Hop til indhold
Bananas

Stories fra thaiklinikkerne - tosset, ekslusivt, sjovt og spændende

Recommended Posts

Inspireret af diverse tråde i det sidste: en om interaktion med udenlandske piger (tak KK), en om at stikke thaipiger til politiet (tak starson45) og en om hvorfor danske piger ikke arbejder på thaiklinikker (tak Jernsvinet) så kommer jeg i tanke om hvilke tossede og ufattelige oplevelser jeg har haft gennem årene på thaistederne i byen. Nogle har jeg allerede skrevet om på VL, (og skulle måske genoplive her?) men alt har jeg ikke fortalt endnu.
 
Og så tænker jeg at det skulle være sjovt at høre hvad i andre har været med til, på disse steder hvor alt kan ske og når man mindst aner det. Jeg opfordrer altså til en tråd om tossede og sjove oplevelser på thaisteder - ikke nødvendigvis med navn på piger og klinikker, men alligevel gode historier.
Her kommer en af mine.
 
Det er nogle år tilbage i tiden, og jeg har vandret junglens stier noget år og er bgeyndt at føle mig som en der har styr på hvad som sker og hvordan man håndterer disse små asiatiske juveler. But boy, had I one coming...
 
Efter et nogenlunde succéagtigt besøg på en ny klinik, tænkte jeg gentage successen. Nu kendte jeg jo pigen (jo du) og viste hvordan jeg skulle behandle hende (ho ho).
Jeg kom uanmeldt, ringede på døren og kom ind i stuen, hvor jeg blev henvist til sofaen. Jeg tog skoene af og satte mig at vente. Det tog nogle minutter og så kom hun ind. Blev glad at se mig (man er jo temmelig yndig, er man) og spurgte hvis det var hende jeg kom for. Det var jo det, og jeg begyndte at rejse mig for at forflytte mig til massageværelset. Men jeg kom aldrig op i stående, inden hun puttede mig ned i sofaen igen.
 
Solly, but rooms busy and one customer is coming. "Can you wait? One hour?"
No, jeg kan absolut ikke, tænkte jeg skuffet og sagde: "Maybe .... .."
"Or you can wait here", sagde hun og satte sig ved siden af mig.
 
"You really come for me?" Hun lagde sin hånd på mit ben og kiggede mig dybt i øjnene, et uimodståeligt smil på læberne.
"Yes", sagde jeg inspireret og lagde en hånd på hendes nøgne ben. Så ringede det på døren og en kund kom ind.
Hun sprang op, åbnede - vi mænd nikkede genert til hinanden, og så gik hun med ham ind. Alene i sofaen igen. I to minutter. 
 
"My friend take care of him." Hun satte sig overskrævs på mine knæ og kiggede mig i øjnene igen.
"You come for me, honey. I like that". Og så kyste hun mig. Og jeg mener.... hun kyste mig virkelig. Dybt og intenst og jeg prøvede at sige noget smart og fik ikke luft og hun trykte sig imod mig og jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre. Så jeg gjorde ikke noget andet end besvarede kyssen og tænkte at det her kan gå præcis som det vil....
Og det gjorde det. Det var lige præcis hvad det gjorde.
 
Efter nogle minuters kysserier, tog hun en filt som lå på sofaen, lagde den over mine bukser, krøb ned på gulvet under bordet og op under filten. Hun åbnede mine bukser og fandt den lille store bananen som straks forsvandt ind i hendes varme våde mund.
Holy moses, tænkte jeg og telefonen i butikken ringede. Og ringede. Jeg hørte stilethæle mod gulvet derinde, og så kom en kvinde ind for at svare. Hun nikkede artigt imod mig, og svarede i telefon. Jeg nikkede tilbage, og prøvede at ordne filten lidt sådan verdenserfaret som man gør når nogen ligger under filten og sutter på ens værktøj imens andre passer hverdagsagtige ting rundt omkring en.
 
Det ringede på døren igen, og jeg tænkte: Åh nej!!! . Men pigen under filten fortsatte ubekymret med sine gøremål, og kvinden ved telefonen gik og åbnede. En kund kom ind, og igen nikkede vi genert til hinanden. Jeg med min pik i en piges mund, og han med en kasket i hånden.
Og nu kom en anden kunde ud fra massageafdelingen. Han nikkede genert mod os andre, tog på sine sko og gik ud. Den første kund fulgte kvinden ind, og vi var alene igen. Thank God.
 
Jeg tog filten væk og trak pigen op. Dette gik jo slet ikke, og nu fik det i hvert fald være nok. Skulle jeg til at sige, når hun kyste mig igen. Siddende overskrævs over mig. Hun førte min hånd ned mellem sine ben, ind under trusserne og der .... var ..... det ..... meget ..... vådt.
Mit forsvar var ved at give op, og inden længe - jeg ved ikke hvordan hun lykkedes ... men inden længe var jeg inde i hende. I en sofa, i et venteværelse med vinduer imod gaden og døren aldeles indtil, var jeg gamle idiot inde i en ung flot pige ... og uden beskyttelse.
Jeg tror jeg tænkte over vanvittigheden i det hele i flere sekunder, og tog åbenbart besluttningen at det fik gå hvordan det ville. Meget modent. 
 
Hun red mig i lang tid, kyste mig, åbnede sin blus lidt så jeg kunde kærtegne hendes bryster. Måske 15 minutter på den måden, og det var magiskt. 
Så vendte hun sig om og sænkede sig ned over mig, hendes ryg mod mit bryst. Jeg tog filten og lagde over os og så kom en anden kvinde ud med en kunde efter sig.
 
Pigen sat aldeles stille med den stolte bananen langt oppe i sig, smilede mod kunden og spurgte: "You happy?"
Han nikkede genert mod os og mumlede noget. Jeg nikkede genert tilbage, og så var han ude. Kvinden gik ind igen, og pigen på min pik fik fart. Op og ned, hendes arm bag om min nakke, hendes ansigt halvt vendt imod mig, min hånd på hendes bryst. Jeg følte hendes balder mod mit underliv og tænkte at jeg ikke skulle kunne holde meget længere .... når det ringede på døren igen.
 
En ny kunde, hej og velkommen ind, nikke genert, ind i massageværelset med dig  nu ... så så bare afsted med dig. Væk og få lidt massage nu lille mand ... Han lød mine opfordrende tanker og forsvandt ind.
 
Pigen bevægede sig over mig, frem og tilbage, mine hænder under hendes bløde vidunderlige balder, op og ned, og så begyndte hun at klynke...Hvis hun tænkte komme nu, så skulle jeg aldrig kunne holde tilbage .... tænkte jeg .... og så kom hun. Hendes mis trak sig sammen om mig i kramper, voldsomt.... og så ringede telefonen. Hæle mod gulv, ring ring, kvinde ind og nogetsted langt indifra kom floden styrtende og midt i "Yes thaimassage, how can I help you" fyldte jeg pigen i mit knæ med alle mine besparinger.
 
Jeg aner ikke hvordan det lød, eller hvordan vi så ud, men kvinden lagde på telefonen, smilede imod os og gik ind igen.
På nogen måde lykkedes det pigen at samle os op, gøre os rene og pæne og når næste kund ringede på døren nikkede jeg påklædt og lidt mindre genert.
Rød i ansigtet og rundtosset i sindet gik jeg ud til den normale verden og takkede Gud for at han nogle gange imellem lader mig tabe kontrollen. Hvor vanvittigt det end kan være.
 
Jeg fik ingen sygdom, og efter mange besøg under  næstkommende uger, tog pigen tilbage til Thailand. Jeg har ikke set hende igen. Men glemmer hende selvfølgelig aldrig.
 
Sådan interagerer man i en venteværelsesofa. Og jeg anmeldte hverken pigen eller klinikken til skat eller politi.
Fy mig!
 
B
 
Redigeret af Bananas

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget indlevende beskrivelse af din oplevelse. Den historie er både sjov bagefter og pinlig i situationen, men også meget meget erotisk.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hr. Banan

Nåede desværre ikke så langt i din uden tvivl gode beretning. Da jeg nåede til følgende passus, følte jeg trang til reagere:

"...en om at stikke thaipiger til politiet (tak starson45) ..."

Jeg har sendt dig en PM og afvente din forklaring på, hvor du har det med stikkeriet fra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en spændende, humoristisk, velskrevet og indlevende indblik i den thailandske kultur. Vær du gad for, at du ikke var med i skjult kamera.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for jeres kommentarer, og kom nu med flere mærkelige oplevelser i miljøet. Jeg har flere, men jeg er vel ikke den eneste?

 

Jeg er også blevet anmodet at forklare min hentydning til stikkerier i starson45's tråd om thaibordeller, og efter lidt pm-udveksling har jeg forstået at jeg har misforstået ham. Altså var min hentydning uretfærdig og jeg vil gerne sige undskyld til starson45 for dette. 

 

Og altså, kom nu med nogle historier!!

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt initiativ, Bananas.

 

Jeg fulgte såmænd gerne din opfordring, men mine sjove episoder i glædesverdenen er bragt løbende.

Jeg synes dog ikke, I skal snydes for "Lidt snydt" fra 9. juli 2012:

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den kan jeg stadig huske. Og hvordan går det med terapien? Er du kommer over det, eller er du stadig mareridt af drømme om store behårede peniser der anfalder dig fra pigernes bukser?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den kan jeg stadig huske. Og hvordan går det med terapien? Er du kommer over det, eller er du stadig mareridt af drømme om store behårede peniser der anfalder dig fra pigernes bukser?

 

Jo tak, da. Jeg er kommet mig over choket :). Med min større erfaring, havde jeg i dag nok studeret fænomenet med et gran større nysgerrighed ;)

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jo tak. Jeg er kommet mig over choket  :). Med min større erfaring, havde jeg i dag nok studeret fænomenet med større nysgerrighed  ;)

 

Med målestok, forstørrelsesglas og notesbog? Som en sand akademiker.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for jeres kommentarer, og kom nu med flere mærkelige oplevelser i miljøet. Jeg har flere, men jeg er vel ikke den eneste?

 

...

 

Og altså, kom nu med nogle historier!!

 

B

 

Fint initiativ :) Jeg vil godt bidrage med en lille historie. Den er måske ikke specielt vild, men efter min mening ret typisk for thaimiljøet og de niveauer af ydelser de tilbyder alt efter hvor meget de kender dig og stoler på dig.

 

Igennem knapt et par år har jeg besøgt en bestemt thaiklinik. Jeg vil ikke kommer nærmere ind på hvor og hvem, da de er meget kede af omtale. 

 

Det er en klinik af den gamle skole hvor hovedvægten ligger på god massage og - hvis ellers pigen kan lide dig - en ligge hygge håndtrold som afslutning. Der er som regel 2 faste piger - og indimellem en "tremånederspige" på gæstevisit, og vi har det som regel sjov undevejs med masser af snak og pjat. 

 

Forrige gang jeg var der fik jeg en lidt tvetydig opfordring til at bestille dobbelt tid næste gang. Det var ikke helt klart om det det der blev tilbudt var en gang særlig grundig massage, eller om det var noget særligt afslappende til sidst.  Så da jeg her for et par uger siden ringede og bestilte to timers massage, var jeg egentligt temmelig spændt.

 

Til at begynde med så det ud til at planen var en total udryddelse af myoserne - med meget hård og dybtgående massage, som så selvfølge blev afløst af afslapningsmassage. Det var så der de tog fusen på mig - først kom den anden faste pige ind, og gav en hånd med, så kom "tremånederespigen" og tog fat ved benene, men nu var det ikke længere bare massage, nu var der hænder overalt, hænder der masserede, kærtegnede og kælede men de fnisede spurgte om jeg var tilfreds med massagen. De to nyankomne piger gik igen - og jeg var alene med min massør, og det var tid til at vende sig om - hun konstaterede tingenes tilstand, og spurgte om jeg evt. havde lyst til "ekstra" - om jeg havde :P - og så gik hun!!!

 

... og sendte "3 månederspigen" ind. Vi fik hurtigt aftalt et BJ, og pakket hende ud - en yndig lille pige med gnistrende sort hår og små faste lysebrune bryster. Nu var det så min tur til at tage fusen på dem, og selvom det egentligt ikke var aftalen, fik jeg pigen op på briksen og gav hende samme tur som hun skulle give mig - det reagerede hun meget villigt på og måtte undervejs skrue op for thaipoppen.   

 

Min faste massør (som også leder stedet) vendte tilbage - afsluttede den egentlige massage, hentede en flaske og et par glas. Den næste times tid drak vi rødvin, talte bla. om så seriøse emner som håndtering af ubehagelige gæster, visaregler og skatteforhold. Hendes eneste bemærkning til mit lille brud på aftalen var en tør konstatering: "Det er du god til".

 

Det var min - ikke særligt vilde - thaihistorie :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja men Findus ... det er jo det. Efter alle disse år i junglen, kan man stadig aldrig være sikker på hvad som skal ske. Mon om det ikke er lige præcis det som lokker så mange af os?

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jo det har du ret i. Jeg synes på sin vis, at der er noget pirrende ved dette, der er et element af "scoring" i besøgene.

 

Af samme grund er thaianmeldelserne, i endnu højere grad end anmeldelser iøvrigt, udtryk for en personlig oplevelse som læserne ikke skal forvente at kunne eftergøre - det er hvad man kan opleve, ikke nødvendigvis hvad man vil opleve. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fed historie Bananas. Det er det sjove ved Thai stederne - man ved aldrig rigtigt hvad der sker :)

 

Jeg havde et fast sted hvor jeg plejede at komme når jeg skulle have rigtig massage. Det er et seriøst sted, hvor der - i hvert fald så vidt jeg ved - ikke sker noget ekstra arbejde overhovedet. Massørerne er hverken unge eller smukke, men de giver en fremragende massage. Jeg plejer at komme der et par gange om måneden og har gjort det gennem et par år. For ca. et halvt års tid siden mødte jeg op til en times massage og blev gennet ind i et af værelserne af en ny pige. Hun var vel i midten af 30'erne og en meget køn pige. Jeg hoppede ud og tog et hurtigt bad, som jeg plejer, og lagde mig på briksen. I starten var hun en smule genert og snakkede ikke så meget, men det løsnede op i løbet af vores time sammen og vi havde en rigtig hyggelig og rar samtale. Der skete absolut intet hanky panky og der var heller ikke antydningen af det. Da jeg satte mig ud i bilen igen tænkte jeg sådan lidt for mig selv, at hun sgu var sådan en pige jeg godt kunne falde for. Sød, naturlig, køn og så var der en eller anden form for kemi i mellem os.

 

Nå, men sådan en 1½ uges tid senere kom jeg tilbage igen og det var så den samme pige jeg fik glæden af. Også denne gang havde vi det super hyggeligt sammen og stadig ingen antydning af noget andet. Eftersom at dette var mit "seriøse" massagested havde jeg heller ingen forventning (eller forhåbninger) om noget andet end god massage.

 

Tredje gang skete der dog noget mærkeligt. Vi var næsten færdig med massagen og jeg lå på ryggen mens hun stod bagved og gav mig hovedbundsmassage. Jeg ligger med lukkede øjne og er sådan halvt i trance, da hun bukker sig ned og kysser mig på panden. Jeg bliver sådan lidt chokket for den havde jeg ikke lige set komme og hun står og kigger med sådan en lidt genert og flovt smil. Ingen af os sagde noget og 5 minutter efter var massagen forbi. Jeg sad ude i bilen og tænkte hvad det var der lige skete der og vidste ikke lige hvordan jeg skulle tolke den.

 

To uger efter er jeg tilbage og har igen en time med hende. Vi snakker en del sammen, men ingen af os nævner sidste gang. Hun fortæller at hun er lidt ensom her i Danmark og nogen gange har hun bare brug for at føle sig tæt på nogen. Lige pludselig ligger hun sig op på briksen til mig og holder om mig. Vi ligger bare og holder om hinanden i 10 minutter uden egentligt at sige noget. Hendes nærvær har naturligvis en indflydelse på mig og jeg ligger nøgen med et håndklæde over hofterne. Uden at sige noget bevæger hun sig ned og giver mig et blowjob indtil jeg eksploderer. Hun kravler op til mig igen og ligger bare stille og holder om mig. Jeg ved ikke hvilket ben jeg skal stå på eller hvad jeg skal sige, men hun siger så at jeg endelig ikke må snakke om det her, fordi så bliver hun fyret. Jeg bekræfter at dette her er vores lille hemmelighed og vi rejser os og jeg begynder at tage tøj på. Her i biksen betaler man nede hos damen i kassen og jeg plejer bare at bruge dankortet så jeg havde ikke så mange kontanter på mig. Jeg forsøger at give hende de 400 kr jeg har og beklager at jeg ikke har mere, men hun mistolker det og tror jeg vil betale for massagen. Vi går ned sammen og hun går hen til kassedamen og betaler. Jeg havde allerede dankortet fremme, men på det her tidspunkt er det jo lidt svært at redde situationen. Hun følger mig ud til døren, giver mig et hurtigt kram og hvisker "Next time bring condom". Det er sgu lige før den går i bukserne på mig der :)

 

Det tog en rum tid inden jeg startede bilen og kørte hjem.. Jeg skulle lige sunde mig lidt inden jeg bevægede mig ud i trafikken. De næste mange dage tænkte jeg stort set ikke på andet end hende. Efter 4 dage måtte jeg en tur forbi igen, men først forbi og købe nogle kondomer. De næste mange gange jeg besøgte stedet havde vi skøn sex. Ikke sådan noget pornosex, men sådan noget sex man havde med sin kæreste da man var 16 år og lå i campingvognen mens kærestens forældre sov i den anden ende 2.5 meter væk. Jeg forsøgte at give hende nogle penge, men hun tog aldrig imod dem. Hendes argument var at hun også havde behov og det hjalp jeg hende med. Jeg fortalte hende at jeg ikke var single og at der ikke kunne blive noget mellem os, og det var hun helt afklaret med.

 

Efter tre måneder tog hun tilbage til Thailand i et par måneder og vendte så tilbage. Jeg er dog ikke vendt tilbage efterfølgende. Det var simpelhent ved at blive for tæt. Jeg er en gift mand og elsker min kone og vil absolut ikke ødelægge det vi har sammen. Dog var det her ved at tage overhånd så jeg har simpelthen besluttet mig at holde mig væk. Det er vel en 8-9 måneder siden jeg har været der sidst, men jeg så hende faktisk for et par uger siden inde ved strøget. Hun så ikke mig, men jeg fik sgu en knude i maven, da jeg så hende - specielt fordi jeg gik med mine kone i hånden.

 

Det er det spændende ved thai massage steder. Man ved aldrig hvad der sker. Nu er der nok nogle kynikere der vil sige at hun forsøgte at tage røven på dig og diverse andre ting og fred være med det. Jeg har tit tænkt på at skrive historien her på eroguide, men jeg valgte ikke at gøre det, da jeg ikke vil nævne hvilket sted det er og egentlig ikke gad eventuelle negative kommentarer omkring thai pigers integritet etc. Nu med Bananas initiativ var der en åbning til at dele historien, så nu skulle det være.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du spørger Stump så har hun taget røven på dig allerede. Og uanset hvor meget du kigger dig i spejlet og ser din røv, så er det en hallucination, fordi den er ikke der. Den er taget.

Hvis du spørger mig, så er det lige præcis som hun sagde, hun havde behov for noget som du kunde give hende. Og denne gang var det ikke penge.

 

En meget fin historie. Tak for den.

 

B

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Når jeg først bevægede mig i thaijunglen, oplevede jeg tit mange mærkelige og sjove ting. Denne her "anmeldelse" skrev jeg i begyndelsen på et andet site, og jeg håber det er ok at lægge den her.

Og nu, nogle år senere, kan jeg afslørre at det hele fandt sted hos Jenny. Hun er ikke længere der, flere år er gået og det hele er præskriberet.

 

En god aften med socialkontoret i junglehytten
Kære børn. Det er sent om naten og tid for en godnathistorie. De af jer som er store drænger med egne penge, kan dog betragte den som hvad den er: en absolut sand fortælling.
 
Så har han varet ude på farligheder igen, den gamle håndværker. Med ladt værktøj og blikket skarpt tog han ud i den kolde københavnske vinterjungle på jagt efter varme, spænding og nydelse.
Og han skulle få det hele i store portioner.
 
Klokken var vel seks om aftenen, når en træt og sulten Banan bankede på den thailandske hytte i Københavns østre marker.
"Welkaaam. We miss you long time" siger den flotte høvdingkvinden og byder ham ind i varmen. Hon peger opfordrende på kinden. "Kiss kiss".
Han er måske en smule tosset efter alt for lang tid alene på de kolde gader, men nok gør det godt i hjertet og han giver hende et kys og føler sig velkommen.
 
En pige han aldrig set før kommer in i venteværelset og hilser lidt generet på den gamle krigeren. Hun er ikke særlig smuk, lidt for mange kilo måske, og absolut ikke en pige han skulle kigge to gange efter ude på gaden.
"Godt nok" tænker Bananas. Så får det blive kun en times massage og ikke noget med det der seksuelle vrøvl som han alt for let og alt for ofte pludseligt befinder sig midt oppe i - somme tider uden at egentlig forstå hvordan det var gået til. Det er også det der med at han har taget en livsafgørende beslutning om at aldrig tillade sig att blive skuffet når han hilser på i junglens mange hytter. Det der sker, det sker og noget kan man altid tage med sig videre på stierne. Sådan er simpelthen hans filosofi, så nu forstår i måske at Bananas ikke kun er en handlekraftig gammel eventyrer; han er også en stor tænkere.
 
"New girl. Take good care of you", siger den flotte chefen i venteværelset og den stakkels pige har øjnene på gulvet og ser endnu mer genert ud. Men så kigger hon op og smiler, og pludseligt sker den der mærkelige forvandling hvornår en menneske smiler: hun bliver på et øjeblik smuk og solen skinner i hendes ansigt. Men Bananas havde taget en beslutning: i aften skulle han nøje sig med massage. Og når Bananas har bestemt noget så bliver det så...Sådan er det bare!
 
Nuvel... Den her specielle hytte er en ganske lille bolig. Direkte indenom døren hænger det ett forhæng der skjuler en massagebriks. Det er kun en meter till yderdøren og måske to til venteværelsets sofa og tv’et - som altid står på med noget kedeligt konkurrenceprogram - og man hører alt der sker udenfør forhænget. Og derude hører man alt der sker bag gardinet. Der findes også et stort massageværelse med dør og det hele, men det var tydeligvis optaget så Bananas blev viset in bag forhænget. Der er næppe plads at klæde sig af uden at støde mod briksen og falde ud ad forhænget, og pigen kan komme ind først når man har lagt sig på briksen. Helt specielt faktisk, og på en mærkelig måde kan eventyreren i Bananas godt lide arrangementet. Måske det der med at altid se lyst på tilværelsen. Og rigtig nok, dette specielle arrangement skulle vise sig blive aftenens store beholdning...
 
Den gamle soldaten lagde sig som Gud havde skabt ham på briksen, og massagen begyndte. Hun var måske ikke særlig smuk, men pokkers hvad hun var stærk i hænderne. Det var rigtigt god massage og de ømme musklerne fik hvad de tålte. Under tiden gik kunden i det andet værelse og den anden pigen kom in og gav Bananas et lille kys i nakken og forsvandt igen. Det kom en ny kunde, chefskvinden snakkede i telefonen, min massagepige sludrede gennem forhænget og det grinedes og snakkedes thai imens tv’et sendte sit fordummende budskab til verden. En alt igennem hyggelig stund i en for øjeblikket stille og rolig del af junglen. Når det ringede på døren igen...
 
Og denne gang var det ikke en kunde. En mand udenom døren snakkede thai og Mutter Chef bød ham ind i hytten.
"Ok" tænkte Bananas. "En bekendt, eller måske hendes ægtefælle?" Min pige æltede ihærdigt videre på ryggen, når vi hør en kvinde snakke engelsk. "It looks nice here, you"ve been here long?"
Mutter Chef svarer på sin dårlige engelsk: "Yes you want coffe no?"
Dette var mystisk, tænkte Bananas, og mærkede att pigens massage var blevet mer og mer stille.
"Yes please" takkede kvinden. "You don"t speak english?"
"Yes very nice" svarede mutter og manden sagde noget på thai.
 
Bananas havde ikke en anelse hvad som foregik, men hans massagepige var nu helt stille. Måske var det en fjende i hytten? Måske burde han gribe sit våben og forsvare de værgeløse kvinder?
 
"Jeg kommer fra socialkontoret i byen, og er her for at informere lidt om vad vi kan hjælpe til med", siger kvinden derude, nu på ren dansk, og thaimanden oversætter.
"Der er mange klinikker i byen som sælger sex, og mange som ikke gør det" siger fjenden, og thaimanden oversætter.
 
Mutter siger noget på thai og lader pludseligt meget sårbar. Og nu begynder en mærkelig forvandling af den ikke så smukke massagepigen. Hun smiler lidt forsigtigt mod Bananas, og kryber op på briksen. Med ryggen mod ham, lægger hun sig stille tværs over hans brystkasse - som for at hvile. Derude fortsætter den sociale undersøgelsen.
 
"Sælger i sex her", spørger kommunen og Mutter fornægter på thai. Ikke noget sex her ikke. No, no, no.
Og på den måden fortsætter det. Bananas pige hviler nu helt tyst på hans brystkasse og hører opmærksomt på vad som foregår derude. Han har ikke noget sted att placere sine hænder, så den venstre får hvile på pigens numse - absolut stille naturligvis - og den højre havner på hendes ryg. Efter en stund tager hun hans hånd og fører den fra ryggen op til nakken og ligesom gemmer den i sit sorte hår. Det er noget meget kærligt og trygt over bevægelsen og Bananas bliver rørt i sit slidte hjerte.
 
Og imens de snakker og snakker og oversætter og spørger og erklærer og fornægter og insisterer derude en meter eller to fra massagebriksen, så bliver Bananas og den alt smukkere massagepigen langsomt og stille til en varm kærlig organisme bag forhænget. Hånden på numsen er ikke længere helt stille, hånden i nacken har begyndt at bevæge sig i pigens hår, på hendes ører, på kinden ...roligt og i lang tid og uden et lyd. Efter måske et kvarter på den måden vender hun sig om og smiler mod ham og er så smuk så smuk. Hon kommer nærmere hans gamle ansigt og rører vid hans øjenlåger med sine læber. Hun kysser ham på næsen og stryger sine læber mod hans. Og hun åbner sin mund, og det blir varmt og vådt og dejligt og hele tiden helt tyst og stille. Det er fandenimig magi der foregår. Og to meter fra os snakker de.
"Måske kender du piger som har brug for social information, og vi har også juridisk hjælp og medicinsk og det er helt anonymt" siger kvinden på dansk og manden på thai.
 
Uden et lyd har håndklædet over Bananas værktøj havnet på gulvet och selve værktøjet i pigens varme stille hånd. Det er et pragtfuldt værktøj denne aften; i bedste form og pigen virker meget tilfreds. Og imens de nu er kommet ind på ægteskab derude og spørger den stakkels Mutter om hun er gift, så har Bananas stolte hammer havnet i pigens varme mund. Det er sgu helt uvirkeligt. Som hvis tiden bag forhænget står helt stille imens hele Københavns kommune har sin virksomhed i værelset to meter væk. Ikke et eneste lyd fra os på briksen. Bananas grove hånd har ledt sig ind under pigens kjole og i sin iver at komme ind i varmen, slidt trusserne i stykker. Lidt skammeligt men hvad gør man hvis fingrene får et eget liv? Hammeren glider ud og in i hendes mund og det gamle finger prøver sig ind og bliver vådere og vådere og derude snakker de og informerer og oversætter.
 
Det er som at de har i hensigt at blive der ude for evigt med sin sociale virksomhed og Bananas tænker at om han er nødt til att blive her på briksen i resten af sit liv så er det helt okej. I virkligheden går det nok kun 45 minuter på den måden, men det føles som en hel nat. Den eneste gang hans smukke massagepige har svært att ikke grine højt (hun har jo da også munden fuld med andet), er når Madame Sociale tilbyder Mutter kondomer og glidcreme. "Jeg ved ju du ikke sælger sex, men måske kender du nogen som gør". Mutter siger noget på thai og thaimanden griner. "Hun siger hun ska tage dem hjem till sin mand". Socialkontoret griner og alle er glade og hygger sig og drikker kaffe. Og Bananas har to fingre dybt inde i pigens våde varme og et tredje i et andet hul. Hun beveger sig forsigtigt rundt dem og hammeren er så hård og våd og varm i hendes mund. Må det aldrig ta slut, tænker Bananas. "På den her måden vil jeg dø".
 
Men dø skulle han ikke denne aften. Den sociale elite var på vej att afslutte sit studium af junglens . "Studerer du også det danske sprog" spørger kommunen snedigt og undrer hvis Mutters mand snakker thai. "Yes" siger Mutter. "Jeg savner dig. Jeg elsker dig". Alle griner og siger hej, hej og så er de ude af døren.
Hurtigt som bare fanden er håndklædet tilbage på Bananas krop og pigen står kyskt indtil briksen når Mutter kommer ind med en plastikmappe fuld med papirer, en tube glidecreme og tre kondomer. Pigen kigger både generet og forventningsfuldt på Bananas. Kvinderne snakker lidt thai og griner, og så lægger Mutter en kondome på briksen og går ud til den evige konkurrencen på tv"et. Omtrent som en modern mor som før første gang forlader teenagerne alene.
 
Og simsalabim, nu er Bananas og Smukke virkelig blivet forvandlet til to generte teenagers. "You want?" siger hun forsigtigt.
"Want what?" siger den intelligente dreng. "You know", siger pigen.
"Know what?" siger det smarte fjols. Pigen vrider sig og prøver at sige noget. Det tar lidt tid, men så kommer det på den reneste, smukkeste, uskyldigste engelsk: "Fuck me?"
 
"Yes please" siger den dumme lille dreng og føler sig som han er med en pige for første gang og har munden fuld av frøer. Og tro det hvis i vil, men pigen smiler stort, hopper lykkeligt op af briksen, slænger sit tøj på gulvet, tager et håndklæde og springer ud til brusebadet. Bananas har nok aldrig før set en pige så lykkelig kun for at den gamle mand ville bolle hende. Kære Gud, hvorfor er ikke altid livet sådan?
 
Ren, dejlig, smuk og lykkeligt smilende kommer pigen tilbage og sniger sig op over Bananas. Hun kysser ham over hele hans ansigt og begraver sin tunge i hans mund i et kys som aldrig vil ta slut. De kærtegner hinanden og kysser i evighed og så begiver hon sig ned til hammeren igen og slikker den og smager den og tar den så dybt som vil hon aldrig miste den. Hon drejer sin krop om og sænker sit skød forsigtigt over den gamles ansigt. Hendes skamlæber er store og svulme og smager vidunderligt. Han gør det bedste han lært og efter et stykke dejligt arbejde ... kommer hun voldeligt i hans ansigt og skriger og trykker sig hårt ned og næsen forsvinder ind i varmen og det er så vådt at han næsten drukner. Bag forhænget sidder Mutter og kigger på tv"et og snakker i telefon.
 
Pigen, vender sig vild og svedig om, sætter kondomen på og sænker sig ned ... Hun kysser den gamle mand og rider og stønner og kysser og slikker ham over hele ansigtet.
"Dette går aldrig godt" tenker den gamle. Men han har som vanligt fejl. Det går utroligt godt og i lang tid. Den smukke smukke pigen kommer sikkert et par gange til inden Vildmanden sprænger sig frem langt oppe i hende og han hør et vræl fra sin egen mund som var det et vilddyr langt inde i junglen. Også hvis borgmesteren og statsministeren havde drukket kaffe i vænteværelset så hade Vildmanden ikke været et spor bekymret.
 
De to teenagere på briksen falder sammen i en svedig pøl, totalt udmattede. Efter måske ti stille minutter kommer så Mutter in, griner og bevæger sine hofter på en fræk måde. "I heard you all the time", siger hun smilende og pigen og den gamle og sikkert socialkontoret og Socialdemokraterne og hele verden griner lykkeligt om kap.
 
Lidt senere - i brusebadet - ville pigen absolut vaske sveden af Vildmandens krop og schamponere hans hår. Det fik hun meget gerne. Næsten tre timer havde gået sedan Bananas kom ind i hytten til det han tog af sted. Spændende, magiske timer sammen med Københavns socialkontor, en flot mutter og en ikke så smuk men efter hånden ufatteligt smuk pige.
 
Og endnu en gang fik Bananas ret - på trods af at han besluttet så bestemt at det ikke skulle bli nogen sex denne gang. Ret i at det frækkeste det sker kun hvis man ikke regner det ud i forvejen.
 
Ja kære børn. Jeg ved at mange af jer synes at onkel er en fabelfortellere, og at han bruger en masse ord på sine godnathistorier. Men hvordan skal sandheden anderledes forstås, hvis i ikke får hele billedet klart for jer. Hele billedet af hvor farligt og dejligt det kan vare i den store byens jungle.
Be good boys and life will be good to you.
 
PS Bananas gav sin nye veninde 1300 Dkr til nye trusser. The very least he could do, don"t you agree?
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en morsom beretning, Bananas. Nej, man ved aldrig, hvordan et besøg på en thaiklinik udvikler sig.

 

Jeg var også nogle gange hos Jenny, og jeg genkender beskrivelsen af de trange lokaliteter samt den livlige trafik. Man skulle ikke være genert, når man besøgte hende, for man kunne risikere, at hun holdt hof med et par besøgende i stuen. Her sad de i sofaen og pludrede på thai, smilede venligt, og fnisede, når man forsvandt ind i bag døren i det lille rum ud mod gården.

 

Jeg oplevede også engang noget pudsigt på 505.

Her fik jeg den berømte B2B, og efter et meget svedigt efterspil, hvor pigen også have været oppe og ringe, blev vi enige om at tage et bad sammen.

 

Vi sæbede hinanden ind mens vandet plaskede ned i det relativt store bruserum, og indsæbningen gled over i en god gang lir, der fik Lille X "på benene" igen, og pigen indledte en "behandling". Der var dog godt nok udsolgt i denne omgang.

 

Så skete der det, at en af de andre piger kom ind for, enten for at benytte toilettet eller hente rene håndklæder. Det var åbenbart vanligt på stedet, for min badekammerat reagerede ikke på besøget i rummet. Så trak hun ublufærdigt forhænget fra og viste fnisende både Store X og Lille X frem i al sin pragt.

Kollegaen fnisede på den typiske thaimanér. Så trådte hun nærmere og begyndte at gnide lidt på Lille X. Selvom han var i svært godt humør, var som sagt udsolgt for dén dag. Men oplevelsen var totalt fræk, og jeg tænker stadig tilbage på den med glæde.

 

Et andet sted, jeg engang besøgte, udviklede sig også lidt pudsigt.

Det var første gang, jeg var der. Pigen viste mig ind i massagerummet og gik i gang. Et pænt stykke inde i begivenhederne kom mutter pludselig tøffende ind i rummet. Hun smilede som en nyslået 20-krone og ville gerne hilse på mig.

Mens jeg lå og blev masseret, udvekslede vi høfligheder og konverserede lidt. Selv om jeg lå splitterfornøjet, var det som den naturligste ting i denne verden.

 

Nej, man ved aldrig, hvad der kan ske på en thaiklinik.

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eksklusiv Escort Fyn

Tak for alle de skønne og skøre fortællinger som I har delt.

Fed læsning! ;)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var på thai klinik i dag og det var en lidt anderledes oplevelse end jeg plejer. Jeg nøjes for det meste med massagen da jeg ikke gider hj eller bj, vil have hele pakken eller kun massagen.

Har dog fundet et sted hvor både massagen og tilvalgspakken :-) er glimrende.

Jeg plejer at smutte forbi efter arbejde når jeg føler trangen, men i dag havde jeg lidt vrøvl med noget musearm og fik en formiddagstid.

Jeg mødte op til tiden og blev mødt af kys og knus, lidt mere end ellers, men ikke så jeg umiddelbart tænkte over det på tidspunktet. Jeg klædte mig af og hoppede op på briksen liggende på maven med armene ned langs siden. Pigen kom ind og gik i gang med massagen, benene først, derefter satte hun sig overskrævs over mine lår og arbejdede på ryggen. Det gav mig mulighed for at stryge hende blidt på indersiden af hendes lår og forsøgte for sjov at komme så tæt på herligheden mellem hendes ben som muligt, med blide strøg.

Det må have sagt gang i et eller andet, for nu gik hun direkte efter at stimulere kalorius mellem mine ben som allerede gjorde strunk honnør. Jeg blev vendt om på ryggen og hun vendte sig om og plantede det forjættede land lige i fjæset på mig mens hun gik i gang med min manddom som om hun ikke havde spist i en uge. Hun roterede underlivet og pressede det ned over mit ansigt så jeg næsten ikke kunne få vejret, men jeg fik så mulighed for at bruge tungen i begge de dejlige huller, hvilket fik hende til at stønne tungt og næsten stoppe med at guffe gren.

Hun var så våd at safterne sivede ud over mig. Så vendte hun sig om, og jeg fik en hurtig chance for at få fat i håndklædet og få tørret ansigtet lidt. Lillemanden lå stiv op af maven på mig og hun pressede underlivet ned over ham, og knubbede fissen op og ned af skaftet som var det en dildo, mens hun gav mig dybe vilde tungekys.

Det var temmeligt ophidsende med den uventede vildskab og alt den stønnen, og pludseligt havde hun åbenbart arbejdet sig lidt for langt op i samme øjeblik som min pik rejse sig lidt fra maven og da hun så bevægede sig ned igen røg kalorius lige lukt i himmeriget og det uden kondom. Hun giv et ordentligt gisp fra sig og jeg forventede at hun ville skynde sig at hoppe af, men istedet begyndte hun med lukkede øjne at ride mig voldsomt og pressede sig hårdt ned over min stenhårde manddom. Jeg forsøgte at trække mig ud, men hun pressede sig blot hårdere og hårdere ned over mig og stønnede mere og mere, mens hun klamrede sig fast og roterede vildere og vildere, efter måske 20 sekunder kom hun med et indestængt brøl (godt der ikke var nogen der sad og ventede), og det lykkedes mig endeligt at komme ud, lettere forskrækket over mangel på kondom. Noget stakåndet smed hun sig om på ryggen og jeg fik fat i håndklædet og fik kalorius tørret af og fik monteret et kondom. Hun var stadig dejligt våd, og det var nu min tur til have det sjovt. Hun var lidt mindre engageret end normalt, men måske forståeligt :-)

Resten af seancen var omtrent som det plejede at være, dog lidt underligt at få massagen sidst. Men god massage, og det hjalp på musearmen. Hun nævnte intet om det manglende kondom, og jeg nævnte det heller ikke, det var jo ligesom lidt for sent at gøre noget ved, men jeg gad godt vide hvad hun havde drømt om natten, eller hvad det ellers var som satte gang i den omgang.

Jeg forlod stedet som jeg kom, med lidt kys og kram, en oplevelse rigere.

Og en sjov oplevelse var det, men det giver lidt paranoia, og jeg føler at det klør lidt i skridtet. Ved godt det blot er indbildning, men om et par uger har jeg en aftale med lægen. Det er ikke fordi jeg partout tror hun har nogen sygdom, men bare for en sikkerhedsskyld.

Og nej, man ved aldrig hvad der kan ske på en thaiklinik.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fed historie Bananas. Det er det sjove ved Thai stederne - man ved aldrig rigtigt hvad der sker :)

 

Jeg havde et fast sted hvor jeg plejede at komme når jeg skulle have rigtig massage. Det er et seriøst sted, hvor der - i hvert fald så vidt jeg ved - ikke sker noget ekstra arbejde overhovedet. Massørerne er hverken unge eller smukke, men de giver en fremragende massage. Jeg plejer at komme der et par gange om måneden og har gjort det gennem et par år. For ca. et halvt års tid siden mødte jeg op til en times massage og blev gennet ind i et af værelserne af en ny pige. Hun var vel i midten af 30'erne og en meget køn pige. Jeg hoppede ud og tog et hurtigt bad, som jeg plejer, og lagde mig på briksen. I starten var hun en smule genert og snakkede ikke så meget, men det løsnede op i løbet af vores time sammen og vi havde en rigtig hyggelig og rar samtale. Der skete absolut intet hanky panky og der var heller ikke antydningen af det. Da jeg satte mig ud i bilen igen tænkte jeg sådan lidt for mig selv, at hun sgu var sådan en pige jeg godt kunne falde for. Sød, naturlig, køn og så var der en eller anden form for kemi i mellem os.

 

Nå, men sådan en 1½ uges tid senere kom jeg tilbage igen og det var så den samme pige jeg fik glæden af. Også denne gang havde vi det super hyggeligt sammen og stadig ingen antydning af noget andet. Eftersom at dette var mit "seriøse" massagested havde jeg heller ingen forventning (eller forhåbninger) om noget andet end god massage.

 

Tredje gang skete der dog noget mærkeligt. Vi var næsten færdig med massagen og jeg lå på ryggen mens hun stod bagved og gav mig hovedbundsmassage. Jeg ligger med lukkede øjne og er sådan halvt i trance, da hun bukker sig ned og kysser mig på panden. Jeg bliver sådan lidt chokket for den havde jeg ikke lige set komme og hun står og kigger med sådan en lidt genert og flovt smil. Ingen af os sagde noget og 5 minutter efter var massagen forbi. Jeg sad ude i bilen og tænkte hvad det var der lige skete der og vidste ikke lige hvordan jeg skulle tolke den.

 

To uger efter er jeg tilbage og har igen en time med hende. Vi snakker en del sammen, men ingen af os nævner sidste gang. Hun fortæller at hun er lidt ensom her i Danmark og nogen gange har hun bare brug for at føle sig tæt på nogen. Lige pludselig ligger hun sig op på briksen til mig og holder om mig. Vi ligger bare og holder om hinanden i 10 minutter uden egentligt at sige noget. Hendes nærvær har naturligvis en indflydelse på mig og jeg ligger nøgen med et håndklæde over hofterne. Uden at sige noget bevæger hun sig ned og giver mig et blowjob indtil jeg eksploderer. Hun kravler op til mig igen og ligger bare stille og holder om mig. Jeg ved ikke hvilket ben jeg skal stå på eller hvad jeg skal sige, men hun siger så at jeg endelig ikke må snakke om det her, fordi så bliver hun fyret. Jeg bekræfter at dette her er vores lille hemmelighed og vi rejser os og jeg begynder at tage tøj på. Her i biksen betaler man nede hos damen i kassen og jeg plejer bare at bruge dankortet så jeg havde ikke så mange kontanter på mig. Jeg forsøger at give hende de 400 kr jeg har og beklager at jeg ikke har mere, men hun mistolker det og tror jeg vil betale for massagen. Vi går ned sammen og hun går hen til kassedamen og betaler. Jeg havde allerede dankortet fremme, men på det her tidspunkt er det jo lidt svært at redde situationen. Hun følger mig ud til døren, giver mig et hurtigt kram og hvisker "Next time bring condom". Det er sgu lige før den går i bukserne på mig der :)

 

Det tog en rum tid inden jeg startede bilen og kørte hjem.. Jeg skulle lige sunde mig lidt inden jeg bevægede mig ud i trafikken. De næste mange dage tænkte jeg stort set ikke på andet end hende. Efter 4 dage måtte jeg en tur forbi igen, men først forbi og købe nogle kondomer. De næste mange gange jeg besøgte stedet havde vi skøn sex. Ikke sådan noget pornosex, men sådan noget sex man havde med sin kæreste da man var 16 år og lå i campingvognen mens kærestens forældre sov i den anden ende 2.5 meter væk. Jeg forsøgte at give hende nogle penge, men hun tog aldrig imod dem. Hendes argument var at hun også havde behov og det hjalp jeg hende med. Jeg fortalte hende at jeg ikke var single og at der ikke kunne blive noget mellem os, og det var hun helt afklaret med.

 

Efter tre måneder tog hun tilbage til Thailand i et par måneder og vendte så tilbage. Jeg er dog ikke vendt tilbage efterfølgende. Det var simpelhent ved at blive for tæt. Jeg er en gift mand og elsker min kone og vil absolut ikke ødelægge det vi har sammen. Dog var det her ved at tage overhånd så jeg har simpelthen besluttet mig at holde mig væk. Det er vel en 8-9 måneder siden jeg har været der sidst, men jeg så hende faktisk for et par uger siden inde ved strøget. Hun så ikke mig, men jeg fik sgu en knude i maven, da jeg så hende - specielt fordi jeg gik med mine kone i hånden.

 

Det er det spændende ved thai massage steder. Man ved aldrig hvad der sker. Nu er der nok nogle kynikere der vil sige at hun forsøgte at tage røven på dig og diverse andre ting og fred være med det. Jeg har tit tænkt på at skrive historien her på eroguide, men jeg valgte ikke at gøre det, da jeg ikke vil nævne hvilket sted det er og egentlig ikke gad eventuelle negative kommentarer omkring thai pigers integritet etc. Nu med Bananas initiativ var der en åbning til at dele historien, så nu skulle det være.

 

rigtig god historie Mike .... godt du fik skrevet... :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Baltazar

PÅ THAIKLINIK EGTER LUKKETID.

 

I sidste uge var jeg på en unavngiven klinik som sidste kunde en time før lukketid.

 

Ugen før havde jeg fået massage af hende for første gang.

Pigen var omkring 30 år og var lige blevet skilt fra sin mand og var derfor begyndt at arbejde med massage.

Vi talte ret godt sammen og hun gav en helt ok massage. Mod slutningen kom det obligatoriske spm om HJ.

Jeg takkede pænt nej, smilede og svarede ikke i dag, selvom jeg var fristet.

 

Da jeg i sidste uge besøgte pigen igen var gensynsglæden stor. jeg tænkte jeg smider underhylerne denne gang.

Jeg fik først rigtig dejlig massage som efter 20-30 min, gled over i drillende strejf af de mere intime dele.

Jeg forblev cool selvom stemningen blev mere og mere erotisk.

 

Det bankede på døren, det var den anden pige fra butikken der sagde farvel og var på vej hjem.

Da vi var blevet alene spurgte den søde pige og jeg kunne give hende lidt massage - Jeg nikkede, det kunne jeg godt.

Jeg blev ret overrasket, da hun smed alt tøjet og hoppede op på masssagebrixen på maven ganske nøgen.

 

Jeg spredte hendes ben lidt - så jeg kunne sidde der og massere hendes ben

Hun havde en perfekt stram numse med den fineste lille glatbarberede mis. (160cm og 46 kg)

Igennem spejlet forsøgte jeg at holde øjenkontakt med hende mens jeg gav hende massage, blikket flakkede og fandt indimellem hendes perfekte lille numse og  revne :-P .

Jeg tror det morede hende at drille mig.

Efter ca 20 min vendte hun sig om og bad mig massere hendes ben på forsiden, jeg sad stadigvæk mellem hendes spredte ben med udsyn til hele herligheden.

Jeg var efterhånden blevet godt liderlig og havde mere og mere svært ved at skjule det.

Jeg olierede hendes faste små thaibryster og hendes venusbjerg - jeg kunne se at safterne var begyndt at sive ud af hendes lille lækre thaihoi.

 

Jeg lagde mig stille ned mellem hendes ben og slikkede hende blidt og langsomt jeg fortsatte til hun kom i et lille støn, fuck en dejlig lille fisse hun havde - Hun sagde mange tak og spurgte om jeg havde et kondom?

Det havde jeg desvære ikke - Nu var det min tur til at nyde, hun gav mig et dejligt dybt blødt blow med slik på skaft og boller - hun fortsatte til jeg kom i hendes mund.

Hun slugte hele - fantastisk ( Jenny er ellers den eneste thaipige der har slugt, endda 1 gang hun gav mig massage)

 

Bagefter hyggede vi os lidt med kram og kys.

 

Hvor meget skylder jeg for i dag - Hun svarede det samme som sidst kr. 400.

På vej ud af døren sagde hun - kom og besøg mig en dag, gerne efter lukketid :-P

Hun sagde at hun ligeledes gerne ville med ud og spise en aften

 

Jeg overvejer at besøge hende igen - Er dog lidt bange for at blive hooked.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

"Jeg overvejer at besøge hende igen"

????? Overvejer????

 

Altså Baltazar: selvfølgelig bliver du hooked. Formentlig er du det allerede. Og om din angst er for stor, så sender du bare kliniknavnet i et pm til mig, så skal jeg sørge for at blive hooked i dit sted. Det er jeg efterhånden blevet så mange gange, at jeg ikke er bange mer.

 

Og tak for endnu en historie fra den virkelige thaiklinikverdenen!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...