Hop til indhold
Den nye grydeske

Trekant en Drenge drøm, eller noget opreklameret fis.

Recommended Posts

Jeg har i mange år haft en drenge drøm om at opleve en trekant, men jeg er realistisk nok til at indrømme at hvis det nogen sinde skal ske, så skal det ske på købemarked, og jeg er ikke sikker på at det er mere end en drøm, som skal forblive en drøm.

jeg holder af at læse anmeldelser om når nogle bruger oplever en trekant, men jeg syntes mange gange at der mellem linjerne antydes at det ikke var “lige som på film”, nogle siger at pigerne var tilbageholdne, at der var for mange ting at koncentrer sig om, at det bliver lidt rodet mm. Jeg syntes det er meget få anmeldelser som giver udtryk for at det var en kæmpe succes, som kan stå mål med min drøm.

hvad er jeres erfaring, skal det forblive en drøm, eller skal den udleves, høre gerne om erfaring, både de gode om den mindre gode, de direkte dårlige behøver I ikke komme med, og gerne anbefaling om jeg skal leve drømmen ud eller lade det blive ved en drøm, hvilket jeg nok hælder mest til, især da jeg ikke har besøgt en GP i meget lang tid, og ikke tror jeg er klar til det mere, med en enkelt undtagelse, men det kunne være jeg skulle høre om hun kunne sætte en 3kant op til mig.:D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes personligt, at det er overvurderet. Jeg har prøvet det et par gange, og jeg synes ikke man får mere ud af det, på trods af at der er to piger.

Det eneste mindeværdige øjeblikke var på en FKK i Tyskland, hvor jeg fik rimjob og blowjob på samme tid i en trekant.

Hvis du har det som en drøm så synes jeg du skal vente til at det rette tidspunkt opstår.

MFM trekanter er derimod meget mere sjove!

Redigeret af plasticlove

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et tu Brutu?

Jeg fik udlevet min gamle fantasi for et lille stykke tid siden. Med hjælp fra en broder herinde blev jeg anbefalet en kvinde som var bi, netop for at det ikke kun skulle være mig der var i centrum hele tiden (Læs: mindre stres :P). Det var et umanerligt godt råd.

Det var en god oplevelse, men nok ikke en jeg opsøger igen.

Den smule erfaring jeg fik af mødet lærte mig at med to kvinder, så skal du opfinde dig selv lidt igen som da vi begyndte at besøge GP'ere. Du skal vide hvad du vil, hvad der er vigtigt for dig. Det kræver erfaring og derfor at du gentager succesen nogle gange før det bliver en oplevelse det sidder lige i skabet. Så vigtigt er det så ikke for mig, så jeg hygger mig videre med 1:1 møder.

Men jeg fik da streget en fra min bucket list ;)

Redigeret af AB455

Del dette indlæg


Link til indlæg
plasticlove skrev, for 3 minutter siden:

MFM trekanter er derimod meget mere sjove!

Det er jeg alt for homofobisk, og usikker til at ville kunne gennemføre. 
Hvis det skal ske skal det helt klart være FFM. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mine erfaringer er som trådstarter oven over skriver at det er lidt svært at slappe af med kun at have fokus på en af gangen (vi er jo mænd). Selvfølgelig kan man med hænder og mund servicere den pige der ikke får pik men det er ikke helt det samme. For mig handler sex om at få pigen godt op at køre og det evner jeg ikke med to piger på en gang. Når det er sagt så har næsten alle de gange jeg har prøvet det har det været frækt og lækkert. 

Hvis man har lyst til at prøve det så skal man da se at få det gjort. Vi er her kun en gang - så det handler om at får givet den gas.

Jeg har ikke prøvet MFM, men kunne godt tænke mig at prøve det på et tidspunk. Min fantasi / mit håb er at vi sammen kan knalde hende fuldstændigt skeløjet.

K

Redigeret af Kanon1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er delvist opreklameret. Hvis pigerne ikke er en smule bi, og “bruger” hinanden, kan du lige så godt tage dem en ad gangen. 
Har prøvet med bl. a. 2 thaier, og det gik op i hat og briller, de ævlede løs på thai, og når man ikke aner om man bliver gjort til grin, eller de udvekslet madopskrifter,  så er det sgu svært at bevare gejsten. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg prøvede en trekant med to piger med mig i centrum for nogle år siden. Min oplevelse var egentlig ligesom på film, og jeg synes det var mega frækt! Jeg tror det var et kæmpe plus, at pigerne havde prøvet det sammen før, og at de var gode veninder! Jeg tror derfor, at der er bedre chance for at udleve din drøm, hvis du finder to piger, som har prøvet det samme før.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Jeg har prøvet det med to veninder jeg kendte i mine unge dage. Den ene var min kæreste. Det skete meget spontant. For mig var det jo smigrende at to flotte piger ville knalde med mig, men i praksis var det ikke den store oplevelse, fordi vi ikke havde gjort os forestillinger om hvad der skulle ske. Veninderne legede også med hinanden, så det var ikke mig der skulle levere det hele, set fra det synspunkt. 

Senere i livet har jeg prøvet det nogle gange på diverse thaiklinikker - igen var det ikke den store oplevelse. Der var simpelthen for mange bryster, baller osv. 

Hvis jeg skal gøre det igen, skal der være med en anden mand, så vi på skift kan nyde hinandens aktivitet, og samtidig stimulere og blive stimuleret af hende. 
 
En enkelt oplevelse på et thaivandhul står dog ret klart i min hukommelse, og kan stadig gøre mig opstemt. Jeg hyggede mig inderligt med en smuk olivenfarvet pige. Pludselig kommer kollegaen ind, griber min pik og sutter løs. Min pige kysser glad videre og vrikker med underlivet, hvor mine fingre er. Kollegaen sætter sig op og napper en ridetur, sukker og sidder og vrikker lidt, hopper af og går med et smil og luftkys. 

Min pige og jeg fortsætter, mens jeg kigger undrende på hende. Hun smiler bare, og tager fat i mig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den nye grydeske skrev, for 2 timer siden:

Jeg har i mange år haft en drenge drøm om at opleve en trekant.

hvad er jeres erfaring, skal det forblive en drøm, eller skal den udleves, høre gerne om erfaring.

God  ide  at  gøre  dig  konkrete  tanker  om  hvad  du  gerne  vil  udleve.

Har  selv  udlevet  at  være  sammen  med  en  anden  kvinde  (gp), sammen  med  flere  mænd.  Det  var  frækt,  men  blev  også  helt  afklaret  med  at  jeg  foretrækker  mænd. 

Har  været  sammen  med  flere  mænd,  både  2 samt flere.  Har  oplevet  at  der  har  været  konkurrence  mellem  mændene,  så  går  der  lidt af  den  gode  frække  oplevelse. Men  har  oplevet  mænd  som  har  formået  at  lege  og  dele.  Så  er  det  en  super  fræk  oplevelse. 

Har  fortsat  et konkret  ønske/fantasi  hvor  der indgår  2 mænd, som  ikke  er  udlevet. Da  jeg  ikke  har  fundet  de  rigtige. 

Er  du  i tvivl  så  lad det  være  en  god  fræk  fantasi.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har prøvet to trekanter tidligere. 

Den første var som helt ung med to unge thai kvinder på klinik og det var en meget sjov og fræk oplevelse men nok realistisk set mest fordi de var ret optifuck smukke begge to og jeg var ung og det var en fantasi der blevet realiseret og strøget fra buckett listen plus jeg tog oplevelsen efter en bytur men uden at jeg var specielt beruset. 

 

Den anden gang var i 2022 mener jeg og det var okay men ikke en vild oplevelse det var med Felina fra Frederiksberg og en tilfældig GP samme sted. Felina leverede som hun altid gør men den anden GP var der ligesom bare hun var alt for passiv og uden initiativ og både mig og Felina måtte hele tiden guide hende undervejs.

Min erfaringer er lad være med at lade tilfældighederne spille ind ift. hvem man prøver en trekant sammen med hvis det skal være en god oplevelse.

Jeg har set flere gode anmeldelser herinde bla. for Lindsey Maddox og Deity Bastet og Jessica Serrano med forskellige piger.  Det der gør dem til gode oplevelser efter min vurdering er det er GPer der kender hinanden og arbejder fra samme adresse og som ved hvordan de supplerer hinanden og improviserer og som har god kemi imellem de to GPer og er erfarne pleaser typer. 

Det er den ene mulighed for at opleve en god trekant at man venter på at kunne besøge et etableret, erfarent GP par der får flere gode anmeldelser. 

Den anden mulighed er at man selv håndvælger to GPer man har god kemi med selv og så spørger dem om de er friske på at prøve en trekant af det har jeg set en anden bruger herinde have succes med i en piv gammel anmeldelse. 

Men det er en lidt større chance at tage der kræver dels at man selv har en plan for hvilken form for trekant man ønsker og formidler det og forventningsafstemmer grundigt med begge to før aftalen og ikke kun sørger for at man selv har god kemi men også vurderer at de to GPer vil have lidt kemi og kunne tage initiativ og improvisere internt. 

 

Jeg pønser og plotter ligenu  personligt på to trekanter af den sidste slags hvor jeg spørger to GPer som jeg har skidegod kemi med og hvor jeg tror de vil fungere sammen i en trekant og hvor jeg selv har en klar idé og plan for hvad jeg vil med trekanten og hvor jeg er klar til at tage styring over hvordan den skal foregå. 

 

Hvordan det går vil anmeldelser et stykke ude i fremtiden måske afsløre. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har prøvet det et par gange. To gange med de samme to DK piger og en anden gang med to udenlandske piger  Med de danske piger var det super godt og lækker. De var biseksuelle og jeg kunne kyse og prøve forskellige stillinger med begge og alt foregik uden problem. Det var virkelig godt. Desværre mener jeg ikke at de to piger er GP’er længere. Jeg havde været med de to hver for sig  og vi alle 3 kunne virkelig godt lide hinanden- jeg mener også at det med at vide at det er en god kemi er ret afgørende for en trekant.
Med de udenlandske Gp’er var det en total fiasko- for dem handlede det om at få det overstået - og lige efter de første 10 minutter hørte jeg den der “come now baby”.

Jeg vil sige- ja, det er ret fantastisk når kemien er tilstede. Jeg mener også at det fungerer bedst når pigerne er biseksuelle. 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Panda

Alting skal vel prøves 1 gang? Og ofte kun 1. Så få det gjort med samme og få det ud af systemet. Det er en win-win. Hvis det går godt er det alle tiders,

og hvis det ikke går godt behøver du ikke tænke mere over det. Det afgørende er at få det prøvet. Og vi vil høre alle detaljer bagefter.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Le courvoisier skrev, 1 time siden:

Min drøm er at være sammen med 3 smukke blondiner :P

IMG_2723.jpeg

Nu er jeg normalt mest til thaier, men lige der kunne jeg nok godt lokkes, men jeg er sku bange for at det vil give et hjerteanfald til mig det der, så det bliver ved drømmen, og det tror jeg også at trekanten gør, nogle gangere drømme bedre end virkeligheden.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dillermand Junior skrev, for 9 timer siden:

Kunne godt nøjes med Lily Rader kun :P ;) :wub:

Enig- hun ser virkelig lækker ud!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den nye grydeske skrev, den 19.1.2024 at 18:10:

der var for mange ting at koncentrer sig om, at det bliver lidt rodet mm.

Hmm, det er ikke så simpelt endda at give et godt råd her.

Jeg havde det for et par år siden lidt, som du beskriver det. To piger samtidigt var noget, jeg havde lyst til at prøve af, og det blev det så på Apex Siam på Frederiksberg. Du har muligvis læst anmeldelsen. Det var en fin oplevelse, men hvor jeg godt kan genkende det, som jeg citerer dig for. Men pigerne gjorde det fint, og det kan man også finde inspiration om i andre anmeldelser om to piger samtidigt netop derfra.

Nu er der så gået noget tid, og nogen gange kredser tankerne om at prøve det igen. For det ER altså noget helt andet, end når du besøger en enkelt pige. På godt og ondt, for to piger er ikke dobbelt så godt som en pige, synes jeg.

Men omvendt har også nogle fantasier måske også bedst ved at forblive fantasier, sådan som Legogbrug er inde på. Det kan mange af os nok genkende. I sidste ende må du gøre op med dig selv, hvad du vil og ikke vil forfølge.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde en trekant med Bastet og Maddox (og to kameraer) og selv om der var rigtigt meget at koncentrere sig om, blev det uden tvivl en af mine bedste seksuelle oplevelser nogensinde. Det var præcis, som man ser det i pornofilmene. Desværre siges det, at Maddox ikke kommer tilbage til Kbh, så det er ikke en succes, der kan gentages.

Mit næste skridt er tre piger, to faste kameraer og en fotograf til closeups. Til nøds kan pigerne skiftes til at være fotograf.

Jeg har flere gange haft trekant med to piger, som boede sammen og kendte hinanden, men hvor de bare skiftedes til at være aktive mens den anden lå ved siden af og kiggede på. Og en, hvor jeg betalte ekstra for "ægte lesbisk", men hvor de kun klappede hinanden lidt bagi og gav hinanden et par tantekys.

Jeg synes det er en af de ting, som SKAL prøves, men det er minimum dobbelt så svært at finde en god trekant, som det er at finde en enkelt god pige. ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Trekant er fedt nyder det med mig I centrum, og når jeg er helt udtømt og max tilfredsstillet “ligger i fosterstilling” leger pigerne videre med mig som og to kvinder det tager sig kærligt af min pik er fedt. 

Bødlen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Le courvoisier skrev, den 19.1.2024 at 23:50:

Min drøm er at være sammen med 3 smukke blondiner :P

Det er du nok ikke ene om;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte en Domina, som den dag havde en tøs på besøg.

Da jeg jo var kommet for, at mærke pisken og ydmygelsen, var det temaet og tøsen blev brugt i legen til, at gøre mig nærmest vanvittig af lider.  På et tidspunk blev jeg beordret til, at kneppe tøsen efter jeg havde gjort hende meget våd med tunge og læber.

Da jeg var kommet godt op i hende, mærkede jeg Dominaens strap on mod mine balle inden den gled op i et hårdt stød og hun tog fat om mine hofter og kneppede min røv hårdt og stødene forplantende sig gennem mig ned i tøsen.

En fed oplevelse, som på ingen måde var planlagt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
yrghh skrev, for 23 timer siden:

Jeg havde en trekant med Bastet og Maddox (og to kameraer) og selv om der var rigtigt meget at koncentrere sig om, blev det uden tvivl en af mine bedste seksuelle oplevelser nogensinde. Det var præcis, som man ser det i pornofilmene. Desværre siges det, at Maddox ikke kommer tilbage til Kbh, så det er ikke en succes, der kan gentages.

Mit næste skridt er tre piger, to faste kameraer og en fotograf til closeups. Til nøds kan pigerne skiftes til at være fotograf.

Jeg har flere gange haft trekant med to piger, som boede sammen og kendte hinanden, men hvor de bare skiftedes til at være aktive mens den anden lå ved siden af og kiggede på. Og en, hvor jeg betalte ekstra for "ægte lesbisk", men hvor de kun klappede hinanden lidt bagi og gav hinanden et par tantekys.

Jeg synes det er en af de ting, som SKAL prøves, men det er minimum dobbelt så svært at finde en god trekant, som det er at finde en enkelt god pige. ;) 

Sig til hvis du mangler en fotograf

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har prøvet alle konstellationer efterhånden.

Synes faktisk det var M/M/Q varianten som huskes som den frækkeste. Det var frækt og akavet på en sjov måde. Det gjorde bare noget ved hende at ha to dillermænd som kørte på skift. 
 
K/K/M har jeg prøvet to gange. En gang privat og en gang hvor jeg betalte mig fra det. Dele af den private oplevelse var ret frækt, selvom ingen af os var/er supermodeller. Husker i hvert fald den ene sprøjtede helt vildt. Men en ting er porno. Noget andet er når man forsøger at tilfredsstille to kvinder. Så er hele kroppen på overarbejde. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Le courvoisier skrev, den 19.1.2024 at 23:23:

 Med de danske piger var det super godt og lækker. De var biseksuelle og jeg kunne kyse og prøve forskellige stillinger med begge og alt foregik uden problem. Det var virkelig godt. Desværre mener jeg ikke at de to piger er GP’er længere. Jeg havde været med de to hver for sig  og vi alle 3 kunne virkelig godt lide hinanden

Det var sådan et set-up jeg var lige ved at rode mig ud i for et par år siden.
Også med to biseksuelle, danske piger ... 
Jeg ville også besøge de to piger hver for sig først, men så var der en masse ydre ting der gik skævt.
Så det blev lidt et langtidsprojekt.
Og da det så var tid til den fælles aftale, stoppede den ene som GP 
Måske er det de samme piger ... ??

Jeg fik idéen med de to piger, fordi jeg gerne ville opleve to andre der havde sex.
Så min tanke var egentlig, at de to piger legede, mens jeg selv var mere eller mindre tilskuer.
Men det var som om energien gik lidt af idéen for mig, så måske havde det osse været lidt ærgerligt at bruge så mange penge på det ... 
Så held i uheld måske ... 

Der er eet eller andet med de biseksuelle danske piger ... :wub:
Jeg har besøgt tre, og haft en del kontakt med to andre ... 
Men det er en anden historie ... 
 

Redigeret af sneræven

Del dette indlæg


Link til indlæg
sneræven skrev, for 17 timer siden:

Det var sådan et set-up jeg var lige ved at rode mig ud i for et par år siden.
Også med to biseksuelle, danske piger ... 
Jeg ville også besøge de to piger hver for sig først, men så var der en masse ydre ting der gik skævt.
Så det blev lidt et langtidsprojekt.
Og da det så var tid til den fælles aftale, stoppede den ene som GP 
Måske er det de samme piger ... ??

Jeg fik idéen med de to piger, fordi jeg gerne ville opleve to andre der havde sex.
Så min tanke var egentlig, at de to piger legede, mens jeg selv var mere eller mindre tilskuer.
Men det var som om energien gik lidt af idéen for mig, så måske havde det osse været lidt ærgerligt at bruge så mange penge på det ... 
Så held i uheld måske ... 

Der er eet eller andet med de biseksuelle danske piger ... :wub:
Jeg har besøgt tre, og haft en del kontakt med to andre ... 
Men det er en anden historie ... 
 

Dengang jeg besøgte de to piger foregik alt meget naturligt og improviseret - måske derfor gik det så godt- Ja, to danske biseksuelle piger i 20’erne som også kan lide mænd- det er en drøm :biggrin:. Muligvis er de ikke længere GPer - den ene var blond med lyse grønne øjne :P og den anden var en brunette. 
Tre er min drøm :) men det er ikke nemt at finde dem.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...