Hop til indhold
Sidespringeren

"Herreklub" i Østjylland?

Recommended Posts

Jeg sakser lige lidt fra mit indlæg i "Hyggesnak", da emnet er yderst relevant i dette forum:

Sku' vi ikke prøve at vende tilbage til de gode gamle dage, hvor vi drenge lejlighedsvis kunne samles til et godt frokost-gangbang af 1-2 unge tøser i sexklubben i Viby???

De arrangementer er af én eller anden grund ophørt, og hvorfor ved jeg ikke? Om det er arrangørerne fra dengang, der har kastet håndklædet, eller mangel på tilslutning, eller måske for få villige piger??

Sidstnævnte tror jeg ikke på... Det er da mit indtryk, at sider som Voksenlisten og specielt den nye Annoncelight byder på et ret så bredt udvalg af unge, attraktive studiner, der hellere end gerne vil supplere SU'en ved hjælp af lidt kinky oplevelser. Og med udsigt til en god dagsindtjening for et GB med mange deltagere kan man vel også få Kbh.pigerne til at rejse herover?

Måske vi skulle forsøge at genoptage konceptet her i det østjyske?

I drenge kan jo skrive her, om I er med på legen... Jeg påtager mig gerne i hvert fald dele af det praktiske arbejde med at lave aftaler om lokaler, finde egnede piger, osv.

Hvad siger I øst- og midtjyder til det? ;)

Vh. Sidespringeren

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

god ide som jeg er med på

ikke i det praktiske, men gerne som

deltager i arrangementet som jeg da godtnok aldrig har oplevet

så noget er gået min næse forbi

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest storslem

Ja hej er gerne med. Var det der nævnes ikke i swingerklubben i Åbyhøj? Ellers har jeg ikke været med.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Var det de parties som Blomstermanden arrangerede, kan huske der engang blev skrevet om det på

Venuslogen, det lykkedes mig aldrig at deltage, men ideen var da tiltalende, derimod de gangbangs som han arrangerer på Joys med 1 eller 2 unge sild, til omkring 800 der har jeg været med flere gang og det har altid været godt, og man bliver jo altid inviteret via hans Mail Liste, jeg formoder han igen snart vender hjem til Danmark fra Thailand og at der snart kunne dumpe en indbydelse ind af døren.

Men gå endelig videre med din ide, jeg bakker 110% op og deltager gerne

Del dette indlæg


Link til indlæg

800 kr :?:

Lyder som noget, det er værd at rejse efter - forudsat man er velkommen.

Hvor åbent mon det bliver for alle, eller skal man mon visiteres?

Var der ikke også nogle af de arrangementer der var film setups, eller andet hvor det kostede nogle tusinder kr at deltage, 5000 +/-?

Det fede vil være hvis det kan blive til noget non profit på sammenskuds basis, hvor mændene deler udgiften til klub eller hvor det bliver, og der deltager nogle flotte unge amatørpiger der ikke selv har egne udgifter til at deltage.

Vil det være en fordel med en konto, som vi betaler forlods til? På ren tillids basis.

Der er jo en del velrenommerede nicks gennem tiden, som nogle kender og kan sige god for.

På den måde er det interesserede deltagere der selv løber risikoen, og taber pengene, hvis de har betalt forud og de ikke kommer på dagen.

Hovedsagen er at de der kan og vil arrangere, og at de piger der vil deltage er sikret deres penge forud - som jeg ser det.

Mon ikke det udgør det bedste fundament for succes.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Altså de fleste af os her i Jylland stoler da på hinanden

og tilmelder man sig så kommer man da også, ellers melder

man afbud, man bliver ikke bare væk..

Det er vist kun ovre på sjælland man skal forudbetale på den måde

RN fremstiller det..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg håber da ikke at vi er mindre seriøse herovre på Sjælland, men måske der er forskel på hvor meget en klinik kan stole på folk, og så en intern herreklub kan stole på hinanden.

Det er tidligere set at klinikker forlangte depositum, og eller tog en lidt lavere pris forudbetalt end de tog i døren på dagen.

For eget vedkommende betaler jeg gerne forud, hvis det bliver aktuelt.

Men der er vel nogle der tidligere har oplevet at det ikke var et problem med betalingen internt i en herre klub.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Få nu bare lavet den klub og ikke alt den snak frem og tilbage, jeg syntes at det kunne være super hvis man kunne lave lave en herre klub og lave forskellige arrangementer, så også kvinderne kan få noget ud af det, For det er nok ikke mange kvinder som vil være med gratis. *SM* jeg vil godt hjælpe til at få sådan en klub op og stå .. men jeg er i forhold og med hensyn til mit job så det er begrænset hvor meget jeg kan optræde offentligt .. men vil godt hjælpe hvor jeg kan.

Melder man kommer til forskellige arrangementer, så kommer man og man betaler det som er aftalt… eller lukker det snart igen..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Selvfølgelig deltager kvinder ikke gratis - bemærkede smilyen :)

Det bedste er selvfølgelig at der ikke er nogle fordyrende mellemled, at pigerne kan droppe direkte ind og ud af døren, til noget der er timet og tilrettelagt nonprofit, for alle andre end piger, og måske lokalitet.

Medmindre det eventuelt er for mænd i et økonomisk leje, hvor færre kan være med end det modsatte er tilfældet, ja så kunne initiativet godt have en bred appel.

Det spændende er derfor hvor meget det forventes at ville koste, sådan typisk at deltage? Det kan selvfølgelig svinge fra gang til gang, men jeg har bemærket at ingen i tråden til nu har interesseret sig nærmere herfor, og derfor er det måske mere et initiativ for mænd, for hvem det betyder mindre hvad det koster at være med, mere at det bare bliver til noget.

Er det tilfældet, er det selvfølgelig helt i sin orden, men det vil være rart få en indikation af hvem der i praksis vil kunne være med, og hvem der ikke kan. Nok så mange kan være interesseret, men kan de ikke betale, er det jo ligemeget med dem som interesseret.

Så kan man lige så godt få det på det rene først som sidst, hvem der kan være med, og hvem der ikke behøver at give yderligere udtryk for deres interesse.

For eget vedkommende behøver de 800 kr som Knajten nævnte ikke at være retningsgivende, og der løber selvfølgelig et bidrag oveni til det som det koster at arrangere, leje af lokale, spisning og drikke mv.

Kunne det være en ide at lægge op til en rejsepulje, hvor vi skillinger sammen til at betale pigens tog/fly eller bus billet? Sådan at vi måske på sigt kan appellere bredere til flere piger og mænd, der gerne rejser fra landsdel til landsdel for at deltage.

Århus, Odense, Slagelse, København kunne udgøre en linje i afstande og på tid, der måske kan tænkes at være realistisk

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Luke

For nogle år siden var der en klub i Århus hvor Blomstermanden, jeg selv og mere en håndfuld andre deltog. Det ududsprang af venuslogen dengang men ingen af os er aktive der mere. Vi havde meget sjov og hygge, og nogen af os var bl.a. til fest på et bordel men vi arrangerede ikke sexsammenkomster selv som sådan. Vi er stadig en håndfuld der har kontakt med hinanden. Vi lagde vægt på diskretion og hygge og havde det faktisk skide sjovt bl.a. hos en i guldsmedgade. Jeg har faktisk talt med blomstermanden for nylig om at gruppen skulle genoplives så måske det kan gøres i sammenhæng med den evt nye klub.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Go idé Luke den er med på

Blomstermanden er god til at arrangere den slags

Håber snart han kommer med et af sine gode gb på Joy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Knajten, Luke, m.fl.,

Det er lige nøjagtig de arrangementer, som Blomstermanden stod for med udgangspunkt i klubben i Viby (og en enkelt gang i privat sommerhus), jeg hentyder til.

Det er meeeeget lang tid siden, jeg har fået en mail fra Blomstermanden med et godt og frækt tilbud, så jeg tænkte, om han måske havde ladet sig pensionere som gangbang-arrangør?

Min intention er såmænd bare at fortsætte det gode arbejde, hvor han slap... :)

Indtil videre har jeg smidt denne annonce på: https://annoncelight.dk/annonce/7591/pig ... rrangement - Så må vi se, om det kaster henvendelser fra interesserede ungmøer af sig?

I øvrigt må I meget gerne bruge den i annoncen nævnte E-mail adresse, hvis I vil tilmelde jer et forhåbentlig kommende arrangement, eller bare sikre jer, at I i hvert fald får en invitation, når tid er.

Hej fra Sidespringeren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej drenge,

Så er planlægningen af mit første arrangement for "Herreklubben" godt i gang!

Den valgte gudinde til formålet beskriver sig selv som 35 år, 163 cm høj, vejer 70 kg, brune øjne, skulderlangt mørktkrøllet hår, med en 75B-skåls ungpigebarm og en god, rund bagdel.

(Fotos af hende følger i den egentlige invitation).

Hun er frisk på opgaven, har erfaring (har kørt privat som escortpige i flere år), og er stort set til det hele:

alm. blid sex

bukake

sprøjteorgasmer

anal/sandwich

rollespil

dominans

klask i røven

fransk/megafransk (dog ikke med slug)

Hun meddeler generelt at være til det meste, har prøvet gangbang før og tænder på det, og hun modtager også gerne mænd enkeltvis før selve gangbang'et.

Pigen og jeg har sat en foreløbig dato, der hedder mandag d. 25/6, stedet er endnu ikke endeligt fastlagt. GB start ved frokosttid, evnetuelle enkeltbesøg afvikles inden da. Prisen for GB forventes at kunne holdes på et yderst rimeligt niveau.

Nærmere info følger i en snarligt kommende mail-invitation. Husk at meddele mig din mailadresse i en PB her, hvis du er interesseret i at modtage nærmere info/invitation!

Vh. Sidespringeren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er et kanongodt initativ sidespringer ,og hvis det virkelig som det ser ud nu at det også bliver til noget ,er jeg også meget interesseret i at blive medlem af sådan en klub,så følger udviklikningen med stor interesse

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Er nogen af Jer interesseret i GB d 6 Juni i Vejle med Katja og Maja

det er fra 12.00 til 18.00 og pigerne talte om hvis vi kom mindst 5 mand

så kunne de yde mængderabat, måske så 800 pr næse.

Hvis nogen vil med fra midtjylland vil jeg gerne køre med send mig en PM

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Kan se er glade for BM GB arrangementer- jo, han er i Danmark pt. :)

Var så heldig at besøge Blomstermanden på hans kontor for et par dage siden og han sagde: Det er lidt tyndt med seriøse piger, men for den sags skyld også seriøse fyre. Ved sidste arrangement var der 23 tilmeldinger, 7 afbud dagen før og ud af de resterende 16 mødte 5 op til to piger - det får man ikke gjort pigerne interesserede i.

Tror han arbejder på noget med nogle lækre unge amatør piger - så nogle af jer har måske en opgave i at overbevise ham om at i skal have en invitation. :?:

Han skal vel også have "test knaldet" nogle af pigerne hmmm :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej drenge!

Lige lidt livstegn herfra, så I ikke tror arrangementet er gået helt i glemmebogen...

D. 26. juni bliver det dog ikke.... Den først fundne pige til formålet var ikke lige den rigtige alligevel, men jeg er netop hjemkommet fra et møde med amatørpigen Anja på 25 år, der viste sig at være en lækker lille, sportstrænet sag omkring de knap 170 cm og vel en 55 kg, små, struttende ungpigebryster, hvepsetalje, flotte lange ben og en perfekt formet rund og fast bagdel - Hun er meget "naboens datter"-typen med middellangt blondt, krøllet hår, ikke ret meget makeup og et sødt og indlevende smil og væsen.

Anja har lige i øjeblikket den ene hånd i gips pga. en sportsskade, men forventer at være helt klar igen i begyndelsen af juli, og er meget tændt på tanken om et GB med hende i centrum.

Vi mødtes i klubben, der er påtænkt at skulle lægge hus til, og Anja har sagt ok til faciliteterne, og er overordnet indforstået med de af mig beskrevne øvrige vilkår.

Det blev da også til en "prøvekørsel", nu vi alligevel var der, og jeg kan love d´herrer, at der venter jer en oplevelse.... En meget indlevende pige, der formår både at gi' og ta', så man ganske glemmer, at dette er en købesex oplevelse og ikke en hed nyforelskelse!

Og så erklærer hun, at hun tænder for vildt på tanken om at blive taget af en større flok brunstige mandfolk! ;)

Nærmere følger, så snart frøkenen og jeg i fællesskab har udarbejdet den egentlige invitation - For at modtage denne, så husk at skrive en PM her, eller smid din mail adresse til min adresse: [email protected]

Hej fra Sidespringeren

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Hejsa Folks

Jeg vil da også godt give mit besyv med, ang GB

jeg synes det er fint vi i en Herreklub finder en pige eller 2

og træffer en aftale som hun kan være tjent med.

Men al det fis som RN skriver side og og side ned om GB

og mutre og kaffemøder og om at når man kommer flere så kan man få Rabat

I kan få en fis i en hornlygte, selvom I kommer fem mand og vil være med

hvorfor fanden skulle de så give Jer rabat I tager jo plads op for fem og

dvs så kan der være fem mindre fuldt betalende..

Jeg er 110% sikker på at de klinikker der holder GB de gør det KUN

for at tjene penge, ikke for vores skyld..

så mit motto er man kan deltage og fortælle om det hvis det var godt

men tro at man kan rejse en bevægelse og få favørpriser osv, Glem det

Pigerne skraldgriner når de taler om RN og hans snakken om billige gb

det kommer ikke til at ske og tyske tilstande kommer aldrig til Danmark

NU er der på lørdag GB i Flensborg og det er også ok, Meeeen man kan få

hotellet op lyst og først 2 timer før værelsesnummeret som man skal ringe

for at få oplyst dvs kommer man fra midtjylland skal man køre før man kan

ringe og få at vide om arrangementet nu kører go hvor man henvender sig

så skriver de man skal være meget diskret på hoteller go sige man skal besøge

en navngiven familie, endelig skal man selv medbringe baderemedier!!

OK GB til 800 kroner for 4 timer i Flensborg plus 200 til test om man har hiv

og hvem siger det i det hele taget er godt, så man skal jo spilde mindst 4 timer

på kørsel..

Endnu værre til Berlin, man skal sgu være godt ozen for at dampe til kbh og tage et fly

for at deltage i et GB hele dagen og så igen enten overnatning og så hele vejen hjem

det er vist kun for rigtige singler, vi andre der har familie kan ikke bare dampe til

udlandet flere dage og kneppe løs..

Selvfølgelig er jeg misundelig på dem der kan den slags, men jeg vil tro for de

fleste af os er det urealistisk, kun forbeholdt de få..

Så hellere samles 1 eller 2 timer i århus til GB med en skøn kvinde

det kan man betale sig fra og man skal ikke bruge oceaner af tid på

at kommer dertil og hjem..

Nå men god fornøjelse til Jer der skal ud og dyrke lagengymnastik i den

kommende tid..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...