Hop til indhold

Recommended Posts

 

Jeg havde egentlig ikke forestillet mig at skulle skrive flere større anmeldelser herinde, men blot nøjes med en relevant responskommentar i ny og næ. Det er der flere årsager til. Én af dem er, at jeg regelmæssigt kommer hos et par piger, som ikke ønsker opmærksomhed herinde, og det har jeg naturligvis respekteret.

Men ind imellem får man jo lyst til at ”produktudvikle” og lade boret prøve noget nyt. I den slags bestræbelser kan man af og til være heldig at falde over noget, som man egentlig ikke tidligere har viet større opmærksomhed, men som ved et nærmere eftersyn alligevel viser sig at være en skinnende juvél, så man bare må juble.

Det har netop været tilfældet i dag.

Efter her på det seneste at have haft et par halvdårlige ”random-oplevelser” ude i branchen, måtte der nu til at ske noget helt andet. Heldigvis havde en pige på EG – lidt uventet – fanget min opmærksomhed, og dét i en sådan grad, at jeg efterhånden bare måtte aflægge hende et besøg.

Det var nu ikke hendes ellers indbydende billeder på diverse sites, der i første omgang tiltrak mig, men derimod den altid positive omtale af hendes søde væsen og væren.

Endnu et positivt lod i vægtskålen var hendes udtrykkelige annoncekrav om, at begge parter skulle have fornøjelse af et træf. Det fortalte mig, at pigen havde sin sjæl med i sit virke, og den fordrede gensidighed er, som det uden tvivl vil vides herinde, jo lige mig. Endelig, kunne jeg da forstå, foretrak hun mænd i netop min aldersgruppe.

Alt tiltalte mig altså så såre.

Selvom pigen foretrækker sms, gjorde jeg et tilnærmende forsøg på hendes mail, og det lykkedes at få etableret en kontakt, som i det efterfølgende udbyggedes. Allerede i denne indledende fase blev jeg mødt med en forbløffende tillid og en åbenhed, som jeg ikke har oplevet det før hos nogen glædespige forud for et førstegangsbesøg.

Dette skærpede naturligvis kun interessen. Heldigvis blev mit varme ønske om at møde hende besvaret med hendes – mindst – lige så varme og ”edderspændte” ønske om at se mig! Vi var trods alt bevidste om hinandens eksistens, omend vore veje (endnu) ikke havde krydset hinanden. 

Der var dog to problemer i projektet.

Det første var, at jeg ikke turde vise mig i den klinik, hvor hun normalt arbejder. En af mine kolleger har nemlig været så uforskammet at indrette sit domicil skråt overfor i den smalle gade, og jeg har én gang – selvom chancen nok var mindre end 1:1.000.000 – prøvet at løbe lige ind i favnen på en kvindelig bekendt, der kom om hjørnet, netop som jeg forlod en thaiklinik. Godt nok en af de mere ”respektable” af slagsen, men alligevel. Dén oplevelse havde jeg grumme gerne været foruden, og nu ville jeg for alt i verden ikke risikere at kunne komme til at gentage den.

Efter lidt skriveri frem og tilbage, meldte pigen, at hun af og til havde mulighed for at låne sig frem til et andet og anderledes mere diskret sted. Dét kunne jeg jo ikke sidde overhørigt og bad hende om endelig at arbejde videre med tingene.

Det andet problem bestod i at finde et tidspunkt, der passede os begge. Det var ikke helt let. Dels har jeg en travl hverdag, dels er weekender af familiehensyn et lukket land for mig, dels skulle det passe med pigens egen vagtplan, og dels skulle det endelig passe med, at hun kunne arrangere sig med det alternative mødested.

Derfor kunne vi først møde hinanden i dag – her små syv uger efter den første spæde kontakt. Men ventetiden skulle heldigvis vise sig at være det hele så rigeligt værd; alt godt kommer jo som bekendt til den, der venter!

Jeg mødte således i dag op på den angivne adresse til aftalt tid. Og med adrenalinen skyllende som en tsunami igennem kroppen nærmede jeg mig hoveddøren, og spændt som en buestreng lige før affyring trykkede min finger på ringeklokken.

Der blev relativt hurtigt lukket op, og jeg fandt vej videre ind. Lidt længere nede ad gangen dukkede pigen frem i en halvåben dør. Og nøøøøøj dada! Mine øjne fandt en utrolig flot kvinde, og som ramt af en dommedagshammer faldt jeg helt i staver på dørtrinnet. Hun var ikke særlig høj, nærmest uventet petit, slank og med en sort hårpragt, som selv Lorelei på sin klippe over Rhinen ville have sukket misundeligt efter.

Selvom blikket hurtigt gled videre ned til et imponerende brystparti, som jeg ikke mindedes at have oplevet mage til, blev min opmærksomhed nu alligevel mest af alt fanget af de smukke brune øjne, der venligt og førstegangsnysgerrigt udforskede mig.

Jeg har i min nu over syvårige færden rundt i branchen mødt mange smukke og tiltalende kvinder. Der har bl.a. været jamaicanere, brazzere, zulukaffere, iranere, østeuropæere – ja, selv jyder! – og jeg kan selvfølgelig heller ikke her forbigå den gode snes eller mere af de næsten altid smukke thaipiger.

Flere af de piger, der i øjeblikkets tidslomme stod mig klarest i erindringen, passerede revy for mit indre blik, men hende, der nu stod lyslevende foran mig i døråbningen, var nu alligevel noget af det smukkeste, jeg til dato har besøgt! Og så var hun endda dansk! Og aldersmæssigt endda lige i min foretrukne målgruppe: den modne og velovervejende kvinde!

Kom bare indenfor”, spandt Trine Tease kattekælent. For – som flere nok allerede har gættet – var det nemlig hende, jeg havde over for mig! Og denne kleine skikkelse, der udstrålede en næsten fysisk håndgribelig velvilje, skulle jeg nu tilbringe den næste halvanden times tid sammen med. Donnerlüttchen!

Det er vist ikke sket før, at jeg ved et førstegangsbesøg har bestilt halvanden time, men tidligere omtale herinde af Trine pegede entydigt i retning af en oplevelse, der næsten ikke kunne undgå at blive en af de rigtigt gode, så jeg havde med største sindsro forlods satset lidt ekstra nede fra muldvarpens mørke.

Øhhh, joh tak, mange tak”. Jeg vågnede først nu op af trancen på dørtrinnet, og trådte nærmere. Mens jeg fik afmonteret overtøjet, betroede Trine mig, at hun havde været vildt spændt og lidt nervøs ved at skulle møde mig. Jeg returnerede komplimenten ved at bedyre, at jeg havde haft det på nøjagtig samme måde, bare fra den anden side af døren. Det affødte en perlende latter fra Trine, som skulle vise sig at være et meget karakteristisk træk ved hende, og dermed var isen brudt.

Jeg er altid meget omhyggelig med at tage initiativ til at få ordnet betalingen, for jeg ved, at mange piger er lidt flove ved at skulle bede om den.

Jeg fik således som noget af det første rystet muldvarpen, og da Trine havde taget indholdet i sikker forvaring, inviterede hun mig kvidrende med hen på selve ”gerningsstedet”. Mageligt anbragt her som Vorherre havde skabt os, fik vi en god og længere snak, som efterhånden gled over i noget mere fysisk. Først lettere søgende og prøvende, derefter mere målrettet og krævende.

Jeg skal ikke gå i detaljer med, hvad vi lavede, men alle, der har besøgt Trine, véd, at hun spiller suverænt og virtuost på samtlige strenge i registeret – og hun er selv ”med” hele vejen. Det lydlige univers, som en kvinde frembringer under sex, betyder utroligt meget for mig, og her skuffede Trine bestemt ikke. Det var faktisk noget af det mest sanselige, jeg har oplevet i den retning, og jeg kunne ikke sige mig fri for at være lidt stolt af, at det var mig, der havde bragt hende dertil.

De stille, småsludrende intimfaser på puden med tæt øjen- og berøringskontakt, som jeg sætter så stor pris på, var naturligvis sande højdepunkter. Trine er et lille, hyggeligt sludrechatol, der har en smittende latter, så vi pjankede frit og utvungent. Her tager hun kegler som få andre.

Alt godt får jo en ende, og det uundgåelige tidspunkt, hvor jeg måtte forlade Trine, indtraf. Sjældent er tiden gået så hurtigt under et besøg. Selvom kalenderen viste tæt på vinter, gradstokken tæt på halverede sommertemperaturer og regnmåleren tæt på fuld, boblede foråret alligevel livsbekræftende i mig – ”In meinen Adern welches Feuer! In meinem Herzen welche Glut!”, som Goethe så smukt beskrev en ungdomsforelskelse.

Man ville som mand være ret underligt skruet sammen, hvis man ikke blev betaget af Trine. Det er simpelthen umuligt andet.

Når mit besøg blev så vellykket, som det blev, var det givetvis, fordi vore forhåndsforestillinger om hinanden viste sig at holde ret godt stik, og fordi vi har samme opfattelse af, hvad begrebet ”hyggestund” indbefatter, når det er bedst. Den slags er jo altid vanskeligt at sætte præcise ord på og kan nok bedst indfanges i nogle stemningssnapshots:

Sanselighed og lidenskab, fingres og læbers fjerlette leg, det stille og nysgerrigt udforskende, det gavmildt givende og det taknemligt modtagende, det tætte nærvær og den gode kemi. Den gode og intelligente dialog, det lille fnis over tilværelsens skæve vinkler samt dybde og erfaring – ja, netop her har den modne kvinde så uendeligt meget at tilbyde.

Jeg mødte i Trine et utroligt rummeligt, omsorgsfuldt og accepterende menneske, der er meget engageret i de ting, som optager hende til daglig, og jeg sidder nu tilbage i mit lønkammer og grubler over et mærkværdigt forhold: Hvordan kan det være, at jeg ikke har ”fået øje” på Trine for lang tid siden? For det er jo ikke positiv omtale, hun har manglet. En god del af svaret kender jeg naturligvis selv, men en lige så stor del af det er mig en gåde.

Af en eller anden grund husker jeg en anmeldelse af tvr med overskriften ”Trine Tease – så bliver det vist ikke bedre!”, og selvom den efterhånden er temmelig bedaget, har den skam stadig sin fulde gyldighed.

Tusind, tusind tak til dig søde Trine, du er strøget direkte ind på min top 3-liste! Ses vi mon igen?

 

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god og lidt anderledes anmeldelse!

Hmm, ku' være at jeg skulle lægge billet ind hos Trine.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Borende X 

Af hjertet tak - jeg er helt rørt på den dejlige varme måde. Jeg var vitterligt SÅ spændt på at møde dig - og efter vores Mails, var jeg 99% sikker på at du var et varmt,dybt og tænksomt menneske. Og alligevel var du så meget mere end det. Tiden fløj afsted og jeg sidder stadig her og er helt glad indeni.....

Jeg håber virkeligt at se dig igen :wub:

Tak for dig......skønne dejlige Mand :wub:

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fin og dejlig en anmeldelse. Og tak BX, for at vise en anden - og stadig fangede - måde at skrive en anmeldelse på :-) 

Jeg har mødt TT to gange uden for hendes 'arbejdstid', og begge gange har hun fascineret mig med sin ro, energi, glæde og humor :-)

Tror simpelthen, jeg snart er nødt til besøge hende 'rigtigt :-) :-) 

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Velkommen igen BX, godt du fandt skrivglæden der nogetsteds i dynen - eller at TT gav dig den tilbage.:)

Og fanden også at jeg ikke snakker dansk:(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Wow borende x, sikken smuk og poetisk beretning, og hvilken dejlig respons fra Trine, det viser virkelig du har hjerte og hjerne, i gav mig lyst til endelig at oprette en profil her for at kommentere på denne beretning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Borende X Tak for en følsom beretning om nogle dejlige timer i dit liv ! Kan kun give dig ret Trine er en ener TAK-

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for anmeldelsen og en genopfriskning af hvor dejlig Trine er.

Har besøgt hende en enkelt gang for LÆNGE siden, men hvor var det dog en dejlig oplevelse og ved gud ikke hendes skyld at det ikke er blevet til en gentagelse.

Hun fortjener al den ros som BX giver hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for de positive bemærkninger til min anmeldelse i mandags af mit møde med Trine Tease. Også en stor tak til Trine for de varme ord. De – netop – varmede.

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde jo, som det vil fremgå af trådstarten, en strålende oplevelse med Trine Tease for tre uger siden:wub:. Den sad længe i kroppen ;) – og ikke mindst i sjæl samt tankeværk. Hun havde, kort sagt, gjort et enormt indtryk på mig :).

Jeg var klar over, at jeg som Jeppe havde været en tur i baronens seng, men jeg kunne ikke rigtigt afgøre med mig selv, om det havde været i en drøm eller i en vågen tilstand.

Jeg måtte have afklaret spørgsmålet, og der var sådan set kun én logisk måde at gøre det på :idea:: At få arrangeret en ”julefrokost”, og det helst inden nissehelvedet for alvor brød løs.

Det lykkedes således at få landet en aftale til i dag :).

Trine havde med behændighed klaret at skaffe os ind et sted, og vi mødte hinanden foran hoveddøren til aftalt tid. Allerede på afstand så jeg hendes lange sorte hårpragt, og da hun kom nærmere, begyndte hun at vinke til mig. Stor gensynsglæde :).

Jeg var naturligvis spændt på at møde hende igen efter hendes overvældende respons på min oplevelsesberetning ovenfor, for den gav mig al mulig god grund til at tro, at det omvendte også var tilfældet.

Jeg skal ikke i detaljer komme ind på menuen ved ”julefrokosten”, der – som hos romerne – blev indtaget i vandret position ;). Jeg skal dog nævne, at jeg havde lovet Trine lidt kropsmassage, for hun sætter jo stor pris på at blive rørt, og så kunne hun spare en tur til Surin. Massagen gjorde efter lydene at dømme sin rigtigt gode virkning, og den blev på anden vis gengældt.

Min anden oplevelse med Trine stod således på ingen måde tilbage for den første. Jeg kunne fra baronens seng konstatere, at Trine heldigvis ikke var en pige i en drøm – men derimod en rigtig drømmepige.

Tak til Trine for en dejlig stund :wub:.

Redigeret af Borende X
Kommafejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for dig :wub: @Borende X

Det var dejligt at se dig igen - tiden forsvinder og man er helt fyldt op af velbehag i både krop og sind. 

Tak for henvisningerne til div litteratur, jeg er straks gået i gang med at udvide min horisont - tænk at få fyldt både hjerne, sjæl og krop op :-) 

Kæmpe Kys til dig :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Forleden havde jeg kendt Trine i et halvt år, og jeg syntes, at anledningen skulle fejres med et besøg :). Det blev så i dag på Mon Cherie. Jeg har haft en ret intensiv arbejdsperiode og trængte ærlig talt til at koble lidt af, og det gør man jo så glimrende i Trines selskab :wub:.

Jeg ankom først på formiddagen i strålende solskin og ditto humør. Døren stod åben, og jeg blev modtaget af mutter, der altid giver én et venligt smil med på vejen. Jeg blev vist ind på Trines rum.

Det er et meget indbydende lokale, hvis centrum er en stor klassisk himmelseng, der oser af romantik. Der er heller ikke sparet på spejle – som Trine benytter, når hun tror sig ubevogtet ;) – og i hjørnerne står et par klassiske stole samt en kommode med en høj hat, der virker meget pikant på den måde, den er anbragt dér. Alt i rummet bidrager til en feminin og erotisk atmosfære.

Trine kom ind og gav mig en glad omfavnelse og et stort smækkys. Hun bemærkede, at jeg føltes varm. Jeg forklarede, at jeg var kommet lovlig tidligt til stationen, hvorfor jeg var gået hele vejen, så i dag var det indledende brusebad særligt velkomment.

De næste 90 minutter forsvandt vi ind i vor egen verden, og tiden forsvandt også som en dug i forårssolen, for før vi vidste af det, forkyndte mutters banken på døren midt i en spændende øvelse, at virkeligheden så småt var ved at melde sig igen :(. Trine havde dog ikke travlt :).

En varm afsked :wub: blev efterfulgt af en varm tur hjem i det gode vejr. Dagen kunne ikke være begyndt bedre, og arbejdet syntes at glide bedre fra hånden.

Jeg har efterhånden besøgt Trine nogle gange, og mit gode indtryk af hende fra mit førstegangsbesøg i november har ikke ændret sig. Hun er utrolig behagelig at være sammen med, viser et ægte nærvær og engagement. Kommunikationen flyder let og ubesværet, hun kan snakke med om alt og er meget åben for andre.

Jeg har megen lyst til at prøve en længere escortaftale med hende. Måske lykkes det på et tidspunkt? Hvem ved? ;)

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg
hotshot skrev, den 22/11/2016 at 16:37:

hun er på min "to do list" nu skal der bookes en tid

Fik du så gjort det? Ellers er du gået glip af noget rigtigt godt ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Borende X skrev, for 6 timer siden:

Fik du så gjort det? Ellers er du gået glip af noget rigtigt godt ;)

Jeg mener at have set, at Trine annoncerer med superfransk. Er det den ægte version aller den tynde danske?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jesse skrev, for 28 minutter siden:

Jeg mener at have set, at Trine annoncerer med superfransk. Er det den ægte version aller den tynde danske?

 Det er 100% sikkert ikke i den version du søger ;-). 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...