Hop til indhold
Dion

Hvordan forsvares besøg hos GP'er når man er gift?

Recommended Posts

Hej!

Jeg er ny i dette forum og jeg er en gift mand. Jeg har ikke været min kone utro, men jeg er kommet til et punkt hvor jeg virkelig længes efter sex med yngre piger.

Sex med min kone finder jeg kedeligt og monotomt når det endelig sker, og hun har mange humørsvingninger. Men det er mig der altid skal tage initiativ og hun har aldrig været specielt udfarende og eksperimenterende. Meget passiv faktisk.

Pga de føromtalte humørsvingninger føler jeg at min kærlighed til hende smuldrer. Hun orker ikke ret meget, og det er ikke fordi hun arbejder 50 timer om ugen og er presset jobmæssigt.  Faktisk meget meget mindre. Men de fleste små forhindringer er store udfordringer for hende og hun besidder en evne til at få alt til at lyde negativt. 

Hvorfor bliver jeg så sammen med hende? Tjaa, der er altid hensynet til børnene og en forbandet ægtepagt :(

Jeg kigger derfor ofte efter andre kvinder, flirter osv. Men har endnu ikke taget skridtet fuldt ud, for kan jeg være mig selv bekendt efter en besøg hos en GP? Jeg har sporadisk erfaring med dem, men det var før jeg blev gift.

Jeg er derfor meget nysgerrig efter at høre nogen erfaringer fra andre ægtemænd, hvad var jeres bevæggrunde for at kaste jer ud i disse erotiske eskapader, hvordan forsvarer I det overfor jer selv, har I ændret syn på jeres kone til det bedre/værre efterfølgende, kan I se jer selv i spejlet efterfølgende?

Jeg er selv mellemleder i en mellemstor virksomhed, er 39 år og har 2 børn på 6 og 4 år, været gift i 9 år. Er det en 40-årskrise der nærmer sig?

mvh Dion

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det sidste afsnit kunne du godt have udeladt.

 

Det sagt, så er utroskab jo et tillidsbrud mod din kone. Tror du skal vælge at stå ved det faktum at du er i en pest-eller-kolera situation. Kan godt forstå dit ønske og egentligt, så kunne jeg godt ønske mig at alle kvinder som mænd kunne få en forfriskende engangs oplevelse en sjælden gang imellem. Ingen længere affære, men sådan for at føle sig lidt 'med igen'.. 

Jeg er single, såå ikke samme kvaler..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Dion.

For det første, min fornemmelse siger mig, at det er en meget meget alm situation, du befinder dig i. (min kæreste er gp, og hun har tit besøg af gifte/utro mænd).
Som jeg ser det, har du 3 muligheder:
1) at finde dig i den situation, du nu engang er i, tage en spiller når presset bliver for hårdt.
2) tage en snak, med din hustru, om dine følelser og din trang. Denne er meget risky, men, hvis du serverer den korrekt, vil hun måske værdsætte din ærlighed og åbenhed. Måske kan det knytte jer tættere sammen, at hun ved, at du er ærlig, og at du åbner dig for hende. Og, hvem ved, måske vil hun føle en lættelse, ved at få outsourcet den opgave, hun har svært ved at løfte?
3) Gøre som mange andre mænd, i din situation, gøre det i det skjulte, glemme det, når du er hjemme, og, forsvarer det med, at hun er skyld i det, fordi hun ikke giver dig, hvad du ønsker. Du skal dog være parat til at tage skraldet, hvis det bliver opdaget. Samt, gå med videnen om, at du har brudt tilliden, til en der stoler på dig.

Men, jeg synes det lyder til, at du trænger til, at snakke med din hustru, og, i måske skal arbejde lidt på jeres udfordringer?
Uanset hvad, så ønsker jeg dig held og lykke.

mvh
Rasmus

p.s. eroguide er et åbent forum, der er meget besøgt, af rigtig mange forskellige, hvis jeg var dig, ville jeg måske udelade en del ting, i den sidste sætning.
 

Redigeret af Mr. Bigglesworth

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tag en alvorlig snak med din hustru, evt. over en flaske rødvin. I har begge et langt liv foran jer den nuv. situation er uden tvivl en belastning både for jer begge OG for jeres børn, enten må i finde et arrangement der passer jeg begge sammen eller også må i gå hver til sit og skabe et nyt liv for jer hver især. Jeg ved det jeg har været der - bare ti år senere. Sexolog, parterapeut, psykolog  -  det hele har været aktiveret og nu lever vi sammen i en fælles forståelse og lykkeligere end nogensinde. Jeg sender dig en PB.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

... Hej Dion..., ikke at det er nogen trøst, men du er hverken den første eller den sidste, som ender i et ægteskab, hvor fruen i huset er gået i stå i ægtesengen. Jeg fatter det ikke. det er så trist, at en del kvinder får lullet sig selv i 'søvn', når de har fået den dejlige mand, x antal søde børn, villa Volvo og måske vovhund. Om det skyldes din hustrus skrøbelige mentale tilstand, eller hun blot bruger den som en undskyldning, ved jeg ikke, men uanset hvad, så driver den manglende intimitet en kile ned mellem jer. og det er ikke holdbart i længden. Kan sagtens forstå dine tanker. Andre mænd ville måske ha valgt en fast elskerinde i din situation, men det er jo noget lidt andet end at benytte sig af en skøn GPs ydelser af og til. uanset hvad, så står du med en udfordring og et uforløst behov. Er glad for at læse, hvad Bundstokken skriver. Måske det er en løsning. Måske det kan virke - måske ikke. Du kender fruen bedst. jeg ønsker dig alt muligt held og lykke... knus 

Del dette indlæg


Link til indlæg
hanus3 skrev, for 32 minutter siden:

Det sidste afsnit kunne du godt have udeladt.

Hvorfor skulle han dog det? - det er jo med til at beskrive hans situation og tilværelse, som de fleste af os mere eller mindre kan nikke genkendende til - detaljerne kan han jo også godt have lavet lidt op på for at skjule sin identitet.

Men jeg tror ikke det bare er sex med yngre piger, du længes efter - måske mere sex i det hele taget ;-) - og her er det min erfaring at sex med lidt mere modne piger på din kones alder - det er ofte bedst, men du kommer også tættere på den der følelse af utroskab.

Din kone har måske ikke så meget overskud med 2 små børn, mand, job og hus - så forsøg at aflaste hende på forskellig vis - men det kan være svært at få lov, da hun måske gerne vil være hjemmets enehersker :sad: - og det kan være nødvendigt at du arrangerer en børnefri og romantisk weekend kun for jer 2, hvor I kommer ud og sammen oplever lidt andet end den daglige tummerum - koster måske lidt, men glædespiger løber også hurtigt op.

Hvis du endelig vil besøge en glædespige, så forsøg at finde en du kan lære lidt af, som du også kan bruge på hjemmefronten til at sætte lidt mere gang i lagengymnastikken :grin:

Evt. hjælper det også, om du begynder at gøre lidt mere ud af dig selv - det kan af og til også få konen til at vågne lidt op og vise lidt mere interesse :)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mit råd er, at du netop ikke retfærdgøre dit ønske om at kneppe andre ved at påpege hendes svagheder . Det er normalt at have lyst til andre kvinder ... Hvis du har lyst, gør det og tage ansvar for dine egne lyster uden at give konen skylden. Hyg dig og ikke blev fanget bare :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man skal ikke forsvarer sine GP besøg.

Jeg har gennem efterhånden mange år, levet i et ægteskab hvor det seksuelle ikke er det bærende. Vi har så mange andre ting sammen, som gør, at vi har lyst til, at blive sammen.

Og jeg vælger så, at besøge en GP når lysten til lidt afveksling melder sig, så jeg ikke bliver en fustreret ægtemand.

 

Pite

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Hmm Ja jeg gentager lige hvad andre kloge gode mennesker her har sagt - arranger en kæreste weekend, og læg ikke skjul på at du har en dagsorden ! Jeg går ud fra at børnene har bedste forældre der gerne vil forkæle dem fra fredag til søndag :)  Find så det weekend hotelophold med spa sauna eller hvad i nu kan lide, gourmet mad og vin  - Stil så det ultimative spørgsmål til din kone - Trives du i dit ægteskab? Hvis ja - så kan du roligt tage fat om "sexlivet" Hun vil givetvis spørge dig om det samme i form af et modspørgsmål, gør du? - Ærlighed varer og kommer man bedst afsted med - Er svaret nej, så må I   s a m t a l e   om det der gør at der er mistrivsel, få rettet op på det ! Eller finde ud af at i rent faktisk skal skilles.

Ja mange ægteskaber "dør" mange gang på grund af dårlig sex eller mangel på sex, mange bliver sammen - børn hus og økonomi, men børn registrer de dårlige dynamikker der er mellem to voksne, hvoraf den ene gerne vil være fri. Det har børn det meget dårligt med og de skades også følelsesmæssigt.

Hvad angår det med at besøge GP, jeg er den sidste der skal moralisere om at en mand besøger en GP  Om han er gift eller ej - Det eneste "forsvar" du kan have for GP besøg, er fordi du har lysten og behovet - Det er ikke andres skyld at du vælger at ringe på en dørklokke hos en GP - Årsag til lyst kan være kedelig monoton rutinesex eller ønsket oplevelser man ikke kan eller tale om i hjemmet - Men men har du taget ansvaret for dit sexliv og   t a l t   med din kone - Også om seksuelle lyster og behov? :)

Er du også mand nok til ikke at klynke, hvis du bliver taget i GP besøg mens du er gift? Og kan og vil du stå ved det, hvis din kone - efter at have opdaget det og I bliver skilt også oplyser "alt og alle" om årsagen til skilsmissen - GP besøg! Kan du forvente tilgivelse, hvis konen erfarer dine eventuelle besøg.?

Er du så "svag"  at du vil begå tillidsbrud overfor din kone - Hvorledes ville du reagere hvis konen købte en ung escortmand (Gigolo)

Muligt du opfatter din kone som "en der klynker uden grund" - tag det alligevel alvorligt - skal der købe rengøring af huset - eller skal ungerne ind i mellem have far tid uden mor, eller.....

Hvad du en beslutter dig for - er det dit ansvar at træffe og gennemføre beslutning - uanset konsekvenser -

Og tænk lige tanken - du kan måske rede ægteskabet og finde sexlykken hos konen - hos GP er og bliver det en dygtigt gennemført illusion (I bedste fald) Ellers blot en købt sexoplevelse (I jævnt fald) I dårligt fald en kedelig og dårligt dyrt købet sex"oplevelse"

Godt nytå¨r og held og lykke hvad du end måtte beslutte dig til

 

Alko

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Dion:)

- du får et lidt andet svar fra mig;)

Psykisk dårligt arbejdsmiljø på en arbejdsplads -. skal arbejdes ud af din krop på en ny god arbejdsplads. Smagen af en dårlig rødvin - skal nydes ud af dine smagsløgene med en rigtigt god rødvin, der lige passer til dig. - - - -  Kærestesorg:cry: - skal kneppes væk med en ny kæreste :)

Du er kun 39 år og i en rigtig god alder og en produktiv periode i dit liv - også mht sexliv!!!   -  sex er også pleje af kroppen, og det er vist så om så med det.

Det er sgu alt for TIDLIGT - ja, at i begge døjer. Nuuuu er du næppe helt uden skyld - eller i virkeligheden har du været meget hjælpsom/large/forstående/---- og ikke har flere muligheder - og det samme har din kone sandsynligvis også  - - - - -  - er i, - i virkeligheden nået til vejs ende???  - i har ikke mere at gi hinanden?? - jeg behøver ikke at sige mere vel???  -  børnene kan måske også få det bedre med en adskilt mor og far.  Ægtepagten kender jeg ikke specifikationerne af; men er den værd, ikke at sætte i brug (skilsmisse!) -  penge er sgu ikke alt - irritation over mindre rådighedsbeløb - skal kneppes væk med en GP:wub: eller elskerinde eller ny kæreste    - bemærk rækkefølgen.

Prøv en gang, at sætte dig op på en SAS.vinge og kig ned på din familie - hvad ser du så?, kig ned på din kone - hvad ser du så?, kig ned på ham der DION - hvad ser du så???

Husk den vigtigste person i dit liv er sgu DIG SELV - hvem der er de næste i rækken ved kun du. Og det allervigtigste i vores liv er: at være ansvarlige overfor OS SELV.

Hvordan ser det ud for dig nu, efter at have læst hertil????

Eftersom du kun er 39 år og din krop skriiiiiiger efter fisse, så starter du hos en sød GP:wub: . - og det kan kun gå for langsomt, og besøg nogle forskellige af dem der er aktive i debatterne HERINDE på Eroguide - dem er du godt tjent med;) - de er brave piger, og vil dig det bedste.

Og lad for pokker være med, at have bondeanger over et besøg hos en GP - se det som afhjælpning af nødsituationer i dit liv. Og det med pengene og at holde det hemmeligt, det finder du selv nemt  løsninger på.

Du skal jo starte et sted, så du ikke helt går til i afmagt - og så tager du dit liv/jeres liv derfra, med det næste skridt til fremtiden:).

Jeg har selv været hele møllen igennem efter 20 års parforhold ( og det var sgu iKKKE sex vi manglede) men vi nåede til et pkt. hvor vi ikke havde mere at gi hinanden, og så er det videre hver for sig.

Jeg er single og på den måde nemmere stillet mht dating, som er også er det gør i vid udstrækning. Og husk intet er for sent??  - pigerne har også lyst i morgen - i overmorgen ---- du skulle vide hvor mange liderlige skilte damer derude :wub:  - men start hos en sød GP:wub:

Mange hilsner til jer begge, og må jeres liv/ jeres hver især liv drejes i bedre retning - hvad det så end bliver 

Nyder livet

- -  og lige - trænger din kone i virkeligheden til noget fremmed pik ??????????    hvordan ser det ud for hende??

 

Redigeret af Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror at mange af os der gifte og samlevende har haft tilsvarende overvejelser vedr. det svigt det kan opfattes som at se en GP. Jeg kan godt få lidt dårlig samvittighed over mine GP besøg, men i min optik er der også væsentlig forskel på at se en GP og at have en fast kæreste ved siden af: Det sidste er utroskab og det første er en fornøjelse man køber til sig selv af alle mulige grunde, f.eks. mere sexlyst en partneren, spænding, prøve nogen ting som partneren ikke vil, manglende sex derhjemme osv.. Selvom vi ikke direkte har talt om at jeg ser GPer, så har min ægtefælle et par gange over årene sagt noget i retning af at hun var ligeglad med om jeg så en GP, men hvis jeg var hende utro ville det være en helt anden sag, så hun har jo nok haft mistanke, og hun skelner ihvertfald mellem GP besøg og utroskab.

 

mvh Dr X

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Start med at huske at du stadig er sammen med konen fordi du elsker hende, og ikke på grund af forpligtelser. 

Du kan ikke vurdere hvad der er eller burde være overskueligt for din kone, et ægteskab er en holdsport- og hvis holdet taber er det altid bedre at fokusere på hvad man selv kan gøre bedre, end hvad de andre på holdet burde være bedre til. Så flyt dit eget fokus.

Som man kan se på sitet her generelt får mange noget helt forskelligt ud af at benytte muligheden for glædespiger,  så det er sgu lidt farligt for hvis du finder frem til noget af det du søger/ mangler hos glædespiger så vil det næsten altid være noget du ikke kan finde andre steder. 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Cf211 skrev, for 33 minutter siden:

Start med at huske at du stadig er sammen med konen fordi du elsker hende, og ikke på grund af forpligtelser. 

Du kan ikke vurdere hvad der er eller burde være overskueligt for din kone, et ægteskab er en holdsport- og hvis holdet taber er det altid bedre at fokusere på hvad man selv kan gøre bedre, end hvad de andre på holdet burde være bedre til. Så flyt dit eget fokus.

Som man kan se på sitet her generelt får mange noget helt forskelligt ud af at benytte muligheden for glædespiger,  så det er sgu lidt farligt for hvis du finder frem til noget af det du søger/ mangler hos glædespiger så vil det næsten altid være noget du ikke kan finde andre steder. 

 

 

 

 

 

 

 

Kære Cf 211:)

- - Start med at huske at du stadig er sammen med konen fordi du elsker hende, og ikke på grund af forpligtelser. 

Sikke dog noget vås!!:) - hvor ved du fra at forelskelse er den gennemgående røde tråd i deres HVERDAG - han skriver jo netop nogle forpligtigelser

- -  så det er sgu lidt farligt for hvis du finder frem til noget af det du søger/ mangler hos glædespiger så vil det næsten altid være noget du ikke kan finde andre steder. 

- ja måske!!  - kan det tænkes - ja meget kan man vitterlig tænke sig til;)   - at det han finder hos en GP:wub: er det han har brug for i en kort eller længere periode, for, at lande på benene igen og komme videre i sit nuværende ægteskab eller med ny kæreste - elskerinde. Eller han resten af sit liv, får sig sit eget gode liv ved at besøge en GP:wub:. -- -  Han kan vitterlig finde nye sider af sig selv i sine sexlyster som kun en GP :wub: kan løse for ham - sex har maaaaaaange facetter

Vi ved intet om det, - svaret ligger dybt begravet inde i ham selv

Mange hilsner  - - og guderne skal sgu vide at jeg føler med dem begge.

Nyder livet

Redigeret af Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Dion:)

Jeg ved godt, at jeg her i denne streng direkte opfordrer dig til at besøge en GP:wub: og hvis diverse modstandere af prostitution læser med, så står jeg sandsynligvis til henrettelse ved 4 x stening. Moralske skrupler har jeg absolut ikke  -  så ud og knep. Jeg læser også, at du føler dig som lidt af et "skaffedyr" - "pakkeæsel" - og det bliver sgu surt i det lange løb - også for hende at være vidne til det!!!   - husk det

Og dette glemte jeg i mit første indlæg:    -   din kone!!!   - er det professionel hjælp (læge, psykolog/ ----) hun har brug for? - hvad synes du - hvad tror du?  - - - eller har i begge brug for professionel hjælp, evt sammen.

-------------------

Hvis det var kvinde der var i den nøjagtige situation som havde skrevet herinde, ville mine holdninger og mine indlæg være som til dig, lige med dette i baghovedet, at kvinder sjældent køber sex, men mere laver utroskaben med andre mænd - f.eks. dating. 

Ser du, i mine unge år da jeg læste, havde jegselv jævnligt annoncer i Ekstra Bladets bagside annoncer sammen med GPérne. Jeg tilbød tjenester til kvinderne:P og du kan tro der er mange kvinder der på hjemmefronten har en "strandet hval" i ægtesengen - og som tager sagen i egen hånd og gør noget ved det. Og det havde min pik skøn dejlig glæde af.  Disse 3 sidste linjer poppede lige up, så nu har slet ingen skrupler med at anbefale en GP:wub:

Manglende sex i ægteskabet går begge veje og løsningerne ligeså -  der er så sandelig legeberettigelse - næsten 

Mange hilsner

Nyder livet.

 

Redigeret af Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump
Dion skrev, for 4 timer siden:

Hej!

Jeg er ny i dette forum og jeg er en gift mand. Jeg har ikke været min kone utro, men jeg er kommet til et punkt hvor jeg virkelig længes efter sex med yngre piger.

Sex med min kone finder jeg kedeligt og monotomt når det endelig sker, og hun har mange humørsvingninger. Men det er mig der altid skal tage initiativ og hun har aldrig været specielt udfarende og eksperimenterende. Meget passiv faktisk.

Pga de føromtalte humørsvingninger føler jeg at min kærlighed til hende smuldrer. Hun orker ikke ret meget, og det er ikke fordi hun arbejder 50 timer om ugen og er presset jobmæssigt.  Faktisk meget meget mindre. Men de fleste små forhindringer er store udfordringer for hende og hun besidder en evne til at få alt til at lyde negativt. 

Hvorfor bliver jeg så sammen med hende? Tjaa, der er altid hensynet til børnene og en forbandet ægtepagt :(

Jeg kigger derfor ofte efter andre kvinder, flirter osv. Men har endnu ikke taget skridtet fuldt ud, for kan jeg være mig selv bekendt efter en besøg hos en GP? Jeg har sporadisk erfaring med dem, men det var før jeg blev gift.

Jeg er derfor meget nysgerrig efter at høre nogen erfaringer fra andre ægtemænd, hvad var jeres bevæggrunde for at kaste jer ud i disse erotiske eskapader, hvordan forsvarer I det overfor jer selv, har I ændret syn på jeres kone til det bedre/værre efterfølgende, kan I se jer selv i spejlet efterfølgende?

Jeg er selv mellemleder i en mellemstor virksomhed, er 39 år og har 2 børn på 6 og 4 år, været gift i 9 år. Er det en 40-årskrise der nærmer sig?

mvh Dion

 

Har du tænkt på, at din hustru reelt kan have tilsvarende behov, og måske allerede har været dig utro?

Min egen fornemmelse er, at vi mænd er slemme til at gøre os værre end kvinder. De er vel stort set os lige så utro, som vi er mod dem. Jeg selv har ikke rigtigt problemer med at være utro. Med kvinder jeg har mødt i min hverdag, også yngre kvinder, og med prostituerede.

De kvinder jeg har elsket og levet sammen med, kan godt have været mig utro. Men jeg har ikke brugt mange tanker på det. Held og lykke med dine nye erfaringer.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dion skrev, for 4 timer siden:

Hej!

Jeg er ny i dette forum og jeg er en gift mand. Jeg har ikke været min kone utro, men jeg er kommet til et punkt hvor jeg virkelig længes efter sex med yngre piger.

Sex med min kone finder jeg kedeligt og monotomt når det endelig sker, og hun har mange humørsvingninger. Men det er mig der altid skal tage initiativ og hun har aldrig været specielt udfarende og eksperimenterende. Meget passiv faktisk.

Pga de føromtalte humørsvingninger føler jeg at min kærlighed til hende smuldrer. Hun orker ikke ret meget, og det er ikke fordi hun arbejder 50 timer om ugen og er presset jobmæssigt.  Faktisk meget meget mindre. Men de fleste små forhindringer er store udfordringer for hende og hun besidder en evne til at få alt til at lyde negativt. 

Hvorfor bliver jeg så sammen med hende? Tjaa, der er altid hensynet til børnene og en forbandet ægtepagt :(

Jeg kigger derfor ofte efter andre kvinder, flirter osv. Men har endnu ikke taget skridtet fuldt ud, for kan jeg være mig selv bekendt efter en besøg hos en GP? Jeg har sporadisk erfaring med dem, men det var før jeg blev gift.

Jeg er derfor meget nysgerrig efter at høre nogen erfaringer fra andre ægtemænd, hvad var jeres bevæggrunde for at kaste jer ud i disse erotiske eskapader, hvordan forsvarer I det overfor jer selv, har I ændret syn på jeres kone til det bedre/værre efterfølgende, kan I se jer selv i spejlet efterfølgende?

Jeg er selv mellemleder i en mellemstor virksomhed, er 39 år og har 2 børn på 6 og 4 år, været gift i 9 år. Er det en 40-årskrise der nærmer sig?

mvh Dion

 

 

Hr og Fru Danmark
det er mig og min frue
vi elsker mindst hinanden
højst en gang hver tredie uge
sex er ikke noget vi gider diskutere
vi gider i det hele taget
ikke rigtig mere

Hr og Fru Danmark
her er dit liv
det er døden
og den mest moderne form
for tidsfordriv

Hvad er den dybere mening i at det stykke sangtekst kommer fra en plade der hedder "Rigtige mænd"?

 

Nå, men du har jo din 40 års krise, og så har du også 8 års krisen i dit ægteskab inde på livet.

Jeg ved jo ikke hvordan
jeg havde forestillet mig
sådan et liv skulle være
helt fantastisk tror jeg nok
og kun lidt besværligt

Og igen, er der en dybere mening i at pladen hedder Nærmest Lykkelig? Steffen Brandt var også sidst i 30'erne da han skrev det der.

 

Det spor du er på vej ud af vil bringe dig væk fra din kone, væk fra dine børn, væk fra en fælles vennekreds, væk fra en stor del af din velstand. Væk fra den pæne borgerlige mand. I hvert fald i en periode. Kan du klare det?

Jeg kender godt det der med at have en tvær og resourcesvag kone som er gået i stå, og det er et åg uden lige. Jeg kender det der med at stå og kigge på sin kernefamilie og føle absolut intet. Et tabu, som få tør tale om da tidens mand jo forventes at være det modsatte. Fra sexologer forstår jeg dog at jeg ikke var alene. At dette kan være en moderne familiefars sorteste indre. En god lakmus prøve er at spørge dig selv om du nogensinde har følt foragt for hende, og eventuelt for dine børn. Det er det som er point-of-no-return. Hvis du har nået det, så tag konsekvensen og forlad hende. Ja jeg behøver ikke vide hvad du føler, men spørg dig selv.

Jeg kan ikke fortælle dig hvordan du reparerer på dit billede af dig selv hvis du begynder at knalde ved siden af og jeg synes i det hele taget ikke du skal reparere på det. Der vil være et nyt billede af dig: En løgner, en egoist, en forsmået sat mand, en følelsesmæssig taber, endnu en 40 års krise som køber sig adgang til onani inde i en kvinde for at føle lidt varme. Erkend hvem du er og accepter det, eller tag konsekvensen og gør noget andet. Du kan åbenlyst ikke leve videre med status quo, og jeg forstår dig virkelig godt. Du kan bare ikke blæse og have mel i munden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For mit vedkommende er besøg hos prostituerede begrundet i nogle specifikke ydelser/oplevelser jeg ønsker - i mit tilfælde PSE. Min bedre halvdel er på det rene med den del af vores forhold.

Jeg har intet behov for at gå på datingsider eller score i byen, idet jeg får dækket de følelsesmæssige behov Jeg har. Det er dog min klare overbevisning at man kommer længst ved at tale med sin partner om seksuelle ønsker og behov. 

Så for mig er utroskab og besøg hos prostituerede to vidt forskellige ting. Ærligheden ved at besøge en prostitueret, altså det faktum at  man kan aftale de klare forventninger til seancen er befriende. Desuden (med god hjælp herindefra :) ) så kan man finde en pige der kan præcis det man har behov for, uden risiko for følelsesmæssige komplikationer. Og med al ære og respekt for de kunder der netop søger kæresteoplevelsen, så er min holdning at man er ude på et skråplan såfremt man søger følelsesmæssige behov dækket i købesex universet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gentleman and a Scholar skrev, for 59 minutter siden:

 

Hr og Fru Danmark
det er mig og min frue
vi elsker mindst hinanden
højst en gang hver tredie uge
sex er ikke noget vi gider diskutere
vi gider i det hele taget
ikke rigtig mere

Hr og Fru Danmark
her er dit liv
det er døden
og den mest moderne form
for tidsfordriv

Hvad er den dybere mening i at det stykke sangtekst kommer fra en plade der hedder "Rigtige mænd"?

 

Nå, men du har jo din 40 års krise, og så har du også 8 års krisen i dit ægteskab inde på livet.

Jeg ved jo ikke hvordan
jeg havde forestillet mig
sådan et liv skulle være
helt fantastisk tror jeg nok
og kun lidt besværligt

Og igen, er der en dybere mening i at pladen hedder Nærmest Lykkelig? Steffen Brandt var også sidst i 30'erne da han skrev det der.

 

Det spor du er på vej ud af vil bringe dig væk fra din kone, væk fra dine børn, væk fra en fælles vennekreds, væk fra en stor del af din velstand. Væk fra den pæne borgerlige mand. I hvert fald i en periode. Kan du klare det?

Jeg kender godt det der med at have en tvær og resourcesvag kone som er gået i stå, og det er et åg uden lige. Jeg kender det der med at stå og kigge på sin kernefamilie og føle absolut intet. Et tabu, som få tør tale om da tidens mand jo forventes at være det modsatte. Fra sexologer forstår jeg dog at jeg ikke var alene. At dette kan være en moderne familiefars sorteste indre. En god lakmus prøve er at spørge dig selv om du nogensinde har følt foragt for hende, og eventuelt for dine børn. Det er det som er point-of-no-return. Hvis du har nået det, så tag konsekvensen og forlad hende. Ja jeg behøver ikke vide hvad du føler, men spørg dig selv.

Jeg kan ikke fortælle dig hvordan du reparerer på dit billede af dig selv hvis du begynder at knalde ved siden af og jeg synes i det hele taget ikke du skal reparere på det. Der vil være et nyt billede af dig: En løgner, en egoist, en forsmået sat mand, en følelsesmæssig taber, endnu en 40 års krise som køber sig adgang til onani inde i en kvinde for at føle lidt varme. Erkend hvem du er og accepter det, eller tag konsekvensen og gør noget andet. Du kan åbenlyst ikke leve videre med status quo, og jeg forstår dig virkelig godt. Du kan bare ikke blæse og have mel i munden.

Kære Gentleman and a ----------:):)

Lige nøjagtig de sidste 11 linjer var det sidste jeg havde forventet fra lige nøjagtigt dit tastetur.

--- Det spor du er på vej ud af vil bringe dig væk fra din kone, væk fra dine børn, væk fra en fælles vennekreds, væk fra en stor del af din velstand. Væk fra den pæne borgerlige mand. I hvert fald i en periode. Kan du klare det?

Hvor det ved du det fra?  - han er måske på vej ud, ad en vej, der vist efter dårlig erfaringer fra dig selv(tolker jeg) kun kan ende galt. Hvis man er i tvivl om "hvor grænsen går" bredt forstået som "forståelsesramme" - ja så ved man det når man overtræder den - den kan være tættere på eller længere ude, end forventet.

Det kan være, at denne vej også fører ham direkte tilbage pga bondeanger efter første GP:wub: knald. Det kan også være en længere tur på vejen :wub::wub::wub::wub: der sluttelig,ad snørklede veje føre hjem igen til : reden - det samme lort - eller skilsmisse .Det var så det der skulle til for ham/hans familie. Og det med, at der mistes alt det du nævner  aaahh -  intet - noget eller alt  - duuuu.:)

Hvad er der egentlig sket for dig:), siden du har brug for denne barske fordømmelse af ham :

Jeg kan ikke fortælle dig hvordan du reparerer på dit billede af dig selv hvis du begynder at knalde ved siden af og jeg synes i det hele taget ikke du skal reparere på det. Der vil være et nyt billede af dig: En løgner, en egoist, en forsmået sat mand, en følelsesmæssig taber, endnu en 40 års krise som køber sig adgang til onani inde i en kvinde for at føle lidt varme. Erkend hvem du er og accepter det, eller tag konsekvensen og gør noget andet. Du kan åbenlyst ikke leve videre med status quo, og jeg forstår dig virkelig godt. Du kan bare ikke blæse og have mel i munden.     

Jeg fordømmer ham ikke - nej ikke - noget skal der sgu ske - processen skal starte, og jeg tror faktisk det er det eneste han kan gøre lige i øjeblikket - det er hans eneste handlemulighed  i øjeblikket - efter første GP:wub: knep bliver han klogere på sig selv - og det kan ende som det rene ragnarok eller fryd og gammen.

Mange hilsner

Nyder livet

 

 

Redigeret af Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for de mange kommentarer. Jeg sætter ærligt pris på de mange forskellige vinkler I byder ind med. Den sidste linje i mit indlæg synes jeg er relevant for ellers kan I ikke rigtig forholde jer til mig --- men måske tager jeg fejl? Jeg er heller ikke bange for at miste min anonymitet for jeg hedder selvfølgelig ikke Dion og samtidig kan jeg pege på mindst 3-4 mænd som jeg er venner med på facebook som passer på min beskrivelse. 

Jeg må indrømme jeg ikke længere rigtig tænder på min kone. Det er noget mentalt men på det seneste har jeg observeret at jeg faktisk ikke bryder mig om hendes naturlige kropslugt. Måske har det ubevidst skubbet os fra hinanden for måske er det gengældt? Jeg er altid velsoigneret for det ville passe mig dårligt andet. Det er også et underliggende krav i det job jeg bestrider at jeg må fremstå velplejet. Så jeg gør meget ud af min fremtoning. 

Tror dog ikke min kone er mig utro. Og hun er meget modstander af prostitution og utroskab på alle måder. Det føler jeg hun oprigtigt mener. Derfor ved jeg ikke om jeg kan tale med hende om det. Måske er vores ægteskab en illusion som Brandts --- tak Gent... :) --- baseret på en masse overfladiske ting uden egentlig dybde. Jeg føler jeg er vokset fra hende eller vi fra  hinanden men der er stadig børn i billedet og det gør alting en kende mere speget.

Selv ser jeg besøg hos en prostitueret som en form for onani. Jeg søger ikke følelser og lægger ikke selv følelser i det. Det er blot en befriende forløsning :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gentleman and a Scholar skrev, 1 time siden:

 

 

Det spor du er på vej ud af vil bringe dig væk fra din kone, væk fra dine børn, væk fra en fælles vennekreds, væk fra en stor del af din velstand. Væk fra den pæne borgerlige mand. I hvert fald i en periode. Kan du klare det?

 

Det er der ingen af os der ved - det kan også gå som for mig, hvor min hustru ønsker mig god fornøjelse i de tilfælde hun ved jeg skal på besøg og sagtens kan finde på at  spørge om det var en god oplevelse hvis hun ved jeg har været på besøg - hun ønsker ikke detaljer - hun ønsker mig det bare godt .

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kender ikke konsekvenserne hvis jeg vælger at gå til en GP -- det kender man først bagefter -- men min frygt er at jeg om 20 år fortryder hvis jeg ikke gjorde fordi ægteskabet alligevel ikke holdt! Jeg føler mig ikke gammel og derfor går det mig på at jeg pt intet sexliv har tilbage. Der er mange gode år tilbage! Og selv hvis ikke der var ville jeg jo være ked af at miste en masse gode oplevelser. Jeg er ikke kommet dertil at jeg kan leve i cølibat som en munk i resten af mit liv. Tværtom føler jeg sex giver mig vitalitet og livsglæde og jeg frygter jeg ender som en gammel sur nar hvis ikke snart der sker noget. Inderst inde ønsker jeg sikkert en skilsmisse sådan egoistisk set. Jeg kan bare ikke finde ud af om det virkelig er det bedste for mine børn? Men vil jeg kunne se mine børn i øjnene efter en GP og ikke føle mig som verdens dårligste far? Hvad er jeres oplevelse --- måske er det basalt set mit eget syn på GP der afgør det? Jeg har ikke det mindste problem med at få en helkropsmassage og se mine børn i øjnene bagefter. Og i min verden er det det samme :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et par tanker:

Mine forældre blev skildt, da jeg var midt i teenage-alderen, min oplevelse som barn i familien var, at de blev skildt halvandet år for sent. Jo, det ville da ha været rart, hvis de havde fået arbejdet sig ud af problemerne, og stadig var sammen, men, det jeg nok alderhelst ville ha undværet, var den tid, hvor jeg begyndte at mærke spændingerne mellem dem, hvor de kom op at skændes ukonstruktivt, hvor min mor opdagede min fars utroskab, og, tiden efter deres skildsmisse var også det første lange stykke tid præget at de spændinger, der havde ophopet sig. Havde de nu bare som voksne mennesker fundet ud af, at de ikke passede sammen længere, havde det været så meget nemmere for alle.

Dernæst, jeg synes at kunne fornemme, at du ikke længere har de store følelser, for din familie og din hustru. Hvis du vælger at springe ud i det, med en glædespige, skal du være meget opmærksom på, at du ricikerer at forelske dig. Når mennesker er tæt, kan kemi opstå, nogen piger bruger det mere eller mindre bevidst som et mersalgstrick, andre gange opstår det bare. For ca 2 år siden, troede jeg bare, at jeg skulle ud og opleve lidt fis og ballade, hos en fræk kvinde, det resulterede i, at jeg netop nu sidder og sætter frimærker på de sidste indvitationer til vores bryllup. Ikke at sige, at den slags sker hele tiden, men, når mennesker er tæt, kan forelskelser opstå.

Mit største råd til dig, vil være, få styr på dit ægteskab først, uanset om det så betyder, at i skal blive sammen, eller gå fra hinnanden. Og, først når du har styr på det, bør du få stillet dine fysiske behov. Alt andet frygter jeg, kunne ende i noget rod.

Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke, med din situation.

Mvh
Rasmus

ps. et måske dumt spørgsmål, du bemærker, at du ikke synes om din hustru's duft, kan en løsning på det (meget lille del af jeres) problem, ikke være, at give hende nogle dufte i gave, og komplimenterer hvordan de passer godt på hende, når hun går med dem?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Nyder livet

 

For zøren da, jeg blev glad for at læse det her i et af dine svar

 

og guderne skal sgu vide at jeg føler med dem begge.

 

Ja Dion kone går givetvis også og spekulerer - børn økonomi og sex - Så Dion, måske det er tid til at planlægge den kæresteweekend :) Eller i det mindste få skabt rammer/ro til at få styr på ægteskabet..

 

BH

 

Alko

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest ACDsee

Måske skulle du stille spørgsmålet til din kone i stedet. Jeg mener, hvis det var hendes tanker ville du måske have søgt en anden løsning.......

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu har jeg hverken kone eller børn, så det kan self være at det ændre på en måde at se på tingene. Men jeg er helt overbevist om at du burde tage en snak med din kone. Det lyder bestemt ikke til at du er tilfreds med din situation og det lyder heller ikke til din kone er, det er vel derfor hun aldrig ligger op til sex og når i endelig har det, ikke rigtig lever sig ind i det. Der er jo altid en grund til tingene.

Børn er altså heller ikke dumme, de kan godt mærke når mor og far ikke har det godt, det husker jeg da tydeligt fra min barndom. Mig og min søster snakkede på vej hjem om, nu får vi nok afvide at de skal skilles, den dag vi fik det afvide.

Så hvis du spørger mig, skylder du dig selv, din kone og dine børn, at være mand nok til at snakke med din kone og vær så ærlig som muligt. Det i har brug for er at finde ud af hvordan i skal være sammen resten af livet og det gøres bedst med ærlighed. Ellers havner i bare samme sted igen om 10 år. Om i så finder ud af at i kun skal være forældre sammen, eller om i finder ud af en måde at få jeres ægteskab til at fungere kan jeg ikke svare på. Men for mig at høre lyder det til at begge dele er bedre end at gå og være sammen med en i egentlig ikke gider.

Der er mange måder i kan få udløsning for jeres lyster og fantasier selv om i lever i et ægteskab, 3-kanter, partner bytte, swinger og mange flere. Det kan være i bare bliver enige om at i godt må få lidt på sidden. Men jeg syntes personligt det er forkert at være sin partner utro. Jeg tror det er virkelig sjældent det faktisk gør ens liv bedre og så er det ret så ond en ting at gøre mod den men elsker/har elsket og mod ens børns mor. Jeg mener mere end noget andet at ærlighed åbenhed og comunikation er noget af det vigtigste i livet og vil du have et godt forhold til nogen, så må du være åben og ærlig over for dem.

Det er måske et farligt sted at have sådan en holdning, Men jeg kunne aldrig drømme om at være min kæreste utro og er hun mig utro ville jeg aldrig kunne tilgive hende. Sådan syntes jeg ikke man skal behandle andre mennesker, slet ikke nogen man holder af. Jeg syntes der imod ikke at der er noget i vejen med at have sex uden for forholdet, så længe begge parter er enige, for mig er det bare med til at gøre forholdet stærkere og give mig mere lyst til min kæreste.

 

Redigeret af Max5000

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...