Hop til indhold
Bananas

Det ondskefulde teselskab

Recommended Posts

Noget er ved at ske herinde på EG. Trolden bliver fler og fler og jeg synes jeg ser tegn på direkte ondskab. Og så snart nogen indvender imod tonen, imod forulempelserne, imod mangelen på respekt så råbes det om politisk korrekthed, om riddere på damecykler og andet pjat. 
 
Gameguys famøse anmeldelse om Lola, indeholdt en direkte provokation rettet imod både EG og dets brugere: 
 
" Irreterende at vide, at vi hele tiden skal skrive politisk korrekt og er under overvågning af nogle af service providerne af det modsatte køn. Irreterende at mandehørmen altid skal dæmpes ned. Jeg overvejer faktisk at forlade sitet for good eller finde et nyt sted, hvor der er højere til loftet."
 
Dette skriver han altså i selve anmeldelsen.
Og når han så får svar på sin provokation, så går han til direkte og voldelig attack, tilmed imod brugere som ikke har sagt pip i dette fald.
Nogle fler, deribland mig, kommenterer lidt og så lukkes tråden fordi vi ikke holder os til "anmeldelsen". Men for fanden - hele anmeldelsen var en provokation og på samme gang en attack på andre brugere. 
 
LuckyLuke har for nylig skrevet en anmeldelse om en af mine favoritter, en anmeldelse som i al sin enkelthed er en frontalattack på anstændig opførsel. At overhovedet omtale mennesker på den måden siger så utroligt meget om den der skriver, og jeg væmmer mig over at jeg troede vi havde noget slags niveau herinde. Jeg havde meget let kunnet skrive en ligeså ubehagelig anmeldelse af hans favoritpige - som han selvfølgelig lykkes presse in i den korte henrettelsen - men det forbyder mig min moral heldigvis. Der findes alt fler andre eksempel på verbal slagt af pigerne.
Højt til loftet - ja det bliver i hvert fald rigtigt højt op til loftet når man kravler rundt i lorten længst nede på bunden. 
 
Det har snakkets meget om VL's undergang herinde. Min opfattelse er den modsatte imod de fleste andres. VL døde pga af trolden som lykkedes snige sig ind og råbe højst om alt og alle.
 
Lige detsamme er sagtens på vej at ske her. Her er alt for mange mænd med dårlig selvfølelse, med manglende selvkontrol, uden herredøme over sit had i almindelighed og sin mangel på respekt imod kvinder i særdeleshed - der råber og skriger så at vi snart ikke kommer at kunne høre noget andet. Og det dårligt skjulte menneskeforagtet forsvares med at vi ikke skal kritisere sprogbrug eller slåfejl???? Jamen for fanden - er det tilladt at svine ner kun for at man skriver dårligt?
 
Man skal kunne skrive som man vil, siger man. Jamen hvorfor det? Man kan ikke opføre sig som et svin uden at få på kæften andetsteds - hvorfor skal man kunne det her?
Hvis ledelsen ikke kun lader disse angreb på normal menneskelig anstændighed stå ukommenterede, men desuden straffer dem der faktiskt prøver at bemøde dem - ja så har vi snart et rigtigt skønt tea-party herinde.
Og sikkert er det lige precis det trolden vil. Men er det det i andre vil?
 
B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan ikke aflevere to "tryk", så du får også en anerkende bemærkning med på vejen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Der findes også så mange herinde der har travlt med at kloge sig over alt og alle og selv tror de er guds gave til dette forum.

Bananas du er som jeg en af dem der kan have en meget personlig tone overfor andre. Jeg husker da vist du engang sagde at man skulle sparke folk ned i stedet for at gå efter bolden og til tider har du da vist også gået efter manden fremfor bolden.

Gå da for pokker frem med at godt eksmpel i de debatter du selv deltager i hvis du virkelig mener det.

Det kan da ikke passe at du mener at det er okay at være grov overfor andre i debatterne men det er kun okay, hvis det er overfor nogle mænd du ikke kan lide.

Fri mig for denne evige dobbeltmoral der hersker hos dig og andre på dette forum. Det gennemsyrer hele forummet med den skinhellige moralprædikener fra nogen der skal har tonsvis selv at bekende ligesom Borende X og andre har, incl mig selv sagde hunden.

Nu læste jeg at nogen ikke vil have at man skriver at pigen blev bragt til en, når man skulle have Escort, for det var ikke respektfuldt nok fordi så var pigen en ting, hvis man sagde sådan. Hvis det er den linje du og andre vil have så er det jer der er gået fuldkommen bananas i jeres egen selvretfærdighed.

Sjovt nok hyler folk rigtig meget op hvis det er en pige de kender eller en pige på Eroguide, det har vi også set på det sidste, men er det ikke en pige på Eroguide så er folk meget mere afslappede. Her tænker jeg så ikke lige på Bananas men på så mange andre. Igen dobbeltmoralen.

Det kan godt være at tonen har været noget hård både i anmeldelser og debatter, det er den da sikkert. Men så skriv da pænt i de anmeldelser, jeg synes at du ikke omtaler pigen pænt nok fordi sådan og sådan, men det gør man jo heller ikke. Man starter selv straks en krig med at gå efter anmelderen og skrive hvilket dumt svin han helt sikkert måtte være. Så har man lagt stilen til at anmelderen går i forsvarsposition. Men han er jo også pr def et dumt sving uanset hvad, og han har ikke skrevet noget i tankeløshed for sådan noget gør man jo aldrig, det er der ingen der gør og man kan jo definerer et menneske fuldt ud på hvad han skriver i et indlæg, og så er det bedste jo naturligvis at starte med selv at tage lorten op og kaste den på ham, og så stå højt og helligt bagefter og sige, jamen det er jo ham der lugter, ikke mig. Han lugter nok også, men det gør dine fingre ligeså !

Det er ikke noget forsvar for nogen ekstrem hård tone hvis nogen vil skyde mig det i skoene, det er bare et opråb med hykleriet, dobbeltmoralen og selvretfærdigheden.

Redigeret af Fraiser

Del dette indlæg


Link til indlæg

er enig med Fraiser i at selvhøjtidelighed og dobbeltmoral blandt de aller mest aktive i forum kan være en lige så stor trold at lukke ind. selvfølgelig skal man tale pænt, og folk skulle jo helst ikke blive direkte sårede over hvad der skrives, men er enig i at nogle bør gribe i egen barm og sætte et eksempel frem for at pege fingre! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fraiser, jeg er ikke fri fra fejl. Langt fra. Og jeg er ikke moralsk højere stående end andre. Jeg tåler at folk angriber mig, hvis de føler det er vigtig. Og jeg svarer, hvis jeg synes det skal svares.

Men det du nu laver - siger at dobbeltmoralen hersker evigt hos mig och at jeg levererer moralprædikener - gider jeg ikke forsvare mig imod.

Du og andre kan meget gerne angribe mig hvor meget i vil. Det jeg begynder at få rigtigt svært for er når mennesker - læs piger - svines til, og når nogen protesterer imod måden at omtale mennesker på, skal kaldes for dobbeltmoralsk, moralprædikant, politiskt korrekt etc etc etc.

 

Okej, lad hvem der vil skrive hvad de vil, men lad også andre kommentere. Hvorfor censurere kommentarerne, når ikke den oprindelige anmelderen censureres uanset hvad han skriver. Det er for mig en meget bagvændt moral.

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig Frasier - og vi er åbenbart også nået dertil, hvor vi ikke længere må skrive kneppe :shock: for det er tilsyneladende også et meget grimt og forfærdeligt ord. Jeg er SÅ træt af at en flok gamle sarte mænd, skal sidde og lege sprog-dommere. Man bør skrive rimelig sobert om pigerne, og rene vendetta-anmeldelser gavner ingen - men når først der sidder nogle og angriber folk for at bruge ord som "klat" og "kneppe", så er den politiske korrekthed altså kammet gevaldigt over.

 

Jeg skrev nedenstående i en tråd, der berørte det samme emne for et års tid siden... og det mener jeg sådan set stadig

 

Personligt synes jeg at det er en fin linje der bliver lagt af administrationen.

Det er fint at "de" blander sig, når tonen bliver personlig, og ender i mudderkastning og tilsvininger, eller en tråd løber fuldstændigt af sporet. Men jeg ville være ked af, hvis Ledelsen skulle til at moderere efter smagsdommere, som kan blive forargede over ord som "klat" og "luder". Det er altså lige hysterisk nok efter min mening.

Vi har alle hver vores opfattelse af hvad der er god sprogbrug, og det kan da ikke være meningen, at det er de mest snerpede eller politisk korrekte, der skal sætte dagsordenen. De kan vel ligeså godt "løsne lidt op", som andre kan lægge bånd på sig selv.

Der er nogle stykker som har endog meget travlt med, hvilke ord andre må bruge, hvad man må skrive om og hvem der må gøre hvad - det synes jeg er en kedelig tendens.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu angriber jeg jo ingen for at skrive kneppe, Montezi. Skriv du kneppe så meget du vil. Jeg snakker om noget helt andet, men det er det åbenbarligt meget svært at forholde sig til uden at skifte bane.

Knep på bare!

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

det er som end ikke fordi jeg er uenig i at der på det seneste har været nogle der gik alvorligt over stregen, men disse tråde stak lige så meget af ved at alle skulle kalde vedkommende en kæmpe idiot, så bliver det lynhurtigt bare to små børn der sidder og kaster mudder på hinanden og skriger og skråler i vilden sky!

hvis du ønsker en egentlig debat, er du nød til at være åben for kritik den anden vej ellers ender denne tråd meget hurtigt som de to små børn.

 

Montezi har fremhævet at mht sprogbrug bør det være muligt at "mødes på midten" og så være mere eller mindre stiltiende uenige med enkelte ord eller sætninger, og istedet prøve at lodde sagligheden i det skrevne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg meldte mig ind i dette forum ganske nyligt, da jeg har haft både nogle fantastiske oplevelser, men også ganske kedelige andre gange, og helst ville undgå sidstnævnte fremadrettet. Kedelige for mig, er i denne sammenhæng udelukkende profiler med falske billeder, priser eller beskrivelser der ikke stemmer overens med sandheden.

 

Når det så er sagt, er vi jo nødt til, at acceptere forskellighederne. Erotisk buttet for mig, kan være halvfed for andre. Flotte silikonebryster for mig, kan være falske plasticbryster for andre. Vigtigst er vel, at det vi læser og ser på profilerne, også er dem vi møder i døren. Resten bliver en meget subjektiv bedømmelse.

 

Synes jeg har set adskillige tråde, hvor en glædespige bliver skamrost den ene dag, og nedgjort den næste dag, afhængig af hvem der bedømmer. Lad os dog respekterer, at vi har forskellige præferencer uden at skulle starte en ondskabsfuld tone - alle ønsker vil blot den bedst mulige oplevelse. 

 

For mig, er det alt rigeligt med en advarsel om, at billeder, tekst eller pris er falsk - det er jo oftest kriteriet for valget og rigeligt til, at jeg ikke kommer der. Alverdens negative tillægsord gør ingen forskel for mig eller mit valg.

 

Samtidig mener jeg, at der bør herske den respekt, at vi alle kan have en dårlig dag på arbejdet, men at skulle hænges ud for dette i et offentligt forum, ville jeg sgu også have det dårligt med. Så lad os advare mod de deciderede brodne kar, men også glædes over, at vi ikke alle søger det samme.

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Ludvig

Godt indlæg Bananas.

 

Men jeg syntes nu at du lader hestene foran "Emma Gad diligencen" stejle lidt for højt.

 

Jeg er selvfølgelig enig i at vi skal tale til hinanden i en ordentlig tone, og at der absolut ingen grund er, til at anvende tilsvininger i en anmeldelse. Jeg medgiver også gerne at indenfor ganske kort tid, har Eroguide haft adskillige anmeldelser, hvor et meget upassende ordvalg er blevet anvendt...Sørgeligt nok  :sad:

 

Ved du hvad jeg tror, har stor indflydelse på mange konflikter..?? Det er når skribenter får flere følelser for en glædespige, end godt er. Det er når deres yndling får en gæst, som ikke lige vender tilbage med den samme begejstring som resten af kavaleriet..!! Værre går det så, hvis et grimt ordvalg er brugt.. Så finder man nemlig med god grund og helt efter bogen, en retfærdig anledning til at kaste sten efter det andet glashus.

 

Nu er det din yndling, som er kommet i søgelyset, hvor anmelderen nærmest latterliggør din favorit... Jeg forstår godt din vrede for jeg kender godt til glædespiger og følelser.. :wink:  

 

I dette tilfælde vælger du at hænge hele Eroguide.dk op til tørre, på baggrund af nogle få uger med stigende problemer. Her er alt for stor fokus på det negative, og det er lige præcis troldens livret.. :)

 

Jeg følger med på div. fodboldforums, og her lægges bestemt ikke fingre imellem, når nogen kritiseres. Prostitution og fodbold forums skal selvfølgelig ikke sammenlignes, dog er der det til fælles, at de hovedsagligt består af anonyme mænd. Fisse, fodbold, flaskeøl og anonymitet er en dårlig cocktail, det kan få det værste frem i os.

 

Med godt 5000 brugere, ville det være mærkeligt hvis vi her i "klubhuset" skulle være undsluppet en håndfuld klaphatte, som bare er her for provokationernes skyld. De findes allesteder på nettet og trives bedst når de får den opmærksomhed, som de aldrig har kendt til.. Vi kunne jo alle sammen forsøge at ignorere dem bort, så de for alvor kan føle sig hjemme.

 

VH Ludvig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er såmænd enig i det du skriver - og det mandlige kameraderie er ikke altid særligt yndigt. Jeg skal dog tilføje at jeg skrev min indlæg allerede før "min yndlingspige" blev slagtet. Men nåede ikke at poste før jeg så slagten, og så kom den også med.

 

Men i øvrigt enig. Cross burners don't deserve any attention! Så jeg burde da holde min kæft.

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter at jeg har kigget tråden som Bananas henviser til igennem (>Gameguys anmeldelse), kan jeg godt se, at nogle føler, at modereringen på EG muligvis er blevet for streng på den "forkerte måde".

 

Anmeldelsestråde er til anmeldelser. Det siger sig selv.

 

Og det der debatteres i en anmeldesestråd, skal omhandle anmeldelsen. Det siger også sig selv.

 

Men må der kun debatteres det subjektive i anmeldelsen - dvs. om piges udseende, alder, ydelserne, priserne, stedet osv.

 

Eller, må man også debatterer på et meta-niveau - dvs. om anmeldelsen som anmeldelse. F.eks. om det er en godt skrevet anmeldelse, godt sprogbrug, menneskesyn osv.??

 

Og hvis trådstateren ved et senere indlæg i tråden, bringer andre ting ind i tråden, må man så debatterer disse nye ting i tråden??

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Ludvig

Filosof.

 

Jeg syntes det vil være synd for trådstarter, hvis dele i dit indlæg skal debateres her.

 

Gode emner i en anden streng.

 

VH Ludvig.

Redigeret af Ludvig

Del dette indlæg


Link til indlæg
Montezi har fremhævet at mht sprogbrug bør det være muligt at "mødes på midten" og så være mere eller mindre stiltiende uenige med enkelte ord eller sætninger, og istedet prøve at lodde sagligheden i det skrevne.

 

Hold da op - der var faktisk en der læste hvad jeg skrev, og kunne forstå budskabet... men for nogle er det åbenbart sværere at forholde sig til, end bare at gå i autopilot når jeg skriver et indlæg... men så er det da heldigt at svenskerne ikke har eneret på spydigheder ;)

Redigeret af Montezi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon ikke Ludvig ramte Bullseye som forklaring på at Bananas gik bananas ;)

 

Nej han gjorde ikke det, selv om det selvfølgelig er lidt svært for dig at ikke være nedladende. Men på den anden side så fik jeg lidt mer brændstof til ilden.

Bananas karaktær er desværre at altid gå lidt bananas - på godt og ondt.

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Filosof.

 

Jeg syntes det vil være synd for trådstarter, hvis dele i dit indlæg skal debateres her.

 

Gode emner i en anden streng.

 

VH Ludvig.

 

Helt ok. Jeg synes bare, at de pointer jeg kommer frem med, i den grad er noget af det helt basale i trådstarters første indlæg. Men hvis trådstarter ikke er enig heri, og mener at det relaterer sig til trådstarters forhold til andres anmeldelser af vedkommendes ynglingspige, så holder jeg mig da gerne tilbage, og eventuel opretter ny tråd hertil.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nej han gjorde ikke det, selv om det selvfølgelig er lidt svært for dig at ikke være nedladende. Men på den anden side så fik jeg lidt mer brændstof til ilden.

Bananas karaktær er desværre at altid gå lidt bananas - på godt og ondt.

 

B

Det var da et meget pudsigt tilfælde så. Nedladende, ja hvem er ikke det ? Jeg er da nogle gange , og du er da nogle gange også Bananas. Men selvfølgelig vær da efter dem der har samme egenskaber som dig selv - det klarer du generelt også meget fint. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Når det så er sagt, er vi jo nødt til, at acceptere forskellighederne. Erotisk buttet for mig, kan være halvfed for andre. Flotte silikonebryster for mig, kan være falske plasticbryster for andre. Vigtigst er vel, at det vi læser og ser på profilerne, også er dem vi møder i døren. Resten bliver en meget subjektiv bedømmelse.

 

det er faktisk Takeaway der rammer hovedet på sømmet her i debatten med ovenfor citerede sætning.. 

 

det er nemlig en klokkeklar demonstration af hvordan noget kan skrives rimelig sobert selv om det faktisk er negativt og anmelderen imod

 

 

der er ufattelig stor forskel på at kalde pigens attributter for falske plastikbryster fremfor oppustede siliconepatter (balloner, kasser - indsæt selv nedladende ord) 

 

Det ene er deskriptivt negativt men UDEN at nedgøre pigen i processen - det andet eksempel er absolut ikke... 

 

De trolls vi har herinde - alle er vist efterhånden klar over hvor de skal spottes - bruger disse udtryk som selvhævdende formuleringer og dækker det ind under dårlig humor og brovtende opråb om ytringsfrithed

 

 

Alle der har forstået budskabet om at der skal være plads til os alle - vi kan vælge at gøre en af 2 ting.... vi kan ignorere anmeldelserne/indlæggene fra disse personer, eller vil kan debattere til døde at tonen skal forbedres uden at der sker en skid - for det er i virkeligheden moderator der skal tage action på vores afstandtagen

 

Personer der har brug for at anvende sådan et sprogbrug har altid en helt særlig agenda... ISÆR en bruger som gameguy der desværre ligger inde med en intelligens godt over middel (blot se på hans forskellige referencer og citater rundt omkring - de kommer ikke af sig selv :( )  i min personlige optik er det skammeligt at anvende ellers gode evner til at gøre fortræd, gøre skade og tilmed forsøge at dække det ind under humor... 

 

det er mod bedre vidende og dermed så meget desto mere skammeligt

 

Det er svært at sidde på sine hænder når en troll kaster om sig med sine egentlig ligegyldige provokationer... men jeg synes vi skal prøve, for den slags middelmådig adfærd bør ties ihjel... såvidt vi overhovedet formår at blive siddende på fingrene fremfor at kaste os frådende over keyboardet.. 

 

men tak til Takeaway for at vise at det faktisk er ret let at sige noget negativt på en neutral og reel facon... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

.... vi kan ignorere anmeldelserne/indlæggene fra disse personer, eller vil kan debattere til døde at tonen skal forbedres uden at der sker en skid - for det er i virkeligheden moderator der skal tage action på vores afstandtagen....

 

Jasmin, din bøn er hørt!

Her til aften har førerbunkeren ved "Moderator" netop indrykket følgende indlæg, hvoraf fremgår, at moderationen fremover på visse punkter vil blive skærpet:

 

Vh./TH :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har simpelthen ikke lyst til at få min gang herinde ødelagt af en håndfuld medlemmer, med en mærkeligt menneskesyn. Så jeg har svunget ignore knappen.

Kan kun opfordre andre der føler sig provokeret at gøre det samme. Trolde ties bedst ihjel.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...