Hop til indhold
TheLion

De bedste oplevelser med GP’er og den bedste debattør 2023

Recommended Posts

De damer, de herrer, brødre, jer derude,



 

Året lakker mod enden og det er tid til at kåre de bedste oplevelser for 2023. Det har været et år, hvor oplevelserne har stukket i mange retninger og der godt nok også har været mange blandede bolcher indimellem. Der har selvfølgelig først og fremmest også været utrolig mange fine oplevelser med GP’er – også selvom jeg selv lige havde en mindre pause fra GP-besøg i starten af året. Men jeg må gøre det klart, at jeg i år også har oplevet ting, som jeg decideret ikke troede var muligt at opleve med f.eks. luksus-GP’er/dyrere GP’er, og det har ikke været på den gode måde. Så meget desto mere årsag til at hylde de gode oplevelser. I år vil jeg kåre mine fire bedste GP-oplevelser og også forsøge at kåre den bedste debattør for året herinde – måske har jeg også ladet mig inspirere lidt af sidste års “Yrghh Awards”, alle credits går til @yrghh. Jeg skal understrege, at listen over pigerne er i vilkårlig rækkefølge. Der er også links til anmeldelser af pigerne (jeg har forsøgt også at linke til andre end kun mine egne):



 

Årets bedste GFE:

Helt sikkert Leia. Jeg mødte hende i et lidt mærkeligt rækkehus ude på Holmen. Hun var meget blid i sin GFE. Jeg følte mig godt modtaget, fine tungekys og meget fin både kimono og lingeri. Man kunne fornemme at pigen gjorde noget ud af oplevelsen, og pudesnakken var også rigtig fin. Jeg synes også hendes meget farverige valg af tøj og lingeri stak ud og der var noget meget fint over hende og hendes lange lyse hår. Hun havde fået lavet bryster – hvis nogen ikke er til det – men jeg synes de sad rigtig pænt på hende. Der er dog gået lidt tid siden hun sidst besøgte landet nu.

 

 


Årets bobler: 

For mig er 18-årige Milana young babe årets bobler. Hendes GFE krævede man tog lidt initiativ. Men hold op en smuk pige med nogle utrolig fine store og naturlige bryster. Smukke krystalblå øjne og måske vigtigst af alt en pige som man kunne mærke forsøgte at skabe noget lidt andet. Milana havde en lille vision, et projekt. Den fine lejlighed i Sydhavn trak også 100% op. Jeg nåede selv to besøg hos hende med mærkbar forbedring fra første til andet besøg. Nu forsvandt hun pludseligt efter hvad der måske bedst kan betegnes som et maraton-ophold men nu må vi se, hvad fremtiden byder. Der var også en enkelt eller to af hendes vendinder jeg gerne havde besøgt, men der måtte prioriteres lidt blandt pigerne. Jeg vil heller ikke lægge skjul på, at Milana af alle GP’erne jeg har besøgt i år måske har en særlig stor stjerne hos mig. En meget fin, professionel, meget stille og rolig pige, hvor jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem selvom GFE’en kunne drille lidt, og det til tider kunne virke som om, at der var lidt kort tid mellem kunderne.

 

 

 

Årets cutie:

Det må være Diana. Meget fin og naturlig pige, der var dejlig ligefrem. Hun holdt til på et hotel ude på Ørestad, hvilket jeg egentlig ikke var så glad for, men hun kom ned i receptionen og modtog mig. Og så endte den lille meget fine pige med det gyldne lange hår med at blæse mig lidt bagover med hendes meget fine væremåde. Fine kys og fin sex og overraskede mig med pudesnakken. Jeg gad dog godt vide hvor gammel hun egentlig er for hun virkede på den side meget ung men samtidig også meget moden. Der stod godt nok start 20’erne i annoncen. Også en pige der desværre er gået langt tid siden vi sidst har set.

 

 



Årets model: 

Det må være 19-årige, østeuropæiske sultry Rita, der lige kommer med på målstregen – lidt særligt navn dog hvor jeg først fik kaldt hende Sultry Rita og troede Sultry også var et navn… Høj og slank pige med krystalblå øjne og langt mørktgyldent hår, der kunne charmere fra start til slut. Hun leverede rigtig fin GFE, men vandt især netop på hendes udstråling. Hun havde sin helt egen lidt lidt funky stil. Måske lidt hen ad den stil 18 y.o. petite Kate havde før i tiden, men tænk det mere i model-retningen. Hun holdt også til på et hotel så lidt æv, men Ritas stilsikkerhed vandt mig over. Hvorfor pokker pigen så stak af til Århus stort set med det samme må guderne vide, men vi håber da på et gensyn.

 

 
 

 

Årets bedste skribent/debattør:

Den er ikke nem. Og jeg ved egentlig ikke, om jeg kan tillade mig at kåre den bedste skribent herinde, da det vel må være op til en form for uvildig dommer. Jeg hælder lidt mellem to medlemmer. På den ene side har vi @snerævender nok er en af de mest syleskarpe skribenter herinde. Et meget erfarent medlem der måske i år især har stået stærkt på sin evne til at debattere mere end at skrive indlæg. Sneræven har en underspillet humor og samme evne som en brite til at jorde sin modstander med allerstørste høflighed, hvor du måske slet ikke selv opdager det. Jeg har selv haft æren af at deltage i blodige men dansende debatter med den gode herre. Den anden kandidat må være @Signor CuocoEt utrolig fremtrædende medlem dette år, der har gjort sig gældende med utroligt velskrevne og nok også nogen af årets mest interessante indlæg. Det har været en fornøjelse at deltage i debatterne i hans tråde og læse med. Man fornemmer ligesom hos Sneræven en meget skarp pen, men den gode Signor Cuoco kan måske også blive en tand for høflig til tider. Og så skal man jo vælge. Sneræven er formentlig den bedste debattør, Signor Cuoco den bedste trådstarter. Det her bliver en total uretfærdig kåring, men for mig bliver det @sneræven der løber med sejren i år fordi skarpheden i hans indlæg har været så stor, og jeg føler at debatterne med ham gav ekstra meget stof til eftertanke – måske også fordi vores holdninger ofte har været i forskellige retninger.

 

 

 

Og ja skønne sweet Cecilia, elegante sweet Jenny etc. er her også stadig hvis det skulle friste. Jeg hepper selvfølgelig også fortsat på 18 y.o. petite Kate, men der er godt nok for mig at se blevet taget nogle lidt mærkelige beslutninger både i forhold til formatet når det kommer til fremstillingen af hende og det plastikkirurgiske, som der i hvert fald for mig at se kan undre. Det mere naturlige ved hende var nok at foretrække, æv. Den mere naturlige Kate med hendes flowerpower-stil var ellers så fin. Jeg fortsætter med at heppe, og vi må se, hvad fremtiden byder. 

En sidste bemærkning må være at jeg håber på lidt mere “faste” besøg fra pigerne i det kommende år. Hvis der går et næsten et halvt år eller mere mellem pigernes besøg til byen som der lidt har gjort med en del så dræber det altså lidt af glæden, når man skal opbygge et godt forhold til en GP.

 


Er der nogen særligt gode/bedste oplevelser fra i år, som I har lyst til at dele?

 


Nu blev det også lige til en del skriv/indlæg fra min side her på det seneste, men julen og det nye år står for døren, og jeg håber meget at andre selvfølgelig også har lyst til at bidrage også.



Godt jagt derude :)

 

 

/TheLion

Redigeret af TheLion
Tilføjelse mm.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Blækspruttemanden skrev, for 3 timer siden:

Sikke en fin liste du har. Jeg vil egentlig gerne indstille bruger: Hrolandj til årets citat:

 du tager (som altid og med alting) fejl.

Tak for din kommentar. Er der også nogen bedste oplevelser med GP’er som du har haft?

 

Jeg har godt nok ikke lige selv kåret årets citat, men vi må da håbe på nogen lidt mere optimistiske i fremtiden :)

Redigeret af TheLion

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheLion skrev, for 1 time siden:

Tak for din kommentar. Er der også nogen bedste oplevelser med GP’er som du har haft?

Har ikke haft lyst til professionelle GP'er i årevis.

Er mere til almindelige amatørpiger som kan lokkes til et sexeventyr for lommepenge og som ikke reklamere for sex, men skal lokkes til det :D

Ellers har det været gadepiger som man har fået et fast og trygt forhold til, hvor man bestiller et ordentligt hotelværelse og så nyder hinanden, med kamera,  i sengen, karbadet og restauranten. For så at overlade værelset til hende resten af natten. 

Så den slags eventyr du har oplevet, har jeg ikke nydt godt af i flere år :)

Men skrev da et langt fyldestgørende indlæg om mit måske vigtigste knald for nogle uger siden:

https://www.eroguide.dk/forum/topic/176856-historien-om-mit-livs-måske-vigtigste-knald/

 

Citat

Jeg har godt nok ikke lige selv kåret årets citat, men vi må da håbe på nogen lidt mere optimistiske i fremtiden :)

Citatet jeg har indstillet til prisen for det bedste i går har virkelig en sjov baggrund, da den var kulmination af en ophedet debat imellem 2 medlemmer over mange mange måneder. 

Jeg har aldrig set en så morsom måde at lukke en fejde på: 

 du tager (som altid og med alting) fejl.

        Citat af Hrolanj  :P

 

 

Redigeret af Blækspruttemanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Årets bedste GFE: 

@SweetKisses min absolut bedste GP oplevelse nogensinde stod Julie for og det var en GFE aftale der var min personlige perfekte GFE oplevelse. En GFE oplevelse der havde alt jeg ønsker i en GFE oplevelse våde grådige tungekys, vådt og dybt blowjob, lidenskablig og passioneret sex, afslappende og substantiel pillow talk, plads til grin og og pjat før under og efter sexen, lysten til en runde mere og en runde mere efter det, øjenkontakt og intimitet, genial kemi og en fræk brusebads skyller hvor jeg endte på knæ for at give oralsex igen en sidste gang. 

 

Årets bedste bobler:  

Jeg har kun besøgt de erfarne GPer i år ingen af de nye på vej men hvis jeg skulle pege en ud så ville det være @Vixenida hun startede året med at undersøge hvordan hun kunne starte op og har med fine anmeldelser og især sit Tjekkiske gloryhole telte koncept her sidst på året markeret sig som en ny stjerne. Hun ligger i toppen af min liste over GPer jeg skal besøge i 2024 selvom hun bor i den forkerte ende af landet;) :lol:

 

Årets bedste PSE: 

Hende fra Randers det var egentlig et BDSM set up hende stående på en sofa på alle fire, blindfolded og gagged fri leg i alle huller blond, slank og struttende 23 årig med en sexlyst som kun Julie overgår. Det var som at træde direkte ind på settet i en pornofilm og en af de vildeste mest hæsblæsende halve timer i mit liv aldrig har jeg haft så meget sved på panden efter en hyrdetime som den dag i Randers. 

 

Årets Cutie: 

Helt klart @Francois han tilberedte mad til fredags baren nummer fem og har lovet at jeg må nusse ham under skægget til fredagsbar seks i marts :wub:

 

Årets Model: 

@SweetKisses ;) 

 

Årets bedste Skribent / debatør: 

@SweetKisses ( ja jeg gav den lige til en lyserød lev med det :P og tredje nominering til hende på min liste, jeg er jo ikke medlem af fanklubben for ingenting vel). Men i ramme alvor så er der ikke nogen herinde hvis vid, humor, livserfaring, empati og saglighed der oftere får min fulde opmærksomhed og respekt og hvor jeg læser og reflekterer grundigere over hendes pointer selv når jeg ikke er enig og aldrig har forummet været dødere end mens hun var på ferie og flyttede. 

 

Årets citat:

@hrolandj  “Du tager (som altid og med alting) fejl.

( Indsæt selv episk mikrofon drop og rungende latterbølge herhjemme).

 

Årets mest inovative GP: 

@Danske Natasja Jeg er fuldkommen blæst væk af den her GPs brand og idéer ift. kunde relationer og det at skabe loyale kunde relationer som redefinerer begrebet stamkunde. Hun arbejder på flere platforme bla. Escortguide, herinde på Eroguide i Sexevents, sin egen hjemmeside, Cam sider, Onlyfans, Fansly hun belønner sine loyale Subscribers med særlige priser, billed og video indhold, private og personlige billeder eller videoer som belønning for donationer, Har sit eget lyst harem i kneppeklubben med særlige fordele. Hun tilbyder særlige personlige dares og fetisher på video mod betaling, tilbyder online GFE, online domina og online slavetøs oplevelser og custom bestillings videoer. Og får nye idéer hele tiden. 

 

Årets Bedste idé postet på Eroguide: 

Den her bliver delt mellem to @Rejsenetværks Candy Club besøg og middag & @Eva Nadine for Pulefrokost.dk (Jeg glæder mig allerede ;)).

 

Årets frækkeste GP i en plysset onesie: 

@JenniferRomantica Det mest Legendariske og Episke outfit jeg nogensinde er blevet mødt med i døren til en GP aftale ever. Jeg elsker alt ved det og ville ønske alle GPer tilbød det som ekstra ydelse at møde en sådan. Du er skøn og vidunderlig Jennifer <3 :wub:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Blækspruttemanden skrev, for 3 timer siden:

(…)

Ellers har det været gadepiger som man har fået et fast og trygt forhold til, hvor man bestiller et ordentligt hotelværelse og så nyder hinanden, med kamera,  i sengen, karbadet og restauranten. For så at overlade værelset til hende resten af natten. 

Så den slags eventyr du har oplevet, har jeg ikke nydt godt af i flere år :)

(…)

Smag og behag men jeg kunne da godt have forestillet mig dig hos en GP eller to, altså med incall.

 

Dillermand Junior skrev, for 1 time siden:

(…)

 

Årets citat:

@hrolandj  “Du tager (som altid og med alting) fejl.

( Indsæt selv episk mikrofon drop og rungende latterbølge herhjemme).

 

Årets mest inovative GP: 

@Danske Natasja Jeg er fuldkommen blæst væk af den her GPs brand og idéer ift. kunde relationer og det at skabe loyale kunde relationer som redefinerer begrebet stamkunde. Hun arbejder på flere platforme bla. Escortguide, herinde på Eroguide i Sexevents, sin egen hjemmeside, Cam sider, Onlyfans, Fansly hun belønner sine loyale Subscribers med særlige priser, billed og video indhold, private og personlige billeder eller videoer som belønning for donationer, Har sit eget lyst harem i kneppeklubben med særlige fordele. Hun tilbyder særlige personlige dares og fetisher på video mod betaling, tilbyder online GFE, online domina og online slavetøs oplevelser og custom bestillings videoer. Og får nye idéer hele tiden. 


(…)

Tak for at dele lidt flere fine oplevelser. Det var da utroligt med at det citat nu bliver kåret af to medlemmer til det bedste. Det må have været noget af en ilter debat – men hver sin smag. Jeg håber stadig på nogle lidt mere positive citater af slagsen i fremtiden.


Fedt også med nogle danske GP’er på vejen – der bliver nævnt @SweetKisses og @Danske Natasja. Det har været noget der har fyldt i år er mit indtryk – forskellen på danske og udenlandske GP’er. Om man f.eks. foretrækker danske eller udenlandske GP’er. Jeg er netop som min liste måske også afspejler mest til de udenlandske.


Jeg havde godt nok ikke selv tænkt årets cutie som en mand. Men jeg er sikker på at @Francois både har mange kulinariske evner og mere… :)

Redigeret af TheLion

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det har i den grad været et begivenhedsrigt år for mit vedkommende hvor jeg nok har taget lidt rigeligt for mig af de gode oplevelser. Som jeg også skrev i "bedste fucking oplevelse" tråden er der ingen over og ingen ved siden af @SweetKisses der bragede ind på min førsteplads med sin helt specielle stil hvor PSE, GFE og eksperimenterende sex smeltede sammen som en fræk aftale med en elskerinde hvor jeg bare helt glemte at der var lagt et bundt sedler. Lad mig endelig tilsammen kalde vores møder på hotel, fredagsbar og hendes hemmelige sted for årets oplevelse, selvom hun på alle måder overgår mine hidtidige favoritter som Nannas Hjørne og Emmalie og hvad jeg ellers har dyrket af sex i mit liv. Og det på et år hvor jeg tilmed har mødt legender som Matylda Babe, Konnie og Nina.

Bedste Oplevelse(r)

https://www.eroguide.dk/forum/topic/176463-4-0-til-sweetkisses-i-slaget-om-elskovsreden/?tab=comments#comment-1558703

https://www.eroguide.dk/forum/topic/171538-julie-naturel-super-fræk-sex-og-bad-på-4-måder-med-underskønne-sweetkisses/

Det har også været et år hvor jeg lagde ud med et dejligt besøg hos Silvia som jeg så senere bød på en vild omgang dominans hvor jeg blev iklædt nylonstrømper og kneppet med hendes strapon dildo. Der var dog et besøg hos Prinsesserne hvor det gik endnu vildere for sig med strapon dildoer og dominans mm., så:

Årets mest ekstreme oplevelse

https://www.eroguide.dk/forum/topic/169415-gennemført-mindfuck-hos-prinsesserne-advarsel-scat/

Dildo til min røv var også noget der skete en tredie gang på mit besøg hos Karoline, der udviklede sig i ret så mange retninger med dominans begge veje og virkelig indlevende sex. Hun tog bare så godt imod min "boyfriend-massage" som jeg elsker at give, og vi sluttede af med at hun vaskede mig blidt mens hun nussede og talte sødt til mig, så:

Årets GFE

https://www.eroguide.dk/forum/topic/173463-skønt-besøg-hos-karoline-i-valby-gensidig-dominans-og-indlevende-omsorg/

For ganske nylig fik liderlighden taget i mig igen, og trangen til at komme ud på besøg blev bare allesteds nærværende. Her tog jeg en chance med en lidt simpelt skrevet annonce der burde være et rødt flag, men det viste sig at pigen bag den var hende den smukke på billederne og at hun ovenikøbet var enormt sød og med på en dejligt liderlig og sveddryppende omgang der resulterede i et brag af en udløsning, selvom jeg normalvis ikke kan komme under de gode oplevelser.

Årets overraskelse

https://www.eroguide.dk/forum/topic/177725-mary-der-er-fundet-guld-i-valby/

Årets skribent

Er nok også @SweetKisses både af de grunde @Dillermand Junior nævner, men også da jeg beundrer hendes tålmodighed overfor trolls og andre med vanskelige meninger, og forstår at holde hovedet koldt, samtalen på sporet og fordre den gode tone samtidig med at hendes humor altid skinner lidt igennem.

Årets initiativtager

@Eva Nadine der forstår at sætte nye ideer i søen og udføre dem med et gå-på-mod der sjældent er set. Jeg elsker bare at der findes noget her i verden som fredagscafeerne.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dillermand Junior skrev, for 3 timer siden:

Årets citat:

@hrolandj  “Du tager (som altid og med alting) fejl.

( Indsæt selv episk mikrofon drop og rungende latterbølge herhjemme).

Mange tak for indstillelsen :)

Kan desværre ikke tage fuld kredit for det. Det var noget min far en gang sagde direkte til min farbror under et skænderi om børneopdragelse. Har hængt ved lige siden, og Jeg har selv brugt det overfor/mod min søster. Jeg er dog selv mere tilhænger af:

Jeg kan forklare det for dig, men Jeg kan ikke forstå det for dig!

Men det glæder mig at du har nydt citatet :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lauersen skrev, for 3 timer siden:

(…)

Bedste Oplevelse(r)

https://www.eroguide.dk/forum/topic/176463-4-0-til-sweetkisses-i-slaget-om-elskovsreden/?tab=comments#comment-1558703

https://www.eroguide.dk/forum/topic/171538-julie-naturel-super-fræk-sex-og-bad-på-4-måder-med-underskønne-sweetkisses/

Det har også været et år hvor jeg lagde ud med et dejligt besøg hos Silvia som jeg så senere bød på en vild omgang dominans hvor jeg blev iklædt nylonstrømper og kneppet med hendes strapon dildo. Der var dog et besøg hos Prinsesserne hvor det gik endnu vildere for sig med strapon dildoer og dominans mm., så:

(…)

Tak for at bringe endnu flere piger på banen. Det lyder som om, at @SweetKisses igen løber med guldet her. Der må virkelig være en fanskare der.

 

Lauersen skrev, for 3 timer siden:

(…)

Årets skribent

Er nok også @SweetKisses både af de grunde @Dillermand Junior nævner, men også da jeg beundrer hendes tålmodighed overfor trolls og andre med vanskelige meninger, og forstår at holde hovedet koldt, samtalen på sporet og fordre den gode tone samtidig med at hendes humor altid skinner lidt igennem.

(…)

Arh ja, så løber @SweetKisses også med den igen. Vi har da måske også haft et par trolls gennem året – senest var der nogen der kom med betegnelsen en “hus-troll”. Jeg vil nu stadig holde på @sneræven som årets skribent/debattør. Jeg er dog ikke sikker på, hvad der menes med vanskellige meninger? Nogen gange mener andre jo noget andet end en selv – og så er der også noget der selvfølgelig faktuelt ville være mere korrekt end andet.

 

hrolandj skrev, for 1 time siden:

(…)

Jeg kan forklare det for dig, men Jeg kan ikke forstå det for dig!

Men det glæder mig at du har nydt citatet :)

Jeg synes det er fedt, at der bliver kåret et årets citat. Men jeg synes måske det bare lige dette bærer lidt præg af en ensidig holdning, hvor man afslutter en debat uden at lytte til modparten – men det er måske bare mig? Men det har da en eller anden form for humor/ironi.

 

Der har været mange citater i årenes løb. Jeg er helt sikkert selv mest fan af enten @JenniferRomanticas “at man ikke betaler for meget selve ydelsen som at man betaler for at kunne gå” som @AB455 vist altid citerer, eller @underdog40s “at orkestret spillede lystigt videre” med reference til tingenes i hvert på det tidspunkt tilstand på GP-markedet :)

Redigeret af TheLion

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheLion skrev, for 8 timer siden:

Jeg synes det er fedt, at der bliver kåret et årets citat. Men jeg synes måske det bare lige dette bærer lidt præg af en ensidig holdning, hvor man afslutter en debat uden at lytte til modparten – men det er måske bare mig? Men det har da en eller anden form for humor/ironi.

Selve citatet er jo også taget ud af kontekst.
Det citat er jo ikke et man kan bruge som sådan - det er kun noget man kan bruge, når nogen kommer med flere påstande over længere tid, som man kan modBEVISE... Ellers er det ganske rigtigt et meget arrogant citat...

Del dette indlæg


Link til indlæg

@TheLion

Tak for de pæne ord ... 
Jeg ser mig nu ellers lidt som 'The Odd One Out.

Dels på grund af min lidt skæve skrive-mani som omfatter uendelige analyser af hvordan jeg selv er skruet sammen - i nærværende sammenhæng, omkring sex og kvinder - og hvordan det kolliderer med omverdenen og virkeligheden i det hele taget ... 

Dels på grund af min indædte hang til det blideste af det blide, det vaniljeste af al vaniljesex ... 
E-e-e-elsker at lade mund og næse, fingre og hænder danse som en sommerfugl overalt på en skøn kvindes ansigt og krop - det kan jeg erfaringsmæssigt sagtens bruge mere end en halv time på ... 
Og så, dejlig tæt - tæt - tæt når det kommer så vidt ... :wub:
Og jojo, jeg har haft nogle rigtig skønne oplevelser af den art i år - har af samme grund haft lidt flere besøg end tidligere år .. 

Kunne ikke lade være med at smile lidt ad @Lauersen's indlæg ovenfor ... 
Og hans anmeldelser 
Det tager totalt prusten fra mig, kontrasten til min tilgang kan ikke være større ... sikke da et energiniveau og fantasi ... 
Jeg var da ellers en l-i-l-l-e smule nysgerrig på SweetKisses ... 
M-e-n jeg tænker, jeg ville da kede den stakkels pige ihjel ... :D:D

Jeg ville nu gerne give faklen som god debattør videre til @Bananas - men er også enig i @Signor Cuoco som 'kandidat'..
Begge har høj underholdningsværdi, af vidt forskellige grunde ... 


 

Redigeret af sneræven

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dillermand Junior skrev, den 15.12.2023 at 20:23:

Årets Cutie: 

Helt klart @Francois han tilberedte mad til fredags baren nummer fem og har lovet at jeg må nusse ham under skægget til fredagsbar seks i marts :wub:

 

Skægget er raget af igen - Der var for mange protester over skægget fra veninder med fordele, samt den firbenede Gato Black som styrer huset her, havde fået en mani med at vække mig kl 5 om morgenen ved at enten rive eller bide i skægget, for at jeg kunne give ham mad. Og så fik jeg også at vide af for mange, at jeg begyndte at ligne min alder, efter jeg anlagde skæg. 

Så ragekniven kom i sving, til glæde for FWB'erne, til irritation for Gato Black, til fordel for mit sovehjerte, og som cadeau til min forfængelighed - Nu ligner jeg kun en 55 årig :D

/Francois

Redigeret af Francois

Del dette indlæg


Link til indlæg
sneræven skrev, for 1 time siden:

Jeg var da ellers en l-i-l-l-e smule nysgerrig på SweetKisses ... 

M-e-n jeg tænker, jeg ville da kede den stakkels pige ihjel ... :D:D

Det tør jeg godt lægge hovedet på blokken og love dig at @SweetKisses også er til det blide bløde og sanselige og sensuelle og at du ikke vil kede hende. Læs evt. min anmeldelse som kontrast til når Laursen møder hende frem for at afskrive den mulighed pga. Laursens oplevelser det skønne er bredden i hvad den skønne kvinde nyder. 

(anmeldelse til sidst nederst er Sweet).

https://www.eroguide.dk/forum/topic/174527-fire-sk%C3%B8nne-danske-gper-p%C3%A5-lige-under-to-d%C3%B8gn-42-timer/

Del dette indlæg


Link til indlæg
sneræven skrev, for 10 timer siden:

@TheLion

Tak for de pæne ord ... 
Jeg ser mig nu ellers lidt som 'The Odd One Out.

(…)

Dels på grund af min indædte hang til det blideste af det blide, det vaniljeste af al vaniljesex ... 
E-e-e-elsker at lade mund og næse, fingre og hænder danse som en sommerfugl overalt på en skøn kvindes ansigt og krop - det kan jeg erfaringsmæssigt sagtens bruge mere end en halv time på ... 
Og så, dejlig tæt - tæt - tæt når det kommer så vidt ... :wub:
Og jojo, jeg har haft nogle rigtig skønne oplevelser af den art i år - har af samme grund haft lidt flere besøg end tidligere år .. 

Kunne ikke lade være med at smile lidt ad @Lauersen's indlæg ovenfor ... 
Og hans anmeldelser 
Det tager totalt prusten fra mig, kontrasten til min tilgang kan ikke være større ... sikke da et energiniveau og fantasi ... 
 

(...)

Uha, nu skal jeg ikke gøre mig klog på hverken din eller @Lauersens smag. Det lyder dog godt nok som lang tids forspil men omvendt kan det vel til tider også være fint. 

Jeg synes ligesom jeg faktisk også tror @Lauersen engang skrev, at det kan være fint også at gå ned på en GP – så godt at høre hvis du også synes om det. Derudover synes jeg måske snarere at den gode herres liste bærer præg af en meget fin variation blandt GP-besøg selvom jeg da også havde en enkelt eller to kommentarer til den.

 

sneræven skrev, for 10 timer siden:

(…)

Jeg ville nu gerne give faklen som god debattør videre til @Bananas - men er også enig i @Signor Cuoco som 'kandidat'..

Begge har høj underholdningsværdi, af vidt forskellige grunde ... 


 

Jeg er glad for at høre, at du værdsætter kåringen. Jeg vil dog gerne gøre det klart, at jeg da jeg skulle lave kåringen selvfølgelig havde mange navne op at vende. Jeg ved heller ikke om det netop tilkommer mig som medlem at kåre et andet medlem som årets debattør. Uanset hvad blev det i sidste ende til en næsten umulig beslutning mellem @Signor Cuoco og dig. Jeg havde dog ikke nogen af de øvrige navne du nævner med i mit felt.


Vi er som jeg skrev typisk uenige om en del ting. Det gjorde selvfølgelig heller ikke kåringen nem. Men din skarpe pen og evne til at debattere på en nærmest britisk måde hvor modstanderen “jordes/uddebatteres” næsten uden at opdage det må simpelthen unægtelig gøre dit til årets debattør. Og så det du selv kalder “The odd one out” eller hvad man måske kunne kalder en tilbøjelig til finurligheder – det tænker jeg som positivt. Jeg vil sige det sådan her. At hvis nogen er dygtige så kalder det på respekt – uenighed eller ej. Og der er du som jeg ser det den dygtigste i år. Så kåringen er skam til dig og er det stadig. Men det står dig selvfølgelig frit for også evt. at lave dine egne kåringer.

 

Jeg tror dog netop af samme årsag heller ikke du ville kede en fin GP som @SweetKisses.

 

hrolandj skrev, for 23 timer siden:

Selve citatet er jo også taget ud af kontekst.
Det citat er jo ikke et man kan bruge som sådan - det er kun noget man kan bruge, når nogen kommer med flere påstande over længere tid, som man kan modBEVISE... Ellers er det ganske rigtigt et meget arrogant citat...

Det skal jeg ikke gøre mig klog på. Nu blev det nævnt et par gange.

Jeg tror måske netop, at jeg ikke selv vil være med på konteksten her. Jeg kender ikke tråden, at citatet er taget fra. Jeg kan kun sige, at det må være op til andre at vurdere om citatet fremstår arrogant – uanset om det måtte være brugt i en kontekst hvor nogen har argumenteret sagligt eller ej. 

Jeg tror engang jeg sagde, at tiden jo må vise, hvem der får ret i en debat i en tråd her på sitet. Det tror jeg er en meget fin ting, når folk debatterer. Og så er der netop også noget der typisk vil være mere eller mindre faktuelt korrekt. Men nu ved jeg stadig ikke ved jeres argument har handlet om. Jeg håber stadig på lidt mere positive citater i fremtiden :)

Redigeret af TheLion

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheLion skrev, for 13 timer siden:

evne til at debattere på en nærmest britisk måde hvor modstanderen “jordes/uddebatteres” næsten uden at opdage det

Njaarrh ... 
Så har du måske misforstået mig.
Det er ikke min tanke at 'uddebatere en modstander' ... 

Mit udgangspunkt er snarere, at vi alle er forskellige - også omkring hvordan vi oplever sex, relationer, følelser ... osv osv ...
Jeg prøver at beskrive hvordan jeg har det omkring de ting.
I fuld forståelse for at andre har det på en anden måde.

Med min indfaldsvinkel til de emner, får jeg jævnligt 'ørerne i maskinen' og får heller ikke rigtig lejlighed til at forklare mig ... 

Men jeg vil gerne prøve at forstå dem jeg er uenig med, og vil godt have de forstår mig - lidt bedre.
Jeg er ikke ude på at overbevise nogen, tror ikke der er noget der er 'rigtigt' eller 'forkert' ...
Det handler om at vi har forskellige præferencer, og oplever tingene (vidt) forskellige ... 

Bonoboer og chimpanser ;) ... jfr et indlæg fra Eva Nadine i en helt anden tråd ... 
 

Redigeret af sneræven

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min årets bedste oplevelse havde jeg i fredags, da min “ go to girl” ikke var klar på en tidlig aftale så tog jeg chancen og skrev til en anden som jeg tidligere har haft fantastiske oplevelser med men som ikke annoncerer så tit og kan være svær at lande en aftale med.

Til mit held svarede hun hurtigt på min sms og en aftale var i stand, dagen oprandt og til det aftalte tidspunkt ankom jeg og blev lukket ind.

Hun har smidt nogle kilo siden jeg besøgte hende sidst, ganske unødvendigt hvis du spørger mig. Hendes humør og indlevelse var ligesom jeg huskede, og efter den obligatoriske hilsen og udveksling af formaliteter lagde hun sig på siden på hendes massagebriks og begyndte at knappe mine bukser op hvorefter hun genopfriskede hendes orale færdigheder mens mine fingre gik på oplevelse, og resultatet udeblev heller ikke..efter ganske kort tid var der så meget fugt i trusserne at jeg blev nødt til at fjerne dem og få hende vendt så hun så på tværs af briksen så jeg kunne gengælde den orale del, og jeg kunne både se og mærke at klitoris var ganske stor.

Efter lidt tid med dette blev jeg opfordret (jeg kunne have fortsat meget længere da jeg elsker at give oral til kvinden) til at nu skulle vi til noget mere seriøst, hende på ryggen med benene ud i et V blev kalorius (i mangel af bedre beskrivelse) kørt godt og grundigt rundt omkring klitoris og op og ned af skamlæberne alt sammen kombineret med lyde og ansigts udtryk som et klart tegn til mig at jeg gjorde noget rigtigt, nu var tiden til at rigtig mærke den varme som er et incitament til hvorfor jeg besøger GP’er.

Alt forløb som håbet/forventet og kulminerede med en udløsning til mig og ud fra fugten at dømme så fik hun også noget ud af det.

Nu kommer så dét som for mig skiller sig ud fra normalen, efter den første omgang påbegynder hun en for mig yderst behagelig velvære massage med lidt small talk inkluderet..rigtig behageligt.

Pludselig efter lidt tid med massage så (jeg ligger på maven) kommer hun om i hovedenden af briksen med en dildo i hånden og sætter sig på en stol som er placeret i min hovedende, ganske stille og roligt begynder hun at bruge dildoen på sig selv, ganske tæt på mig, for mig er det personligt noget af det mest sexede jeg har oplevet, at se en kvinde tilfredsstille sig selv i hendes tempo, de lyde hun lavede og at se safterne dryppe ud af hende og ned på stolen hun sad på, der kunne jeg mærke at jeg blev hård igen (noget der sjældent sker i denne position) for lige at toppe oplevelsen så rækker hun ud efter min hånd og placerer den på dildoen som stadig er dybt inde i hende, nu var det min tur til at give hende fornøjelse men den.

Dette scenarie blev efter noget tid uudholdeligt for mig, altså at ligge på maven med en erektion og køre en dildo ind og ud af en kvinde så jeg var nødt til at sige undskyld men dette kan jeg ikke holde til, hvorefter jeg forsigtigt trak dildoen ud og fik hende op på briksen igen, og hendes udtryk i ansigtet da jeg trængte op i hende igen er et jeg vil ønske jeg havde et billede af, det er ihvertfald noget jeg vil huske i lang tid.

Jeg havde bestilt én time og stod på gaden igen efter små 2 timer, fuldstændig udkneppet (beklager sproget) og færdig, selv her 3 dage efter svæver jeg stadig på en lyserød sky.

 

Hvad angår årets debattører, så bliver jeg nødt til at dele den mellem 2.

Den første bliver @Eva Nadine hun skriver på en måde som altid for mig er en fornøjelse at læse uanset emnet, og hun er en stjerne i det hun gør med hendes arrangementer, uanset jeg ikke har deltaget i dem.

Den anden bliver @Rejsenetværk, ja han skriver lange indlæg. Men jeg bøjer mig i støvet for mandens innovanitet og nytænkning, og der er ingen der når ham til sokkeholderne (ja jeg tror han har sokkeholdere) når det kommer til grundig research.

 

God jul og godt nytår.

 

Mit nytårsfortsæt bliver at snige et besøg mere ind ved den sexede kvinde som gav mig den fantastiske oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Max Power skrev, for 4 timer siden:

Min årets bedste oplevelse havde jeg i fredags, da min “ go to girl” ikke var klar på en tidlig aftale så tog jeg chancen og skrev til en anden som jeg tidligere har haft fantastiske oplevelser med men som ikke annoncerer så tit og kan være svær at lande en aftale med.

..........

 

Hvad angår årets debattører, så bliver jeg nødt til at dele den mellem 2.

Den første bliver @Eva Nadine hun skriver på en måde som altid for mig er en fornøjelse at læse uanset emnet, og hun er en stjerne i det hun gør med hendes arrangementer, uanset jeg ikke har deltaget i dem.

Den anden bliver @Rejsenetværk, ja han skriver lange indlæg. Men jeg bøjer mig i støvet for mandens innovanitet og nytænkning, og der er ingen der når ham til sokkeholderne (ja jeg tror han har sokkeholdere) når det kommer til grundig research.

 

Enig i alt du skriver her. Hun er jo helt fantastisk hun du fortæller om.

Og vedrørende @Eva Nadine og @Rejsenetværk  - nyd dem så længe de gider. De farver det her efter hånden alt gråere sted i kulørte farver. Verden er ved at blive fattig på originaler - her har vi ikke mindre end to. Kan også godt lide @sneræven - næsten lige så meget som jeg ringeagter "De bedste-afstemninger" af alle de slagsens.

Uhyre glad er jeg også i alt hvad @Mook skriver - uanset hvad hun skriver. I næste liv - og det kommer nok snart - vil jeg gerne blive genfødt som Mooks tastatur. Jeg vil nyde hver eneste bogstav denne thaikvinde kærtegner i sin fine kamp at skrive dansk på et forum for grimme danske hanhunde.  Hun er lige så meget et unikum herinde som Eva, Rejse og Sneræven. M.fl.

@Aarhuselsker skal også nævnes i selskabet - en intelligent, sarkastisk, venlig og velmenende gammel liderbuk som har forstand på det at nyde kvinder i alle former og størrelser.

@Butch er humor på højt niveau med små små fagter. En ener i den disciplin.

@Liv og @JenniferRomantica selvfølgelig; kvinder som aldrig ever giver tabt. Som vedholdende dovendyr bliver de ved og ved og ved med at forklare og svare på evinderlige spørgsmål igen og igen, og slår som amazoner ned på den misogyni som dvæles dybt nede i EG's fundament.

At @SweetKisses, @Pianistinden og @Den lille frøkenogså bidrager til at EG-båden stadig flyder er for hver og enhver aldeles åbenbart.

@Møffe har jeg også en weak spot for. Måske for at han står omtrent samme sted som mig - politiskt, prostitutionspolitiskt og thaipolitiskt. En man jeg gerne ville svinge en bajer med hvis han kunne snakke i hvert fald lidt svensk.

@tvr har været her længe og står poltitiskt på alle andre steder end mig og der står han med en dåres stædighed. Det ræspekterer jeg ham for, især eftersom han altid holder en god tone, selv om han har fejl.

Der findes mange flere. @hrolandj, @Dillermand Junior, @Lauersen, @AB455 bidrager alle med intelligente og interessante indlæg. @Signor Cuoco selvfølgelig, selvom de dersens håndsyede sko gør at han træder forkert indimellem. Det ville jeg også gøre i junglen med sådanne latterlige sko. Den dag han han får fat på ordentlige sko, skal det nok blive lidt balance også i ham - vores egen italienske charmør. Den eneste af den slagsens herinde - det skal anerkendes.

Selfølgelig har jeg glemt mange i denne best-of, det skal i ikke tage personligt.

Til sidst vil jeg tilføje min egen skabelse @Bananas. Han har udviklets på en måde jeg aldrig havde kunnet forestille mig. Har et eget liv, egne meninger og en helt egen karaktær. Nogle gange undrer jeg hvis han muligtvis er et AI-væsen som er blevet intelligentere end sin ophavsmand? 

Vedrørende kvinder... der er en eller anden der har møbleret om i mit tidligere så velordnede liv. Jeg bliver aldrig mere den jeg var før Bananas tog styringen.

Jo ældre man bliver, des mere travlt får man at leve - ikke kun overleve. Er det noget Bananas har lært mig, så er det lige præcis det. Han har ført mig til de unikke kvinder hvis brikser har udgjort fundamentet for det livsmod som kom til mig sent i livet. Men bedre sent end aldrig.

Tak for det Bananas.

Del dette indlæg


Link til indlæg
sneræven skrev, den 17.12.2023 at 22:21:

Njaarrh ... 
Så har du måske misforstået mig.
Det er ikke min tanke at 'uddebatere en modstander' ... 

Mit udgangspunkt er snarere, at vi alle er forskellige - også omkring hvordan vi oplever sex, relationer, følelser ... osv osv ...
Jeg prøver at beskrive hvordan jeg har det omkring de ting.
I fuld forståelse for at andre har det på en anden måde.

(…)

Ikke desto mindre er det en af årsagerne til, at du har fået prisen. Dels din skarpe pen. Men så netop din evne til på meget elegant vis at uddebattere eller jorde din modstander uden at de næsten opdager de. Måske næsten som en ægte brite, hvor det foregår så diskret, at den anden person næsten ikke opdager det. Og så netop alle dine finurligheder, selvom du ikke må citere mig for at sige at du er en “odd one” som du selv kaldte dig – mere bare med tilbøjelighed til nogle finurligheder mens modstanderen uddebatteres eller emnet bliver diskuteret i blodige debatter. At du så også selv gør dig andre tanker på vejen omkring det skal jeg ikke gøre mig klog på. Men godt at du også selv sætter flere ord på. Jeg synes selv det er afgørende med f.eks. respekt. Eller måske rettere gensidig respekt som jeg har tyvstjålet fra sweet Jennys annonce. Det er måske også særlig vigtigt med GP’er. Og nu er det jul. Og den dygtigste debattør/skribent i år var altså for mig at se dig.

 

Max Power skrev, for 5 timer siden:

(…)

Dette scenarie blev efter noget tid uudholdeligt for mig, altså at ligge på maven med en erektion og køre en dildo ind og ud af en kvinde så jeg var nødt til at sige undskyld men dette kan jeg ikke holde til, hvorefter jeg forsigtigt trak dildoen ud og fik hende op på briksen igen, og hendes udtryk i ansigtet da jeg trængte op i hende igen er et jeg vil ønske jeg havde et billede af, det er ihvertfald noget jeg vil huske i lang tid.

Jeg havde bestilt én time og stod på gaden igen efter små 2 timer, fuldstændig udkneppet (beklager sproget) og færdig, selv her 3 dage efter svæver jeg stadig på en lyserød sky.

 

(…)

Tak for også at dele din bedste oplevelse – og bedste debattør/skribent som hos dig falder til to. Det lyder som om at du har haft en helt særlig oplevelse – dog måske anderledes end det jeg typisk lige selv ville gøre det i. Kan du evt. dele hvem pigen er, hvis andre skulle have lyst?

 

Og ja nu nærmer vi os julen. Der er dog stadig måske lige lidt tid til nytår og nytårsforsætterne og den slags :)

Redigeret af TheLion
Korrektur mm.

Del dette indlæg


Link til indlæg

* @sneræven. Det kan for øvrigt godt være at “respekten skal gå begge veje”, måske er en bedre oversættelse af sweet Jennys citat.

Redigeret af TheLion

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bananas skrev, for 10 timer siden:

Tak for det Bananas.

Dr. Bananas... popularitet er en sjov størrelse herinde... Hvis nogen skulle udråbes, måtte det vel være via afstemning.  Når nogen har kneppet med nogen -er de jo mentalt uklare -og burde ej kunne stemme. Dem som er blevet kneppet -og har størstdelen af deres kundegrundlag herinde -er vel også forfordelt og burde vel ikke kunne være kandidat. Hvem får mest opmærksomhed på godt og ondt -og er det sundt...

Når der opremses en masse er det jo fint, men er det retfærdigt, overfor andre som måske nogen gange var årsagen til andre brilliere med deres skriv i en tråd...

Ps. jeg er flasket op med en svensk tante der nægtede, at tale dansk i alle årene har jeg været på ferie, og blevet passet -og det var endda hende der tog min mødom som 15årige -det har jeg nyt godt af mange gange siden -fordi svensk ikke er så svært igen at forstå;-) Du er en af dem der brilliere den ene gang efter den anden -ikke i din egen tråd, men i andres -fordi du er så velformuleret, at man ikke fatter du er svensk!!! Men samtidigt er du også ramt af "mookbacillen" og vingeskudt af den årsag... Men tror det er uforskyldt (i dit tilfælde) -kan godt leve med du falder igennem en i mellem herinde -bare du aldrig glemmer hvem du egentlig er "Dr. Bananas"

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...