Hop til indhold
Guest Liderligfyr

Harmony Piger

Recommended Posts

Guest Liderligfyr

Der kommer mange Danskere på Harmony og der er også lidt spredte anmeldelser om pigerne. Tænkte vi kunne lave en samlet for overskuelighedens skyld. Bare en kort beskrivelse om servicen etc er god/dårlig og hvorfor :-)

 

Starter da lige selv med et par stykker:

 

Schoko som navnet antyder en mørk pige. Ikke særlig køn eller i hvert fald ikke i huden, mange pigmentfejl. Håret er ekstensions. Servicen er RIGTIG god både hvor hun er giver og tager. Hun kæmper for at få dig til at føle dig godt tilpas med de ønsker du nu engang har. Tungekysser meget gerne. Pas lidt på tiden med hende, eller i hvert fald lige få nævnt hvor længe du ønsker (ikke noget at være nervøs for) snakker som et vandfald

 

Helena. Fantastisk service dog hvor hun primært er giver, men hvilket et blowjob. Rider gerne og bliver nærmest ked af det, hvis du har været overmodig med antallet af piger og derfor ikke kommer. IIngen fingre op, men ellers er hun meget berøringsvenlig. Snakker ikke vildt meget, men vil gerne

Redigeret af Qivitoq

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Super ide - har selv startet en tråd med pigern på Atmos, men det var vist ingen succes. Ville gerne bidrage, men sidst jeg var der blev det kun til et blowjob i biografen, med en pige jeg ikke kan huske navnet på.

Schoko som du nævner, ville jeg også gerne prøve, men hun var der ikke lige sidst jeg var der. Udfra Harmonys hjemmeside er hun er af de piger med det bredeste program.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

NICOL fantastisk blowjob og generelt god service. En hæderlig service. Uden jeg kan sætte en finger på hvorfor, er hun ikke helt Så meget mig. Men har da været i rum med hende et par gange uden at være skuffet.

DAISY vist nok smidt ud for at være for grådig, men står stadig på hjemmesiden. Hun er grådig, men smider du 150 euro for 30 min tror jeg godt du kan få en god oplevelse inklusiv anal

DENISA sørg for at få aftalt tid og hun skal sige til inden. Hun er typen der gerne lader tiden gå lidt over og så kræve for 30 min mere. Sexen er såmænd fin nok

MARY enten er hun svingende dag til dag eller mand til mand. Har hørt flere tilbagemeldinger, hvor hun slutter af efter godt 20 min og det måske nok har været fint nok. Hun er klart en af de bedste FKK piger jeg har prøvet varm gfe hvor hun er fuldstændig med på legen og tiden let skrider

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Er der en hjemmeside eller anden information til at finde Harmony? Jeg har søgt lidt og fundet det her, men ved ikke om det er stedet :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Franzezka lidt slidt udseende. ordsproget grimme piger knalder bedst passer meget godt på hende. Hun er nu ikke grim men visuelt heller en FKK pige, det kompencerer hun for ved at levere en meget god service. både som giver og tager

Luna: Nogle siger hun kan virke meget arrogant og svær at komme i kontakt med. Hun har rigtig meget på programmet og alt er ekstra også fisseslik. hende har jeg brændt mange penge af på :-) man skal dog huske at være meget opmærksom på hendes signaler. hvad hun selv siger er mænd slemme til bare fare i flæsket på hende uden at tænke sig om. Jeg går under betegnelse liebvoll und respectvoll og så får man altså en varm service af hende

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Patrizia er famne en lækker tøs! hun kan lokke Havnebumsen. Når jeg så er lokket, vil hun gerne sælge ekstra. Tror hun foretrækker en mand af mere ædel slægt end mig, men sexen var god

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Cheyenne meget lille rigtig sød Tysk pige på 21. Selvom hun er Tysk er alt ikke ekstra. Snakker kun Tysk. Servicen er varm og hun har ikke specielt travlt hverken i rum eller sofa. Hun gør sit for at få dig til at føle dig godt tilpas. 

 

Chanel hende kan jeg ikke anbefale!Negerpige fra Dominikanske Republic. hun har travlt med alt mulig når hun er i rummet svær at komme tæt på. Sørger for sessionen er sluttet så hurtig som muligt. For eget vedkommende varede det 20 min og var ret kedelig pga hendes focus på alt mulig andet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

hun er sprød eller lækker som jeg plejer at sige :-) mangler en smule teknisk men hendes væsen kompenserer rigeligt for det. Vil gerne være giver og tager 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Coco. Egentlig var iransk-tyske Coco  ikke på todo-listen. Men det kom hun på Kathys anbefaling.

Hun ser rigtig godt ud. Smukt ansigt. Langt (extensions) lyst og let krøllet hår. Brun, slank og dejlige små b-babser - lige præcis sådan som French liker dem :smile:

Jeg vil kalde hende godt guf for øjnene. Helt bestemt en dhame jeg ville lægge mærke til i en forsamling med flere hundrede mennesker. Og selvfølgelig vende mig om efter på gaden :smile:

Men desværre ville hun bare have klejnerne. Og yde mindst muligt for dem.

Jeg lægger ud med at ville ligge i ske og bare nusse med hende. Men hun lader som om hun ikke forstår det.

Hun beder i stedet for om at få massage. Jeg siger for sjov, og med et stort smil på, at så må hun betale. Hun siger højt og tydeligt NO, og at der er mig der betaler.

Giver hende alligevel, og med et smil på, massage i 4-5 minutter.

Hun spørger så om hun skal give blowjob. Takker ja - for hvis der noget, French ikke kan sige nej til, så er det et BJ. Og det gør hun nogenlunde. Sådan cirka gennemsnitligt.

Men hun prøver samtidig at sælge ekstras som for eksempel en finger bagi eller cum i hendes mund.

Jeg siger pænt nej tak.

Da hun efter 4-5 minutter begynder at spørge, om jeg er ved at komme, og hun disker op med lyde, som om hun selv er ved at komme, synes jeg det er det på tide at stoppe hende.

Smiler og siger spørgende 'fuck?' og hun reagerer med at give mig et kondom, mens hun finder cremen frem.

Egentlig får vi (læs: jeg) en fin start på fuck, men da hun rimeligt hurtigt simulerer, at hun er ved at komme, tænder jeg lidt af.

Hun ok at kneppe, men efter 3-4 minutter får hun pludselig ondt i mellemgulvet. Så stor skulle jeg ellers ikke mene, den er...

Vi slutter fem minutter før tid. Keder mig faktisk i hendes selskab. Måske det var gensidigt!

Hun snakker ikke meget engelsk, men hun forstår lidt mere. Jeg forstår hendes tyske. Men det er ikke nok til, at der er basis for dybere snak eller sjov.

Jeg er begyndt at tage det nødvendige beløb til dhamen med på værelset. Og det var jeg rigtig glad for i dette tilfælde, da jeg egentlig ikke havde lyst til mere snak med hende.

Risiko for gentagelse: Ingen.

 

Venligst

French

 

PS. Jeg har klippet disse ord, fra en anmeldelse jeg lavede i en anden tråd (>FKK Harmony - en dag i Paradis?) 11. juni 2014, fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at samle erfaringerne med Harmony-piger i én og samme tråd :-P

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Schoko blev udset til at få skud nummer to. Ikke fordi hun er den mest billedskønne - dem vælger jeg sjældent, for de ved alt for godt, hvor meget de er værd - men fordi hun virker sjov, munter og glad.

Havde en god snak med hende, om hvad jeg kan lide. Og set i lyset af omtalen her http://www.eroguide....-harmony-piger/ tog jeg hende med ovenpå.
Men først varmede hun op med lidt blow i kino.

Og jeg skal love for, at det var lovende. Helt deep og godt sug :smile:.

Fortsættelsen fulgte på 1. salen, og forventningerne blev til fulde opfyldt. Hun lander blandt de 5 procent bedste BJs in lifetime.

Er man til en dhame der elsker pik og gøre det lækkert, og som samtidig er sjov, skør og let at snakke med, så er 'Logo Schoko from Togo' sagen.

Som en anden broder har skrevet, så har hun lidt 'pigmentfejl' i huden på benene, men hendes ansigt er faktisk utroligt smukt og frækt at se på - især når pikken glider i bund i halsen :smile:, og hendes øjne smiler samtidig :smile:

Alt i alt en dejlig oplevelse, der - ligesom dagens første akt med Kathy.

 

Risiko for gentagelse: Helt sikkert.

 

Venligst

French

 

PS. Jeg har klippet disse ord, fra en anmeldelse jeg lavede i en anden tråd (FKK Harmony - en dag i Paradis?) 11. juni 2014, fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at samle erfaringerne med Harmony-piger i én og samme tråd :-P

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kathy. Da NIcole ikke er på vagt, da jeg ankommer til Harmony beslutter jeg mig i stedet for, at den første tur skal være med Kathy.
 

Kathy var jeg også sammen med sidst, jeg var på Harmony. Det var en rigtig god omgang i det nye rum med tre dobbeltsenge, samtidig med at en dansk broder ordnede hendes veninde på sengen lige ved siden af.

 

Hun er en sød brunette midt i 20'erne med lækkert blødt mørkt hår, brune øjne og et super smil, hvor øjnene spiller med, når hun smiler. Dertil en lækker body, og et par meget flotte bryster, der dog - i mine øjne - desværre har fået et tilskud, men flotte er de.

Hun kan lide at snakke, og har et engelsk der er over gennemsnittet her på H. Dertil er hun er sjov og lige ud ad landevejen..
Hun er også god til at lytte og mærke mine signaler, og finder hurtigt ind i et rigtigt godt hand- og blowjob, som jeg umiddelbart vil placere i den bedste tiendedel af mine hidtidige BJs.

En dejlig pige, som jeg godt kunne tale mere med i den virkelige virkelighed.

Risiko for gentagelse: Ku hende faktisk godt igen allerede senere i dag.

 

Venligst

French

 

PS. Jeg har klippet disse ord, fra en anmeldelse jeg lavede i en anden tråd (FKK Harmony - en dag i Paradis?) 11. juni 2014, fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at samle erfaringerne med Harmony-piger i én og samme tråd :-P

 

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ada

Snupper en lækker frisktlavet cappuccino og et glad koldt vand til at falde ned på efter fem timers kørsel!

Efter fem minutter får jeg selskab af Ada. Hun presser ikke på, men spørger lidt til mig på et fint engelsk. Hun har studeret både engelsk og italiensk, og taler begge dele bedre end tysk. Men med 200 euro i månedsløn i R, har hun søgt andre græsgange
Hun har været på H i to uger. Tidligere andre steder i Europa. Blandt andet Madrid.

Snakker vel i 15 minutter mens little drumstick bliver til big d.

Har aftalt med mig selv, at jeg hurtigt skal være sammen med en pige i dag og kun have fransk - uden udløsning. Skal spares til senere:-)

Vi hår i kino, hvor hun giver et super BJ. Stille og følsomt som jeg bedst kan lide det. Og det viser sig at hun går ret dybt. 17 cm vil jeg gætte på. Og hun kan holde den det i cirka 15 sekunder. Meget frækt og lækkert

Slikker også kuglerne - på hendes eget initiativ

Hun ved, jeg ikke vil komme sammen med hende, og hun kører den derfor som aftalt kun til grænsen.

Frækt. Intensivt. Og en sød og dejlig pige.

 

Venligst

French

 

PS. Jeg har klippet disse ord, fra en anmeldelse jeg lavede i en anden tråd (>FKK Harmony - en dag i Paradis 2) 26. august 2014, fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at samle erfaringerne med Harmony-piger i én og samme tråd

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nicole
Blev godt liderlig af solen, og måtte have Nicole en tur i vandret stilling.

Normalt er Nicole den pige jeg starter med her på H. Hun giver simpelthen et af de bedste BJ jeg har prøvet.
Men hun møder aldrig kl 11, og så måtte hun lide den tort at blive nummer 2 på menuen. Det er ellers ikke noget hun bryder sig om. Så bliver hun sådan lidt mobset, lidt afvisende, lidt hård.

Men det er et spil, for når hun så smider tøjet og starter på BJ, så er hun lige så fræk som altid.

I dag gav hun igen et af de bedste BJ. Ikke dybt, men stramt med læberne omkring den øverste halvdel, varieret med spillende tunge på nederste del af pikhovedet.

Og når så hendes fingre og negle samtidig går på opdagelse på overkrop og ben, så spiller det sgu . For satan da.
Det kulminerer i noget der minder om orgasme, men uden at komme. Fedt

Da de 30 min er gået, snakker vi. Og hun giver lige lille d en tur mere, næsten til klimaks. Derpå lidt mere snak.

Og som et kærligt farvel får lille d søreme endnu et minuts tid næsten til klimaks. Men pigen forstår sgu at stoppe inden. Så frækt, så frækt

Nicole er et must her. Har dog aldrig fået hele pakken med dansk af hende, så det må andre gøre sig kloge på

 

Venligst

French

 

PS. Jeg har klippet disse ord, fra en anmeldelse jeg lavede i en anden tråd (>FKK Harmony - en dag i Paradis 2) 26. august 2014, fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at samle erfaringerne med Harmony-piger i én og samme tråd

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sophia
Min Wingman er lige ankommet, og vi nåede lige at snakke sammen, inden jeg sprang på Sophia http://www.fkk-harmo...tsch/girls.html

Sprød sprød naboens datter på 19 år, lille a-skål. Lyshåret, halvkort. Super lækker slank. Ikke et gram fedt for meget, uden at være tynd.
Kunne se på hende i timevis. Resten af livet tror jeg. Ikke verdens kønneste ansigt, men sød sød

Tysker, og taler kun lidt engelsk.

Forlængede to gange med hende. Til 1,5 time. Bare for lækker at se på .

Godt BJ - helt anderledes end Ada og Nicole. Fascinerende, så forskellige BJs kan være

Hun tog virkelig godt imod, da vi kneppede. Og levede fint med uden at hun blev ophidset.

Frækt og godt. Bestemt på todo listen næste gang især fordi jeg elsker at kikke på sprøde unge piger og fordi det var er godt knald

 

PS. Jeg har klippet disse ord, fra en anmeldelse jeg lavede i en anden tråd (>FKK Harmony - en dag i Paradis 2) 26. august 2014, fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at samle erfaringerne med Harmony-piger i én og samme tråd.

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Helena
Sluttede aftenen af med en hurtig tur med Helena, en af de erfarne rumænere på stedet. Hun har været der i over to år.

Ok service, bestemt, men ikke på todo-listen næste gang. Dertil er der for mange andre, jeg klikker bedre med. Klokken var også 23.00 og stemningen var flad - tirsdag aften - og vi var vist alle lidt trætte.

Det frækkeste ved den seance var, at wingman hyggede med Nicole på madrassen lige ved siden af.
Frækt at kneppe to dejlige tøser synkront med to sæt skønne baller og to sæt dejlige bryster i betagende bevægelser.

 

PS. Jeg har klippet disse ord, fra en anmeldelse jeg lavede i en anden tråd (>FKK Harmony - en dag i Paradis 2) 26. august 2014, fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at samle erfaringerne med Harmony-piger i én og samme tråd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Erika
Faldt for Erikas krop. Hun er ikke modelkøn i ansigtet. Men store frække øjne.

Og så den krop...!
For pokker. Hun er lille, petit. Ikke høj. Nok omkring 150 uden hæle. Lille hvepsetalje. Og jeg mener lille. Meget lille.

Derover de frækkeste nødder. For sattan. Dem måtte jeg bare mærke på, selvom de tydeligvis er købt. Men de er virkelig godt lavet!
Normalt er jeg mest til a og små b.
Med Erikas er bare for frække. Mellem dem vil en gang spansk virkelig være en drøm.
Størrelsen ligner d på hende. Ja, tror faktisk de er d.
Og så med den klejne talje. Så er man kampklar

Hun foreslog selv at gå i kino. Taler ok engelsk og er åben og pjatter.

Gav desværre et under middel blow. Uden udløsning efter mit eget valg. Den gemmer jeg. God øjenkontakt, stille og kælende blow, sådan som jeg kan lide det, men desværre hverken dybt eller halvdybt. Kun cirka trekvart, og så synes jeg det bliver kedeligt i længden.

Det frækkeste var faktisk, at kikke på hendes velformede bryster imens.

Skulle have ventet med hende til lige inden lukketid og så givet hende en tur bagfra foran et spejl, så de gyngende d'er kunne ses i hurtige sving. Det ville være ren svedig pornoknep.

 

PS. Jeg har klippet disse ord, fra en anmeldelse jeg lavede i en anden tråd (>FKK Harmony - en dag i Paradis 3) 4. september 2014, fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at samle erfaringerne med Harmony-piger i én og samme tråd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Schoko
Schoko er supersød at snakke med. Hun presser ikke på, hun piller ikke. Men jeg fik alligevel fuld rejsning mens vi snakkede! Sådan!

Igen en tur i kino.
Og kun et BJ. Og det gør hun godt. Ingen tænder overhovedet. Dejlige frække læber. Dejlige frække øjne. Og et sødt ansigt.
For mig er hun en BJ-champ. Og en iraner, jeg lige har talt med, beskrev hende på præcis samme måde, før han havde hørt min mening.

Og hun tager den i bund. Helt derned hvor hovedet bliver klemt godt i halsen, og læberne næsten rammer maven.

Hun er jo lidt crazy, logo Schoko from Togo, og midtvejs spurgte jeg, om hun var klar på en udfordring.

Fik et lidt tøvende ja, og fortalte hende så, hvad den gik ud på.
Nemlig at kravle de tre meter hen til Herren der lå ved siden af os, og spørge om hun måtte give ham et kort BJ

Hun tøvede igen, og sagde at hun skulle have 60 euro for det. Jeg svarede nej, og sagde at det var noget hun selv bestemte, og derfor ikke skulle have noget for det...

Efter lidt betænkningstid kravlede hun sgu hen til ham, og spurgte ham om hun måtte.
Han sagde selvfølgelig ja med et stort smil, og hun babbede ham i et par minutter, hvorpå hun kravlede tilbage til mig med et stort grin og smil.

Det kalder jeg sgu en fræk pige

Vi hyggede videre med dybt BJ. Ialt godt 45 minutter, som hun bad om 60 euro for. Hun fik selvfølgelig drikkepenge oven i.

Hun er et must, hvis man er til BJ.

 

PS. Jeg har klippet disse ord, fra en anmeldelse jeg lavede i en anden tråd (>FKK Harmony - en dag i Paradis 3) 4. september 2014, fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at samle erfaringerne med Harmony-piger i én og samme tråd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tinka Belle

Ronja
Ronja røverdatter.
Ronja Räubertochter
Eller...... Tinka Belle.

(Hun hed Ronja de første dage hun var på Harmony, men få dage efter skiftede hun navn til Tinka Belle)

 

Jo, kært barn har mange navne. Det gælder også for Ronja.

Det var hendes første dag på H. Havde spottet hende, da hun blev vist rundt, efter hun var ankommet sammen med dagens 'Hold 2' kl 17.

Tysk. 21 år. Kort mørkt hår. Små b. Forholdsvis slank. Ikke er gram fedt for meget. Sprød? Yess!
Første dag var hun ikke Hs hjemmeside endnu - hverken med tekst eller billeder. Tekst er der kommet sidenhen.

Tydeligvis usikker. Genert. Og ingen at snakke med. Og ikke mange job.

Alt ved hende er ellers indbydende. Alt.

Men hun solgte varen skidt. Selv da jeg ret påfaldende gik forbi hende tre gange og kikkede hende direkte i ansigtet, da hun spiste aftensmad, vedblev hun med at kikke lidt tomt ud i rummet.

Selv når man satte sig ved siden af hende i baren, drejede hun ikke ansigtet.
Men bare en enkelt henslængt kommentar fik hende til at smile stort.

Første dag på FKK er ikke let. Heller ikke for pigerne. Og det var hendes første dag nogensinde på klub.

Hun har haft korte perioder som GP i en til formålet lejet lejlighed i Rostock, med annonce på nettet og dage med lang lang ventetid efter opkald fra kunder på mobilen. Det gav for lidt.

Hun valgte i øvrigt branchen, fordi jobbet som ansat i et tysk supermarked kun gav 1.000 euro om måneden, sagde hun.

Hun ligner en uskyldig naboens datter i sit outfit: Sorte ret tækkelige trusser, sort meget tækkelig top og sorte men diskrete stiletter.

Dresset kombineret med hendes generthed kan jeg bare ikke stå for. Ligeså uinteressante hajerne er, lige så spændende er rejerne for mig

Fik hende lokket ovenpå, da jeg efter en rum tids venten og søgen ikke kunne finde mit næste førstevalg (Sofia).

Er man til en sød, sprød, nysgerrig pige, der på en naturlig måde er ærligt opmærksom på manden, så er Ronja et godt valg.

Og sex, det kan hun lide. Hun glemte næsten den ellers obligatoriske glidecreme, da hun næsten var blevet naturligt våd nok.

Da hun fik toppen af, afsløredes de fineste piercinger (stave) i begge brystvorter. Supersuperflot og frækt, selvom jeg ellers ikke er til den slags.

Og med trusserne nede om lårene afsløredes endnu to små fine piercinger.

Ok godt blow efter mine anvisninger. Og lækker sex med en pige, der var med som få GPer

Fik en længere snak og nussetur på lagenet efter seancen.

Hun fortalte bla at hun i denne omgang bare ville prøve H af i fire dage (pigerne SKAL være der mindst fire dage pr uge), og så bagefter beslutte, om hun ville komme igen.

Jeg var hendes 5 tur i dag, og senere fik hun en mere. En lidt stille men acceptabel dag efter hendes mening. Men ikke helt hvad hun havde håbet på.

Med grundudgifter på 60 i entre og 2 gange 50 for taxa tur-retur Hamburg, går pengene fra de to-tre første 'knald' da også til at dække dagens udgifter.

Under snakken viser hun mig en Facebook-profil med navnet Tinka Belle.
https://www.facebook.com/#!/Tinkabellehamburg?fref=ts

Hun har simpelthen oprettet en profil på FB! Det kalder jeg prof og helt i synk med dagens mediebillede.
Siden oprettelsen dagen før havde hun fået over 400 followers!

På siden poster hun billeder og træffetider. Bla lagde hun om aftenen en selfie taget på H på profilen (billedet tv.)

Billedet th. er taget 3-4 dage senere, efter hun fik extensions i håret).

 

10606446_791457490916287_635221180123285 10670276_794016423993727_360609517805702

 

Det kalder jeg sgu ærlig markedsføring, og i stærk modsætning til mange andre GPers falske billeder.

 

Og her er lidt ekstra info, jeg skrev til Nille, som svar på hans kommentar om at hun ikke ligner en typisk FKK-pige, og hans spørgsmål om hun er en GFE-type:

 

@Nille

Du kan have ret i, at Tinka Belle ikke ser ud som en typisk FKK-pige, når du studerer billederne nøjere.

Både pga. hendes tatoveringer, men også pga. hendes bryst- og kussepiercinger.

 

Men hun falder faktisk fint ind i flokken af piger, fordi tatoveringerne ikke alle sammen er så tydelige. Og fordi hun havde skjult piercingerne under bh og trusser.

Snakkede faktisk med hende, om hun ville gå rundt på H uden bh, og dermed vise brystpiercingerne frem. Det var hun ikke helt sikker på, for måske ville de støde nogle af herrerne væk.

 

Selv syntes jeg bare, at det var ekstra frækt, at der - da jeg opdagede de førset piercinger - pludselig blev afsløret en pige, der var mere avanceret end den naboens datter, jag havde taget med på rummet

 

Om hun er en GFE-type, spørger du.

 

Tjah, tjoh. Ved ikke helt..

 

Men jeg kan sige så meget, at hun var dejlig, blød og lækker - ikke kun kropsligt - at putte og snakke med i sengen efter selve seancen. Hun var et menneske, ikke kun en sex-maskine.

 

Men hvordan hun er efter fire vagter i træk á 11 timer hver, det skal jeg ikke kunne sige, Jeg var 'kun' herre nummer fem på hende på førstedagen, og måske hun er forandret efter 30 herrer eller flere på fire dage...

 

Hun er i øvrigt ret bevidst mht. sit arbejde. Det er ingen hemmelighed, hvad hun laver. Hendes kæreste og alle hendes venner ved det, og derfor er der også billeder med ansigt på. Hun skjuler ikke noget!

 

PS. Jeg har klippet disse ord, fra en anmeldelse jeg lavede i en anden tråd (>FKK Harmony - en dag i Paradis 3) 4. september 2014, fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at samle erfaringerne med Harmony-piger i én og samme tråd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Martta
29 år (ligner en på 23-25), slank, langt mørky hår, spinkel, polsk

 
Martta virkede genert. Talte ikke med mange, og henvendte sig ikke direkte til mændene.
Måtte kontakte hende, for at få hende i tale, og da hun ikke snakker engelsk, og jeg ikke polsk, måtte vi ty til tysk, som ikke er mit bedste :-(
Det viste sig at være hendes 2. dag på Harmony, og det forklarer en del af hendes generte væremåde.
 
Inviterede hende rimeligt hurtigt på zimmer, smed isbjørnen og placerede mig i sofaen, hvor Martta straks angreb , stille, blidt og samtidig god fornemmelse for at fange mine signaler.
Brugte både hænder, fingre, mund og tunge godt. Og bortset fra bagi og på tæerne fik de fleste andre steder hendes mund og tunge at mærke. Dejligt. Blandt andet fik ørerne en uforglemmelig omgang.
Havde jeg været til kys, havde det helt sikkert også være en succes.
 
Ingen sex med hende på første zimmer, som varede 30 minutter.
 
Men tog i den grad revanche med hende senere i 50 minutter, hvor der blev knaldet så vildt igennem i mindst 20 minutter, så sengen og vi begge var totalt badet i sved. Men det rørte hende ikke. Ingen fine fornemmelser her.
 
Lækkert knald. Ingen tvivl om at hun var med. Hun reageede stært på slik i og ved øre og på brysterne.
Hun skreeeeeeeeeg igennem, når jeg satte fuldt speed på, og hun brugte i den grad sin krop til at støde mod med, så hun ikke gik glip af en eneste millimeter. Tror jeg selv nåede noget nær min max puls.
 
Bagefter åbnede vi et stort vindue, slukkede lyset, og lå og og nusssede og kikkede på stjerner til lyden af flodens rislen, mens den kølige aftenluft kølnede vores kroppe ned til en mere normal temperatur. Perfekt.
 
Normalt søger jeg ikke specielt meget efter GF-oplevelser, men lader dem komme, hvis stemnngen er til det.
Og her var den der. Martta er noget af det mest GF-agige jeg har oplevet på en club.
For pokker, det var god sex.... og en smule romantik.
 
For pokker, hende kunne jeg bruge meget mere tid på.
 
Venligst
French
 
PS: Beretningen er fra et besøg 21. oktober 2014

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Bonnie:

 

Tysk Pige uden det betyder "alles ekstra". 28 år lidt buttet skide sød og giver varmt Approach. Jeg oplevede ikke alverden grænser ved hende, hun er rigtig god til at levere hvad man gerne vil have som man gerne vil have det. Fungerer fint både som giver og modtager hvor hun er ganske medlevende og hun er en ærlig Pige, hvor en aftale er en aftale. På alle Parametre en Pige jeg befinder mig rigtig godt sammen med!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Melina

 

Gigantiske Silicone Balloner. Ja faktisk så store så hun ikke kan ligge på Maven uden at skulle sveje en del i ryggen  :-P Ja jeg er sgu ikke rigtig til det Silicone noget!!!! Men Approachen var så hyggelig og varm og det endte med jeg selv spurgte efter Rum. 

 

Sød Pige! Som gerne vil gøre dig glad! dog sætter de store Bryster lidt begrænsninger. Har set hende i Bioen hvor hun er på hjemmebane i Pornosexversionen (PSE) men synes nu ligeledes hun kan gøre sig gældende i GFE. Hendes Blowjob er almindelig og hun er ikke specielt god til at ride. Så vil ikke sige hun sparkede Benene væk under mig…. men kommer da nok til at prøve hende igen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

ADA

 

Ikke særlig høj Rumænsk pige på 23 år tror jeg nok. Lidt rund i ansigtet langt "krøllet" mørkt hår ellers slank. Ikke som sådan smuk, men da heller grim. Hun gik rundt i sådan en Porno/dragt som var bundløs og gennemsigtig…. Den dragt fangede vildt meget min opmærksomhed. For dælen hvor var den fræk!!!! Stødte på hende i Baren…. da jeg gik lagde jeg hånden på  låret af hende og sagde "smuk kjole" ja jeg synes nok den var mere Pivfræk end Smuk  :cool: Hun tog det som en opfordring til at følge efter mig…. var egentlig ikke meningen…. hun satte sig i sofaen ved mig og var ganske varm… overfor sad nogle andre og hun foreslog vi skulle gå ind i Bioen og være mere Privat. So it be! Vi lå tæt sammen og kyssede og hyggede, efter ganske lang tid spurgte hun efter rum. Havde lyst til hende i Bioen hvilket det blev til

 

Hendes Blowjob lidt middelmådig…. Men hendes Ridetur… Hold da kæft den var dejlig!!!! Det var helt fantastisk at være inde i hendes Fisse, den klemte på den helt rigtige måde og hun holdte til endestationen. En af de bedste rideture jeg har oplevet! Imens jeg stadig var inde i hende, kom hun ned og gav en krammer… sådan en rigtig god krammer… Efterfølgende rengøring.. sex i Bio varer oftest kun 15-20 min, så er det slut. Selvom vi totalt set havde været lang tid sammen, lagde hun sig alligevel nøgen ind til mig og vi fik en lille blunder. 

 

Jeg havde sådan en Bio dag.. hvor jeg var meget derinde. Hun kom lidt senere og lagde sig ind til mig. Vi hyggesnakkede og efter lang tid gik hun igen. Ja hun kom faktisk en 3. gang og gjorde det samme. Efter noget tid spurgte jeg efter om vi ikke skulle ligge nøgen? hun svarede ikke, hun smed bare tøjet… Thats my Girl!!! så lå vi og kyssede og kælede indtil jeg Spurgte om vi skulle ovenpå.

 

Hun har lidt specielt udseende. Men er du tilfreds med det og nyder en varm Piges samvær som kæmper for sagen… ja så er Ada altså et godt bud.

 

Sofia

 

Havde sådan en Crash dag eller hvordan man nu skal beskrive det. Mine tanker gik ikke så meget på de sikre GODE valg, mere Hit or Miss Rummene, hvor man risikerer at brænde Nallerne.

 

Sofia… For helvede hun er smuk og en lidt Arrogant Attitude!!!!!! og Tysk…. ja den kombi plejer at betyde alles ekstra BIG TIME. Ja mine 30 min 60 euro standard Rum ville nok ikke behage Prinsessen. Så mine forventninger var maksimalt 15-20 min, hvor jeg lige får lov at tørre svinet af, så kan du godt smutte Pomfrit… Er jeg almindeligvis slet ikke til!!!!! bliver for koldt for mig…. men denne dag havde jeg lyst til at brænde Nallerne på sådan et besøg.

 

Sad og kiggede på hende… hvilket hun lagde mærke til efter et stykke tid. Hun lavede et håndvink om hun skulle komme over og jeg nikkede. Approachen…. høflig og meget lidt sexet… fik dog lov at sidde og nusse hende lidt det var fint nok. Efter relativ kort tid spurgte hun om vi skulle ovenpå? Typisk ville jeg have sagt nej ved sådan en Approach, men beslutningen var jo taget længe inden hun kom over til mig, så ovenpå det gik.

 

Hun spørger efter hvad man vil have og det er egentlig fint lige at have det på plads. Hun er berøringsvillig…. men ikke på den varme måde!!! gør hvad du vil men jeg er ikke meget tilstede…. ingen kys og hun sørger for at holde en hvis form for distance. Blowjob egentlig ok, men ikke indlevende, hun er ikke forbi Bollerne eller noget. Ridetur…. det holdte hun ikke alverden til. Doggy gik fint Missionær begyndte hun at masse benene lidt sammen om mig. Spurgte om det gjorde ondt, nej nej og hun slappede af i benene, dog klemte hun sammen ret kort tid efter igen. Lagde mig ved siden af hende. Hun lavede et lidt uengageret HJ som jeg selv valgte at gøre færdig. Hvor der ikke var kram eller noget bagefter. Et stykke Papir over, så man selv kan tørre af, hun var smuttet ud af sengen. Alt i alt blev det bedre end jeg forventede på forhånd… hun virker som en ærlig Pige og hun prøvede ikke at gøre en hurtig færdig… tværtimod. Hun siger ikke så meget men virker ok sød nok.

 

Er lidt Ambivalent med oplevelsen. På mange måder var det kedeligt, men hun er altså vildt smuk og hun laver ikke den der med, hun slet ikke gider noget pga de få Penge. Tog hende 2 gange den dag…. Skyldes lige så meget udvalget af Piger jeg havde vildt lyst til ikke var så stort. Var ligeledes med Ada 2 gange. Måske et genvalg på et tidspunkt…. Men jeg bliver ikke en Stalker af hende

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...