Hop til indhold
Gæst

Eroguides funktion som smagsdommer

Recommended Posts

Gæst

Foranlediget af Rejsenetværks (lange ;) og) fyldestgørende anmeldelse af Molou Magic kom jeg til at tænke på, hvilken funktion dette forum her egentlig har. Udover det åbenlyse med at anbefale gode piger/steder og advare imod dårlige piger/steder. Samt generel informere at sex, massage, escort og prostitution som det hedder.

viewtopic.php?f=10&t=2553

Som jeg ser det, er der temmelig meget magt forbundet med dette forums anmeldelser. Særligt de garvede herinde, tror jeg, kan skaffe en pige et (større) livsgrundlag (eller ødelægge et). Det er selvfølgelig også helt rimeligt og mere information er altid godt, når man skal træffe det rigtige (og dyre) valg. Der er en håndfuld piger herinde som får rigtig meget opmærksomhed og bliver rost til skyerne. Og må da indrømme, at det også er dem, jeg har tænkt mig at prøve. De sidste 4600kr. jeg har brugt på pigebesøg, er direkte foranlediget af positive anmeldelser på dette site (det er jo en jungle derude, så vejledning er virkelig kærkommen :) og tak for det).

Er dette site (og til dels .com og VL) brugere smagsdommere og jury over pigerne og, hvor meget magt har vi, over pigerne mulighed for at opbygge sig et navn og en stabil (ikke ubetydelig) indtægtkilde?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man skal læse og forstå anmeldelser med et gran salt, og kun betragte dem som vejledende.

Der er jo stor forskel på hvad vi hver især ønsker og tænder på, ... dagsform osv.

Jeg skrev f.eks. en negativ anmeldelse om "Kinesisk pige" og til min store overraskelse stod kunderne

nærmest i kø for at opleve hende snakke i telefon under seancen, og er vist det mest læste emne herinde.

På den anden side forventer jeg ikke at se en negativ anmeldelse af en pige der er aktiv på

forummet?

VH

OD

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kommer vist lidt an på, hvorfor man er herinde.

Jeg ønsker i mine anmeldelser udelukkende at give en god/dårlig oplevelse videre, og det er egentlig det. Jeg har altid forsøgt at være fair og frem for alt holde en sober tone.

Jeg har dog været hos piger, som jeg ikke har anmeldt. Jeg husker en, hvor oplevelsen var så ringe, at jeg af hensyn til pigen selv helt undlod at skrive noget, og hos en anden, der havde fået pæne anmeldelser herinde, var det helt tydeligt, at der var selve dagsformen, der var noget galt med – hvilket vel kan ske for alle. Heller ikke i dette tilfælde fandt jeg det fair at anmelde.

Jeg bliver altid lidt ked af det på standens vegne, når jeg ser åbenlyst unfair anmeldelser

Del dette indlæg


Link til indlæg

Magt og magt... hvor mange købesexkunder læser med her 1-5% ?

Som jeg ser det er alle anmeldelserne underholdende at læse og skrive,

som alle andre typer anmeldelser (film, musik, mad mv..) beror de på personlige oplevelser og er altid subjektiv. Læserne bør læse med forbehold !

Gode anmeldelser og anbefalinger giver nok flere besøgende og piger som er aktive i fora har den fordel at de er mere synlige frem for en "anonym" pige, det giver jo god reklameværdi.

Skal man følge/lytte til de garvede anmeldere, tja det er ikke altid en god ide, fordi man tit er farvet af piger som man besøger ofte og svinger godt med, det er ikke ensbetydende med at en ny gæst kan forvente den samme oplevelse.

Jeg vil sige at en ny og frisk anmelder kan være mere objektiv.

Jeg tror generelt vi er tilbageholdende med at give kritik, medmindre det er grelle tilfælde.

Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

hej, det da en tanke...

men en af de ting som kan være problemet, er at alle anmeldelserne er jo den subjektive opfattelser af det møde kunde har haft...

hvad gør en oplevelse positivt for en, kan jo være det som gør det negativt for en anden, så at sige...

anmeldelse negativt eller positivt, enhver har værdi, hvis det sobert, fortæller hvad der var godt, eller dårligt...

personligt har jeg når jeg læser en anmeldelse, har jeg det i tankerne.

men problemet er nok, at det er mange penge i det både for kunderne og pigerne, og har ikke hørt om mange som har fået pengene tilbage hvis oplevelse har været dårligt...

måske en oplagt emme for ludernes fagforening at arbejde på, en klage mulighed over dårlige oplevelserne/service ved medlemmer, med mulighed for refundering penge, ved dårlige service leveret af medlemmer, ligesom nogle byggefirmaer har med at de reklamere med at være medlem af "byggefond" hvor man kan klage over dårlige udført arbejde osv.

Jeg har selv advaret mod en pige, uden at jeg begrundet, hvorfor jeg ikke kunne anbefale den omtalt pige, var det forkert?

burde jeg havde forklaret hvorfor jeg ikke kunne anbefale hende..

så jeg har koste en pige penge...

gav det mig magt? eller vejledte jeg?

pigerne skifter navn og så starter forfra, så selv om man advare andre imod en bestemt pige, er det nemt for pigerne at "snyde" dårlige anmeldelser, og genstarte karrieren.

Eller som det er set, at pigerne angriber/kritisere anmeldelser eller kunde, og kæmper for deres mening af besøgt, eller betvivler om besøge har fundet sted...

farligt er det hvis stederne indføre censur over anmeldelserne, så nogle piger ikke må anmeldelse negativt eller positivt

Om vi er smagsdommer+jury, jo hvem skulle ellers være det, hvis ikke brugerne/kunderne?

måske noget at magten er flytte, men jeg vil sige det godt, at brugerne/kunderne har fået den i stedet for... hvis man maner magten er flytte....

citat: Dårlig omtale er ikke bedre end ingen omtale.

Simon Spies

prøvemanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det vil glæde mig meget, hvis min anmeldelse fører til at Malou Magic opnår en meromsætning, men mindst lige så meget som det glæder mig på hendes vegne, håber jeg at mænd, der foranlediget af min anmeldelse måtte vælge at lægge de mange penge et besøg koster hos hende, når de forlader hende igen, stadig mener at de traf en rigtig beslutning?

Herom kan de jo selv vælge at berette efterfølgende, vil med interesse læse deres anmeldelse, og tror selv på at Malou Magic borger, hovedsageligt for den gentagne gode oplevelse.

Måske har vi magt? Håber dog at vi anmeldere flest ikke tænker på vore rolle som magtfuld, for det at skrive anmeldelser bør ske i en ydmyg balance mellem respekt for pigens forretning, og vi mænds ønske om at lægge et for de fleste af os meget stort pengebeløb for 30 hurtige minutter, eller længere tid.

Ikke magt, men indflydelse, evnen til at påvirke næste gæst beslutningsgrundlag, udgør for mig et væsentligt motiv, samt da ikke mindst alle de interesserede kommentarer trådforløbet efterfølgende ofte afstedkommer.

En anmeldelse skal først og fremmest være troværdig og vække tillid hos læseren, her hjælper nok eget over år opbyggede Nicks, tilsyneladende ry herfor?

Men vil godt erkende at jeg er hurtigere på tasterne til at skrive en positiv anmeldelse, end jeg ville være til at skrive en negativ. Vil godt skrive en efter overbevisning tilstræbt fair negativ anmeldelse, men vil også stikke fingeren i jorden en ekstra gang, føle efter før jeg gør det, for tænk, hvis årsagen til ens mindre gode oplevelse i virkelighede mere lå hos en selv, end hos pigen, og er det min fornemmelse at det kunne være tilfældet, skriver jeg ikke den anmeldelse - af respekt for pigens forretning.

Det er nok rigtigt at særligt profilerede, og eller aktive piger i forum står sig bedre på score tavlen over gode anmeldelser, men der er også set eksempler på formodningsvist plantede kontra anmeldelser, mistænkt som havende til hensigt at skade pigen - her har moderator og vi selv en forpligtelse til at være særligt på vagt.

Fremme har det også over årene været, at nogle har ment at det har forekommet at skribenter har forsøgt intimideret piger til at yde fordele, af frygt for en dårlig anmeldelse, som at piger har ydet fordele til gengæld for gode anmeldelser.

Hertil må det ikke komme, vi skal ikke have skjult product placement i forum på Eroguide.dk

Er der særlige forhold, der gør sig gældende omkring ens anmeldelse, bør det klart fremgå af anmeldelsen. Eksempelvis at jeg havde vundet mit besøg hos Malou Magic, her sparede 600 kr på en opgradering fra enkeltydelsen Dansk til 30 standard minutter.

I den forbindelse vil jeg godt indrømme, at havde oplevelsen mod forventning været en skuffelse, ja så ville jeg have undladt at skrive en negativ anmeldelse, omstændighederne ved besøget taget i betragtning.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

men problemet er nok, at det er mange penge i det både for kunderne og pigerne, og har ikke hørt om mange som har fået pengene tilbage hvis oplevelse har været dårligt...

måske en oplagt emme for ludernes fagforening at arbejde på, en klage mulighed over dårlige oplevelserne/service ved medlemmer, med mulighed for refundering penge, ved dårlige service leveret af medlemmer, ligesom nogle byggefirmaer har med at de reklamere med at være medlem af "byggefond" hvor man kan klage over dårlige udført arbejde osv.

Ideen er god nok men...

jeg tror desværre ikke det er muligt så længe branchen ikke legaliseres fuldt ud.

Vi kan jo ingen gang betale med kreditkort eller få en faktura på besøget, hvordan skulle en klage håndteres, det er dit ord mod pigens.

Og tit kan der være ting eller attitude med ved pigen som gør du mister lysten. Er det pigens skyld eller er det manden der er noget galt med ? Disse ting er virkelig svært at vurdere i en klage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Jeg tror at den eneste rigtige måde at anmelde på, er at skrive om ens oplevelse, som den blev oplevet.

Vi skal som brugere og købere af købesex, fortælle hvordan det var, at besøge den ene eller den anden prostituerede.

Hvis vi begynder at tage ansvar for den prostituerede, går projektet med anmeldelsen skævt. Kvinden kan have haft en større skænderi med sin samlever, hendes mor døde måske tre dage får end hun tog penge for en service. Eller måske tænder hun ikke på anmelderen, valgte at modtage honoraret, i stedet for at sige nej, og det må så være sexleverandørens ansvar, og ingen andens, at salget og leverancen gik galt, og at resultatet så blev en dårlig anmeldelse.

Ingen røg uden brand. Positivt som negativt.

En enkelt brokrøv kan levere noget som er uretfærdigt eller falsk, men hvis der kommer flere negative anmeldelser, så er det fordi der er noget galt.

Skriv ærligt, lad være med at censurere dig selv. Har den prostituerede haft en dårlig dagsform, vil andre komme hende til undsætning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er meget rigtigt Stump, men der skal 2 til at danse Tango, hvoraf den ene part udgøres af en selv.

Det synes jeg forpligtiger på en eller anden vis, særligt hvis du kan veje og for og imod, når du tænker efter :?:

Der er jo næppe nogle af os der forelægger udkastet for sexarbejder til kommentar, før vi poster, hvilket vi ejheller skal, men det forpligtiger til gengæld, særligt når vi er kritisk, at gøre os til subjektiv dommer over andres indsats.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Det er meget rigtigt Stump, men der skal 2 til at danse Tango, hvoraf den ene part udgøres af en selv.

Det synes jeg forpligtiger på en eller anden vis, særligt hvis du kan veje og for og imod, når du tænker efter :?:

Der er jo næppe nogle af os der forelægger udkastet for sexarbejder til kommentar, før vi poster, hvilket vi ejheller skal, men det forpligtiger til gengæld, særligt når vi er kritisk, at gøre os til subjektiv dommer over andres indsats.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Jeg er uenig med dig. Den professionelle sexarbejder, skal tackle situationer i deres arbejde, som de kommer. Hvis ens oplevelse med en prostitueret er atypisk i forhold til andre kunders, kommer de som har haft de gode oplevelser, kvinden til undsætning.

Hvordan er det, har kunden ikke altid ret?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej, men hvoffor faen er dette aspekt så altid med i dine mange og lange skriverier? :x Du jamrer dig ustandseligt over, at du har en beskeden indkomst, og at du er nødt til at tage til Tyskland o.s.v. o.s.v.

Selv efter din fremragende anmeldelse af Malou, som jeg anerkender som et mesterværk, kan du ikke nære dig: I dit førstfølgende indlæg kommer du ind på snakken om priser i DK og Tyskland, og som jeg læser det, når du frem til konklusionen, at Tyskland egentlig er bedst – og herved kommer du faktisk til at dementere din egen anmeldelse af Malou :( .

Det er sgu' synd for Malou Magic :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min holdning til at Tyskland er bedre end hjemme er velkendt, har intet med Malou at gøre, og er i øvrigt ikke af mig nævnt i denne tråd i sammenhæng med emnet.

Uanset at det nogle irriterer at det nævnes, udgør udgiften til 30 minutter en i anmeldelses sammenhæng afgørende faktor, for læseren omkring en beslutning, der når den er truffet ikke kan omgøres, pengene derfor er brugt - uanset prisen er velkendt, sætter det faktoren branche generelt i perspektiv at den nævnes, og har igen intet som helst specifikt med Malou at gøre, som den hele tråd ikke har det, andet end at Stumpen tog afsæt i min anmeldelse for emnet generelt i sin åbning af tråden.

At jeg nævner at kunden ikke altid har ret, at penge ikke skal være gud, er fuldstændig uden sammenhæng med at prisniveauet, udgør en afgørende faktor for den bredere forbrugers købekraft.

Om prisen er 100 kr eller 1000 kr, afgør ikke om kunden har ret, og udelukker ikke at sælger kan have ret, det beror på situationen, som den rent faktisk er forløbet, som hver part ser herpå.

Jeg jamrer mig ikke over en beskeden indkomst, har altid blot konstateret, samt at jeg i øvrigt kunne købe sex 1 - 2 gange om måneden hjemme, hvilket er mere end mange med en højere indkomst end min, med alle de udgifter de har vil kunne.

Blot til illustration af hvorfor jeg så alligevels vælger at rejse ud for at bruge de samme penge, jeg kunne have fået flere halve eller hele timer for, sex oftere end jeg får, hvis jeg blev hjemme.

Så jo prisen for sex udgør en så central faktor når vi taler værdi af anmeldelser, for os der køber sex, at det altid er aldeles relevant at nævne, og gentage prisen i sammenhæng hermed - har igen intet med Malou som sådan at gøre, at gøre det til det, må stå helt for anden person regning, jeg har ikke gjort det.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nå, jeg tillader mig lige at blande mig, igen igen...

Nu er jeg en af de "heldige" der ikke er blevet anmeldt herinde, men det til trods, så læser jeg med på de forskellige anmeldelser m.v. (blot fordi jeg er skide nysgerrig af natur).

En ting jeg dog gerne vil stille spørgsmålstegn ved er, den her tese med, at man tager penge for en service og så har den også bare at være sublim. For det første, så er en tango (i denne forbindelse sex) bedst, når man er to om det. Hvis den ene forventer at få alt serveret på et sølvfad og i øvrigt uden indsats, når man nu trods alt har betalt for det, så bliver det helt sikkert ikke den fedeste oplevelse.

Når tango nu er bedst, når der er to (eller flere ;) ) involveret, så er der også sådan en ting som kemi. Kemi er ikke uvæsentligt - heller ikke selvom man har betalt for oplevelsen.

Når alt kommer til alt, så er det vel heller ikke fedt, at være sammen med en, der bare agerer maskine? Vi er også bare mennesker og har de samme problemer med unger, mand, arbejde/studie, hverdagstrummerum osv. som alle andre også møder - det er vel netop derfor vi kan relatere til andre mennesker og også være empatiske og omsorgsfulde :)

Bortset fra det, så er jeg ganske sikker på, at et forum som EroGuide, ikke er uvæsentligt i forhold til kundestrømmen hos os piger. Der er ikke så mange af os herinde (ikke aktive), men de få der er, får bestemt altid pæne ord med på vejen. :)

Men jeg er ret sikker på, at de fleste anmeldelser er temmelig subjektive... Nej, det er jeg faktisk fuldstændig sikker på. Og hvor man er subjektiv, skal man, som modtager, altid være kritisk.

Selvklart, så er der nogle anmeldelser, hvor selv jeg sidder og tænker mit. Jeg husker noget med en telefon :lol: Og ingen tvivl hersker om, at når der er en dårlig anmeldelse af en pige herinde, så er der raskt flere der stemmer i med "hende skal jeg godt nok ikke besøge" - så ja, de anmeldelser der bliver givet, har bestemt noget at sige. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det med anmelderser er hulens svært.

1. Man har lige investeret en større mængde penge, så man forventer en sublim oplevelse. Og man naturligvis er pigens bedste oplevelse gennem længere tid. Når jeg selv er på arbejde, ja så er der altså forskel på min indsats fra dag til dag :)

2. Der er milevidt til forskel på, hvad god sex er for den enkelte. Personligt lægger jeg mig ikke ned og forventer at blive betjent. Tværtimod fungerer jeg absolut bedst, med piger der ikke har noget imod jeg er den styrende og aktive, og absolut godt ved hvad jeg vil have. Har simpelthen for meget krudt i røven, til bare ligge og blive betjent ;) Så denne slags piger, får jo topkarakterer af mig. Hvorimod det ikke giver en så god oplevelse ved piger, der ikke har lyst til at give sig hen, de opfatter formentlig mig, som lidt "anmassende"

3. kemien har også meget at sige. Bare den måde man taler på har uendelig meget at sige. Se bare Martins indlæg om Cherie, der er bund og grund, bare er kommunikationsmåden der er gået helt galt. Cherie har åbenbart en direkte måde at kommunikere på, og det falder ikke i Martins smag. Man kan så se i tråden, at der er andre den tiltaler :-) igen smag og behag

4. hvordan ser en smuk kvinde ud???? smag og behag

5. hvordan er et godt bj? smag og behag

Prøver selv at skrive mange anmeldelser. Både gode, dårlige og dem midt imellem oplevelser. Specielt dem midt i mellem, er lidt svære at skrive, da man hverken siger jubii eller øv. Det bliver heller ikke til så gode anmeldelser. Kunne være fedt hvis flere gjorde det samme, så ville der formentlig lægge flere anmeldelser på den samme pige. Så man kan sortere lidt i de gode og dårlige ting om pigen, og danne sit eget indtryk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Netværk.

Jeg forstår ikke din afvisning af, at det intet har med anmeldelsen af Malou at gøre.

Du skriver i selvsamme streng som 4. indlæg efter din anmeldelse af Malou:

"Der er ikke noget jeg hellere ville end at opsøge det hjemlige udbud mere end jeg gør, men når tilfældet er at der i praksis ikke tilbydes en ramme om købesex som en helheds oplevelse, som jeg kan forliges med for den udgift købesex udgør, må jeg nødvendigvis opsøge koncepter i Tyskland, der understøtter min primær præference for sådan som et bordelbesøg kan foregå.

Men den dag stedet med de rette piger, vil målrette et attråværdigt nichetilbud, og vi er nok mænd der vil lægge nok af vores forbrug hos dem, hvis de gør det, ja så er jeg parat til at vende både blikket og, forstår jeg, det af nogle opleves, skrive talentet mod grønnere hjemlige græsgange".

Du må undskylde, men jeg læser altså dette som en spand kold vand i hovedet på den pige, du lige (til reduceret pris!) har rost til skyerne: Jeg er ikke blevet tilbudt rammen for en helhedsoplevelse, vi har her i landet ikke stedet med de rette piger med det rette tilbud.

Det er da at lægge distance til den anmeldelse, du lige har postet: "Tak for oplevelsen, havde den været til normal pris, havde det været for dyrt". Det er præcis her jeg mener, det er synd for Malou.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Helt enig, Liderligfyr. Jeg vil blot tilføje: Kemien er altafgørende

Men... der er vel stadig én, som har betalt for en vare, og én som skal levere varen, eller hvad?

Den professionelle kvinde holder sin private personlighed, sine likes and dislikes, tilbage, og leverer varen, uanset om hendes kunde er aktiv eller ej.

Det er nogenlunde den måde, jeg har tjent mine penge på, i helt andre erhverv. Skab tillid til dig selv, få jobbet eller opgaven, og lever på en måde, i en kvalitet, og til en pris, så arbejdsgiveren ikke fyrer dig, eller så kunden kommer tilbage.

Er det ikke sådan du, Borende X, og I andre overlever økonomisk?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stump:

I en perfekt verden, så er det også sådan. Men købesex er, for mig, ikke det samme som det almindelige erhvervsliv.

Dine kunder skal også gøre noget aktivt, før end at hele dit salg er vellykket. De bliver nødt til at kommunikere før end du ved hvad de egentlig vil have. Og hvis de så snakker negativt om dig ude i byen, på baggrund af noget, som de ikke har kommunikeret frem til dig, så er det sgu træls at blive bedømt negativt, når du ikke har haft en chance i helvede for at ændre på det ;)

Og nej, den der har sagt at kunden altid har ret, har aldrig været i et servicefag. Ganske som den der har sagt, at det ikke er størrelsen men gørelsen, har haft en lille pik :lol:

Vi er ikke tankelæsere...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Stump:

I en perfekt verden, så er det også sådan. Men købesex er, for mig, ikke det samme som det almindelige erhvervsliv.

Dine kunder skal også gøre noget aktivt, før end at hele dit salg er vellykket. De bliver nødt til at kommunikere før end du ved hvad de egentlig vil have. Og hvis de så snakker negativt om dig ude i byen, på baggrund af noget, som de ikke har kommunikeret frem til dig, så er det sgu træls at blive bedømt negativt, når du ikke har haft en chance i helvede for at ændre på det ;)

Og nej, den der har sagt at kunden altid har ret, har aldrig været i et servicefag. Ganske som den der har sagt, at det ikke er størrelsen men gørelsen, har haft en lille pik :lol:

Vi er ikke tankelæsere...

Min bemærkning om kunden som altid har ret, var tænkt som en morsomhed. Den fungerede så ikke, ærgerligt.

Jeg giver dig ret, i at kunden skal yde sit, fortælle hvad han forventer. Hvad hans ismer er, hvis han har nogen, osv.

Det gør jeg altid selv. At det så bliver for meget for nogle prostituerede, er så en anden sag.

Men anmeldelser, det er jo det som det handler om. Forum som dette er en del af sex køb og salg virkeligheden. Og jeg synes at den som skriver anmeldelser, skal skrive det som han oplevede det. Han kan jo så passende fortælle om mulig tvivl om egen indsats, osv. ved samme lejlighed.

Men at man skal tænke sig specielt meget om, specielt når man kritiserer, mener jeg er forkert. nej, man skal ikke skyde med ansvarsløse spredehagl, men fortælle hvordan man oplevede det.

Hvis man som sexkøber ikke gør det, giver man potientielle kunder til samme sexarbejder et forkert indtryk, og derved kan sexkunder blive vildledt til at investere i noget som næsten er dømt til at mislykkes.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stump:

I en perfekt verden, så er det også sådan. Men købesex er, for mig, ikke det samme som det almindelige erhvervsliv.

Dine kunder skal også gøre noget aktivt, før end at hele dit salg er vellykket. De bliver nødt til at kommunikere før end du ved hvad de egentlig vil have. Og hvis de så snakker negativt om dig ude i byen, på baggrund af noget, som de ikke har kommunikeret frem til dig, så er det sgu træls at blive bedømt negativt, når du ikke har haft en chance i helvede for at ændre på det ;)

Og nej, den der har sagt at kunden altid har ret, har aldrig været i et servicefag. Ganske som den der har sagt, at det ikke er størrelsen men gørelsen, har haft en lille pik :lol:

Vi er ikke tankelæsere...

Det kræver så også at det kan lade sig at kommunikere med den erhvervsdrivende/udøvende, og at henvendelsen bliver besvaret, for ellers er det jo ikke muligt at ændre på opfattelsen, andet end at denne bliver negativ. Det kaldes rettidig omhu.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kræver så også at det kan lade sig at kommunikere med den erhvervsdrivende/udøvende, og at henvendelsen bliver besvaret, for at ændre opfattelsen og det ikke skal blive negativt.

Jeg er enig i at kommunikationen er vigtig, men jeg har også oplevet nogle piger som har et fast "program" som de kører igennem, derfor kan oplevelsen virke upersonligt og mekanisk.

Kemi er afgørende for en god service, men jeg tvivler på at kemien er i top hver gang man møder en ny pige, jeg møder mange nye piger og hver gang er det en ny udfordring... så nogle gange er det sublimt oplevelse, andre gange "so so" og få gange dårligt, jeg ser det som en del af spillet/legen...

Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kræver så også at det kan lade sig at kommunikere med den erhvervsdrivende/udøvende, og at henvendelsen bliver besvaret, for ellers er det jo ikke muligt at ændre på opfattelsen, andet end at denne bliver negativ. Det kaldes rettidig omhu.

Jeg kan godt mærke, at du stadig er negativ over, at det glippede med din mail til mig. Jeg har skrevet en lang PM til dig, som jeg ikke har fået svar på, hvor jeg har forklaret dig hvad der er gået galt og i øvrigt også beklaget!

Det er fint, at din opfattelse af mig er blevet negativ, men jeg vil simpelthen ikke blive ved med at høre for det!

For ja, jeg er enig. Kommunikation er vanvittig vigtigt og også noget som jeg gør et kæmpe stort nummer ud af. Det kan ske, at teknikken driller og derfor har langt de fleste af os også flere muligheder for kontakt :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan godt mærke, at du stadig er negativ over, at det glippede med din mail til mig. Jeg har skrevet en lang PM til dig, som jeg ikke har fået svar på, hvor jeg har forklaret dig hvad der er gået galt og i øvrigt også beklaget!

Det er fint, at din opfattelse af mig er blevet negativ, men jeg vil simpelthen ikke blive ved med at høre for det!

For ja, jeg er enig. Kommunikation er vanvittig vigtigt og også noget som jeg gør et kæmpe stort nummer ud af. Det kan ske, at teknikken driller og derfor har langt de fleste af os også flere muligheder for kontakt :)

Ja jeg har jo også sendt et par sms til dig da jeg var i fredericia, hvor du kunne bestemme dag og tid, dem er der heller ikke reageret på, så at der er andre muligheder, ja det er da rigtig nok, jeg kan forøvrigt ikke få vist din PM, så du behøver ikke at brokke dig. :evil: Så jeg er nok ikke den eneste af os to der er negativt indstillet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...