Hop til indhold
Guest Liderligfyr

karteldannelse???

Recommended Posts

Gæst

selvom jeg er newbie i dette game, har jeg været her længe nok, til at se at klinikker lukker med jævne mellemrum

det er der som sådan ikke noget odiøst i, men det undrer mig dog, pigerne ikke kæmper for deres klinik!

Jeg tænker, priserne ligger MEGET fast, fra klinik til klinik. Hvis man er ved at gå ned med sin klinik, hvorfor er der så ingen der prøver at nedsætte priserne eller lave tilbud for at få gang i omsætningen??? er der et kartel eller en form for bagmænd, der bestemmer prisen?? for det er da almindeligt, hvis man er ved at gå ned med sit firma, så prøver man alt, for at få gang i omsætningen. Oftes ved at give nogle tilbud, der ligger under markedsprisen

Ved godt, at pigerne har mange udgifter, men de kan jo skrues ned. Her i mørket, kunne 2 piger der delte en vagt, sagtens side i et erhvervslejemål for 250-300 kr per dag per pige. ( 4 værelset lejemål på ca 100 kvm) Hvis klinikken er ved at gå ned, er det jo fordi, der ikke kommer så mange mænd. Så kunne de 2 piger, jo godt deles om at tage tlf. Dertil skal selvfølgelig lægges udgifter til vand,varme el og remedier til klinikken, men den samlede udgift kunne sagtens holdes under 400 kr per dag per pige. Det er jo tjent ind, ved 1 kunde også selvom man gav tilbudspriser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Liderligfyr

Vinklen på den model har i tidligere debatter altid været at, pigerne der minimerer udgiften sådan som du foreslår, eller på andre måder, de gør det selvfølgelig for at tjene mere til sig selv ved at tage de samme priser som alle andre.

Påfaldende gunstig situation for alle i det erhverv? Det argument skulle jo få mange flere piger til at gå sammen om at gøre dem kunsten efter.

Skulle det virkelig forholde sig sådan at der ikke findes piger, der motiveret af oplevelsen af over længere tid, en for beskeden omsætning, hvor de er, samt at der ikke er plads til dem de steder hvor der er størst omsætning til flest piger samme sted, nogle af disse piger ikke modsat kunne se deres interesse i at omsætte besparelsen fra en top-omkostningseffektiv driftmodel, til så meget lavere priser, at de kunne vinde markedsandele fra de klinikker og piger der omsætter mest i branchen?

Det er som Liderligfyr skriver, en naturlig kilde til undren, som udenforstående forbruger af købesex.

Som jeg forstår det er der mænd der besøger piger i Flensborg der lejer lejligheder på delebasis, klarer sig uden teledame, hjælper hinanden med at det praktiske, på den måde holder egne udgifter helt i bund.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er helt enig med Liderligfyr, og umiddelbart forstår jeg ikke, at pigerne foretrækker at sidde og glo på tv - i stedet for at tjene noget, når de alligevel er der. Ganske vist ville jeg selv foretrække tv frem for en fremmed mands ulækre krop, men sådan har pigerne det vel ikke, hvis de går ind i branchen.

En forklaring kunne være dumhed og stædighed: De tror, at hvis de bare ser tv nok, så kommer vi nok før eller senere og betaler prisen - uden at fatte, at der er noget, der hedder udbud og efterspørgsel. Det er nok forklaringen for nogle pigers vedkommende, men ikke ret mange, tror jeg. De fleste piger er kvikke nok til at se, hvordan tingene hænger sammen.

En anden forklaring kunne være, at ejeren af stedet fastsætter minimumspriser, og den forklaring tror jeg mest på, efter at have snakket med en del piger om det. Ganske vist forstår jeg ikke, hvilken interesse bordelejeren kan have i at blande sig i priserne - med mindre pigerne betaler en andel af deres indtægt i husleje, hvilket vist stort set ikke sker mere.

Men i øvrigt oplever jeg, at man på cirka halvdelen af stederne kan få en behandling til under 'listepriserne' - eller rettere: Få ekstra ydelser uden at betale ekstra for det. Det er især på de små steder og de steder, hvor pigen er alene. Og det virker også som om det er de kvikkeste piger, der er til at forhandle med.

Men det kunne være interessant at se, hvad der skete, hvis mændene her og på Venuslogen og Gimel kunne enes om at fastsætte en 'alternativ prisliste' og nægte at betale mere, end den siger.

Personlig er jeg ikke i tvivl om, at jeg ville gå væsentlig mere på bordel, hvis priserne blev sat ned med 25% eller mere, og jeg tror faktisk, jeg ville bruge flere penge på det end jeg gør nu, hvor priserne efter min mening er urimeligt høje.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

åhhhh nu er jeg slet slet ikke til at forhandle med pigerne. Synes det er sådan en dårlig start!

Men har min egen private prisliste. Selvom der er et stykke vej, så kører jeg altid til Flensborg. Ene og alene af den grund, jeg tjener ikke ca 3 gange så meget som en Tysker, altså har jeg ikke råd til at betale 3 gange så meget for sex ;) momsdifferencen er altså kun 6 %

Men nu er det ikke den generelle prissætning herhjemme jeg tænker på, pigerne tager den pris de kan få. Det er almindelig sund markedsmekansime :)

Det er mere de klinikker der ikke kan få det til at løbe rundt. Man ser de sparer på annonceringsbudget inden de lukker, men de bider ikke fra sig, hvilket jeg synes er underligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Priserne er stort set ikke steget de sidste 15 år. Jeg fatter faktisk ikke at pigerne vil udbyde deres ydelser til de priser. Det tyder på, at der IKKE er blevet mindre konkurrence... De mere attraktive modeller kunne sikkert også hæve deres priser, hvis de forstod at markedsføre sig på en anden måde. Prøv f.eks at se dette link :

http://sheilagrant.eu/index.php/bio-and-rates

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis de mest attraktive modeller kunne hæve priserne synes jeg virkelig de skulle gøre det, og kunne de, kunne nogle formentlig hjælpe dem med den markedsføring der skulle til.

De vil ikke mangle i udbudet hos flertallet af kunder, til hvem gode alternativer ville være righoldige.

Om priserne ikke er steget de seneste 10, 15 eller 20 år er ret ligegyldigt, for 1000/1100 kr pr halve time, 2000 for hele timer er så ekstreme, at de var det dengang som nu, derfor ikke udtryk for at de ikke er steget, men at der hverken er belæg for at de kan stige, eller at de overhovedet har været i trit med købekraften hos flertallet af købere af sex.

Siden har vi fået finanskrisen, som også branchen kan mærke, selvom attituden er at her går det godt Fru Kammerherreinde.

Det er alene den sindssyge rufferilovgivning der overlader markedet til dem der nu en gang vil beskæftige sig med branchen, og vi derfor ikke oplever en normal konkurrence om at kunne drive bordeller, og sælge sex billigere.

Der er piger der arbejder steder, hvor de kan tjene kassen, trods egne høje udgifter, mens der er mindst lige så attraktive piger der abejder steder med tilsvarende egne udgifter, men ikke nær samme omsætning.

Det ville være nærliggende om sidstnævnte gik sammen om at dele de faktiske udgifter til en lejlighed eller et hus, og satte deres priser ned. De kunne så massivt markedsføre sig på at samle prisbevidste kunder om at flytte deres forbrug til deres bordeller.

Der er mange penge at hente hjem fra Flensborg, for danske mænd strømmer dertil, og de kunne prøve at indlede en priskonkurrence med de hjemlige top piger på de hjemlige top bordeller.

Men det kræver selvfølgelig at man selv kan finde ud af, og vil andet end bare aflevere den vagtafgift alle de etablerede bordeller forlanger, køre på helt samme måde som de gør, for hvis ikke, ja så må de jo enten fortsættende bare tjene meget mindre end de gør, eller stoppe fordi der ikke er kunder nok til dem også til samme pris, som der hvor flest kan tjene mest trods ekstreme priser.

Link fjernet grundet at jeg ikke var opmærksom at jeg trak fokus detalje i egen anden tråd, med ind i denne tråd - sorry

Men vil ingen forandring er vi heldigvis nogle der kan blive ved med at rejse til Tyskland, og gør det, hvis ikke branchen hjemme vil justere priser, og målrette virksomheden målgrupper der samlet kan give en stor omsætning, men hver for sig ikke har den købekraft der rækker til de priser, de fleste steder krampagtigt prøver at give indtryk af at alle kan tage.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er mange penge at hente hjem fra Flensborg, for danske mænd strømmer dertil ...

.

Mon ikke dette mest gælder folk bosiddende i Jylland?

Hvor mange sjællændere er der mon, der bruger den trafik med de benzinpriser? Og i Jylland er det vel med sex som med snaps: Der er en geografisk afstand fra Flensborg mod nord, hvor der ligger et balancepunkt, som det ikke vil være profitabelt at overskride, altså den såkaldte "snapsegrænse".

Mon ikke der også et eller andet sted på halvøen ligger en "sexgrænse"?

En forbrugerudsendelse i TV for nylig viste faktisk, at man ikke skulle så forfærdeligt langt nord for grænsen, før indtægter og udgifter (inkl. afskrivninger på køretøj) gik lige op. Her var det dog dagligvarer, der var tale om, men mon ikke det giver et fingerpeg?

Del dette indlæg


Link til indlæg

@BorendeX

Min pointe er ikke at det er billigere i Flensborg end i Danmark, men at branchen lever i sin egen verden på grund af lovgivningen, der gør at konkurrence på pris og egne forretningsmodeller er bemærkelsesværdigt fraværende, på trods af at der absolut er nogle piger og steder der godt kunne bruge nogle flere af de kunder der i stedet kommer andre steder, og lægger en uforholdsmæssig stor del af omsætningen hos dem, fremfor hos andre.

Jeg ønsker som sådan ikke tyske priser i en dansk kontekts, men blot en reel priskonkurrence i en dansk kontekst.

Ejheller ønsker jeg en konkurrence på discount, laveste fællesnævner, men såmænd blot synlige muligheder for prisbilligere, men samtidig kommercielt bæredygtige prisbilligere alternativer.

Det kunne vel tænkes at udgøre en mulighed, hvis piger gik sammen om at skære alle mellemled væk, udgifterne helt ind til basis, og så ellers anmas trække både kunder der plejede at komme andre steder, det være sig hjemme uanset hvor i landet eller i Flensborg.

De piger de steder der er forvænt med at udgøre toppen af poppen, der altid tjener kassen, vil så kunne se om de kan blive ved med det, trods priskonkurrence, eller hvis de ikke kan, da vil få syn for at det før i det væsentlige, men ikke kun derfor, men i det væsentlige skyldtes at de var i stand til at ride økonomisk på deres gode og fortjent gode renomme, fordi de mindre godt indtjenende konkurrenter tog de samme priser som de selv, alt for få kunder derfor afprøvede alternativer til dem.

Jeg hører ikke til dem der ønsker en slavisk priskonkurrence, hverken mellem de flere og flere østpiger i den danske branche, de danske piger og rejser til Tyskland, men jeg ønsker at nogle bryder med det defacto tabu i branchen om virkelig konkurrence på pris og egne forretningsmodeller.

Blot de eksisterende bordeller der både kunne servicere flere piger og flere kunder, hvorfor udvider de ikke repertoiret til at forretningen bygger på flere ben, end kun et ben?

Hvad forhindrer dem i foreksempel at køre traditionelle vagter i det daglige med de vanlige ekstreme priser, samtidig med at de supplerer med et web under domæne, som mænd kan prøve at være medlem af for 500 kr i en måned af gangen, hvor så egne piger, og freelance piger med også er medlem - de piger kan så give nogle markante tilbud fra måned til måned, som kun de mandlige medlemmer får, og der kan være en kalender, hvor piger kan skrive sig på, mændene kan booke en tid.

Bliver det en succes kan 500 kr fra mange nok mænd i en måned, kompensere for egne teledamer, bureau teledame, escort chauffører og indgå til at dække udgifterne til at dække bordellet.

Ikke mindst vil 500 kr der skal udnyttes indenfor 30 dage kunne motivere en del mænd til at fravælge konkurrerende udbydere, men selvfølgelig, de tilbud de får skal berette kontingentet, og mon ikke det vil kunne lade sig gøre, hvis pigerne der deltager måske oplever at få 2 - 3 x det antal kunder de plejer at opnå?

Det handler om at kunne få mændene til at samles om at prioritere eget bedre tilbud, fremfor at sprede sig på alles i det væsentlige samme tilbud, såvel pris, som måden det gøres på.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Problemet med at dele lejlighed osv kan være at man risikerer

en rufferi anklage, kender flere der er stoppet dermed af samme grund.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jo, jo, Netværk. Alt dette har jeg læst før. Endda flere gange. Det er der således ikke noget nyt i. Det, jeg anfægter i citatet, er blot den underliggende påstand, at Flensborgfarerne kommer fra alle egne af Kongeriget, og den tror jeg altså ikke på. Jeg tror snarere på "snapsegrænseteorien".

Jeg har ved et par lejligheder selv hærget Flensborg, men det har rigtignok været, fordi jeg har været i byen i en ganske anden anledning, hvorfor jeg lige så godt kunne benytte lejligheden til lidt hobby.

Men at tage fra Sjælland til Flensborg alene for lidt hobbyvirksomhed: No way. Besparelsen æder sig selv op i transport plus alt det løse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er da rigtigt at der ikke er så meget nyt under solen, heller ikke fra min side, men Liderligfyr sørgede lige for at en væsentlig problemstilling blev gentaget, denne gang på hans måde, og tak for det - det gør ikke noget at et emne ikke lægges død, bare fordi det har været debatteret tidligere.

Det sker forøvrigt med så meget der har været oppe at vende før - ikke kun dette emne.

Nu er jeg ret overbevist om, dels at desværre meget der burde kunne forsøges i denne branche ikke kan forsøges på grund af en idiotisk lovgivning om rufferi, der diskriminerer et helt liberalt serviceerhverv, men også at en del kunne forsøges, der ikke ville komme mere i konflikt med loven, end sådan som risikoen allerede består ved overhovedet at beskæftige sig med denne branche, hvor meget man end bestræber sig på at være så lovlydig som overhovedet muligt.

Herunder at fraværet af indlysende potentiel profitabel pris konkurrence, ikke nødvendigvis skyldes at der ville være piger, som selvfølgelig havde gjort det, hvis de så det som en mulighed.

@Knajt

Mon ikke de piger du kender til har manglet en god revisor og eller advokat - forstår at de kan være uundværlige i hele det minefelt rufferiloven udgør.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Er der bare EEN herinde som kan svare mig på følgende:

Hvorfor skulle pigerne ændre forretningsmodel og eller konkurrere på priserne. Hvad er der i det for pigerne?

Værket skriver igen og igen om ovenstående. Det eneste han mangler at argumentere for, er hvad pigerne får ud af det? Jeg kan simpelthen ikke få øje på det.

For ville eller kunne de få noget ud af det, var det gjort for længst.

Lucky Luke tråden omhandler hvorfor man ikke prøver at røre ved prisen, NÅR KLINIKKEN IKKE KAN FÅ DET TIL AT HÆNGE SAMMEN! Så nej ikke en ny prisdebat og ja pigerne kan få noget ud af det, nemlig beholde den arbejdsplads, som de er ved at miste!

Så i skal ikke opfatte det som alle piger skal sætte priserne ned, men mere et spørgsmål, hvorfor dem der ikke har så mange kunder, af den ene eller anden årsag, ikke prøver at kæmpe for forretningen?

Borendex Flensborg er en mindre by på 90.000 indbyggere. I denne by er der hver dag, ca 80-90 piger på arbejde i klinikkerne. Til sammenligning burde der være 1000-1200 piger på arbejde hver dag i Kbh, det er der jo slet ikke! Og det er selvom i har svenskertrykket.

Nej Flensborg skulle nok have ca 30 piger på arbejde hver dag, de sidste 60 er der for at dække danskernes behov.

Du kender selv Swan thaimassage, pigerne dernede siger, at ca 80 % af deres kunder er dansker :)

Da du kan spare mellem 500-625 kr på 30 min, så kommer kundernefra Århus og ned og over til og med Odense. Evt vil mænd fra odense/ århus kombinere det med indkøb for at gøre gevinsten større. I dette område bor der altså 1,5-2 millioner danskere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Da du kan spare mellem 500-625 kr på 30 min, så kommer kundernefra Århus og ned og over til og med Odense. Evt vil mænd fra odense/ århus kombinere det med indkøb for at gøre gevinsten større. I dette område bor der altså 1,5-2 millioner danskere.

Tak for bidraget, Liderligfyr. Det anerkender jo, at "snapsegrænsen" eksisterer, omend den ligger en kende nordligere/østligere, end jeg havde regnet med :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, liderligfyr har da en væsentlig pointe. Jeg undrer mig også over, at denne branche ikke agerer mere efter de frie markedskræfter og at der ikke tænkes mere ”kreativt” med priser og ydelser/tilbud i bestræbelserne på at undgå lukning eller TV-kiggeri, som liderligfyr beskriver.

Hvilke priser kan markedet bære? Det er som sådan uinteressant, hvor meget eller hvor lidt priserne er faldet eller steget over tid – det afgørende er, hvor meget har køberne i lommen til den udbudte service. Med lavvande i de fleste budgetter, vil der alt andet lige blive prioriteret anderledes end da vi kunne købe hele verden, som en vis politiker gav udtryk for.

Hvem interesserede sig for om man kunne købe det samme rugbrød til næsten halv pris i Rema1000, hvis man var vant til at handle i Brugsen – altså rent metaforisk? Og hvis man så skulle køre lidt ekstra km til Rema1000, var det vel udelukket! Jeg vil vove den påstand, at vi som nation er mere prisbevidste end nogensinde og selv Bilka har opdaget, at det ikke er nok, at omtale sig som billigst – der er hård konkurrence i stort set alle brancher i dag og flere tager en fridag og får repareret bilen i Flensburg og handler lidt øl og vand samtidig. Der er x-antal kunder med x-antal kroner og det er, hvad ”butikkerne” skal dele imellem sig og de dygtigste kan lave forretning og de mindre dygtige må lukke.

Nu skal man passe på med sammenligninger med andre brancher, men fornylig stod de ansatte i SAS i det dilemma, at de enten skulle gå ned i løn eller lukke. Her har den enkelte givetvis spurgt sig selv om, hvad der gavner ”mig” på længere sigt og truffet sit valg. Hvis et Thaisted mangler kunder, så er der noget, der tyder på, at man ”vælger” at lukke fremfor at tage kampen op med priser og ydelser/tilbud og det har jeg ingen forklaring på andet end man sagtens kan undvære indtægten.

Som BorendeX beskriver, er der naturligvis en ”snapsegrænse”, men den er måske blevet mere flydende end tidligere og genstand for nærmere kalkulering. Hvis man skal have skiftet sin gearkasse i slæden og man kan få det gjort i Flensburg – få fyldt bilen op med øl og vand og samtidig hygge sig lidt i 3-4 timer, alt sammen for det samme, som det ville have kostet kun for værkstedet i Øster Bøvling, så tror jeg, at flere vælger at få mere ”valuta for pengene”.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Borendex Flensborg er en mindre by på 90.000 indbyggere. I denne by er der hver dag, ca 80-90 piger på arbejde i klinikkerne. Til sammenligning burde der være 1000-1200 piger på arbejde hver dag i Kbh, det er der jo slet ikke! Og det er selvom i har svenskertrykket.

Det er der faktisk, alene thaipiger er der nok 600-800 stk. af, fordelt på min. 120 massage steder.

-OD

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er der faktisk, alene thaipiger er der nok 600-800 stk. af, fordelt på min. 120 massage steder.

-OD

Er der virkelig så mange, det havde jeg aldrig gættet.

Tilbage til tråden: Mon ikke en del af det handler om at branchen på ingen måde er transparent? Det jeg tænker er at det er meget uigennemsigtigt hvordan ydelserne leveres af de forskellige piger. Nok bruger vi dette forum, men det er trods alt begrænset hvor mange der læser det. For mig er prisen ikke en synderlig væsentlig faktor, det er langt vigtigere at pigen er dansk, at jeg kender stedet og ydelsen er den jeg ønsker.

Jeg tror iøvrigt heller ikke pigerne er specielt loyale overfor den enkelte klinik, man kan bare se hvor mange der arbejder forskellige steder og jeg gætter på at de piger der kan finde ud af at holde aftaler godt kan finde arbejde andre steder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

hej, tror at prisen vil holde sig i ro i et stykke tid pga af krisen,, eller vil flere piger forlade branchen,

hvis du kigger på annonceligth ser du at flere "amatør" tager det samme som "prof" pigerne....

så tror der er et stort ønske om at presse prisen op, ser flere og flere med en ½ time til 1100-og derover....

nogle piger kan jo bære en højre prise end andre, det jo afhænge af alder, service osv.

men pigerne må erkende jo højre prisen kommer op, jo mindre bliver kunde kredsen....

samt så bidrager man til at udlænding tænker, i DK kan jeg byde det til så og så, og stadigvæk tjene bedre end hjemme.

det en svær en, både for pigerne og kunderne, de vil som alle andre tjene mest muligt, vi vil som køber, betale mindst og få mest... særligt vel jyderne ;)

prøvemanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

men pigerne må erkende jo højre prisen kommer op, jo mindre bliver kunde kredsen....

Problemet er - efter min mening - at det erkender de netop ikke. De bliver stædige eller hvad de bliver, holder fast i priserne - og ser TV.

Selv om jeg har et godt stykke til Flensborg, kører jeg næsten altid derned (og køber lidt drikkevarer mm. til at dække benzinudgifterne), ikke kun for at spare penge, men fordi jeg ikke længere har lyst til at bidrage til det danske cirkus.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Går ikke udfra der er 600-800 thaipiger på arbejde hver dag i Kbh! Kan godt være der er så mange i alt. De 80-90 piger i Flensborg, er dem der er på arbejde den enkelte dag. Nu er sammenligningen med Kbh også lidt dårlig, da mange svenskere valfarter dertil, ligesom danskere til Flensborg. Men kig i ekstrabladet under Esbjerg, den har ca samme str som Flensborg ;)

En på chatten, som mente han havde insiderviden, sagde der var karteldannelser. At man ikke bare frit kunne sætte priserne ned, for så ville man blive udsat for trusler eller risikere klinikken blev brændt ned. Forholder det sig virkelig sådan?

Må yvonne ikke konstatere hun ikke er så lækker som nikita darling, og tage konsekvensen af dette, og prøve at sætte priserne ned for at lokke mænd til?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Går ikke udfra der er 600-800 thaipiger på arbejde hver dag i Kbh! Kan godt være der er så mange i alt.

Hvad bygger du det på?

Som du sikkert har læst i nogle af de andre tråde, har jeg besøgt de fleste af thaistederne i Københavnsområdet.

Så det er ikke bare et gæt, der er ikke nogen af de ca. 100 steder jeg har besøgt der er lukket inden for de sidste 2½ år,

og der kommer hele tiden nye steder til, der er helt sikkert flere steder end jeg lige er opmærksom på.

Det er ikke pga. af nogle svenskere besøger stederne, mange ligger i omegnskommunerne.

Jeg taler lidt med pigerne på stederne, på sawadee f.eks., er der nogle der har arbejde nok til 14 timers vagt dagligt!

Det er måske også en af grundende til at det står sløjt til på de mere traditionelle kliniker.

-OD

Hvor ved du det fra?

Samme svar som ovenfor.

-OD

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg bygger det ikke på noget reelt viden, men kan omformulere spørgsmålet. De 100 klinikker du omtaler, sidder der 6-8 piger der hele tiden? Er der 6-8 behandler rum? Eller er der 6-8 måske 10 piger der deles om vagterne? Det skal alligevel være nogle ret store klinikker hvis der er 6-8 piger der arbejder der hele tiden.

De 600-800 piger, er det prostituerede, altså nogen du kan gå ind og købe 30 min sex af? Eller er mange af dem massage+ evt hj???

I Flensborg er der 80-90 Prostituerede hver dag, derudover er der også thaimassagesteder, hvor du evt kan få et hj oveni

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg bygger det ikke på noget reelt viden, men kan omformulere spørgsmålet. De 100 klinikker du omtaler, sidder der 6-8 piger der hele tiden? Er der 6-8 behandler rum? Eller er der 6-8 måske 10 piger der deles om vagterne? Det skal alligevel være nogle ret store klinikker hvis der er 6-8 piger der arbejder der hele tiden.

De 600-800 piger, er det prostituerede, altså nogen du kan gå ind og købe 30 min sex af? Eller er mange af dem massage+ evt hj???

I Flensborg er der 80-90 Prostituerede hver dag, derudover er der også thaimassagesteder, hvor du evt kan få et hj oveni

Nu er det "kun" ca. 100 steder af af de omtalte 120 steder jeg har fundet frem til, jeg har besøgt. (der er helt sikkert flere, ikke alle annoncere)

På de større steder er der 8 piger og ned til de helt små steder hvor der kun er 2 piger, og de arbejder ikke alle hele dagen, de fleste har jo åbent i mange timer dagligt.

De fleste steder er massage og hånd + lidt mere, og vel 1/3 decideret bordeller, dette er et skøn, da jeg normalt foretrækker massage med hånd.

-OD

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Det er der faktisk, alene thaipiger er der nok 600-800 stk. af, fordelt på min. 120 massage steder.

-OD

OD- er der virkelig 4 til 5 piger i gennemsnit pr massageklinik?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...