting.

På med regnfrakken og herefter gled hun langsomt ned over mig - en fantastisk følelse. Herefter red hun ud på prærien og uden at sige for meget, så blev der rigtig vådt og varmt - hold nu op det var intenst og frækt! Havde aftalt anal inden vi gik i gang og da hun efter at være kommet gentagne gange på rideturen selv spurgte om jeg ikke nok ville tage hende i røven, så siger man jeg ikke nej tak :) hun lagde forsigtigt ud og jeg lod hende styre tempoet, men stille og roligt kom vi godt i gang. I forhold til mine oplevelser med anal hos GP'er så kunne man bare mærke på Lena at hun nød det i fulde drag også de lidt dybere stød uden der gik total Duracell i den! Herefter skift af regnfrakke og så en dejlig missionær, hvor hun igen kom gentagne gange - hun var så super fræk og samtidig så smuk som hun lå der. Hun skriver på sin annonce at hun kan fortælle dig noget "face to face" så hvis der ellers er kemi, så gør man måske klogt i at spørge, hvad hun også kan lide. Af respekt for Lena vil jeg derfor ikke komme nærmere ind på detaljerne, men kan sige at den sidste del af seancen blev en klassisk fræk doggy.

Der er overhovedet ikke styr på tid eller noget - men lige pludselig beder Lena om at jeg kommer i hendes mund. Hun vender sig rundt og ligger der på ryggen lige foran mig - sikke et gudesyn og her skete der også specielle ting, som jeg nød til fulde apropos ovenstående citat fra hendes annonce og ender ud med at eksploderer i mund og ansigt.

Hun rejser sig egentlig hurtigt op, mens jeg lige ligger og får pusten, for som sagt trods det ikke var hård Duracell, så var der alligevel til tider godt tempo på - egentlig et rigtig godt mix mellem lidt hårdere og det mere stille og rolige og blide. Men hun har ikke tørt sit ansigt så hun render rundt med en flot "pearl necklace" og så begynder vi at grine. Igen ingen stress vi snakker og hygger imens hun tager bad og jeg tager tøj på. Kunne formentlig også have gået i bad der og måske endda sammen med Lena, men jeg skulle ud i kulden igen, så undlod. 

Til gengæld fik jeg den dejligste krammer og igen inderlige og dybe kys, som om hun nærmest ikke ville lade mig gå ud af døren og selv i døren kunne man næsten ikke lade læberne slippe. Ja nok nærmest sådan du kysser farvel som nyforelsket.

Drenge håber ikke det blev for meget det her, men har trods alt besøgt GP i ny og næ de sidste 10 år - og har tidligere haft nogle fantastiske oplevelser, dog også mange middelmådige. En ting er sikkert, Lena slår alt og alle gennem tiden og det siger ikke så lidt, hvis man også lige tager med i ligningen at jeg har været så tæt på nogle GP'er at jeg har besøgt dem privat. Men en vaske ægte fornemmelse af at være nyforelsket og kærester i en god times tid, som nærmest blev til halvanden. Det findes ikke mere oprigtigt, lækkert, frækt, lidenskabeligt, inderligt og dejligt i GP verdenen!!! Så er det sagt.

I andre bruger typisk 10 skalaen på sted, pige og sex. Hør her drenge - i forhold til Lena rækker 10 ikke på nogle af de tre parametre, og mig der altid retter på folk der taler om 110%, når der nu kun findes 100% i den sammenhæng. 

Og så til sidst skal vi jo også lige have gentagelsesfaktoren, som teoretisk er så høj som sådan en nu kan være - men men drenge. Har med et smil på læben på vej hjem i bilen besluttet mig for at stoppe på toppen. Bedre bliver det ikke og gider ikke middelmådige oplevelser hos andre, og selv mine rigtig gode oplevelser er sammenlignet med Lena netop blevet middelmådige! Så jeg tjekker ud nu, fantastisk måde at slutte ringen på - jeg er helt oppe at ringe og vil nok være det en rum tid endnu.

Pas godt på hende, for hun er virkelig en ener og ja mange vil nok i den sammenhæng betegne Lena som en drømmekvinde - men gutter hun findes i virkeligheden!

Undskyld den lange tråd :) Over and out!

 

 

Du har haft en helt unik oplevelse, der svarer til min.

Lena er en ener. Hun er toppen. Har nu besøgt hende flere gange - et blevet afhængig

Del dette indlæg


Link til indlæg
aloha skrev, den 29/1/2019 at 00:15:

Hej Drenge

Først lige lidt kort off topic - sorry guys men sætter min oplevelse i et bedre perspektiv.

Har været inaktiv længe, nok mest pga. nogle ringere oplevelser for en rum tid siden og så er jeg nok blevet super kræsen og orker ikke køre forgæves og vende snuden hjem når det viser sig at pigen er langt fra billeder og/eller beskrivelser. For at være helt ærlig sidder jeg nogle gange med åben mund og polypper når jeg ser billeder af de GP'er i anmelder, trods jeg respekterer at vi alle har vores helt egen smag :) Dette blot for at understrege at det er lang tid siden jeg har haft en rigtig god oplevelse med en GP men samtidig med en GP der både af udseende og væsen klikker med mine tanker om en god GP oplevelse. Men når man så endelig oplever noget i den øvre del af skalaen, synes jeg at det må deles med jer andre.

Så nu til sagen! Vi kaster lige linket med det samme for at stille jeres visuelle nysgerrighed: https://www.escortguide.dk/P/lena-if-u-wish-100-authentic-and-no-make-up--42189.html

Havde skrevet lidt med Lena i sidste uge og ud fra hvad jeg havde set og læst sammenholdt med den måde hun kommunikerede med mig på blev min nysgerrighed for alvor vækket. Og det lykkes endelig i dag at få en aftale i hus. Så jeg kørte ind til byen, relativt nemt at finde parkering og rigtig godt og diskret sted hun holder til. (altid en fordel ikke at føle alle glor på en). Jeg bliver lukket ind og så står man der foran døren og ringer på - og ja jeg var meget spændt på flere planer :) Døren går op og tror min kæbe rammer jorden - wow, sikke en naturlig skønhed. Altså ikke bare køn og lidt lækker - decideret smuk. Sådan en rigitig lille mus, hvis i kan følge mig. Bliver budt indenfor og skal til at kramme hende, men kan mærke hendes ansigt og læber søger efter noget andet og skuldrene faldt helt ned da vores læber mødtes og jeg fik det jeg vil betegne som et lækkert vådt men også inderligt kys - tiden stod stille!

Blev budt på en kop kaffe, det var trods alt rigtig koldt udenfor og hvis man skal klage, så var den nu kun lettere lunken - men hey vil slet ikke klage over noget som helst. Lena er meget snak sagelig og følte mig hurtigt hjemme. Foretrækker altid at tage bad hos pigen, så mig ind under den varme bruser. Stedet er ret lækkert og sådan lidt urban i stilen :)

Hun ligger og slangede sig i sengen og mig op i sengen også. Skal lige nævnes at pigen på billederne er rigtig flot i mine øjne, men virkeligheden slår altså dette. Hun er slank, smuk, sexet og samtidig et super frækt glimt i øjet. Vi begynder at kysse hinanden, ja nærmest lidenskabeligt og jeg begynder at blive tændt, ligesom hun. Hun bevæger sig langsomt ned af mig med kys og en tunge der går på opdagelse og så gik det ellers løs. Jeg tænder normalt meget på en pige der virkelig kan tage den til roden - det kan Lena ikke, men det var alligevel en perfekt start - dejlig vådt, masser af tunge og hun fokuserede ikke kun på kalorius men også alt omkring! Hun skriver selv i sin annonce "Promise someting special will happen" og kan blot sige der skete en masse dejlige ting.

På med regnfrakken og herefter gled hun langsomt ned over mig - en fantastisk følelse. Herefter red hun ud på prærien og uden at sige for meget, så blev der rigtig vådt og varmt - hold nu op det var intenst og frækt! Havde aftalt anal inden vi gik i gang og da hun efter at være kommet gentagne gange på rideturen selv spurgte om jeg ikke nok ville tage hende i røven, så siger man jeg ikke nej tak :) hun lagde forsigtigt ud og jeg lod hende styre tempoet, men stille og roligt kom vi godt i gang. I forhold til mine oplevelser med anal hos GP'er så kunne man bare mærke på Lena at hun nød det i fulde drag også de lidt dybere stød uden der gik total Duracell i den! Herefter skift af regnfrakke og så en dejlig missionær, hvor hun igen kom gentagne gange - hun var så super fræk og samtidig så smuk som hun lå der. Hun skriver på sin annonce at hun kan fortælle dig noget "face to face" så hvis der ellers er kemi, så gør man måske klogt i at spørge, hvad hun også kan lide. Af respekt for Lena vil jeg derfor ikke komme nærmere ind på detaljerne, men kan sige at den sidste del af seancen blev en klassisk fræk doggy.

Der er overhovedet ikke styr på tid eller noget - men lige pludselig beder Lena om at jeg kommer i hendes mund. Hun vender sig rundt og ligger der på ryggen lige foran mig - sikke et gudesyn og her skete der også specielle ting, som jeg nød til fulde apropos ovenstående citat fra hendes annonce og ender ud med at eksploderer i mund og ansigt.

Hun rejser sig egentlig hurtigt op, mens jeg lige ligger og får pusten, for som sagt trods det ikke var hård Duracell, så var der alligevel til tider godt tempo på - egentlig et rigtig godt mix mellem lidt hårdere og det mere stille og rolige og blide. Men hun har ikke tørt sit ansigt så hun render rundt med en flot "pearl necklace" og så begynder vi at grine. Igen ingen stress vi snakker og hygger imens hun tager bad og jeg tager tøj på. Kunne formentlig også have gået i bad der og måske endda sammen med Lena, men jeg skulle ud i kulden igen, så undlod. 

Til gengæld fik jeg den dejligste krammer og igen inderlige og dybe kys, som om hun nærmest ikke ville lade mig gå ud af døren og selv i døren kunne man næsten ikke lade læberne slippe. Ja nok nærmest sådan du kysser farvel som nyforelsket.

Drenge håber ikke det blev for meget det her, men har trods alt besøgt GP i ny og næ de sidste 10 år - og har tidligere haft nogle fantastiske oplevelser, dog også mange middelmådige. En ting er sikkert, Lena slår alt og alle gennem tiden og det siger ikke så lidt, hvis man også lige tager med i ligningen at jeg har været så tæt på nogle GP'er at jeg har besøgt dem privat. Men en vaske ægte fornemmelse af at være nyforelsket og kærester i en god times tid, som nærmest blev til halvanden. Det findes ikke mere oprigtigt, lækkert, frækt, lidenskabeligt, inderligt og dejligt i GP verdenen!!! Så er det sagt.

I andre bruger typisk 10 skalaen på sted, pige og sex. Hør her drenge - i forhold til Lena rækker 10 ikke på nogle af de tre parametre, og mig der altid retter på folk der taler om 110%, når der nu kun findes 100% i den sammenhæng. 

Og så til sidst skal vi jo også lige have gentagelsesfaktoren, som teoretisk er så høj som sådan en nu kan være - men men drenge. Har med et smil på læben på vej hjem i bilen besluttet mig for at stoppe på toppen. Bedre bliver det ikke og gider ikke middelmådige oplevelser hos andre, og selv mine rigtig gode oplevelser er sammenlignet med Lena netop blevet middelmådige! Så jeg tjekker ud nu, fantastisk måde at slutte ringen på - jeg er helt oppe at ringe og vil nok være det en rum tid endnu.

Pas godt på hende, for hun er virkelig en ener og ja mange vil nok i den sammenhæng betegne Lena som en drømmekvinde - men gutter hun findes i virkeligheden!

Undskyld den lange tråd :) Over and out!

 

 

Være kommet flere gange? Det er noget naivt at tro, at en GP kommer under købesex ... det er skuespil, men fint hvis du bliver i den tro ...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sweex
raspeter skrev, for 13 minutter siden:

Være kommet flere gange? Det er noget naivt at tro, at en GP kommer under købesex ... det er skuespil, men fint hvis du bliver i den tro ...

Hvorfor i alverden skulle de ikke kunne det? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
raspeter skrev, for 1 time siden:

Være kommet flere gange? Det er noget naivt at tro, at en GP kommer under købesex ... det er skuespil, men fint hvis du bliver i den tro ...

Altså kan jo kun tale for mig selv,, og jeg skal virkelig anstrenge mig for ikke at de piger jeg besøger undgår at komme i himmelen :rolleyes:,, tit så må jeg holde lidt igen,, da jeg næsten ikke magter at skulle komme retur en anden gang,, der er jo bare så mange nye som skal prøves,,,, måske skulle man sende sin twin,,, eller få lavet et par kloner 

Ja Mille ikke Klovne med røde næser og russer hår som i russisk cirkusklovn,, :D

Nå nu skal jeg på after ski,, og få en lille ski på,, :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der ikke en venlig sjæl, der kan fortælle mig om billederne af hhv. Lena og Mia er ægte. De to piger er blevet rost til skyerne, men umiddelbart tænder jeg slet ikke på deres udseende. Samtidig er det svært at afgøre om billederne af især Lena overhovedet er af den samme pige. I givet fald; hvilke billeder er de mest vellignende?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest aloha

Littlefinger - alle billeder af Lena er ægte, og kan ikke rigtig sige hvilket det ligner bedst derimod synes jeg billede 2 + 3 ligner mindst grundet alt for meget styling i forhold til hvor naturlig smuk en kvinde man møder. Hun har et ufattelig smukt ansigt og jeg vil vove at sige at før mit besøg var jeg selv lidt nervøs fordi jeg synes hun kunne se ud til at have lidt brede hofter, men du vil møde en meget flot proportioneret slank kvinde og hendes bagdel er lige så god som billede 4

til raspeter vil jeg blot sige at jo det er muligt - en GP er sjovt nok en kvinde af kød og blod og hvis man bare har lidt forstand på kroppens funktioner og anatomi så ved man godt når det er fake eller ej - og lige med Lena så er den god nok

Del dette indlæg


Link til indlæg

Littlefinger - alle billeder af Mia er ægte. Der er ikke noget som helst fake over Mia. Hvis jeg skulle sige noget, så må det være billede 3 og 4, der er de bedste. 

Men det er da muligt, at alle ikke tænder på Mias udseende IRL. Smag og behag. Jeg kan bare ikke rigtigt forestille mig det og har ikke hørt om nogle brødre med den holdning. Kombiner det så med den sødeste og intelligente pige, der forstår at servicere sine kunder, så de virkelig føler sig hjemme. Ja - så er der ingen længere, der kan modstå hende. Vil jeg påstå. 

Og nu noget, som kan skabe debat - især i denne tråd. Jeg har været hos dem begge. De er begge på min Top 10.  Men Mia er en klar nummer 1, og Lena er ikke på Top 5. Dette siger jeg ikke for at forklejne Lena. Hun er top dollar og kysser himmelsk. Men Mia. Åhh. Særklasse. Gudinden over alle gudinder. Englestøv<3

Og tænke sig - de har boet i samme lejlighed:):)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, for 6 timer siden:

Littlefinger - alle billeder af Mia er ægte. Der er ikke noget som helst fake over Mia. Hvis jeg skulle sige noget, så må det være billede 3 og 4, der er de bedste. 

Men det er da muligt, at alle ikke tænder på Mias udseende IRL. Smag og behag. Jeg kan bare ikke rigtigt forestille mig det og har ikke hørt om nogle brødre med den holdning. Kombiner det så med den sødeste og intelligente pige, der forstår at servicere sine kunder, så de virkelig føler sig hjemme. Ja - så er der ingen længere, der kan modstå hende. Vil jeg påstå. 

Og nu noget, som kan skabe debat - især i denne tråd. Jeg har været hos dem begge. De er begge på min Top 10.  Men Mia er en klar nummer 1, og Lena er ikke på Top 5. Dette siger jeg ikke for at forklejne Lena. Hun er top dollar og kysser himmelsk. Men Mia. Åhh. Særklasse. Gudinden over alle gudinder. Englestøv<3

Og tænke sig - de har boet i samme lejlighed:):)

Du er ret glad for Mia Hva 

M _M *****Mia og Mille,, :D

Gad sgu godt prøve en threesomes med jer 2, ha ha ha 

Redigeret af Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg
aloha skrev, den 2/2/2019 at 09:36:

Littlefinger - alle billeder af Lena er ægte, og kan ikke rigtig sige hvilket det ligner bedst derimod synes jeg billede 2 + 3 ligner mindst grundet alt for meget styling i forhold til hvor naturlig smuk en kvinde man møder. Hun har et ufattelig smukt ansigt og jeg vil vove at sige at før mit besøg var jeg selv lidt nervøs fordi jeg synes hun kunne se ud til at have lidt brede hofter, men du vil møde en meget flot proportioneret slank kvinde og hendes bagdel er lige så god som billede 4

til raspeter vil jeg blot sige at jo det er muligt - en GP er sjovt nok en kvinde af kød og blod og hvis man bare har lidt forstand på kroppens funktioner og anatomi så ved man godt når det er fake eller ej - og lige med Lena så er den god nok

Super fint at du bilder dig selv det ind - så længe du lever i troen, er alt jo godt. Men jeg er faktisk medicinsk uddannet, så jeg kender anatomi og fysiologi ganske godt ;) Og nu er en orgasme - hos en kvinde - drevet af en lige stor del psykologi som det er af fysiologi. En kvinde i prostitution er der aldrig frivilligt, og derfor er det altid fake! Fakta! 

  • Tak 1
  • Haha 3
  • Forvirret 1
  • Sørgelig 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...