Hop til indhold
Rejsenetværk

En kontakt Cafe

Recommended Posts

Hejsa

Jeg vil gerne efterlyse en eller flere blandt læserne med forstand på at lave hjemmesider. Har en ide til et nonkommercielt nonprofit website, som jeg godt kunne tænke mig at realisere sammen med en eller flere der har de kompetancer og muligheder, som jeg ikke selv har.

Min ide

Opret en kontaktcafe på internettet for købesex

Hjemmesiden skal være et tilbud til bordeller, escortbureauer, samt uafhængige piger, privat diskret etc, om at de kan oprette en gratis profil på internettet, hvor de tilbyder lejlighedsvis at afholde åben kontaktcafe på deres adresse.

Kontaktcafeen bygger på at alle interesserede piger 18 år + i princippet kan møde op på dagen uden at skulle betale så meget som en krone, hverken til bordellet, eller annoncering. De skal bare møde op med den hensigt at sælge sex til besøgende mænd på dagen.

Udbyder kan forbeholde sig ret til at visitere hvilke piger de giver adgang på dagen.

Udgangspunktet er at mænd og piger mødes åbent i samme lokale, og sidder sammen. Så kan stedet rumme en del flere piger, og vil kunne tage imod en del flere mænd indenfor samme tidsrum, som til daglig på normal vis.

I udgangspunktet går piger og mænd afsides for sig, på vanlig vis når akten skal afvikles, men der kan selvfølgelig også afvikles gangbang/sexparty mv.

En måde at øge, nogle steder fordoble kapaciteten en sådan dag, kunne være at forsyne venterummene med en sovesofa, der kan slåes ud, rummet på denne måde kan bruges til at afvikle forretningen i. Alle sidder jo i fællesrummene og venter, så venterummene kan inddrages til at der kan omsættes flere seksuelle ydelser end til daglig.

Interesserede mænd kan oprette en profil for 150 kr årligt, der går til at drive sitet, samt for at forebygge at sitet drukner i useriøse mænd der aldrig møder op for at købe sex, men bare fylder op på sitet.

Interesserede piger kan oprette en profil gratis.

Der oprettes en kalender til kontaktcafeen, og en blog hvor bordeller, bureauer og piger kan udvikle deres tilbud i dialog med mændene.

Betingelsen for at benytte sig af kontaktcafeen på websitet er at lokaliteten tilbyder pigerne at de betaler 0 kr for at kunne møde op på dagen, mod at de sælger sex mindst 40 % billigere end til daglig, mod at lokaliteten afkræver en entre på op til max 500 kr af hver mandlige besøgende.

Websitet skal ikke have nogen som helst andel i drift og afvikling af købesex, men vil udelukkende udgøre en platform for formidling af gode tilbud til kontaktcafeens brugere.

Der er så den hage at et domæne hjemmehørende i Danmark ikke kan være anoym, jeg vil ikke, vi skal ikke stå under eget navn hos Hostmaster.dk, hvorfor der skal findes en anden udvej?

Jeg vil gerne være med som idemand og sparringspartner, men behøver en eller flere at realisere ideen sammen med. Nogle der er indstillet på at vi ikke gør det for at tjene penge, vi gør det gratis, og sitet derfor bare skal løbe rundt.

Ejeren af Eroguide.dk er selvfølgelig velkommen til at adobtere ideen som et tilbud på Eroguide.dk, og jeg har intet imod, hvis han kommercialiserer ideen, men helst sådan at det forbliver et helt igennem gratis tilbud til piger og steder, sådan at eventuelle indtægter kun kommer fra mandlig brugerbetaling på sitet.

Har ingen ide om hvad det vil koste at oprette og drive et sådant site, trods open source etc, og at alle arbejder gratis, men jeg er selv villig til at bidrage til projektet med 2500 kr, forudsat at rette person/de rette personer går med - håber så at mange nok vil skyde 500 kr + ind, hvis vi kommer med det rette setup, som interesserede tror på.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er så den hage at et domæne hjemmehørende i Danmark ikke kan være anoym, jeg vil ikke, vi skal ikke stå under eget navn hos Hostmaster.dk

Du kan da udmærket være anonym, når du opretter et domæne. Kun hvis du er momsregistrerert, skal dit navn (eller navnet på firmaet) være anført på hostmaster.dk.

Mvh

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Guka

Det gør det jo noget nemmere i princippet at realisere et sådant nonkommercielt/nonprofit initiativ.

Nu er jeg blevet kritiseret for ikke selv at realisere nogle af alle mine ideer gennem tiden. Det jeg kan gøre som IT mongol er at gå i dialog om hvordan sådant et site kan se ud, hvis en med forstand på at realisere et website går med, ud fra en tilgang om ikke at tjene penge på det.

Koster det så noget at sætte iværk kan jeg bidrage med 2500 kr - spørgsmålet er så hvad behovet er, men i disse tider er der vistnok gode muligheder for at holde omkostningerne til et nichesite, der bygger på opensourche på et minimum.

Det er vist mere et spørgsmål om de rette kompetancer bag? Foreksempel har admin bag dette site næppe de store udgiftert endnu til sitet som et gratis tilbud til os.

Det der har værdi er nok de timer der bliver lagt i projektet, hvis der skulle betales for dem.

Men skulle sitet blive en realitet, beror driften selvfølgelig på frivillige moderatorer, og eller frivillige bidrag til driften?

Det er bare så ærgerligt at iagtage nogle og 80 bordeller i hovedstadsområdet på nettet, konstatere den kapacitet flere af dem har, men som ikke nært bliver driftøkonomisk udnyttet.

Dels fordi pigerne arbejder spredt på dem alle, dels fordi hverken mænd eller piger vil ses på et bordel af andre. Det tilsammens tilfølge, at der ikke kan opholde sig flere i huset end dem der er i gang på lagnerne, og dem der venter hver for sig, mænd og piger på at det bliver deres tur.

Ville blot en enkelt mutter, eller et par mutre fra de rette klubber være med, og ville nok piger være med, ja så kunne en kontaktcafe udgøre tilbuddet til alle de mænd der foretrækker at opholde sig i en åben klub, hvor man ikke bliver gemt af vejen bag lukkede døre under opholdet, men hvor man tværtimod kan bevæge sig frit rundt mens man er der.

Ikke mindst kan man have god tid til en kop kaffe før akten og efter badet efter akten, uden at behøve at stå på gaden igen, nærmest i samme øjeblik forretningen er overstået på lagnet.

Til en start kunne det jo bare være et tilbud til interesserede 1 - 2 gange om måneden, bliver det en succes, ja så kan det måske udgøre et tilbud oftere fremadrettet.

Der består også den mulighed at et sådant site vil blive boycottet af mutre og piger, og derfor vil ende som en dundrende fiasko. Det må et par idialistiske initiativtagere være forberedt på, hvorfor udgiften til sitet selvfølgelig skal holdes på et minimum i udgangspunktet.

Men kan sitet skabes som et tilbud om at bruge det, ja så har vi da det i det mindste et værktøj der kan bruges til at arbejde for et niche tilbud, der bygger på en anden ramme om køb og salg af sex, end det nærmest eneste eksisterende tilbud, hvor vi sluses ind og ud af døren, gemmmes af vejen mens vi venter på at det bliver vores tur, kaffedamen hele tiden skal sikre sig at der er fri bane til at sluse gæsten uset ud på gaden igen.

Jeg ved godt at flertallet af mænd og piger ønsker det sådan, men jeg tror også på at vi er mange nok mænd efterhånden, der ønsker det anderledes, til at 1 - 2 bordeller ud af over 80 i hovedstadsområdet, kunne tilbyde et alternativ 1 - 2 gange om måneden.

Hvis bare arrangementerne kommer i udbud på et gratis website, hvor formidlingen og markedsføringen kunne foregå, og alle interesserede kunne samles om at bakke udviklingen op.

Lykkes det vil anmeldelser af forhåbentlig vellykkede oplevelser i kontaktcafeen, i forum på Eroguide.dk have alle muligheder for at drive udviklingen videre.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg startede med at læse dit indlæg, men efter en halv snes linier mistede jeg koncentrationen.

Kan du ikke korte det ned, så det fylder en tiendedel :|

Mvh

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Man kan IKKE være anonym når man opretter domæne, man kan heller ikke ændre det.

Kun hvis man har skjult adresse, kan man være anonym - ifølge svar fra dk-hostmaster

VH

Del dette indlæg


Link til indlæg

Info - sådan havde jeg egentlig også forstået det, så der er vel kun en tur rundt om udlandet som en mulighed.

Eller også at et eller andet eksisterende site tilføjer det som en facilitet på sitet.

Eventuelle interesserede bordeller kan jo også bruge egne websites til så meget andet end, bare at formidle hvor, hvilke piger og hvornår de er på arbejde.

De kunne sagtens have en decideret arrangements klub, med profiloprettelse og kalender.

Som et supplement til den normale daglige drift.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg startede med at læse dit indlæg, men efter en halv snes linier mistede jeg koncentrationen.

Kan du ikke korte det ned, så det fylder en tiendedel :|

Mvh

Hvorfor det? Netværket fatter sig sltid i korthed, og dette indlæg er jo nærmest i telegrsmstil :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Luke

Når man skærer ind til benet er der intet nyt i det Rejse foreslår, som han ikke har foreslået mange gange de sidste 10 år. Hver gang har mutterne og pigerne ignoreret ham eller sagt nej. Det hele bunder i at pigerne er for dyre i Danmark for Rejse. Jeg tror heller ikke på ideen som foreslås igen nu. Om man kan spare et par hundrede på et besøg betyder mindre og er ikke besværet værd. Vil man have billig fisse kan man få det både i København, Århus og andre steder. De er nok ikke unge slanke danske modeltyper som Rejse gerne vil have men de piger er så populære og har så mange kunder at de alligevel ikke vil gide hans projekt. Hvis man kun har råd til en skoda nytter det ikke noget at ville have en bmw. Rejse tror altid at alt hvad han har af ideer er genialt, og det er nok også for ham, han er bare ikke repræsentativ for ret mange, men han skal da bare kaste sig ud i sit projekt, sålænge han ikke forlanger at andre forums eller folk skal realisere alle hans ideer så skal han da bare selv lette rumpen og komme igang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man kan IKKE være anonym når man opretter domæne, man kan heller ikke ændre det.

Kun hvis man har skjult adresse, kan man være anonym - ifølge svar fra dk-hostmaster

VH

Nej, og man kan heller ikke være anonym, hvis man er leverandør til kongehuset eller næstkommandrende på et slagskib.

Men det tager 2 dage at få en skjult adresse.

Hvor svært kan det være.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Hvis man vil hænge ud med pigerne

var det så ikke nemmere at gå i en swingerklub ??

der kan man som oftest få helt gratis sex. og snakke

og hygge :-)

Hvis man vil have købesex så må man betale det som det koster

kh Knajten

Del dette indlæg


Link til indlæg

"Jeg ved godt at flertallet af mænd og piger ønsker det sådan, men jeg tror også på at vi er mange nok mænd efterhånden, der ønsker det anderledes, til at 1 - 2 bordeller ud af over 80 i hovedstadsområdet, kunne tilbyde et alternativ 1 - 2 gange om måneden."

Jeg tror så ikke, at der er særlig mange gæster med de samme ønsker som dig. Det er nok én af grundene til, at der ikke er nogle bordeller, der har valgt at holde sådan et arrangement. En anden grund er, at pigerne ikke er sikret, at de får noget særligt ud af det, i forhold til måden det plejer at køre på, og de ville måske også være bange for, at der er for mange useriøse, da det ville være nemt for dem, at udnytte sådan et arrangement. Det ville jeg i hvert fald være.

Der er jo også en grund til, at jeg selv f.eks sørger for, at mine gæster ikke render ind i nogen andre mennesker, når de er på besøg.

For de fleste er sex en privat sag, og er derfor ikke noget, de har behov for at dele med en masse andre.

Af de grunde tror jeg godt, at du kan spare de 2500,- du vil kaste i projektet, for jeg tvivler på, at du får særlig mange med på den.

Men det er også bare min mening...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Nikita

For den sobre tone i din kritik

Modsat tidligere undlader jeg at svare kritik på kritik, så meget som jeg overhovedet kan, som du selv kunne iagtage i en anden tråd hvor du for første gang svarede irretabelt igen.

Men denne kommentar skal lige have en tak med på vejen.

Du har nok ret, men nu har jeg da imødekommet kritikken af at jeg ikke selv vil stå for noget som helst, ved at være villig til at risikere 2500 kr, sammen med en kompetent med idealist. Måske kan det nærmest gøres gratis til en start med en standard webløsning.

Der kan jo ikke ske andet end at initiativet viser sig som en fiasko af rang. Det vil ikke være en katastrofe, for der vil jo ikke ske andet end, at et site ikke vil blive brugt efter hensigten, og så vil alt fortsættende være ved det gamle.

Alle der det sådan ønsker, kunne sådan set blot, som sikkert så mange allerede gør, ryste på hovedet af rejsepjokket, rejsemakværket og hvad jeg ellers er blevet kaldt i tidens løb.

Der er ingen grund til at hidse sig op - mine tanker bliver sikkert ikke til noget, fejlen er nok bare at jeg luftede denne.

Nu håber jeg bare at jeg får selskab til min påtænkte 5 - 8000 kroners tur til Berlin i april.

Gør jeg det, venter der en af den slags beretninger, som til nu, hidtil har været velkommen :)

For min skyld må denne tråd gerne bare dø ud - vil nogle mig noget positivt kan de bare sende mig en pm.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Endnu et håbløst luftkastel fra Rejsenetværk. Det var nu ikke første gang Rejsenetværk har luftet en sådan ide og det bliver med statsgaranti heller ikke sidste gang. De sædvanlige kæpheste fra de seneste 12 år køres frem med uformindsket styrke, selvom ingen rigtig ser behovet for at de kæpheste føres ud i livet udover Rejsenetværk.

Hvis Rejsenetværk virkelig havde nogle nosser realiserede han for første gang en af hans ideer SELV fuldt ud. Som sædvanlig beder han andre om at være med til det eller ligefrem gøre det hele. Hvis han ikke selv formår at lave siden må han jo betale sig fra det, længere er den ikke.

Jeg tager ikke på bordel for at smaltalke med andre kunder, drikke the med dem osv. Jeg tager ikke på bordel for at sidde i en rundkreds med andre kunder og piger og drikke the i fællesrummet som Rejsenetværk skriver om. Alt sammen for at kunne spare 100-200 kr for en gang sex. Gud fader.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nej, og man kan heller ikke være anonym, hvis man er leverandør til kongehuset eller næstkommandrende på et slagskib.

Men det tager 2 dage at få en skjult adresse.

Hvor svært kan det være.

Du har din opførsel imod dig!!

Du bragte selv på banen:

Du kan da udmærket være anonym, når du opretter et domæne. Kun hvis du er momsregistrerert, skal dit navn (eller navnet på firmaet) være anført på hostmaster.dk.

Mvh

Citat slut - det svarede jeg på - er det svært at forstå?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Man kan jo også bare købe et ikke .dk domæne, der er ingen problemer med enten at købe i falsk navn eller bruge privacy muligheden hos de store resellers.

vh

soft

Del dette indlæg


Link til indlæg

Umiddelbart lyder det som en sympatisk og god ide.

Jeg vil dog mene at du inden du laver hjemmesiden først kontakter en advokat/politiet så du ikke kommer i karambolage med rufferi paragraffen.

Den lyder i fri fortolkning " at man ikke må tjene penge på andres prostitution" og hvis mænd skal betale 150 kr for adgang til sitet kan man argumentere med at du vil tjene penge indirekte.

Jeg er kun lægmand så brug tid og penge på en fagmand så du får rådgivning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Nathue

Ja rufferi paragraffen er svær:-( Det er jo også derfor at omkostningsniveauet i branchen er så opskruet, fordi det udgør en kalkuleret risiko at drive bordel med fortjeneste.

Man kan jo blot se hvordan nogle af de ellers mest respektable etablisementer, pludseligt kom i søgelyset for udlejning til bordeldrift, og telefondamer for rufferi. Steder der ellers i årevis har holdt sig under radaren, fordi myndighederne fornuftigvis fokuserede på åger fortjenester på bordeldrift, fremfor at tolke paragraffen ensidigt sådan at næsten ethvert bordel kunne anklages.

Så havde vi et regeringsskifte hvor der ganske vist allerede var opstillet resultat mål for politiet, med henblik på branchen, men hvor så den nye regering ikke kunne opnå flertal for at kriminalisere køb af sex.

Herefter var det bekvemt at køre en nidkær kampagne, hvor politi og skat gik efter de lavest hængende frugter, der kunne bidrage til at resultat aftalen kunne holdes, fremfor at prioritetere den langt vanskeligere efterforskning det kræver at gå målrettet efter handlede kvinder, i den udstrækning det måtte forekomme.

Jeg forestiller mig netop en total nonprofit model, for en mandlig bruger finansieret klub, hvor pigerne ikke betaler en kr for at komme der.

Men ok

Det kunne være fedt hvis vi kunne gå sammen om at skaffe 500000 kr til indretning, leje og drift af et hus det første år 1. Jeg selv donerer gerne op til 5000 kr til formålet.

Men det kræver måske 100 + mænd der gør det uden nogen somhelst intention om at få pengene tilbage, som bare gør det for at se om det kan lade sig gøre.

På den måde er alt betalt forlods, og ingen skal have penge med, andet end for at betale de piger for sex, der kommer i huset.

Enten tilvejebringes der det første år 1 forudsætningerne for at videreføre driften, eller også lukker og slukker huset efter det første år, eller tidligere.

Men igen ok - en frivllig advokat i kredsen vil nok stadig være nyttigt, den nuværende regering taget i betragtning.

Alletiders kunne det være om et eksisterende bordel kunne omdannes til en donor finansieret drift, hvor hverken mænd eller piger skal af med penge til stedet når de kommer der.

Skulle det kunne lade sig gøre, mon ikke så 5000 kr + /- vil kunne tjene sig ind over 12 måneder, hvis udgiften til købesex i klubben vil afspejle sig i at hverken mænd eller piger betaler til klubbens drift, der er betalt 12 måneder frem i tiden.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...