Hop til indhold
Filosoffen

Politiken: Eks-prostitueret: Jeg solgte min sjæl for håndører

Recommended Posts

Endnu et "offer" af prostitutionsbranchen: http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE2185489/eks-prostitueret-jeg-solgte-min-sjael-for-haandoerer/

 

Sjovt nok, havde hun ligesom Tanja Rahm også store psykiske problemer allerede inden hun kom ind i prostitutionsbranchen.

 

Gad vide hvordan det ville have gået denne Helena hvis hun ikke var kommet ind i prostitutionsbranchen?

 

Hendes psykologiske problemer var jo tilstede allerede inden hendes prostitutionskarriere, men da prostitutionsbranchen jo er den eneste branche der er defineret som et "socialt problem" og derfor har større fokus fra kommunale sagsbehandlere/behandlere mv. end andre brancher, vil sandsynligheden jo formentligt være, at hun ikke ville være blevet "opdaget" og fået den nødvendige hjælp.

 

Man kan faktisk sætte det helt på spidsen, og fremføre, at hun formentligt - pga. af den manglende hjælp - ville have haft væsentlig større "held" med hendes selvmordsforsøg, og man kan derved sige, at prostitutionen faktisk har reddet hendes liv.

 

PS. For dem som ikke lige ved det, så er Helene fra artiklen, hende der tidligere kaldte sig Helene Brix (hende fra Klovn-filmen, og 100-mands gangbang-rekorden som aldrig havde fundet sted)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ak ak den kære Helene / Felicia..

 

Ja man kan jo ikke blive overrasket, hun har altid haft en god fantasi og røverhistorier.

 

Der kunne jo skrives side op og ned, men vi ønsker hende held og lykke med sit nye projekt..

Redigeret af Seductiongirls

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

 

Jeg tjente penge på at lokke gifte og afsatte mænd med ind på lagnet og lade dem forulempe min blottede sjæl. Når jeg sidder og tænker tilbage nu, får jeg det fysisk dårligt – jeg har ikke én eneste gang dyrket sex for penge og nydt det.

 

du milde himmel for en gang melodramatik...

 

1: du lokkede ikke trunte - de kom af sig selv... 

2: gifte eller optagede mænd er den primære kundegruppe - det er fint nok - ikke noget moralsk forkasteligt... 

3: blottede sjæl... pladder... den er nøjagtig så åben som du tillader den at være

4: forulempe???? det er sgu da ikke det de gør... med mindre du lader dem gøre det... sex er ikke implicit en krænkelse.. 

5: hvis du får det fysisk dårligt foreslår jeg en gang samarin

 

6: så skulle du nok have lyttet til din indre stemme... dem der råber højest om at de er lykkelige er jo dem der skal overdøve deres egen indre stemme... 

 

 

den artikel er ikke den url værd den er tastet på!!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Tywin Lannister

Det indlæg er så fuld af generaliseringer og had, at det er svært at tage alvorligt. Det er for øvrigt sjovt at se i kommentarerne som abolitionisternes gamle garde sluger det hele råt.

Jeg vil lige tage fat i ganske få ting (håber en tydelig kildeangivelse er nok til at måtte gengive fra artiklen):

"De fleste foretrækker faktisk en anorektisk, gennempulet kvinde med silikonebryster og makeuppen løbende ned ad kinderne. Det er skræmmende, men sandt – jo mere syg og brugt du ser ud, desto bedre tjener du." [citat. Helene Nørskov Strange , Politiken 18/1/2014]

Det udsagn kan jeg ikke afvise, men min personlige mening er at det lyder usandsynligt. Hvis det faktisk var et konkurrenceparameter, så burde jeg have mødt en del der så sådan ud. Jeg har ikke mødt en eneste.

"Når kvinder begynder at skille sex og kærlighed fra hinanden, ødelægger de deres sexliv for bestandigt – for lige så nemt det er at skille dem, lige så svært er det at sætte de to nævnere sammen igen.

Vejen tilbage til livet er en årelang passage af brændte broer og ubehagelige realiseringsprocesser.
" [citat. Helene Nørskov Strange, Politiken 18/1/2014]

Pladder.. Ulækkert, sexistisk og nyreligiøst pladder.

"Over halvdelen af mine tidligere kunder har pint, plaget og forsøgt at lokke kondomet ud af regnestykket – uden held, naturligvis – men bare det, at de overhovedet kan tænke tanken, vidner om, hvor respektløst de tænker om pigernes ve og vel." [citat. Helene Nørskov Strange, Politiken 18/1/2014]

Den sætning tror jeg går rent ind hos abolitionisterne. Jeg vil dog stilfærdigt tillade mig at antage, at der er tale om en kæmpeoverdrivelse.

Jeg giver SG ret. Mange af de "minder" og "argumenter" HSN fremdriver for at forbyde en frivillig aftale mellem myndige mennesker virker som om de er opfundet i hendes eget hoved. I bund og grund er hun nok en stakkel - men det giver hende ikke carte blanche til at angribe mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hallååå Tywin .... waky waky...

Du er ikke kun sexkunde. Du er også mand. Formentlig en hvid mand af skandinavisk herkomst. Måske tilmed middelalders.

Det giver alle - altså ALLE - carte blanche at angribe dig. Det eneste du kan gøre er at lægge dig ned på ryg og bede om tilgivelse for alt du aldrig har gjort, aldrig menet og aldrig sagt.

 

Tough, but there it is.

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Skal det med 'håndører' forstås som, at det mest var et spørgsmål om penge?

Havde det været for et ORDENTLIGT beløb så......

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Tja det er da synd for hende, at hun har lidt så meget i sit selvvalgte job! I øvrigt er artiklen teknisk set fremragende og yderst velformuleret. Man kan ikke afvise at branchen er skadelige for visse af pigerne/kvinderne. Men jobbet er faktisk ikke værre end fx sosu hjælpere eller Falk redere som ofte kommer ud for meget ubehagelige ting. Er det at fx skære en død familie fri ud af et bilvrag inkl. små børn måske mindre belastende eller rengøring af en dement beboer som har skidt sig langt op ad nakken og indsmurt sig i afføring. Næppe. Det er nok i højere grad det omgivende samfunds stigmatisering som i høj grad er problemet. Hvis kunderne er ulækre kan de jo afvises. Hvis de er beskidte eller pikken er det kan man komme langt med vådcervietter. Hvis det er hende Brix så har hun faktisk selv gjort meget for at ligne en man eater med adskilligt tatoos og pircinger. Jeg tror snarere at hendes dagligdags liv ikke har fungeret optimalt. Hun har som hun skrev været misbruger og som misbruger er man ikke beklædt til at håndtere et service erhverv hverken som SOSU hjælper, Falk reder eller massagepige. At hun så samtidigt har deltaget i diverse ekstreme gangbangs gør hendes turn arround indnu mindre forståeligt. Synd og skam for kvinden er jo uden tvivl meget begavet og reflekterende og har begået en artikel af meget høj kvalitet selvom man måske ikke er enige i hendes budskaber. Jeg ønsker hende al mulig fremgang og lykke fremover, men stiller mig en smule skeptisk overfor de meget markante angreb og udsagn hun fremturer med. Hej fra Game

Del dette indlæg


Link til indlæg

Til Helene,

Det er en frygtelig historie du fortæller. Og ved du hvad? Jeg skulle kunne skrive en lige så frygtelig historie om mit liv. Men ingen avis skulle trykke den og ingen vil læse den, fordi jeg er mand og har aldrig været prostitueret. Jeg har gjort en masse dumme ting i mit liv og ødelagt en del for mig selv. Jeg siger jeg, for det er jeg som har gjort det.
 
Min historie, ligesom din, er og forbliver aldrig noget andet end en personlig betragtelse, et privat skriv om et privat menneske. Fejlet er at din historie bliver et indlæg i en debat i en nyhedsavis. Et medium der drives af at folk køber og læser og bliver oprørte. Men din historie siger ikke noget som helst om betingelserne i miljøet generelt, kun om dine betingelser, dine følelser og dine oplevelser.
 
Og det er her som hele debatten bliver så trist, kedelig og fundamentalt uinteressant. Indtil den dag vi faktistk har en rigtig, videnskabligt baseret undersøgelse af betingelserne i prostitutionsmiljøet - baseret på tilstrækkeligt mange menneskers vidnesbyrd - så er debatten om lover og moral totalt uvedkommende. Jeg ved faktiskt ikke en skid mer efter at have læst din tekst, end hvad du mener og føler som privatperson. Du bruger desuden overdrivelser på en absolut modbydende måde og på en måde der ikke hører hjemme i en nyhedsavis. Og på en måde der ikke hører hjemme i en vigtig debat. Det er trist, fordi dine erfaringer kunde være vigtige for debatten, men du desarmerer dem.
 
Kvinder er sensitive mennesker? Nej, mennesker er sensitive dyr. Og et af vår tids største problemer er behovet for opmærksomhed. For at føle at vi er værd noget, måtte vi synes og høres. Uden dette behov skulle der ikke findes noget Facebook, noget Twitter, nogle blogs, nogle modbydende reality shows - og du skulle ikke have skrevet din tekst. 
I venten på at der nogen gang skal komme en ordentlig debat, baseret på et ordentligt grundlag, håber jeg at du får et lykkeligt liv og at jeg slipper for at læse om det.
 
Bananas
 
Bananas
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

De piger som pt florerer rundt på div medier med deres historier om at branchen og kunderne har smadret dem for resten af livet, det er mænds skyld at de ikke kan leve et normalt liv nu, det er mænds skyld at de hader dem osv osv..

 

Fælles for dem alle der nu dukker op, er at de alle er eller har været stofmisbrugere ( hårde stoffer ), nogen før og andre imens.

 

Alle ved at en misbruger ( hvad enten det er stoffer eller alkohol ) bedøver sin krop og sit sind, hvilket vil sige at allerede der, viser de tegn på at der er noget galt, at de ikke kan håndterer erhvervet, at det lang tid før skulle have fået hjælp ( nogen sætter dem så stolen for døren, andre vender det blinde øje til og lader desværre pigen fortsætte ) Trods jeg her, mener hun flere gange viste tegn på at hun skulle ikke være i branchen og skulle få noget hjælp. 

Jeg valgte at tage afsked med hende i håb om at hun ville søge andre græsgange, men desværre stod alle andre bordeller i kø for hende, for hun tilbød lige præcis alt, gik langt over sine grænser, var booket fra hun kom og til hun gik igen.

Hun mødte flere gange op påvirket, en af gangene med blødende underliv, hvor hun havde dyrket sex med 5 fyre på stribe i 8 timer privat, havde fedte hår, gammel make up, sorte negle og ja sæd pletter på bryster og ben og da jeg sendte hende hjem, stod hun og smilede og sagde jeg kan tage meget mere, de gik alle omkuld før mig ( som var det en konkurrence )

 

Enhver person der tyer til sådanne midler, lytter ikke til sig selv og ender i de fleste tilfælde med at gå over sine egne grænser.

 

F.eks også, da hun opdigtede et bang-bang med 100 mænd, beskrev dette ned til mindste detalje, fik oveni købet mænd til at skrive anmeldelser om at det havde været det vildeste og hun nappede lige vagten som den sidste, for derefter at måtte krybe til korset og indrømme at alt dette var løgn, det fandt aldrig sted. 

 

Jeg håber og ber til at hun holder sig på den sti hun er nu, men også at hun ikke bruger medierne mere, for at få tilfredsstillet hendes behov for at blive set og hørt..

Redigeret af Seductiongirls

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ah, en til.... Man får lidt hovedpine.

Det er selvfølgelig skidt at hun har det så psykisk dårligt i dag. Men hun lægger jo selv ud med at små indrømme at den var gal længe inden hun startede som prostitueret.

Jeg havde selv besøg af hende da hun var aktiv, en håndfuld gange over et halvt års tid, som escort tidligt i hendes karriere. Så jeg er vel en af de "forfærdelige" mænd, hun blev misbrugt af.

Selv om det er svært at genkende den pige jeg havde besøg af, der selv tog initiativ til meget af det frække, ofte 2-3 gange, lystigt kyssende. Og som et par gange blev længere end aftalt, af egen lyst uden ekstra betaling.

Hun klagede sjovt nok heller ikke over lagkage og gaven da hun havde haft fødselsdag. Eller den gang det kun blev til putten under dynen, for fuld betaling??

Men der er bare trist at det hele er os mænders skyld i sidste ende, at vi har et beskidt kvindesyn og holder dem som dårligt betalte slaver.

Selvfølgelig er der piger (og mænd) der har fået det skidt af at være prostitueret, og kan en sådan artikel få kommende piger/mænd til at tænke en ekstra gang inden man kaster sig ud i det, så er det vel godt.

Er bare træt at af blive malet med en bred kam, som klam stodder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kan jo være svært at sige, at hun ikke, når hun ser tilbage på sit tidligere liv, føler det, hun skriver. Hendes "forbrydelse" i artiklen er generaliseringerne, hendes udokumenterede påstande, der tager afsæt i hendes egne oplevelser og udbredes til at gælde alle. Der er åbenbart kun to slags piger i branchen: dem der har det dårligt, og dem der ikke vil indrømme, at de har det dårligt! Hun skriver om de ulækre mænd (forstået som uvaskede). Hun havde jo alle muligheder for at afvise dem, men pengene lokkede åbenbart for meget! "Sexindustrien er så farligt manipulerende" - ja lige som alle andre brancher. Hvis detailhandlen ikke manipulerede, ville vi kun købe, hvad vi havde brug for! Hvor i artiklen levner hun plads til de piger, der arbejder privat? Hos dem er der kun én, der tjener pengene - pigen selv.

Måske skal virkeligheden findes i, at hun er gift med en kvinde - altså lever i et lesbisk forhold. Mon ikke hendes problemer kan skyldes, at hun som lesbisk ikke er tiltrukket af mænd, og derfor har voldtaget sig selv ved at være prostitueret?

Endelig er det vist godt, at det er SOSU assistent, hun er ved at uddanne sig til, for hendes cirkelargumenter og manglende dokumentation ville ikke levne hende store chancer i et universitetsstudium!

Til slut kan der skrives lange lister med job, som folk kan blive traumatiserede af f.eks. socialrådgiver, SOSU hjælper, SOSU assistent, politibetjent, soldat, lærer, pædagog, buschauffør, butiksassistent osv.

Redigeret af warmgun

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det er måske fint nok at skrive op og ned om hvad man synes om hendes indlæg på Eroguide. Men vil man virkelig ud med sit budskab er Eroguide altså ikke hele løsningen. Så må man ind på blogsene, debatten om artiklerne på avisernes hjemmeside osv hvor debatterne foregår med "almindelige" mennesker, der ikke er købesexkunder. Vi kan alle være stort set enige her på dette forum, men skal der rykkes ved holdningerne uden for vores meget lille lille andedam på Eroguide så skal man være parat til at tage debatten andre steder end her. Jeg fik sendt lidt afsted mod hende Tanja, og kunne konstatere at det er meget tidskrævende og at en del, også mænd, rent faktisk afskyr os købesexkunder. Men det skal ikke afholde mig eller andre fra at tage debatten med dem.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen når jeg læser Heleneas/felisias beretning og Seductiongirls beretninger....så tænker jeg stakkels pige, stakkels stakkels pige...det er jo gået helt galt

 

og inde i mit hoved kan der kun komme det frem:

 

For at være i Branchen, så skal man have benene solidt plantet i jorden....

 

Fører skibet og ikke lade skibet fører, ikke lade sig lokke af fremmede havne men kun dem der er trykke

 

Der er kun En der står ved rorpinden det er pigen selv, der må tage konskvenserne og det hedder rettidig omhu!

 

For fanden hvad er der galt i at bruge det der mellem ørene?

 

Det nytter jo ikke at anklage verden når det er gået galt når man selv har deltaget i festen!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er måske fint nok at skrive op og ned om hvad man synes om hendes indlæg på Eroguide. Men vil man virkelig ud med sit budskab er Eroguide altså ikke hele løsningen. Så må man ind på blogsene, debatten om artiklerne på avisernes hjemmeside osv hvor debatterne foregår med "almindelige" mennesker, der ikke er købesexkunder. Vi kan alle være stort set enige her på dette forum, men skal der rykkes ved holdningerne uden for vores meget lille lille andedam på Eroguide så skal man være parat til at tage debatten andre steder end her. Jeg fik sendt lidt afsted mod hende Tanja, og kunne konstatere at det er meget tidskrævende og at en del, også mænd, rent faktisk afskyr os købesexkunder. Men det skal ikke afholde mig eller andre fra at tage debatten med dem.

Jeg er sådan set enig med dig, men når man ikke hedder noget i retning af Peter Hansen, er det ikke så smart at debattere, hvor man skal bruge sit rigtige navn - især ikke, når man i et vist omfang er en offentligt kendt person.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det i øvrigt ikke en aldeles dejlig dobbeltmoral i det at Politiken først fortjener en masse penge på pigernes annoncer og siden på at de skal fortælle hvor forfærderligt det var, det som annoncerne gjorde muligt???

I really like Danish morals!!!

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det i øvrigt ikke en aldeles dejlig dobbeltmoral i det at Politiken først fortjener en masse penge på pigernes annoncer og siden på at de skal fortælle hvor forfærderligt det var, det som annoncerne gjorde muligt???

I really like Danish morals!!!

B

Når moral er godt er dobbeltmoral vel dobbelt så godt?

Ekstra Bladet støbte kuglerne om Ritt Bjerregaards luksusophold på Ritz i Paris, men var også først til at sige, at det var så synd for hende, da hun blev fyret som minister - ligesådan her. Moderbladet Politiken bringer artiklen, mens Ekstra Bladet scorer kassen på annoncerne.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg er sådan set enig med dig, men når man ikke hedder noget i retning af Peter Hansen, er det ikke så smart at debattere, hvor man skal bruge sit rigtige navn - især ikke, når man i et vist omfang er en offentligt kendt person.

Du kan f.eks. oprette en anonym facebook-profil som hedder Claus Hansen f.eks. Du behøver ikke at skrive dit navn og adresse jo. Du kan sagtens på internettet komme ud med din mening anonymt. Det er ingen undskyldning at du rigtigt hedder et specielt navn. Jeg debatterer ej heller med mit rigtige navn da jeg også vil kunne genkendes, men jeg kommer ud med mine holdninger via en anonym facebook-profil. På mange debatsider, også hos aviserne, bruger man facebook-profilen til at debattere på, det var bl.a. også der jeg argumenterede mod Tanjas støtter. Sådan er det dog ikke hos Politiken, og hos dem har jeg aldrig deltaget i nogen debatter, men nu bryder jeg mig generelt heller ikke om den Radigale Sprøjte, men det er en anden snak.

Redigeret af Fraiser

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen når jeg læser Heleneas/felisias beretning og Seductiongirls beretninger....så tænker jeg stakkels pige, stakkels stakkels pige...det er jo gået helt galt

 

og inde i mit hoved kan der kun komme det frem:

 

For at være i Branchen, så skal man have benene solidt plantet i jorden....

 

Fører skibet og ikke lade skibet fører, ikke lade sig lokke af fremmede havne men kun dem der er trykke

 

Der er kun En der står ved rorpinden det er pigen selv, der må tage konskvenserne og det hedder rettidig omhu!

 

For fanden hvad er der galt i at bruge det der mellem ørene?

 

Det nytter jo ikke at anklage verden når det er gået galt når man selv har deltaget i festen!

Cherie.

 

 

Hun blev væk fra sine vagter i tide og utide, vi alle var bekymret for hende, hun fik flere og flere tusser, piercinger og ville have lavet sin ryg som et korset med silkebånd og kroge der skulle hænge ud af huden, brændemærkes også, hun kastede op hver gang hun havde spist (prøvede at skjule dette) eller spiste kun et æble på en 12 timers vagt.

Hun endte engang med at låne en kundes dyre jakke og solgte den, lånte penge af gæster og muttere ( ikke mig ) og hun fik en stor gæld til narko miljøet..

 

Det er da bestemt pisse trist, hendes historie, men først var hun fortaler for branchen, hun elskede den og ingen skulle fortælle hende noget, til at nu foragter hun den, selv råber grimt op og nu er hun offer og blevet lesbisk..

Men bestemt har branchen sikkert sat nogle spor hos hende, men pigen var allerede i den retning lang tid før, som teenager..

Redigeret af Moderator
Slettet private oplysninger

Del dette indlæg


Link til indlæg

Først frk. Harm og nu her ganske få dage efter denne Helene. Med stort set samme budskab.

Er der en eller anden skjult hånd, der har planlagt og iscenesat en kampagne? Eller er det en tilfældighed?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er da bestemt pisse trist, hendes historie, men først var hun fortaler for branchen, hun elskede den og ingen skulle fortælle hende noget, til at nu foragter hun den, selv råber grimt op ....

 

Historien opviser mange eksempler på, at konvertitter er de værste og mest fanatiske.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Først frk. Harm og nu her ganske få dage efter denne Helene. Med stort set samme budskab.

Er der en eller anden skjult hånd, der har planlagt og iscenesat en kampagne? Eller er det en tilfældighed?

Jeg tror mediemøllen kører derudaf, jeg tror ikke på at det er planlagt medierne imellem, men når en starter med et emne i medierne lokker det flere på banen og medierne flokkes om at hoppe med på vognen. Sådan er det gang på gang.

Helene kommer formentlig på banen nu netop pga. Frk. Harm.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Først frk. Harm og nu her ganske få dage efter denne Helene. Med stort set samme budskab.

Er der en eller anden skjult hånd, der har planlagt og iscenesat en kampagne? Eller er det en tilfældighed?

Ærligt, så er Helena gået med på den der for opmærksomhed, hun har set hvor meget debat Tanjas blog har skabt og trukket til sig og nu set det som en mulighed for hende, at blive set og hørt igen...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ærligt, så er Helena gået med på den der for opmærksomhed, hun har set hvor meget debat Tanjas blog har skabt og trukket til sig og nu set det som en mulighed for hende, at blive set og hørt igen...

 

 Jamen jeg er da bare mundlam helt og aldelses fuldstændigt.

 

Kan være jeg skal stoppe nogle hårde hvidevare op i næsen, så som en kummefryser eller lign for at forstå det.

 

 Skuda godt at hun ikke levede for 2000 år siden hvem fanden sku så have opdaget hendes røgsignaler?

 

 Nej jeg nøjes bare med at ryste på hovedet og sige medieLxxxer føj

Redigeret af Lady Cherie

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...