Hop til indhold
Rejsenetværk

Sanseindtryk og sexkontakt på Thai Corner Bar

Recommended Posts

Ret fornylig skrev jeg en anmeldelse af min første købesex kontakt på Thai Corner Bar:

Thai Corner

https://www.google.dk/#q=thai+corner 

Der kom mange gode kommentarer til min anmeldelse, og jeg fik både lyst til at opsøge stedet igen i samme anledning, og som altid også for efterfølgende at skrive en anmeldelse, hvis jeg valgte at købe sex af en af pigerne i baren.

Kort efter min anmeldelse mødtes jeg med 3 gode bekendte her fra Eroguide.dk, hvorunder vi som et af stederne på aftenens rute i byen, også besøgte Thai Corner.

Her sugede jeg til mig af information fra en af deltagerne, om thaimiljøet, Thailand og ikke mindst hans indgående kendskab til hvem vi tror det er vi møder på Thai Corner, hvilket køn pigerne retteligen har.

Som jeg forstod på ham, så er den tid ovre hvor forskellen på om det er thaipiger vi møder, eller om det er ladyboys, består i om de har, eller ikke har et mandligt kønsorgan.

Efter sigende er kønsopererede mænd efterhånden mere reglen end undtagelsen på Thai Corner, mænd der har fået lavet et kvindeligt kønsorgan.

Og ifølge den pågældende ekspert, er det så svært at opdage at en thaipige på Thai Corner, ikke er født kvinde, at det er næsten umuligt at afgøre for det utrænede øje.

Så hvis det er fuldstændig afgørende for dig som mand, at du er sammen med en kvinde der er født som sådan, og ikke en der har fået foretaget en så vellykket kønsskifteoperation, at det på det nærmeste er umuligt at kende forskel, ja så må du påregne at det kan udgøre undtagelsen at pigen du har udset dig i baren, ikke er en kønsskifteoperereret mand.

Mig personligt afskrækker denne information ikke det fjerneste, tværtimod, og jeg er også gerne sammen med en ladyboy der stadig har et mandligt kønsorgan.

I mine øjne er ladyboys med eller uden en pik, med eller uden en vagina simpelthen meget ofte de smukkeste skabninger på denne jord, ofte smukkere end kvinder der er født som kvinde.

Seksuelt har jeg på ingen måde oplevet det som dårligere at afvikle et samleje i en kunstig skede, måske snarere tværtimod - ja måske oftere en strammere oplevelse, eksempelvis end med en kvinde der har født, og eller en med en utrænet bækkenbund.

Den eneste forskel er nok at der skal smørelse til uanset, men hvor ofte har vi oplevet at en GP ikke skulle bruge noget glidecreme?

Dog har jeg ikke lyst til at slikke en skede godt smurt i glidecreme, så det har jeg heller ikke gjort sammen med kønsskifteopererede ladyboys.

Mandag 1 august

Kl 22 entrerede jeg:

The Bronx Burger Bar
Vandkunsten 1
1467 København K
http://www.bronxburger.dk/ 

De har gode burgere til gode priser, bestilte den med gedeost og 3 dip, drak en cola til.

Slugte en blå pille 100 mg, og så var det ellers bare at nyde måltidet, og vente på at pillen gjorde sin virkning.

Efter et solidt velsmagende måltid, spadserede jeg i det gode vejr til Thai Corner, hvor jeg ankom kl ca 23 15.

Købte en cola og fik mig placeret strategisk i lokalet, til det der er en af de mest fascinerende oplevelser under et besøg på Thai Corner.

Iagttagelse af andre gæster og piger i baren.

Der var godt med piger, hvor iblandt for mit øje 3 af de flotteste der frekventerer stedet, der var nok dobbelt så mange piger på det tidspunkt, og smag og behag er jo forskellig.

Ret hurtigt gjorde en pæn slank ladyboy mig med selskab, ret insisterende selvom jeg prøvede høfligt at afvise hende, men hun blev siddende hos mig på sådan vis, at hun alligevel ikke oplevedes som så påtrængende.

Jeg undskyldte mit dårlige engelsk, og det lykkedes da at føre en fornuftig samtale, hun bad om en drink, den gav jeg selvfølgelig :) 

Hun bad om en lady drink, den er uden alkohol, gid de alle holdt sig til den drink, for ellers så får de som jeg ser det simpelthen for meget alkohol til daglig.

Forhåbentlig nipper de kun til de fleste af de drinks, som mændene køber til dem.

Hun hedder Sara, er 29 år gammel og ganske køn, omend efter min skamløst kræsne smag ikke en af de aller smukkeste, og hvad siger det så om mig selv :? 

Selvfølgelig tilbød hun sine tjenester, og på trods af at jeg sagde at jeg havde udset mig en bestemt anden pige end hende, gav hun ikke op.

Hun var faktisk et rigtigt behageligt selskab, som jeg tror at jeg havde stået mig godt ved at have valgt, men måske en anden gang.

Hun fortalte at hun er ladyboy, at hun stadig har sit mandlige organ, og lovede mig fantastisk sex, hvor jeg skulle fucke hende og hun mig.

Ja tak en anden god gang til at fucke Sara, men nej tak til at hun fucker mig, men for dem der er til det, de har altså muligheden sammen med Sara, der som jeg forstod hende er i landet til oktober?

Men nu skal jeg passe på, kom lidt galt af sted sidst på Harmony, hvor jeg havde hørt forkert.

Sara lagde sin hånd på mit lår, gned både mit lår, og i mit skridt - det virkede næsten for godt, men jeg stod fast og takkede nej, hun accepterede til sidst.

Klokken var nu ca 23 35, jeg tog kontakt til en gudesmuk høj sorthåret catwalk model. Hun havde langt glat hår, så fabelagtig ud i sin stramtsiddende korte paillet kjole, og med simili smykker der lignede en million. 

Hende havde jeg spottet under et par tidligere besøg, herunder også sidst vi var 4 fra EG sammen på Thai Corner.

Så nu skulle det være, selvfølgelig kostede den indledende samtale en drink, hun hedder Mis Minna ( sådan hørte jeg navnet ), er 27 år gammel, hun bad om en Gin og Tonic, som hun nippede til, og efterlod næsten urørt, da vi snart efter forlod baren sammen - heldigvis, jeg vil rent ud sagt hellere betale pigernes Gin og Tonic uden gin, bare vi mænd ikke bliver snydt med vores egne drinks.

Men når man betaler for alkohol til pigerne, så kommer der alkohol i, heldigvis tackler de det på deres måde, pigerne.

Minna forlangte 1700 kr for 1 time inclusiv leje af et værelse, det ville jeg ikke, spurgte til prisen for 1/2 time, hun svarede 1000 kr + 200 kr til værelset.

Jeg accepterede de 1000 kr for 30 minutter, men ikke de 200 kr for værelset, hun afviste det pure, og det endte med at det var mig der gav mig meget mod sædvane, og accepterede de 1200 kr for 30 minutter.

En anden detalje der normalt ville have fået mig til at trække mig var, at hun på forespørgsel svarede at der ikke var en bruser det sted vi skulle til, men jeg var nået til the point of no return.

Så vi skulle ikke til det sted i nærheden, som jeg besøgte sammen med Sjokali sidst, og som de fleste piger vistnok benytter.

Hånd i hånd forlod vi baren kl ca 23 50, og efter få skridt bad hun mig praje en taxi, for der var for langt at gå, hun havde nævnt at det lå et stykke fra Thai Corner, men intet om en taxi før vi var nået 50 meter op af gaden hånd i hånd.

Det nægtede jeg, hun resignerede, vi spadserede nok 800 - 1000 m til en sidegade før vi ankom.

Hun havde sagt at det var et meget pænere sted, end der jeg var sidst, det var det ikke, det var småt og på alle måder ordinært.

Vi blev lukket ind af en thaipige, fik vores rum, jeg betalte 1200 kr, hun forlod rummet med pengene og kom tilbage få minutter efter.

Rummet var lille, en 2 personers sofa fyldte sammen med sengen godt op i rummet.

Nu pegede hun på uret på væggen, der viste 24:07, og spurgte om det var ok med tid til kl 00:30 - det var ikke ok, så pegede hun på kl 00:35, jeg sagde ok, ved jo at jeg som regel er færdig efter max 15 minutter, med eller uden udløsning ;-) 

Måske syntes hun at traveturen hånd i hånd burde koste tid, nu jeg ikke ville betale en taxi, som hun ikke havde varslet mig i baren.

Hun lagde intet håndklæde på sengen, splitternøgen lagde vi os på sengen, hun var og duftede ren, men et sted, hvor der hverken for pige eller mand er mulighed for et bad, det trækker altså fra i den samlede bedømmelse - så kan man også vende pilen mod mig, hvorfor accepterede jeg det forlods, nok fordi jeg var så besluttet på at det skulle være hende.

Mis Minna var virkelig berøringsvenlig, og holdt sig hele tiden så tæt på mig, at jeg kunne komme til hvor jeg gerne ville med fingre og hænder, men hun kyssede ikke på munden.

Vi krammede gensidigt, jeg aede hende i nakken, bag ørerne og kælede for hendes hår, hun stønnede svagt med lukkede øjne - var det naturligt, svært at sige, men det virkede naturligt.

Spurgte om jeg måtte røre hende forneden, køre fingeren op, det måtte jeg gerne, og jeg fingerkneppede hende en stund i en så glidecreme smurt vagina, at jeg tror hun er en ladyboy - men som skrevet, det er mig så lige meget, faktisk er det oftest et plus for mig, da de er så smukke efter min smag.

Jeg kyssede hende på kind, hals og i panden, det var velkomment, hun reagerede velbehageligt på det,  men ingen kys på munden.

Hjemmefra havde jeg raget min pik og pung helt glat, området omkring også - det er lækrere til et blowjob.

Det var nu tid til et blowjob, efter at hun med hånden havde fået min stang stiv, så der kunne komme et kondom på, hun giver ikke fransk uden kondom.

Jeg lagde mig tilbage på ryggen, og bare nød det indtil vi blev enige om at hun skulle ride mig, det gjorde hun så dejligt, hun føltes stram og godt, jeg var tæt på at komme.

Nu bad jeg hende om doggy positionen, vi skiftede til at jeg tog hende bagfra, det var ikke nær så godt som da hun red mig, så efter et par minutter bad jeg hende ride mig igen - det tog hun pænt og vi skiftede igen stilling.

Nu kunne jeg mærke at jeg ikke kunne komme, og bad hende gøre mig færdig med oliesvensk, ok med hende, af med kondomet og på med en sjat olie.

Hun gav mig et rutineret håndjob, jeg bad hende om at gøre det hårdere og hårdere, det gjorde hun, og til sidst sprøjtede jeg ud over min egen mave - det var en skøn afslutning.

Hun tørrede mig ren, mave og pik med vådservietter, der var nu gået 13 minutter, kl var 00:20 - vi var færdige og jeg var tilfreds.

Nu blev jeg fulgt til døren, hun blev på stedet, jeg travede tilbage til Thai Corner.

Til min overraskelse sad hun på sin pind i baren før mig, jeg spurgte om hun havde taget en taxi, det havde hun ikke, en cykel, nej hun var gået tilbage - det kan umuligt være rigtigt, nå men lige meget ;-) 

Det var nu slut med at sutte i colaer, jeg trængte til og bestilte en Singha øl - fandt et hjørne hvor jeg kunne følge med i livets gang i baren, der var nu småt med piger og mænd kl ca 00:45

Jeg drak en øl, gik en lille tur og kom tilbage, bestilte en øl til.

Sørme om ikke gudesmukke Sjokali, som jeg købte sex af sidst, læs gerne min anmeldelse her under København, hun storsmilede, hilste på, gav hånd, ja hun havde set mig sidst sammen med mine venner, men hun huskede mig, spurgte om jeg huskede hende, det kunne jeg bekræfte at jeg gjorde.

Gav jeg en øl, det gjorde jeg da, straks hun havde fået sin sædvanlige Singha med sugerør skålede hun en gang, og fortrak til den næste mand, satte sin øl fra sig, bad ham om en Singha med sugerør, det fik hun, men han fik også mere opmærksomhed end jeg, jeg havde jo køb sex, det havde han nok ikke.

Helt generelt får man mindre opmærksomhed, hvis man vender tilbage til Thai Corner, efter at de øvrige piger har set at nu har man brugt penge til sex med en af de andre piger, end når man ankommer baren, og de alle ved at man endnu ikke har købt sex under sit besøg - selvfølgelig, andet kan vi ikke forvente, jeg foretrækker det i grunden også sådan.

Godt Sjokali ikke drikker alle de øl, jeg bliver ikke spor fornærmet, men synes faktisk at det er morsomt, så fuldstændig uhæmmet hun lykkes med dreje hovedet af led på mændene, og få dem til at åbne tegnedrengen.

Men jeg køber ikke sex af Sjokali igen, om end jeg ikke fortrød at jeg gjorde det sidst - hun oversælger og lover for meget, men hun er smuk, hun ved det, og hun var på sin vis en god oplevelse da jeg betalte hende for sex sidst - trods alt.

Kl ca 02 sivede pigerne og mændene, baren lukkede stille og roligt, jeg fandt natbussen hjem.

Til eftertanke

Faktisk så har jeg under mine seneste besøg på Thai Corner håbet at træffe en pige, som jeg i den grad har set mig glad på, men som nok igen er hjemme i Thailand, og som jeg derfor i denne omgang er gået glip af.

Nu har jeg købt sex i 2 tilfælde af piger jeg har mødt på Thai Corner indenfor kort tid, for til sammen 2700 kr, hvilket for mig er mere på en måned, end der er budget til over hele året.

Så det skal virkelig være fordi hende den førnævnte pludselig viser sig igen, hvis jeg skal bruge flere penge på sex i denne måned, for ellers er tegnebogen lukket indtil næste lønningsdag.

Men ellers så kunne jeg godt tænke mig, hvis nogle vil være med til at vi på et tidspunkt arrangerer en gruppetur for brugere på EG, hvor vi spiser i restauranten ovenpå Thai Corner Bar, for efterfølgende at besøge baren nedenunder.

Simpelthen, både for at gøre det til en hyggetur, og for at vi alle køber en sceance af en af pigerne, vi måske i samlet flok fylder klinikken op i nærheden, der hvor pigerne tager gæsterne med til, der er mange pæne værelse, og der er et brusebad.

Vi kan så samles igen i baren, efterhånden som vi har fået afviklet vores samvær med pigerne, efterfølgende kan vi hver især skrive hver vores anmeldelse af vores tur sammen på Thai Corner, og sexen med de piger vi køber sex af.

Nu ved jeg godt at ingen vil have det offentliggjort, hvem og hvor mange der mødes sammen hvornår til et sådant træf på Thai Corner, før vi har været der sammen.

Men hvis nogle gerne vil være med, mon så ikke også vi kan finde ud af at arrangere det, på en tilstrækkelig diskret måde forlods?

Det er så muligt at vi vil skille os ud som en samlet gruppe, måske bliver EG nævnt så andre kan høre det - om man kan leve med det, må man gøre op med sig selv, jeg kan godt.

Tyskland

Jeg er godt i gang med at omlægge mit forbrug til købesex, fra FKK i Tyskland få gange om året, og til 1 - 2 gange hver 4, 6 eller 8 uge i Danmark, men det fordrer at jeg kan holde mig fri af de traditionelle massageklinikker/Privat diskret, det er der ikke mange muligheder for at vi kan i Danmark.

Med et max på 2000 kr om måneden til formålet, der skal pengene anvendes med omtanke, og pt ligner Thai Corner for mig et godt bud på, et for mig brugbart alternativ til Tyskland.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget interessant og anderledes ja.

Et lille forslag. Siden du er færdig så hurtigt, og åbenbart tilfreds med det, kunne du gøre det meget oftere ved at besøge pigerne der tilbyde 15 minutter for langt færre penge. Jeg ved godt, at du ville savne den indledende kontakt, men du kan jo stadig besøge Thai Corner og snakke med nogle thaipiger først, inden du smutter til en billigere (og tit bedre) omgang hurtig sex end det, du får fra thaipigerne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fascinerende. To gange bliver du taget i røven af hustler-"piger," men det passer dig fint, fordi du får en særlig oplevelse af at hænge ud i baren først.

Jeg er på hold med @cuddler: Hæng ud i baren og køb sex et andet sted :-) Men det er selvfølgelig ikke helt det samme, når du ikke går af sted med en af de piger, du har kigget på i baren - det er jeg med på. Men godt nok dyre priser for utroligt ringe service, sådan som du beskriver det. Afgifter (urørte drinks) til  baren oveni ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

@cuddler

Hvilke piger tilbyder 15 minutter hvilke steder, og til hvilke priser?

Jeg siger tak for tippet, men tror nu at jeg stadig vil betale for 30 minutter, for at der er tid at løbe på til at opnå forspil, virkning og udløsning.

15 minutter er en ingen nagelfast regel, også jeg har oplevet at bruge 20 og 25 minutter, så jeg betragter det som en risikabel, og også potentielt stressende affære at satse sharp på 15 minutter.

For ærgerligt, hvis udløsningen er på vej efter 13 minutter, og det så er ud af døren fordi at tiden er gået.

@Bebop

"Hustler og afgifter ( urørte drinks ), alt er relativt."

En drink er nu en gang adgangsbilletten til en snak med pigerne, og hellere det end dyre drinks til pigerne på en svine dyr stripklub, med lige så dyr lapdance uden sex.

Jeg er ret rummelig og ser det i et helheds perspektiv, jeg søger at fremhæve de positive elementer, og beskrive mindre positive detaljer i et samlet forløb fra kontakt til forløsning, så kan andre tage det i betragtning før eget eventuelle besøg.

Selv husker jeg dem der er bedre sælgere end leverandører, og køber ikke sex af dem igen - må prøve mig frem.

Jeg vælger jo også kun de piger, der er mest rift om i forvejen, og løber måske derfor en større risiko for oversalg og tricks, end hvis jeg fokuserede lidt bredere.

De piger der er mest rift om, har måske den oplevelse at det er lige meget om kunden kommer igen, den næste nye de aldrig tidligere har mødt kommer måske altid ind af døren, og køber som også jeg sex af netop en af dem, frem for af alle de øvrige piger vi nok begår den fejl at fravælge som en overvejelse?

Ja aller helst ser jeg at Club Mon Cherie med danske piger fortsætter i Rødovre, men de holder ferie i juli og august - vi får se om de vender tilbage.

Det er befriende at betale 100 kr i entre, 900 kr for 30 minutter, og så er der ellers kaffe/te, vand, sandwich og råhygge mellem pige og mænd, helt uden hustling og ladydrinks.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

2700 og du havde haft til billetten til Thailand :-D - må indrømme at jeg som Bebop ikke forstår at du vedbliver med at lade dig tage i røveren - og så unden virkelig at blive det :P

Hvis jeg var dig ville jeg spare kr. 2000,- og hver måned og så en gang om året tage en måned til Thailand og hver nat hygge mig med en Thai-pige på et lækkert hotelværelse med bad og toilet - og uden at behøve at tænke på om tiden er ved at være udløbet før solen står op.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Jernsvinet

Det er jo det som jeg prøver på at komme ud af, det at skulle spare sammen i måneder, for meget få gange om året at kunne nyde en pragtfuld koncentreret weekend i Tyskland med besøg i FKK klubber.

Besøg hvor jeg undværer sex i månedsvis, og når jeg så får sex i Tyskland, så bliver det til færre sceancer over hele året, end jeg kunne have købt til danske priser i Danmark, når jeg tager de samlede omkostninger i betragtning til at rejse til Tyskland.

Er alternativet traditionelle massageklinikker, privat diskret og escort hjemme, og kan jeg ikke sætte noget andet i stedet, ja så må jeg blive ved med at rejse i Tyskland.

Aller helst så halverede jeg mine samlede årlige omkostninger, for rent at kunne gå i en klub for 1000 kr +/- en gang om måneden hjemme, alternativt vælge at gøre det 2 gange og bruge det jeg plejer over et år.

Skulle jeg spare sammen til en tur til Thailand, ville det blive til 1 gang om året i 14 dage, og så ingen sex resten af året.

Jeg ville aldrig på en sådan tur bestille longtime, hyre en fiktiv kæreste på hele turen, nej masser af short time/bar fees ok, besøg på blowjobs bars, det kunne være fedt en gang i fremtiden, men økonomisk har det pt lange udsigter.

En shorttime er vistnok en god times tid, alt rigeligt til mig, og må jeg så komme 2 gange  hvis jeg kan, er jeg ikke interesseret i hendes yderligere selskab, for det er billigt, og jeg vil gerne som på FKK prøve en ny pige.

Siden juni sidste år har jeg haft vistnok 8 hjemlige oplevelser, og 1 - 2 ture til Tyskland, hvor jeg har skrevet en anmeldelse af hver oplevelse på Eroguide.dk

Hvis det skal kunne fortsætte, udelukker det både flere ture til Tyskland, og nye til Thailand.

Der skal ikke tages penge af den løbende reserve, jeg må og skal klare mig med det jeg tjener, og har råd til at bruge på købesex.

Valget står mellem at spare som hidtil for at få råd, eller at bruge pengene når jeg har råd til flere oplevelser oftere.

Her så jeg gerne at vi kunne gå flere sammen for at booke et privat arrangement hos Club Mon Cherie, det kan de altid gøre dem der har mange penge, som vil gå sammen med få om at bruge mange penge til det, men skal jeg være med, skal det tænkes omvendt - mange deltagere med et budget på 1000 kr +.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetvaerk skrev, for 6 timer siden:

En shorttime er vistnok en god times tid, alt rigeligt til mig, og må jeg så komme 2 gange  hvis jeg kan, er jeg ikke interesseret i hendes yderligere selskab, for det er billigt, og jeg vil gerne som på FKK prøve en ny pige.

Må indrømme at jeg slet ikke fatter at du helst vil have at sex skal overstås så hurtigt som muligt (pigerne ville kalde det sjusk), så du kan komme hen og prøve en ny pige.

Nogle af mine største sexoplevelser har været længere seancer - helt op mod 2 timer - og det kræver sådan set bare at man ikke koncentrerer sig om at få/kontrollerer sin udløsning, men derimod om at nyde samværet og tilfredsstille hinanden og prøve forskellige stillinger mm. af - eller bare nusse og kysse hinanden :P

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Thai-fan72
Jernsvinet skrev, for 4 minutter siden:

Må indrømme at jeg slet ikke fatter at du helst vil have at sex skal overstås så hurtigt som muligt, så du kan komme hen og prøve en ny pige.

Nogle af mine største sexoplevelser har været længere seancer - helt op mod 2 timer - og det kræver sådan set bare at man ikke koncentrerer sig om at få/kontrollerer sin udløsning, men derimod om at nyde samværet og tilfredsstille hinanden og prøve forskellige stillinger mm. af - eller bare nusse og kysse hinanden :P

Han skriver jo netop at en short-time er en god times tid, hvilket i 99% af de flestes tilfælde vil være god tid. Sammenholdt med dine længere seancer på OP imod 2 timer, er der vist ikke den store forskel :-) 

(fandme sjov læsning! :-D )

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja Thai-fan72

Jeg håber at det er både sjov og nyttig læsning - jeg har aldrig haft noget imod at gøre mig morsom på egen bekostning, blot læseren oplever sig både underholdt og oplyst :)

Sådanne små detaljer, som at det formentlig mest brugte sted i kortest afstand af Thai Corner, er langt større og meget mere indbydende, end eksempelvis et andet sted, der er beliggende i langt længere afstand af baren.

En detalje som at det lille sted ikke har mulighed for et bad, måske hverken til gæst eller pige, og at du måske ikke oplyses herom uden selv at spørge først.

En detalje som at du kan komme ud for at køb af 1 time, inkluderer leje af værelset det lille sted uden bad, mens hun hårdnakket insisterer på at du betaler 200 kr for værelset, ved køb af 1/2 time samme sted.

Mens værelset måske altid er inkludere uanset dit køb, når pigerne tager dig med til det store sted i nærheden.

At du kan risikere at blive oplyst om, efter at aftalen er indgået, i har taget de første skridt sammen på gaden, hvor langt der i virkeligheden er, og om du ikke bare lige derfor prajer og betaler for en taxi.

Du kan opleve, som jeg oplevede det at blive lukket ud af døren, du går tilbage til klubben, og når du igen betræder baren så ser du at hun allerede sidder der, hun er kommet før dig - det kan kun have ladet sig gøre i bil.

Det bør måske give stof til eftertanke, hvis 1 eller flere af de smukkeste piger på stedet, kun har adgang til dette sted uden bad, at de kan nå tilbage til baren på rekord tid, og hvis de mere end andre kan insistere på værelses leje oveni prisen, og opnå gæst på gæst alligevel, samt måske formår at fastholde kunden ude på gaden, når dene bliver bedt om at betale en taxi.

Sådan som at en af de absolut smukkeste, muligvis formår at basere sin forretning på en salgsstrategi, der mere har fokus på at sælge uanset til den første den bedste, men uden vægt på om samme kunde efterfølgende, måske af samme årsag, efter at have købt 1 gang, ikke får lyst til at købe sex af hende igen, måske er det tværtimod ligegyldig, fordi at den næste og den næste hele tiden er til fals for et engangs køb.

Bemærk når en eller få af de smukkeste piger smiler og hilser sig til den første drink, uanset om du er en potentiel køber, eller ej, men straks vender fokus mod den næste og den næste igen, der ledes til baren for at købe, måske en Singha med sugerør?

Overvej, hvad jeg ikke har gjort endnu, men som jeg måske burde have overvejet, og som jeg måske vil overveje i næste måned, om alle disse iagttagelser af et mindretal af gudesmukke piger, der springer mange af os mænd i øjnene, og som formår at få en gammel rationel kyniker som jeg til at give efter for dem, overvej måske i stedet en af de flere også flotte piger niveauet lige under de førnævnte?

Tag gerne en for holdet, og køb sex af ladyboy Sara der har beholdt vedhænget , hende den første som jeg fik dejlig selskab af - jeg er i den grad interesseret i en læsers anmeldelse af en oplevelse sammen med hende :-P :)

Nu har jeg  brugt tid og penge på at danne mig indtryk af piger og sted, købe sex i 2 tilfælde af 2 af toppigerne.

Jeg er blevet både lidt klogere, og en smule mere erfaren, samt ikke mindst informeret af en kender af stedet oveni - tak.

Hvis I vover jer ned på Thai Corner som jeg gjorde, som newbie, hvad jeg stadig er, så håber jeg at I kan bruge alle de facetter jeg beskriver, og sådan som jeg oplevede sexen og stederne piger tager os med til - held og lykke :) 

Vigtigst synes jeg det er, at man er ædru når man træder ind i baren, og at man forbliver ædru indtil man har afviklet den sex man aftaler med piger i baren.

Men jeg vil også anbefale at I ikke bare går lige hjem efter sexen, men vender tilbage til baren en stund, gerne for at drikke en øl eller flere, det er en hyggelig måde at begynde og slutte en aften på Thai Corner Bar.

Men igen, I befinder jer i Istedgade, måske byens mest risikable område hvis man drikker sig overmåde beruset, hav det i tankerne også.

Jeg bemærkede særligt under mit seneste besøg, at de sorte piger samlede sig på gaden udenfor, og kiggede længselsfuldt ind af vinduerne til os mænd, men de får ikke adgang.

Til gengæld håber de på bid når vi forlader baren, vær dig det bevidst, særligt hvis du er beruset når du forlader baren, og vælger at tage strækningen op mod hovedbanegården til fods.

Hvis du på godt dansk er blevet plakatfuld, så tag en taxi, gå måske op til Vesterbrogade og ind mod byen, i stedet for at gå ad Istedgade.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Thai-fan72 skrev, for 8 timer siden:

Han skriver jo netop at en short-time er en god times tid, hvilket i 99% af de flestes tilfælde vil være god tid. Sammenholdt med dine længere seancer på OP imod 2 timer, er der vist ikke den store forskel :-) 

(fandme sjov læsning! :-D )

Ja, det kan jeg godt se, men nu har jeg i gennem tiden læst en hel del af Rejses udførlige anmeldelser (her kunne mange andre anmeldere tage lidt ved lære) og jeg har bemærket at han sjældent - og ej heller ønsker det - at være på rum med pigerne i mere end 15 - 20 min - og det er jo noget af en kontrast til at han side op og side ned beskriver steder, rejsen og omgivelserne så grundigt og udførligt - så det der egentligt skulle være det primære ved et besøg: at sexe med pigerne - nærmest bliver et nødvendigt onde, der skal overstås så hurtigt som muligt - minder mig faktisk lidt om det, jeg ikke vil kalde en glædespige, men en luders tilgang til erhvervet: sexen skal helst overstås på 5 min, så hun igen kan komme ud på gaden og hive nye torsk i land.

Det jeg har forsøgt at anbefale Rejse: var mindst en gang i livet at tage en rejse til Thailand, finde en sød thai-pige og tilbringe en hel nat med hende - evt. flere nætter, hvis hun er rigtig sød :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Thai-fan72

Jeg tror vi er så forskellige alle os "kunder". Nogle er til moderen, nogen er til datteren. Nogle er ligeglade med prisen, andre bruger ugevis på at søge og spørge herinde, inden de vover 800 kr. op af lommen. Om man er til én tur til Thailand om året, eller 5-10 besøg i Danmark er nok meget forskelligt, men det ville være dejligt med begge dele :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Thai-fan72 skrev, 1 time siden:

Jeg tror vi er så forskellige alle os "kunder". Nogle er til moderen, nogen er til datteren. Nogle er ligeglade med prisen, andre bruger ugevis på at søge og spørge herinde, inden de vover 800 kr. op af lommen.

Ja, vi er meget forskellige. Og få er som gennemsnittet.

Heldigvis. :-)

Heller ikke Rejse lander præcis på gennemsnittet ;-). Og godt, det er sådan. 

For det giver ofte basis for en god (og sommetider længere - nogle vil dog nok sige for lang) diskussion. Men man kan jo bare klikke videre og blande sig udenom.

Men Rejse skriver nogle læseværdige, gennemarbejdede og anderledes anmeldelser, hvor han ofte også beskriver sine ideer og tanker.

Og tak for det Rejse :-) 

Venligst

French

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Jernsvinet, Thaifan72, cuddler, og frenchlover1

Jernsvin nu er det ikke sådan at jeg som en L----- helst vil have sexen overstået hurtigst muligt, slet ikke!

Men det handler om at opnå rejsning, samleje og udløsning, og opnår jeg det fra start til slut, er det ikke afgørende for mig at udnytte tiden til sidste minut.

Alt mellem 10 og 20 minutter er fint til mig, hvis bare pigen er smuk, gerne ung under 25, men sommetider også gerne en på 30 +, hun er berøringsvenlig, og vi ligger kropsnære under forspillet, der ikke behøver at vare længere end at det virker med stiv pik til følge.

Hvis altså det er en pige, hvor det spiller sammen og går op i en højere enhed, gør det ikke, eller skyldes det mig og ikke pigen, ja så lykkes det sommetider mindre godt, eller slet ikke.

Når så jeg ikke er god til sprog, og det ikke er danske piger, kan jeg vanskeligt bruge tid der er til overs.

Men jo en short time, der varer en time som i Thailand, til prisen dernede, og med mulighed for flere udløsninger kunne være godt at prøve, men jeg føler at risikoen for at jeg ikke kan opnå et optimalt udbytte af tiden, chancen for at kunne komme anden gang også, er for lille til at der er god nok økonomi i at købe en time i Danmark til danske priser.

Så jeg går på kompromis med tid og pris, ud fra de erfaringer jeg har gjort mig hidtil.

Cuddler, ja der er vel muligheder for 30 minutter for 6 - 700 kr, men så er det på klinik, du finder annoncerne på nettet, og opsøger den pige, eller de piger der tilbyder det. 

Jeg ønsker ganske simpelt ikke at gå på klinik, måden det foregår på klinik kan jeg ikke forliges med.

For mig bør rammen være et åbent rum, med flere piger som du i ro og mag kan danne dig et indtryk af, du kan hilse på, drikke en kop kaffe eller andet før du når tiden er inde spørger den udkårne, om I kan gå på rum sammen, og det ikke mindst, du kan blive på stedet en stund efterfølgende når sexen er afviklet, du ikke patout losses ud på gaden straks efter.

Jeg havde håbet på at Club Mon Cherie i Rødovre fremadrettet, kunne udvikle sig til det hjemlige alternativ til at rejse til Tyskland, jeg håber stadig.

Men i mellemtiden har jeg så kig på Thai Corner Bar, som en mulighed for at holde mig fri af massageklinikker, Privat diskret og escort.

Om end at jeg ikke helt vil udelukke PD eller escort ved lejlighed, men jeg hader at være henvist til at basere mine beslutninger på annoncer og hjemmesider, det der tæller er at møde op, se hvor mange piger der er, hvem de er og så kunne træffe en beslutning på stedet, og ikke ud kun ud fra den information vi kan læse os til på nettet.

En helhedsoplevelse på stedet, hvor der er god tid før og efter sex må gerne udgøre en udgift på 1000 kr +/-, men jo Thai Corner kan hurtigt løbe op så det ikke bliver til et særligt økonomisk fordelagtigt alternativ i markedet, ens samlede forbrug under et besøg taget i betragtning.

Venlig hillsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Jernsvinet skrev, for 7 timer siden:

Det jeg har forsøgt at anbefale Rejse: var mindst en gang i livet at tage en rejse til Thailand, finde en sød thai-pige og tilbringe en hel nat med hende - evt. flere nætter, hvis hun er rigtig sød :P

Rejsenetvaerk skrev, for 30 minutter siden:

For mig bør rammen være et åbent rum, med flere piger som du i ro og mag kan danne dig et indtryk af, du kan hilse på, drikke en kop kaffe eller andet før du når tiden er inde spørger den udkårne, om I kan gå på rum sammen, og det ikke mindst, du kan blive på stedet en stund efterfølgende når sexen er afviklet, du ikke patout losses ud på gaden straks efter.

Mit bud: Prøv thaimassage. Først stille og rolig massage, som i sig selv er behageligt. God tid til at fornemme om man er interesseret i at gå videre med massøren (og omvendt ...) Hvis det er et godt sted og man får opbygget en god stemning/gensidighed - så bliver man slet ikke hældt ud af vagten med det samme efter endt forretning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er meget venligt af dig Bebop, det er stadig en klinik, hvor du vælger en pige, hvor du sluses uset af andre ind og ud af døren, og jeg er som sådan ikke interesseret i at knytte mig til et sted over en kop-efter kaffe i køkkenet.

Det er den åbne lounge tilgang, hvor gæster og piger opholder sig sammen der tiltaler mig, ikke ønsket om at knytte mig til et bestemt sted.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetvaerk skrev, for 16 minutter siden:

Det er meget venligt af dig Bebop, det er stadig en klinik, hvor du vælger en pige, hvor du sluses uset af andre ind og ud af døren, og jeg er som sådan ikke interesseret i at knytte mig til et sted over en kop-efter kaffe i køkkenet.

Det er den åbne lounge tilgang, hvor gæster og piger opholder sig sammen der tiltaler mig, ikke ønsket om at knytte mig til et bestemt sted.

Nu er du jo i gang med at åbne lidt op for alternativer til det ekstremt snævre fokus du har :-) Så de alternative forslag skal nok ses lidt som noget du kan overveje på længere sigt - jeg er med på du ikke er en mand der laver dine vaner om fra den ene dag til den anden. Det kræver en vilje til det, og den har man ikke, hvis man ikke kan se pointen. Derfor prøver Jernsvinet og jeg at illustrere, at der kan være "gevinst" ved andre koncepter. I mine øjne har du set dig lidt for blind på, hvad "en klinik" er. Jeg er med på du ikke vil vælge en pige, før du er sikker på du har lyst til hende. Men noget af det thaimassage kan gøre, er blandt andet, at du kan opdage at du får en ukontrollerbar lyst til en kvinde du aldrig ville have troet kunne interessere dig ...

Men jeg har ingen aktier i sexbranchen - jeg under dig bare lidt bredere/dybere erfaringer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusind tak Bebop

Jeg har aldrig troet at du har aktier i branchen, om visse andre der har overfaldet mig, fordrejet det jeg har skrevet og svinet mig til for det, ved enhver given lejlighed, om de har haft deres grunde til det, udover egen påstand om egne bevæggrunde, det skal jeg ikke påstå er tilfældet, men om det kunne være tilfældet, den tanke har strejfet mig når det der blev skrevet har været mest modbydeligt.

Du er vel ikke en kritiker, men en der giver velmente kritiske gode råd, andre er/var kritikere gennem tiden, som jeg altid har respekteret, og som jeg stadig respekterer, og ikke får tanken, om de mon har skjulte motiver til at gå imod mig.

Men Bebop alt research koster, jeg har ikke budget til mere i indeværende måned, men måske i næste måned?

Jeg er i den grad nysgerrig efter om visse tilbud dette sted, kan kombineres med halve eller fuldpakker?

- ja vi har haft en gammel tråd om det, og der er vistnok også nogle anmeldelser af stedet:

Zen-Thaiwellness
Taastrup Hovedgade 41
2630 Taastrup
http://www.zen-thaiwellness.com/ 
Energizing body treatment with sauna
Oplev vores energigivende kropsbehandling. Det er en hyldest til livet !  du vil opleve absolut lyksalighed, føle dig frisk, fornyet og forynget med fuldstændig harmoni i sind, krop og sjæl.
Vi vil begynde med en infrarød sauna og du har pige med i sauna at giver dig nakke og hoved massage, derefter en scrub som vi vælger sammen, så vil du få et brusebad, før du går i jacuzzi med aroma hvor der bliver serveret frisk frugt samt vand, til sidst giver vi dig  olie aromaterapi.
2 timer og 20 minutter for 1300 kr.
 
De skriver et sted at der ikke ydes sex, og så har de behandlinger med erotiske undertoner :)
 
Ved godt at sitets og brugernes holdning flest, er at uanset hvad de skriver så har de ydet sex, når de har gjort det, og så kan vi også anmelde at vi har oplevet det.
Det vil jeg heller ikke fraskrive mig retten til at gøre, men jeg vil nok bryde mit hoved med hvordan jeg eventuelt kan undgå en for direkte beskrivelse af, hvis jeg får sex, men uden mulighed for at få halv eller fuld pakke besøger jeg nok ikke stedet - selvfølgelig forventer jeg at skulle betale et tillæg for uofficielle tillægsydelser.
Man kan jo altid invitere til at spørge mere direkte pm efterfølgende.
 
Venlig hilsen
Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetvaerk skrev, for 7 minutter siden:

Jeg er i den grad nysgerrig efter om visse tilbud dette sted, kan kombineres med halve eller fuldpakker?

- ja vi har haft en gammel tråd om det, og der er vistnok også nogle anmeldelser af stedet:

Zen-Thaiwellness
Taastrup Hovedgade 41
2630 Taastrup
http://www.zen-thaiwellness.com/ 
Energizing body treatment with sauna
Oplev vores energigivende kropsbehandling. Det er en hyldest til livet !  du vil opleve absolut lyksalighed, føle dig frisk, fornyet og forynget med fuldstændig harmoni i sind, krop og sjæl.
Vi vil begynde med en infrarød sauna og du har pige med i sauna at giver dig nakke og hoved massage, derefter en scrub som vi vælger sammen, så vil du få et brusebad, før du går i jacuzzi med aroma hvor der bliver serveret frisk frugt samt vand, til sidst giver vi dig  olie aromaterapi.
2 timer og 20 minutter for 1300 kr.
 

Umiddelbart ville jeg hellere foreslå enten Dokkun (hvor en af de kønne, unge piger på Zens hjemmeside mig bekendt arbejder nu) eller Gamrai, hvis du er ude efter sådan en "wellness"-agtig oplevelse med sauna og/eller jacuzzi (sidstnævnte kun Dokkun). Jeg synes jeg har læst lidt mere blandet omtale af Zen end af de to jeg nævner. De to steder er der helt sikkert mulighed for sex, men det er altid op til den enkelte pige om hun vælger at tilbyde det til dig ...
 

http://www.dokkunmassage.dk/
https://escortguide.dk/P/dokkun-thaimassage.vi-har-7-piger-og-en-mand-til-at-give-dig-massage-18459.html

http://www.gamraimassage.dk/
https://escortguide.dk/P/gamrai-thaimassage--23996.html#&gid=1&pid=8

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse, hvad koster lady drinks på Thai Corner?  Hvor meget i det hele taget bruger du derinde?

Forresten når jeg kikker på deres hjemmeside, står der, at det er en restaurant med karaokebar nedenunder. Er det i karaokebaren at det foregår?

Jeg ville ligesom dig være henrykt hvis der fandtes mulighed herhjemme for være sammen med pigerne før og efter, og for at vælge udefra levende kontakt.  Men jeg har bare måtte finde mig i, hvad der er.  Og spare op til min årlige rejse til østen. (Ja jeg ved godt, at jeg er heldig, at jeg har råd til begge dele.)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Rejse... jeg tror faktisk du bør prøve at tage en tur til Thailand.

Landet er spændende kulturelt, og jeg ved, at du sætter pris på andet end sex og spillet forbundet med det.

Og i Thailand kan du virkelig shoppe rundt på barer og klubber, kikke og snakke med pigerne i laaaaang tid før du bestemmer dig yderligere.

Så kan du vælge at købe en hel nat eller måske to eller tre timer, slentre hjem til hotellet med pigen, drikke en øl eller spise lidt sammen på vej hen til dit hotel.

På hotellet kan I hygge Jer i dit tempo. Bade, evt hygge i jacuzzi - hvis du har flottet dig - kæle, dele en cola, øl, vin eller champagne, nusse, putte jeres kroppe sammen i sengen, få et følsomt stille blow og evt elske som afslutning.

Ønsker du ikke, at pigen skal overnatte, vælger du bare, at hun skal være der i nogle timer.

Find en billig flyrejse.

Og allier dig evt. gerne med en herre (eller en pige... :-) ) her fra EG som rejsepartner. Det er sjovt og givende at hjælpe hinanden og udveksle oplevelser. 

Venligst

French

 

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv cuddler :oops: 

Jeg havde ellers som vanligt min lille notesblok og kuglepen med, men fik ikke noteret hvad jeg gav for en Lady drink.

Tror det var alt mellem 30 og 50 kr, den er jo uden alkohol.

Nogle beder gerne om dyrere alkoholholdige cocktails, 75 kr til dyrere, jeg har så betalt herfor, og for Singha øl med sugerør til 50 kr, men jeg håber virkelig ikke at de drikker dem ud.

Oplægget er nok at pigerne sørger for a sidde i vinduet til gaden, trække os mænd indenfor, og så er det en del af rollefordelingen at pigerne sørger for at vi mænd bruger nogle penge på drinks til dem i baren.

Ja det er i baren under restauranten det foregår, men her taler du kun med pigerne om du kan købe sex af dem, handlen hverken afvikles eller betales til pigen i baren.

Møder du en pige der godt vil sælge sex til dig, aftaler I nærmere og I forlader sammen baren, for at gå til et andet sted, hvor der er en værtinde der lukker jer ind, og først her betaler du pigen.

Jeg vil så anbefale at prioritere en pige, der har adgang til det nærmest beliggende sted med mange pæne værelser, og adgang til bad og toilet.

Åbenbart har ikke alle pigerne adgang til dette sted, men de kommer alligevel i baren, og spørg derfor gerne indgående indtil hvor langt der er, om der er adgang til et bad eller ikke.

Spørg gerne direkte om I kan gå sammen dertil, eller om det kræver en taxi, afgør med dig selv om du vil betale en taxi oveni, hvis hun kræver en taxi - lad hende ikke først nøde dig til det når I er nået 50 m op af gaden sammen.

Gør op med dig selv, om du tolker fraværet af et bad, som at pigen måske ikke tager bad en aften i baren, og beslut dig for om det er afgørende for dig, eller ikke, der er rigeligt med våd servietter der hvor I går hen - men tankevækkende er det at hende jeg var sammen med kunne lukke døren bag mig, men selv nå hurtigere tilbage på sin pind, end jeg der gik tilbage, rask til fods.

Jeg kan nok bruge alt mellem 200 og 500 kr i baren, en aften hvor jeg aftaler køb af sex med en af pigerne, alt efter hvor dyre drinks jeg accepterer at give pigerne, om jeg holder mig til sodavand selv, eller om jeg også drikker nogle øl, når jeg efter at have afviklet en sex aftale med pigen udenfor baren, vender tilbage til baren.

Men præmissen er tilsyneladende no drinks to the ladies, no sweet talk to the men, men i min optik er pengene givet  mere meningsfuldt ud på Thai Corner, end i en stripklub, og ikke mindst er det billigere at gøre det end på en stripklub med entre oven i.

Det er mit klare indtryk at baren på ingen måde aktivt motiverer pigerne til at bede om drinks, pigerne lægger selv vægt på at spørge dig, og giver du ikke, ja så ændrer de hurtigt fokus fra dig til anden gæst, så den mest effektive måde at få lov til at sidde for sig selv en aften for bare at nyde stemningen, ja det er at du afviser at giver pigerne drinks, når de meget smilende indleder kontakten :rolleyes:

Men ;-) 

Jeg har læst at thaipiger typisk ikke er til gangbang og sexparties, men hvis nogle af læserne kan motivere et thaisted til at afholde en aften, noget i retning af som hos Club Mon Cherie i Rødovre, og til, som jeg ser det max 1000 - 1200 kr, inclusiv entre og køb af 30 standard minutter med standardydelser - maske afhængig af traktement, eller mangel på samme, ja så kunne jeg personligt være meget interesseret i at deltage.

Også gerne med ladyboys som deltagere, men det bør nok oplyses hvor mange af dem, og hvor mange rigtige kvinder der deltager, for nogle mænd vil ikke være sammen med ladyboys.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej til alle i tråden.

Hvis nogen har lyst til en fællestur til Thai-corner, eller andre steder. Så leger jeg gerne guide. Jeg er tilbage i Danmark for en stund og taler Thai og kender også lidt til personerne i det "Thai-danske-Miljø" selvom jeg hovedsageligt har befundet mig i Bangkok de seneste år.

Jeg syntes ikke folk skal kritisere "Rejsenætværk"'s beslutninger - det ser ud til at han har haft en fornøjelig tid med nogle ladyboys/damer og på Thai-corner. Ja, han har måske betalt lidt i overkanten - men sådan er det jo en gang i mellem.

Jeg syntes det kunne være sjovt med en fælles tur. Og som sagt jeg agere gerne frivillig tourguide, vi skal ikke spise på restauranten oven på. Den er ikke noget værd mere. MD Thai restaurant på Amager, eller Ban Gaw, er nok der hvor man får det eneste ordenlige Thai-mad i København pt. Ellers har jeg et kontor meget tæt på Thaicorner, hvor vi sagtens kan mødes og drikke nogle øl, fortælle nogle røverhistorier og spise noget Thai-Mad sammen, før jagten går ind. Hvis vi laver et sammenskudsgilde, så laver jeg gerne maden fra bunden, og/eller får en Thai eller to til at komme og hjælpe.

Mht. "sex-party's" "gang-bangs" osv. Så er det bestemt rigtigt, at det måske ikke lige er helt lige til. Men som sagt har jeg faktisk nogle lokaler ret tæt på, med både køkken, bad og flere soveværelser, hvor man kan holde en fest.

Hvis folk har interesse i sådan et event, så lad os snakke sammen i den her tråd og self. holde tonen positiv.

/Tyksak.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ku være rigtig sjovt med et fælles event. Jeg er på/frisk. :-) 

Men jeg vil foreslå, at der oprettes en særlig tråd til dette event - og måske endda endnu bedre:

At 2-3 personer/arrangører skriver personlige beskedder om dette arrangement, og fortæller om rammerne for arrangementet, når de er fastlagt.

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...