Hop til indhold
Guest Piraten

Hvordan bliver man glædespige

Recommended Posts

Guest Piraten

Det er noget jeg har tænkt på, jeg mener, det er jo ikke lige et jobopslag man lige har læst på nærmeste jobcenter, vel?

Det mest sandsynlige er vel at man kender en der er i branchen i forvejen, men når man tænker på hvor fordømmende piger/ kvinder kan være, er det måske ikke det mest sandsynlige svar alligevel. 

Jeg husker at jeg som ung mand i Aalborg så 3-4 piger der “trak” i baren på “Døren”(Ambassadør), en af dem var en pige jeg kendte, en enlig mor, men det var mere af nød end af lyst. For dem der husker 80’erne, med massearbejdsløshed, nedskæringer osv. var det vel et mere oplagt karrierevalg end i dag, hvor der vel ikke er en sektor der ikke mangler arbejdskraft. Men jeg husker stadig de blikke og de bemærkninger disse piger fik. Men det er vel egentligt mere “ hvorfor” og ikke “hvordan”. Der hvor jeg vil hen er hvordan i selv reagerede første gang i fik forelagt muligheden, da tanken første gang slog rod, hvad tænkte i? Og hvordan kom i så selv ind i branchen? 

vh. Piraten den nysgerrige

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er vel noget med at der er penge i det og så ringer man til klinikkerne. 

Ved det ikke men det handler om en beslutning. Skal/skal ikke.. 

Men ja, det kunne være interessant hvad pigerne tænker på når de skal til "jobsamtale" og hvordan de oplæres..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg bidrager gerne...

Min lyst og nysgerrighed til at afprøve stort set alt - er en ur-drivkraft.

Jeg har allerede et livligt sexliv bag mig og at afprøve købe-sex-universet var bare endnu et område at afprøve.

Jeg startede ud med dominans, hvor der ikke var penetrering i oplægget. Det gav ligesom mening at holde mit underliv lidt på afstand fra købesex-universet og mere sælge min kinkyness.

Men det var så latterligt liderligt, at jeg faktisk begyndte at bruge de submissive mænd til min egen forløsning. Og så havde jeg afprøvet det område og ville gerne prøve noget nyt.

Hvordan ville det mon føles i mit indre, hvis jeg alene formidlede ren sex - uden al kinkynessen.. ?

Og da jeg havde mit første møde - ja, så var jeg sgu hooked. Fuck det var frækt, perverst og kinky. Og jeg elskede det !

Der er et område i min seksualitet, som ganske enkelt tænder på betalings-elementet.

Og jeg mindes næsten ikke et mere lykkeligt match udi karriere.. jeg er vild med det....

Del dette indlæg


Link til indlæg
happycamper skrev, for 10 minutter siden:

ved ikke at passe sin skolegang...

Argh..kom nu lidt..

Det kan også bare være man har et "sygelig øget kønsdrift hos kvinder" som Wiki skriver..?

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Nymfomani

At den er sygelig, som de skriver..Well.

Jeg kan da ihvertfald godt klare 2-3 omgange på en dag, så piger der er nymfomaner er velkommen til at skrive en privat besked til mig..:)

Beregning kan vi altid finde ud af....

 

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har egentlig altid leget med tanken.. Så det var et ganske naturligt valg da jeg startede som 24 årig med noget livserfaring bag mig og med styr på mit bagland.. To ting jeg føler er en nødvendighed inden man springer ind i denne branche^_^.. 

Jeg ringede til Romantica på Østerbro.. Hvor en meget sød tele fortalte mig at hun ville give mit nummer videre og så ville chefen ringe hurtigt tilbage.. Så springer vi 14 dage frem i tiden og ingen har ringet endnu:blink:.. Jeg ringede derind igen og telen fortalte mig at der måtte være sket en fejl fordi chefen havde altså sendt en besked.. Når det var så det forkerte nummer hun havde tastet ind.. Hahaha.. Ugen efter havde jeg min første vagt og resten er "ancient history":D.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ppd skrev, 1 time siden:

Argh..kom nu lidt..

Det kan også bare være man har et "sygelig øget kønsdrift hos kvinder" som Wiki skriver..?

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Nymfomani

At den er sygelig, som de skriver..Well.

Jeg kan da ihvertfald godt klare 2-3 omgange på en dag, så piger der er nymfomaner er velkommen til at skrive en privat besked til mig..:)

Beregning kan vi altid finde ud af....

 

Som jeg forstod det hun skrev så var det ligeså meget den detalje at det var flere forsk. mnd og ikke antal gange man har sex på en dag. 5 gage dagligt hver dag med den samme mand kan vel næppe blive ved med at være sygeligt ophidsende :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan kun snakke om to jeg kender personligt der har arbejdet på klinik. De var lidt damaged goods så at sige i forvejen. Opvækst med svigt og misbrug, startet som webcam pige og har syntes det var nemme penge, og så har det ene ført til det andet. Med det sagt skal der da sikkert være massere der kommer fra en helt normal baggrund og tænker "hvorfor ikke bare tjene penge på min naturlige lyst".

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg byder også lige ind selvom jeg er et lidt atypisk tilfælde idet jeg både er fyr og ikke tager penge for mine ydelser. 

Det første siger ligesom sig selv :) Men med hensyn til penge så tager jeg ikke penge for det, da jeg alene er drevet af lyst og af natur altid har været en pleaser.

Desuden kører jeg min gesjæft efter hvile-i-sig-selv-princippet; jeg arbejder hjemmefra og huslejen og udgifter til forbrug har jeg jo alligevel. Lidt ekstra vandforbrug på bade og vask af sengetøj, kondomer, taletid mv. overlever jeg nok,  og i og med jeg ikke har behov for pengene kan jeg sige fra og nej, til noget jeg ikke selv tænder på. Eller ikke har lyst til at deltage i.

Jeg har indtil nu været på 2 gæstevisitter i Jylland og heller ikke der taget noget for det, men efter lidt skriveri frem og tilbage med både et par piger herinde (tak for det) og et par fyre (også stort tak) har jeg besluttet at fremover vil jeg tage et beskedent beløb pr. møde når jeg er på visit, så jeg får dækket ophold + transport. Om denne fremgangsmåde så viser sig at give bagslag må tiden jo vise ;)

Men jeg tror grundene til at starte i denne brande eller for den sags skyld som SB,  er lige så mange som der er piger/fyre. Vi hører desværre alt for ofte kun om de triste skæbner og hvad der har ført der til.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Historierne om "damaged goods" gør det lettere at sluge for både mænd og kvinder - at kvinder reelt set kan have meget lyst. Og lige så meget lyst som mænd.

Hvis der er ridser i lakken, er det lettere at rimeliggøre, at det lige så godt kunne være en af "vores egne", helt normale kvinder.

Jeg anser mig selv for en helt normal kvinde med fokus på sexlyst. Og altså ikke damaged good. 

Jeg har levet et helt almindeligt liv i et 20 år langt forhold, hvor jeg dyrkede sex med samme mand i 20 år. Heraf nogle år med tillægssex, som jeg vælger at kalde det. Og dernæst skilsmisse og så returnede jeg til min sande ur-natur. Sexlysten. Og nysgerrigheden.

Jeg har derudover et almindeligt liv og der kan næppe peges fingre af det.

Men den historie - om den almindelige kvinde med den vilde sex-lyst - tja. Den er langt sværere at forholde sig til for flertallet. Det er altid lettere at have noget at forklare med. The damaged good-baggrunden. Så forstår flertallet straks langt bedre.

Men kvinder har en ur-kraft og en høj sexlyst helt på lige fod som mændene. Den er bare blevet socialt uacceptabel og dermed blevet "redigeret" ud af kvinders adfærd. Stigmatiseringen ved at være vild og liderlig - ja, den har mænd og flertallet svært ved at kapere...

For 150 år siden blev øget sexlyst defineret som hysteri. Og blev behandlet. Og der blev kimen lagt til stigmatiseringen af den kvindelig sexlyst. 

Og vi kan sandsynligvis gå endnu længere tilbage i historien med hekseafbrænding mm - alle sammen metoder til at redigere den kvindelige liderlighed ud af kvinderne... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@FrokostUartig

Spændende indlæg!

FrokostUartig skrev, for 2 timer siden:

Jeg har levet et helt almindeligt liv i et 20 år langt forhold, hvor jeg dyrkede sex med samme mand i 20 år. Heraf nogle år med tillægssex, som jeg vælger at kalde det. Og dernæst skilsmisse og så returnede jeg til min sande ur-natur. Sexlysten. Og nysgerrigheden.

Jeg har tit tænkt på, at hvis en kvinde har både stor sexlyst og nysgerrighed, så er det nok svært at praktisere ude i den 'virkelige' verden ...
Hvis hun har flere partnere, kan hun hurtigt komme i et rigtig 'dårligt ry' som det kaldes .. sådan er det vist stadig ... ?
Så kan det måske faktisk være nemmere og mere trygt (paradoksalt nok) at leve det ud som GP fordi man hér er meget mere anonym - og vel faktisk også har mere kontrol over situationen, på nogen punkter ...
Jeg har faktisk netop for et par dage siden besøgt en rigtig sd GP hvor jeg også er ret sikker på, at det var lysten og nysgerrigheden (og et kærligt sind) der driver værket ...

Dén med nysgerrigheden er også en udfordring for mig ...
Jeg har stor lyst til at opleve flere forskellige piger - både erotisk og personligt - og hér bevæger man sig som mand også i et minefelt ...
Dét er nok een af grundene til at jeg ikke er gået 'all in' for at få en kæreste, selv om det har været et savn i mange år ...

Redigeret af sneræven

Del dette indlæg


Link til indlæg

@sneræven

 

- tak for dine reflekterende ord - jeg har faktisk altid været ligeglad med andres tanker om min færden.

I de fleste af mine leveår har jeg alligevel altid gået mod strømmen. Og det fortsætter jeg med at gøre.

Hvordan andre mennesker anser mig for at være - handler ret beset ikke en pind om mig. Sagt med andre ord - om andre synes, at jeg har været eller er slutty ell promiskuøs - er jeg ikke særlig interesseret i. Jeg varetager min drift, mine lyster og mit liv. Og det mener jeg også, at andre bør gøre. Altså være mere optaget af deres eget liv end eksempelvis mit... 

Men andre mennesker lever igennem at have en mening om andres valg, frem for at vælge i deres eget. Og det er da ærligt talt ret trist... Tænk at være så lidt til stede i eget regi, at man må bruge sin tid på andres virke.. Gys... 

 

Anyway - at have en kæreste - som i én - dur slet ikke for mig. Længere.. Jeg gjorde det i en tid men må erkende, at jeg er uegnet til en ensidig relation. Det er til gengæld ret skønt at erkende og livet som GPer er faktisk med til at gøre mig gladere og til et bedre menneske.. go figure at pik kan gøre det ved en kvinde.. 

og er det sandt for mig - er det helt sikkert også sandt for mange andre kvinder. Ikke alle kvinder, men mange andre.. Og det elsker jeg at vide. At vi er mange, som lever vores seksualitets potentiale ud - uanset udtrykket... 

Hvorfor nøjes med en pik, når der er masser af alternativer ? <3

 

Og for lethedens skyld - mit afviklede parforhold var fyldt med god sex - så jeg gik ikke engang derfra understimuleret, som mange andre mennesker gør, når de skilles.. og dermed er det heller ikke fundamentet for mit tilvalg af et liv som GPer.. bare lige for at smadre endnu en forudantagelse, som er udbredt...

Redigeret af FrokostUartig
tilføjede sidste 2 linier...supplerende indsigt..

Del dette indlæg


Link til indlæg

@FrokostUartig  Haha, ja, jeg skal passe på med mine formuleringer .. det med "komme i et dårligt ry" var måske lidt forkert udtrykt i forhold til det jeg tænker på ...
Jeg kan sagtens følge dig ...

Redigeret af sneræven

Del dette indlæg


Link til indlæg

.. eller (jeg korrigerer lige mig selv igen .. :-)   ) jeg kan følge det du skriver et stort stykke af vejen, men der er en del af det jeg ikke er enig i ...
Men det er en anden diskussion, den har ikke så meget med trådens emne at gøre ...

Redigeret af sneræven

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest RonjaRøverdatter

Jeg startede fordi jeg var nysgerrig. Jeg havde i et par år leget med tanken om at blive glædespige og tog for et halvt år siden endelig springet: jeg oprettede en annonce. Jeg var så nervøs første gang! Men heldigvis har jeg endnu ikke haft en dårlig oplevelse, tværtimod har alle mine kunder været nogle søde og dejlige mænd. Nervøsiteten forsvandt efter et par gange og nu har jeg bare de almindelige sommerfugle i maven man får når man går og glæder sig til noget. 

 

Jeg startede ikke for pengenes skyld. Jeg startede fordi tanken om det tændte mig. Pengene er bare en bonus.

Redigeret af RonjaRøverdatter

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har altid syntes at piger der gør det her er pisse seje! Og da jeg indså hvor stor min sexlyst var, og at jeg ikke skulle regne med at få den dækket i et normalt forhold blev det åbenlyst for mig at det her var noget jeg skulle prøve en dag. Fast-forward et par år og en masse vilde oplevelser med super sluttyness (må jeg byde dig på en drink? - drink har jeg, men giver du ikke lidt pik ude på toilettet?) fik jeg mig en Herre der havde lidt erfaring med købesex miljøet, og da han fortalte mig at der var andre veje at gå end bordel og gadeluder og viste mig den lejlighed jeg er i nu var det oplagt at starte dér. Jeg havde mødt et par piger i løbet af mit liv og udspurgt dem om hvordan og hvorledes, og Herren var også en god støtte og kunne vejlede efter egne oplevelser. Badabum-badabing, nu lever jeg af at gøre den ting i verden jeg holder allermest af, på mine egne betingelser og uden en million sociale og følelsesmæssige forviklinger og det er jo endnu federe end jeg troede det ville være :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Mette Tøsen
Tak!

Det er igen dét med formuleringer ... 
 

Mette Tøsen skrev, den 24/6/2018 at 18:32:

gøre den ting i verden jeg holder allermest af, på mine egne betingelser og uden en million sociale og følelsesmæssige forviklinger

Det var præcis dét jeg tænkte på da jeg længere oppe skrev:

sneræven skrev, den 21/6/2018 at 10:35:

Hvis hun har flere partnere, kan hun hurtigt komme i et rigtig 'dårligt ry' som det kaldes .. sådan er det vist stadig ... ?

 i en snak med  @FrokostUartig
Jeg får nogle gange skrevet tingene lidt 'Altmodisch' .. jeg er en gammel nørd .. så det er fint med en mere tidssvarende måde at beskrive det ... :D

Redigeret af sneræven

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som kunde er det dejligt at høre, at GP'erne er GP fordi de seksuelt har lyst til det .. I love it... :wub:

Men jeg kan også godt reflektere over begrebet "sexlyst". Er ens seksuelle lyster medfødt, eller noget med er præget til (arv eller miljø) ??

Jeg er selv af den overbevisning om, at vores sexlyst primært er noget vi bliver præget til i gennem de oplevelser vi har i vores liv (miljø). Og at det er i barndommen/ungdommen at vores sexlyst bliver grundlagt.

F.eks. for mit eget vedkommen, så tror jeg, at min lyst til at købe sex, nok skyldes nogle uheldige "ting" i min barndom/ungdom... :(

Så når en GP siger/skriver, at hun har denne form for sexlyst, så kan jeg da godt undre mig over, om Gp'en har gjort sig nogle tanker om, hvorfor lige denne form for sexlyst er opstået hos hende.

Og i forhold til trådstarters spørgsmål om hvordan man bliver glædespige, så tyder bidragene i denne tråd, at det er et krav, at man skal have seksuelt lyst hertil.

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Jeg viderebringer lige et citet fra en god ven:

Citat

Hvorfor jeg blev glædesdreng? Jeg har altid været nysgerrig og glad for sex, og jeg finder det spændende, hvem der næste gang er bag døren, og imødekomme forskellige kunders forskellige ønsker og behov. Jeg kan slet ikke få sex nok, og min pik bliver aldrig øm. Det er ikke på grund af pengene, slet ikke, men når jeg alligevel tager kr. 2.200 i timen (altså sagt i al fortrolighed, for det deler jeg hverken med skattefar eller andre), så er det fordi det tænder mig at få penge for det, jeg får simpelthen stiv pik af at tænke på at en kvinde vil betale for at være sammen med mig. Og hvorfor ikke tage penge for det, når der nu er så mange dejlige kvinder, der vil betale mig. 

 

Vi er nogen, der godt kan tåle at høre noget, der i hvert fald minder om sandheden. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon ikke, at der stort set er lige så mange grunde, som der er piger (og drenge) i branchen..?

Der er med garanti færre grunde blandt kunderne ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest MushRoom

Jeg bidrager med en historie som foregik for laaang tid siden.

Jeg sidder på et site hvor der spilles på enarmede tyveknægte, det var kun husmødre og snaksalige mænd og kvinder der sad der..Total boring.

En dag sidder jeg og river i armen, da der dukker en kvinde op i mit private rum i chatten, vi sidder og småsnakker og pludselig siger hun at hun godt kunne trænge til pik :shock:

Jamen jeg sidder i Vejle og hun i Kolding, når afstanden er så kort, så skal der sku handles og på 60 min lå jeg i hendes seng og gav hende alt hvad jeg kunne holde til.

En ting gjorde virkelig ondt på mig da jeg lå og snakkede med hende, hun var lige blevet smidt ud af hendes eksmand og stod med nada i hendes lejlighed..Intet, kun sko og tøj.

Og du hun nu kunne li sex, så spurgte jeg roligt om hun nogensinde havde fået penge for sex og hun kiggede på mig og sagde at det kunne ikke passe at der var nogen som ville betale hende for sex.

Måtte jeg give det et forsøg ? Ja da

Jeg satte alt op for hende..annonce, billeder og det eneste hun skulle gøre var at besvare opkald og booke selv, jeg skulle intet have for det.

Jeg afholdte GangBang for hende, hun sørgede selv for solomøder og på knap 14 dage, havde hun lavet 16.000kr som hun kunne bruge på møbler og div til lejligheden.

Det var hendes debut, hun var glad og siden da ophørte alt samvær med hende. Om hun forsat gør i det, vides ikke, men det var en fed fornemmelse og give hende den mulighed

Del dette indlæg


Link til indlæg

Første gang jeg mødte A, surgte jeg hende, om hun var S's mor.

Det var hun ikke, men hun havde hørt, at S havde set et program om prostitution i fjernsynet og havde besluttet, at det ville hun være.

Den forklaring tændte mig vildt. 

S fortalte selv, at hun boede sammen med en anden pige, fordi hun alligevel ikke kunne finde en mand, som kunne holde til hendes sexlyst.

Jeg savner dem begge. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg startede for nogle år siden med at sælge frække videoer og billeder. Nogle videoer blev også lavet ud fra hvad folk ønskede at se mig gøre.. og ja, der var dengang stadig nogle frække liderlige mænd derude der købte hos mig.. ;-) Sex-videoer/Porno er jo gratis idag, du kan bare gå ind på nettet og klikke på det du vil se. Men der er altid nogle mænd derude der tænder på at KØBE en fræk video af en dejlig liderlig kvinde, hvor han selv har ønsket hvad den liderlige kvinde skal gøre ... ;-)

Der begyndte jeg også at interessere mig for prostitution og havde haft en del frække tanker omkring det. Jeg er jo helt vild med mændenes liderlige opmærksomhed og jeg er jo altid pisse liderlig... så hvorfor ikke kombinere det! Men jeg har også haft nogle dejlige søde frække mænd omkring mig, der har sat mig igang og vist mig den her branche, på den bedste måde de kunne gøre og det sutter jeg dem os for idag.. ;-) hehe

- Men alt i alt... Man skal jo starte et sted ik? ;-)

Redigeret af XLBlowTøs

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er rigtigt at gratis porno i dag er meget udbredt.  Man kan jo så håbe på at samme udvikling omkring uforpligtende sex vil udvikle sig i samme retning - Det sgu lidt bøvlet det med kontanterne.  :razz:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...