Hop til indhold
TheLion

Et statement vedr. tråden: At date en GP, brudte aftaler og at få sine grænser overtrådt. Hvordan kommer man godt videre?

Recommended Posts

Kære de herrer, damer, brødre m.fl.,
Tidligere på året skrev jeg en tråd vedrørende, at jeg havde datet en GP over en længere periode, hvor der havde været en række uheldige omstændigheder, der også have gjort sig gældende. Denne GP blev som nogen spurgte ind til også min kæreste. Tråden kan læses her.


For klarhedens skyld vil jeg derfor gerne gøre følgende klart.

 

Jeg har nu fået nogen af pengene tilbage, så jeg efter flere måneders manglende dialog ikke behøvede at betale for at slå op med min egen kæreste (en af de ting som jeg endte med at skulle “betale” for).

I forhold til den større sum penge jeg har vekslet for pigen er sagen fortsat uafklaret – også i forhold til hvordan sagen lander, og hvorvidt jeg skal straffes, og hvor stor straffen eventuel måtte blive – det afventer politiets behandling af sagen. Jeg gjorde det på pigens forespørgsel, da pigen sagde hun havde brug for det.

 

Det fremgår desuden nu også fra pigen, at det ikke nødvendigvis var frivilligt, da hun stoppede med at se mig. Her har der været en række forskellige indikationer. Hun var vist blevet bedt om at se/nu skulle se en mand som ifølge hendes egne ord “var fin at snakke med, men som hun synes det var ubehageligt/ikke særligt rart at have sex med”.

I forhold til selve vores forhold og perioden vi datede er der fortsat en række uafklarede spørgsmål. Det skulle være reel dating, da det var den klare aftale, men det er uklart, hvorvidt det 100% har været det. Denne del er lidt mere uklar, da det har været meget svært at få pigen i tale om. I så fald har det ikke været med et informeret samtykke fra min side/uden mit vidende, hvis der har været tale om andre former for “aftaler”. Det vil sige, at jeg kan have gjort ting med pigen, som jeg absolut kun ville gøre under helt private forhold.

 

Der er desuden en stor af mine SMS’er mellem mig og pigen, der er forsvundet/blevet slettet fra min telefon – hvordan ved jeg ikke eller hvad der er sket. Det er ikke noget jeg ellers lige har oplevet.

 

Der er selvfølgelig en del af dette, der formentlig vil kræve en yderligere håndtering – især hvis pigen vitterligt har følt sig presset til ikke at se mig længere – men jeg håber meget på kommunikation og dialog. Der er dog netop en række ting på spil her, der desværre vil være nødt til fortsat at blive set på.

Pigen er som nævnt tidligere udenlandsk. Jeg ønsker ikke at gå i flere detaljer om det af respekt for de involverede parter og hendes arbejde.

 

Jeg er også godt vidende om, at der jo altid kan florere mange rygter. F.eks. om at folk skulle være det ene og andet. Det er selvfølgelig altid uheldigt og også ærgerligt. Der har også været et par iltre kommentarer i perioden op til mit indlæg – det kan der selvfølgelig være mange årsager til.

Det er selvfølgelig fortsat også en svær og lettere uheldig situation, at jeg er nødt til at skrive dette offentligt ud på sitet. Det kan som nævnt i den anden tråd være mere tabubelagt som mand.

Jeg kan fortsat kun undre mig over situationen, da det måske ikke er så heldigt, når man driver en forretning. Jeg har forsøgt at gå i dialog med pigen om disse ting, men det virker som meget svære omstændigheder og meget svært at få en ordentlig dialog.


For mig er det afgørende at blive ved med at  skrive anmeldelser af de skønne piger og indlæg og kæmpe for Eroguide og et godt escort-marked for alle. Der har været mere udfordrende og svære perioder i den seneste tid med f.eks. inflation, men jeg tror og håber på, at pilen peger fremad :)

 

 

/TheLion

 

*Den oprindelige tråd hedder vist bare “date en GP, brudte aftaler… etc.” uden “at” som jeg her har tilføjet.

Redigeret af TheLion
Korrektur mm.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er selvfølgelig ærgerligt for både dig og hende at det ikke holdte, men jeg har liiiidt svært ved at se hvad det er for en debat du ligger op til?

TheLion skrev, for 14 minutter siden:

Det er selvfølgelig fortsat også en svær og lettere uheldig situation, at jeg er nødt til at skrive dette offentligt ud på sitet.

Er du nødt til det?

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheLion skrev, for 21 minutter siden:

 

Der er desuden en stor af mine SMS’er mellem mig og pigen, der er forsvundet fra min telefon – hvordan ved jeg ikke eller hvad der er sket. Det er ikke noget jeg ellers lige har oplevet.

Hvis i har benyttet jer af messenger (hvad de fledte fra udlandet gør) så kan hun sagtens have slettet de beskeder som hun har sendt til dig, via sin egen mobil/computer/tablet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eventyrmanden skrev, for 57 minutter siden:

Det er selvfølgelig ærgerligt for både dig og hende at det ikke holdte, men jeg har liiiidt svært ved at se hvad det er for en debat du ligger op til?

Er du nødt til det?

 

Jeg har allerede peget på ovenstående årsager, hvor det forhåbentlig også fremgår, at det ikke er det, der er problemet. Der er to problemer på spil. Dels at der nu er indikationer på, at det måske har været under pres, at vi ikke længere kunne være sammen. Her er det et godt spørgsmål, hvordan jeg skal forholde mig til det. Og nummer to som jeg desværre uanset hvad er nødt til at forholde mig. Jeg spurgte pigen flere gange undervejs om hun selv var okay med at date. Jeg gjorde det klart, at det skulle være almindelig dating. Det kan der nu være ting, der indikerer, at det ikke har været, hvorfor der vil have foregået private ting såsom sex, intime og følsomme situationer og den slags og gave-givning og forskellige ting, som jeg så i hvert fald ikke har været indforstået med. Sagt på dansk: jeg gjorde det ud fra forudsætningen om at det var det. Men nu er det heller ikke sikkert, om der har været aftaler bag mig og pigen etc. Det er netop mere uklart.

 

Møffe skrev, 1 time siden:

Du er simpelhen uforbedrelig....ggg


Jeg er ikke sikker på, at jeg er med? :)

 

Redigeret af TheLion
Korrektur mm.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
TheLion skrev, for 25 minutter siden:

Jeg har nu fået nogen af pengene tilbage

Du skulle nok havde læst denne først, da du begyndte på date en købe pige, jeg kender personen, nu har Kim fået nogle af hans penge tilbage. Super rar fyr.

Nu er der nok mange tråde der skriver om dette problem. Der er nok mange flere.

Hvordan har du fået dine penge tilbage? :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Blækspruttemanden skrev, for 15 minutter siden:

Hvis i har benyttet jer af messenger (hvad de fledte fra udlandet gør) så kan hun sagtens have slettet de beskeder som hun har sendt til dig, via sin egen mobil/computer/tablet.


Tak for at skrive det. På netop SMS/iMessage. Jeg ved også godt andre platforme som f.eks. Messenger findes. Jeg har lige ændret lidt i mit indlæg, så det nu også fremgår, at de kunne være blevet slettet (men altså det er netop mærkeligt, hvis det sker på SMS) :)

Redigeret af TheLion

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheLion skrev, for 2 minutter siden:

Dels at der nu er indikationer på, at det måske har været under pres, at vi ikke længere kunne være sammen. Her er det et godt spørgsmål, hvordan jeg skal forholde mig til det.

Hvis du har mistanke om ulovlige forhold, så bør du gå til politiet.

TheLion skrev, for 3 minutter siden:

nummer to som jeg desværre uanset hvad er nødt til at forholde mig. Jeg spurgte pigen flere gange undervejs om hun selv var okay med at date. Jeg gjorde det klart, at det skulle være almindelig dating. Det kan der nu være ting, der indikerer, at det ikke har været, hvorfor der vil have foregået private ting såsom sex, intime og følsomme situationer og den slags og gavegivning og forskellige ting, som jeg så i hvert fald ikke har været indforstået med. Sagt på dansk: jeg gjorde det ud fra forudsætningen om at det var det. Men nu er det heller ikke sikkert. Om der har været aftaler bag mig og pigen etc. Det er netop mere uklart.

Tja, så er vi vel ude i noget med samtykkeloven. Hvis hun over for dig har udtrykt at give samtykke til jeres intime forhold, så har du jo dit på det rene - uagtet om nogen har tvunget hende til det, uden din viden.

Har du været klar over at hendes samtykke er noget hun har været tvunget til at give dig står du i en ret dårlig situation, men som jeg forstår det er det først nu, altså efter forholdet, at du er blevet klar over at dette måske er tilfældet. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nóòb_from74 skrev, for 26 minutter siden:

Du skulle nok havde læst denne først, da du begyndte på date en købe pige, jeg kender personen, nu har Kim fået nogle af hans penge tilbage. Super rar fyr.

Nu er der nok mange tråde der skriver om dette problem. Der er nok mange flere.

(…)


Tak for din kommentar. Som det forhåbentlig fremgår af mit indlæg og også svar til @Eventyrmanden så er det noget lidt andet end kun penge vi er ude i her. Jeg har lige netop nævnt to årsager, der bl.a. også handler om, hvorvidt der er nogen der har følt sig presset til ikke at fortsætte forholdet, og hvad alle er okay med i forhold til hvad der var aftalen etc. Som sagt virker noget mere uklart end andet af det og noget er jeg måske mere nødt til at forholde mig til end andet. Så er der selvfølgelig også det pengene der blev vekslet og en evt. straf.

 

Men tak for at linke til tråden. Jeg kan se, at det fremgår af den skribent der har skrevet det i 2021, som du som nyt medlem skriver, at du åbenbart kender har følt sig ensom under corona og noget med en dansk GP.

 

Det er måske ikke lige så relevant her af flere årsager. Nu er det også en udenlandsk pige, hvor der er andre forhold, der kan spille ind. Uanset hvad er det godt jo flere, der deler deres historier og godt at høre, hvis det lykkedes for ham at få nogle penge retur :)

Redigeret af TheLion
Korrektur mm.

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheLion skrev, for 48 minutter siden:

sum penge jeg har vekslet for pigen er sagen fortsat uafklaret – også i forhold til hvordan sagen lander, og hvorvidt jeg skal straffes, og hvor stor straffen eventuel måtte blive – det afventer politiets behandling af sagen. Jeg gjorde det på pigens forespørgsel, da pigen sagde hun havde brug for det.

Er lidt nysgerrig på denne del af din tråd.

Snakker vi her veksling af danske kroner til udenlandsk valuta, eller snakker vi penge sendt via diverse exchange forretninger? 

Og hvordan er Politiet blandet ind i dette? På din egen opfordring eller er det sket på pigens?

Den sidste tråd var noget af en mundfuld, også denne. Altså hatten af for at du alligevel offentliggøre det. :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
TheLion skrev, for 37 minutter siden:

Det er måske ikke lige så relevant her af flere årsager.

Jeg tror der er mange mænd end man lige tror, der hopper på den (et tabu problem) der nok ville gerne vide hvordan man får sine penge tilbage, en dansk pige, eller en udlandsk pige. Problemet med udlandske, der er ingen sikkerhed.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@TheLion kan se nogen undrer sig over formålet med tråden. Min forsigtige gæt vil være, at du har brug for at “tale” om det, få det bearbejdet. Og dette er det eneste sted du kan dele din historie. 
Og som skræk og advarsel til andre. 
Kærlig kan dog opstå mange steder også mellem gp og kunde. Men det kan være næsten umuligt at se om det er ægte. Og ja mange falder i en fælde hvor det blot var økonomisk udnyttelse. Har selv oplevet det den anden vej rundt hvor jeg kun var interesant, pga den høje indtjening. Så man skal godt nok være på vagt den første lange tid, hvis man tager chancen og indgår i er forhold. 
 

Hvis du føler kærligheden var ægte (stadig er) og hun af bagmænd / kriminelle er blevet tvunget til at bryde forholdet og gøre hvad hun gjorde. Så kan jeg da kun anbefale at anmelde det så hun kan slippe fri af deres jerngreb. Det kan så nok være ekstra svært, hvis du selv er i søgelyset for veksling/hvidvask og din involvering i det hun er udsat for bliver betvivlet af myndighederne. 
 

Håber det hele løser sig og i begge kommer godt videre, uanset om det bliver sammen eller hver for sig.  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Varmoghjerteligkvinde
TheLion skrev, for 5 timer siden:

Kære de herrer, damer, brødre m.fl.,
Tidligere på året skrev jeg en tråd vedrørende, at jeg havde datet en GP over en længere periode, hvor der havde været en række uheldige omstændigheder, der også have gjort sig gældende. Denne GP blev som nogen spurgte ind til også min kæreste. Tråden kan læses her.


For klarhedens skyld vil jeg derfor gerne gøre følgende klart.

 

Jeg har nu fået nogen af pengene tilbage, så jeg efter flere måneders manglende dialog ikke behøvede at betale for at slå op med min egen kæreste (en af de ting som jeg endte med at skulle “betale” for).

I forhold til den større sum penge jeg har vekslet for pigen er sagen fortsat uafklaret – også i forhold til hvordan sagen lander, og hvorvidt jeg skal straffes, og hvor stor straffen eventuel måtte blive – det afventer politiets behandling af sagen. Jeg gjorde det på pigens forespørgsel, da pigen sagde hun havde brug for det.

 

Det fremgår desuden nu også fra pigen, at det ikke nødvendigvis var frivilligt, da hun stoppede med at se mig. Her har der været en række forskellige indikationer. Hun var vist blevet bedt om at se/nu skulle se en mand som ifølge hendes egne ord “var fin at snakke med, men som hun synes det var ubehageligt/ikke særligt rart at have sex med”.

I forhold til selve vores forhold og perioden vi datede er der fortsat en række uafklarede spørgsmål. Det skulle være reel dating, da det var den klare aftale, men det er uklart, hvorvidt det 100% har været det. Denne del er lidt mere uklar, da det har været meget svært at få pigen i tale om. I så fald har det ikke været med et informeret samtykke fra min side/uden mit vidende, hvis der har været tale om andre former for “aftaler”. Det vil sige, at jeg kan have gjort ting med pigen, som jeg absolut kun ville gøre under helt private forhold.

 

Der er desuden en stor af mine SMS’er mellem mig og pigen, der er forsvundet/blevet slettet fra min telefon – hvordan ved jeg ikke eller hvad der er sket. Det er ikke noget jeg ellers lige har oplevet.

 

Der er selvfølgelig en del af dette, der formentlig vil kræve en yderligere håndtering – især hvis pigen vitterligt har følt sig presset til ikke at se mig længere – men jeg håber meget på kommunikation og dialog. Der er dog netop en række ting på spil her, der desværre vil være nødt til fortsat at blive set på.

Pigen er som nævnt tidligere udenlandsk. Jeg ønsker ikke at gå i flere detaljer om det af respekt for de involverede parter og hendes arbejde.

 

Jeg er også godt vidende om, at der jo altid kan florere mange rygter. F.eks. om at folk skulle være det ene og andet. Det er selvfølgelig altid uheldigt og også ærgerligt. Der har også været et par iltre kommentarer i perioden op til mit indlæg – det kan der selvfølgelig være mange årsager til.

Det er selvfølgelig fortsat også en svær og lettere uheldig situation, at jeg er nødt til at skrive dette offentligt ud på sitet. Det kan som nævnt i den anden tråd være mere tabubelagt som mand.

Jeg kan fortsat kun undre mig over situationen, da det måske ikke er så heldigt, når man driver en forretning. Jeg har forsøgt at gå i dialog med pigen om disse ting, men det virker som meget svære omstændigheder og meget svært at få en ordentlig dialog.


For mig er det afgørende at blive ved med at  skrive anmeldelser af de skønne piger og indlæg og kæmpe for Eroguide og et godt escort-marked for alle. Der har været mere udfordrende og svære perioder i den seneste tid med f.eks. inflation, men jeg tror og håber på, at pilen peger fremad :)

 

 

/TheLion

 

*Den oprindelige tråd hedder vist bare “date en GP, brudte aftaler… etc.” uden “at” som jeg her har tilføjet.

 

Redigeret af Varmoghjerteligkvinde

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eventyrmanden skrev, for 7 timer siden:

(…)

Tja, så er vi vel ude i noget med samtykkeloven. Hvis hun over for dig har udtrykt at give samtykke til jeres intime forhold, så har du jo dit på det rene - uagtet om nogen har tvunget hende til det, uden din viden.

Har du været klar over at hendes samtykke er noget hun har været tvunget til at give dig står du i en ret dårlig situation, men som jeg forstår det er det først nu, altså efter forholdet, at du er blevet klar over at dette måske er tilfældet. 


Jeg tror, måske vi taler lidt forbi hinanden her. Det jeg lægger vægt på er, at aftalen netop var, at det skulle være almindelig dating. Så kan det måske have været noget andet?

 

Der er to ting, jeg har lagt vægt på. Den ene er, at der er indikationer på, at hun netop måske har været presset til ikke længere at være i et forhold med mig og i stedet noget med en anden mand, hvor det netop var, at han åbenbart “var fin at snakke med, men ikke rar/ubehagelig at have sex med”. Hvordan jeg skal forholde mig til dette ved jeg ikke. 
 

I forhold til det med samtykke og samtykkeloven. Den anden var, at aftalen netop var almindelig dating. Det kan så netop måske have været noget andet med aftaler uden om pigen og mig – i hvert fald uden om mig. Det har i så fald været uden et informeret samtykke fra min side/noget jeg har været uvidende om. Her tænker jeg på netop f.eks. sex, intime situationer, gave-givning etc., som jeg selv når det er i den type relationer ønsker at holde udelukkende “privat”. Det er bl.a. det der her kan være svært for mig at skildre som mand da det kan være tabubelagt/stigmatiseret. Jeg kan ikke tale for hende.

 

SweettieDK skrev, for 5 timer siden:

(…)

Og som skræk og advarsel til andre. 
Kærlig kan dog opstå mange steder også mellem gp og kunde. Men det kan være næsten umuligt at se om det er ægte. Og ja mange falder i en fælde hvor det blot var økonomisk udnyttelse. Har selv oplevet det den anden vej rundt hvor jeg kun var interesant, pga den høje indtjening. Så man skal godt nok være på vagt den første lange tid, hvis man tager chancen og indgår i er forhold. 
 

Hvis du føler kærligheden var ægte (stadig er) og hun af bagmænd / kriminelle er blevet tvunget til at bryde forholdet og gøre hvad hun gjorde. Så kan jeg da kun anbefale at anmelde det så hun kan slippe fri af deres jerngreb. Det kan så nok være ekstra svært, hvis du selv er i søgelyset for veksling/hvidvask og din involvering i det hun er udsat for bliver betvivlet af myndighederne. 
 

(…)


Jeg synes, at du siger meget rigtig fint her. Også da det er en meget kompleks situation at skulle beskrive.

 

Først og fremmest tak for også at dele lidt fra dit eget liv med dine oplevelser. Min første tråd om det var netop også tænkt som noget, at andre forhåbentlig kunne bruge. I forhold til det med om det var “ægte”, så er det der kan gøre det lidt besværligt, at det netop kunne virke som om at der også kom indblanding i vores forhold “udefra”. Det kan gøre det rigtig svært. I forhold til at bearbejde den slags er det jo nok bedst andre steder.

 

Hun er en udenlandsk pige. Du nævner bagmænd. Jeg vil ikke begynde at gøre mig klog på det her. Jeg lavede netop formuleringen var blevet om at se/nu skulle se en anden mand. Her kunne jeg måske bare have skrevet nu skulle se. Men indtrykket er netop, at der har været noget indblanding udefra. Der har som nævnt også været en række andre omstændigheder, der kunne pege i den retning. Men hvem, hvordan og hvorfor? Jeg ved det ikke. Det kunne være en pimp/bagmand – det kunne også være andre.
 

Det er en svær situation. Du kommer også ind på det retslige. Nu vil jeg ikke lige gå i detaljer i forhold til det med politiet og veksling af penge. Det falder for øvrigt formentlig netop ind over “hvidvaskningsloven”, hvis det er. Du skriver også noget med, om myndighederne vil betvivle det i forhold til det øvrige. Der tror jeg snarere, at jeg vil sige, at folk i det hele taget altid kan betvivle nogen og ikke. Det må være op til dem selv at afgøre. Her tænker jeg bare generelt på den almindelige dansker. I forhold til myndighederne, så tænker jeg, at der er retningslinjer for den slags hos dem. For hvordan skal man lige gøre med myndigheder i den slags situationer i forhold til f.eks. nogen af de ting som jeg har beskrevet – det er et godt spørgsmål.
 

For mange udenlandske piger er det også en meget kompliceret situation de befinder sig i, så det er ikke altid lige sådan med den slags ting. Så jeg ved ikke lige med det med at slippe ud af et jerngreb og sådan. Hvis man dater en GP vil man jo typisk nok gerne støtte op om deres arbejde men selvfølgelig ikke noget ulovligt – det er dog nok en større diskussion, der ville kræve f.eks. en tråd om date en GP :)

Redigeret af TheLion
Tilføjelse, korrektur mm.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den Anonyme skrev, for 7 timer siden:

(…)

Snakker vi her veksling af danske kroner til udenlandsk valuta, eller snakker vi penge sendt via diverse exchange forretninger? 

Og hvordan er Politiet blandet ind i dette? På din egen opfordring eller er det sket på pigens?

(…)


Jeg har netop vekslet kontanter for pigen. Det blev nævnt i den tidligere tråd om emnet, at udenlandske GP’er har haft svært ved at veksle danske kroner – altså komme af med danske kroner. Det er også noget, der er blevet diskuteret i andre tråde. Jeg vekslede dem netop, da hun spurgte mig om det. Jeg håber også, at det fremgår, at det nok ikke er noget jeg ellers lige ville gøre.

Da der er en verserende politisag om det, er det nok bedst, at jeg ikke udtaler mig om det. Altså hvordan politiet har fundet ud af det. Det kan for øvrigt også ske på andre måder end dem, du nævner.

 

Jeg håber, at mit svar giver mening.

 

Varmoghjerteligkvinde skrev, for 2 timer siden:

 


Jeg tror måske, at du har citeret hele mit indlæg. Jeg kan heller ikke se nogen kommentarer? :)

Redigeret af TheLion
Korrektur mm.

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheLion skrev, for 16 timer siden:


Jeg har netop vekslet kontanter for pigen. Det blev nævnt i den tidligere tråd om emnet, at udenlandske GP’er har haft svært ved at veksle danske kroner – altså komme af med danske kroner. Det er også noget, der er blevet diskuteret i andre tråde. Jeg vekslede dem netop, da hun spurgte mig om det. Jeg håber også, at det fremgår, at det nok ikke er noget jeg ellers lige ville gøre.

Da der er en verserende politisag om det, er det nok bedst, at jeg ikke udtaler mig om det. Altså hvordan politiet har fundet ud af det. Det kan for øvrigt også ske på andre måder end dem, du nævner.

 

Jeg håber, at mit svar giver mening.

 

Tak for svar.

Det giver fint mening. :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheLion skrev, for 18 timer siden:


Jeg har netop vekslet kontanter for pigen. Det blev nævnt i den tidligere tråd om emnet, at udenlandske GP’er har haft svært ved at veksle danske kroner – altså komme af med danske kroner. Det er også noget, der er blevet diskuteret i andre tråde. Jeg vekslede dem netop, da hun spurgte mig om det. Jeg håber også, at det fremgår, at det nok ikke er noget jeg ellers lige ville gøre.

Da der er en verserende politisag om det, er det nok bedst, at jeg ikke udtaler mig om det. Altså hvordan politiet har fundet ud af det. Det kan for øvrigt også ske på andre måder end dem, du nævner.

Vekselbureauet/banken anmelder bare de har den mindste mistanke.

Skjold.

Del dette indlæg


Link til indlæg
TordenSkjold skrev, for 1 time siden:

Vekselbureauet/banken anmelder bare de har den mindste mistanke.

Skjold.

de er blevet over hysteriske. Babe man hæver i en automat .......

Del dette indlæg


Link til indlæg
jensen jr. skrev, for 13 minutter siden:

 Babe man hæver i en automat .......

Kan man hæve en Babe i en automat ??? Så er jeg fluks på vej, hvis Babe altså er lækker ;) :lol: :D

 

Finder selv hjem  :ph34r:

Del dette indlæg


Link til indlæg
jensen jr. skrev, 1 time siden:

de er blevet over hysteriske. Babe man hæver i en automat .......

Ville veksle 1500 dkk til svenske kr forleden. Det fik jeg ikke, eftersom jeg havde vekslet 2000 dkk i juni og den totale grænsen er 3000 dkk. De sidste 500 dkk fik jeg altså beholde.

-Hvornår får jeg så veksle igen, spurgte jeg.

-Når Nationalbanken i Danmark siger det er ok, svarede damen.

-Så der er ikke nogen tidsgrense, spurgte jeg. Måske må jeg aldrig igen veksle dkk til svenske?

-Det kan jeg ikke svare på, sagde hun. Men lige  nu er du spærret for at veksle.

-Det er sgu trakasseri, sagde jeg.

-Jeg er ikke helt uenig, sagde damen.

Eftersom man er nødt at identificere sig med ID når man veksler, så har de totalt styr på os.

Big Brother is growing bigger and bigger and bigger. 

Og vi bare bukker og skraber.

Del dette indlæg


Link til indlæg
TordenSkjold skrev, for 5 timer siden:

Vekselbureauet/banken anmelder bare de har den mindste mistanke.

Skjold.


God pointe. Der netop en række andre måder, at det kan ske på.

 

Det ligner at tråden er kommet lidt væk fra emnet, der egentlig netop er “at date en GP, brudte aftaler og grænser der blev overtrådt”. Ideen er netop ligesom med den første tråd at dele mine oplevelser så andre måske kan få glæde af det – især da jeg er et af de aktive medlemmer herinde. Og så selvfølgelig at fortælle lidt om udviklingen.

 

Det kan være andre har flere input om det? :)

Redigeret af TheLion
Korrektur mm.

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheLion skrev, for 4 timer siden:

Det kan være andre har flere input om det? :)

Kan det tænke sig at du bare er blevet taget ved næsen. 
må indrømme du taber mig lidt du skriver nogle ting som er lidt i øst og vest. 
savner noget konkret. 
ved godt der måske er ting du ikke kan fortælle grundet politiet. 
 

men det jeg får ud af tråden er du er blevet ført bag lyset. 
Bare mine tanker. 
 

håber alt godt for dig og Lykke til. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bananas skrev, for 9 timer siden:

Ville veksle 1500 dkk til svenske kr forleden.

alt imens Danske Bank hvid vasker for milliarder og Nordea sælger strygene med panama papire

Del dette indlæg


Link til indlæg
jensen jr. skrev, for 1 time siden:

alt imens Danske Bank hvid vasker for milliarder og Nordea sælger strygene med panama papire

Bankerne og myndighederne er igang med et pedanteri som resulterer i at man ikke ser skoven for alle træerne. Og lur mig hvis det egentlig ikke er hensigten. Der inde i skoven øger minutkontrollen over borgerne lynhurtigt, imens bankerne gør lige hvad de har lyst til og techselskaberne får alt mere magt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...