Hop til indhold
Jernsvinet

På jagt efter ladyboys in Angeles City, Phillipines

Recommended Posts

En aften havde jeg bemærket 3 helt unge slanke piger henvende sig til flere mænd på ikke gågadedelen af Fields Avenue og var lidt interesseret i hvad de havde gang i, så jeg stod lidt og holdt øje med dem, spurgte en fyr, som de havde henvendt sig til hvad de solgte, men han havde ikke hørt på dem, så jeg var lidt uvidende. Endelig så kom de da også hen til mig, da de nok alligevel havde bemærket jeg holdt lidt øje med foretagenet: om jeg ville hjælpe dem, da de ikke havde prøvet det før - og jeg skulle kun give 1500 pesos (ca. kr. 200) for at være sammen med alle 3 piger. Jeg tænkte at det kunne da være spændende at få lov at oplære sådan en 3 helt unge tøser - så hurtigt mig og 2 af pigerne ind i en tricycle, en bagpå og hjem i condoen.

Den flotteste af pigerne var hurtig til at smide alt tøjet og havde en figur, der bare sagde sparto med de flotteste fast bryster, jeg frit fik lov at sutte på og hun kyssede også rigtig godt. De andre 2 var ikke så begjestrede for at smide tøjet, men den ene ville da gerne give blowjob, mens jeg kælede med hende den flotte - den 3. pige skulle vist lave bumbum og havde travlt på toilettet.

Jeg havde lagt min bukser med pung og mobil godt ind i mit klædeskab, så jeg troede det var velforvaret, men den flotte pige prøvede ligesom at dække mit udsyn til det - alligevel bemærkede jeg at lågen til klædeskabet blev lukket i, da den 3 pige kom tilbage fra toilettet, men jeg stod alligevel op og checkede om noget var galt, men kunne umiddelbart ikke sige præcist, om jeg manglede nogle penge eller ej og jeg havde også stadig penge nok til at betale dem deres 1500 pesos - så dem fik de, hvorefter jeg fik at vide at de 2 af dem var ladyboys (i Thailand, kan man som regel høre det på stemmen, kraftigere overarme, brede skuldre, højden, deres funny gangart, overladyagtig fremtræden i store sko - det kan man bare så nemt på Phillipinerne - men alle ladyboys har åbenbart "lange fingre") og det var derfor de ikke rigtig ville smide tøjet - jeg fik dog trusserne hevet af den ene, som havde givet blowjob og forsøgt nu at give hende/ham et blowjob, men kunne næsten ikke få lov til det. Den anden ladyboy var det helt umuligt at få trusserne af - og det var sikkert fordi han havde snuppet 5 - 6000 pesos fra min pung og gemt det bag sin egen.

Nu lod jeg dem imidlertid gå og talte nu mine penge igen flere gange og kunne se at ud fra det jeg havde hævet, brugt og til det jeg havde tilbage - så måtte der være forsvundet 5 eller 6000 pesos - nå, ja det var stadig kun en 7 - 800 kroner, som jeg nok kunne overleve og jeg havde da også fået lidt på opleveren og ellers ikke mistet andet. Jeg havde fået den flotte piges whatsapp nr. og skrev til hende at hun skulle holde sig fra de 2 andre, da de bare ville bringe hende i fedtefadet og hun alene kunne tjene langt mere end nogle få håndører, da hun var virkelig flot med et lidt arabisk udseende og også et arabisk navn. Hun havde også lovet at vi skulle ses igen næste dag uden de 2 andre, men svarede selvfølgelig ikke tilbage.

Jeg havde sådan set tænkt at det ville jeg ikke forfølge det nærmere eller bruge mere tid på det - og hvem har i DK ikke spildt mere end 7 - 800 kroner på en ugidelig glædespige), men et par dage efter tog en pige, som jeg ellers havde megen tillid til, som ikke var en typisk prostitueret, havde et job som ladyguard (kvindelig securityvagt), havde set fotos af hende i uniform og sammen med kollegaer, tilbragt dagen før sammen med lidt sex (så jeg vidste hun ikke var ladyboy, selvom andre mener hun godt kunne ligne, på de fotos jeg har af hende) og dagen efter på en længere tur på scooter til en stor nærliggende, udslugt vulkan, kaldet Arayat på 1033 meter - vi kunne på scooter dog kun komme et meget lille stykke op ad bjerget til en lille sø og et udsigtpunkt over de nærliggende rismarker - men det var en oplevelse at køre lidt rundt med hende bagpå, opleve landskabet, de små byer, trafikken, se flotte bambushytter til at sætte i haven , mm.

Hjemme efter udflugten, var jeg måske ikke så forsigtig med mine bukser med pung og mobilos, som jeg burde have været og syntes også kun jeg var på toilet i ganske kort tid, men hun må alligevel have haft fingrene i min pung og tømt den for 11000 pesos - hun havde om formiddagen været med i 7-11 og set mig hæve 12000 (i 7-11 havde jeg netop fået at vide at man fra deres automat kan hæve mere end de 10000 pesos, som i alle andre ATMs) - og det var måske for stor en fristelse, for kort efter fik hun travlt med at hun gerne ville gå og mødes med nogle venner, selvom vi havde aftalt at gå ud at spise senere - og hun skrev senere at hun nok skulle komme tilbage og jeg bare skulle vente. Jeg opdagede nu at pengene manglede, måtte tage en beroligende pille og tænkte hvad jeg kunne gøre for at lokke hende i en fælde: evt. tage hende med på en restaurant og mens hun gik på toilettet, tage hendes taske og forsvinde med den og se om hun gemte pengene der - men da jeg på sms, blev ved med at fritte hende med, hvornår hun kom tilbage og om hun ikke ville være sammen med mig i flere dage og tjene endnu flere penge (vi havde aftalt hun skulle have 1000 pesos om dagen + det løse for at være sammen med mig i og udenfor sengen) - blokerede hun mig.

Nu var jeg bare blevet sur over sådan flere gange at blive bestjålet, så jeg fik lyst til at gøre noget mere ved det og gik derfor til (turist)Pulis-stationen, som ligger lige ved Fields Avenue og hvor jeg en aften tidligere tilfældigt var kommet forbi og havde hilst lidt med knytnæve (som de bruger det herude) på et par af en flok betjente, som stod udenfor og de havde virket meget imødekommende og sagt jeg bare skulle komme, hvis der var noget + jeg skulle være forsigtig.

Jeg gik nu indenfor og snakkede lidt med den vagthavende, som virkede meget interesseret og hans kollega fik pigernes tlf. nr. og prøvede at ringe op til dem, men fik ikke rigtig noget ud af det og de sagde at chancerne for at finde dem og evt. få pengene tilbage ikke var så store, men nu havde de ligesom fået mine og pigernes infos.

Senere på aftenen, så jeg imidlertid pigen/fyren, som jeg var sikker på måtte være den som havde taget de 5 eller 6000 pesos og stukket i sine underbukser, sidde og sms i vejkanten (for ikke at sige rendestenen) på ikkegågadedelen af Fields Avenue , sammen med nogle andre, sandsynligvis også ladyboys eller veninder. Han genkendte mig og jeg genkendte ham og jeg forsøgt nu hurtigt at gribe hans arm og snappe hans mobiltelefon - begge dele mislykkedes desværre og han var hurtig til at løbe væk - og for ikke at komme i konflikt med de andre måske ladyboys og evt. andre, vendte jeg om og gik istedetfor tilbage til pulisstationen, hvor der i mellemtiden var kommet en ny vagthavende, som jeg kort forklarede situationen, hvorefter han tilkaldte et par kollegaer i civil (måske havde han allerede hørt lidt om sagen), som også hurtigt blev informeret og den ene fandt en scooter frem, som de sammen kunne køre rundt på og lede efter pigen, mens jeg skulle vente udenfor stationen - men jeg havde jo ikke rigtig kunne give en beskrivelse af pigen, udover hun var iført noget hvidt dress, smalt ansigt og en lidt krum næse - så det var nærmest som en nål i en høstak - de kom så tilbage - og nu kom jeg bagpå og vi kørte lidt rundt og kunne bedre udpege stedet, hvor jeg havde set hende. Jeg blev nu sat af og kunne kigge lidt ind i de små saloner lige ved pulisstationen, hvor disse ladyboys plejer at komme, hænge ud og blive smukseret - men no chance og jagten måtte foreløbig opgives.

Jeg gik nu over på "Kanca grill and resto bar"

https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x3396f278189c565b:0x3ded5adb5ae18b32!3m1!7e115!4s/maps/place/Kanca%2Bgrill%2Band%2Bresto%2Bbar/@15.1667752,120.5848616,3a,75y,112.87h,90t/data%3D*213m4*211e1*213m2*211sAbcDlO8ROUIenntl8zABzA*212e0*214m2*213m1*211s0x3396f278189c565b:0x3ded5adb5ae18b32?sa%3DX%26ved%3D2ahUKEwif3qaOmqeCAxWKxDgGHafLCaoQpx96BAg_EAA!5sKanca+grill+and+resto+bar+-+Google-søgning!15zQ2dJZ0FRPT0&imagekey=!1e2!2sAbcDlO8ROUIenntl8zABzA&hl=da&sa=X&ved=2ahUKEwif3qaOmqeCAxWKxDgGHafLCaoQpx96BAhQEAQ

- lidt en slags lille open beer bar med en dygtig karooke-singer - bare uden working girls. Stedet er mit favourit hang-ud sted her i Angeles, for at komme lidt ned igen, sad der et stykke tid og holdt lidt øje med pigerne som passerer forbi, som man ofte med et smil og et vink kan engagere sig med - da jeg så et par piger komme forbi, som godt kunne ligne de 2 andre, jeg betalte hurtigt min regning og fulgte efter dem - men det var alligevel ikke dem. Kort efter kom de rigtige imidlertid og jeg måtte nu løbe fra min nye regning, så vagten fulgte efter mig og jeg måtte love at komme tilbage og betale, hvilket han accepterede - men jeg tror han var blevet og havde holdt lidt øje med mig, da han ihvertfald også må have deltaget i forfølgelsen. Pigerne var gået op i en gogobar, hvorfra de imidlertid hurtigt kom ned igen og jeg fik kontakt til dem - nu fik de imidlertid benene på nakken og løb skrigende og hujende tilbage ad Fields Avenida, forbi restobaren og nedad en sidegade. Jeg var ved at opgive forfølgensen, men deres løben, skrigen og min løben, havde alligevel vagt en del ogsigt, så nogle yngre mænd spurgte, hvad der var galt og jeg råbte kort: "They have stolen money from me" - så styrtede de også efter dem - og jeg efter dem, da jeg tænkte at nu var der måske alligevel en chance for at få mere held af jagten end blot at jage dem en skræk i livet. En af de yngre mænd måtte imidlertid hurtigt knække sammen af overanstrengelse - måske var han bedre til at køre tricyckle end at løbe - men folk var gode til at sige: "de løb den vej" og kort efter var de dæmmet ind og tilbageholdt af mængden, som var meget oprørte og meget hjælpsomme. En som havde en walkie-talkie fik snart tilkaldt verdens mindste åbne salatfad - nærmest en bathmobil i hvid og i ministørrelse og vi blev alle 4 kørt på politistationen med blå og røde blink, hvor pigerne kort måtte give forklaring, opgive deres ID og den flotte lovede, at hun ville give mig pengene 2 x tilbage, da hun havde penge i banken og de ville få den 3., som de fortalte var den hovedansvarlige og som jeg tidligere på aftenen, havde forsøgt at pågribe/tage mobilos fra, til at melde dig dagen efter - og så fik de ellers lov at gå igen og jeg fik deres foto og vi fik en lille snak udenfor + den flotte kyssede mig flere gange ;-)

Tilbage på baren, fik vagten og en anden, som også havde været med i jagten på pigerne + servitricerne en drink og vi fik en længere snak sammen, så jeg kunne komme lidt ned og slappe af igen - bare ærgerligt at det hele ikke blev filmet med pigerne, der løb skrigende hen ad gaden og mig efter - de mente jeg var god til at løbe og måtte være i god form - jaja, så siger vi det - måske kun lidt bedre end den unge fyr, som måtte knække sammen og helt opgive.

Forsættelse følger.

 

Redigeret af Jernsvinet
  • Synes godt om 9
  • Tak 2
  • Haha 1
  • Forvirret 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Supermayn skrev, for 20 minutter siden:

Fuldstændig fantastisk beretning! Jeg håber du også får fat i hende der tog 11000 fra dig.

God tur, og godt arbejde

Var lige en tur i SM-city Clark (stort indkøbscenter med fine butikker, restauranter mm. i stil med Fields eller større), hvor jeg havde truffet hende - og da jeg havde fået at vide hun arbejdede som "Girls Guard", havde set fotos af hende i uniform og sammen med kollegaer - jeg havde bare ikke set nærmere på fotoet, havde jeg fået indtryk af hun måske arbejde i SM-city eller ihvertfald ofte kom der - gik jeg til sikkerhedsvagternes hovedkontor og viste lederne der hendes fotos, som en af dem affotograferede og de fik mit navn og e-mail - men de mente ikke at kende hende og da hun pga. utrolig dårligt og skævt tandsæt, som regel går med mundpiece, kan det være svært - men nu kan de ihvertfald ligesom kontakte mig, hvis de evt. i anden anledning skulle støde ind i hende - og så kan hun godt sige farvel til sit job og fine uniform som "girl-guard".

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kanon læsning , jeg har dog for vane at lægge alle mine penge samt pas og kreditkort i boksen der er på værelset når jeg vælger at have nogle med hjem når jeg er afsted.

Men glæder mig dog over at du trods alt tog kampen op med dem ...og glæder mig til at læse fortsættelsen....

Del dette indlæg


Link til indlæg
JenniferRomantica skrev, Lige nu:

Nu jeg bare nysgerrig.. Hvad er et mundpiece.?

Mundbind - det bruger de stadig mange steder pga. corona - men altså det er jo ikke effektivt og mest for et synskyld - effektiviteten ligger mest i at afholde folk fra at snyde sig om næsen hvert andet minut og så røre alle mulige andre steder: dørhåndtag, mønter og pengesedler, gelændere, stolerygge, trykknapper i elevatorer osv.

Del dette indlæg


Link til indlæg
BigDaddiz skrev, for 12 timer siden:

Ladyboys i Angeles er generelt grimme og anset som tyve alle sammen. Har været der flere gange, men aldrig set en ladyboy der frister.

Så har du ikke været her fornylig - her vrimler det med flotte yngre ladyboys - og du skal ofte virkelig være ekspert for at se forskel (er selv som ovenfor beskrevet kommen til at tage 1 flot pige og 2 ladyboys med hjem - den ene ladyboy viste sig så at være en tyveknægt, men uden tvivl at de gjorde det i forening) - og man kan ikke høre det på stemmen heller. OK nogen er nemmere at spotte end andre, men mest afslørende er ofte at de er mere pågående, smiler og laver mimik til dig - og så har de en perfekt  make-up. Gangarten kan man heller ikke helt spotte det på, da de fleste går almindeligt - dog tager enkelte lidt for store skridt og går mere målrettede. Ofte følges de med en rigtig pige, så man kan nemt blive forledt til at tro begge er piger - eller ladyboys. Har kontakt til et par, hvor pigen er rigtig smuk, men jeg bryder mig ikke om at have hendes ladyboy ven siddende udenfor og vente. Den anden aften kom en ladyboy hen til mig, da jeg var ved at starte min motobike - jeg havde parkeret under en af de eneste gode gadelamper i byen og kunne se hans make-up stod virkelig perfekt og knivskarp, håret sad perfekt og der var virkelig gjort noget ud af det med en grøn dress - og jeg fik et næsten uimodståeligt tilbud med en tiltalende stemme - kun 1500 pesos med det hele, som jeg på venligste vis desværre måtte afslå og ønskede ham en god aften.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
pdrhan skrev, den 3.11.2023 at 10:17:

Kanon læsning , jeg har dog for vane at lægge alle mine penge samt pas og kreditkort i boksen der er på værelset når jeg vælger at have nogle med hjem når jeg er afsted.

Men glæder mig dog over at du trods alt tog kampen op med dem ...og glæder mig til at læse fortsættelsen....

Jeg tænkte det samme, det var sjov læsning men knap så sjovt at få stjålet penge, TO gange endda. Her tænkte jeg sikker en idi.., lærer han det da aldrig, men så fik det hele alligevel en slags happy ending..

Kære TS, brug nu for helv... den boks der, den er til for netop det formål. Og fortsæt bare med at finde piger og berette, du skriver herligt! For resten, hvor finder du pigerne henne? Med Pinalove? Eller er der andre apps?

/DFyr_36

Del dette indlæg


Link til indlæg
DFyr_36 skrev, for 9 timer siden:

hvor finder du pigerne henne? Med Pinalove? Eller er der andre apps?

Jeg har kun prøvet lidt med Tinder, men der skal man nok betale abo, for at det vil lykkes - uden abo, kan jeg nemlig ikke se, hvem som synes godt om min profil - kun nogle få kan jeg svare på - og der var da også en som tilbød sig til 2600 pesos, men jeg gad ikke gå videre ind i det univers - der er søde piger nok på gaden, der smiler til mig - og ellers er der flere fyre, der fortæller at de godt kan skaffe mig nogle piger - jeg skal bare sige til. Ellers sidder jeg bare på Resto-baren og ser hvad der passerer forbi. Alm. flotte piger kan det være lidt svært at få kontakt med, men jeg kan få alle de ladyboys jeg vil - det kræver kun et vink. Nogle piger kommer selv hen til mig, en pige som jeg haft med hjemme en enkelt gang kommer ofte og tilbyder sig - og idag havde hun en interessant veninde med - og det skulle da lige prøves til 1000 pesos + 500 ekstra for at tage skuddet i munden - det er de nemlig ikke meget for og finder det meget unaturligt - slet ikke som i Thailand, hvor det nærmest hører med.

Jeg har fundet ud af at betale min regning med det samme, så jeg hurtigt kan løbe efter nogle interessante emner og evt. invitere dem med hjem i condoen. I dag kom der også en stor fyr fra Puero Rico og inviterede mig med til party med flere piger i en lejlighed - men det ville jeg ikke gå ind i - og han havde heller ikke nogen piger med. Ellers har jeg været lidt længere ud ad Field Avenida på noget de kalder Perimeteren, hvor der også er nogle barer, hvor de lokale udlændinge kommer, med gogo danserinder - de er bare lidt mere modne og ikke så snerpede, som de helt unge piger på gogo-barerne på Walking Street - og der har jeg været heldig at have en sød lille pige med hjemme et par gange - og sidste gang havde hun det røde - så der blev rigtig sejlet på det røde hav - og hun er ked af jeg snart skal videre, da hun elsker mig soooo much ;-)

Egentlig kan jeg slet ikke forstå, jeg kun har været her i Angeles/Clark i 8 dage, da jeg synes jeg har oplevet så meget.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
DFyr_36 skrev, for 9 timer siden:

Kære TS, brug nu for helv... den boks der, den er til for netop det formål

Deri har jeg også nogle af mine værdier, men jeg har haft færre penge på lommen her, end jeg sædvanligvis har i Pattaya - og der er jeg aldrig blevet bestjålet - og hvordan hende som stjal 11000 pesos fra mig, mens jeg et kort øjeblik var på toilettet for at tisse - OK - jeg er lidt en svagpisser - det er mig stadig en gåde, da hun både skulle fra sengen og over at finde min pung i mine foldede bokser, lukke pungen op og kun tage 11 stk 1000 pesos sedler, lægge pungen tilbage og folde bukserne igen - og døren til toilettet var lidt på klem, så jeg kunne holde lidt øje - og jeg har ikke bemærket hun gik rundt og lavede noget.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, den 3.11.2023 at 09:36:

Var lige en tur i SM-city Clark (stort indkøbscenter med fine butikker, restauranter mm. i stil med Fields eller større), hvor jeg havde truffet hende - og da jeg havde fået at vide hun arbejdede som "Girls Guard", havde set fotos af hende i uniform og sammen med kollegaer - jeg havde bare ikke set nærmere på fotoet, havde jeg fået indtryk af hun måske arbejde i SM-city eller ihvertfald ofte kom der - gik jeg til sikkerhedsvagternes hovedkontor og viste lederne der hendes fotos, som en af dem affotograferede og de fik mit navn og e-mail - men de mente ikke at kende hende og da hun pga. utrolig dårligt og skævt tandsæt, som regel går med mundpiece, kan det være svært - men nu kan de ihvertfald ligesom kontakte mig, hvis de evt. i anden anledning skulle støde ind i hende - og så kan hun godt sige farvel til sit job og fine uniform som "girl-guard".

Var igen blevet kontaktet af min "Lady Guard" veninde, efter at politiet åbenbart igen havde ringet til hende og gjort hende lidt nervøs og havde lavet en aftale med at mødes med hende i SM-City på en cafe lige udenfor SM-Cityvagternes hovedkontor i håb at hun så ville dukke op. Jeg var så inde på kontoret - ved ikke om jeg afbrød et møde, men der stod nok 10 - 15 mand rundt om på det lille kontor og jeg viste dem billeder af pigen, hvorpå vi aftalte at jeg i samarbejde med en af lederne af sikkerhedsvagterne i civil skulle forsøge at tilbageholde hende, hvis hun dukkede op. Hun ville gerne komme, men "No pulis" - hun dukkede selvfølgelig alligevel aldrig op - måske havde hun lugtet lunten.

På min sidste dag in the Phillipines skrev jeg igen til hende og skrev at pga. af hende ville jeg ikke komme tilbage til Phillipinerne eller anbefale det andre - så hun kunne fortsætte sit fattige liv. Så skrev hun tilbage: "We miss You", hvorpå jeg svarede: "I miss my money" - den har hun endnu ikke svaret på.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg takker også for underholdende læsning af dine hyper aktive og dramatiske oplevelser.

Personligt ville jeg aldrig engagere mig i aftaler som du indgik.
Og slet ikke i rammer for møder, hvor der består muligheder for at blive bestjålet.

Jeg er også overrasket over at du faktisk blev taget seriøst af politiet og andre, og fik reel hjælp af dem.

Skulle jeg sev blive bestjålet og miste beløb i den størrelsesorden som du fik stjålet.
Så ville jeg absolut intet foretage mig i den anledning, under omstændighederne og et sted som der hvor du opholdt dig.

Ville selv blot have skrevet det på tabskontoen uden at tænke mere over det.
En erfaring rigere, og ville blot komme videre  i teksten på jagt efter nye oplevelser.

Kun tab af pas og rejseforsikring/sygesikring ville jeg tage alvorligt.

Jeg føler lidt at du har brugt så meget tid.
Og har gjort dig så store anstrengelser i anledning af nogle hændelser, der er så betydningsløse at det ikke kan have været det værd.

Men jeg er så også typen der vil gøre alt hvad jeg kan, for at planlægge min dag og på at forebygge at jeg risikerer at komme i sådanne situationer.

Først og fremmest ved at undlade at drikke alkohol.
Hvilket heller ikke er årsagen til dine oplevelser, hvis du har gjort det.

Så vil jeg sørge for at have en base, hvor jeg har en sikkerhedsboks på værelset.
Hvor jeg kan tage piger med til.

Eller også ville jeg opsøge piger og ladyboys i etablissementer, hvor der er rum man kan leje til ens aftaler.
Og der betales bar fine for hver aftale.

I øvrigt have et pengebælte på, med rum til kontanter der vender mod maven.
Og med fokus på hæveautomater til at hæve penge ved behov.

Jeg har aldrig selv været i hverken Thailand eller på Philippinerne, men jo mere jeg læser om jeres oplevelser, jer der rejser derude.

Des mere er jeg overbevist om at jeg vil fravælge impulsive aftaler med freelancere, udenfor etablerede steder med piger og ladyboys.
Og jeg vil ikke afvikle aftaler i uformelle rammer, eksterne steder uden den struktur og sikkerhed som de mere organiserede tilbud giver.

PS

Når man går på rum et sted hvor du betaler bar fine, betaler du så samtidig det beløb pigen skal have inden du gå på rum med hende.
Kan du i princippet også blive bestjålet her fra dit tøj, mens du går i bad eller bare skal på toilettet.

Det virker til at det helt optimale er rum med en sikkerhedsboks til ens værdier, når man går på rum med de piger man træffer aftaler med.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 4 timer siden:

Skulle jeg sev blive bestjålet og miste beløb i den størrelsesorden som du fik stjålet.
Så ville jeg absolut intet foretage mig i den anledning, under omstændighederne og et sted som der hvor du opholdt dig.

Ville selv blot have skrevet det på tabskontoen uden at tænke mere over det.

Det var sådan set også det jeg havde tænkt mig efter at jeg blev bestjålet 1. gang, men anden gang syntes jeg det var mere røvet, da det var en pige, som jeg havde stor tillid til og som jeg havde tilbragt dagen sammen med og havde indtryk af vi ligesom var venner - og så havde jeg tidligere mødt nogle politifolk udenfor politistationen og syntes de var ganske fornuftige - så jeg var sådan set mest interesseret i at finde ud af hvor alvorligt de ville tage en sådan sag op - og både de og jeg kunne evt. blive en erfaring rigere - det tabte beløb, skulle jeg nok overleve og hurtigt tjene hjem igen - jeg følte mig bare røvrendt og havde lyst til at give pigen en lærestreg. Hun havde blokeret mig, så jeg kunne ikke skrive eller ringe til hende - men det må alligevel have  rystet hende lidt at pulisen ringede.

Rejsenetværk skrev, for 4 timer siden:

Kan du i princippet også blive bestjålet her fra dit tøj, mens du går i bad eller bare skal på toilettet.

Det kan man og det kan foregå på mange måder, men f.eks. fik jeg massage et sted i Korean town i Manilla, her fik jeg en kasse med låg til mit tøj og sager - og så blev kassen placeret lige under massagebriksen, så jeg kunne holde øje med den - ihvertfald mens jeg fik massage på ryggen.

Rejsenetværk skrev, for 4 timer siden:

Det virker til at det helt optimale er rum med en sikkerhedsboks til ens værdier, når man går på rum med de piger man træffer aftaler med

Ja, men jeg ville synes, det ville virke som om man var en meget mistroisk person, hvis man så snart man kom på rum med en pige - som det allerførste gik hen og låste sine værdier ind i en sikkerhedsboks - det bedste er derimod på forhånd at have de større værdier låst inde og så kun have mindre beløb på sig til at betale for mad, drikke, transport, evt. pigesjov - men bliver det så lidt dyrere end beregnet - så vil det se mindre mistroisk ud at man så går hen og finder ekstra penge i sin værdiboks - og måske kan man arrangere det således at man gør det mens pigen er på toilettet, så hun ikke ser hvad man ellers har liggende.

Men som jeg tidligere har skrevet har jeg i Thailand ofte flere penge på mig end jeg havde på Filipinerne, da det pr. gang ikke var muligt at hæve større beløb og jeg havde også stadig lidt Euros at trække på.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 26 minutter siden:

Ja, men jeg ville synes, det ville virke som om man var en meget mistroisk person, hvis man så snart man kom på rum med en pige - som det allerførste gik hen og låste sine værdier ind i en sikkerhedsboks - det bedste er derimod på forhånd at have de større værdier låst inde og så kun have mindre beløb på sig til at betale for mad, drikke, transport, evt. pigesjov - men bliver det så lidt dyrere end beregnet - så vil det se mindre mistroisk ud at man så går hen og finder ekstra penge i sin værdiboks - og måske kan man arrangere det således at man gør det mens pigen er på toilettet, så hun ikke ser hvad man ellers har liggende.

Men som jeg tidligere har skrevet har jeg i Thailand ofte flere penge på mig end jeg havde på Filipinerne, da det pr. gang ikke var muligt at hæve større beløb og jeg havde også stadig lidt Euros at trække på.

Jeg er meget glad for at opnå alle disse informationer om hvordan det foregår, og kan foregå i Thailand og på Philippinerne.

Jeg ville ikke have det mindste problem med som det allerførste at låse pengene ind i min værdiboks, og jeg ville anse det som hendes problem og ikke mit hvis hun bliver fornærmet over det.

Men jeg vil selvfølgelig samtidig, også hvis det ikke er kotume gerne betale hende det aftalte beløb forud.
Og så betale ekstra undervejs, for tid og ydelser hvis det bliver aktuelt.

Hvis hun så stikker af med pengene uden at levere, så overlever jeg nok.

Bortset fra at man selvfølgelig ikke stikker af fra regningen, men er det muligt på steder med bar fine og på ens eget hotel.
Og dermed også en risiko som pigerne kan løbe?

Det er en af de helt store fordele på tyske FKK klubber, at dine penge er låst inde i dit skab eller din værdiboks.
Og pigerne kan trygt vente med at få betaling til efter sceancen med en kunde, ved at gå med kunden for får sine penge efterfølgende.

Kunden render jo rundt i en slåbrock og slippers på en FKK klub, og personalet skal nok sørge for at du ikke kan snyde pigerne.

I min research til en potentiel tur til Spanien, stødte jeg på beretninger om besøg på kæmpe klub bordel diskoteker.
Hvor der var rum med brusere, men ingen sikkerheds boks.
Og mænd havde fået stjålet penge fra deres tøj mens de gik i bad, eller var uopmærksomme.

Som jeg ser det så udgør risici for at blive bestjålet i et miljø, og i nogle rammer hvor dine værdier er tilgængelig for at de kan stjæles.
En faktor som vi bør forholde os proaktivt til, og som vi så godt som muligt bør forebygge at det kan ske.

Uden af den grund mistænkeliggøre nogle, så tror jeg helt klart at de mest velrenommerede offentlige danske bordeller med danske piger.
Er de steder hvor vi mindst af alt behøver at gøre os den slags bekymringer.

Men rejser jeg til udlandet, så har jeg mine erfaringer fra FKK som absolut trygge klubber at være gæst i.
Mens jeg vil tage forholdsregler i sydøst asien, som jeg ikke er vant til at jeg behøver tænke på.

Venlig hilsen
Rejsenetværk
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis man er vovehals, der falder i søvn med piger man lige har samlet op, så gælder det jo om, at være sikker på, at hun ikke kan finde nøglen til pengeboksen eller for den sags skyld lister hen til døren og åbner for et tæskehold. Husk en 40-45 kilos Filipina ikke giver meget lyd af sig i sådan en situation. Kan man det? Jeg ville ikke turde det, har kun sovet med piger, jeg kendte godt :lol:.

Redigeret af Jonze

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jonze skrev, for 1 time siden:

Hvis man er vovehals, der falder i søvn med piger man lige har samlet op, så gælder det jo om, at være sikker på, at hun ikke kan finde nøglen til pengeboksen eller for den sags skyld lister hen til døren og åbner for et tæskehold. Husk en 40-45 kilos Filipina ikke giver meget lyd af sig i sådan en situation. Kan man det? Jeg ville ikke turde det, har kun sovet med piger, jeg kendte godt :lol:.

Det er sjældent jeg gemmer ret mange penge i pengeboksen, bruger den mest til pas og papirer - gemmer hellere min pengesedler flere steder rundt omkring i lejligheden - og gerne steder, som vil give lyd af sig, hvis nogen forsøger at komme til dem - eller de f.eks. skal op på en stol for at nå - især i en lejlighed med køkken er der mange muligheder - man skal bare selv kunne huske hvor! - men ellers er min strategi at en evt. tyv vil være tilfreds med blot at finde nogle sedler og derefter ikke bruge megen tid på at lede efter flere, medmindre de har virkelig god tid - og ved at der er mere at komme efter.

Jeg har nu ofte sovet med piger jeg ikke kendte - især i Pattaya og der har jeg aldrig oplevet at blive bestjålet, selvom jeg for det meste bor på condomeniums, hvor sikkerhedsvagterne nærmest kun er der for et syns skyld eller ligger og sover med hovedet på disken - og de 2 gange i Angeles var ikke nogen gange, hvor jeg var faldet i søvn.


I Manila behøvede jeg sådan set ikke være nervøs, da jeg boede et sted med sikkerhedsvagter og pigerne skulle aflevere deres ID mod at få et kort med nr., skrive sig ind i bogen med ankomsttidspunkt, room nr. + en underskrift - så jeg savnede ikke nogen safetyboks. Jeg ved ikke om jeg egentlig behøvede følge dem ned igen, men så var der ihvertfald ingen problemer, vagterne kunne se jeg stadig var sund og rask, ikke var blevet bestjålet og pigen kunne få sit ID-kort igen, uden evt. at blive afpresset af vagterne. Når jeg så klagede lidt over pigernes service eller de ville gå for tidligt, snakkede de om at de sagtens kunne skaffe "ordentlige piger" - hvilket jeg dog ikke benyttede mig af, da jeg ikke bryder mig om konceptet med at lade fyre skaffe piger til mig - men det er måske bare mig - og de garanterede ellers for kvaliteten - men jeg havde jo oplevet en fyr i Robinson dept. store love en studine - og så kom han med lærerinden. Også i Angeles var der en sikkerhedsvagt udenfor en dyr hjørnecafe, som fortalte at han kunne skaffe piger - heller ikke det tilbud benyttede jeg mig af, kun hans tilbud om at jeg kunne parkere min motorbike og holde øje med den ved cafeen, hvor jeg en enkelt gang var inde at få kaffe og kage - men det var alt for dyrt i forhold til at man andre steder kunne få det samme til det halve.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 28 minutter siden:

Det er sjældent jeg gemmer ret mange penge i pengeboksen, bruger den mest til pas og papirer - gemmer hellere min pengesedler flere steder rundt omkring i lejligheden - og gerne steder, som vil give lyd af sig, hvis nogen forsøger at komme til dem - eller de f.eks. skal op på en stol for at nå - især i en lejlighed med køkken er der mange muligheder - man skal bare selv kunne huske hvor! - men ellers er min strategi at en evt. tyv vil være tilfreds med blot at finde nogle sedler og derefter ikke bruge megen tid på at lede efter flere, medmindre de har virkelig god tid - og ved at der er mere at komme efter.

Godt tip, hvis man vover pelsen lidt B)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Allersidste aften, hvor jeg sad på Restobaren på Clark Avenida i Angeles City på Filipinerne, var der kommet en moden lidt tykmavet, men ellers slank pige forbi på måske 45 år, som åbenbart var veninde med en af de noget overvægtige værtinder med brede lår i baren, som jeg absolut ikke var interesseret i - hun virkede meget interesseret i mig og det kunne jeg ikke rigtig modstå og tog hende derfor med hjem mod at love hende 1000 pesos (ca. kr. 125,-), lokkede hende med i badet, hvor det lykkedes mig at komme til at kneppe hende uden kondom - det er de ellers ikke meget for - hverken sex i badet eller uden kondom - så ind på sengen, hvor jeg kunne forsætte med at tage hende stående bagfra på husbondsmaner, mens hun lå ind over sengen - og bagfra så hun egentlig slank nok ud. Så ville jeg have at hun skulle give mig et blow-job - det kunne hun da også godt, men så skulle hun lige have tænderne ud. Jeg har ellers hørt det skulle være ekstra godt, men jeg tror jeg mistede lysten lige der og kunne bare ikke komme + glansen gik af Skt. Gertrud. Heldigvis foretrak hun ikke at blive hele natten.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 14 timer siden:

 - det kunne hun da også godt, men så skulle hun lige have tænderne ud. 

Så er det da prøvet, vi samler vel lidt på check-tegn i den her branche ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fed læsning der minder mig om gamle dage i AC. Kan i anbefale nogle gode hoteller med pool hvor man kan slappe af om dagen og genoplade? 

Da jeg var der sidst var det et must at besøge LA cafe i Manilla og tilstødende pool (billiard) barer hvor man kunne møde både sex og billiard hajer :x

/B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...