Hop til indhold
Romantikeren

En almindelig date med en glædespige

Recommended Posts

Det er ikke en datingside det her, hvad er det egentlig for en side? En side med lyster fantasier en side hvor alle skjuler sig bag et alias, en side hvor man kan møde en smuk pige på distræt ejendom, med en telefonpiger der er mellemledet, og skulle man føle interesse for pigen eller måske sympati eller måske endda forelsket, så skal man følge normen, penge, penge, penge. det er jo i grunden magt  

Jeg har snakkede med en herinde, som jeg synes var noget særligt "måske drømmeforelsket" og tænkte hvordan mon hun var i virkeligheden ude i virkeligheden, på en normal date ude i byen på en cafe en resturant, eller bare en tur Frederiksberg have. som rigtig mange møder kvinder på og kvinder møder mænd. det hører alligevel til minioteten af man møder med store summer penge under bordet til nærvær, men er den nærvær ægte?

Men hende her jeg vil ikke nævne hende navn ville jeg så gerne møde ude i virkeligheden en blinddate det kunne jeg godt hvis jeg vil betale endnu flere penge for en dinnerdate. jøsses jeg tænker måske bliver det den dårligste date ever, måske bliver det bare en fantastisk date, eller bare en hyggelig date og vi kommer måske aldrig til at se hinanden men vi begge har været godt selskab, måske var der en gnist der tændte. 

er der nogen Glædespiger der tager på almindelig date uden timebetaling og uden sex ikke nødvendigvis i hvert fald, og måske gerne vil møde vedkommende igen uden penge under bordet, eller måske endda bruge penge på ham. hun kunne være den næste der betalte middagen på Jensens bøfhus, eller biografbilletter. er der nogen oprigtig tør dette?

Hvor jeg dog savner det selv  og hvis en dag fandt en glædespige vil jeg 7-9-13 ikke blande mig i hvad hun laver i weekenden bare jeg ved hun laver det hvornår. Det ville være dobbeltmoralsk andet fra min side  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vi er ligesom alle andre kvinder; vi går på dates, knalder med vores kærester mv., men hvis en kunde beder om en dinnerdate, så koster det naturligvis, det er jo et arbejde. Så medmindre en glædespige bliver vild med dig, koster det ;-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Selvfølgelig kan man date en glædespige, ligesom alle andre piger. Det kræver dog at hun er oprigtigt interesseret i dig, og at hun ikke har principielle holdning om ikke at date kunder. Din udfordring er imidlertid at vurdere hendes ægte interesse for dig, da jeres relation jo netop er en forretningsmssig relation. jeg tror du har stor risiko for at blande tingene sammen, og forveksle hendes signaler. så hvis du vil data, så er det vel netop dating sider du skal ind på, og ikke her eller massageklinikker.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Måske det er forkert som udgangspunkt at søge en luder som kæreste, det lyder mere som en fetish og ikke et ligeværdigt forhold.

Hvorfår ikke bare søge en kæreste?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hm, godt oplæg. At være glædespige er et meget bevidst valg jeg har taget. Jeg har kunder jeg kommer meget tæt på og hvis selskab jeg sætter pris på. Jeg tager dog ikke på dates med nogen uden der er penge involveret af den årsag at det er med til at keep it simple. Jeg søger ikke en kæreste denne her vej igennem og hvis jeg gik ud med en kunde i privat regi ville det være med til at sende et forkert signal. Så søger man en kæreste så søg ikke et sted hvor gp annoncerer, det er ikke der man finder det;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BetaMini

du ved jo hvad denne side omhandler, du skriver endda selv at det ikke er en datingside

så at forsøge at få en date aftale uden penge involveret er vel at være ret sikker på nederlag?

jeg dater gerne ude i det du kalder virkeligheden, men jeg er ikke en glædespige som er "på date uden at få penge for det", jeg er en ganske almindelig kvinde på date

din afsluttende bemærkning lyder lidt som "hvor ville jeg gerne finde en glædespige jeg kan knalde gratis før end alle køberne"

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hende pigen jeg inviteret ud, har jeg ikke mødt i virkeligheden, når nu jeg tænker mig om så ser jeg ikke hende som en glædespige, men en kvinde som jeg synes er dragende.

det er godt nok kompliceret det her. Jeg kan møde hende for en halvtime eller en time og være sikker på at møde hende.  

Og chancen for at møde hende ud i det jeg kalder virkeligheden er lige nul.

Det er ikke en datingside men en side hvor mennesker mødes på kryds og tværs og når mennesker gør det er der altid muligheder for noget udenfor hjemmesiden beskyttet rammer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kan godt lade sig gøre, at møde en GP i byen, gå ud at spise med hende, hvor hun betaler, og bagefter tage en taxa hjem og elske, uden at skulle betale for det. 

Har i hvert fald prøvet det:

Var taget alene på Waterloo stripbar på Gl. Kongevej på vej hjem fra en bytur. 

Så lidt kedelig strip, og en halv time før lukketid, kom Nanna hen og snakkede.

Dansk pige. Studerende. Stilig.

Høje hæle. Lækker Chanel kjole (opdagede jeg næste morgen, da jeg rakte hende, hendes eneste beklædningsdtykke).

Frækt halvlangt, mørkeblondt og krøllet hår. Lidt former. Og intet undertøj, erfarede jeg et par timer senere :-)

Hun spurgte, om jeg ville med hende. Forklarede hende min situation som studerende med ganske få penge på lommen. Hun sagde, at det ikke skulle koste noget, hun ville bare gerne elske og kneppes! 

Jeg indvilligede :-)

Hun bad mig gå ud og lidt ned ad gaden, tror det var for at slippe for at betale dørmændene.

Vi mødetes i retning af Vesterport. Hun prajede en taxa. Spurgte om jeg var sulten. Jeg svarede ja, og at jeg kendte en bager på Værnedamsvej, der åbnede tidligt. .. :-) 

Men den gik ikke.

Hun ville ud og spise noget ordentligt. Vi kørte til en restaurant på St. Kongensgade (ja, kl godt 05 om morgenen) med hvide duge og fik... hummersuppe. Og hvidvin.

Og hun betalte.

Også for taxaen.

Hendes pung var proppet med pengesedler, der lå hulter til bulter.

Glemmer det aldrig. Aldrig.

Bagefter kørte vi i taxa (hun betalte igen) hjem til min sparsomt indrettede lejlighed og knaldede hinanden sønder og sammen - og i søvn.

Blev vækket af hendes mund om min pik. Knaldede, hvorefter hun sagde tak og gik.

Så hende en gang mere. Hun kom forbi en aften og ringede på. Og vi elskede igen.

Mødte hende en uge senere, på et kursuscenter i det nordlige København, hvor hun var sammen med en anden herre.

Vi blinkede til hinanden ;-) 

Har ikke set hende siden.

Desværre.

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den anden dag stod jeg i næsten nøjagtigt samme situation - har længe villet have lagt nyt gulv derhjemme, men alle de håndværkere jeg ringede til ville have penge for at udføre arbejdet?! "hallo kære tømmerfyr, der er sku da ikke meget gentleman over dig,  måske går du endda glip af en dejlig kæreste samtidig....måske vi blev forelskede imens du gik og knoklede på mit stuegulv? "  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tzatiki
RIKKE - GFEscort skrev, for 38 minutter siden:

Den anden dag stod jeg i næsten nøjagtigt samme situation - har længe villet have lagt nyt gulv derhjemme, men alle de håndværkere jeg ringede til ville have penge for at udføre arbejdet?! "hallo kære tømmerfyr, der er sku da ikke meget gentleman over dig,  måske går du endda glip af en dejlig kæreste samtidig....måske vi blev forelskede imens du gik og knoklede på mit stuegulv? "  

Så må du prøve at kontakte ham der blikkenslageren fra KBH :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

hm.. Altså jeg syntes at internetdating er helt fint, jeg bruger selv tinder nogengange, men.. Jeg fortrækker nok at mødes med mænd i privatlivet der kun kender mig som hende jeg nu er, og ikke som en tiltider serviceminded og måske lidt spændende "Claire" fra et købesex forum, -måske især fordi jeg går meget op i at holde mit privatliv og mit arbejdsliv adskilt. 

Jeg har datet kunder tidligere og jeg ses også med en nu, hvor der ikke er penge involveret (længere), så selvfølgelig kan forhold opstå mellem piger og kunder, det er vist endda ikke særligt sjældent, men så er det med kunder jeg har mødt in real life, hvor det har udviklet sig til mere.
Jeg ville være rigtigt ked af det, hvis kunder besøgte mig i håb om at det skulle "udvikle sig" og hvis nogen har det på den måde, vil jeg faktisk helst, at de stopper med at besøge mig.

Og lige.. måske lidt off topic, men. Når jeg er på Eroguide og skriver privat med kunder, så er det klart jeg flirter og måske ligefrem kan være lidt "halvpervers", men det er altså fordi jeg sælger sex og jeg syntes det kan være med til at skabe en god oplevelse med kunden, når man så mødes. Det burde ikke være nødvendigt at jeg i mine annoncer skrev "OBS Jeg er 100% optaget og der er absolut ingen chance for, at vi får et romantisk forhold ud over hvad der kan købes for penge". :) 

 

(PS. Jeg syntes det er FINT at du invitere en pige ud :) Go for it, tag chancen! Men hvis det er fordi man har skrevet med en GP man syntes er spændende, så skal man være lidt opmærksom på, at man risikere at overskride en grænse, alternativt kan du jo prøve dig med sugardating, der er vist flere piger der gerne vil mødes på sådan en "kemidate", uden at man skal betale.. )

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej @Romantikeren

Der er jo som sådan ikke noget galt i at ville mødes med de søde piger. Gå lange ture i skoven, ved vandet, gå hånd i hånd og snakke, ja eller et lille cafe besøg. En god cafe latte, dinnerdates, middage. Der er en masse der kan inviteres ud.

Der hvor jeg undre mig er. Er det mere spændende for dig det arbejde hun udføre som GPÉr er det hende som GPér eller hende som menneske du vil inv. ud eller er det den rolle hun spiller, Det er det jeg tror du skal overveje.

Og ja hvis det er rollen som GPér du er tiltrukket af må du betale. Hvis det er mennesket altså privat personen må du jo også erkende det nok er ret svært. Ja det er ikke uladsiggørlig Jeg har da selv mødt nogle piger til private sammenkomster og det har da været ret så hyggeligt. og det har ikke kostet noget for mig. Og tror da også de har hygget sig. Også at de ikke blev set på hvilket arbejde de havde. men på det menneske de var.

Ha en dejlig dag allesammen

KK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Okay.. Svært spørgsmål.. For mig er mit arbejde ikke en skam.. Og jeg stolt af det.. Dem jeg har datet og kærestet med i "virkeligheden" har også fået af vide hvad jeg lavede.. Dermed ikke sagt af familie og sådan ved hvad jeg laver.. Dette er for ikke at såre dem og for de ikke skal være bekymret for guderne skal vide at den her branche har et dårligt ry.. Jeg få tit spørgsmålet om jeg ikke kunne tænke mig en date eller om jeg ikke vil mødes ude fra arbejdet og der siger jeg for det meste nej tak.. Jeg har dog spist brunch med en gæst jeg har kendt i over et år men der har aldrig været sex i vores "forhold".. Havde der det havde det hele nok set anderledes ud.. For mig er der ikke Gp'en Jennifer og så mig.. For mig er der bare kun mig.. Og Jennifer er en del af mig.. Det vil sige at jeg giver meget af mig selv på arbejdet.. Nogle gæster kender da også mit rigtige navn.. Og så kan man snakke meget om at passe på sig selv og bla bla bla men det gør jeg også.. Jeg er meget afklaret med hvem jeg er og hvordan jeg har det bedst.. Og jeg ved at hvis jeg skulle lades som om jeg var en hvilken som helst anden end den jeg er så mange timer i løbet af en uge ville jeg blive total rundforvirret.. Hehe.. Mit rollespil sucks og jeg tager f.eks heller ikke ekstra for det fordi det er så dårligt så jeg ikke synes nogen skal betale ekstra for det.. Hahaha.. Og det samme gør sig gældende når jeg er på arbejde og skal spille den her rolle Jennifer.. Det ikke noget jeg gør mig i.. Jeg er mig basta.!! Og så det da så meget federe at få penge for at være en selv end at få penge for at være en anden.. Hehe.. 

Som svar på dit spørgsmål så kunne jeg nok godt date en gæst hvis jeg virkelig dømte at vores kemi var slående.. Jeg mødte f.eks er ung mand nytårsaften sidste år som jeg da også fik en lille crush på.. Ham kunne jeg da godt have datet og vi havde nok også kunne blive fantastisk gode venner men jeg så ham ikke som kærestepotentiale fordi han ganske enkelt var for ung.. Sådan har jeg da haft flere små crushes på forskellige gutter igennem de 2 år jeg snart har arbejdet.. Men ikke noget der er gjort mere ved.. 

Jeg tror fejlen ligger i at man tager kontakt til os som GP.. Ikke som person.. Når jeg er på arbejde så få jeg penge for sex.. Når man så forventer mere sex eller har lyst til mere sex så forventer jeg også penge for det.. Selvfølgelig.. Det lidt som hvis du havde en maler på besøg til at male dine vægge.. Hvis du så også lige vil have malet din skænk eller lignende ville maleren selvfølgelig også have betaling for det.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det hele koger vel egentlig ned til at hvis man er på date med Glædespigen koster det. Hvis man virkelig er interesseret i hinanden, så dater man mennesket BAG Glædespigen, og så kan det være noget andet, hvis man altså er enige om dét. Hvis forventningerne ikke er afstemt, bliver det nok noget rod. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

..........selvfølgeligt kan man date en glædespige :) og glædespiger verden over bliver sikkert forelskede hver evigt eneste dag.. og ind imellem ender det i bryllup,  søde små "horeunger" :) og alt hvad dertil hører

  .........men at lede herinde efter en pige at date, er virkeligt at sætte sig selv op til nederlag!! Han har ikke engang mødt hende endnu, så han har jo set sig lun på "en illusion" og  at han ser eroguide som et datingsite, forstår jeg slet ikke???  

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tzatiki
RIKKE - GFEscort skrev, for 21 minutter siden:

  .........men at lede herinde efter en pige at date, er virkeligt at sætte sig selv op til nederlag!! Han har ikke engang mødt hende endnu, så han har jo set sig lun på "en illusion" og  at han ser eroguide som et datingsite, forstår jeg slet ikke???  

 

Jo, men Rikke - når man f.eks. ser billeder af dig (nu skulle jeg lige selv studere dig nærmere), så kunne man godt få den illusion, at du ville være en fantastisk skøn kæreste, der ser godt ud og giver et habilt blowjob - og så er du sikkert også skrap til at lave en brun sauce til andestegen? 

Hov forresten......hvad skal du have for at lave en andesteg med det hele til Mortens Aften? :D:D

Romantikeren skrev, for 7 timer siden:

hun kunne være den næste der betalte middagen på Jensens bøfhus,

For guds skyld ikke Jensens Bøfhus. Det er dømt til at mislykkes. Det skal da være MASH

Del dette indlæg


Link til indlæg
RIKKE - GFEscort skrev, for 40 minutter siden:

..........selvfølgeligt kan man date en glædespige :) og glædespiger verden over bliver sikkert forelskede hver evigt eneste dag.. og ind imellem ender det i bryllup,  søde små "horeunger" :) og alt hvad dertil hører

  .........men at lede herinde efter en pige at date, er virkeligt at sætte sig selv op til nederlag!! Han har ikke engang mødt hende endnu, så han har jo set sig lun på "en illusion" og  at han ser eroguide som et datingsite, forstår jeg slet ikke???  

 

Det læser man da ofte herinde...godt nok er det min egen fri fortolkning af hvad folk skriver.

Men når nogen skriver "Ååååhhhh, du har ben i næsen, dig må jeg besøge"; eller at de vil både vaske tøj og vaske gulv, for en pige de aldrig har mødt, så er det måske en anelse overdrevet tiltrækkelse af pigen synes jeg.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Liv skrev, for 7 timer siden:

Vi er ligesom alle andre kvinder; vi går på dates, knalder med vores kærester mv., men hvis en kunde beder om en dinnerdate, så koster det naturligvis, det er jo et arbejde. Så medmindre en glædespige bliver vild med dig, koster det ;-) 

er i ligesom andre kvinder..... :o

Del dette indlæg


Link til indlæg
Claire skrev, for 5 timer siden:

hm.. Altså jeg syntes at internetdating er helt fint, jeg bruger selv tinder nogengange, men.. Jeg fortrækker nok at mødes med mænd i privatlivet der kun kender mig som hende jeg nu er, og ikke som en tiltider serviceminded og måske lidt spændende "Claire" fra et købesex forum, -måske især fordi jeg går meget op i at holde mit privatliv og mit arbejdsliv adskilt. 

Jeg har datet kunder tidligere og jeg ses også med en nu, hvor der ikke er penge involveret (længere), så selvfølgelig kan forhold opstå mellem piger og kunder, det er vist endda ikke særligt sjældent, men så er det med kunder jeg har mødt in real life, hvor det har udviklet sig til mere.
Jeg ville være rigtigt ked af det, hvis kunder besøgte mig i håb om at det skulle "udvikle sig" og hvis nogen har det på den måde, vil jeg faktisk helst, at de stopper med at besøge mig.

Og lige.. måske lidt off topic, men. Når jeg er på Eroguide og skriver privat med kunder, så er det klart jeg flirter og måske ligefrem kan være lidt "halvpervers", men det er altså fordi jeg sælger sex og jeg syntes det kan være med til at skabe en god oplevelse med kunden, når man så mødes. Det burde ikke være nødvendigt at jeg i mine annoncer skrev "OBS Jeg er 100% optaget og der er absolut ingen chance for, at vi får et romantisk forhold ud over hvad der kan købes for penge". :) 

 

(PS. Jeg syntes det er FINT at du invitere en pige ud :) Go for it, tag chancen! Men hvis det er fordi man har skrevet med en GP man syntes er spændende, så skal man være lidt opmærksom på, at man risikere at overskride en grænse, alternativt kan du jo prøve dig med sugardating, der er vist flere piger der gerne vil mødes på sådan en "kemidate", uden at man skal betale.. )

 

 

Ja Flirt er en god ting, man føler at man lever et lille smil bare et lille smil et genert af slagsen er også flirt. men signalere til en anden jeg kan lide det jeg ser, men der er nok meget langt til drømmesengen derfra jeg smiler til mange og mange smiler til mig.

Men ellers det er ofte et smil der er begyndelsen, medmindre man er i en klichefuld romantisk komedier hvor de starter med at være ærkefjender

Selvfølgelig flirte du med mulige kommende gæster og det kan få et smil frem både os dig og modtageren medmindre det er udspekuleret det kan flirt også være. Man trykker på nogen knapper man kan nogen tricks bevist som ubevist, eller også er det bare hyggeligt eller sjovt. men om det var er for sjov eller om man vil mere end at signalere at man ser sød ud eller godt ud, det kan være svært for nogen. og andre igen man vil gerne men tør ikke.

Flirt du bare videre Claire.:) 

Nej det burde ikke skrives i en annonce at man ikke møder nogen efter "lukketid" eller ude i virkeligheden. Du har helt ret, men det er nok nogen der ikke lige kan håndtere dette hvis de synes at pigerne var noget af det sødeste de mest smukke osv. det er jo ikke pigens skyld

Del dette indlæg


Link til indlæg

QUOTE fra trådstarter : " er der nogen Glædespiger der tager på almindelig date uden timebetaling og uden sex ikke nødvendigvis i hvert fald, og måske gerne vil møde vedkommende igen uden penge under bordet, eller måske endda bruge penge på ham. hun kunne være den næste der betalte middagen på Jensens bøfhus, eller biografbilletter. er der nogen oprigtig tør dette? "

søger han så ikke en glædespige der er gratis? hvilket er som at søge efter en erfaren jomfru.. utopi. :)

så er hun i mine øjne jo ikke glædespige lige der i hvert fald..  og jeg forstår hans spørgsmål som om han vil høre om han kan finde nogen til lige DEN model på ERO... og det tror jeg altså ikke. - at vi naturligvis tager på almindelige dates i privatlivet uden afregning er da klart, men der forventer jeg også at en fyr vil have hele pakken og ikke kun "rikke solskin"  som jo godt nok er mig.. men minus alt det røvsyge tøsedrama :) "alle mine positive sider komprimeret ned til at fylde ca 1 time, og frasorteret brok, menstruationssmerter og dårlige hår-dage"

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Romantikeren skrev, for 18 timer siden:

hvad er det egentlig for en side? 

Den forkerte side for dig. Du søger noget du ikke kan få her. Du bliver afsporet fra det du egentlig søger, fordi du begynder at drømme om forhold til kvinder du ikke har en jordisk chance for at få et forhold til.

Ikke. En. Jordisk. Chance.

En del af dig ved godt du bare fantaserer. Hvis dit formål er virkelighedsflugt går det godt. Men virkelighedsflugt er ikke godt for dig, og det ved du sikkert også allerede.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bebop skrev, for 3 timer siden:

Den forkerte side for dig. Du søger noget du ikke kan få her. Du bliver afsporet fra det du egentlig søger, fordi du begynder at drømme om forhold til kvinder du ikke har en jordisk chance for at få et forhold til.

Ikke. En. Jordisk. Chance.

En del af dig ved godt du bare fantaserer. Hvis dit formål er virkelighedsflugt går det godt. Men virkelighedsflugt er ikke godt for dig, og det ved du sikkert også allerede.

Veltalt Bebop

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest zoran
RIKKE - GFEscort skrev, for 18 timer siden:

QUOTE fra trådstarter : " er der nogen Glædespiger der tager på almindelig date uden timebetaling og uden sex ikke nødvendigvis i hvert fald, og måske gerne vil møde vedkommende igen uden penge under bordet, eller måske endda bruge penge på ham. hun kunne være den næste der betalte middagen på Jensens bøfhus, eller biografbilletter. er der nogen oprigtig tør dette? "

søger han så ikke en glædespige der er gratis? hvilket er som at søge efter en erfaren jomfru.. utopi. :)

så er hun i mine øjne jo ikke glædespige lige der i hvert fald..  og jeg forstår hans spørgsmål som om han vil høre om han kan finde nogen til lige DEN model på ERO... og det tror jeg altså ikke. - at vi naturligvis tager på almindelige dates i privatlivet uden afregning er da klart, men der forventer jeg også at en fyr vil have hele pakken og ikke kun "rikke solskin"  som jo godt nok er mig.. men minus alt det røvsyge tøsedrama :) "alle mine positive sider komprimeret ned til at fylde ca 1 time, og frasorteret brok, menstruationssmerter og dårlige hår-dage"

 

 

 

En af min god venner faldt for en escort pige hvad skal men sige til en som ham

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...