Hop til indhold
Rejsenetværk

Præmiesex med Malou Magic

Recommended Posts

Som det må være de fleste aktive læsere på Eroguide.dk bekendt, der har Malou afholdt en meget populær navnekonkurrence i forum, der endte med at hun valgte vinder forslaget Malou Magic - godt forslag, godt valg af vinder :)

Læs også brugeren Heinos underholdende og inspirerende anmeldelse af hans besøg hos Malou Magic.

Jeg selv var så heldig at vinde 1 af 4 trøstepræmier fordi jeg, mente hun, havde bidraget aktivt og positivt i forum, under navnekonkurrencen. Det er/var jeg selvfølgelig lykkelig for, men desværre endte tråden op i en taktløs given sine trøstpræmier fra sig, udenom Malou, jeg selv fik en af en jeg ikke ønskede at modtage den af, gav den videre til Nille, og sådan kørte den tråd helt af sporet indtil Malou, stilfærdigt, men forståeligt gjorde os opmærksom på at hun var skuffet, pointerede at det var hende der nok skulle afgøre hvem der skulle have hvems trøstepræmier :oops:

Derfor forhørte jeg mig pm om jeg stadig havde min egen trøstpræmie tilgode, det havde jeg. Præmien bestod af 1 gang dansk, mod at jeg opgraderede til fransk og dansk, jeg bad om en opgradering til en halv standard time, hvilket jeg betalte 500 kr for.

Søndag den 4 november havde hun en lang ene vagt hos Sexy Club fra kl 12 - 22:

SexyClub

Vandtårnsvej 68, 1.sal

(egen indgang)

2860 Søborg

Tlf: 3966 5737

http://www.sexyclub.dk/

På Google maps

http://maps.google.dk/maps?q=Vandt%C3%A ... 8borg&z=15

Malou Magic

http://www.sexyclub.dk/girls/malou6/index.html

- magiske kvinde :P

Det var derfor bare at finde vejen til Gladsaxe :!::!:

Indtog kl 12 30 1 stk 20 mg Levitra uden hvilken enhver købesex oplevelse, for mig er dømt til at mislykkes, fandt metroen til Forum station, skiftede til bus 250 S, hvor jeg ankom sidste stoppested, før det navnkundig bordel SexyClub, fandt rækværket/passagen langs, til venstre for autoværkstedet, der førte ned til en stejl høj udvendig trappe, ad hvilken jeg bevægede mig op til besøgets første spændingsfelt - døren indtil magiske Maloue.

Både en ringeklokke og et skilt med "Bank hårdt på" mødte mig, jeg ringede på og bankede på - hårdt :)

Kl var nu 13 30, den venlige telefondame åbnede for mig, gjorde opmærksom på at der var 20 - 25 minutters ventetid, om jeg ville vente? Det ville jeg mægtig gerne, og hun førte mig til venterummet, spurgte om jeg ønskede en kop kaffe, takkede ja, bad om sort kaffe.

Kort efter serverede hun kaffen i en porcelænskop med underkop, kaffen de serverer hos Sexy Club mens du venter er Instant.

Rummet var stort, er udstyret med en 3 personers sort sofa, hvor man sidder virkelig godt, håndvask, der er et lille hjørnebord med en lampe, et lille rundt sofabord. Af lekture kune der vælges mellem et nr af Tidens mand årgang 2008, FHM Magazine årgang 2007 og et bilmagasin årgang 2012.

Prøvede at koncentrere mig om en årets bartender konkurence i FHM Magazine, mens jeg indtog min kaffe, men tankerne var et helt andet sted - og pludselig skete det.

Der blev banket på efter ca 25 minutter, ind kom hun, allerede her havde jeg tydeligvis noget at glæde mig til, vi gav hånd, præsenterede os for hinanden, og i hendes øjne var nicket Rejsenetværk hende klart bekendt, vi kendte jo hinanden fra forum og chat, vi var straks godt på bølgelængde.

Vi fulgtes til bollerummet, hvor vi fik en god snak om Eroguide, hendes vellykkede navnekonkurrence, løst og fast herom. Hun spurgte, kender du musikkken, et kort øjeblik var jeg usikker men så genkendte jeg.

Queen A kind of Magic

- Freddie Mercury

http://www.youtube.com/watch?v=NLxN0wpFoP8

Den havde hun indført som dæmpet ledsagemusik, under akten, som en understregning af at hun nu er Malou Magic - magiske Malou - godt fundet på, og syntes jeg meget vellykket som dæmpet baggrundsmusik under akten.

Jeg erlagde 500 kr, hun gik med pengene, imens klædte jeg mig af, lagde tøjet på stolen i hjørnet, besteg de 2 trin op til den forhøjede halvrunde store bolleplatform, spændt ventende på at hun skulle komme tilbage til mig.

Ende og sidevæg var beklædt med hvert sit aflange spejl, hvor man kunne følge med i vores fælles anstrengelser undervejs - altid en god detalje på et bordel, synes jeg.

Kort efter var hun tilbage, i egen næsten nøgne flotte figur, bundløs, frie bryster, pakket ind i et sort chemise sæt, det var tid at kaste os ud i det jeg var kommet for først og fremmest, selvom vi begge godt kunne lide at snakke, så vi kastede os ud i det.

Vi lagde ud med at tungekysse, kramme tæt og rigtig rigtig dejligt, før det var ned i vandret position stadig tæt omslyngede. Hun satte sig lidt ovenpå mig mens jeg holdt hende tæt ind til mig, blev som et brystbarn igen, slikkede og sugde løs på hendes store bryster, så jeg lige måtte spørge om det var iorden med hver den pind der sad i hvert brystvorte - det var det, fortsatte derfor lystigt.

På et tidspunkt kigger hun på mig med et skævt grin, og siger - du er allerede ifærd med at skrive, og det måtte jeg jo blankt erkende at jeg var inde i mit hoved undervejs, vi lå der og var i fuld gang :?

Nå videre, slap brysterne, kiggede nedefra og op i hendes varme skælmske øjne, nussede hende bag øret, kælede for det flotte lange røde hår, det var tid til et godt blowjob, lillemand var nu stiv nok hertil, og hun satte rutineret kondom på med munden, mens jeg erklærede, sommetider er det godt bare at blive betjent, lagde mig på rygen, og bare nød hendes varme mund om min pik, mens hun arbejdede os frem til, at det nu var tid til finalen samlejet.

Hun spurgte om jeg specielt var til sko i sengen, da det ikke var tilfældet smed hun de sorte stiletter hun havde på.

Bad hende smide chemisen, det gjorde hun, rejste sig i fuldt nøgent flor, vendte herefter bagdelen mod mig, jeg skilte ballerne, fortalte hvor meget jeg nød synet af stjenen og skamlæberne, det var tid til at trænge ind i hende bagfra, hvilket jeg nu gjorde.

Tog godt fat om hofterne på Maloue, og øgede intensiteten i samlejet til fuld kadance, undervejs stønnede hun mere og mere, jo hårdere jeg tog hende. Trak mig ud uden at komme, hun kiggede intenst på min pik og roste den for at være flot, det havde ingen glædespige tidligere gjort.

Nu skiftede vi til missionæren, tæt omslyngede fortsatte vi til jeg måtte erkende at jeg ikke ville komme, spurgte om hun ville gøre mig færdig med hånden, det ville hun gerne, spurgte mig om det skulle være uden kondom udover hendes bryster, det måtte det gerne :P

Hun gik rutineret til værks med hånden om min pik, med for og baghånd, øget hårdhed, men komme gjorde jeg ikke, bad om selv at måtte gøre mig færdig, hun slap og løftede sit ene store bryst op mod penis glans, til sidst kom jeg i en ordentlig spiller, som det egentlig undrede mig skulle til, men det er ikke et særsyn for mig, selv under skøn købesex, er bare noget jeg må forliges med.

Der var vel gået ca 25 minutter, vi havde nået alt vi skulle, der manglede ikke noget, skønt havde det været, Malou tørrede mig og sig grundigt efter med køkkenrullen, vi gearede ned et par minutter, jeg spurgte om jeg kunne få et bad.

Hun førte mig til det rummelige badeværelse, anbefalede at jeg tog bad siddende i badekarret, gjorde det, det fungerede fint, bankede på, blev ført tilbage til bollerummet.

Under påklædningen snakkede vi videre, chatten, beretninger, Nilles og mine Tysklands ture osv - hun sagde at jeg var den første mand hun havde mødt der snakker mere end hende.

Imens kom den næste gæst, og det var tid for mig til at holde inde med talestrømmen, komme ud af døren, så forretningen kunne gå videre. Spurgte til om der var et bollerum og et venterum mere, der var et bollerum mere, men kun et venterum.

Hun sagde jeg kunne se det andet bollerum, men hurtigt, fik kigget, så jeg kunne få med i min beretning at der er et rødt og et blåt bollerum.

Vi sagde pænt farvel, med en fornemmelse hos mig af at vores fælles relation til forum og chat på Eroguide.dk, havde forløst en nysgerrighed hos os begge omkring den anden, der på en positiv måde havde bidraget til at vores samvær havde forløbet så godt som det gjorde.

Nu skulle næste mand ikke vente længere på grund af mig, teledamen fulgte mig ud, vi sagde farvel i døren, hun formanede mig at trappen er stejl, at jeg skulle holde godt fat i gelænderet på vej ned, det lykkedes at komme problemfrit ned af trappen, fandt 250 S hjemad, en skøn oplevelse rigere med Malou Magic.

Malou kan varmt anbefales, og jeg er lykkelig for at jeg vandt en trøstpæmie. Ikke grundet besparelsen på 600 kr på den halve time, men fordi jeg aldrig selv ville have valgt hende som emne for en købesex oplevelse, for er selv som 47 årig så ung-model fikseret at valget ellers altid falder på en ung model.

Malou skriver ikke sin alder, men hun er en velholdt voksen flot kvinde, der kan et og andet i en seng sammen med en mand, som det er værd gå efter, når der skal vælges mellem unge og mere modne kvinder i branchen.

Hendes travlhed på dagens vagt, kan tyde på at flere og flere finder ud af det samme som jeg, denne søndag den 4 november sammen med Malou Magic hos sexy Club :)

Skal du være den næste i magiske Malou's favn - i fald ja, skriv da en anmeldelse efterfølgende af din oplevelse i forum på Eroguide.dk, og vær med til at sprede det glade budskab til gavn for den næste, og den næste igen i rækken af glade gæster hos Malou på hendes vagter hos:

SexyClub

http://www.sexyclub.dk/index.html

Vordingborgpigerne

http://www.vordingborgpigerne.dk/

Bordellet SexyClub

SexyClub har et renomme for at stå tilbage for visse andre toneangivende massageklinikker, bedømt på indtryk af intereor og finish, hviket stedet også gør, men når det er sagt, må jeg sige at jeg egentlig blev positivt overrasket under mit besøg. Havde forventet at forskellene i sammenligning med de flotteste andre klinikker, ville springe mere i øjnene, end tilfældet var for eget vedkommende.

Først og fremmest er stedet rummeligt, fordelt på en stor entre, forhall, et stort venteum, med en 3 personers sofa der har en virkelig god siddekomfort, og så er rummet udstyret med en håndvask - tag bare tandbørsten med, måske det øger chancen for at pigen kysser ;)

Badeværelset er fin, stor med kar, brus, toilet og håndvask. Der er alle muligheder for at udviske alle spor, falde upåagtet tilbage i dagens dont.

Men bevares, friske farver eller nyt tapet ville da hjælpe, selvom rummener på ingen måde tager sig laset ud. Måske en tur i Ikea efter et nyt sofabord, hjørnebord og lampe til venterummet, kunne komme på som et punkt til næste personalemøde?

Der er således intet på disse parametrer, der får mig til af disse grunde at fravælge SexyClub til fordel for andre af branchens vitterligt flottere klinikker.

Ejheller selvom stedet serverer Instant for gæsterne, kan bestemt drikkes, men foretrækker nu en god mocca.

Først og sidst er det pigerne og den service de yder der tæller, her har SexyClub tydeligvis, og bedømt på egen oplevelse med Malou Magic et fortjent, bedste ry.

Grannys House

http://grannyshouse.dk/

Passerede på vej til SexyClub ovennævnte sted, som nærmeste nabo til SexyClub, det så smadder hyggeligt ud gennem vinduet, ville have sluttet af med kaffe og kage efter besøget hos Malou, men der var desværre lukket - men fortæl fortæl, hvis en af jer vælger at begynde eller slutte et besøg hos naboen, med et besøg på Grannys House.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Go'aften Rejse!

Vil bare lige skamrose dig, for din helt igennem fremragende anmeldelse af Malou og hendes færdigheder..Du kommer gennem hele registret, til stor fornøjelse for læseren... :)

Lige præcis her kommer dine skrivetalenter til sin ret... Vi vil meget heller læse om dine udfoldelser på div. danske bordeller, end dine evindelige teorier og omskrevne budskaber.... ;) Fisse snak foretrækkes.

Derfor kan jeg varmt anbefale YOGA træning..Det giver smidighed, så hånden kan nå om i baglommen og gribe muldvarpen.. ;)

Skulle du blive tændt på endnu et besøg i den danske hovedstad, vil jeg med forventningens glæde, se frem et endu en anmeldelse fra dig hånd.

Et godt råd kunne være...Besøg Granny House før, køb rigeligt og medbring på Sexy House..De har en sød tand på stedet.. :)

Tak for sidst :)

VH Ludvig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for rosen til alle :)

Selvtak for sidst Ludvig, det var hyggeligt, men vi ses jo nok igen fremadrettet, velkommen er du igen.

Der er ikke noget jeg hellere ville end at opsøge det hjemlige udbud mere end jeg gør, men når tilfældet er at der i praksis ikke tilbydes en ramme om købesex som en helheds oplevelse, som jeg kan forliges med for den udgift købesex udgør, må jeg nødvendigvis opsøge koncepter i Tyskland, der understøtter min primær præference for sådan som et bordelbesøg kan foregå.

Men den dag stedet med de rette piger, vil målrette et attråværdigt nichetilbud, og vi er nok mænd der vil lægge nok af vores forbrug hos dem, hvis de gør det, ja så er jeg parat til at vende både blikket og, forstår jeg, det af nogle opleves, skrive talentet mod grønnere hjemlige græsgange.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejsenetværk.

Sikke en god anmeldelse og perfekt, du havde en dejlig stund med Malou Magic.

Når det kommer til Malou Magic, oversætter jeg magic med fortryllende. Men det skal på ingen måde skille os ad :)

He he hvis du snakker ligeså meget, som du skriver, tror jeg på, at selv Malou Magic kommer til kort ;)

De bedste hilsner,

Heino.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejsenetværk,

God anmeldelse. Kan godt lide at du får en beskrivelse af stedet med. Er altid rart at vide hvordan lokalerne er og om indgangen er diskret.

Måtte dog sidde og grine lidt for mig selv da jeg læste om Granny House.. I et kort øjeblik troede jeg at det var en bordel med modne kvinder, men efter et besøg på hjemmesiden kunne jeg se at jeg var lidt galt på den.. Konceptet kunne ellers være fint med kvinder i +50 alderen :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

.. Konceptet kunne ellers være fint med kvinder i +50 alderen :-)

De findes. Læste en artikel om et foto udstilling. Der var bla foto af en tysk (tror jeg hun var) dame på 70, som sad nøgen og ventede på den faste husbuk (nydansk udtryk) hun havde haft besøg af de sidste 50 år. Der var stadig penge indvolveret. :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Hej RN

Som jeg læser dine beretning og dine store problemer med at få specielt udløsning

og med at få den op at stå selv med piller, så tror jeg faktisk du burde opsøge en hjernevrider

kunne snildt være din egen hjerne som blokerer og det er da

synd når du ofrer så mange penge på besøg specielt i tyskland

ja selvfølgelig hvis det er dig ligemeget så kan vi andre jo også være det.. :P

Men jeg talte forøvrigt med en akkupunktør om det og han sagde

hvis dyret ikke vil så kan der være noget i vejen med dig, og er der ikke

det så er det din egen hjerne der af en eller anden grund blokerer

og det kan en god hjernevrider gøre meget ved..

PS du er jo stadig ung, vi andre gamle der er problemet ofte fysisk

og får man en viagra så står dyret og udløsning plejer ikke at være et problem..

faktisk går det tit for stærkt..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Knajt

Stadig ung 47 år - bum bum, tak ialt fald :)

Ja det er nok hjernen den er gal med - eksempelvis er det ikke det smarteste midt under akten at tænke på, nå hvordan beskriver jeg lige at nu er vi kommet hertil, og det så Malou ligefrem kunne se det på mig :?

Fundamentalt set er det ikke nødvendigvis fysikken, men ja nok i nogen grad psyken der blokerer?

Som jeg fortalte Malou, der håber jeg at jeg kan fokusere på kvinder i en mere moden alder, skulle jeg kunne score, hvad jeg ikke kan, men at jeg når jeg skal betale for sex, der har jeg kun fokus på de de model smukke unge model typer, og at en glædespige en gang i den forbindelse havde sagt til mig at jeg var ødelagt af 20 års købesex - har nu ikke sammenlagt købt sex så længe, men har blot for ca 10 siden opgivet at prøve på at score, herefter målrettet opsøgt købesex, under samtidig overholdelse af privatøkonomisk ansvarlighed.

Men jeg synes også at en ung pige der ikke har født, og er stram oftest har givet mig en oplevelse af varme om pikken, har været våd, velsagtens hjulpet lidt på vej med glidecreme, sådan at jeg ved egen drift under samlejet har kunnet komme naturligt - og ja nok også hjulpet på vej af at jeg i den grad nyder synet imens og undervejs af en så sindssyg smuk ung pige.

Foreksempel gik der 8 minutter fra start til slut sammen med 21 årige fortryllende smukke høje blonde Nadja hos Artemis i Berlin. Det kan en købesex kvinde på 35 +/- bare ikke konkurrere med inde i mit skæve urealistiske hoved, så hun ramte nok meget plet, hende der vurderede mit forbrug af købesx's indflydelse på min pige præference.

Men det er ikke en gang sikkert at jeg kan gennemføre med en ung model, har oplevet ikke at kunne med både unge og modne kvinde i betalingssituationen.

Det som Levitra trods alt gør, er at jeg kan få erektion, af en kærlig pige hånd, eller for egen hånd undervejs, jeg kan også gennemføre samlejet, men desværre langtfra hvergang afslutte ved at komme i kondomet under samlejet.

Når jeg ikke kan masturberer pigen mig til at komme, og når det heller ikke virker, overtager jeg selv i en kadance, for at nå i hus, der ikke burde være nødvendigt.

Basalt set synes problemet ikke at være fysisk, men nok et langt stykke psykisk, men så længe omstændighederne er gangbang, tidskøb og en ekstrem fokus på kondom hele vejen fra fransk med til afslutning med i en betalingssituation, tror jeg ikke en hjernevrider kan hjælpe med til at ændre herpå.

Hvis man som visse andre bare kunne holde kæft, gå ud og knalde nogle købepiger, og prale af det bagefter, som det er mig blevet tilrådet nogle gange, ville det måske alt sammen være mig noget mere ukompliceret, men mit forhold til købesex og baggrunden for at ty hertil er ikke ukompliceret, det er blot ukompliceret at købe i den udstrækning jeg har råd.

Når det som for mig er et samlet spørgsmål, om kommunikation, indtryk og interaktion fra før, til under og efter akten, gør det det givet ikke lettere at komme fra oral betjening til erektion, til samleje og endelig udløsning under samlejet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det ikke mere en historie og kommentarer der skal holdes under mere private forhold og ikke blandet ind med anmeldelsen af Malou, der nu er druknet i manglende erektioner og andre lign ting.

Del dette indlæg


Link til indlæg

En anmeldelse består af det som man selv lægger i den og de reaktioner der kommer herpå - herom kan enhver tænke sit.

Jeg fortæller gerne det lidt mere, som nogle andre nok, og det helt ok ikke gør, om det der er godt og mindre godt, sådan som mit liv med købesex er.

Når det ikke altid går som det helst skulle gøre, skal det ihvertfald ikke stå åben om årsagen hertil består på sælger siden, når jeg ved at årsagen i mit tilfælde består på køber siden af købs og salgs situationen.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg fortæller gerne det lidt mere, som nogle andre nok, og det helt ok ikke gør, om det der er godt og mindre godt, sådan som mit liv med købesex er.

Øh hva? Der gik da vist lige lidt kludder i sætningskonstruktionerne :)

Fin anmeldelse!

Vil dog sige, at en anmeldelses-tråd primært bør handle om anmeldelsen, og at nye emner der eventuelt dukker på i tråden, bør oprettes som nye tråde under "Generelt debat" eller tilsvarende forum.

Men spørgsmål om man seksuelt kan blive ødelagt af købesex er ganske interessant. Måske der burde oprettes en tråd under generelt debat om dette?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Filosof

Ja det er formentlig mere relevant hvordan købesex påvirker os på godt og mindre godt, os der køber, end vi vanligvis inkluderer her i forum?

Det er altid sælger siden der fokuseres på, men nu gav Knajten bolden op, jeg greb den, og hører dialogen ikke til her, kunne du jo oprette en debat under Generel debat, hvis du synes.

Dog vil jeg fastslå at jeg i min personlige situation, ikke gerne nogensinde havde undværet de oplevelser købesex har givet mig, og jeg er trods alt lykkelig for at det har været økonomisk muligt for mig at forbruge købesex, formentlig modsat en del andre, der af lignende årsager som mine, kunne føle behovet for at købe sex.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var nu ikke møntet på anmeldelsen, der var fin men lidt omstændig.

jeg skriver rigtig mange anmeldelser på en hobbyblog så jeg vil anbefale følgende når du nu så godt kan lidt at skrive meget ekstra på dine tekster.

Del dem mere op så os der kun er ude efter pigen kan springe det andet over. Eks:

A. Indledning

B. Logistik og stedet

C. Pigen og agten

D. Andre tanker

E. Konklusion

Tricket er at holde punkt C fokuseret og punkt E kort og præcis. Så kan pige fikserede drenge som mig gå lige til flæsket og andre læsere der bliver provokeret af holdninger om gangbang, tyskland og hvad ved jeg springe de andre tanker over.

Og så burde lange psykiske og fysiske udredninger nok deles med din

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Plasker

Det er nogle rigtig gode råd, som jeg i et vist omfang følger når jeg skriver beretninger om mine ture til Tyskland, men som jeg ærlig talt ikke havde skænket en tanke, om samme kunne være relevant for en, for mit vedkommende sjælden kortere anmeldelse af en oplevelse i det hjemlige marked.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Tja når du nok fortæller Rn hvordan han skal gribe sine beretninger an

Så burde du da stave rigtig ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja Knajten, og akkupunktør staves akupunktør, og sådan er der så meget! Jeg synes ikke, at det er fair at slå hinanden oven i hovedet med kritik af stavemåde, man kan forstå meningen, hvis man tænker lidt selv, og alle gør deres bedste for at udtrykke sig. En ærgerlig bemærkning. :cry:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Ja Knajten, og akkupunktør staves akupunktør, og sådan er der så meget! Jeg synes ikke, at det er fair at slå hinanden oven i hovedet med kritik af stavemåde, man kan forstå meningen, hvis man tænker lidt selv, og alle gør deres bedste for at udtrykke sig. En ærgerlig bemærkning. :cry:

Det vil jeg da ikke helt give dig ret i , når det er en skribent der ellers skriver fint

er det da ok, jeg ville ikke have noget imod at blive rettet, det er noget andet

hvis man er ordblind, men det kan man jo se på skriveriet med det samme og

så holder man kaje..

F eks skriver RN tit at han agede en pige, men det hedder aede

og sådanne småfelj irriterer mig fordi manden kan jo godt skrive

og hvis ingen fortæller om sådan en lille fejl så fortsætter man jo med at begå samme fejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...