Hop til indhold
Guest Sisse

Tager jeg mon skade af det her ?

Recommended Posts

Guest Sisse

Jeg har holdt en pause fra det hele. af helt igennem udramatiske årsager. Jeg var før og under mit fraværd meget reflekterende over hvad det er jeg laver - mine gæster og den påvirkning det hele har på mig selv og dem omkring mig. min tråd her er nok mest til pigerne. hvilke tanker de gør sig og har gjort. men i mænd må også gerne fortælle om hvor i har forandret jer. hvis i da har det.

man snakker altid om skader der sker på pigerne ved at sælge sex. Og jeg har godt kunne følge nogle af argumenterne. andre har været så langt ude at jeg ikke engang har kunnet tage dem seriøst. Men jeg fik før min pause - selv et behov for at få tænkt godt og grundigt over om det her skader mig..

der er tre ting hvor jeg kan se jeg virkelig har forandret mig.

1. i mit private liv har jeg enormt stort behov for at jeg har en forbindelse til dem jeg har tæt på livet. jeg har fuldstændig mistet interessen for engangsknald. jeg har behov for at jeg står i et eller andet forhold til manden.

det tror jeg så er meget normalt - jeg får dækket mit behov for det ukendte igennem mit virke. - konsekvensen har så bare været at jeg har fået nogle problemer på privatlivsfronten og har svært ved at få enderne til at hænge sammen som før.

2. jeg har lidt mistet troen på den monogame kærlighed. jeg ved godt den eksisterer. men jeg tror aldrig jeg ville føle mig 100 procent sikker i et parforhold når det kommer til den typiske troskab. nu er jeg nok heller ikke så sart som så mange andre og ved at sex og kærlighed godt kan skilles ad. men et eller andet sted oplever jeg det som et tab. lidt som prinsesse drømmen der brister.

3. de dage hvor livet føles tungt. - træls og lidt ensomt. der kan jeg godt i mit stille sind tænke - er der mon nogen siden nogen der vil kunne rumme at elske mig - sådan som jeg er.

jeg er generelt en kvinde der hviler i mig selv og jeg er fuldt ud bevidst om hvad det er jeg laver. jeg gør det fordi jeg kan lide det og finder glæde ved det. jeg gør det 100 procent på mine primisser. men jeg tror ikke længere på at det ikke påvirker min måde at tænke på - opfatte mig selv eller andre.. om man vil kalde det skadet kan så altid diskuteres. jeg vil hellere sige at jeg har flyttet mig. både på godt og ondt.

hvordan har det flyttet jer.

Redigeret af Sisse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Frk. Sisse :)

Jeg har ændret mig meget, men det er jo nok en blanding af, at jeg både har haft dette job længe, samt at jeg er blevet den del ældre. ;)

Heldigvis er de fleste ændringer hældende til den positive side. Jeg har blandt andet forsøgt at beskrive det i dette blogindlæg:

http://www.nikitadarling.dk/?p=1201

Jeg kan faktisk komme i tanke om én negativ ændring... Fremmedgørelsen. Jeg har nogle årelange bekendtskaber til nogle mennesker, som står mig meget nært. De kender til denne side af mig. Samt kan jeg i dag sige, at alle i mit liv, der betyder noget for mig, kender til denne side af mig. For den befrielse havde/har jeg brug for. Denne beskæftigelse er på en måde blevet en del af min identitet, så det var noget nær uudholdeligt, hvis dem der står mig nært, ikke vidste noget om det.

Problemet opstår, når jeg møder nye mennesker... Nye helt almindelige borgerlige mennesker. Så oplever jeg mig selv lægge en form for afstand. For jeg føler jo ikke, at jeg kan være 100% mig selv i disse selskaber. Der er denne her store elefant (i mit hovede), som jeg kan se ud af øjenkrogen hele tiden, for jeg skal pakke den del af mig selv væk, så de kan bibeholde deres fine glansbillede af mig.

Nogen gange kan jeg få en næsten uimodståelig trang til bare at rejse mig op og sige højt "ja, jeg er så l...., og det lægger faktisk vanvittig godt til mig og min personlighed, og jeg vil faktisk skide højt og flot på, om i kan lide det eller ej!"....

Jeg tør bare ikke rigtig...

1. Ja, lysterne til sex med andre end sin faste partner bliver helt sikkert dækket via dette job, men det ser jeg som en stor fordel, da jeg derfor føler mig priviligeret og får både i pose og sæk. :)

2. Jeg har længe ikke haft troen på et monogamt forhold, men det er så heller ikke det, som jeg stræber efter eller har lyst til, så det er ikke en ønskedrøm for mig. Det er det åbne og tolerante parforhold og den ubetingede kærlighed, der er mit ønskescenarie (prinsessedrømmen). :)

3. Det er da træls, at du kan have disse tanker. :( Jeg håber da, at din partner og dem der står der nært, elsker dig præcis som du er? Du er jo et dejligt menneske, så selvfølgelig findes der nogen... Nu har jeg godt nok ikke været din kæreste ;) men af det som jeg kender til dig, så virker du altså ikke til at være svær at elske. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for dine tanker Sisse. Jeg er jo ikke særligt meget GP, men jeg tror måske de ev. skader du tænker på, måske også kan ramme mænd der køber sex, mennesker der kigger for meget på porno etc. Og i grund og bund så tror jeg nok det egentlig handler om hvad og hvilke ting man holder fra sig gennem at gøre det man gør. Det er jo i vår tid meget svært og næsten farligt at føle noget andet end glæde og arbejdslyst. Men føler man istedet smerte, uro eller angst så er det nemmest at finde veje at holde det på afstand.

 

Jeg tror faktiskt på den monogame kærlighed, men det er to ting der måtte findes der: at du virkelig møder det menneske som kan give dig et monogamt forhold uden at du savner noget andet. Og at man ikke stikker af så snart noget bliver udfordrende. Men de fleste af os møder mennesker som vi bliver forelsket i af en eller anden grund (der oftest findes inde i os, og ikke som en kvalitet hos ham eller hende). Vi får nogle børn og skaffer os nogle kraftige udgifter, og siden begynder kampen. Hun/han er nok ikke hvad jeg lurede mig selv at tro, men vi har jo lovet og vi har jo børn og ..... Og så finder man på ting for ikke at behøve skilles. Eller så møder man sine indre dæmoner og i stedet for at standse og bekrige dem med sin kæreste, så løber man væk og finder på en masse andre ting. Til dæmonerne knakker på næste gang.

 

Jeg kan bare sige at jeg ikke er den lykkelige sexkøbere. Den kvinde jeg har sex med, vil jeg - lige som dig - helst have et tæt forhold til. Hvis det ikke lader sig gøre, så er sexkøb nemmere og mere praktiskt end at prøve at score i byen.

Men rigtigt sjældent giver det mig noget at købe sex, og det går også alt længere mellem begivenhederne. Og på nogen måde tror jeg man tager skade hvis man alt for lang tid og alt for ofte, bruger sex til noget som ikke egentlig har med nærhed med et andet menneske at gøre. Men på den anden side så tager man helt sikker skade også af at altid checke sin facebook, hele tiden snakke i sin mobil, tage billeder af alt og alle istedet for at bruge sine egne sinden etc etc etc. Der findes rigtigt meget derude, som lokker os væk fra det som egentlig skulle gøre os godt.

 

Jeg bare snakker på ... undskyld. Håber du får svar fra nogle af dine kolleger.

 

B

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg vil ikke betegne det som skader, men som erfaring.

 

Hvad vi end foretager os, vil vi altid blive konfronteret med os selv, og i min optik er det essensen i at udvikle sig som menneske.

 

Jeg er mig meget bevidst om, hvad det gør i mig at besøge en GP, og bruger det rent faktisk til at, kan man sige, spejle mig i den anden, og se hvor mine følelser reagerer, hvor jeg blokerer og hvor jeg ikke er i balance og på plads i mig selv.

 

Jeg nyder naturligvis den fysiske nydelse, legen, og det at give nydelse til den GP jeg er sammen med, men oplever hver gang nye strenge i mig, der "resonerer" anderledes end jeg regnede med, og det giver mig et nyt pejlemærke, som jeg kan bruge til lidt bedre forståelse af, hvem jeg er.

 

Hvis du, Sisse, kan bruge det som værktøj for dig selv, er du i en rigtig god skole, med det du laver.

 

Knus

Hankat

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Bangbros

Alle kan blive skadet af en leg med noget så personligt som sex, hvor følelser kan slå ud i lys lue når som helst. smid så lige samfundets stigmatisering oveni. Men de der hviler i sig selv, som er stærke og som har sine nærmeste med sig slipper nok afsted med flere gode erfaringer end de der ikke har samme personlighed og bagland. Så uden at kender dem bag deres business facader, så tror jeg bestemt at både Sisse og Nikita står på plus siden.

 

For os købere er der klart også mentale øretæver hvis vi bevæger os ud i alt for meget GFE uden at forstå præmissen og måske endda også have bare lidt styr på baglandet. Har man hverken kone, kæreste eller familie, altså ingen der med nogenlunde sikkerhed elsker een, ja så kan en GFE oplevelse med en glædespige altså virkelig være svær at håndtere. Det ses da også at købere ender som den ulykkelige fordi han troede der var mere i det end den tid han tilbagte med den udkårne. Og selv om man forstår præmissen, så kan nogle af pigerne altså bare deres kram så godt at selv det bedste og mest klarsynede hoved kan komme i tvivl.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej søde Sisse. Nu jeg godt nok ikke en, glædespige. :-P  Men får da lyst til, at svare dig. Nå du sådan fortæller om dig selv, og bringer frem om du har taget skade. Se det besvarer du jo egentlig godt med de ord du skriver i dit indlæg. Jeg synes jo det er godt lige, at stoppe op i livet, se på sig selv, som du fx gjorde ifht, din pause. Er der ting jeg kan gøre bedre, er der ting jeg vil ændre. Er der personer i mit liv som, skal være der, eller er jeg nødt til, at give slip. Jeg fik for længe siden et råd om. At det er godt, at være herre i sit eget liv. Ikke mene, tro, vide hvad andre ville. Men hvad jeg ville med mit liv. Og her med dine egne svar har du taget styringen over dit eget liv.

Jeg har været så heldig, at møde dig ved forskellige lejligheder Sisse. Og må sige, at du er en person man kun, kan sige gode ting om. Og vil da gerne fortælle det som jeg gjorde i et tidligere indlæg.

 

Jeg tænker på regnbuen, hvis jeg skulle beskrive dig Sisse. Efter en omgang regn og dårligt vejr. Kommer du frem i hele din farveglans. Den dybt røde farve yderst. Der hvor du viser din kærlighed frem, din glæde og gode humør. Derefter kommer Orange, den viser din varme glød, din passion ja dit varme væsen. Dengule  farve. viser solskinet i dine dybt brune øjne, man smelter helt væk i. Grøn håbets farve, der hvor vi er mange der ser alle de gode ting i dig Sisse. Den blå farve. Troens farve, der hvor, vi er mange der håber på du kommer helskindet igennem det hele. Indigoblå, tolker jeg som en farve der giver dig styrke, til de udfordringer der kommer i livet. Og slet ikke i tvivl om, at den stærke kvinde du er, ikke opgiver. Den sidste farve i den flotte regnbue er violet. Troskabens farve, du er tro overfor de beslutninger du tager, Du er blomsten, hvor bierne ser den ægte skønhed.

 

Og i livet går det altid op og ned. Men det er hvordan man som menneske. Behersker, at styre de op og nedture. Og her tror jeg du er meget stærk Sisse. 

Monogami er en mærkelig ting. Ja jeg ville have sagt, jeg er monogam. Hvis folk, havde spurgt mig for 5 år siden, Men jeg har også fundet ud af jeg nok ikke er den generation der kunne leve i 40 år sammen som fx mine forældre gjorde. Uden, at måske være sammen med andre piger. Er det en forbrydelse nej overhovedet ikke i mine øjne. Så længe man er ærlig om at man ikke er monogam. Og se det har du jo svaret på hvad din mening er der. Jeg tror bare, at det du er ærlig om dette så ved folk også hvad de kan forvente. Er det egoitisk valg, ja det er det da. Men er det ikke også iorden, hvis man ikke såre nogle i processen. 

 

Afslutningsvis vil, jeg sige, at når man reflektere over sit liv så gør, det nogen gange ondt på en selv. Man finder ud af. Man nødvendigvis ikke er den man troede, man var. Andre gange er det den sprudlende tanke, man udretter noget. Men vil man ikke ændre sig, eller ikke tør det, ja så lever man nogen gange. på kanten af noget lort. Men som sagt, du har jo viljen til, at se indad det er en stor styrke, at have Sisse.

 

Carpe Diem. Beskriver godt. Hvad man kan når man ser indad.

 

Håber jeg gav bare lidt mening, om at jeg synes du er en fantastisk pige. med alle de ting du har i dig Sisse. Ha en helt igennem dejlig lørdag. Pas på dig selv.

 

KK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som mand vil man selvfølgeligt aldrig rigtigt kunne sætte sig ind i hvordan i oplever det..

Der er trods ønske om ligestilling forskel på kønnene..

Den med at piger/kvinder har sværere ved at adskille sex og rigtig kærlighed er jeg dog overbevist om bunder i århundredes indoktrinering.. Det er svært at slippe den helt.. -specielt når der nogle steder i samfundet er nogle der stadig står med en løftet pegefinger overfor det glædespigerne gør..

"De" udgiver sig for de er glædespigernes beskytter og kun vil dem det godt... Men ser man de reelt vil gøre, så afslører de tydeligt deres reel hensigter.. Og det er nogle moralske ting -eller helt skåret ud til benet - en reel frygt for at deres ægtemænd vil besøge glædespiger.. Derfor ønsker de forbud.. De vil jo ikke turde at bandlyse glædespigerne ! - så i stedet finder de på alle mulige ting som skal fremme deres ønske om forbud... Og afslører deres skingre og hykleriske reele hensigter..

Feks så vil de ikke gøre det forbudt for pigerne -men gøre det ulovligt for køberne.. - er det en hjælp for glædespigerne ?.. -ja find selv svaret i Sverige.... Af andre eksempler på deres hykleriske argumentationer er at de gerne vil have det til at fremstå som om at glædespigerne er tvunget ud i det.. -at der sidder en fæl bagmand og tvinger dem til det..

Ovennævnte argumnenter de bruger kan man jo kun grine af..

Værre er det så med deres andet "skyts"..

Og ting i glædespiger må leve med -og helt sikkert bliver påvirket af..

Et af argumenterne er at påstå i tager skade af det..

Den der påstand kan man ikke andet end at blive påvirket af.. Jo flere gange det bliver påstået jo mere står det som en sandhed..

At man så ikke har samme bekymring for alle andre arbejdere i samfundet -som bestemt osse kan føle sine grænser overskredet -kan man jo kun gisne om :wink:

En ansat i Netto -der sidder ved kassen til en timeløn på 100 kr (som der skal betales skat af) må om nogen da osse sælge sig selv hver dag.. Og oplever også ubehagelige kunder, men er den ansatte ikke flink ,- så er der en fyreseddel..

Hvorfor er det så at lige en glædespige tager så meget skade, - når eksemplet med den Netto ansatte heldbred der er der ingen der bekymrer sig om de får psykiske mén ?.. tjaee syntes jeg gav svaret i starten :wink:

Det handler ikke om bekymring om glædespigerne ve og vel.. -men blot nogle argumenter så de kan få det forbudt, - så de stadig beholder den magt de har feks over ægtemanden med at henholdsvis belønne ham med sex -eller nægte ham sex.

For hvis samfundet endeligt havde udviklet sig - og man kunne adskille sex fra kærlighed.. -og kvinderne reelt fik et frit valg.. -og hvor de blev respekteret ligeså meget som hvilken som helt anden branche i samfundet.. - så ville kvinder ikke mere på samme måde kunne bruge sex som afpresningsmiddel mere..

Men som det er i dag bliver glædespigerne påduttet en masse fordomme.. -og mere eller mindre brændt på bålet..

-trods ingen direkte gør det,(det tør de trods alt ikke) så fornemmer man tydeligt nogle gerne vil have dem brændt :) der bliver i stedet fundet andre argumenter for at forbyde denne form for virksomhed.. Men er hule og fordrejede argumenter.. Og bestemt ikke noget der gavner glædespigerne.. -tværtimod , selvom de påstår de netop gør det for at bekytte glædespigerne...

-jeg vil gå så vidt til at sige, at af de glædespiger der har taget skade af det - vil jeg påstå at i hvert fald halvdelen alene har gjort det på grund af de fordomme og de fordømmelser der tillægges deres erhverv.

Måske meget lavt sat.. Måske nærmere så godt som alle der har taget skade af det , har netop gjort det på grund af de fordomme og den fordømmelse de møder.. -fra netop dem der jo siges at vil hjælpe dem :wink:

Så kort sagt, det kræver virkeligt at en glædespige har en stærk psyke og er et afklaret og udviklet menneske :) -nu vi stadig lever i middelalderen rent oplysningsmæssigt vedrørende prostitution.

-og det er altså osse det jeg har oplevet blandt de vel 4-5oo glædes piger jeg har mødt gennem tiden..

Jo vist kan man finde sørgelige skæbner.. -men kan man osse finde indenfor alle andre steder i samfundet.

Og min erfaring er altså at 90 % af pigerne virkeligt er nogle stærke mennesker !!.. -meget stærkere end dem man møder andre steder i samfundet.

Overskuds mennesker plejer jeg at kalde dem.. Stærke selvstændige personligheder.. -beviste og afklarede mennesker der har mod og styrke til at følge det de selv tror på -og ikke bare hvad masserne hykler om hvad der er rigtig.

Mennesker som gør en forskel.. Tro mig !!.. -de sikrer at verden er et fredeligere sted at være. Uden deres arbejde havde der været meget mere vold og voldtægter i samfundet.

Så undrer mig sku over der skal læses de fordømmelser ud over dem fra dele af befolkningen.

Bare en kommentar til de ting i også må leve med af pres.

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis nu der havde været respekt om jeres erhverv, -så kunne i åbent fortælle om jeres job.. At i har et firma hvor i er chef.. Og jeres arbejde er både som fotomodel og psykolog.. Jeres timepris starter fra 1000,- kr og op efter.. (det dobbelte hvis i "glemmer" at indberette alt til skat... Det burde da affinde respekt !!..

Men som det er nu, så må i på grund af de fordomme leve en dobbelt tilværelse hvor den del der hedder prostitution er 100 % skjult for familie og venner... -og det må være hårdt.

Men målt op mod en nettoansat så vel ikke så ringe endda :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Jeg har holdt en pause fra det hele. af helt igennem udramatiske årsager. Jeg var før og under mit fraværd meget reflekterende over hvad det er jeg laver - mine gæster og den påvirkning det hele har på mig selv og dem omkring mig. min tråd her er nok mest til pigerne. hvilke tanker de gør sig og har gjort. men i mænd må også gerne fortælle om hvor i har forandret jer. hvis i da har det.

man snakker altid om skader der sker på pigerne ved at sælge sex. Og jeg har godt kunne følge nogle af argumenterne. andre har været så langt ude at jeg ikke engang har kunnet tage dem seriøst. Men jeg fik før min pause - selv et behov for at få tænkt godt og grundigt over om det her skader mig..

der er tre ting hvor jeg kan se jeg virkelig har forandret mig.

1. i mit private liv har jeg enormt stort behov for at jeg har en forbindelse til dem jeg har tæt på livet. jeg har fuldstændig mistet interessen for engangsknald. jeg har behov for at jeg står i et eller andet forhold til manden.

det tror jeg så er meget normalt - jeg får dækket mit behov for det ukendte igennem mit virke. - konsekvensen har så bare været at jeg har fået nogle problemer på privatlivsfronten og har svært ved at få enderne til at hænge sammen som før.

2. jeg har lidt mistet troen på den monogame kærlighed. jeg ved godt den eksisterer. men jeg tror aldrig jeg ville føle mig 100 procent sikker i et parforhold når det kommer til den typiske troskab. nu er jeg nok heller ikke så sart som så mange andre og ved at sex og kærlighed godt kan skilles ad. men et eller andet sted oplever jeg det som et tab. lidt som prinsesse drømmen der brister.

3. de dage hvor livet føles tungt. - træls og lidt ensomt. der kan jeg godt i mit stille sind tænke - er der mon nogen siden nogen der vil kunne rumme at elske mig - sådan som jeg er.

jeg er generelt en kvinde der hviler i mig selv og jeg er fuldt ud bevidst om hvad det er jeg laver. jeg gør det fordi jeg kan lide det og finder glæde ved det. jeg gør det 100 procent på mine primisser. men jeg tror ikke længere på at det ikke påvirker min måde at tænke på - opfatte mig selv eller andre.. om man vil kalde det skadet kan så altid diskuteres. jeg vil hellere sige at jeg har flyttet mig. både på godt og ondt.

hvordan har det flyttet jer.

Troede faktisk du havde en Mand.. eller det havde jeg fået indtrykket af :-)

 

For nogle år siden ja faktisk kun nogle ganske få, troede jeg det Monogame var vejen frem. Egentlig også den måde jeg har fået anlagt tingene på. Nok mest fordi det er Samfundsnormen, for er egentlig ganske glad for Kvinder. Idag….. jo tror måske nok på det Monogame, men ønsker det faktisk ikke. Hvorfor ikke lade sig glædes over og nyde alle de dejlige Mennesker der er derude?? og så vende hjem og have tosomheden og det mere dybe forhold med den udkårne. 

 

Så på den måde kunne jeg godt Elske dig… altså Glædespigen Sisse… Sisse let på tå om du vil. Det ville ikke genere mig, men ville forvente jeg ligeledes kunne gøre hvad jeg ville. Den glade Liderligfyr, som bliver lidt rundt på Gulvet i Pigernes selvskab :-) Ja nu er det ikke fordi vi skal op af Kirkegulvet sammen!! Jeg er nu ganske glad for mit nuværende Liv, selvom der er nogle mangler. Men det vil der vel være uanset, på den ene eller den anden måde. Det 100 perfekte findes vist ikke, når man snakker forhold. I hvert fald ikke noget man skal stræbe efter, for så bliver man vist skuffet. Vi er trods alt kun Mennesker. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er forbandet svært at køre et parforhold ved siden af et liv som GP, men det kan sikkert godt lade sig gøre. Problemet er så måske, at den type mand, som du tænder på, absolut ikke ønsker dig som GP. Der er vel ret beset ikke mange Q som tænder på en hanrej. Du ønsker følelser og nærhed som enhver anden kvinde, men jo mere du knepper løs på bordellet desto mere ønsker din eventuelle kæreste at gennemkneppe dig for at vise, at det er ham som er Alpha hannen. Dette var den dyriske fortolkning, som vi absolut ikke skal underkende eller undervurdere. Bedre chancer vil jeg give et forhold, hvor man i duet kører ud som par fx escort par. Her er manden involveret og kan bedre forholde sig til det hele, da han selv er en del af det. Han har affundet sig med, at konen knepper andre og han kan se hvad der foregår. Jeg tror, at du enten skal fortsætte og erkende, at vi alle bliver lidt afstumpede af denne her business eller droppe ud og over i et swingerforhold. Omkring at droppe ud er der så også det økonomiske aspekt. Det er ingenlunde nogen let situation. Men good luck du er særdeles fornuftig og håber jeg en dag træffer dig helst som GP ! *SS*

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vi udvikler og forandrer os alle gennem livet, uanset fag. Folk går ned med stress på stribe, får fysiske arbejdsskader mv. igen uanset fag. Der hvor sexarbejdere kan tage skade er, som jeg ser det, hvis man ikke er tro mon sig selv og ikke er i stand til at stå fast på egne grænser. Har man styr på det, tror jeg ikke det skader at knalde en masse mænd.

Min største udfordring har været dobbeltlivet, og det at være nødt til at lyve over for familie og venner. Jeg har i en periode oplevet, at jeg trak mig socialt, af frygt for spørgsmål om min hverdag. Nu har jeg en håndfuld gode venner, der ved hvad jeg laver. Og jeg har indrettet mig på en måde, så jeg ikke behøver lyve overfor familie og bekendte, men blot kan undlade at fortælle om visse dele af mit liv. Det har givet ro, men jeg har også tænkt en del over, om dobbeltlivet mon er skadeligt. Det tror jeg godt, at det kan være.

På plussiden er, at livet som selvstændig passer mig helt perfekt, jeg har mere frihed og oplever større arbejdsglæde, og større tilfredshed med livet generelt. Ikke at jeg nogensinde har været utilfreds dog ;)

Mht kærlighed, så betragter jeg mit sexarbejde som arbejde, og tror stadig på tosomhed i privatlivet ;)

Jeg ved ikke, om du kan bruge ovenstående til noget, Sisse. Kun du ved, hvad der er rigtigt for dig, hvis du mærker godt efter ;)

Redigeret af Liv

Del dette indlæg


Link til indlæg

....... jeg er generelt en kvinde der hviler i mig selv og jeg er fuldt ud bevidst om hvad det er jeg laver. jeg gør det fordi jeg kan lide det og finder glæde ved det. jeg gør det 100 procent på mine primisser ......

 

Så længe du tænker sådan, og så længe du slår øjnene op med gode forventninger til dagen, der gryr, er alt ok.

 

Alt for mange trives desværre ikke med det, de arbejder med i dagligdagen. Og det slider, skaber frustration og fremkalder i sidste ende sygdom.

 

Den dag, man slår øjnene op og tænker "åh nej", er det på tide at stoppe.

Jeg fornemmer, at du slet ikke er der, og jeg betragter din pause som et sundt momentum. Din tilbagekomst bliver således i mine øjne et positivt tilvalg. Et stort "ja" til dig selv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

"3. de dage hvor livet føles tungt. - træls og lidt ensomt. der kan jeg godt i mit stille sind tænke - er der mon nogen siden nogen der vil kunne rumme at elske mig - sådan som jeg er."

 

Sådan er det for os alle sammen. Det sker en gang i mellem. Man kigger i spejlet og tænker: "...". Det sker også for dem der er i stabilt forhold, med børn, hus, hund og volvo. Det er bare med at gribe fat i kraven på sig selv, og gøre noget ved situationen. Hvilket selvfølgelig er meget nemmere sagt end gjort. Få en hobby, mød nye folk. Gå på biblioteket og lån en stak gode krimier.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Spændende at læse GP'erne refleksioner over deres liv og arbejde, specielt når så mange 'derude' har travlt med at fortælle hvor forfærdeligt det er at være sexarbejder.

 

Mange prostitutionsmodstandere har travlt med at male alle sexarbejder som viljeløse stakler, som ikke har noget valg, og som ikke kan overskue konsekvenserne af deres arbejde.

 

Hvis de gad læse ed herinde, ville piben måske få en anden lyd - men noget siger mig, at disse emsige individder ikke er interesseret i at få aflivet deres egne fordomme, når de nu selv har bygget en karriere/medieidentitet op om disse...

Del dette indlæg


Link til indlæg

At tage skade eller at ikke tage skade, det er et meget svært spørgsmål for man kan jo tage skade på mange måder som kvinde i det her spil.

 

Jeg er gået ind og ud af dørene på mange bordeller og hos mange GP i dette land i de sidste godt 20 år nogle døre har jeg gået ud af mere end 1 gang en del faktisk så mange at jeg ind i mellem blev i tvivl om det var min egen hoveddør :) Jeg har altid godt kunne lide at besøge pigen igen hvis der var god kemi og når jeg skriver igen tænker jeg ikke på blot en 3-4 besøg over en kortere periode men regelmæssige besøg over flere år. I mine år som bruger af GP har jeg vel haft 4-5 forhold som har gået over flere år med den samme pige, når jeg kalder det et forhold er det selvfølgelig ikke et kæresteforhold, men et kundeforhold, men selv om det var et kundeforhold kunne man jo godt mærke de forandringer der skete over disse år. Jeg vil prøve at beskrive nogle af disse forhold uden at nævne navne eller steder da mindst af disse piger stadig er aktiv i denne branche, dog uden længere at have mig som kunde. 

 

I mine unge år besøgte jeg flere gange en sød på det tidspunkt yngre pige hun var vel et par år ældre end mig, vi havde super fed hygge og alt var godt, men som årene gik her snakker vi ca 5 år hvor jeg besøgte hende ca hver anden måned som SU og studiejob nu kunne række til. Som besøgene blev flere og flere blev vi mere og mere fortrolige og samtalerne kom til at dreje sig om andet end vejret og ham den skøre mand der gik og råbte uden for bordellet. Hun var mutter på stedet som blev betjent af en 4-5 danske piger som var rimelig faste da jeg startede med at komme der. efter en tid vel nok ca 2 år begyndte de andre danske piger på stedet at falde fra og udskiftningen blev hyppigere, og når jeg var på besøg og vi snakkede beklagede hun sig over at hun var nød til at sige pigerne op fordi hun var sikker på de snød hende og løg om antallet af kunder så de ikke skulle betale så meget i husleje til hende, når jeg tænker tilbage blev hun også mere grådig overfor mig som kunde hvor en time i starten godt kunne blive til næsten 2 timer hvis vi lå og småsnakkede i sengen, blev det nærmere til 55 min og så havde jeg været i bad og stod på gaden. Dengang tænkte jeg ikke så meget over det, men nu efter at have læst dit indlæg er det jo tydeligt at hun havde taget skade af at være mutter og fordi indtjeningen begyndte at svigte begyndte hun at beskylde pigerne på stedet for at snyde så hun ikke tjente nok. Jeg stoppede med at komme hos hende men hun havde butikken i en længere periode efter inden hun flyttede over i det jeg tror var hendes private lejlighed her forsøgte jeg at besøge hende en gang til, men hun forlangte i telefonen da jeg ringede at jeg skulle mindst købe 3 timer til en meget høj pris hvilket jeg takkede nej til, da jeg ikke var sikker på jeg ville få kvalitet for mine penge da hendes udstråling i telefonen sagde mig at det ville jeg ikke. 

 

Senere fik jeg smag for mere S/M som jeg havde været lidt væk fra siden min debut med sex og købesex på en S/M klinik. Jeg begyndte at opsøge et bordel som udelukkende havde dette på menuen og faldt i klørene på stedet ejer og det var også en fed tid, jeg bliv indfanget af en båndsvare der søgte efter emner til fruens private stald og det kan en knægt midt i 20'erne jo ikke stå for så jeg mødte troligt op og betalte for de forlangte 4 timer over 3 måneder til en pris jeg kan huske den dag i dag det var 4500 kr som skulle falde ved første besøg. Hvor om altid er jeg endte med at komme hos hende privat og lærte hende meget godt at kende og hun lærte mig en masse om mine egne grænser så jeg i dag ved hvor langt jeg er parat til at gå. over de 2-3 år jeg kom hos hende både som kunde og privat ændrede hun meget på hendes måde at se tingene på fra en lys og glad dame som kunne stå ude i selv den værste storm uden at blæse omkuld til en træt lidt indesluttet dame som ikke kunne sige fra over for kunder hun egentlig ikke ønskede at betjene. Hun endte med at holde en længere pause fra proff branchen og prøvede at lave et comeback nogle år senere, men der gik ikke lang tid så var hun tilbage hvor hun ikke var da hun holdt pause.

 

Den sidste jeg sådan kom til at tænke på er også en dame der har gjort sig inden for S/M, men hun tilbød også den blide afdeling, det prøvede jeg aldrig mest fordi jeg ikke rigtig så hende som en type jeg havde lyst til at lave GFE med, men hun var god til at lege med den fetich jeg på det tidspunkt havde(jeg har det nok stadig, men ikke i så høj en grad) nemlig tvangs transvistisme eller hvad man skal kalde det at blive tvunget i dametøj og blive brugt som tøs. Jeg kom hos hende fast gennem nogle for lige som ved de andre var det vel ca hver anden måned jeg kom der og i starten talte hun aldrig om de penge hun fik for det hun lavede, men som tiden gik kunne hun ikke snakke om andet end de penge hun tjente og hun blev virkelig besat af pengene virkede det til. Efter jeg valgte at søge andre græsgange læste jeg på flere fora at der var andre end mig der havde bemærket denne ændring og derfor heller ikke kom der mere.

 

Så ja man kan godt tage skade af at være i den branche hvis man spørger mig, men det kan ske på mange måder.

 

 

Jeg kan også godt forstå at en GP kan have svært ved at finde en mad og forelske sig i både mens hun er aktiv og også bagefter for når hun personligt har set 2-3 ægtemænd være utro hver gang hun har været på vagt, hvorfor skulle den mand hun lige finder være bedre end alle dem, der tidligere har været på besøg ved hende.

 

Det med at man ikke kan elske en GP vil jeg sige ikke er rigtigt for hvis hun ellers er åben om at hun er det vil jeg personligt ikke vælge hende fra hvis jeg forelskede mig i hende, men det at gå ud og finde prinsen på den hvide hest og så få ham fortalt hvad du laver og lever af kan jeg se kunne være et problem. :-)

 

Nå nu har ham med de lange vrøvle indlæg vist vrøvlet nok og hvis det ikke giver mening så bare spring indlægget over og kald mig en troll

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det skrev HenrikDK:

Hvis de gad læse ed herinde, ville piben måske få en anden lyd - men noget siger mig, at disse emsige individder ikke er interesseret i at få aflivet deres egne fordomme, når de nu selv har bygget en karriere/medieidentitet op om disse...

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

hvordan har det flyttet jer.

 

Mit umiddelbare svar vil nok være: ikke en skid.

 

Ved nærmere eftertanke har køb af seksuelle oplevelser kombineret med tidligere erfaringer fra parforhold, nok haft den betydning, at jeg i dag ser en vifte af forskellige muligheder omkring hvordan jeg/modparten kan indrette et parforhold.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtigt godt indlæg Slaven_Randers !!

Nu sige jeg ikke har den indsigt -da grundet det sted jeg bor -ikke har haft mulighed for en "fast" pige jeg har besøgt gennem langvarig periode.. Derudover så måske også nydt og gået efter en ny hver gang.. Været noget af min lyst.. -at prøve en ny hele tiden.

Enig med nogle af dine antagelser , men syntes også det skal med -hvad du jo også kommer ind på -at en GP jo har en kort karriere.-selvom alle aldre har hver sin charme -og nogle blomstre mere når de får nogle år på bagen - så når de hurtigt en alder hvor det KUN går tilbage.. -det er uundgåeligt!! Efterspørgsel og indtjening dykker.

Og det er der måske ikke så mange nye i branchen der tænker på.. At man vænner sig til noget, og så oplever den der smerte med at blive ældre..

Noget vi alle oplever men hvor GP´erne virkelig får det at føle !..

-en ting som jeg tror er en myte -er at os mange kunder tror GP´erne tjener så mange penge.. Der er altså en stor konkurrence om kunderne og for langt de fleste GP´ere er der dage hvor de virkeligt ikke tjener meget.. Slet ikke hvis de så skal betale husleje til stedet hvor de er.. Derudover en faktor som en almindelig kunde ikke kender - er at en GP ofte må bruge en hel masse tid på alt muligt -som aldrig fører til en aftale.. Ved af erfaring fra branchen (har været tæt i det fag) -at der er virkeligt mange der bare ringer op for at få en spiller... -eller andre der vil have en lang gratis snak.. For ikke at snakke om dem der laver en aftale uden at dukke op..

Det er faktisk virkeligt stressende at være GP !!

Tror ikke generelt alle Gp´erne er grådige, men der er altså en hvis risiko for der er brådne kar.. -dvs nogle der ikke er ærlige med hensyn til hvor mange kunder de har.. Og de lever en usikker økonomisk tilværelse.. Kan være lange perioder hvor de næsten intet tjener, så godt forstå hvis nogle går mere op i pengene jo ældre de bliver, da det hastigt går nedad bakke med deres indtjening..

De "kloge" GP´ere har dog forstået at samle på stamkunder.. Og vil ikke føle en så drastigt nedgang som nogle.. Og vil gennem god service kunne være meget længe i branchen.

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg

Udgangspunktet - hvordan har det flyttet mig... ?? 

 

hmm.. den er nogen ting sammensat... 

 

altså - jeg bliver 30 om et par dage, jeg er pt single, ingen børn og så har jeg noget familiebaggrund som ikke ligefrem er hverken stabilt eller rosenrødt... og så jeg har min mor.  Så har jeg eget firma og har nok at lave til at jeg kan tillade mig at rive 2 dage ud af kalenderen hver uge til at nyde livet som GP 

 

 

Kort sagt - jeg har økonomisk og personlig frihed nok til at jeg kan gøre nøjagtig som det passer mig - uden at skulle skele til nogen eller noget og kan basalt set sige FUCK DIG til enhver der ikke forstår eller billiger hvad  jeg laver... 

 

 

Hvis vi lægger ud med min mor - hun ved hvad jeg laver - jeg så ingen grund til at lyve og  naturligvis støtter hun mig.... så ingen fare på færde der....  min søster... tjo... hun har sgu sit at se til og vi er ikke tætte så føler ikke behovet for at dele... noget som helst faktisk :)  så ingen stress der

 

Så er der mit job... ville det betyde noget HVIS verden fik noget at vide ? nja... nok næppe. Jeg er skide god til det jeg laver i mit dagjob, og jeg tvivler på  at en pipeline baseret på personlige referencer ville bakke ud fordi de vidste at jeg tillader mig at nyde mit sexliv. 

 

 

Så har jeg flyttet mig der??? nja... ikke der... for om mænd betaler entre i en swingerklub eller betaler mig for retten til at gå igen "no strings attached".... der er sgu ikke den store forskel i min  optik

 

 

jeg har aldrig troet på monogami... aldrig nogensinde... har været swinger og elsket GBer siden jeg var 18, har nok 600+ partnere bag mig i mit voksenliv og har altid stillet som krav til  en partner at hvis jeg mødte en mand der tændte mig og der var mulighed for at sige ja - så var det ok at jeg ikke sagde  nej!

 

Når jeg er i forhold - så er det manden jeg er i forhold med jeg elsker!! Det har INTET  at gøre med hvem jeg knepper med... og  har aldrig haft det.  Han der har min  kærlighed - det er  hans adresse jeg husker, det er ham jeg kommer hjem til og  vender tilbage til når diverse boytoys er brugt færdig... og han vil  altid kunne stole på at jeg er hans - 100%

'

 

Bukowski sætter som vanligt alle mænd i bås når han skriver 

 

Du ønsker følelser og nærhed som enhver anden kvinde, men jo mere du knepper løs på bordellet desto mere ønsker din eventuelle kæreste at gennemkneppe dig for at vise, at det er ham som er Alpha hannen.

 

Sikke noget vrøvl... det  er en smålig, lille, usikker mand der har behov for det der... en der ikke hviler i sig selv og som tror det er en konkurrence... 

 

det er det IKKE!!! 

 

Der vil  aldrig være nogen konkurrence med gæsterne/kunderne, for hvis den mand jeg er i forhold med er den rette - så kan ingen tage hans plads  - så er min kærlighed hans og kun hans. Punktum

 

 

Der hvor mit virke har rykket mig er i mine krav til manden! 

 

Som swinger siden jeg var 18 er der absolut intet der kan overraske mig... intet! jeg har afprøvet mere eller mindre alt og fundet 8-10 ting jeg synes  er suveræne og resten - det  er målt,  vejet og fundet forkert til mig...   :)

 

Derfor hviler jeg 110% i min sexualitet, jeg  ved hvad jeg kan, hvad jeg vil, hvad jeg lyster... og manden jeg vil have skal som minimum have lyst til at følge med :) og  meget  gerne have lyst til at udvikle  sig over årene...  

 

Derudover - han skal hvile 110% i sig selv. Han skal ikke som Bukowski skriver gøre alting til en konkurrence... han skal vide inden i sig selv at han allerede har vundet hovedpræmien og come what may - så er han min og jeg er hans. 

 

For min skyld må han have  lov til at dyrke sex med alle dem  han lyster.... uden at der er penge involveret :) !! - og den er faktisk essentiel... for en ting er at han formodentlig kan få al den spænding og sex og sjov og  spas han kan rumme med mig... men hvis han vil noget andet - så feel free... men der vil jeg have det MEGET sært med at min indtjening som Jasmin skulle være med til at finansiere HANS forbrug af en pige der reelt er en kollega :)

 

der ville jeg nok sige - stop lige makker.... time out... der er lige noget vi skal snakke om og fine ud af her

 

men hvad han i øvrigt  samler op på victoria milan eller scor eller where ever - intet kunne da være mig mere ligegyldigt... ...bare han husker adressen hvor "vi" bor, ikke slæber dem med hjem men knepper dem ude af vores soveværelse!!  og i øvrigt kommer lige så sund og rask hjem som da han tog afsted :)

 

 

Så det  har klart rykket mine krav til mandens evne til at hvile i sig selv.... og en mand der gør det vil heller ikke have det fjerneste problem med at jeg  er GP fordi jeg VIL det og fordi jeg kan  lide det..  og han vil være glad på mine vegne fordi jeg gør noget jeg nyder... 

 

Min prinsessedrøm af et forhold er en mand jeg kan give sin fulde frihed på sexual-fronten og som giver mig min og hvor vi altid vil vide at vi har hinanden og at vi elsker hinanden uanset hvad.

 

Så er han der jo de dage hvor livet føles tungt og bekræfter mig i at jeg er verdens dejligste pige, fortjener at blive elsket præcis som jeg er og at al den kærlighed jeg har til ham bliver modtaget som den er givet :)

 

 

Når jeg finder ham der  kan det - så gifter jeg mig med ham på stedet :)

 

 

 

Der hvor jeg kan tænke "skade" er en bestemt oplevelse jeg havde.  Jeg delte den i "en glædespiges reflektioner"  - om ham der slog benene væk under mig og hvor det hele var fake.. ikke bare fake men VIRKELIG fake.. 

 

Min evne til at stole på hvad folk siger til mig er blevet VIRKELIG skadet... fordi - langt de fleste mænd binder mig en historie på ærmet når de besøger mig.  Manden med vielsesringen der påstår han er single, manden med babybræk på jakken der siger han ikke har børn... manden med attachemappen til 7000 kr og laptoppen der forsøger at fortælle mig at han er for fattig til at betale fuld pris... og jeg kunne blive ved.. 

 

 

jeg er desværre på mange måder holdt fuldstændig op med at tro på de ord der kommer ud af munden på mænd generelt - for de passer jo ikke alligevel :)

 

behovet for at være en anden end han er og behovet for at fremstille sig selv som noget andet end han kan leve op til - den er fremherskende og den har jeg nu fået serveret non stop i 11 md...  hver gang jeg har været på vagt... 

 

Denne tvivl på mine medmennesker grundet alle de løgne ser jeg absolut ikke som et plus for som udgangspunkt har jeg altid ment at man skal kunne stole på folk - men i denne branche sælger jeg en vare der  indbefatter at jeg skal foregive at tro på den løgn jeg bliver fortalt...  det har sin pris... i høj grad

 

Jeg er ikke holdt op med at tro på kærligheden - men jeg er holdt op med at tro på mænds ord.... sådan generelt :) så ham der vil have mig (han skal såmen nok dukke op) han kommer virkelig til at vise at han kan finde ud af at sige sandheden og ikke være ligesom hovedpuljen af y-kromosomer..

 

Så skade af  dette job.... mja.. nja... måske.... ej nok ikke direkte decideret skade.... men helt uskadt på sjælen bliver man nok aldrig når man for en stor dels gæsters vedkommende tjener penge på deres svigt af en anden partner og for andres vedkommende betragtes som en uværdig brugsgenstand... 

 

det tror jeg ikke man kan gøre for evigt... det er for forvirrende når man aldrig ved hvad man skal tro... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jo du Jasmin. Der er vel ikke noget tvivl om at du ikke kun er en speciel kvinde, men et specielt menneske.

Måske er det dog ikke helt nødvendigt at til 100 pct tro på andre mennesker. Jeg tror ikke nogen er 100 pct koblet mellem mund, hjerne og handlinger. Derfor er det måske viktigere at være sig selv så tro som muligt. Noget som i sig er svært nok.

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg er desværre på mange måder holdt fuldstændig op med at tro på de ord der kommer ud af munden på mænd generelt - for de passer jo ikke alligevel :)

Jeg har heldigvis ikke mistet tilliden til mænd, og jeg synes faktisk ikke, at jeg oplever at blive løjet for i den grad. Det kan så være fordi, jeg er for godtroende og naiv? :D

Men egentlig går jeg faktisk ikke synderligt op i det på jobbet... Og det er nok også derfor, at jeg aldrig har skænket det mange tanker.

Når jeg skal hygge mig helt uforpligtende med en mand i en halv eller hel times tid, er det en dejlig oplevelse, hvis han er sød, rar og god ved mig. Hvis han så vælger at pynte lidt på sandheden om sig selv... Tja, hvis jeg overhovedet opdager det, så ødelægger det ikke oplevelsen for mig. Jeg leder så heller ikke efter en partner på jobbet, og når det kommer til sex, så er dette ikke et parameter for mig.

Har da få gange hørt nogle tykke historier... Men det har højst fået mig til at gnægge lidt over så ivrigt et forsøg på at imponere mig. ;) Jeg har altid haft en sund skepsis, når det kommer til nye mennesker, men det havde jeg også inden dette valg af job. Og så tror jeg i øvrigt ikke, at mænd er mere løgnagtige end kvinder, sådan på det helt generelle plan. :)

Jeg må indrømme, at jeg er blevet en smule provokeret af Bukowski's indlæg (surprice) så hvis det faktisk er hensigten, så hopper jeg lige i med begge ben, da det for mig bliver lidt personligt.

Er man en hanrej, hvis man forelsker sig i mig, og derfor får den ("vanvittige") idé at ville giftes med mig, og derefter får den ("vanvittige") opfattelse af, at man sagtens kan leve fint med mit job?

Faktisk er hanrej et utroligt nedladende udtryk for en mand, hvis kone er ham utro, og alle andre derfor ser ham som svag og ydmyget. Udtrykket er formentlig opstået dengang, hvor mænd var kvinder overlegen på magt, så igen fremstår du, Bukowsky, ret så fordømmende, uvidende og gammeldags på den ærgerlige måde!

Min mand kan sagtens føle jalousi som de fleste andre mennesker, men han er så sikker på sig selv og sin rolle som partner og ægtemand, at han ikke føler sig truet eller "udkonkurreret" fordi jeg dyrker sex med andre. Det skal man vist ikke være svag for at kunne.

Udover det så er han det mest opofrende og uselviske menneske jeg kender, så ydmyget...? Niks! Han kan være stolt af sig selv som menneske, og på det punkt er han mig rent faktisk overlegen.

Jeg vil til enhver tid foretrække manden med troen på sig selv i top, der hviler i sig selv, fremfor "alfa-hannen" med besidderiske og egoistiske tendenser, der selvhævdende konstant skal pisse territorium af!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Jasmin sagde den 24 Nov 2014 - 11:40 AM:

Denne tvivl på mine medmennesker grundet alle de løgne ser jeg absolut ikke som et plus for som udgangspunkt har jeg altid ment at man skal kunne stole på folk - men i denne branche sælger jeg en vare der  indbefatter at jeg skal foregive at tro på den løgn jeg bliver fortalt...  det har sin pris... i høj grad

 

Jeg er ikke holdt op med at tro på kærligheden - men jeg er holdt op med at tro på mænds ord.... sådan generelt :) så ham der vil have mig (han skal såmen nok dukke op) han kommer virkelig til at vise at han kan finde ud af at sige sandheden og ikke være ligesom hovedpuljen af y-kromosomer..

 

Så skade af  dette job.... mja.. nja... måske.... ej nok ikke direkte decideret skade.... men helt uskadt på sjælen bliver man nok aldrig når man for en stor dels gæsters vedkommende tjener penge på deres svigt af en anden partner og for andres vedkommende betragtes som en uværdig brugsgenstand... 

 

det tror jeg ikke man kan gøre for evigt... det er for forvirrende når man aldrig ved hvad man skal tro... 

 

Det jeg oplever ved at læse med på dette forum, og de reaktioner jeg har set og selv fået, viser, at en meget stor del af kunderne gør en dyd ud af at undertrykke følelser, det er, set med mine øjne, en løgn i sig selv. Og ikke kun kunderne, jeg oplever at de fleste GP'er gør det samme, hvad der måske også er nødvendig, for at passe på sig selv i det erhverv.

 

Men at lyve over for sig selv, er god grobund for at lyve for andre, og denne fremmedgjorthed overfor både sig selv og andre gennem løgnen, er det der desværre præger, ikke bare købesex'en, men hele vores samfund.

 

Det du søger, en der hviler i sig selv, er en der ikke føler behov for at blive bekræftet, en der føler sig god nok i sig selv, en der kan være ærlig over for sine følelser og dermed sig selv.

Men den slags folk, med begge ben på jorden, hænger ikke på træerne. ;)

 

Ikke mange kan undvære at blive bekræftet, at få at vide, at man er noget, er nogen, ...og i et samfund hvor man nærmest skal lyve for at "sælge varen", kan det være svært ikke at følge flokken. "Det kræver en del at opholde sig i en mødding, og undgå at lugte af lort".

 

Det eneste værktøj vi har som mennesker, der kan bruges til den slags navigeren, er vores intuition. Den følelse i maven, når noget "føles rigtigt",  er det vi kan bruge til at skille løgnen fra, ....forudsat at vi selv tør være ærlige over for vores egne følelser.

 

Heldigvis er der "fisk der svømmer mod strømmen", så jeg vil bare ønske dig "en god fisketur" ;)

 

 

:) Hankat

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil til enhver tid foretrække manden med troen på sig selv i top, der hviler i sig selv, fremfor "alfa-hannen" med besidderiske og egoistiske tendenser, der selvhævdende konstant skal pisse territorium af!

 

what she said!!!! :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...