Hop til indhold

Recommended Posts

Det var med en hvis spænding at jeg mødte op hos Nikita sexy club, god diskret indgang.

Blev vist ind værelset hvor det hele skulle ske.

Virkelig kedeligt rum, med gammelt træt gulvtæppe, en høj seng i spånplade iklædt rød velour,

eneste lyspunkt er en plakat af Nikita selv.

Efter lidt venten kommer Nikita ind med et stort venligt smil, penge skifter hænder, hun forlader rummet, samtidig tager jeg tøjet af.

Hun returnere til rummet igen med stort venligt smil, kun iført sort bh, sorte strømper, strømpeholder og en sort lille g-streng

Hun ser rigtig sexet ud, hun er hverken for tyk eller for tynd.

Hun har nogle smukke bryster og nogle endnu flottere baller, måske de dejligste jeg har set

Vi fik lagt os op på sengen og jeg begyndte at slikke hende, og efter lydene og den måde hun vred sig på virkede det som om hun godt kunne lide det.

Så vendte hun mig om og så blev lillemanden taget i munden, det gør hun virkelig godt, så godt at jeg tækte skidt med resten jeg vil bare eksplodere nu, men det havde hun helt styr på. Hun stoppede et øjeblik, derefter lage hun sig på ryggen og så stod den på helt almindelig sex, igen var jeg ved at komme men hun så mig i øjnene og sagde at nu kunne hun mærke den igen. Så jeg blev vendt om så nu var det mig der lå ned . Jeg fik en slikke tur mere og satte hun sig hen over mig så jeg kunne se hendes balder. Det gjorde udslaget.

,

Under hele seancen var der masser af kys og nærvær

Kan kun anbefale hende

http://www.nikitadarling.dk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er riiiiiigtig lang tid siden, 2+ år, at jeg besøgte Nikita. Husker hende som rigtig nuser og sød.

Sidder lige nu og undrer mig hvorfor der er fået så lang tid.

Ledig fredag formiddag, hmmmmmmm.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja Nik er bare dejlig. Jeg havde det ligesom Plaskeren at jeg ikke havde besøgt hende i over 2 år. Men det fik jeg heldigvis ændret på her i sommers. :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ledig fredag formiddag, hmmmmmmm.

Men hvis Nikita nu ikke er ledig fredag formiddag :?::?: :?::?:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så må Plaskeren jo bare besøge hende på et andet tidspunkt. Jeg får også helt lyst til at besøge denne dejlige gudinde nu... 8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg troer også jeg ville besøge den dejlig tøs på fredag :D:D:D

Vh bager

Kom nu ikke op og slås i porten :D:D :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ved ikke hvis jeg skal skylde eller takke Nikita, men hun var en gang helt afgørende for at jeg skulle begynde at vandre de her stierne ved siden af den store almindelige vej.

Jeg var gammel allerede den gang, og Nikita var 22... Jeg kan stadig mindes hver minut af den gang. Hvor tilstedeværende hun var, hvor glad, hvor empatisk, hvor naturlig. Og hvordan hendes måde at være på udryddede aldersforskel og usikkerhed. Jeg kunne ikke forstå den gang at en kun 22-årig kunne have et så modent og afklaret forhold til sex og mennesker og på samme gang være så generøs og ukompliceret ungdommeligt glad.

Det gjorde et meget stort indtryk på mig, og har siden den gang præget mit forhold til købesex. Ikke bare til købesex når jeg tænker på det - også til sex generelt; til min evne at nyde det og at tage det som det kommer. Med Nikita følte jeg at jeg ikke havde noge at skamme mig over - på trods af at jeg ikke længere er ung.

Så jeg skal nok alligevel takke hende.

Tak for det Nikita! Du har en ganske egen plads i dette her universet. Du lykkes med det svære at være down to earth menneskelig og på samme gang opfylde andre menneskers fantasier og drømmerier. Det skal sagtens et specielt menneske til for det.

Bananas

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ved ikke hvis jeg skal skylde eller takke Nikita (...) Du har en ganske egen plads i dette her universet. Du lykkes med det svære at være down to earth menneskelig og på samme gang opfylde andre menneskers fantasier og drømmerier. Det skal sagtens et specielt menneske til for det.

Bananas

Fortjener at blive fremhævet/gentaget ;)

NN

Del dette indlæg


Link til indlæg

Flot indlæg Bananas!

Selv de mest inkarnerede prostitutionsmodstandere må da have svært ved at se et kvindeudertrykkende, patrialistisk verdenssyn i din beskrivelse :)

Jeg har desværre ikke haft muligheden for at opleve Nikita 1on1..... Er hun bare halvt så sympatisk i den virkelige verden som herinde, så er jeg sgu ret misundelig på jer drenge ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Waaauw!

Man bliver jo helt glad indeni! :)

Glad, smigret og stolt... Tænk engang, at få sådan en anerkendelse af sit arbejde og det engagement, man ligger i det. 

Det bliver jeg aldrig, aldrig, aldrig træt af! 

Tak, altså!

PS: Iøvrigt... Så kommer jeg slet ikke på fredag... Har jeg ikke sagt det? Haha... :lol: (Ej, det er pis...)

PPS: Strømpefyr... Tak for de fine strømper! Man kan jo ikke bare sådan rende rundt i kiksede strømper fra Føtex ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Waaauw!

Man bliver jo helt glad indeni! :)

Glad, smigret og stolt... Tænk engang, at få sådan en anerkendelse af sit arbejde og det engagement, man ligger i det. 

Det bliver jeg aldrig, aldrig, aldrig træt af! 

Tak, altså!

PS: Iøvrigt... Så kommer jeg slet ikke på fredag... Har jeg ikke sagt det? Haha... :lol: (Ej, det er pis...)

PPS: Strømpefyr... Tak for de fine strømper! Man kan jo ikke bare sådan rende rundt i kiksede strømper fra Føtex ;)

Havde håbede jeg man kunne nået at besøge dig i går, men det må jeg vente til næste gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fik jeg endelig også mulighed for at besøge Vandtårnsvej ;) .

Nikita havde et stykke tid stået på min ønskeliste, men hun kom mig faktisk i forkøbet i forbindelse med et tidligere indlæg. Hun havde drillende spurgt, om jeg var en kylling, siden jeg ikke havde besøgt hende endnu, og dén udfordring kunne jeg jo ikke sidde overhørig. Men jeg kunne først få de tidsmæssige brikker til at falde på plads et par uger efter. Og det blev så i går.

I den mellemliggende tid havde vi en emailkontakt, hvor vi udvekslede tanker, forventninger – og lidt lir. Jeg havde f.eks skrevet, at jeg frygtelig gerne ville leve op til mit navn og ”bore” :P , men det skulle jeg ifølge Nikita ”først gøre mig fortjent til”, så hvis jeg gav hende 2-3 slikorgasmer, måtte jeg – måske – få lov :lol: .

Jeg var således tunet godt ind på Nikita, da jeg ankom til Vandtårnsvej. Humøret og forventningerne var i top, da jeg ankom kl. 10.00 – vel vidende, at jeg var første mand foran Plaskeren, Bager og hvem der ellers via strengen havde forkyndt et besøg selvsamme fredag :mrgreen: .

Stedet ligger i et typisk industrikvarter, og indgangen er pænt diskret. Man kommer frem til bygningen ad en lang flisegang med skærmende plankeværk på begge sider, og oppe for enden af trappen er der en læskærm, hvor man kan stå, indtil døren ind til templet går op. Jeg har oplevet langt mindre diskrete steder. Vandtårnsvej er helt fin med mig i den retning.

Jeg blev lukket ind af teledamen og ført ned til Nikitas værelse, hvor jeg blev bedt om at vente lidt. For mig er ventetiden altid spændende og særdeles adrenalinfyldt.

Rummet er enkelt udstyret, og i det ene hjørne står en kæmpe seng på en forhøjning, som man kan entre ad et par trappetrin, og i hjørnevinklen sidder to spejle, som jeg senere skulle få stor fornøjelse af. En noget hjemmeklampet konstruktion, der skulle vise sig heller ikke at være helt lydløs, men hva’ pokker, jeg var jo ikke kommet for at studere møbelarkitektur. Jeg havde en helt anden og smukkere arkitektur i tankerne ;) .

Og pludselig stod hun lyslevende foran mig! En smilende og lammende lækker Nikita :o . Rygterne havde slet ikke overdrevet. Snarere tværtimod. Et hedt velkomstkys, og fornemmede jeg ikke allerede lidt hoftevrid mod sjoveren?

Vi ordnede betalingen, og Nikita var hurtigt tilbage fra Franz Jäger.

Det blev til nogle dejlige indledende kys med tæt kropskontakt, og jeg kunne naturligvis ikke holde hænderne fra de fristende baller. Da vi havde stået sådan lidt, og sjoveren var ved at finde ud af, hvad godt der var i farvandet, fik Nikita den glimrende ide et invitere mig med op på ”boreplatformen”.

Nikita er særdeles berøringsvenlig og ikke nærig med diverse GFE-elementer.

Da hun jo havde skrevet, at jeg først kunne få lov til at bore – måske – hvis jeg gav hende 2-3 slikorgasmer først, havde jeg allerede hjemmefra besluttet at spille med på den. De næste par minutter lykkedes det mig faktisk at gøre spøgen til virkelighed. Nikita var helt med, og det var både frækt og inspirerende, såvel visuelt som auditivt, at kunne følge med i en proces, hvor hun for en stund var i sin helt egen verden.

Det lydlige betyder meget for mig, og heller ikke her blev jeg skuffet. På et tidspunkt frygtede jeg faktisk, at teledamen ville komme styrtende og ”undsætte” Nikita :D:D:D .

Så lå vi og sludrede lidt, og Nikita er virkelig sød og humoristisk.

Det blev nu min tur, og så fik jeg ellers kropskontakt, så hatten passede. Her kom spejlene til deres fulde ret. Det endte også for mit vedkommende med, at der blev fløjtet afgang ;) . Så viste Nikitas vidunderlige humor sig: ”Nu står det 3-1 i orgasmeregnskabet”.

Efter mere end den bestilte halve time, blev jeg fulgt ud, og i døråbningen fik jeg et sidste kys af en helt tekstilløs Nikita.

Jeg har efterhånden været noget rundt og har haft flere kategorier af oplevelser: Jeg har haft ikke-oplevelser, dårlige oplevelser, gode oplevelser og enkelte superoplevelser. Nikita er, som det vil fremgå af det ovenfor skrevne, i en kategori helt for sig selv :!::!::!: .

Tusind tak til dig, søde Nikita. Du har ikke set mig for sidste gang :P:P !

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

RIGTIG god anmeldelse Borende X....:-)

Jeg kan kun give dig ret...Den pige er ganske enestående.

VH Ludvig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Her sidder jeg med mega snotnæse og prøver ikke at være bitter :-(

Det er, hvad der sker, når man har den for langt fremme. Snotten altså :lol:

Go' bedring! :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

:mrgreen:

Velkommen i cluben til bordene x :D

Godt du fik besøgt nikita

Jeg har ikke Selv besøgt nikita i merget lang tid på klinik

Er begyndt at få nikit hjem på escort besøge

som er merget beder så lader jeg jer andra slogs om hende på klinikken :lol:

Mvh bager : :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Her sidder jeg med mega snotnæse og prøver ikke at være bitter :-(

Jamen, fik du da ikke onduleret Bianca Capri ganske grundigt inden da?

Ellers mange tak til alle for den positive modtagelse af min anmeldelse af Nikita. Hun er bare Grrrrrrr!

Og tænk, hvis hun havde en tvilling!

Hilsen

X'et Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...