Hop til indhold

Recommended Posts

Vi er en del brugere her på Eroguide.dk, der sværger til de tyske FKK klubber, som i en årrække har rejst hver for sig, eller sammen til Tyskland for at besøge FKK klubber.

Vi har skrevet mange beretninger på Eroguide.dk, tidligere på Venuslogen.dk og Hedomax.com, om vores oplevelser på de fantastiske tyske FKK klubber.

I lige så mange år har vi debatteret på nettet, at vi godt kunne ønske os muligheden for en FKK lignende oplevelse i Danmark, men til nu uden at få vores ønske opfyldt.

Lige indtil at Trine Tease skrev et indlæg i den seneste debat om emnet, om at hun både havde stedet til et FKK arrangement, og at hun gerne ville prøve at afholde det i de lokaler hun kunne leje.

Herom var Trine og jeg efterfølgende i kontakt, og vores dialog førte til at hun efterfølgende oprettede denne invitation til FKK København, mandag den 21/9 mellem kl 12 og kl 21.

FKK København
Startet af Trinetease, 11 august
https://www.eroguide.dk/forum/topic/41037-fkk-københavn/

Sted:

Bjerringbrovej 50 c
- Rødovre

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Bjerringbrovej+50,+2610+Rødovre/@55.701793,12.436422,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x46525101609d9317:0x8fb537f7e16aad3c

Som I kan konstatere, der afstedkom tråden en meget betydelig interesse for at deltage, der lovede godt for arrangementet.

Udgangspunktet var at piger deltog for 0 kr, mens mændene betalte 250 kr i entre, hvor så pigerne tog 800 kr for 30 standard minutter med standard ydelser, inkluderende fransk med kondom, gensidig fransk og selvfølgelig samleje med kondom.

Entreen afregnede vi for sig til værtinden, og sexen afregnede vi for sig til glædespigen.

Heldigvis oplevede Trine interesse fra en del forskellige piger, iblandt flest mere modne erfarne glædespiger, slanke og dem med former, som mange mænd godt kan lide en kvinde.

I de sidste dage forinden den 21/9 meldte der sig 2 unge slanke piger, den type som vi regnede med at det ville være sværest at gøre interesseret i at deltage, men de sprang ud i det sammen med deres mere modne kolleger, og således deltog der piger på dagen der kunne tiltale mænds forskellige præferencer - det viste sig at være en succes :)

Jeg havde været i kontakt med Badassbluesman, om at deltage i arrangementet undervejs i tråden, og et par dage forinden spiste vi en kanon hyggelig brunch sammen, hvor samtalen ikke mindst drejede sig om hvordan vi mænd fremadrettet kunne støtte op om, og hjælpe Trine med at kunne fortsætte med, og udvikle FKK København til et godt tilbud til både piger og mænd, om et alternativ til klinik, PD eller escort.

Han var så venlig at tilbyde mig og en kammerat, der ikke er bruger på Eroguide.dk kørelejlighed på dagen, så mandag den 21/9 sad vi 3 forventningsfulde mænd i bilen på vej til Bjerringbrovej 50 c i Rødovre.

Vi ankom kl ca 12 30, blev modtaget af Trine, smilende og i højt humør, fik betalt entreen, udleveret en pose til vores tøj, et håndklæde til at tage om livet, og et ekstra håndklæde.

Posen med skiftetøj og penge, passede værtinden på ude i køkkenet.

Jeg havde egen slåbrok og tøfler med, det kan anbefales.

Tog en Levitra 20 mg potenspille, og forsynede lommen i min slåbrok med notesbog og kuglepen, til brug for stikord til denne beretning.

Således klar til dåd entrerede vi loungen med bar og sofa hjørne, samt barstole, fik hilst på de mænd der var kommet før os og de kvindelige gæster.

I håbet om tilgivelse, hvis et navn er opfanget ellert stavet forkert:

Glædespigerne til FKK København:

Susanne

Anna

Eventyrlige Alice

Trine Tease

Kaya

Maloue

SensuelQ38

De 2 unge piger var Anna og Maloue, og de har ikke ønsket at blive refereret for, hvor nogle kan have mødt dem andre steder under andre navne.

Efter lige at have hilst kort på alle, besigtigede jeg lokalerne.

Lokalerne ligger i kælder niveau, man ankommer til en entre-gang, køkkenet ligger på venstre hånd når man er trådt indenfor, længere nede af gangen i samme side ligger toilettet med bad og vaskemaskiner.

Toilettet er sådan indrettet, at bad og toilet kan benyttes hver for sig på samme tid, døren lukkes til toilettet, der er en fælles håndvask.

Jeg vil tro at det er muligt at 7 - 10 personer kan benytte bruseren i timen, under et FKK arrangement i lokalerne, og 10 personer + kan benytte toilettet, så toilet og bad rækker egentlig under en tænkt spidsbelastning længere, end der måske umiddelbart kan være anledning til at forvente.

Der var 3 store bollerum, langt større end behovet er, men de var forskelligt indrettet, sådan at der kunne dyrkes både SM og blid sex i den dobbelseng, som hver af rummene er forsynet med.

I det største af rummene var der en gabestok, en dobbelseng, et bur mm, men ikke mindst interessant i FKK sammenhæng, en hjørnesofa med bord, som vil kunne lægges til baren, men så vil vi have et bollerum mindre.

Et andet rum var indrettet med en dobbelseng, en gangbang-gynge, og 2 meget behagelige lænestole med et lille sofabord, det tredje og mindste rum var mere bordel traditionelt indrettet, med en dobbelseng og et par lænestole, flot med zebra striber på sengetøjet.

Baren er forbundet med det store SM rum, hvorfra der også er en dør indtil det mindre SM rum, og det mindste rum for enden af gangen, efter toilettet er der adgang til fra entre-gangen.

Efter at have taget mine noter om lokalerne, satte jeg mig sammen med de øvrige fremmødte i sofaen i baren, forsynede mig med de lækre sandwich Trine havde smurt, med både lyst brød og rugbrød, forsynede mig med cola til, der var forskellige dåse sodavand, efterfølgende gik jeg hen over dagen til fadene med småkager/iskager og chips, samt nød kaffen, der stod fremme i termokander + kogt vand til tebreve.

Et flot traktement for 250 kr, en pris jeg ikke synes skal holde, og foreslog med bred opbakning Trine at tage 300 kr i entre næste gang.

Således forsynet med fast føde og drikke, og en plads i sofaen, engagerede jeg mig i samtalen med alle de øvrige fremmødte.

Det var en fornøjelse så naturligt og umiddelbart, samtalen flød mellem mændene indbyrdes, og os sammen med pigerne.

Det var som havde vi deltaget 10 gange før, som om alle kendte hinanden, hvad vi jo ikke gjorde.

Nogen bedre begyndelse kunne dagen ikke få, ingen trykkede sig men bidrog tværtimod til livlig samtale, og en helt igennem god stemning.

Nogle talte mere afdæmpet, andre ikke, Eventyrlige Alice havde en anekdote, en god historie i en lind strøm, og en smittende latter, der kunne få alle til at smile sammen med hende.

Pigerne havde valgt at være klædt i lingeri, hvilket jo gjorde at man som mand i deres hyggelige konverserende selskab, blev sådan påvirket, som det også var det dybere formål med vort besøg, og jeg der jo indrømmet i første række er til købesex med unge modeller først i tyverne, havde min personlige fokus på Anna og Malou.

Anna som jeg havde fået det nærmeste førstehånds indtryk af, under vores begges deltagelse i den fælles konversation, faldt jeg for, såvel hendes dejlige humør, som hendes interessante positive bidrag til snakken om FKK, at hun og Maloue fik lyst til at være med da de hørte om FKK København, som ja at jeg faldt pladask for hendes blonde hår, smukke ansigt og en slank krop der var lige til catwalken.

Hentede min tandbørste, som jeg altid har med i klub, børstede tænder grundigt, håbede på at det kunne forbedre chancen for at Anna ville kysse - det ville hun godt viste det sig.

En anden mandlig deltager var hurtigere end jeg til at spørge om en sceance med Anna, så jeg holdt mig klar til at spørge hende om en sceance straks hun viste sig igen.

Det var heldigvis ok med Anna efter en kort pause til hende, jeg fandt 800 kr i pungen i tasken i køkkenet, fik afleveret pengene til hende, hun viste mig ind i det lille smukke bollerum, efterlod mig en kort stund alene, hvor jeg smed slobrokken over stolen, satte mig splitterfornøjet i forvenningsfuld venten.

Når rummet var optaget, satte mane en gul label med optaget udenpå døren, og værtinden bankede på 5 minutter før de 30 minutter var gået.

Døren gik op, og ind trådte Anna fuldstændig nøgen foran mig, jeg var solgt - hun er et syn for guder.

Klokken var nu ca 14 30.

Slank, smal bagdel, halvlange ben, faste efter eget indtryk naturlige bløde mellemstørrelse bryster, smukt ansigt, smilende mund og øjne, og dette blonde hår sat op i en knold - nu var vi klar til sengeleg.

Vi lagde os tæt omslyngede op i sengen, aktivt flyttedes vores hænder rundt på hinandens kroppe, hun nød, virkede det til, at blive aet i nakken, på kinden og bage ørerne som jeg så godt kan lide at gøre det, når jeg er sammen med en kvinde.

Spurgte om hun kyssede, fik et ja men ikke tungekys, og så tog hun ellers initiativet til at kysse, tæt mund til mund, alt andet end blot tantekys, jeg kyssede hendes kind og pande, og følte det på alle måder velkomment og vel modtaget.

Her var der ingen berøringsangst, intet forsøg på at holde afstand, men det stik modsatte, så jeg var tæt på at glemme at det var købesex, hvilket ikke gjorde fornøjelsen mindre med en skønhed på 22 år, som jeg var hende evigt takenemmelig for, at hun ville sælge sex til jeg 50 år gamle Rejsenetværk.

Efter ca 10 minutter var det tid til et blowjob, hendes hånd havde gjort forarbejdet til at der kunne komme kondom på, hun fik rutineret rullet et kondom på, og gik så ellers i gang med det skønneste blowjob, så jeg efter kort tid måtte bede om at vi skiftede til samleje, for ikke at risikere at komme for tidligt.

Hun spurgte hvilken stilling, jeg sagde at hun gerne måtte ride mig, hun satte igang, herligt at ligge på ryggen og kigge op på en smuk blond dansk pige, der rytmisk sidder på min stive pik.

Fik så lige lyst til gensidig fransk, om det var ok, det var det bestemt, hun hoppede af, vendte enden til mig, tog min stive stang i munden, mens jeg kort
tøvede i betagelse over det syn, der mødte mig af Annas lyserøde køn, men gik så ellers igang med tungen frem og tilbage, og op i hende så godt jeg nu kunne, det er nyt at jeg slikker under købesex, det er endnu en mangeårig barierre jeg har brudt med, og skønt er det jo med en pige som Anna.

Efter kort tids gensidig fransk bad jeg om at vi genoptog samleje, jeg tog hende nu bagfra, men kunne ikke komme, spurgte nu om jeg måtte prøve i missionær - det var ok, Anna er ikke bleg for at skifte stilling :)

Dejligt var det at være oppe i hende, det føltes stramt, som man jo altid håber på som mand, jeg øgede kadancen til heftig, men kunne bare ikke komme.

Trak mig ud, og bad Anna om at gøre mig færdig over min egen mave, ok med hende, hun trak gummiet af og gav mig en spiller, der burde have givet resultat, men jeg var nødt til at tage over i en kadance så heftig, at det nok var bedst at jeg gjorde mig selv færdig.

Til sidst sprøjtede jeg ud over min mave for egen hånd, men aftørringen insisterede Anna på at sørge for til sidste dråbe sæd var tørret af, slut service til ug :-)

Her vil jeg lige indskyde, om den samtale jeg havde med Louie De Palma under vores sidste tur sammen med Frej Asgaard til Tyskland, hvor han mente at potens piller hjælper en med at opnå erektion, men bremser en i at opnå udløsning.

Måske jeg skulle prøve at lade være med de piller, løbe risikoen næste gang for at jeg slet ikke kan få stiv stang, men til gengæld hvis jeg kan, da forhåbentlig kan komme under samleje, jeg er ved at være lidt træt af, at der skal en hård egen onani til i selskab med vidunderlige unge smukke piger, hvis skyld det ihverfald ikke er at jeg er svagt præsterende, og skal bruge Levitra 20 mg for at kunne opnå erektion.

Der var vel gået 20 minutter, og vi snakkede 5 minutter om FKK København, FKK Tyskland og at vi begge syntes at det var en oplevelse at prøve FKK, både for hende som pige, og jeg som mand.

De sidste 5 minutter kunne vi ikke bruge fornuftigt, vi havde nået det vi skulle, og hun havde mere end givet mig den gode oplevelse jeg havde håbet på.

Tak til Anna, en anbefaling fra mig, og et ønske om at træffe hende igen til FKK København hos Trine Tease.

Vi brød op, gik hvert til sit for at soignere os, jeg fik et forfriskende bad, klar til at genoptage det gode selskab i baren.

Hilste på nyankomne, udvekslede erfaringer med dagens forløb, talte om livet på Eroguide, og tiden fløj bare af sted, uden at det blev til flere sceancer for mit vedkommende.

Havde ellers lyst til Maloue også, hun var som Anna meget optaget, så ønsket er ikke kun at hilse på Anna igen, men også at det en dag bliver muligt for mig at købe sex af Maloue til FKK København - på et tidspunkt viste hun sig nøgen i døren, hun er slank, høj og meget flot med langt glat mellemblondt hår.

Sent på eftermiddagen stillede også Anna sig splitternøgen i døren til baren, til en farvel hilsen, inden at hun kort tid efter påklædt hilste farvel i døren.

Kl ca 19 var der kun pigerne og 3 mænd tilbage, Trine begyndte at rydde af, og vi var 2 mænd der klædte os på, gjorde klar til at gå, vi sagde pænt farvel, hjalp værtinden med at bære sodavand op i bilen.

Kl ca 19 30 sagde vi farvel til Trine, og takkede hende mange gange for at hun havde stået for, at afholde det første FKK København arrangement, samt med et udtalte ønske om at hun vil fortsætte med det.

Jeg kørte med en fra Eroguide, han var så venlig at sætte mig af på Islev S-togs station, hvorfra turen gik videre hjem, jeg var hjemme kl ca 20 30.

Opsummering

Trine havde fået pænt mange tilmeldinger, men modtog også en del afmeldinger, så vi endte vistnok med ca 15 mandlige deltagere.

Lige så succesfuldt arrangementet var for både mænd og piger, målt på det parameter at vi gerne ville opnå den helhedsoplevelse, om vores køb af sex, som vi normalt kun kan opnå i Tyskland, lige så magert et økonomisk udbytte gav det til de 7 piger der deltog.

Heldigvis var pigerne helt indforstået hermed på forhånd, for at hjælpe til med at det første arrangement, kunne udgøre afsættet for at udvikle FKK København til et tilbud, der er økonomisk attraktivt for både kvinder og mænd.

Jeg håber at de vil kunne inspirere flere piger til at gæste FKK København, men fremadrettet er det klart at det ikke er holdbart med 15 mænd til 7 kvinder, men sådan behøver det ikke blive ved med at gå, og vi har faktisk allerede taget hul på den debat i denne tråd:

Skandinaviske piger på tyske FKK klubber
Startet af Gaffer, 8 september
https://www.eroguide.dk/forum/topic/42483-skandinaviske-piger-på-tyske-fkk-klubber/

For som brugeren Eastwood skrev om måden man besøger et traditionelt bordel, det er "Hit,fuck and run", og som en anden skrev om det at bruge 2000 kr på 1 times bordel besøg "Var det virkelig bare det".

FKK København var ikke "Hit fuck and run", og det var ikke, var det virkelig bare det - nej det var den helhedsoplevelse, der gjorde at det ikke var, var det virkelig bare det, men meget meget mere end bare det :)

Support til Trine

Jeg har talt med med nogle, om at danne en supportgruppe bag Trine Tease?

Min tanker er at vi vi kan gå sammen om at give 500 eller 1000 kr hver, hvis Trine skal bruge måske 10 - 20000 kr til nogle mindre forbedringer, der markant forbedrer udnyttelsen af de lokaler vi afholdt FKK København i.

Sådan at der bliver plads til at arrangementet kan vokse i antal gæster, for det er der et vist rum for, at det kan lade sig gøre på Bjerringbrovej 50c.

Min tanke erer at vi for 600kr har 2 x entre til gode, for 1000 kr 3 x entre, hvilket indebærer at Trine vil gå med til det, og at vi vil løbe risikoen for at FKK København lukker uden at vi får udnyttet entreen for vores bridrag.

Jeg vil godt løbe risikoen, og være med til at give i det små sammen med 10, 20, 30 andre.

Eksempelvis er der allerede 30 omklædningsskabe med hængelåse, som ingen har nøglerne til.

Hvis vi køber 30 nye hængelåse, og finder en der kan klippe de gamle, så har Trine 30 omklædningsskabe til det næste FKK arrangement i FKK København.

Jeg fik 2 teknisk kyndige mandlige deltagere med ud for at kigge på toilettet, hvor vi konstaterede at vaskemaskinerne blokerer for en ekstra håndvask, en håndklæde hylde var sat op foran et toilet, der ikke var i brug.

De 2 herrer mente hverisær, at der for små penge kunne etableres en eller 2 yderligere brusere i tilknytning til de afløb, der allerede er, at vaskemaskinerne må kunne flyttes, og det skjulte toilet frigøres.

Spørgsmålet er om det koster 10000 kr, eller op til måske 20000 kr.
Hvis det er i den størrelsesorden, synes jeg at Trine skulle få en fagmand fra Eroguide, mon ikke han findes, til at estimere havde det koster.

Hvis vi bliver bedt om 2 - 3000 kr til nye hængelåse, 10 - 20000 kr til toilettet, er jeg den der gerne inviterer til at vi kan mødes privat hos mig til en snak om det.

Mon ikke hvis vi er 5 respekterede brugere der lægger 1000 kr hver, at vi kan få 10 - 15 andre til at gøre det samme, hvis vi beder om det, mod et tilgodehavdene i form af entrebilletter til kommende FKK arrangementer - jeg håber at vi kan, hvis Trine vil være med til det.

Det kan hurtigt blive en god forretning for Trine, hvis hun dermed kan tage væsentligt flere gæster ind, end uden sådanne små forbedringer.

Vi var også et par stykker der legede lidt med tanken om at sætte skillevægge op, så 3 bollerum kan blive fra 4 til 6 bollerum, men det begrænses lidt af adgangs-dørenes placering.

Sådan en lille ting som et par ekstra sofaer, og små borde til det kæmpestore SM rum, hvor der er en rød lædersofa i forvejen, kan gøre underværker, hvis der samtidig kommer bare 1 bruser mere på det samme toilet, der er der i forvejen.

Alt sammen muligt for små penge, penge vi kan give sammen, som vi ikke mærker at bidrage lidt til hver især, men som, formoder jeg, udgør for mange penge for Trine nu hvor hun endnu ikke ved om det kan bære fremadrettet at bruge de penge til formålet.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil gerne sige tak til Trine for et dejligt FKK Event i Rødovre 21 Sep 12 til 21. Jeg deltog i nogle timer.

Det er dejligt at mærke opbakning til en god ide, "håber på flere".

Tak for dejligt og fornøjeligt selskab.

Knus Eventyrlige Alice.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aros

Rigtig god anmeldelse af arrangementet.

Det skinner tydeligt igennem at I har haft en hyggelig og fornøjelig oplevelse med det nye koncept.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Hunter

Hvor er det dejligt at læse, at det blev en succes. Jeg overvejede selv meget at komme, men tror ikke rigtigt at FKK er mig. 

Godt gået Trine

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så lykkedes Netværkets mangeårige kamp/drøm til sidst :-P

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest hjorten

ha ha ja så lykkedes det for rejsenetværk.tilykke .. men for helvede rejse du må sku lære at fatte dig i korthed... nu er mine kryder boller brændte.. fordi man skulle læse hele smøren :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg må indrømme at jeg ikke trode på at det blev til noget - respekt til Rejse og Trine her fra Aalborg.

Det er altså virkelig cool.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Trine - jeg vil bare sige at det er SÅ cool at du fik det hele til at spille. Jeg er virkelig ked af at naturens "kvindelighed" fik sat en stopper for min deltagelse, men jeg håber virkelig at der bliver en næste gang

Tillykke med initiativet og succesen :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak til Trine for et godt arrangement. 

Jeg deltog, fordi jeg var nysgerrig på konceptet. Også fordi jeg har læst rejse og de andres beretninger fra Tyskland. 

Mig jeg må sige det holder hele vejen. Der var super god stemning, afslappet atmosfære og masser af gode grin. Og ikke mindst - super sex. Det får lidt en anden dimension, når man kender hinanden lidt på forhånd. Jeg røg f.eks med på en trekant med Malou. Det var sgu frækt og lidt af en bonus. 

Jeg er helt klart på næste gang. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg røg f.eks med på en trekant med Malou. Det var sgu frækt og lidt af en bonus. 

... ja, også frækt for os andre, der sad i hyggestuen, og ind imellem kunne høre jeres rimeligt højlydte støn og grin - lidt misundelig var man da :-) 

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Dejligt at læse at arrangementet kom på benene og blev en succes. Og en særlig tak til Rejse-drengen for en fantastisk fin anmeldelse, der indeholder noget for en hver smag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

... ja, også frækt for os andre, der sad i hyggestuen, og ind imellem kunne høre jeres rimeligt højlydte støn og grin - lidt misundelig var man da :-) 

Venligst

French

Hmmmm.....frækt ja - men knapt så frækt når man midt i "kampens hede" tydeligt kan høre samtale og latter fra hyggestuen inde i bollerummet indtil og man så samtidig er så skide nysgerrig for at høre hvad der grines af  :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hahaha... ja, gid man kunne være til stede alle steder på en gang, og få det hele med. Både det sjove og det frække. 

Der var heldigvis rigtig mange gode grin i går :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hmmmm.....frækt ja - men knapt så frækt når man midt i "kampens hede" tydeligt kan høre samtale og latter fra hyggestuen inde i bollerummet indtil og man så samtidig er så skide nysgerrig for at høre hvad der grines af  :wink:

Det kunne jo være, at der inde i hyggestuen blev grinet ad det, der foregik på den anden side af væggen :grin::wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja tak til alle - og ikke mindst Trine - for en rigtig spændende og hyggelig dag. For mig var det meget overvældende at deltage. Selvom jeg har været glædespige i et par år, så har jeg begrænset med erfaring og har aldrig mødet andre piger eller været på bodel el lign. Så må indrømme at jeg var meget nervøs og ikke rigtig vidste hvordan jeg skulle gribe det an.

Men efter flere tøjskifte (jeg anede ikke hvad jeg skulle være iført, så måtte improvisere lidt) gik jeg ind og lyttede, observerede og efter lidt tid deltog jeg i samtalerne. Det løsnede op for nervøsiteten og jeg kunne nyde at snakke med andre ligesindede :) 

Det var virkelig spændende at høre om købesex fra både mændenes side og fra mine mere erfarede kolleger :grin: Måske jeg fik stillet nogle ikke alt for diskrete spørgsmål, men det var bestemt ikke for på nogen måde at snage! Blot ting som er svære at få svar på, når man som jeg ikke har talt med andre piger om dette før :wink:

Alt i alt en dejlig oplevelse

knus fra sens

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin anmeldelse...

Men når nu det er en FKK-anmeldelse, så savner jeg lidt en status på blandingsbatterierne - sådan bare for traditionens skyld.... ;)

Termostat - ingen spildtid  :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, jeg savnede godt nok Jernsvinet til at inspicere toilet og bad, hans vurderinger af mulighederne for små penge.

Jeg har modtaget en pm med et tilbud om at give 1000 kr, hvis det bliver aktuelt.

Det jeg forestiller mig, er på ingen måde nogle løsninger, der vil kunne være gode nok i nogle nye lokaler til en permanent FKK klub.

For det vil koste mere i vvs arbejde fra grunden, end vi kan samle ind på denne måde.

Jeg kalder det jeg forestiller mig for "brug og smid væk penge".

Sådan at man improviserer ved at optimere vand og afløb, der findes i forvejen til en bruser eller 2 mere, et toilet mere som findes allerede.

Det bliver ikke kønt, men det bliver brugbart til langt flere gæster på samme tid, end der er mulighed for nu.

Tanken er simpelthen at de små investeringer afskrives i kraft af den bruger oplevelse vi får, ved at kunne udnytte lokalerne længst muligt til gavn for flest muligt til FKK København, og andre nyskabende events.

Altså en helt midlertidig løsning indtil at FKK København har vokset sig stor nok, til nogle helt andre rammer end Bjerringbrovej, som vil kræve en helt anden finansiering end der  her er tale om.

Som jeg ser det hjælper vi til med at de eksisterende lokaler kan bruges 6 - 12 måneder endnu, for meget små penge.

Når/hvis aktuelt får udlejer som Trine lejer sig ind hos, de forbedringer vi har betalt kvit og frit, og så kan vi forhåbentlig flytte med Trine et helt andet sted hen i nogle nye lokaler, der kan indrettes fra grunden til formålet.

Der er masser af plads til flere sofaer og stole til flere gæster, hvis man inddrager det største rum sammen med baren til flere gæster.

Det næststørste bollerum kan måske deles i 2 med en skillevæg.

Jeg tror at vi kommer langt for 50 - 10000 kr i brug og smid væk penge, hvis vi kan skaffe dem, og Trine vil modtage pengene af os.

Selvfølgelig også under accept af hendes udlejer.

Men som sagt jeg lægger gerne privaten til et kaffemøde, om at etablere os med det formål at afsøge mulighederne, for skaffe de nødvendige penge i form af mindre donationer af 500 - 1000 kr hver.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest sniger

Man kunne jo oprette et mobil. Pay nummer hvor folk med interesse kunne give lidt kr til et godt formål 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejligt at høre det var vellykket. Det var egentlig planen jeg ville ha været med, men arbejdet satte en stopper for det. Men når der kommer et nyt arregement så håber jeg bestemt jeg kan komme med, specielt hvis det er i jylland et sted.

Nu er det fint det blev holdt der over i hovedstads området, og det er nok også der der er det største rekrutterings grundlag både hvad angår værtinder og gæster, men jeg kunne godt se det som en fordel hvis man kunne finde steder rundt om i landet som kunne bruges. og evt. på den måde tiltrække nogle som måske ikke ville ha kørt efter det, men som måske lige kigger ind da det nu f.eks. er i nabolaget, og derved oplever det positive i det og bliver villig til at køre længere når der bliver et permanent sted.

Men godt arbejde Trine, og håber du har mod på et mere.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...