Hop til indhold
kanonkongen

Min fede tur til http://www.pauschalclub.de/munster

Recommended Posts

Ja så er det vist tid til en anmeldelse fra mig.

Besøgte fredag denne klub http://www.pauschalclub.de/munster

Vi var to venner, der aldrig havde prøvet denne form. Men efter, at havde fået, gode råd og vejledning af Monte og Nille (tak for det gutter).  Kørte vi hjemmefra kl 08.00 fredag morgen.

Turen til Tyskland, Var estimeret til, at tage ca 6 timer. Men da vi kom til Hamburg, var der en kø på ca. 2 timer. Fandme skod vi kørte 2.1 km. Det tog så 1.5 time J Men humøret var højt musikken på anlægget ligeså, Så vi overlevede.

Vi ankom Til Münster, og skulle finde et hotel.  Valget faldt, på dette sted ca 2 km. Fra klubben.

www.hotel-brintrup.de  vi gav 95 Euro for et stort dobbeltværelse, med morgenmad. Det var okay billigt. Faktisk et lækkert sted.

Nå ja så skulle vi jo afsted til the Club. Jeg lignede temmelig sikkert, en lille dreng første gang i en slik butik. Mega spændt, nervøs, og jubel idiot. J

Vi ankommer dertil Døren er låst. WTF Vi står lidt og synes alt er lort, indtil vi opdager, ringklokken. Nå ja jyder på tur hehe. Ringer på og bordel mutter åbner med et smil. Hej og velkommen dejlig velkomst, vi betaler de 150 Euro, og får en hurtig rundvisning, af stedet får udl. Klipklappere og morgenkåbe. Får tildelt skab. Ja nr. 6. Super tænker jeg. Du kam fandme tro jeg skal have 6 J. Vi går i bad snakker lidt med de, andre mænd, og de er meget hjælpsomme til 2 dumme jyder på tur.

Så ind i baren, straks bliver vi tilbudt noget at drikke skøn betjening. Nå ja skulle da lige gøre opmærksom på mig selv, havde ikke set et bord, så der knalder, jeg knæet i. Men så var stemningen ligesom lagt hehe. En super sød pige pustede på knæet, og hun var temmelig sød. Sad og snakkede med hende. Og vi aftalte en tur i rummet.

1.      pige. http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/natalia# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/natalia# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/natalia#

Super sød pige, hun kunne lidt engelsk men fagter kunne nu gøre meget ved det. Sex akten vil jeg ikke skrive om. Tror sagtens i kan forstille jer hvad der skete, andet end, at det var ikke ringe.

2.      pige http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/maya# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/maya#

Igen en meget sød pige der i den grad forstår, at forkæle os mænd. Igen kan i jo nok selv bruge hovedet til, at forstille jer hvad der skete.

3.      pige. http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/anastasia# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/anastasia# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/anastasia#

Hun var bare så skøn, forstod intet engelsk, but i don t give a damn. Hun forstod i den grad, at få mig til, at føle mig velkommen. Før vi gik på rummet. Sad vi i baren. Og prøvede at snakke Loool.

Pludselig gik hendes hånd ind under morgenkåben, og legede lidt med mini jyden. Fedt at sidde blandt 6 fyre med stiv dolk. Hahaha. Men igen tror dog ikk de opdagede det. Men ja den krop lyver ikke. Hun er sku sød.

Pige. 4 http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/giulia# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/giulia# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/giulia#

http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/giulia# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/giulia# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/giulia#

Giulia. Er bare herre lækker, syndes faktisk hun er meget lækre i virkeligheden. Her vil jeg så sige aldrig aldrig ALDRIG har, jeg fået sådan et blow job, Jeg ved hvad sol, måne og stjerner er nu. Hun er virkelig stram og virker til. Hun nyder det hun laver. Hun var en meget eftertragtet pige. Bare synd, jeg havde hende flere gange J.

Der var også dildo/lesbisk show hver 2 time med disse to skønheder.

 http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/nicola# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/nicola#

http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/beatrix# http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/beatrix#

Det var meget frækt at se dem ligge og lege og slikke. Jeg blev inv op på scenen til dem. Men modet svigtede mig. Sorry mentor Monte. J.  Der blev, jeg lige kanonkongen 15 år helt rød i hovedet. Vidste ikke hvor, jeg skulle gøre af mig selv hehehe. Og med stiv diller fedest.

Ja det er bestemt ikke sidste gang det skal prøves. Hold da kæft det var godt.

Jeg var total høj da jeg vågnede lørdag. Kan i dag godt forstå det rush det giver. DET  VAR FUCKING AWSOME. Ville godt have været tilbage. Men da min ven skulle være i DK senere lørdag måtte vi køre hjem.

Kan klart anbefale stedet, det er lidt slidt. Men who gives a shit. Er ikke kommet for, at se på indretning hehehe.

Eneste minus, er måske pigerne ikke kan så meget engelsk. På den anden side jeg kunne jo gå til tysk undervisning. J Nogen der vil med J

Håber i kan lide indlægget. God søndag. Mvh KanonKongen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godmorgen Kanonkongen.

Dejligt en søndag morgen at læse en dejlig levende, og informativ beretning, Ikke nogen slibrige detaljer men en beretning med faktuelt indhold der er til at forholde sig til. :-P   :-P  :-P  :-P 

Dejlig at læse i havde en god og oplevelsesrig tur, selv om du måtte skuffe din mentor. :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: 

 

Venligst Landsbytossen - uden smartphone - og meget lidt intelligens ifølge en højfrekvent skribent.

Del dette indlæg


Link til indlæg

God beretning KanonKonge - og fedt at turen mere end levede op til dine forventninger. Jeg kender alt til den følelse af at være høj, efter al den intense sex og dekadente stemning. Du er så at sige startet på næstnederste trin, og tro mig - det bliver kun bedre...

 

FKK er næste skridt, hvor alt (piger, faciliteter, stemning) er i an anden klasse... men desværre også noget dyrere - men absolut pengene værd.

 

Håber vi kan komme på tur sammen en dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak BD og Monte.

 

Jamen det var helt klart det fedeste jeg længe har oplevet.

Ja Monte jeg er klar. Det med GB og sex foran andre den barriere den skal lige nedbrydes hehe men for søren da jeg skal da prøve det 

Del dette indlæg


Link til indlæg

God beretning KanonKonge - og fedt at turen mere end levede op til dine forventninger. Jeg kender alt til den følelse af at være høj, efter al den intense sex og dekadente stemning. Du er så at sige startet på næstnederste trin, og tro mig - det bliver kun bedre...

 

FKK er næste skridt, hvor alt (piger, faciliteter, stemning) er i an anden klasse... men desværre også noget dyrere - men absolut pengene værd.

 

Jeg synes ellers nok: http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/maya# er i FKK klasse  :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Hun er ikke særlig styg at se på.  :-P

 

Hendes øjne, får ihvertfald mig til at smelte - og så er hun fra Spanien, så jeg kunne da tale lidt spansk med hende  :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kanon debut Kanon konge :)

 

Personligt sætter jeg også pris på en beretning, hvor fokus ikke nødvendigvis er de nærmere detaljer omkring sexen, men gerne bare om det var super godt, sådan lidt midt imellem, eller måske helt ringe, og her må man jo sige at du har givet pigerne din fulde anbefaling.

 

Godt med de mere informative praktiske detaljer og ikke mindst dine stemningsindtryk.

 

Selv besøgte jeg Pauschalclub i Dortmund sammen med Montezi og en anden ven, og vender gerne tilbage en gang i fremtiden igen.

 

Kan også godt lide at Paushalclub holder skansen som det oprindelige originale klub koncept, og kan tage 150 euro for oplevelsen.

 

Der er i mine øjne kommet for mange for billigere konkurrenter til, hvor du som hos Pauschalclub kan gå på rummet på FKK maner med pigerne ad libitum - det bør koste mindst 150 euro, som jeg ser det.

 

Med til billedet tæller så også at udgangspunktet i modsætning til 30 minutter på FKK for 50 - 60 euro, der hedder det sig max 15 - 20 minutter pr sceance hos Pauschalclub, så der er balance i forholdet mellem kvantitet og kvalitet, synes jeg.

 

Dog er der dem der er heldige at få mere en 20 minutter, men regn ikke med det, tag det som et kompliment hvis det sker :smile:

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Helt enig Rejse.

Specielt det med prisen, pigerne tjener ikke meget, lidt drikkepenge er på sin plads de billige steder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej gutter

Har selv overvejet en tur til Tyskland

Hvad får man for de 150€ har kigget på den hjemmeside der refereres til men mit tyske er meget begrænset.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Kanon konge

 

De 30 minutter er selvfølgelig korrekt refereret af dig, der selv har haft oplevelsen.

 

Men jeg tillader mig at præcisere at der i almindelighed består den forskel på de 3 flatrate klubber under samme virksomhed, hvor du besøgte den ene, og så FKK, at selvom I går afsides jer for sig under begge koncepter, så betaler man for og får i udgangspunktet 30 minutter sammen med pigen for hver sceance man køber under ens besøg i en FKK klub, mens udgangspunktet i en flatrate Pauschal klub er at du får 15 - max 20 minutter sammen med pigen. 

 

Får man længere tid udgør det bonus tid, men jeg vil anbefale at man ikke nærer nogen forventning om at få mere end 15 minutter sammen med pigerne, når man besøger en af de omhandlende 3 klubber.

 

Gør man det, kan man kun blive positivt overrasket, hvis man får længere tid sammen med de dejlige piger :)

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Kanon konge

 

De 30 minutter er selvfølgelig korrekt refereret af dig, der selv har haft oplevelsen.

 

Men jeg tillader mig at præcisere at der i almindelighed består den forskel på de 3 flatrate klubber under samme virksomhed, hvor du besøgte den ene, og så FKK, at selvom I går afsides jer for sig under begge koncepter, så betaler man for og får i udgangspunktet 30 minutter sammen med pigen for hver sceance man køber under ens besøg i en FKK klub, mens udgangspunktet i en flatrate Pauschal klub er at du får 15 - max 20 minutter sammen med pigen. 

 

Får man længere tid udgør det bonus tid, men jeg vil anbefale at man ikke nærer nogen forventning om at få mere end 15 minutter sammen med pigerne, når man besøger en af de omhandlende 3 klubber.

 

Gør man det, kan man kun blive positivt overrasket, hvis man får længere tid sammen med de dejlige piger :)

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Det kommer også lidt an på om kemien er der og at pigerne ikke har så travlt..om du får mere tid, på flatrate kan du også invitere pigen på snak/massage/kælen/BJ osv...., der ingen krav om at I skal knalde hver gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tack, Kanonkongen, det var kanon!

 

Fedt att läsa att Pauschalclub Münster är på banan igen! Den har fått så dåliga anmeldelser på ISG att jag sprang över den i somras. Får bli ett besök nästa gång jag är i Tyskland.

 

Rejse: Du har rätt i att man oftast är tillsammans med pigen kortare tid än 30 min på flatrate-klubbar.  Man kan också se en fördel med kortare tid. Man hinner ju med fler piger. De är ju icke nödbedda utan tar oftast själva initiativet. Det viktiga för mig är hur god sexen är och då är ofta FKK bättre. De flesta piger jag mött på flatrate-klubbar har varit mycket tillmötesgående men det påminner ofta om "husmorssex".

 

Men det finns meget dejlige undantag. Och om man får någon favorit kan man också försöka få en vända till på lakanen.

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Takker Nille. Nej man behøver ikke at knalde hehe. fedt sted jeg var og følte mig bestemt ikk snydt. haha.nu må jeg bare prøve FKK en dag.

 

Takker Spice for de venlige ord.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...