Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/-evelyn-frederiksberg--39496.html

 

Har lige (igen) været på besøg hos smukke Evelyn ;-)  Har besøgt hende 2-3 gange før, og er aldrig blevet skuffet.

Hun er en smuk, lækker kvinde (Ungarn) med tryk på kvinde ! Vel 165 cm. høj, fantastisk røv og store ægte bryster.

(str. D vil jeg gætte på) Ikke tynd, ej heller den anden vej, men en rigtig KVINDE. Og JA, det er hende på billederne.

Aldersmæssigt er vi vel i midt/slut trediverne. Men F _ _ _ hun holder sig godt !!

Hun er fantastisk til at få en til at føle sig tryg og velkommen. Og hun taler et meget flot engelsk. Sjov og mega fræk ;-)

Stedet er på ydre Frederiksberg/Vanløse. Top sted, diskret indgang hvor gadedøren er åben. Gå bare ind og op.

Ikke noget med at stå og "stege" ude på gaden. Denne gang varmede vi op med lækker oliemassage, inden selve "akten"

Og hvor får man alt hvad den kan trække incl. mega (CIM og jeg mener komplet CIM) for 600,- for 30 min. ?

Ja, jeg spør` bare :-D Afsted brødre !! Hun og I fortjener denne stjernestund sammen. Hun er i DK 11 dage endnu :-) 

BE NICE, det fortjener hun.

 

Stedet 9/10

Kvinden 9/10

Value for money 10/10

Kommer jeg igen HELL YEAH   !!!!    :-)

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er altså også fan af den pige og hendes krop - Så hende idag for første gang i 7-8 mdr., men vi har altid svinget godt og hun blev meget glad for at se mig, efter så lang tid.

Jeg bilder mig ind at hun nok havde taget en 3-4 kg på siden sidst, men de sad perfekt, fordelt på røv og patter! Så som Serganten skriver - hvis man kan li kvinder så er hun et must!

Desværre er hun som næsten alle kvinder ramt af mismod over sin egen krop og syntes at hun skulle tabe sig og planlagde også en brystreduktion... jeg forsøgte da, det bedste jeg havde lært at overbevise hende om det modsatte, men tror nu ikke jeg lykkedes. kvinder er jo kvinder.

Jeg har altid haft fantastisk, intens, og GFE agtig sex med hende og idag var ingen undtagelse, men jeg ved ikke om det så gælder for alle, men jeg kan kun anbefale hende. Hun brokker sig altid over jeg er for stor, så vi tar den altid med ro og lader hende styre det, men så får hun som regel også en oplevelse ud af det og burde måske i virkligheden betale mig?

Iøvrigt fik hun et gevaldigt ekstra plus i min bog idag! ...efter hun havde overfaldet mig af glæde over at se mig og vi havde talt om vore gøremål de sidste 6 mdr., spurgte hun hvor lang tid jeg ville være der og da jeg allerede var presset på tid, sagde jeg kun ½t. Jeg tog så penge frem og undskyldte, at jeg havde havft travlt og derfor havde en 50' og 2 tyvere og en tier med, men i mit greb i lommen havde jeg misset 2 100 krone sedler og gav hende således kun 400 (uden at opdage det). Hun troede åbenbart at jeg havde undskyldt for for lidt penge men tog pengene uden at gøre mine om problemer... og vi havde 30+ fede minutter. Var først da jeg var ved at gå og var kommet i tøjet og lige tjekkede lommerne for at sikre at jeg havde alle ejendele at jeg opdagede sedlerne i min lomme - Gav hende dem seføli og undskyldte, hun blev glad og også lidt forlegen.

Dejlig dejlig (lidt crazy) kvinde med en dejlig dejlig krop.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan kun tilslutte mig ovenstående positive ord! Skøn, charmerende kvinde, sex i topklasse. Fik så også flere længere historier om hendes privatliv, som der ikke er nogen grund til at udfolde her. Kun med den bemærkning, at der ikke er fuldstændig overenstemmelse med, hvad hun har fortalt andre. For nu at sige det kort. men hvis hun klarer belastningen i denne branche bedst ved at leve sig ind i de roller, der passer bedst til dagen, så fred være med det. Hvis hun på den anden side er mere end crazy, så er det synd og ikke noget jeg er uddannet i at gennemskue.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er hun her igen - var fobi til 30 helt fantastiske og anderledes minutter - hun lave en masse sjov, spillede fræk pige, og teasede for vildt. Hun er helt speciel og hun fortæller senere at dette kun er hendes Bi-erhverv.

Super blow, skønne bryster- dejlige kys og jeg kan godt li stedet. Hun er på ingen måde nærig med prisen, kan sket ikke forstå det lave prisniveau med den tårnhøje service.

Hun har sidste arbejdsdag nu Torsdag, så det er bare med at rydde plads i kalenderen. Der var lidt bøvl med hendes mobil med sms, så ring evt hvis der ikke bliver svaret - lidt i hel og lidt i halv :-)

Tak til @Tatra vågne øje for frisk link

Redigeret af Vildsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan desværre ikke dele den generelt positive opfattelse her.

Mit møde med Evelyn havde flere mangler:

Hun er meget imødekommende, men holdt en betydelig afstand med pjattende/skabagtig opførsel. Hun forlod rummet nogle gange under en times besøg, tilsyneladende uden klar motivation. Den ene gang var det endda midt i en "akt" (anden runde), så det lukkede mig helt ned bagefter.

Superfransk var kun meget kortvarigt (max 1-1½ minut), jeg havde gerne modtaget længere, især i anden runde, hvor det blev til svensk med spyt.

Samleje var sådan set lækkert og leg med hende også godt - jeg kan ikke bedømme hvad der var skuespil og hvad der var mere naturlige reaktioner, men det er helt fint.

Jeg havde ud fra beskrivelserne skruet mine forventninger til GFE og især fransk op. Mht det sidste var kvaliteten fin uden at være i top, men mængden alt alt for lille. Mht det første, så mindede det godt nok lidt om en kæreste/bolleveninde jeg havde for et par år siden - hun var sådan lidt "humørsyg" og meget uforudsigelig i sengen og kunne også finde på at stoppe midt i legen. Men det var nok ikke den slags GFE, jeg havde forventet.

Jeg synes hun virker rigtig sød (omend samtidig distanceret), men hendes service på en time er slet ikke det jeg ønsker. Havde jeg købt en halv time, ville jeg sikkert have været fint tilfreds. En time gav ikke rigtigt mening for mig, men prisen er jo i den ret lave ende, så hvis man fx gerne vil have sex og small talke, så er det nok en god deal.

Hun er ældre end jeg troede og hvis det er omtalt tidligere havde jeg overset at hendes bryster er hjulpne. De er dog dejlige og bløde, men hun sagde at vorterne er meget følsomme, så jeg skulle være forsigtig. Hun har også lidt mere sul på kroppen end jeg forventede. Alt sammen kunne jeg fint med, som sagt var samleje fint, da vi nåede til det. Havde jeg haft kun en halv time ville jeg bare have trukket samlejet længere og som sagt sikkert været tilfreds.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Bebop Sikkert, som altid et spg. om kemi og forventninger.

Jeg har fantastisk kemi med E og da jeg har været der mange gange ved jeg præcist va jeg kan forvente og det ved hun også - så alt er afstemt uden at vi behøver at tale om det.

Denne gang købte jeg kun 1/2t, på E's foranledning, men fik alligevel 1 hel time, med masser af GFE og fransk ad flere omgange og som afslutning.

De første gange jeg mødte E, tænkte jeg også det var skuespil eller distancering og hvem ved måske det er det. Jeg synes engang imellem jeg ser glimt af at noget bagved, men omvendt skal man heller ikke tolke for meget på den slags. Hun er som hun er og deler mange detaljer om sit privatliv i ord og billeder og er temmelig sensitiv og larmende når der dyrkes sex, men igen om det er skuespil eller ej, skal jeg ikke kloge mig på. Et par episoder gør mig dog overbevist om at ikke alt er skuespil.

Jeg opfatter hende som gavmild, kærlig og excentrisk og bare dejlig at være sammen med både ånd og kød.

Det er ihvertfald 1/2 år siden jeg har set hende og derfor bemærkede jeg også at hun nok havde taget et par kg på, på maven, men intet der gør mig noget. Hun er en meget feminin kvinde, med tryk på begge dele og når hun sidder på knæ for enden af sengen og giver dig et dybt blowjob, mens det store spejl bag hende kan lader dig nyde hver en millimeter af hendes ryg, talje og lækre røv så blir det sgu ikke meget bedre for mig!

Med hensyn til alderen ja så er hun ikke ung, men jeg tror nu alligevel at de fleste fyre unge som ældre vil vende sig om efter hende på gaden.

Mange tak til @Tatra og @Vildsvinet for jeres heads-up ellers var jeg sgu nok gået glip af hende!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kun af ren nysgerrighed hvilket land kommer hun fra? :rolleyes:

Hvilket sprog er vi ude i? Det ægte franske kan jeg forstå er ganske godt, men måske ikke så længere varende, så hendes modersmål er sikkert et andet, hvilket selvfølgelig også kan være interessant og spændende ;):D

God fornøjelse brødre :)

Ved nærmere gennemlæsning af tidligere anmeldelser fandt jeg frem til at hun er for Ungarn :-o ungarsk kan jeg ikke, men mon ikke fransk, dansk og spansk er brugbart :P ungarske kvinder er generelt dejlige og sexede :razz: har vist mødt et par stykker på min vej....og forhåbentlig ikke den sidste endnu ;)

Redigeret af Cruise
Mere info

Del dette indlæg


Link til indlæg
riberhus skrev, for 12 minutter siden:

De første gange jeg mødte E, tænkte jeg også det var skuespil eller distancering og hvem ved måske det er det. Jeg synes engang imellem jeg ser glimt af at noget bagved

Helt ærligt endte jeg med at være lidt bekymret, for jeg opfattede det som en blanding og hun sagde også noget, der ledte mig lidt  i retning af at blive bekymret.

Men, det hører også med, at jeg besøgte hende lidt sent om aftenen/tidligt på natten og måske er det også bare et dårligt udgangspunkt at tage en hel time på, hvis hun har haft gang i butikken hele dagen.

Mht. kemi: Ja, måske. Jeg er dårlig til at spille hendes spil, men jeg roste (helt ærligt) hendes sexappeal, da hun indbød til det, men måske er hun forvænt med bedre ros. Det er i hvert fald et godt råd at huske på at møde hende som enhver anden man ville forføre - som du skriver er hun sensitiv, også uden for sengen, tror jeg.

Cruise skrev, for 1 minut siden:

hvilket land kommer hun fra

Ungarn, men hun taler fint engelsk. Hendes fisse er dog fra Frankrig, var en af de ting hun også fortalte ;) Brysterne har en anden nationalitet, men det må du selv spørge om.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bebop skrev, for 10 minutter siden:

Hendes fisse er dog fra Frankrig, var en af de ting hun også fortalte ;) 

Skal jeg terpe hele tråden igennem, for at den sætning giver mening? :huh:

Del dette indlæg


Link til indlæg
underdog40 skrev, Lige nu:

Skal jeg terpe hele tråden igennem, for at den sætning giver mening? :huh:

Den giver nok bedst mening, hvis man har mødt hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bebop skrev, for 21 minutter siden:

e ;) Brysterne har en anden nationalitet, men det må du selv spørge om.

 

Da jeg var der var de fra Rusland. Meget dejlige bryster fra Rusland. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan kun sige, at jeg er meget enig med ostemanden, altså Riberhus. Har et lignende meget tær forhold -  bilder jeg mig ind -  så tæt, at det bagefter synes at være næste for meget. Hun vil meget gerne vide mere om mig, og indikerer, at når hun ikke mere kommer tilbage til Kbh., vil hun savne mig, som hun "hader så meget"...

Del dette indlæg


Link til indlæg
newpussyhunter2 skrev, for 5 timer siden:

som hun "hader så meget"...

Hun hader altså også mig, just saying.

Del dette indlæg


Link til indlæg

kunne egentlig være interessant med en sammenlignende analyse af fælles oplevelser... Især fordi man får indtryk, at det hele er meget personligt. Og så er det enten meget, meget dygtugt arbejde for at fastholde bestemte kunder, eller også er der tale om en interessant form for personlighedsspaltning. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
newpussyhunter2 skrev, for 5 timer siden:

kunne egentlig være interessant med en sammenlignende analyse af fælles oplevelser... Især fordi man får indtryk, at det hele er meget personligt. Og så er det enten meget, meget dygtugt arbejde for at fastholde bestemte kunder, eller også er der tale om en interessant form for personlighedsspaltning. 

Man kan godt ha mere end én favoritkunde ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
newpussyhunter2 skrev, for 6 timer siden:

kunne egentlig være interessant med en sammenlignende analyse af fælles oplevelser... Især fordi man får indtryk, at det hele er meget personligt. Og så er det enten meget, meget dygtugt arbejde for at fastholde bestemte kunder, eller også er der tale om en interessant form for personlighedsspaltning. 

Det minder mig ret meget om en mellemamerikansk GP, der huserede en overgang - under hendes sidste besøg i byen på ydre Frederiksberg svjh - kan desværre ikke huske hendes Alias. Nå, men der var også et hav af anmeldelser som besang en uovertruffen GFE-oplevelse, modtagelse af særbehandling og oplevelser af at blive lukket ind i hendes intimsfære som særlig priviligeret kunde. Det viste sig så at være et "standardprogram med variationer", som hun kørte af på en bred kundekreds.

Tingene er som regel ikke sort/hvide, men alle har deres forskellige strategier for at håndtere skulle levere intime oplevelser til mange forskellige nye mennesker på kort tid. Jeg har også nogle faste historier som jeg let kan lire af over for nye bekendtskaber, så de har en oplevelse af at jeg er "åben og autentisk". Det hjælper mig i nogle aspekter af mit job i kombination med nogle andre trick. Historierne er selvfølgelig en version af virkeligheden, men de er også konstrueret med et bestemt formål.

Andre kan tage deciderede masker på og spille efter mere fiktive manuskripter. Det er jeg også stødt på. Men hvorfor bore i det - skal den enkelte ikke have lov at gøre hvad de nu gør i fred?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du har ret bebob  - og Liv sikkert også, hun taler jo af en erfaring jeg ikke har ! -  så det er ikke for at bore eller skabe mistillid. Tag det mere som et udtryk for, at jeg bliver stadig mere interesseret i, hvad bemeldte kvinde indeholder. Det er jo et forunderligt univers, hvor man for kolde kontanter bliver lukket ind til en varm oplevelse, der tillige bliver meget personlig i forhold til hendes andre karrierer og aktiviteter. Hvor man gerne vil være et godt menneske og tro på det hele - og deltage - og alligevel har en lille orm af mistanke om, at noget kan være ønskedrømme. Eller som du skriver, fiktive manus.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Måske burde dette være under generel debat, men kommer alligevel

med lidt input her fra min personlige erfaringer:

Man oplever aldrig helt det samme i mødet med en GP, hun er jo også et menneske. 

Oplevelsen af det jeg kalder "explicitte detaljer" - om det så drejer

sig om selve akten eller den personlige kontakt , 

vil aldrig opleves på samme måde af to forskellige personer.

Netop derfor viderebringer jeg i de anmeldelser jeg poster her

ikke den slags, for det synes jeg ikke er rimeligt overfor GP'en, eller hendes evt. kommende kunder.

For mig er det altid meget tydeligt om pigen er naturligt "på" eller ej

(og fuld forståelse for at alle kan have en dårlig dag ind i melllem eller at

man måske generelt ikke er på bølgelængde). Når det kommer til flere møder bliver dette endnu mere tydeligt.... 

Så hvis "illusionen" - om det ene eller andet - falmer efter et par møder med den samme pige, så kan man jo evt. kraftigt overveje

at gå til en anden næste gang.... 

Jeg fornemmer altid tydeligt om pigen er med på at vi HAR sex sammen,

og hvis hun er det og vi er på bølgelængde, og der er en - ihverfald for min del - naturlig sexuel tiltrækning,

så er det for mig altid go' sex. 

For mange "eplicitte" detaljer i en anmeldelse kan jo også føre til at den grad af "illusion", der nok altid

er tilstede, allerede er falmet inden mødet .... at man sammenligner / analyserer  hindandens oplevelser

på en måde der måske ikke gavner kommende oplevelser særlig meget ;-) 

Undskyld de mange ord .... Det er blot noget jeg har tænkt rigtig meget

henover sommeren ....

Mvh PeterN 

 

 

 

Redigeret af PeterN

Del dette indlæg


Link til indlæg
PeterN skrev, for 3 timer siden:

For mange "eplicitte" detaljer i en anmeldelse kan jo også føre til at den grad af "illusion", der nok altid

er tilstede, allerede er falmet inden mødet

Enig. Det er skidt for både GP og kunde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...