Hop til indhold
Rejsenetværk

Club opdatering Istedgade

Recommended Posts

Inspireret af denne tråd, hvor jeg selv har tilføjet ny information, valgte jeg at følge op med en studietur i Istedgade:

Fredag den 15/9 drog jeg kl 00:30 hjemmefra for at besøge følgende 3 steder i gaden:

Thaicorner Bar

Club 34

Candy Club

Først:

Thaicorner Bar
Istedgade 38
1650 København

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Thai+Corner/@55.6705944,12.5576483,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x7191cb5725215a93!8m2!3d55.6705944!4d12.5576483 

Jeg holdt mig til cola og danskvand, og gjorde mig en række interessante observationer.

Indenfor ca 3 timer foretog jeg 2 besøg i hver af klubberne.

I Club 34 brugte jeg hver af de 2 gange ca 5 minutter, men med ca et par timers mellemrum.

Entreen er 60 kr, og du kan komme igen på den samme billet indenfor den samme åbningstid.

Det var nok til at opleve at der både i baren på første sal, og den i stuen sad nogle få nok rumænske piger, som ikke var modelsmukke, men ret gennemsnitlige.
Der var næsten ingen gæster, og pigerne var meget pågående.

Personalet havde også ændret karakter fra piger i skranken tidligere, til nu i døren og bag skranken, at udgøres af en blanding af mandlig street style, af både dansk, og anden etnisk herkomst.
Både i baren på første salen, og i stuen var der kvindelig betjening.

Jeg har indenfor kort tid været på 2 besøg, den ene gang alene, sidst var vi 2 på tur, der sad vi lidt i baren, og sammenlagt må jeg desværre erkende at det er mit indtryk, at standarden er faldet, og det er efter min opfattelse idag mindre attraktivt at besøge Club 34 end det har været tidligere.

Thai pigerne som har været der i årevis er nu væk, og det er tilsyneladende også en tidligere ejer, som påbegyndte den renovering, der er foretaget i Club 34.

I en periode tiltrak klubben smukke, unge, tiltrækkende og glade rumænske piger, som skabte en god stemning i baren, og jeg skrev også en positiv anmeldelse af min oplevelse sammen med en af de piger.

Med alle forbehold for at der kan være dage i Club 34, hvor man som gæst vil kunne få en anden og mere positiv oplevelse, end sådan som jeg har oplevet klubben på det seneste, så må jeg konkludere at Club 34 for eget vedkommende, ikke længere er et besøg værd i Istedgade.

( Tidligere Club 18 )
Candy Club
Istedgade 18
1650 København
http://www.candyclub.dk/index.html 
Entreen er 60 kr, og du kan komme igen på den samme billet indenfor den samme åbningstid.

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Istedgade+18,+1650+København/@55.671668,12.5586403,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4652537335648d91:0x802b3e0a08ef6532!8m2!3d55.671665!4d12.560829 

Denne klub besøgte jeg også 2 gange med ca 1,5 time imellem hver gang, mellem kl 01 og 04, og sammenlagt opholdt jeg mig nok mellem 45 og 60 minutter i klubben over de 2 besøg.

Klubben har en flot bar med sofalounge, strip podie og et internet hjørne.

Der er et bagområde med et personale/pige rum, og en lang gang med glory holes i den ene side, et sm rum med gynge mm, diverse rum til privat strip med pigerne, der står at der ikke må sælges sex.

I den anden side af gangen er der pæne toiletter, og en pornobiograf med behagelige sofaer.

I baren sad der nogle rumænske piger, svingende mellem 2 og nok 6 piger mens jeg var der, typemæssigt var de meget lig pigerne i Club 34, og kun et par piger var slanke nips.
Pigerne var ikke nær så pågående som de var i Club 34, snarere virkede de som om at tiden bare skulle gå, men hellere det end denne insisterende opsøgen af gæsterne.
Man kan jo altid selv bare henvende sig til pigerne.

Men en detalje var virkelig specielt, og det kan måske tiltale nogle?

I mørket ned langs gangen i baglokalet cirkulerede, tror der var 3 - 4 af dem, nogle virkelig genemførte trans, shemales eller crossdressere.

Bag alt makeuppen, måske parykken også, anedes både mørklødet og hvid hud, så godt som det nu lod sig observere i den dunkle belysning.

Men det var ikke disse feminine shemales og ladyboys, som kendes fra film og bordeller, mit indtryk var at det nok mest var crossdressere?

Under mine 2 besøg var fraværet af etnisk danske mandlige besøgende, meget iøjnefaldende.

Personalet var mænd fra balkan, plus en hærdebred dansk security af anden etnisk baggrund, og et for nogle af disse karakteristisk skæg.

Der var en overvægt af mandlige besøgende, med en profil som fra de storby forstæder, der omtales som ghettoer.

Det er igen med forbehold for at observationerne alene bygger på denne nats oplevelse af klubben, mit indtryk at Club Candy har en meget smal fokus på piger fra balkan, og at den ikke appellerer til et bredere publikum af danske mænd og turister.

Det er egentlig en skam, for klubben har alle muligheder for at kunne rumme et koncept, hvor der også er danskere ansat, og et mere mangfoldigt udvalg af kvindelige gæster, herunder meget gerne også danske piger.

Så tror jeg også at både de danske mænd, og turisterne nok skal finde vej, det kan det godt se ud til at de ikke rigtigt gør for nuværende.

Opmuntret af et besøg fornylig på på Thaicorner Bar sammen med en kammerat, skulle baren observeres nøjere denne fredag nat: 

Thaicorner Bar
Istedgade 38
1650 København

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Thai+Corner/@55.6705944,12.5576483,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x7191cb5725215a93!8m2!3d55.6705944!4d12.5576483 

Jeg opholdt mig på Thaicorner Bar over 2 omgange, i sammenlagt knap 2 timer mellem kl 01 og kl 04 morgen.

De nigerianske piger belejrede fortovet foran baren, men heldigvis kunne man godt se pigerne, som de sad i vinduet som de altid gør.

Gadepigerne ville gerne have ens opmærksomhed foran trappen til baren, og mamasan indenfor døren ville ikke have dem indenfor i baren.

Hun havde slåen for døren, og hun lukkede de mænd og de piger ind, som hun kunne godkende i døren.

Vel indenfor var der adskillige af de smukkeste thai piger og ladyboys, og propfyldt med glade mandlige danske gæster.

Det nye tiltag i baren med en stripstang og nøgendans, har virkelig taget kegler, og gæsterne er begejstret for det.

Det er mit indtryk at det er en bestemt pige der sælger nøgendans, det er ihvertfald ikke alle pigerne der sælger nøgendans på strip podiet.

Man kan deles om prisen, da min kammerat og jeg gjorde det var prisen 200 kr, og så kan alle ellers kigge med når hun stripper, og smider hver en klud.

Hun var virkelig smuk, og hendes nøgne krop er et syn for guder, oplevelsen er alene grund nok til et besøg i Thaicorner Bar.

I gaden er der også et par traditionelle champagne klubber, men jeg har svært ved at se fornuften i at bruge 10 gange så meget på en stripklub, som en aften koster på Thaicorner Bar, hvor man kan få fantastisk strip for 200 kr, og så ellers blot det man drikker for i baren.

De gange jeg har set nøgendans, har hun også lige befamlet ham, blinket med øjnene, og sagt nogle forførende ord til manden der betalte pengene.

En sød thai pige henvendte sig til mig, da jeg havde købt cola nr???, og spurgte drikker du ikke øl, nej sagde jeg, men fredag aften sagde hun med et smil, og jeg måtte sige det som det er, det var bedst at jeg ikke drak alkohol, hun tav, men smilede varmt til mig.

Jeg har venner som jeg har den aftale med at jeg lader kort og penge blive hjemme, hvis vi skal nyde øl sammen, og så lægger de ud, sådan en aftale havde min ven og jeg da vi besøgte baren sidst, men jeg drikker ikke længere øl på egen hånd med penge på lommen.

Men jeg ville ønske at jeg kunne købe en Nordic, en ny god alkoholfri øl, eller en dyr fremragende Mikkeller alkoholfri øl i Thaicorner Bar, men måske er der for få kunder til det.
I døren står der "køb en drink eller gå", fair nok, men nøj hvor var jeg frisk af alt den koffein da jeg kom hjem kl ca 04 30 morgen, alt for frisk ;-)

Jeg fik mig manøvreret lidt fra den ene ende af baren, og til den anden ende af baren, nød stemningen, nøgendansen og synet af alle de søde smukke thai piger og ladyboys, de er noget så dejlige.

Selvfølgelig måtte jeg pænt afvise adskillige piger, der gerne ville bydes på en drink og tilbyde deres selskab, der er altid et sted vi kan tage hen til fra baren, og det har jeg også gjort 2 gange før, og har skrevet anmeldelser af oplevelsen.

Havde egentlig opgivet tanken om igen at gå med pigerne fra Thaicorner Bar, for samlet set er det noget af en udskrivning hver gang, nemt 2000 kr eller mere, en aften med drikkevarer, spisning og sex, men jeg begynder langsomt at få lyst til måske at gøre det igen.

Men for midaldrende danske mænd, der godt ved hvordan unge danske piger ser på os, hvis vi gør os selv til grin i de barer hvor de kommer, der er det fascinerende at komme i Thaicorner Bar, hvor pigerne kan få os til at føle at vi for en kort stund får vores anden ungdom igen.

Thaicorner Bar har med stripstang og nøgendans formået at overgå sig selv, og det siger ikke så lidt, for det har altid været en oase for enlige mænd i København.

Jeg kan kun sige at mens både Club 34 og Club Andy i mine øjne falmer mere og mere, der stråler i stedet Thaicorner Bar mere og mere, som stedet man bør besøge i Istedgade.

Klientellet på gaden på strækningen fra Hovedbanegården, og op til Thaicorner Bar indbyder ikke til at du går på alt for usikre ben fra sted til sted, særligt ikke hvis du er alene i byen, det er godt at holde sig ædru, hvis ikke man er flere sammen.
Fik tilbudt coke med dæmpet stemme, og et sigende blik et par gange, svaret var nej tak, nigeria pigerne forsøgte sig også, men jeg slap helskindet hjem med natbussen :)

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for beregningen. Jeg bor selv tæt ved Istedgade, så kommer der jo ret ofte. Jeg har dog aldrig besøgt omtalte etablissementer. Men fint at få en øjebliksbeskrivelse. Og hvem ved, måske fristes til et besøg på Thaicorner. Jeg mener ikke man skal være for hysterisk med at frygte natlige lettere beduggede vandringer ad Strassen. Man skal selvfølgelig ikke være plakatfuld! Men hvor skal man det?! Og da slet ikke hvis man er på seriøs tøsejagt. Selv har jeg gennem mine 30 år herinde kun haft en halvubehagelig oplevelse. Men uden vold eller noget. Jeg overlevede... 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 6 timer siden:

Inspireret af denne tråd, hvor jeg selv har tilføjet ny information, valgte jeg at følge op med en studietur i Istedgade:

Tak for en fin og frisk beretning :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis I er nogle som selv besøger de klubber i Istedgade, så skriv gerne løbende indlæg i denne tråd om hvordan I oplevede besøget.

Forskellige dage og tidspunkter i løbet af ugen, kan jo give forskellige oplevelser.

Plus at vi selv er forskellige og opfatter forskelligt.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak til @Rejsenetværk  for en god beretning fra ”gaden.”

Jeg har selv været alle tre steder samt på de to stripklubber, der ligeledes ligger i området. Og så vil jeg tilføje et sted.  

Jeg foreslår at man vælger stripklubberne fra, medmindre man har budgettet. Det kan være en rigtig god og sjov oplevelse, hvis man har råd, men ellers skal man lade være, og der er ikke meget ved at besøge sådan et sted med mindre man har mindst kr. 10.000 på lommen. (Lad alle kredit- og betalingskort blive hjemme). 

Club 18, der nu hedder Candy Club (det første sted på Istedgade fra Hovedbanegården) har ligget i nummer 18 i årtier. Det var tidligere, efter min opfattelse, er ret ulækkert sted, men for et par år siden lukkede man i en længere periode og renoverede stedet fuldstændigt, og resultatet er blevet et ganske nydeligt sted.

 Kort efter genåbningen rejste politiet dog en rufferisag mod stedets ejere, og siden har salg af sex på stedet ikke været officielt tilladt – men hvad der foregår i de aflukkede rum ved jeg ikke. Officielt er det kun massage (ikke sex). Jeg har senest været der for ca. 6 måneder siden, dog uden at købe andet end noget at drikke, og udover at selve faciliteterne er pæne, så har jeg ikke følt trang til at komme igen, men omvendt er det et sted, som jeg roligt synes at man kan besøge, hvis man er nysgerrig, og jeg forestiller mig også at jeg selv vil besøge stedet igen på et tidspunkt. 

Kælderen i Thai Corner er altid et besøg værd, hvis man er på disse kanter. Meget attraktive ”damer.” Man skal blot være opmærksom på, at det som regel er ladyboys – selvom det er umuligt at se, og mange af dem er også laver om til ”damer.” Jeg vil ikke udelukke at man også man træffe en oprindelig kvinde på stedet, da stedet generelt er populært blandt thaikvinder, men jo mere attraktive de er, jo større sandsynlighed er der for at det oprindeligt har været en mand.

På Thai Corner er det muligt at tage en af modellerne med hjem og ellers har de ofte et sted. Jeg synes at priserne varierer, især tidligt på aftenen/natten, og priserne kan af og til være fantasifulde, men ingen har endnu sagt nej til 1.500 kr., og jeg fornemmer at dette er prisen. Jeg er af og til blevet tilbudt en hel nat for 3-4.000 kr., men lad være med at benytte dig af dette ”tilbud,” start med max 1.500, du kan altid lægge til senere, hvis servicen er som den skal være. 

Hvis du har taget modellen med hjem, har jeg oplevet at de har forventet at blive kørt tilbage igen evt. at man betalte for en taxa.  

Angående Club 34, som jeg ikke ved om længere hedder Club 34, men stedet på Istedgade 34: Her har jeg været for et års tid siden, og jeg mindes ikke at der på dette tidspunkt var éntre, men der var heller ikke længere biograf. Det var lavet om til en slags natklub med letlevende damer fra Østeuropa. Som nævnt er det et års tid siden, jeg har været der sidste gang, og tingene kan have ændret sig siden, men på dette tidspunkt betalte jeg 2.000 kr. for en hurtig oplevelse, hvor det eneste plus nok var den unge alder (først i 20erne), men det har ikke har kaldt på gentagelse, selvom jeg ofte har kikket derned, når jeg er gået forbi - jeg synes at der i dag er noget færre damer, men 20 meget unge piger til så få kunder er måske ikke det bedste, hvis man går efter bare en smule kvalitet, og måske er der kommet bedre styr på tingene i dag. (Jeg ved ikke om @Rejsenetværk eller en anden kan opdatere om priser m.v.)

Hvis man er i dette område om aftenen eller om natten, vil jeg foreslå at også lægger vejen forbi Københavns ældste bordel i Abel Cathrines Gade, der er en sidegade til Istedgade. Hvis man kommer fra Hovedbanegården, er det den del af gaden, der ligger på venstre side mod Halmtorvet, og så ligger stedet på venstre hånd i kælderen. 
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Finn1101 for din udførlige opfølgning på min status opdatering, men desværre har Club 34 forandret sig til et dårligere sted, måske med nye ejere?

Vi erindrer nok begge en periode i 2017, hvor vi kunne følge en den gang ny ejers bestræbelser på, at opgradere stedet til et bedre sted for både piger og mandlige gæster.

Jeg skrev selv opmuntret af denne udvikling denne anmeldelse:

Siden har klubben været under konkursbehandling, og hvad enden blev på det ved jeg ikke, men desværre ser det ud til at den tidligere ejers vision for et bedre sted, for både pigerne og de mandlige gæster, nu er fortid.

Alene det at thai pigerne forsvinder efter årtiers tilstedeværelse i klubben, er et dårligt tegn for fremtiden.

Hvis du besøger Club Sandy idag, vil du måske også føle at stemningen ikke er den samme, som du har oplevet før?

Jeg er helt givet en mere observerende gæst i Club 34, end jeg er en profitabel gæst.
Alene rør jeg ikke længere alkohol i baren, og gør jeg det sammen med andre køber jeg stensikkert ikke sex, for den første øl, og jeg er impotent resten af den aften.

Helt klart, der ønsker pigerne at så mange mandlige gæster som muligt giver efter for deres formel, og det som det første uden at vente yderligere!

Hello how are you

What is you name, my name Is

Can I sit here

Do You by me a drink

Giver du så en drink, følger lidt smalltalk, måske lidt gensidige velmente komplimenter, nok mere velmente fra mandens side, vi er dog dobbelt så gamle som de, og nogle af mændene er str large +.

Sidste trin i salgsstrategien er nærgående intime berøringer, og tilbud om den ægte vare, her skal du helst takke ja til det første tilbud om 1 time for 2000 kr, så bliver de så glade, og gør du det, ved jeg ikke om det kan give en bedre oplevelse end en forhandlet pris?

Men siger du nej, kommer der nok også tilbud om halve timer for 1000 kr, andre har haft nævnt 800 kr +/-, men jeg selv har kun købt 1/2 time 2 gange, og det var ikke billigere end at gå på bordel.

Bliver man enig forlader man klubben, og går til et bestemt sted i nærheden, som en del af pigerne benytter, men jeg oplevede den ene gang at vi skulle temmelig langt væk fra baren, før hun havde sit sted, det blev til en lang gå tur, da jeg nægtede at betale en taxi fordi det kom så lumpent 50 m henne af gaden.

Jeg har intet problem med om de er ladyboys, om de er opererede eller ikke, da jeg er fascineret af høje thaipiger, højere end gennemsnitlige thaipiger, så fint med mig.

Men er det et problem for jer om pigerne kan være opererede mænd, selvom de ikke længere har en penis, så må I gøre op med jer selv om I vil lade jer friste på Thaicorner Bar eller ikke, for regn ikke nødvendigvis med et ærligt svar hvis du spørger, og får du et uærligt svar som du stoler på, får du måske dit livs oplevelse i lykkelig uvidenhed om sandheden :)

Pigerne foretrækker selvfølgelig, at så mange mænd som muligt beslutter sig så hurtigt som muligt til at købe sex af netop dem, men jeg synes at I bør komme en hverdags aften efter kl 22, udse jer de piger I gerne vil tale med, og byd dem på en drink, uden at beslutte jer før I føler at hende skal det være.
Gå eventuelt med pigen tilbage efter endt forretning, drik et par øl i baren og nyd stemningen en stund før I går hjem.

Skal den have hele armen, så tag derind nogle stykker sammen, køb nøgendans og læg kassen i baren i weekenden, så bliver både baren, mutter og I glade :)

Start gerne i restauranten ovenover baren, maden er god.

Jeg ved godt at det ikke er nogen spor spontan strategi, og for nogen er det nok en dræbende kontrolleret tilgang til processen, men sådan foretrækker jeg det, måske ikke I?

Har selv tænkt mig at besøge baren over nogle fridage, et par timer, drikke cola og se hvilket flow der er af piger over nogle dage.

Muligvis vælger jeg så at gå med en af pigerne afsides en dag, hvis ikke det er for sent, fordi nu kommer hun der ikke længere, det har jeg prøvet før, at jeg over flere besøg plottede en frem for andre, men da var det for sent, for hun kom der ikke mere.

Personligt kunne jeg også godt tænke mig at møde en pige i baren, som man kan aftale med at hun besøger mig, men jeg giver ikke flere tusinde kr for det samme aften under samme besøg, så jeg ved ikke om det er noget man kan aftale med nogle af dem, hvis man har købt sex af dem før.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lyder som et interessant sted, jeg aldrig har besøgt, selv om jeg bor næsten ved siden af. Har deres ladyboys alle fået kønsskifteoperation?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gerrard skrev, 1 time siden:

Lyder som et interessant sted, jeg aldrig har besøgt, selv om jeg bor næsten ved siden af. Har deres ladyboys alle fået kønsskifteoperation?

Ikke nødvendigvis, så du må hellere spørge, hvis du vil vide om det er tilfældet.

Muligvis svarer de nej, selvom de har fået fjernet penis, hvis de fornemmer at det koster en kunde at svare ja.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gerrard skrev, for 19 timer siden:

Jeg bor selv tæt ved Istedgade, så kommer der jo ret ofte.

Du har boet i det område i 30 år, og som aktiv bruger på Eroguide.dk har du aldrig været på Thaicorner Bar - utroligt, se at få besøgt stedet :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gerrard skrev, for 6 minutter siden:

For øjeblikket kniber det desværre med finanserne. Måske i næste måned!

Nu har man jo ikke pligt til at købe sex af pigerne, det har jeg selv kun gjort 2 gange.

Når jeg er alene dernede drikker jeg kun sodavand, så man kan udmærket komme der bare for at få stemningen med, og når der så er råd til at købe sex kan man jo gøre det, hvis man får lyst til det.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 54 minutter siden:

Nu har man jo ikke pligt til at købe sex af pigerne, det har jeg selv kun gjort 2 gange.

Når jeg er alene dernede drikker jeg kun sodavand, så man kan udmærket komme der bare for at få stemningen med, og når der så er råd til at købe sex kan man jo gøre det, hvis man får lyst til det.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Ja det er der vel noget om :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gerrard skrev, for 1 minut siden:

Men lige nu har jeg travlt med Tinder, ganske interessant mulighed, selvom det vel er mere forpligtende ;-)

Pas på at det ikke bare bliver mere forpligtende, men også dyrest ;-)

Der er meget gratis sex når det kommer til eksotisk, og ukrainsk dating, der hurtigt fører uventede udlæg med sig, så vær varsom.

Købesex, der er rene linjer, enten har du råd, du kan og vil betale, eller også så kan eller vil du ikke.

Har altid holdt mig langt væk fra forsøg på at få mig parret med en aupair, eller andre uden varig opholdtilladelse.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

I øjeblikket har jeg nogle fridage fra mit natarbejde, hvor jeg sover om dagen og roder rundt om natten, som når jeg går på arbejde.

Det får mig til at tage på korte besøg på Thaicorner Bar i en stor koger af danskvand, jeg vil godt lige følge lidt med i hvilke piger der kommer og går, og hvad som sker på forskellige dage og tidspunkter :)

Denne tirsdag nat kom jeg kl 01 10, og gik igen kl 01 50.

Der var godt gang i den med en del flotte piger, og pænt mange mandlige gæster i baren.

Det kan godt se ud til at gadens piger har luret hvor kunderne og pengene er, for de kredser godt og grundigt omkring baren ude på gaden.

Jeg stod og nød thai pigernes æggende, ikke nøgendans på strip podiet, og kom til at se ud af vinduet :huh:

Her havde 3 af gadens øst piger taget opstilling, og storsmilende dansede de rumba i 3 takt udenfor på gaden, hver gang thai pigerne gav et nummer indenfor.

Det ser også ud til at jeg er blevet luret som ham oseren, der hverken lægger kassen i baren, eller køber sex når jeg kommer i baren.

Modsat snart sagt enhver anden mand der træder ind af døren, der ofrer de ikke længere mig nogen nærgående opmærksomhed,  men lader mig gerne sidde ovre i hjørnet for mig selv med min danskvand.

Det har jeg det helt godt med, da jeg helst selv henvender mig den dag, jeg eventuelt igen vil købe sex af piger eller ladyboys, som vi møder i baren, men hvor vi altid forlader baren og går til et andet sted, hvor en aftale indgås og afvikles.

Har gjort det 2 gange før, får se om jeg gør det igen, for baren er fyldt med fristende skønheder :razz:

Har godt nok tidligere lagt op til en fælles tur, gerne med spisning i restauranten ovenpå baren, som der var en del interesse for, men det blev aldrig til noget.

Først i oktober holder jeg en blanding af ferie og anden fri i 21 dage, og kunne I lokkes med på en research, fornøjelses og oplevelses tur på Thaicorner Bar, så tilkendegiv gerne jeres interesse.

Måske vi kunne omsætte et fælles besøg, til flere anmeldelser af købesex med de piger vi møder i baren.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Rejsenetværk

Det lyder da som en god idé bortset fra at jeg selv synes at det er svært at lave anmeldelse af konkrete piger fra stedet. Ofte er "pigerne" der kun nogle få uger ad gangen, jeg synes at der er stor udskiftning, og hvordan finder man lige ud af, hvem der er skrevet om, når man står der. Derimod kan beretninger fra stedet nok være interessant for mange, herunder hvad prisniveauet egentlig er. Selvom jeg selv har været der flere gange, er jeg stadig i tvivl om min opfattelse af, at kr. 1.500 er standardprisen er korrekt, og jeg har været taget med til steder, der har har ligget nærmest rundt om hjørnet til så langt væk at jeg ville have sagt nej, hvis jeg havde vidst det. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Finn1101

Det er helt klart en god ide at insistere på at få at vide, hvor langt væk det sted ligger hvor pigen vil tage dig med hen.

Jeg har selv prøvet at hun nævnte at der ikke var ret langt, men 50 m oppe af gaden beder hun mig praje en taxi til os, hvilket jeg nægtede.

Vi endte med at gå nok 1 km før vi var der?

Så de piger der har en aftale, hvilket forhåbentlig er flertallet, med et sted 5 minutters gang fra baren, har en konkurrencefordel når kunderne skal overbevises, og dem der ikke har, bør man insistere på at de giver en retvisende information før i forlader baren sammen.

Hvis det så viser sig ikke at passe når I er nået uden for baren, ja så drop aftalen og gå gerne tilbage til baren, men selvfølgelig kun hvis du ikke er indstillet på blive nødet til at tage en taxi, eller at gå meget langt før I når frem til stedet, er det ok med dig, ja så tag det som en oplevelse :)

Jeg mener absolut at anmeldelser af de enkelte piger, kan tjene dem vel hvis anmeldelsen er fortjent positiv den tid de kommer i baren, og hvis den er fortjent negativ kan tjene som en advarsel til mænd, der læser en anmeldelse før et besøg i baren.

Det er bare at se sig om, og spørge sig for under et besøg i baren, så vil det som oftest være muligt at kontakte den rigtige pige, hvis hun er i baren under ens eget besøg.

Jeg har lidt svært ved at forestille mig at nogle af pigerne, med forsæt vil give sig ud for at være en anden, for at få en aftale, for det tror jeg ikke vil være velset internt mellem pigerne, og de skal jo også kunne stole på hinanden, og komme godt ud af det indbyrdes.

Helt overordnet virker det til at pigerne komme godt ud af det indbyrdes, og det er også en fornøjelse at være vidne til.

Som jeg husker det, købte jeg kun halve timer de 2 gange jeg har skrevet anmeldelser af piger/ladyboys som jeg har mødt i Thaicorner Bar, og hver gang har jeg betalt den højeste standardpris, 1000 - 1200 kr, men de ville rigtig gerne have solgt hele timer til mig, og måske prisen her er mere til forhandling, jeg ved det ikke.

Det kan også være at jeg altid kun har fokus på de yngste og de smukkeste modeller, som i forvejen er så efterspurgte at det ikke er nødvendigt for dem at forhandle pris.

Har man en bredere fokus, og er mere rummelig end jeg, så kan jeg godt forestille mig at der er både pæne og søde piger, hvor den højeste pris kan være til forhandling, mens jeg kun har henvendt mig til de få piger, der måske altid har nok gæster til en høj fast pris?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Enzo L'uri

Rejse,du giver os et godt indblik i miljøet gennem dine detaljerede observationer og følgende skriv. Tak for det:)

Selvom jeg er nærmest er nabo til området,er det ikke her jeg søger købesex men får nysgerrigheden stillet ved at besøge stederne en enkelt eller to  gange årligt. Det giver et lille indblik i hvilket klientel stederne henvender sig til.

Hvis jeg var chef på Club 34,ville jeg sende samtlige involverede afsted på et attitude kursus. På mig personligt virker det skummelt når der skues til en med mistænksomme øjne uden det store smil. Den østeuropæiske stil mangler noget imødekommenhed som måske bare ikke passer til min danskhed:ph34r:

Derimod kan jeg godt se at der ret ofte er liv og glade dage omkring baren hos Thai Corner:D en skøn mangfoldighed møder man på stedet,og min fornemmelse siger mig at størstedelen er turister som søger lidt skandinavisk Pattaya.

Smag og behag,men den aggressivitet som ladyboys'ne har i deres jagt på kunder virker utiltalende på mig, De appellere til ens dårlige samvittighed,og nærmest tigger om drikkevarer med en meget barlig fremtoning syntes jeg. Dog kan jeg godt se at stedet er et mindre mekka for mænd med disse lyster.

Enzo.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Isex
Gerrard skrev, den 16/9/2018 at 04:18:

Tak for beregningen. Jeg bor selv tæt ved Istedgade, så kommer der jo ret ofte. Jeg har dog aldrig besøgt omtalte etablissementer. Men fint at få en øjebliksbeskrivelse. Og hvem ved, måske fristes til et besøg på Thaicorner. Jeg mener ikke man skal være for hysterisk med at frygte natlige lettere beduggede vandringer ad Strassen. Man skal selvfølgelig ikke være plakatfuld! Men hvor skal man det?! Og da slet ikke hvis man er på seriøs tøsejagt. Selv har jeg gennem mine 30 år herinde kun haft en halvubehagelig oplevelse. Men uden vold eller noget. Jeg overlevede... 

Jeg er gået fuld gennem istedgade mange gange, da jeg boede på Vesterbro, og kun oplevet få ubehagelige episoder. Jeg har til gengæld fået tæv i provinsen et par gange:wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil lige følge op på det med priser. Var forbi Thaicorner for få dage siden, og blev tilbudt et blowjob for 1.000 kr., der straks blev sat ned til 800 kr., da jeg pænt takkede nej. Et andet tilbud lød på 1.000 kr. for sex, mens jeg blev tilbudt en hel nat for 3.000 kr. Hende var jeg lidt interesseret i, men ikke til 3.000 kr. Hun kunne så tilbyde mig en halv nat til 2.000 kr., men da klokken allerede var mange, var jeg usikker på, hvad en halv nat var, hvis hun forventede at skulle nå tilbage igen. 

Jeg endte med ikke at købe andet end et par drinks, men hold da op en masse lir for et par hundrede kroner. Jeg kommer snart igen, og pigerne skal ikke være der forgæves næste gang.

 

Redigeret af Finn1101

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...