Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/-evelyn-frederiksberg--39496.html

 

Har lige (igen) været på besøg hos smukke Evelyn ;-)  Har besøgt hende 2-3 gange før, og er aldrig blevet skuffet.

Hun er en smuk, lækker kvinde (Ungarn) med tryk på kvinde ! Vel 165 cm. høj, fantastisk røv og store ægte bryster.

(str. D vil jeg gætte på) Ikke tynd, ej heller den anden vej, men en rigtig KVINDE. Og JA, det er hende på billederne.

Aldersmæssigt er vi vel i midt/slut trediverne. Men F _ _ _ hun holder sig godt !!

Hun er fantastisk til at få en til at føle sig tryg og velkommen. Og hun taler et meget flot engelsk. Sjov og mega fræk ;-)

Stedet er på ydre Frederiksberg/Vanløse. Top sted, diskret indgang hvor gadedøren er åben. Gå bare ind og op.

Ikke noget med at stå og "stege" ude på gaden. Denne gang varmede vi op med lækker oliemassage, inden selve "akten"

Og hvor får man alt hvad den kan trække incl. mega (CIM og jeg mener komplet CIM) for 600,- for 30 min. ?

Ja, jeg spør` bare :-D Afsted brødre !! Hun og I fortjener denne stjernestund sammen. Hun er i DK 11 dage endnu :-) 

BE NICE, det fortjener hun.

 

Stedet 9/10

Kvinden 9/10

Value for money 10/10

Kommer jeg igen HELL YEAH   !!!!    :-)

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er altså også fan af den pige og hendes krop - Så hende idag for første gang i 7-8 mdr., men vi har altid svinget godt og hun blev meget glad for at se mig, efter så lang tid.

Jeg bilder mig ind at hun nok havde taget en 3-4 kg på siden sidst, men de sad perfekt, fordelt på røv og patter! Så som Serganten skriver - hvis man kan li kvinder så er hun et must!

Desværre er hun som næsten alle kvinder ramt af mismod over sin egen krop og syntes at hun skulle tabe sig og planlagde også en brystreduktion... jeg forsøgte da, det bedste jeg havde lært at overbevise hende om det modsatte, men tror nu ikke jeg lykkedes. kvinder er jo kvinder.

Jeg har altid haft fantastisk, intens, og GFE agtig sex med hende og idag var ingen undtagelse, men jeg ved ikke om det så gælder for alle, men jeg kan kun anbefale hende. Hun brokker sig altid over jeg er for stor, så vi tar den altid med ro og lader hende styre det, men så får hun som regel også en oplevelse ud af det og burde måske i virkligheden betale mig?

Iøvrigt fik hun et gevaldigt ekstra plus i min bog idag! ...efter hun havde overfaldet mig af glæde over at se mig og vi havde talt om vore gøremål de sidste 6 mdr., spurgte hun hvor lang tid jeg ville være der og da jeg allerede var presset på tid, sagde jeg kun ½t. Jeg tog så penge frem og undskyldte, at jeg havde havft travlt og derfor havde en 50' og 2 tyvere og en tier med, men i mit greb i lommen havde jeg misset 2 100 krone sedler og gav hende således kun 400 (uden at opdage det). Hun troede åbenbart at jeg havde undskyldt for for lidt penge men tog pengene uden at gøre mine om problemer... og vi havde 30+ fede minutter. Var først da jeg var ved at gå og var kommet i tøjet og lige tjekkede lommerne for at sikre at jeg havde alle ejendele at jeg opdagede sedlerne i min lomme - Gav hende dem seføli og undskyldte, hun blev glad og også lidt forlegen.

Dejlig dejlig (lidt crazy) kvinde med en dejlig dejlig krop.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan kun tilslutte mig ovenstående positive ord! Skøn, charmerende kvinde, sex i topklasse. Fik så også flere længere historier om hendes privatliv, som der ikke er nogen grund til at udfolde her. Kun med den bemærkning, at der ikke er fuldstændig overenstemmelse med, hvad hun har fortalt andre. For nu at sige det kort. men hvis hun klarer belastningen i denne branche bedst ved at leve sig ind i de roller, der passer bedst til dagen, så fred være med det. Hvis hun på den anden side er mere end crazy, så er det synd og ikke noget jeg er uddannet i at gennemskue.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...