Hop til indhold
Rejsenetværk

Backup til FKK København

Recommended Posts

Kære

Mænd og kvinder

Vi har nu afprøvet en improviseret version af det tyske FKK koncept i København.

Læs de 2 anmeldelser der til nu er skrevet om den succesfulde begivenhed, og hvis der kommer flere anmeldelser af samme begivenhed, så læs dem endelig også:

FKK i Rødovre
Startet af Dworkin, mandag klokken 19:09
https://www.eroguide.dk/forum/topic/43143-fkk-i-rødovre/


Premiere på FKK København
Startet af Rejsenetvaerk, I går klokken 03:52
https://www.eroguide.dk/forum/topic/43164-premiere-på-fkk-københavn/

I naturlig forlængelse af det første, nu afholdte premiere FKK arrangement, er der som jeg ser det grund til at vi stiller os selv spørgsmålet?

Hvordan kan vi samle alle gode kræfter om at bakke Trine Tease op i at skabe, ikke blot de gode fysiske og sociale rammer om fremtidige FKK København arrangementer, men hvordan kan vi bidrage til også at tilvejebringe grundlaget for, at der for både Trine som værtinde for FKK København, og de deltagende piger til FKK København også kan opnåes en så høj omsætning, at det for både Trine og pigerne langsigtet giver god økonomisk mening at stå som vært for, og deltage som glædespige i FKK arrangementerne?

Som det helt tydeligt fremgår af de 2 beretninger, så var arrangementet en succes på alle andre parametre end økonomien i det for Trine og pigerne på dagen.

Det mest vidunderlige, det er at både Trine og pigerne med åbne øjne, og i bevidstheden om at de ikke ville komme hjem fra FKK København med guld på kistebunden, kastede sig ud i eksperimentet, det kan love rigtig godt for fremtiden?

Men som jeg ser det, så er det nu at momentum bør udnyttes, der derfor ikke bør gå så lang tid inden det næste arrangement, at den mulige positive effekt af den opmærksomhed der lige nu er omkring FKK København, tabes på gulvet, og Trine derfor senere i værste fald må starte fra bunden igen?

Vi må som jeg ser det herfra målrettet gå efter at der er penge for pigerne i at deltage, og for Trine i at lægge lokaler til at mændene kan mødes med pigerne.

Hvilken retning man bør arbejde for, udviklede der sig en tråd om allerede forinden at FKK København afholdtes den 21 september, og her udgør Jernsvinet og jeg Rejsenetværk hver sin fløj i debatten:

Skandinaviske piger på tyske FKK klubber
Startet af Gaffer, 8 september
https://www.eroguide.dk/forum/topic/42483-skandinaviske-piger-på-tyske-fkk-klubber/

Men til en start vil jeg foreslå, at vi arbejder for at etablere en art backup support klub til Trine og hendes FKK København.

Der er med garanti brugere herinde med så specialiserede kompetancer indenfor marketing, IT/websites, Jura, revision og økonomi, der er så dyre at de i praksis ikke er tilgængelig for enhver lille iværksætter med kun lommeuld i lommmerne, og der er helt sikkert også dygtige håndværkere af enhver slags der kan trylle med hænderne, og skabe hvad som helst kunderne kan og vil betale for.

Jeg appellerer til begge parter om at gå med i en backup gruppe bag Trine og FKK København, for sammen at tilbyde hende deres tjenester kvit og frit, for at det for så få penge som muligt kan lade sig gøre at skabe en udvikling for FKK København, der på normal vis vil koste så mange penge at det i situationen er helt urealistisk at betale markedsprisen for samme.

Jeg selv vil gerne primært stå i spidsen for mikro indsamling af bidrag på  500 - 1000 kr af gangen, til de behov der måtte blive kommunikeret, og anslået en nettopris for af de ovenævnte kloge hoveder, og kloge hænder.

Jeg lægger privaten til de møder der skal holdes, og det ser ud til at vi pt er 3 der aktivt godt vil mødes, for at organisere de indsamlinger, der kunne tænkes at opstå behov for til de formål der måtte vise sig hen af vejen.

En appel til Anna og Maloue

Hvis I læser dette, eller hvis nogle gør jer opmærksom på det jeg her har skrevet, så vil jeg gerne opfordre jer til at supplere mande backup delen af support FKK København, med at I stiller jer i spidsen som kontaktpersoner, som piger der er interesseret i som jer selv at deltage i FKK arrangementer, der kan udvikle sig til at I kan tjene fornuftigt nok på at deltage, de piger kan kontakte jer.

Hvis I kan organisere kontakten til Trine, I kan arrangere at mødes med hende sammen med de piger I kommer i kontakt med, hvis Trine ønsker det sådan, men I kan jo kontakte hende først, så vil mande og pige delen kunne udgøre hver sin gren, der kan gøre supporten meget mere effektfuld bag FKK København.

En lille frygt

Jeg vil nødig dryppe malurt i bægeret, men jeg frygter lidt at der sidder penge folk, der tålmodigt følger med i udviklingen af FKK København, for at være klar til, hvis de vurderer at det er økonomisk fornuftigt, da om 1 år eller mere at smidde 5 millioner kr eller mere på bordet til en miniudgave af en tysk FKK klub, og så alle piger og alle mænd flygter som lemminger over i det nye flotte hus, som Trine slet ikke kan hamle op med.

Som jeg ser det er der en eneste måde at byde penge mænd trods på, og det er ved at opbygge et så stærkt brand, en sådan goodwill og en sådan loyalitet bag Trine og FKK København, at pigerne bliver hos hende, og mændene bliver hos hende fordi at pigerne gør det.

Men en pengemand eller 2 skal da være velkommen i support klubben, hvis formålet er at hjælpe med til at løfte i flok bag FKK København, og Trine Tease bag FKK København.

Jeg har også nogle luftige, og for nuværende helt urealistiske tanker om på sigt at skaffe 1 - 2 milloner kr, i kraft af crowdfunding blandt gæsterne hos FKK København, til at kunne leje og indrette et hus til formålet.

Blot 1000 bidrag af 1000 - 2000 kr og pengene er hjemme, men først skal det være gæster nok til at så mange kan samles om sådant et projekt, og den mulighed ligger nok mindst 12 måneder ude i fremtiden.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse nu inden kommer for godt i gang med store planer. Ville det ikke være end ide at udnytte det i har i lokaller på en anden måde? Så kan man forbedrer stedet efter hvor godt det går. Eks  kør med 3-4 værtinder default_icon_idea.gif en gp til 4-5 mænd default_icon_idea.gif man skal købe 2x 30 min mindst default_icon_idea.gif Så bliver det mere interessant for gp at kommer der:idea:.  Så kan der arrangeres efter hvor stor interessen er for et FKK København:idea:.

 

Redigeret af Krone

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Krone

Jeg kommer ikke mere i gang, med større planer end Trine, piger og sted vil være med til, men vi kan netværke kompetancer og økonomi, og stille samme til rådighed for Trine og FKK København.

Kort sagt mennesker kan mødes og aftale, hvad vi kan tilbyde, og så kan vi få et ja eller et nej tak.

Som jeg ser det består netværket med det formål, og de muligheder vi måtte opnå, uanset om vi måtte få et nej eller et ja tak til det vi mener at kunne tilbyde.

Ved at holde kontakten, udgør vi også et tilbud senere til anden side, hvis det går sådan, men det håber jeg ikke på at det gør.

I de lokaler på Bjerringbrovej kan der allerede arrangeres alt muligt andet end blot FKK København, og det synes jeg absolut også at der bør arrangeres.

Det kan lade sig gøre uden de små forbedringer som et netværk, hvis muligt vil kunne organisere finansieringen af, men hvis de forbedringer bliver sat i værk, vil de komme ikke kun FKK som tema til gavn, men det vil også gøre det muligt at lokalerne kan udnyttes bedre til flere, uanset om det er sexparty, gangbang eller noget helt tredje.

Jeg hælder i grunden efterhånden mere til tanken om at gøre små bidrag på 500 - 1000 kr helt uafhængig af, at vi har fri entre til gode, eller ikke for samme beløb til FKK København, eller andre arrangementer, modsat de tanker jeg gjorde mig i mine opfølgende kommentarer i tråden under min egen anmeldelse.

Det vil jeg gerne tale med dem jeg måtte mødes med om, ingen bullshit, dem der giver, hvis der skal bruges 10 - 20000 kr giver uden betingelser, og så betaler vi oveni som alle andre, når møder op for at deltage.

Nogle skal være villig til at komme lidt til lommerne, uden at få andet igen end at det tjener der formål at vi giver, og at vi derfor fremadrettet selv kan få gavn af at det lykkes.

Jeg er på den ene side enig i at FKK næste gang ikke bør arrangeres med deltagelse af 7 kvinder, men jeg håber at det en dag bliver rentabelt at der deltager 7 kvinder eller flere.

Men på den anden side tror jeg, at hvis 3 - 4 ung pige modeller som Anna og Maloue deltager næste gang, og det bliver annonceret med billeder af dem, tror jeg at der er gode chancer for, at der komme mænd nok til at der er økonomi i det for dem, og skulle entreen så sættes til 400 kr, fordi det er et så lille et arrangement, tror jeg såmænd også nok det skal blive accepteret af nok mænd, der gerne vil mødes om oplevelsen på FKK maner.

En ting er jeg til gengæld overbevist om, og det er at des længere tid der går inden at der forsøges med FKK København igen, des større er risikoen for at de muligheder, der måtte bestå i øjeblikket, de går tabt, men modsat så tror jeg på at, hvis der tilbydes et mindre justeret arrangement med ung pige modeller, der kan bane vejen for at senere arrangementer kan bestå af både modne glædespiger, og unge glædespiger til samme arrangement, det arrangeres indenfor 4 - max 6 uger, så kan erindringen om det første arrangement bidrage bedst muligt til at flest muligt vil deltage i FKK arrangement nr 2.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som det helt tydeligt fremgår af de 2 beretninger, så var arrangementet en succes på alle andre parametre end økonomien i det for Trine og pigerne på dagen.

Jeg ønsker hjertelig tillykke med successen. Jeg kender selv til dét, at en livsdrøm opfyldes, dog på helt andre livsområder end det her aktuelle. Og har nogen stridt for en FKK i snart en menneskealder, så er det så sandelig dig.

FKK er ikke lige min kop te, men den har vi jo før taget over PB.

Ingen har, på min ellers tidligere udmeldte bøn om hjælp, fortalt mig, hvordan man opretter multicitat, så jeg fortsætter med gammeldags citatteknik:

Du siger:

"Jeg vil nødig dryppe malurt i bægeret, men jeg frygter lidt at der sidder penge folk, der .... om 1 år eller mere at smide 5 millioner kr eller mere på bordet til en miniudgave af en tysk FKK klub, og så alle piger og alle mænd flygter som lemminger over i det nye flotte hus, som Trine slet ikke kan hamle op med."

Jeg siger:

Mon ikke de fleste er klar over, at det, der sker – undskyld udtrykket – på amatørbasis, altid er det mest vellykkede? Ganske som improviserede fester og sammenkomster altid synes bedre.

Du siger:

"Som jeg ser det er der en eneste måde at byde penge mænd trods på, og det er ved at opbygge et så stærkt brand, en sådan goodwill og en sådan loyalitet bag Trine og FKK København, at pigerne bliver hos hende, og mændene bliver hos hende fordi at pigerne gør det."

Jeg siger:

Så sandt, så sandt. Jeg har bevæget mig meget rundt i denne verden og mødt både godt og skidt. Næsten kun godt, heldigvis da.

I sidstnævnte tilfælde, som over tid har været indskrænket til få udvalgte piger, har jeg lært, at "loyalitet" – velvidende at dette begreb fortolkes både positivt og, i denne verden, måske især negativt  –  bestemt ikke er nogen skade til. Tværtimod.

Jeg skrev engang et indlæg, hvor jeg problematiserede "det løse" contra "det faste". https://www.eroguide.dk/forum/topic/9775-fast-husbuk/?do=findComment&comment=67169

Jeg fik positiv respons samt flere gode svar, jeg kunne bruge til noget, og det udviklede sig til noget rigtigt godt for mig.

Jeg vil derfor håbe, at dit opråb til "loyalitet" mod Trines initiativ må blive modtaget i positiv ånd i interesserede kredse, så folk – på amatørbasis – kan føre konceptet videre i den ånd, som du har udtænkt det i.

Held og lykke herfra.

 

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Borende X

Jeg bliver nødt til at bruge et for mig så uvanligt kraftfuldt udtryk, som fandme tusind tak - dit indlæg varmede mig i den grad om hjertet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

 Ingen har, på min ellers tidligere udmeldte bøn om hjælp, fortalt mig, hvordan man opretter multicitat, så jeg fortsætter med gammeldags citatteknik:

Nu går jeg ud fra, at du har en computer på plejehjemmet St. Kødlyst, da jeg ikke ved, om dette fungerer på en mobil.

Det du gør er:
Lige til venstre for "Citer indlæg" menupunktet, som kan findes under hvert indlæg, er der en "+" knap/menupunkt.

Klik på "+"-tegnet nedenunder alle de indlæg, du vil citere og når du er klar til at skrive dine kommentarer, kigger du nederst til højre på din skærm, hvor du vil finde en lille sort boks med en grå boks inden i hvor der står "Citer X indlæg".

Klik på teksten og du kan nu begynde at skrive dine kommentarer.

Hvis du fortryder, kan du blot klikke på det lille kryds, der findes lige til højre for teksten (i kassen).

Hvis jeg ikke har forklaret mig godt nok, kan jeg lave en video, så det giver mere mening.

Bare giv mig et shout-out X ;)
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu går jeg ud fra, at du har en computer på plejehjemmet St. Kødlyst, da jeg ikke ved, om dette fungerer på en mobil.

Det du gør er:
Lige til venstre for "Citer indlæg" menupunktet, som kan findes under hvert indlæg, er der en "+" knap/menupunkt.

Klik på "+"-tegnet nedenunder alle de indlæg, du vil citere og når du er klar til at skrive dine kommentarer, kigger du nederst til højre på din skærm, hvor du vil finde en lille sort boks med en grå boks inden i hvor der står "Citer X indlæg".

Klik på teksten og du kan nu begynde at skrive dine kommentarer.

Hvis du fortryder, kan du blot klikke på det lille kryds, der findes lige til højre for teksten (i kassen).

Hvis jeg ikke har forklaret mig godt nok, kan jeg lave en video, så det giver mere mening.

Bare giv mig et shout-out X ;)
 

Tak for hjælpen.

Nej, plejehjemmet giver ingen hjælp i en sådan situation, så jeg har måttet fumle mig frem – dog mest i dette spørgsmål tilbage.

Nu har jeg taget et skærmdrop af dine anvisninger, og så kan resten herinde for alvor vente sig :grin::grin:.

Tusind tak Charmeprins.

PS: Vidste du forrresten, at man kaldte prinsen af Wales, den senere kong Edward VIII, for Prince Charming?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tak for hjælpen.

Nej, plejehjemmet giver ingen hjælp i en sådan situation, så jeg har måttet fumle mig frem – dog mest i dette spørgsmål tilbage.

Nu har jeg taget et skærmdrop af dine anvisninger, og så kan resten herinde for alvor vente sig :grin::grin:.

Tusind tak Charmeprins.

PS: Vidste du forrresten, at man kaldte prinsen af Wales, den senere kong Edward VIII, for Prince Charming?

Det vidste jeg faktisk ikke. Tak for info :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis I mænd nu mødte op med en røvfuld penge til hyrdetimer eller halve timer, så ville det være mere økonomisk fordelagtigt for pigerne :)

Røvfuld?? Kommer Cherie også?? :grin::grin:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis I mænd nu mødte op med en røvfuld penge til hyrdetimer eller halve timer, så ville det være mere økonomisk fordelagtigt for pigerne :)

Netop - så fik pigerne det overskud, der skal til for at tro på konceptet og til at investere i at forbedre lokalerne - al den snak om indsamling og donation er en dræber af dimensioner for FKK-konceptet.

Det er da muligt, der kommer en pengemand/ -dame og starter et lignende koncept op et andet sted i mere luksuriøse omgivelser med spa-bad, sauna, massagerum, TV-stue og jeg skal give dig, ligesom i Tyskerland - so what! Der skal penge til for at tjene penge og DSB kører ikke uden skinner.

Det der er afgørende er jo ikke om folk har penge eller ikke - mere til hvad og hvordan de bruger dem - og ikke mindst om de behandler deres kunder og ansatte anstændigt :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Netop - så fik pigerne det overskud, der skal til for at tro på konceptet og til at investere i at forbedre lokalerne - al den snak om indsamling og donation er en dræber af dimensioner for FKK-konceptet.

Det er da muligt, der kommer en pengemand/ -dame og starter et lignende koncept op et andet sted i mere luksuriøse omgivelser med spa-bad, sauna, massagerum, TV-stue og jeg skal give dig, ligesom i Tyskerland - so what! Der skal penge til for at tjene penge og DSB kører ikke uden skinner.

Det der er afgørende er jo ikke om folk har penge eller ikke - mere til hvad og hvordan de bruger dem - og ikke mindst om de behandler deres kunder og ansatte anstændigt :)

Nu må man jo ikke tjene penge på andre, så prisen for opgraderinger skal jo "doneres".

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Nu må man jo ikke tjene penge på andre, så prisen for opgraderinger skal jo "doneres".

Hvis pigerne tjener penge, så har de også penge at investere i konceptet, så de kan tjene endnu flere penge :wink:

Det er muligt at det er Trine Tease, der har startet FKK-Copenhagen op, men på sigt kunne det jo udmærket styres som en slags kollektiv, hvor de hver især indskyder en hvis kapital.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@holstebronx 

Hvis jeg ikke vidste bedre, efter de opløftende samtaler jeg havde med indtil flere af pigerne til FKK København, så kunne din smartass kommentar godt få det til at se ud som om det er mig/os, der bare er nogle fattigrøve der ikke har nok guld med på bordel.

Men de kunne faktisk godt se logikken i at give dem en rentabel mulighed for kunne sælge sex, uden selv at skulle have 1 kr op af lommen for at have et sted at gøre det.

De kunne godt se at det er et aktiv for dem, at flytte deres omkostninger over på mændene, som entre, og eller kontingenter til huset, og de kunne også godt se det rimelige i at prisen for sex, så også er lige det billigere end på bordel, hos PD eller escort, for at klubben kan skalere besøgsfrekvensen så meget højere, end der er mulighed for på et traditionelt bordel til daglig, og til flere piger på samme tid, end til daglig på et traditionelt bordel.

Simpelthen fordi at pigerne godt kan se, at det kun kan lade sig gøre, hvis klubben kan tjene nok på langt flere mænd, der hver især betaler en entre der er meget mindre end den vagtudgift, de hver især skal betale for at et traditionelt bordel skal kunne drives med meget få piger, og langt færre gæster, end der nødvendigvis skal til for at drive en FKK klub, der kun får sine udgifter dækket af de mænd der besøger klubben.

Plus at nogle af pigerne fandt det tiltalende, at de kan være tilknyttet en FKK klub på et langt løsere grundlag, freelance adhoc fra gang til gang, end en mere formel tilknytning til et bordel, eller et escort bureau med mere faste vagtplaner.

Så har vi ligesom strukturen på plads holstebronx, men vi har endnu, absolut ikke skaleret FKK København op til den volume, i form af antal gæster der kan fylde rummet, og det flow af gæster i døren, der skal til for at flere gange det antal gæster der typisk besøger et bordel på en dag, kan give nok omsætning både til klubben, og de flere piger der nødvendigvis må være på arbejde samtidig, end de få piger der normalt er på vagt samtidig på et traditionelt bordel.

Men jeg er overbevist om at der er en latent interesse i markedet, der er stor nok til at understøtte en enkel FKK lignende klub, som et alternativ til mere en 90 traditionelle massageklinikker i hovedstadsområdet.

Unlock your potential, som det hedder på smart marketing udenlandsk, og det er det som jeg er er overbevist om at der findes dygtige mennesker på Erouguide.dk, der har forstand på hvordan man gør, og som vil kunne komme markedsføringen og driften af FKK København til gode, hvis de vil give en håndsrækning, bruge nogle få frivillige timer på det, vi samtidig kan skaffe nogle mindre donationer til at understøtte udviklingen over 6 - 12 måneder.

Faktisk så tror jeg at der består et potentielt aktiv, for både klub og piger, i at tiltrække mange af de mænd der typisk køber enkelt ydelser/cocktails, højest 1 halv time på bordel, hvis de kan samles om at lægge deres forbrug hos FKK København, i stedet for sprede det på 90 + bordeller i hovedstadsområdet.

4 mænd der betaler en entre, og kun køber 1 sceance hver af 30 minutter, er jo lige så meget værd for pigerne, som de 2 mænd der køber hver 2 x 30 minutter, men det er 4 gange entre til klubben hver gang der kommer 4 gæster, der ikke bruger meget guld, men kun 2 x entre hver gang der kommer 2 der bruger dobbelt så meget guld som førstnævnte.

Som jeg skrev i den tråd jeg linkede til i mit åbningsindlæg i denne tråd, startet af Gaffa, hvor jeg er uenig med Jernsvinet, der vil det udgøre et stort aktiv hvis de mange der betaler entre, men bruger mindst under deres besøg, de suppleres af et mindretal, der bruger 2 - 3 gange så mange penge under et besøg, hvor de har god tid, og de derfor køber både flere og længere sceancer, end flertallet af gæsterne i klubben.

For får klubben en kerne af velhavere, der bruger mange penge, kan de booste pigerne omsætning, samtdig med at de ikke optager ret meget plads i klubben, og dermed bidrager til at klubben kan tjene på entreen fra endnu flere gæster, der kun har et mere normalt forbrug under deres besøg i klubben.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis den primære omsætning skal komme fra dem der "kun" kommer forbi for en halv time ryger konceptet så ikke fløjten?

En centralisering af den normale bordeldrift, hvor man dog har lidt flere at vælge mellem (line-up?), men både skal bøvle med entré, andre mænd og en aftale med pigen!

Det folket hylder er vel at man kan nyde at være i den afslappede atmosfære i længere tid, så man kan gentage sexkøbet, muligvis op til flere gange! De fleste af dem der "kun" køber en halv time tager vel næppe fri en halv eller hel dag for at sidde i en sådan klub i flere timer for 30 min?

Enten vil det give et frygteligt rend ind og ud, eller også vil der sidde 25 mænd på skødet af hinanden og drikke kaffe, som egentlig er færdige med at købe for den dag?

Del dette indlæg


Link til indlæg

@holstebonx  

Jeg har max 2000 kr som jeg forsvarligt kan bruge på købesex om måneden, men som det absolut ikke udgør et princip for mig, at de skal bruges at købe sex for til sidste kr af 2000 kr

Jeg havde en fantastisk dag i ca 7 timer for 1050 kr til FKK København i Rødovre mandag den 21/9.

Hvis jeg fremover kan få en FKK oplevelse i Rødovre for 1100 - 1200 kr under hvert besøg, ca hver 4 - 6 uge vil jeg være lykkelig.

Så vil jeg både få sex oftere, end nu hvor jeg er nødt til at rejse til Tyskland for at købe sex, og jeg vil kunne få det for en samlet udgift, der er mindre end det jeg bruger på at rejse til Tyskland 2 - 3 gange årligt, og som jeg skal spare sammen til i måneder hver gang for at få råd til.

Så jo, jeg vil meget gerne at jeg i stedet for at rejse til Tyskland hver gang for at købe sex, i stedet kan tage det offentlige til Rødovre, eller køre med venlige brugere i bil, her fra Eroguide.dk :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse du må undskylde hvis jeg træder rundt i samme emne som Bronx, men jeg har gået og grublet over det HELE dagen, så er simpelthen nødt til at spørge..... (spørgsmålet er henvendt alle og ikke kun dig)

Når man læser beretninger fra FKK turene sydpå, får man det indtryk at skribenterne engagere sig med indtil flere piger i løbet af et besøg. Men ud fra beretningerne fra FKK København virker det til at de fleste gæster kun køber sex en enkelt gang. Hvad er grunden til denne forskel? Er beretningerne fra rejserne sydpå ganske enkelt vildt overdrevne eller hvad?

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

En lille frygt

Jeg vil nødig dryppe malurt i bægeret, men jeg frygter lidt at der sidder penge folk, der tålmodigt følger med i udviklingen af FKK København, for at være klar til, hvis de vurderer at det er økonomisk fornuftigt, da om 1 år eller mere at smidde 5 millioner kr eller mere på bordet til en miniudgave af en tysk FKK klub, og så alle piger og alle mænd flygter som lemminger over i det nye flotte hus, som Trine slet ikke kan hamle op med.

Som jeg ser det er der en eneste måde at byde penge mænd trods på, og det er ved at opbygge et så stærkt brand, en sådan goodwill og en sådan loyalitet bag Trine og FKK København, at pigerne bliver hos hende, og mændene bliver hos hende fordi at pigerne gør det.

 

Rejse jeg tror ikke at du skal frygte at der kommer nogen "fæle kapitalister" og investerer millioner i en ny klub i nogen overskuelig fremtid.

Ikke så længe vi har den rufferi lovgivning vi har.

Der er jo ingen investorer med forstand som vil investere millionbeløb, når der er overmåde stor risiko for at hele investeringen bliver lukket ned lige efter åbningen, og man tilmed risikerer oveni at få en fængselsdom for rufferi.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Rejse du må undskylde hvis jeg træder rundt i samme emne som Bronx, men jeg har gået og grublet over det HELE dagen, så er simpelthen nødt til at spørge..... (spørgsmålet er henvendt alle og ikke kun dig)

Når man læser beretninger fra FKK turene sydpå, får man det indtryk at skribenterne engagere sig med indtil flere piger i løbet af et besøg. Men ud fra beretningerne fra FKK København virker det til at de fleste gæster kun køber sex en enkelt gang. Hvad er grunden til denne forskel? Er beretningerne fra rejserne sydpå ganske enkelt vildt overdrevne eller hvad?

Hvis du har tænkt på det hele dagen, og du har slet ikke haft en tanke om at udvalget af piger også kan have en indflydelse på hvor meget folk køber ? I nogle FKK-klubberne er der jo 10 gange så mange fristelser og et meget brede udbud end det der var til FKK København. Der er også flere mænd i FKK i udlandet men stadig vil det være nemmere at finde noget der lige frister en der. Det vil det være for mig i hvert fald. ;) ;);)

 

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse du må undskylde hvis jeg træder rundt i samme emne som Bronx, men jeg har gået og grublet over det HELE dagen, så er simpelthen nødt til at spørge..... (spørgsmålet er henvendt alle og ikke kun dig)

Når man læser beretninger fra FKK turene sydpå, får man det indtryk at skribenterne engagere sig med indtil flere piger i løbet af et besøg. Men ud fra beretningerne fra FKK København virker det til at de fleste gæster kun køber sex en enkelt gang. Hvad er grunden til denne forskel? Er beretningerne fra rejserne sydpå ganske enkelt vildt overdrevne eller hvad?

Jeg mener nu ikke at jeg "trådte rundt i noget", jeg læste bare de 2 gode anmeldelser :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse du må undskylde hvis jeg træder rundt i samme emne som Bronx, men jeg har gået og grublet over det HELE dagen, så er simpelthen nødt til at spørge..... (spørgsmålet er henvendt alle og ikke kun dig)

Når man læser beretninger fra FKK turene sydpå, får man det indtryk at skribenterne engagere sig med indtil flere piger i løbet af et besøg. Men ud fra beretningerne fra FKK København virker det til at de fleste gæster kun køber sex en enkelt gang. Hvad er grunden til denne forskel? Er beretningerne fra rejserne sydpå ganske enkelt vildt overdrevne eller hvad?

Nu kan jeg kun svare på egne vejne, og jeg ankom først lidt hen på eftermiddagen, kl ca 16:45, da var det ligsom festen var lidt forbi , snakken gik livligt og selskabeligt men sikkert grundet den noget ringe rumtemperatur (hvis følger jeg stadig lider under :( ) havde pigerne taget noget varmt over sig og det var måske - ihvert fald for mig lidt svært at se om de ikke var på vej hjem efter en god dag.
På tyske FKK-klupper har jeg også oplevet pigerne direkte opsøgende, så er man ikke i tvivl om de er interesseret i en gæst :) - jeg er skam på charmerende vis både blevet sammenlignet med George Cloney  og Harrison Ford - en pige der meddeler sig på den måde til mig er jo uimodståelig - og så ender man jo på et værelse - ikke :D 

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Rejse jeg tror ikke at du skal frygte at der kommer nogen "fæle kapitalister" og investerer millioner i en ny klub i nogen overskuelig fremtid.

Ikke så længe vi har den rufferi lovgivning vi har.

Der er jo ingen investorer med forstand som vil investere millionbeløb, når der er overmåde stor risiko for at hele investeringen bliver lukket ned lige efter åbningen, og man tilmed risikerer oveni at få en fængselsdom for rufferi.

Jeg tror ikke rufferilovgivningen har nogen betydning for om nogen vil investere i et FKK-koncept i DK - så skulle myndighederne jo forlængst have lukket flere af de klubber, der allerede mere eller mindre kører efter samme koncept:

Club18 i Istedgade http://www.istedgade18.dk/,

Copenhagen Saunaclub http://www.copenhagen-nightlife.com/

m.fl. og adskillige natklubber med tabledance m.m.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du har tænkt på det hele dagen, og du har slet ikke haft en tanke om at udvalget af piger også kan have en indflydelse på hvor meget folk køber ? I nogle FKK-klubberne er der jo 10 gange så mange fristelser og et meget brede udbud end det der var til FKK København. Der er også flere mænd i FKK i udlandet men stadig vil det være nemmere at finde noget der lige frister en der. Det vil det være for mig i hvert fald. ;) ;);)

 

I min optik var de piger der stadig var til stede da jeg ankom bestemt attraktive, jeg ved ikke hvilken smag der ikke kunne tilfredsstilles her :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu kan jeg kun svare på egne vejne, og jeg ankom først lidt hen på eftermiddagen, kl ca 16:45, da var det ligsom festen var lidt forbi , snakken gik livligt og selskabeligt men sikkert grundet den noget ringe rumtemperatur (hvis følger jeg stadig lider under :( ) havde pigerne taget noget varmt over sig og det var måske - ihvert fald for mig lidt svært at se om de ikke var på vej hjem efter en god dag.
På tyske FKK-klupper har jeg også oplevet pigerne direkte opsøgende, så er man ikke i tvivl om de er interesseret i en gæst :) - jeg er skam på charmerende vis både blevet sammenlignet med George Cloney  og Harrison Ford - en pige der meddeler sig på den måde til mig er jo uimodståelig - og så ender man jo på et værelse - ikke :D 

Rigtig godt indspark som jeg er sikker på at pigerne også kan bruge :)

Ang. Østerbroens indlæg, er FKK gængere så mere kræsne med alderen på pigerne en den gennemsnitlige sex køber? De piger der var med, lyder jo ikke just til at sidde og kede sig på deres "normale" vagter....?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...