Hop til indhold
Jasmin

En glædespiges reflektioner - kap.... var det 5 jeg var nået til?? :)

Recommended Posts

Hej allesammen :) 

 

Så er jeg retur... og jeg vil gerne sige tak for det shitload af "velkommen retur PBer" jeg har modtaget... og for alle komplimenterne :)   Jeg blev virkelig glad. 

 

Der er godt nok meget at få læst op på.. ikke fordi der er skrevet så mange nye tråde men dem der er skrevet - nøj de er lange... i har rigtig hygget jer :) :) :) 

 

 

Det har jeg også... rigtig meget. Men fair nok - det gør jeg jo i 99% af tiden, så intet nyt under solen der. Men det her kapitel reflekterer over en oplevelse jeg fik for ikke så lang tid siden der var alt andet  end  hyggelig. 

 

Den var reelt set så trist... 

 

Faktisk er der 2 af dem... men det er især den ene der står ud og det er den i får nu

 

 

Når i går ud og er jeres koner utro med mig - så er det et meget bevidst valg. Personligt kunne jeg da ikke være mere græsk katolsk HVORFOR i vælger at være utro - sålænge i kommer til mig med  henblik på en fed oplevelse :) 

 

Den fede oplevelse er det eneste jeg vil have fra jer... og så jeres penge så jeg er sikker på at der er rene linier og i går igen uden fordringer. 

 

Men - partneren derhjemme... hun har nok et liiiiiiiiiidt andet syn på tingene. Og det fik jeg virkelig  at mærke hvilket gav anledning til dette kapitel 

 

 

Aftenen efter en vagt tikker der en sms ind. Det gør der tit for mange respekterer ikke lukketid, men skidt pyt... no harm done. Jeg tjekkede sms'en - den var fra en jeg lige havde kategorieseret  som "må gerne komme retur" 

 

Men... alarmklokkerne ringede promte... for der var ingen stavefejl. Manden der havde besøgt mig kunne overhovedet ikke skrive 2 ord uden fejl og her var der en lang fejlfri besked???? 

 

No fucking way tænke jeg... der er noget galt.  Og det var der også. For hele SMSen havde til formål at få mig til at snakke om hvad vi havde lavet??? Lidt Sherlock er man vel, så jeg lavede en lynhurtig googling og fandt ud af at min gæst var gift og jeg fandt hendes facebook og da hun (ligesom stort set alle andre) var lige glad med privacy settings -  tja... så vidste jeg nu alt om deres familie, deres  3 børn ect... 

 

Fair nok tænkte jeg... han har slettet korrespondencen, konen har fundet mit nummer somehow... og nu forsøger hun at lokke mig i fedtefadet. 

 

Så jeg svarede tilbage "hvem er du og hvorfor fanden skriver du den slags lort til mig???"

 

Det stoppede så skriverierne for den aften...  men.... der er jo altid et men. 

 

Gæsten og  jeg  havde haft god kemi og vi havde altså gået til den. No way in hell  han kunne komme hjem og skjule det  stunt for hans kone. Hun havde tydeligvis mere end 2 brikker at rykke med så han var da for dum hvis  han troede han slap afsted med det. 

 

Næste morgen lå der 4 beskeder fra en anden mobil. Konens nummer. De startede med eder og forbandelser. I den helt vilde liga.  Jeg var  en kende overrasket for det var da en del at  skylle ned med morgenkaffen, men fair nok. Konen var ulykkelig og jeg svarede hende pænt.

 

Hun gik fra vred og frustreret og skuffet til bund ulykkelig og fuldstændig knust. Hun tiggede mig om at fortælle hende om hendes mand havde været sammen med mig. Hun gik endda så vidt som til at tilbyde mig en ganske anseelig sum for at be- eller afkræfte om  der var foregået  noget. 

 

Hele situationen var absurd, for jeg kan jo som GP ikke sige hverken fra eller til. Det  må jeg ikke jf alle uskrevne regler og mine gæsters diskretion er 100% hellig.  Det prøvede jeg at forklare  hende mens hun i stadigt mere desperat ordvalg forsøgte at overbevise mig om, at det var dette udsagn der skulle til for at redde  deres ægteskab og at jeg ved at tie stille faktisk satte nagler i ægteskabets  ligkiste. 

 

Det var alligevel noget af en beskyldning.... godt så!!!

 

 

Selvfølgelig måtte hun gå med uforettet sag, men hele episoden gjorde enormt ondt på mig. For hun fortjente altså bedre end det her. Hun fortjente bedre end at være nødt til at henvende  sig til mig for at afsløre en løgn og hun fortjente bedre end at være nødt til at gå fra manden MED børnene pga brudte  løfter. 

 

Jeg kan i situationen hverken sige fra eller til for at trøste kvinden ej heller kan jeg tilbyde hende nogen form for forsikring for noget... og det pinte mig. Jeg  ville gerne have løjet, men honestly - havde det  gjort det bedre?  

 

Jeg er i denne branche for at sprede glæde... min forpligtelse stopper  når  kunden går igen...Jeg er ikke betalt  for at være løgner eller redde ægteskaber... det er prisen slet slet ikke høj nok til...  så jeg valgte slet ikke at udtale mig. Det kunne jeg  i det mindste stå inde for. 

 

Til sidst forsøgte hun så at true mig. Det tog jeg  nu meget roligt for hvad skulle hun kunne true  mig med... jeg har ingen børn og  min mor ved hvad  jeg  laver og den ene der betyder  noget for mig i den her verden - han ved besked....   

 

Så det tog jeg roligt selv om det selvsagt var ubehageligt. Hun sagde hun ville tjekke regningen for beskeder til mig...og hvis der var korrespondence ville hun smadre mit liv. 

 

Søde lille dame... hvorfor ? Hvorfor vil du smadre MIT liv ? jeg har intet med din mands løgne at gøre, jeg vil ikke have din mand, jeg vil ikke have hverken lod  eller del i noget der vedrører ham overhovedet... 

 

jeg fik hans penge for at få god sex med ham i en time - jeg er taget hjem og jeg ville ikke kunne kende ham om jeg mødte ham på gaden... Hvad er problemet???

 

Jeg kunne godt lidt høre på det hele at mit argument "han har valgt en GP fordi han elsker dig og ikke vil af med dig og derfor har valgt en der ikke betyder  noget" ikke ville falde i særlig god jord, så jeg tav bare stille med det. Argumentet var uden tvivl rigtig nok - men man rationaliserer ikke med Banshees...  a broken heart is a broken heart

 

 

Hvor vil jeg hen med den her fortælling...... det er IKKE for at give jer med koner dårlig samvittighed.  Jeg  har min hobby baseret på jeres valg af samvittigheds-grad så den må  i stå inde for :)  

 

Jeg skriver indlægget  for at belyse og bede jer mænd om 2 ting. 

 

1: HVIS i bliver fanget som min flinke gæst her... så vær venlig at friholde os piger for ansvar. Vi har  intet at gøre med at i har valgt at besøge os. Vi er her  bare.. vi er her for at  sprede glæde og vi har ikke noget ansvar for jeres valg

 

Vi har ikke bedt om at blive angrebet at rasende furier som ser rødt over noget vi ikke har ansvar for.  

 

2: Når i besøger os piger... vil i så ikke nok  slette jeres spor ordentligt ??  Please...  bollofon som det ABSOLUT mindste..  slet cookies, internet history ect... gør det  der skal til... please

 

Når vi bliver kontaktet af she-devils som hende der er ude  på bål og brand og total destruktion af vores liv - så er det fordi de har fundet  noget de ikke skulle finde...

 

I drenge/mænd/ægemænd går SÅ meget op i diskretion for at bevare jeres  hemmeligheder... ... kan den diskretion please komme til at gælde vores vej også så vi friholdes for problemstillinger som ovenstående ??

 

 

Reflektionerne er hverken ikke møntet på konen, løgnen, svigtet eller gæsten... den er møntet på hvordan i mænd varetager jeres ansvar for at skjule jeres besøg hos os når det nu engang bryder løfter i har givet en anden!!!

 

Hvis i lyver for jeres partner ... så  må i meget gerne gå i dybden med at lyve rigtigt. For alle parters skyld... ikke mindst jeres egen :) 

 

 

Knus og god weekend

Jazz

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Havde helt glemt hvor meget du skriver :-)

Du har ganske ret i dine betragtninger. Vælger du en løsning hvor du laver lort i den, så gør det ordentlig. Sørg for det er troværdigt og følg op på tingene slet spor. Og for alt i verden lad være med at være mærkbart påvirket af dine besøg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nå Jasmin, den var ikke helt sjov at deltage i, kan jeg forstå. Og jeg kan godt forstå din henstilling til os. Jeg tror nok du på det hele kan være overbevist om at de aller fleste af os prøver at være så diskrete som vi nogensinde kan finde på. Men ligevel går det nogen gang gal for nogen. Og det vil det blive ved med at gøre.
 
Meeen ...på den anden side så vil det jo ske igen. Måske ikke for dig, men for nogen anden. Og det er jo faktiskt del af jeres arbejdsrisiko, hvis man kan sige sådan. Så måske det ikke er så dumt at have nogen slags beredskab for den slags.
Hvis det var mig (hvordan det nu nogensinde skulle kunne blive det), så skulle jeg bare fornægte det hele og levne problemet tilbage til konen og manden.
 
"Nej, jeg har aldrig truffet din mand. Det må være nogen anden. Til lykke med det"
 
B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Også fraskilte skal passe på . . GRINER

 

Havde glemt, at datteren havde lånt min Ipod, og derfor havde installeret deres netværk.

Hun skulle have besøg af den nye kæreste, og ville gerne overraske ham med noget spændende mad. Jeg havde sendt opskriften på mail, og købt nogle ingredienser, hun ikke kunne få i den lokale.

 

Desværre havde hun ikke modtaget mailen, og jeg fandt Ipoden frem of-line, og fandt opskriften, så hun skrive den af. Eksen stod og kiggede datteren over skulderen, for at se hvad jeg havde fundet på. 

 

Pludselig var der signal om indkommende e-mail, og datteren, af gammel vane? ? , åbnede den. Det var fra en lyserød, jeg havde skrevet med i løbet at dagen. Alle hendes mails var ellers flyttet fra indbakken.

 

Heldigvis var det kun en weekend hilsen 'God weekenend du skønne' eller noget lignede . . 

 

'Hvem er det ?' - 'Nårh, xx, bare en jeg kender' - Heldigvis var den lyserødes emailadresse meget neutral.

 

Men at se eksens ansigtsudtryk - Hun lignede en der havde bidt i den sureste citron . . .

 

Morer mig stadig - MEN passer alligevel på, hvad der ligger i ind-bakken . . . .

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Welcome back sweety ...

 

Herligt emne....

 

Åhh, den har jeg også oplevet, heldigvis kun en gang, han var så nervøs og rundtosset inden besøget, at han havde glemt den lap papir han havde skrevet mit nummer på, -på køkkenbordet! Det var et uheld, og jeg bebrejder ham intet.

 

Jeg fik også en gal furie i røret, der kimede mig ned, og ville vide det ene og det andet, men min loyalitet ligger hos gæsten først og fremmest, ikke hos en knust kone, så hun fik intet ud af mig, andet end en løgn (dog lidt svært med en fræk telefonsvarer). Det må være ham der skal forklarer sig, ikke mig??

 

Et er at komme til og glemme en papirlap i farten, men noget andet er at ikke slette sms-korrespondancen, internethistorie etc etc, det skal man dæl'me gøre, især hvis det er privattelefonen der er i brug.

 

Havde en gæst, efter mange besøg, pillow-talkede vi lidt, og det kom frem i lyset at han åbenbart sad og læste mine beskeder sent om aftenen, der blev jeg godt nok lidt stødt, fandt ud af at han hverken havde kode eller nogle sikkerheds-foranstaltninger på mobilen, og at konen engang imellem brugte den til at lave opkald.

-Der blev jeg godt nok gnaven, og bedte ham om at slette det hele mens jeg så på, -jamen herregud, jeg kan jo bare flytte ind hos dig, hvis lortet brænder sammen? Sagde han dybt seriøst. -Øhh nej, det kan du så ikke!

 

Ham har jeg heller ikke haft lyst til at se siden, syntes det var meget grænseoverskridende, især at han nærmest bare var ligeglad med konen derhjemme og ligeglad med om hun fandt ud af det. Og ligeglad med om hun ringede til mig.

 

Jeg skulle ikke nyde noget af at have endnu en kone i røret!

 

Så er helt enig med dig, diskretionen bør og skal gå begge veje...

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er meget på linie med Bananas.

 

Man går jo ud fra det ene eller det andet motiv til en glædespige, og det sker i forventningen om diskretion. Jeg mener, at den bør holdes under alle omstændigheder og ikke gradbøjes.

 

I Jasmins eksempel ville jeg have sat pris på, at hun havde benægtet alt.

For det første er det ganske rigtigt ikke hendes hovedpine, og for det andet bør gæsten kunne stole på glædespigens diskretion også i denne situation for at kunne tage bestik herudfra.

 

Hvem siger i øvrigt, at konens påstand om, at Jasmins "tilståelse" ville redde ægteskabet, overhovedet var sand? Kunne det ikke tænkes at være et fif for at lokke et empatisk menneske som Jasmin ud i terrænet og dermed sikre sig et es i ærmet over for manden?

 

Udefra kan det således være svært at se, hvad der er op og ned, så mon ikke gæsten og glædespigen er bedst tjent med, at hun overholder diskretionen?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Puha den er svær...

Som kvinde ville jeg blive enormt ked af det. Jeg ville ikke true, men ville nok spørge ind. Dette er set i lyset af manden ikke ville besvare mine spørgsmål. Jeg går IKKE ind for benægt benægt og hvis det ikke dur så lyv. Jeg går ind for at jeg heller vil såres af sandheden end ødelægges af løgnen!! For mig handler et forhold om tillid. Sig dog til hinanden hvis man lyster andre og lev efter dette eller beslut at sige stop hvis man ved man ikke kan overholde og ved det såre end partner- tillid....

Som gp ville jeg INTET sige!!! Tavshedspligt græder her og sådan er det. Men Gud hvor ville mit hjerte være ved hende...

Puha en ubehagelig tur yas.

Knus Line

Del dette indlæg


Link til indlæg

LOOOOOOOOOOL det er godt med jer piger, men jeg var engang kommet til at skrive med en gp om liiiidt andet end bare forretning. På et tidspunkt måtte jeg lige gøre hende det klart at abselut ikke ville ende med at få problemer med hendes kæreste på grund af vores kommunikation ;)

 

Velkommen tilbage Jasmin :)

 

Men Jasmin jeg forstår overhovedet ikke at du konversere med en person der er følelses mæssigt forbundet med en af dine gæster..... i min verden er det lige på kanten af et brud på den diskretion vi betaler for - uanset hvor meget eller lidt du fortæller! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Velkommen hjem fra Landflygtigheden Jasmin. Vi har savnet dig helt vild herinde. Endda så meget at vi er begyndt at overfalde hinanden i ren desperation efter lidt aktion, da vi jo ikke havde nogle som rigtig kunne fortjene vores retfærdige harme. Du har jo været væk så længe, at de mest senile er begyndt at påstå, at du faktisk er et empatisk menneske.

 

? Kunne det ikke tænkes at være et fif for at lokke et empatisk menneske som Jasmin ud i terrænet og dermed sikre sig et es i ærmet over for manden?

 

 

Vi ægtemænd er normal meget diskrete angående vores små visitter, da vi jo er nogle galante og hensynsfulde gentlemen over for vores små konkubiner. Hvis vi i vores midte skulle have en tåbe,  der ligefrem efterlader søgebare spor, som fører direkte til dig, så dæk dig ind så godt du kan. Det er jo også dig, som risikerer liv og helbred. Hvis ikke furien selv afliver den formastelige, så bør du selv udrette lidt eksistens hygiejne. Thi fjolset bør ikke have mulighed til formering.

 

 

Som kvinde ville jeg blive enormt ked af det. Jeg ville ikke true, men ville nok spørge ind. Dette er set i lyset af manden ikke ville besvare mine spørgsmål. Jeg går IKKE ind for benægt benægt og hvis det ikke dur så lyv. Jeg går ind for at jeg heller vil såres af sandheden end ødelægges af løgnen!! For mig handler et forhold om tillid. Sig dog til hinanden hvis man lyster andre og lev efter dette eller beslut at sige stop hvis man ved man ikke kan overholde og ved det såre end partner- tillid....

Som gp ville jeg INTET sige!!! Tavshedspligt græder her og sådan er det. Men Gud hvor ville mit hjerte være ved hende...

Puha en ubehagelig tur yas.

Knus Line

Uha Line. Benægt, benægt, benægt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Fantastisk indlæg. Det tog noget tid før jeg gik fik dig afkodet, men du er sgu sjaw :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold da fest, det værste er nok at du svare og bryder princippet om diskretion. Tak for kaffe siger jeg bare og stakkels ægtepar. Håber dette er en advarsel nok for gutterne. Stol ikke på pigerne, og sørg for at fisse aftalen ordnes på en taletidskonto.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Leecher du har da bare så ret! 

Jasmin du bruger gu ve hvor mange ord på at beskrive hvor diskeret du er....men sandheden er at du plapre op om det til hele familien danmark. Så når den forsmåede hustru læser på EG, så behøver hun ikke mere plage dig om sandheden. Den har du jo serveret....

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon ikke konen har regnet ud at Jasmin bare er en af mange.

Der er åbenbart gået så meget rutine i det for manden at han glemmer at slette sine SMS´er

 

Det er bare mærkeligt at det skal gå ud over Jasmin, og ikke manden.

 

 

Redigeret af nylonlover

Del dette indlæg


Link til indlæg

LOOOOOOOOOOL det er godt med jer piger, men jeg var engang kommet til at skrive med en gp om liiiidt andet end bare forretning. På et tidspunkt måtte jeg lige gøre hende det klart at abselut ikke ville ende med at få problemer med hendes kæreste på grund af vores kommunikation  ;)

 

Velkommen tilbage Jasmin :)

 

Men Jasmin jeg forstår overhovedet ikke at du konversere med en person der er følelses mæssigt forbundet med en af dine gæster..... i min verden er det lige på kanten af et brud på den diskretion vi betaler for - uanset hvor meget eller lidt du fortæller! 

Hey Prinz.

 

det du siger her, er vel at gper ikke skal fortælle dig noget fortroligt.

kommer du  til, at skrive med en herindefra eller noget andet. Er vel ikke en tilfældighed prinz  :-P  :-P

for det andet. det er vel ikke dig der skal, sige om de er passende de du skriver ifht om pigen har en kæreste eller mand. i mine ører som om du er uden fejl. Hvis du ved pigen er i et forhold.

 

er det ikke sådan, at vi snakker til højre og venstre herinde. Så er det vel svært, at peje fingre af hinanden. 

 

ha en god lørdag.

 

KK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon ikke Jasmin som den intelligente, empatiske, konfliktneddæmpende og omsorgfulde kvinde hun er, har forvansket historien så meget at den stakkels hustru IKKE ville kunne genkende forløbet hvis hun læste med her ?

 

Jeg er rigtig glad for at der er helt rene linier mellem min hustru og mig vedr. denne hobby og jeg ville være meget ked af at komme i den situation et en glædespige kunne skrive en så minutiøst, detaljeret beretning, med en - føler jeg - humoristisk, for ikke at sige skadefro undertone, om et uheldigt forløb jeg havde været medaktør i

 

Venligst

Spunsen/Bundstokken :geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Nylonlover skrev: "Det er bare mærkeligt at det skal gå ud over Jasmin, og ikke manden."
Ja, det er mærkeligt, men nok også menneskeligt. Vi kender alle kliche'en om manden, der kommer uventet hjem og finder konen i seng med en elsker, hvorpå han slår elskeren ihjæl - ikke konen, som jo var den, der bedrog ham.

Elskeren/elskerinden får skylden uanset, at det logisk burde være omvendt. Det "fornuftige" synspunkt, at det da er bedre at manden vælger en tilfældig glædespige end en elskerinde, tror jeg slet ikke "siver ind". Fornuft og logik giver ingen mening når følelserne får overtaget.
Det er sikkert også en væsentlig årsag til at mange kvinder foragter prostituerede - de lokker deres svage mænd i uføre. Det er deres skyld!

/Brutus - en af de svage mænd.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eksklusiv Escort Fyn

"Hvem er du?" har der stået i en sms jeg modtog en tidlig morgen, efter at have haft en sms-chat med en herre fra det selvsamme telefonnummer aftenen før.

 

En sådan sms svarer jeg ikke på. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

"Hvem er du?" har der stået i en sms jeg modtog en tidlig morgen, efter at have haft en sms-chat med en herre fra det selvsamme telefonnummer aftenen før.

 

En sådan sms svarer jeg ikke på. 

 

Det er vist også den klogeste og rigtigste måde at håndtere den slags på - så har man da ikke givet noget skyts til konen/ kæresten og man holder sig selv ude af balladen.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu var det altså Jasmin der:

 

 

Så jeg svarede tilbage "hvem er du og hvorfor fanden skriver du den slags lort til mig???"

 

Og der burde hun måske ikke have svaret overhovedet - især ikke efter at hun havde checket nummeret ud.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Nu var det altså Jasmin der:

 

 

Og der burde hun måske ikke have svaret overhovedet - især ikke efter at hun havde checket nummeret ud.

Vi må formode historien er omskrevet rigtig meget… så man kun får en ide om, at der er problemer med forsmåede Kvinder, som henvender sig til Glædespigerne. Det giver jo ikke megen mening at "lyve" for Kvinden, for bagefter ligge den ud på nettet. Specielt ikke på EG, som efterhånden er et meget kendt Medie. Så meget fiktion vil jeg tro ellers er der i hvert fald et problem med Diskretionen :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Diskretion går begge veje.

Jeg er gift og konen er kun til sex ca 1 gang om måneden, så hun har givet mig "lov" til at besøge GP'er, så længe jeg ikke blander hende ind i det.

Jeg elsker konen men knalder ofte med GP'er.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Må indrømme at jeg blev ekstremt skræmt efter Jasmins "reflektioner" at jeg strakt begyndte at tænke følgende:

Hvad er sandsynligheden for konen at finde jasmin og hendes skriveri herinde? Man skal jo være købesex kender trods alt for at havne på eroguide.dk.

Svaret er enkelt, google hendes telefon nummer og hendes annonce dukker op som hit nummer 2.

Læser man Jasmins annoncer igennem reklamere hun stolt og sikkert med rette om hendes positive andmeldelser her på EG. Længere nede i google søgningen dukker eroguide.dk også op.

Så man må håbe på at mandens kone ikke googler det, for så er det fandme sket.

Godt arbejde Jasmin, håber du er stolt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...