Hop til indhold
Rejsenetværk

Stederne hvor vi køber sex

Recommended Posts

Nu køber jeg selv kun sex undtagelsesvist i den hjemlig branche, når der er et interessant nok tilbud, afvigende fra sådan som det nu en gang foregår på hjemlige bordeller.

Men jeg følger da med på de hjemlige klinikkers hjemmesider, og anmeldelserne af oplevelser hos dem.

Mit indtryk er at en række klinikker skiller sig ud i toppen af udbudet, dels på pigerne der arbejder der, dels på indretning og sådan noget som serveringen.

Betragtet på det indbyrdes forhold, klarer de sig tildsyneladende hver for sig godt på hver deres parametrer. Kendetegnet basalt set ved både at have toppiger og topservice på kerneydelsen købesex.

Alligevel finder jeg det interessant at et team i branchen, både kan drive 3 klinikker og tiltrække stadig flere nye debutanter, tilsyneladende udover trenden ellers, klinikkerne indbyrdes, når de gør så lidt ud af deres hjemmesider som tilfældet er, de ikke en gang præsenterer billeder, og søger at fremhæve indretning og fremtoning af stedet.

Her tænker jeg på:

Eventyrpigerne

http://www.eventyrpigerne.dk/

Sexy Club

http://www.sexyclub.dk/

Vordingborgpigerne

http://www.vordingborgpigerne.dk/

Efter hvad man hen af vejen har kunnet læse sig til, skiller de sig heller ikke ud på at have gjort noget særligt ud af indretning og møblering. Måske er der god grund til ikke at have billeder af stederne - dog uden jeg på nogen måder sidder med indtrykket af at disse klinikker giver indtryk af mangel på vedligehold, der er rent og på sin vis indbydende, er det mit indtryk på anden hånd.

Helt modsat eksempelvis:

Cassiopeia Stars

http://www.cassiopeiastars.dk/forside.asp

Seduction Girls

http://www.seductiongirls.net/

Pussy Galore's

http://www.pussygalores.dk/

Flotte informative hjemmesider, hvor stil og indretning præsenteres, og hvor der virkelig er gjort noget ud af at lokalerne skal fremstå lidt i en klasse for sig, IRL som på nettet, de skiller sig positivt ud fra mængden på disse parametrer.

Jeg har i erindring mit ene, men meget succesfulde besøg hos Cassiopeia Stars for år tilbage, hvor telefondamen spurgte hvilken kaffe jeg gerne ville have, jeg bestilte og fik en espresso, der blev serveret i kop med underkop på en bakke, med sukker til og et stykke Rittersport.

Her var besøget allerede startet godt med den ventetid der var, modsat forstår jeg at man bliver budt et krus instant kaffe i ventetiden hos de 3 førstnævnte klinikker. I min verden gør det en forskel, da instant i min optik ikke er rigtig kaffe.

Men instant klinikkerne har jo i lighed med de 3 sidstnævnte ry for søde humørfyldte teledamer, i telefonen som i modtagelsen på klinikken. Spørgsmålet er så om det bare er mig der er en detail petitesse rytter, eller er det tilfældet helt generelt at når bare personale, teledamer som glædespiger leverer den ægte vare, personlig service, indlevelse, glædespigerne god positiv engageret sex, ja så er det af så tilpas mindre betydning, ikke for alle, men åbenbart for mange gæster i branchen, at klinikker som de 3 sidstnævnte gør så meget ud af at indrette deres klinikker, fremæve samme på deres hjemmesider, at disse gæster ikke vægter dette særligt højt?

Kan det også spille ind om klinikkerne har, eller ikke har tilknyttet piger, der på helt unik vis har udviklet sig til et personligt brand hos efterspørgslen til købesex?

Her tænker jeg på 2 piger i branchen:

Nikita Darling

http://www.nikitadarling.dk/

Der jo har sit virke hos de 3 førstnævnte klinikker.

Gina Faith

http://www.gina-faith.dk/

Hun har sit virke hos:

Club Amazing

http://www.club-amazing.dk/index.html

De har begge over tid været meget aktive i forum på nettet, og de skriver begge ekseptionelt godt. Man sidder tilbage med det indtryk, at vel nok har de øje for branding værdien, men at det egentlig først og sidst, ikke er derfor de gør det, men fordi de virkelig har lyst til at skrive og engagere sig i det omfang de gør det.

Kan sådanne 2 brands have så stor en afledt betydning for de steder hvor de arbejder, at det kompenserer helt og aldeles for, eksempelvis at disse klinikker fremstår øjnefaldende mindre eksklusivt som lokalitet end eksempelvis de 3 sidstnævnte klinikker?

Udgør det modsat i sammenligning et manglende aktiv i profileringen af eget sted, at de flottere indrettede klinikker, trods en service og et team af piger der er fuldt på højde med de 3 førstnævnte, de ikke samtidig har sådanne personlige brands tilknyttet?

Kunne klinikker generelt potentielt skærpe profilen i ly af et personligt brand, hvis de har en mutter eller en glædespige der kan trække så meget opmærksomhed omkring sin person, at det smitter mærkbart af på tilgang af gæster og dermed omsætning, udover den stærke position de allerede har som veletablerede klinikker med et stærkt navn, høj troværdighed, ry for flotte piger og god service, her aldrig at forglemme teledamen, der er jo er den første vi hilser på under vort besøg.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kan jo egentlig siges meget kortere, Rejse.

Pigerne arbejder dér, hvor de har de bedst, hvor de lige synes, at der er den bedste stemning og de bedste forhold (og der taler jeg ikke om indretningen) Jeg går i hvert fald mere op i miljø og kollegaer frem for tapetet.

Gæsterne besøger (som oftest) de steder hvor deres yndlingspige er, eller måske bare lige hende, de havde udset, eller dér hvor de bare har været mest heldige med deres oplevelser.

Og når alt kommer til alt... Så er det vel for pokker oplevelsen... Sexen... Pigen som er det betydningsfulde, og i den sammenhæng er tapetet da osse ligegyldigt. Eller osse er der noget, jeg helt har misforstået. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej ND

Jeg tror bestemt ikke der er noget som du har misforstået, for i sin kerne er det vel for både piger og mænd helt som du skitserer, herom er sikkert de færreste uenige.

Men når det er sagt, så består en helhedsoplevelse vel når alt kommer til alt, vel af en række for den enkelte mere eller mindre væsentlige sekundære faktorer.

Jeg læste for meget længe siden en artikel i Børsen, der postulerede at forskellen på dansk og amerikansk erhversliv skulle være at danske virksomheder bruger 90 % af ressourcerne på udviklingen af produktets kvalitet, mens amerikanerne brugte 90 % af resourcerne på markedsføringen af deres produkt.

Det må alt andet lige være et udtryk for at overdrivelse fremmer forståelsen, men et eller andet sted er der nok et gran af sandhed i udsagnet?

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at hvis ellers produktet er basalt set førsteklasses, som tilfældet efter alt at dømme er hos alle de nævnte klinikker, uagtet billedligt talt forskellen på hvor flot tapetet er, der kan det have afgørende betydning for hvor god en gennemslagskraft den enkelte klinik har i markedet med sit budskab til slutbrugeren, om de enten vægter at performe optimalt, eller de aktivt kan og faktisk performer optimalt, eksempelvis ved at et personligt brand brænder så godt igennem til slutbrugeren, som foreksempel Gina Faith og Nikita Darling.

Velsagtens i modsætning til en del andre, går jeg meget op i detaljen, og jeg mener helt grundlæggende at et website udover billeder af de skønne glædespiger, også bør have billeder af hvordan stedet er indrettet.

Når det ikke er tilfældet og stederne tilsyneladende har stor succes, på trods heraf i en for en umiddelbar betragtning ret ligeværdig konkurrence med klinikker, der både er flottere indrettet, har visuelt flottere og mere informative hjemmesider, hvor man rent faktisk kan se hvordan stedet er indrettet, ja så må det for mig at se skyldes at de performer lige præcis det bedre i sin markedsføring ellers, direkte, som mere indirekte, end tilfældet er med de klinikker der et flottest indrettet, der gør mere ud af serveringen af kaffen etc :)

Det skal på alle måder opfattes som ros for en evne til at brænde igennem i branchen udover det sædvanlige, men også som en opfordring til de andre om at kigge indad, for med konstruktivt kritiske øjne at afsøge eget bagland for ressourcer der ikke kun kan, men som selvfølgelig også skal ville, hvis de kan, der kan personificere og performe under pseudonym, hvis muligt på lignende vis, som de 3 klinikker kan, som du er tilknyttet.

Både Seduction Girls og Cassiopeia Stars har periodevis været aktive i forum på nettet, udvist initiativ udover det sædvanlige i branchen, men i det væsentlige har de gjort det nærmest anonymt under firma brandet, og ikke synligt eksempelvis personificeret ved mutter.

Man skal ikke underkende betydningen heraf, uanset man ved at man leverer service, indtryk og kulisser der er førsteklasses.

Det er ikke uden grund at store virksomheder der sælger læskedrikke, sportsudstyr, rejser etc, gør dette i dyre domme med kendte navne i spidsen, uagtet at ham eller hende der har været med til at udvikle eller sælge produktet ved 100 x så meget om virksomheden/produket, som den kendis der bliver hyret til formålet - det gør de simpelthen fordi det sælger, og at det ikke alene er nok at produktet er førsteklasses.

For bordelbranchen er fordelen at det er ganske gratis at omsætte det særlige talent for kommunikation, der måtte findes internt, man skal bare låse op for potentialet - unlock your potential :) - den har jeg ikke selv fundet på, men jeg ville gerne have fundet på den :cry:;)

Til inspiration for teledamer og mutre :)

Nespresso

http://www.nespresso.com/#/dk/dk

Summerbird

http://www.summerbird.dk/

Men pas på at pigerne ikke spiser sig nye former til, mellem gæsterne 8-)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Ganske kort..Hvorfor driver du ikke et bordel?

Tror at det ville få en forholdsvis kort levetid, Ludvig. Der ville være så mange OG MEGET LANGE

regler og forordninger, at ingen piger ville arbejde der... 8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Der skal godt nok væsentlig mere end en espresso til at imponere mig!!! lokalerne har da en vis betydning, meeennnnn er absolut ikke det afgørende i beslutningsprocessen. Dog kan det irritere mig, hvis hjemmesiden ikke indeholder noget så basalt som priser.

En af mine egne favoritpiger, er Cassandra fra koldingstudio.... hun opererer i et ældre lokale, med en madras ovre i hjørnet. Der er ingen vindue i lokalet, så luften er lidt "tung"..... kan huske første gang jeg kom der, tænkte bare det er løgn og var ved at gå igen.... Men i guder, hvor er jeg glad for jeg ikke gjorde det!!!! hvilken en pige........ Så Nikita har ret, det er sgu sexen og oplevelsen med pigen man kommer for

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Vil f.. give Rejse ret for en gangs skyld. Det er altså lækkert når lokalerne er lækre, og at man kan se på hjemmesiden hvad et er for et sted. Lækre piger er der mange af, så den ekstra dimension kommer fra det der er udenom.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse..

Fordi det hurtigt ville gå fallit. Netværket ville anstændigvis være nødt til at tage de tyske priser, som han i årevis har advokeret for at få indført herhjemme :lol::lol::lol: :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Århuselsker

Men de andre har jo ret i at det er pigerne og servicen, der er vigtigst, hvilket jeg også har understreget hele vejen at jeg selv mener.

Men det ændrer ikke noget ved at omgivelserne som sexen foregår i er meget forskellige. Her er det så at jeg anser det for en præstation at de 3 førstnævnte steder klarer sig så godt i konkurrencen med de 3 sidstnævnte, når der dels ikke har udviklet sig det indtryk på nettet at det skyldes en markant forskel i kvalitet på de vigtigste primære parametrer, det samtidig skulle være tilfældet at de 3 sidstnævnte steder har så afgørende styrker på de sekundære parametrer i sammenligning med de 3 førstnævnte såvel på nettet som IRL?

Sidstnævnte kan jo vælge at se det som en mulighed for at de kan udnytte deres fordele på de sekundære parametrer, til at søge opnået mere fokus herpå i markedet.

Eksempelvis ved at kommunikere mere, bedre og mere nick identificerbart?

I øvrigt så er der faldet dom i Schweiz for at det nu er tilladt at sælge billigere uoriginale kaffekapsler der passer til Nespresso.

De kan allerede købes på nettet:

Billige kaffekapsler

http://www.billige-kaffekapsler.dk/

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mit indspark til dette emne.

Danmark er for lille til stordrift og luksus omgivelser, jeg tror ikke det særligt velset at tænke radikalt eller lave store ændringer i denne branche...måske hænger det sammen, Janteloven og ordsproget "den, der lever skjult, lever godt"...

Jeg synes det er en skam, at vi danske mænd ikke kan opleve den luksus og helhedsoplevelse herhjemme, som man kan mange steder i udlandet.

Der mange er flotte og gennemførte bordeller, massagesteder, FKK-klubber, stripklub-bordeller.

i verden. Jeg har besøg flere steder hvor jeg bare sagde WOW, det her bare fedt og luksuriøst, jeg troede ikke der fandtes luksus-steder som disse på jorden.... alle mænd burde opleve disse steder mindst en gang i livet...

Sex-oplevelsen er selvfølgelig det vigtigste, men er omgivelserne, værelserne (især venteværelserne), toilet/bad for ringe eller for simple. Så trækker det ned.

Jeg er enig i at Cassiopeia Stars, Seduction Girls, Pussy Galore har gode lokaler og lækkert dekoreret.

Måske de bedste bordelværelser i KBH? Jeg kan lide alle 3 steder.

Men det er ingenting i forhold til hvad jeg har oplevet i udlandet.

Her er nogle eksempler på luksus omgivelser og bordelværelser.

http://stiletto-brothel.com.au/sydney/tour/

http://www.k5relax.com/rooms

http://www.showmefire.com.au/tour.aspx

http://www.traum-paradies.de/traumparad ... ente_1.htm

http://www.royalgirl.de/etablissement-berlin.html

http://www.kamilla-dee.com/loveroom.htm

Par steder fra Rusland, som jeg har besøgt:

Jeg tror aldrig vi vil få noget lignende op at stå i Danmark, men mere fokus på bedre værelser og indretning og kundepleje er helt klar velkommen, jeg tror helt sikkert at det vil højne stemningen/oplevelsen hos både piger og drenge.

Spørgsmålet er hvem skal betale for investeringen, muttre/ejerne, pigerne eller kunderne?

Jeg tror i disse krisetider er det endnu sværere at få nogen til at investere i luksus. Tendensen er nærmest modsat, alt skal desværre være discount og simpel.

RN du må rejse for at opleve luksus, desværre...

Nille.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det er nogle rigtig flotte og luksuriøse steder du viser nille, ingen tvivl om det! Men det vil også være meget dyrt at lave. Med et evt købesexforbud hængene over hovederne, hvor mange banker tror du så, vil være med til at finansere det? Pigerne, er det man kalder for enkeltmandsfirmaer. Hvis de ikke har oprettet sig som aktieselskab eller lignende, kan de risikere at hæfte for sådan en investering personligt. Det lagt sammen med man mister sit vellønnede job, kan nok fjerne noget af lysten til at investere i det :-)

Derudover skal det siges, vi har et lidt anspændt forhold til købesex i Danmark, hvilket går at kunderne foretrækker et så diskret sted som muligt..... Sådan nogle storbordeller, er jo ikke specielt distræte , så tror faktisk ikke det ville trække så mange kunder, som der skal til, for at dække investeringen :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Nille

Ja vi må rejse for at opleve luksus i den stil som du linker til, men nu var mit ærinde at få mutre og piger til at sammenligne eget sted, egne faciliteter, kaffen og andet godt med niveauet hos andre steder i branchen, gøre det i en dansk kontekst.

Altså på et grundlag af de forskelle der allerede er på de steder der findes, og ikke hvad der eventuelt kunne investeres i istedet.

Der er tilsyneladende investeret pænt mere i huset nogle steder, end tilfældet er andre steder, men den gode oplevelse koster lige meget uanset.

Der skal så lidt til at forbedre oplevelsen af traktementet, porcelænet, kaffen, chokoladen til, at det næppe slår bunden ud af budgettet af den grund - det kan man godt overveje selvom gæsterne ikke direkte beder om det fremfor et krus instant.

Eller også kunne de der positivt sig adskiller allerede, gøre mere for at fremhæve det i egen interesse.

Eller er det sådan at den største barriere udgøres af at gæsterne har begrænsede muligheder for at nyde, og absorbere indtrykket af et flottere hus, når nu de sidder gemt af vejen for sig, de sluses ud og ind af døren indenfor 30 - 60 minutter?

Den positive forskel derfor ikke kommer helt til sin ret?

Uanset, der gør en Nespresso, eller en espresso maskine, koppen, æsken med Sommerbird en synlig forskel, der kunne performe velkomsten som andet og mere end bare en nødtvungen ventetid.

Maksimer syns og smagsindtryk den tid gæsten er der, få det til at virke som andet end 1,2,3 ankomst, vente, afvikling og farvel igen.

De forskelle der allerede er, og de muligheder samme kunne give, kan der godt arbejdes mere med end der bliver.

Men ja Nille, os der rejser ud angår det vel mindst, men vi kan jo følge hvordan det forløber i det hjemlige, og det er lidt ærgerligt at udviklingen forbliver statisk istedet for at flytte sig det der kunne tænkes muligt?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er nogle rigtig flotte og luksuriøse steder du viser nille, ingen tvivl om det! Men det vil også være meget dyrt at lave.

Derudover skal det siges, vi har et lidt anspændt forhold til købesex i Danmark, hvilket går at kunderne foretrækker et så diskret sted som muligt..... Sådan nogle storbordeller, er jo ikke specielt distræte , så tror faktisk ikke det ville trække så mange kunder, som der skal til, for at dække investeringen :-)

Som jeg skrev, tror jeg aldrig vi får noget der ligner disse luksuriøse steder i Danmark.

Det var mere som inspirationskilde og forbrugeroplysning til dem, der ikke har oplevet det.

Paradoksalt.

Alle andre mænd ude i verden tror at Danmark er et sexparadis fordi de har hørt at vi har fri porno.

Men i virkelighed er købesex mulighederne herhjemme ret begrænset. Købesex er stadig et tabu-emne. Og vi diskutere forbud... Vi er helt til grin i den store verden på dette område!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tror at det ville få en forholdsvis kort levetid, Ludvig. Der ville være så mange OG MEGET LANGE

regler og forordninger, at ingen piger ville arbejde der... 8-)

:lol::lol: :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som allerede skrevet er mit ærinde ikke at nogen skal investere i nye steder, men at de top bordeller der allerede findes, de systematisk identificerer egne stærkere og svagere sider i forhold til deres konkurrenter i markedet.

Mit ærinde er at de aktivt systematiserer deres kommunikation om og markedsføringen af egne aktiver fremfor konkurrenterne.

Mit ærinde er at alle aktivt overvejer hvordan de kan performe bedre, opjustere traktementet i venteværelset, forbedre vente oplevelsen, måske også afskeden? Eksempelvis badet, logo håndklæder/sæben?

Måske en luksus kaffe/chokolade/kage?

Måske at pigen man lige har været sammen med frotterer en efter slutbadet på vej ud af døren.

Ting der koster bare lidt mere end stederne ofrer idag, men som basalt set ikke kræver investeringer som sådan, men blot at man til stadighed arbejder på at udvikle sin service, sådan at man ikke bare sidder fast i "plejer", der er godt nok, for gæsterne siger jo aldrig noget.

Nej det gør de ikke, men det kunne måske skyldes at de ikke kan forestille sig at det kan være anderledes, ikke nødvendigvis at de ikke kunne ønske sig det anderledes?

Jeg er ret sikker på at det vil blive fremhævet i anmeldelser, hvis gæster helt mod forventning oplever mærkbare forbedringer på disse beskedne punkter.

Der er frisører hvor traktementet er bedre end på bordeller, og ingen kan vel påstå at pigerne på danske bordeller tager sig andet end særdeles godt betalt.

Pigerne betaler også eksorbitant mange penge for at gå på arbejde, de kunne selv kræve at mutter bruger blot lidt flere af de penge på de sekundære parametrer for gæstens gode oplevelse af et bordelbesøg, mutter ikke bare har fokus på at der er kondomer og glidecreme nok tilrådighed - gæsten kan så få et krus instant kaffe.

Der er frisører hvor serveringen er bedre end på danske bordeller, det kan så godt være at prisen for en klipning er derefter, men i forhold til resultatet på bundlinjen ofrer de formentlig selv væsentligt mere, som en udgift til egen service end bordellerne gør.

Det mest groteske er at hvis du er frisørmester har du faste udgifter, men svingende indtægter, mens det er lige omvendt at drive bordel, her er det pigerne der har faste udgifter, men som tager risikoen for svingende indtægter - de kunne selv kræve mere af mutter.

Og igen den med egne aktiver fremfor konkurrenten? Foreksempel har Cassiopeia Stars et spa bad, hvilket de færreste af deres konkurrenter har, de tager 300 kr i tillæg for spa.

Det tillæg kan de selvfølgelig tage til daglig, men hvorfor ikke markedsføre sidst på måneden, om søndagen, når aktuelt at gæsten idag, i denne uge kan spare tillægget, hvis de vælger dem, kan komme i spa med pigen uden tillæg?

Når vi så har passeret den første og mændene har fået løn, kan det igen koste det sædvanlige tillæg for spa på 300 kr.

Der er et tilnærmelsesvist totalt fravær af kreativ tænkning i branchen omkring sådanne, som jeg ser det selvfølgelige muligheder.

Men jo Nille og jeg kan personligt være næsten ligeglade, for vi stepper for det meste ud af landet, for at nyde købesex under helt andre omstændigheder, end der er mulighed for i Danmark, men flertallet af gæsterne i branchen bliver dog hjemme, og dem kunne branchen godt arbejde lidt mere med egen produktudvikling i relation til.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Rejse.

Du bliver sgu mere og mere fornuftig at læse. En bøn, kunne du ikke minimere antallet af indskud sætninger, og så købe en kasse kommaer ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Gratis kommaer :)

Men du har ret. Vi ( jeg) mangler altså at husene er lækre, at der måske serveres en lækker kop kaffe efter akten, som så måske kan fortsætte. Manden har fået kaffe, omsorg, blevet pleaset - nu kan han så igen. Han får en kanon oplevelse, og kommer helt sikkert igen. Der var rene håndklæder der lugtede af Biotex e.l. pigen, det smukke menneske, dufter sødt af lidt sæbe, og af sig selv.

Når man går ud ad døren fra de der lidt snuskede pornoklamme steder, har man smil på. Det har man altid når man har fået god sex - foretrækker at kalde det elskov. Men samtidig så føler man sig lidt smudsig. Det ville være lækkert at kunne forlade stedet, fyldt op af en fantastisk erotisk oplevelse, renvasket ( pige med i bad - Youuuipiiiiiiii - lækkert) og med nethinden plastret til med billeder af en smuk lækker pige, lækre omgivelser og et par klip fra en intens interaction between humans! på nethinden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men jo Nille og jeg kan personligt være næsten ligeglade, for vi stepper for det meste ud af landet, for at nyde købesex under helt andre omstændigheder, end der er mulighed for i Danmark, Venlig hilsen Rejsenetværk

Jamen - hvorfor i alverden bliver du så ved med, at skrive side op og side ned, med alle mulige forslag og kommentarer? :evil:

Brug dog din galopperende skrivekløe til det, du er god til, nemlig tyske forhold. ;)

Med venlig hilsen

:geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Benjamin

Måske fordi, dels at administrationen ønsker/forventer at jeg ikke skamrider mine kendte kæpheste, hijacker andres tråde med samme, dels fordi jeg gerne vil omsætte en af mine stærke sider, der er at kunne udfordre vanetænkning på en konstruktiv intelligent måde, men samtidig sådan at jeg nu fokuserer på det forhåbentlig muliges kunst, og ikke mine i en dansk kontekts efter manges udsagn umulige drømme.

Århus elskers usædvanligt anerkendende ord, giver mig håb om at jeg er på vej ind på et realistisk spor, der gør at jeg ikke bare trætter mange læsere, men også får dem til at tænke over, om jeg mon kan have ret i nogle af mine udsagn og argumenter?

Ikke mindst hvis mutre og piger kan formås til at overveje, om ham værket endelig har noget på hjerte, som de kan arbejde med som udtryk for det muliges kunst?

Nu er det jo også sådan at vi jo udgør er et komplimenterbart fællesskab herinde, hvadenten vi stepper ned til det tyske paradis, eller vi er henvist til at nøjes med at slå vores folder/ja måske foretrækker at slå vores folder i det hjemlige marked.

Derfor kan vi godt prøve på at inspirere positivt, også på områder, der ikke udgør egen primære fokus, fremfor bare holde os indenfor hver vores jagtrevir.

Formålet er at hjælpe hinanden til at bliver bedre, på begge sider af boreplatformen - det er jo hele meningen med et community som Eroguide.dk

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen - hvorfor i alverden bliver du så ved med, at skrive side op og side ned, med alle mulige forslag og kommentarer? :evil:

Brug dog din galopperende skrivekløe til det, du er god til, nemlig tyske forhold. ;)

Med venlig hilsen

:geek:

Er du helt ligeglad med omgivelserne og kundeplejen, hvis du kunne vælge ?

Der er steder herhjemme som jeg fortrækker mere end andre netop pga. omgivelserne og kundeplejen.

Pigerne er selvfølgelig det vigtigste kriterium for at vælge stedet, men de andre aspekter spiller også ind.

Jeg er enig i at der er plads til forbedringer i den hjemlige branche.

Nu hvor pengene ikke sidder løs, så kan små tiltag godt tiltrække flere kunder.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Er du helt ligeglad med omgivelserne og kundeplejen, hvis du kunne vælge ?

Man er vel aldrig ligeglad med omgivelserne, men så længe der ikke er beskidt og alt for forfaldent, så prioriteres det ikke højt på min liste. :) Kundeplejen har da ikke en hujende fis at gøre med omgivelserne, som på de vedhæftede billeder, der i mine øjne ligner noget totalt ekstravagant som jeg hellere ville undvære. Jeg er sikker på, at den "udkårne" nok skal stå for den kundepleje jeg har brug for. :oops:

Der er steder herhjemme som jeg fortrækker mere end andre netop pga. omgivelserne og kundeplejen.

Igen, så sørger pigen vel for kundeplejen. Det gør omgivelserne ikke... Jeg har til dato ikke oplevet, at et ekstravagant rum har serveret mig en kop kaffe eller en sodavand. Det overlades trygt til pigen. :)

Pigerne er selvfølgelig det vigtigste kriterium for at vælge stedet

Ja, netop. ;)

Jeg er enig i at der er plads til forbedringer i den hjemlige branche.

Nok ikke mange vil sige dig imod, men igen så vægter pigen og hendes "service" altså væsentligt højere for mig. :)

Nu hvor pengene ikke sidder løs, så kan små tiltag godt tiltrække flere kunder.

Ja Nille... Små tiltag kan være godt. Men guddødemig ikke til noget, som bare tilnærmelsesvis minder om de billeder, du har vedhæftet.

Som et klogt hoved andetsteds har skrevet, så er det altså mutter der skal finansiere (og afskrive) en total renovering af stedet, og hvor mange af dem har mon råd til det i dag, for som du selv siger, så hænger pengene ikke på træerne mere, i denne branche.

Venligst

Sjafutten

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

En ting er teori,en anden er praksis...

Mon ikke stederne er afstemt efter kundernes behov og pengepung...

Jeg er sikker på at branchen også er hårdt ramt af finanskrisen,og

som mange andre også har måtte indstille forbedringer og investeringer...

Kunne det tænkes at pigerne og mutter i fællesskab har besluttet at huslejen

afregnes efter indtjening?....Hvis det er rigtigt, har pigen mulighed for at beholde

jobbet og mutter har bedre vilkår for at holde på en fast stamme...

Det går selvfølgelig ud over bundlinjen hos Mutter,som så må kigge lidt langt efter

luxusbordellet..

Jeg vil da også gerne boltre mig i mondæne omgivelser,men har valgt at besøge stedet

hvor drømmetøsen husere...For mig er det vigtigste trods alt det der foregår på lagnet

og foran spejlene..Så overlever jeg nok en slidt læderstol og en kop pulverkaffe :)

Når man nu gerne vil tale sit modersmål med den foretrukne er danske bordeller jo

selvskrevne...Jeg glæder mig over at der trods tiderne, findes nogen med mod på at

starte op fra bunden.. Formår de at holde stedet rent og overholde aftalerne bakker

jeg gerne op.

Forstår godt hvad Rejse mener når han omtaler branding...Men nettet er kommet for at blive

og er et fantastisk sted at eksponerer sig selv,sit bordel eller sine ansatte piger...Det står jo

frit for enhver..Har man så nogen i sin stald med fremragende talegaver og et gyldent tastatur

er man nok et skridt foran konkurrenterne..

VH Ludvig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Har man så nogen i sin stald med fremragende talegaver og et gyldent tastatur

er man nok et skridt foran konkurrenterne..

Jep. Så er det bare ærgerligt at bo i Jylland, hvor besøgs frekvensen er lav. Og så har hun nogle lækre veninder :P Jeg må Sanne at Liv´et er skønt :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er du helt ligeglad med omgivelserne og kundeplejen, hvis du kunne vælge ?

Nej - det er jeg bestemt ikke. :)

Hvis jeg kom et sted, hvor jeg ikke brød mig om, hvad jeg så eller lugtede, så ville jeg gå igen. ;)

Jeg har besøgt 9 kendte bordeller, i København og på Sjælland. Alle steder, var der rent og pænt, og rene håndklæder på boreplatformen. Når det er på plads, så er det altså pigerne, der afgør, om man kommer igen på stedet. :D

Iøvrigt plejer jeg at komme i god tid, og kan ikke erindre, at jeg ikke er blevet budt på kaffe eller anden drikkelse. Nogle gange med små stykker chokolade eller småkager til. Sågar også blevet beværtet med lidt champagne sammen med pigen, fordi jeg havde bestilt en hel time. :)

Hos privatpiger har jeg også kun mødt ordnede forhold. Ellers var jeg gået igen.

Det mest primitive, jeg har oplevet, var hos A... i Randers. En madras på gulvet, men med rent lagen og håndklæde, og en fantastisk dejlig pige. Super oplevelse. :D

Så overlad guldpaladserne med klunkerne til dem, som sætter pris på det.

Bare jeg må få renlighed og varme piger. ;)

Med venlig hilsen

:geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

"Har man så nogen i sin stald med fremragende talegaver og et gyldent tastatur

er man nok et skridt foran konkurrenterne.."

Lige præcis når det er den fordel de har - andre har andre fordele, såsom et flottere bordel med flere og bedre faciliteter, der måske allerede er afskrevet og forrentet?

Det har intet med de sværere tider at gøre, næmere tværtimod!

Man er et skridt foran med de fordele allerede, som andre vil skulle investere i, hvis de sig samme kunne ønske.

Blot står tilbage, hvordan udfylder man bedst muligt egne fordelagtigere fysiske rammer, hvordan markedsfører og kommunikerer man samme bedst muligt.

Denne udfordring er ikke en væsentlig finansiel udfordring, men et spørgsmål om at udvikle sin forretningsmodel, og sin kommunikation.

Vores noksom bekendte kvinde med det gyldne tastatur, er afgjort sublim til at kommunikere, hvilket andre med andre aktiver end et gyldent tastatur, enten ikke er, eller bare ikke gør?

Se bare på fraværet af dem i forum på øjeblikkets mest succesfulde og fremgangsrige gratis platform for dialog om købesex Eroguide.dk

Evner man enten ikke, eller har man ikke viljen til at udnytte de muligheder sitet her giver en som mutter, klinik eller pige, ja så kan det nok være ret lige meget at man har den flotteste hjemmeside, spa,det flotteste bordel og serverer den bedste espresso med chokolade.

Så overlader man banen til kvinden med det gyldne tastatur, der forbliver 10 skridt foran i sin kommunikation - helt fortjent i øvrigt, som at de der enten ikke kan, eller vil prøve at matche samme i deres kommunikation af deres aktiver IRL på eget sted, de forbliver 10 skridt bagud i deres kommunikation.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...