Hop til indhold
Gæst

Prag GPer på turbo

Recommended Posts

Gæst

Jeg har nogen tid planlagt en forlænget weekend til Prag, som reaktion på en tråd herinde. Det skulle så være en ganske kort tur til Prag i lidt af påsken – og der skulle ikke holdes tilbage på noget….  Hvis bare den gamle mands fysik kan holde til det.

Hjemmefra har jeg booket en lækker lejlighed på bagsiden af Prag Zoo, og så taget mountainbiken med, så jeg ikke skal tænke på hvad jeg drikker, når jeg skal GP-crowle i Prag  Jeg glemte dog lige at tjekke at lejligheden ligger pænt over byen, med en fed udsigt – så det er en hård omgang at komme hjem, når jeg har været igennem dagens andre fysiske udfoldelser.

Der er en lækker restaurant til stedet, hvor man også kan få morgenmad – men jeg strategisk bestilt lejligheden til to personer (for at holde muligheden åben) og så er det jo lidt dumt at man kun er en til morgenmad.

Da jeg ankom til lejligheden så jeg i øvrigt en escort ankomme i Taxa og blive lukket ind til manden overfor

1.Dagen

Jeg er jo kørt herned i bil, ankom til lejligheden omkring kl 14.30, tjek-ind og et bad, og andre praktiske ting, som at lægge Champagne på køl, og sætte isterninger i gang – Just in case. Den lokale sekt er nu heller ikke så ringe, den drikker jeg i skrivende stund, og kan fås på diverse Natclubber mm til rimelige penge, AAA skulle vist endda give en flaske med hvis du booker en pige for en time eller mere – men AAA står på listen til i morgen.

Jeg startede lige at varme blidt op, med at tage på en hurtig kigger i Showpark / Market http://en.showpark.info/showpark-market.html

For dem som ikke kender Showpark, så kan det måske bedst sammenlignes med Redligth district under tag, incl bar mm. (Jeg skriver en separat tråd om konceptet)

Her er standard priserne på 1.200 Kc for 20 min = 380Kr, eller 1.500 Kc for en halv time = 450 Kr (og hvad denne tid så kan indeholde kan man sagtens forhandle om, lige som prisen kan forhandles ned, omkring kl 03:00-04:00 hvor mange af fyrene er gået hjem, men pigerne endnu ikke har forladt stedet (så aktiviteten er lav og konkurrencen er hård (Officielt må de ist ikke gå under minimumsprisen på stedet)

Kl. var da endnu kun 16.00, så der var kun mødt 14 GP ind, og selv om nogen allerede var optaget var det ikke svært at vinde en attraktiv pige, en lokal tjekkisk ung skønhed slank, med ægte B-size bryster. Hun skulle udelukkkende fungere som opvarmning til resten af aftenen, så jeg købte 20 min udelukkende 69er. Det kunne hun bestemt, så et BJ til 10, og samtidig havde hun en lækker fisse som var værd at slikke… I øvrigt en rigtig sød pige. Og nu var der varmet op til en super fræk aften.

Jeg tog videre til http://www.mazlivestudentky.cz/en/ hvor jeg på forhånd havde booket to piger.

Et sted som er varmt anbefalet af en anden Bror herinde (Og min debut på stedet- Ema og Luscia, blev booket til en trekant, med tillæg for Kissing og Light Fisting (eller som andre kalder det fingering – fingrene oppe i varmen) 2 GPer i 1 time 2.000Kc = ca 600 Kr / Kissing 300Kc hver= 2*90Kr=180kr  / Light fisting 300Kc hver= 2*90Kr = 180Kr (i alt 3.200 Kc = 1200Kr) – Fremme på adressen, var der lige en seriøs udfordring, jeg får at vide at jeg skal gå op på tredjesaalen – jeg vælger trappen – BRØDRE… tag elevatoren, det er ikke til at finde ud af hvornår man er på tredje, hvis man tager trappen, og det er da lidt pinligt at banke på den forkerte dør. Jeg fandt den rette dør og blev modtaget af de to piger, dog var det MIG fejl at jeg fik bestilt Luscia, når det var Klarka og Ema jeg ville lege med – men hun er nu rigtig sød ud, selv om hun har lidt flere KG end Klarka. Jeg smuttede i bad først, og dem bagefter, så der gik ti minutter med det, men så var de også omkring med, WOW, specielt Ema er det jeg vil kalde en lækker sild, bedre end på billederne, og hun kysser rigtig dejligt, pigerne då i gang med en oral omgang sammen, imens at jeg slikker dem på skift – Luscia har en lille fræk pircing på klitten. Det er sku lækkert at ligge i en dbl 69er, og samtidig lade fingeren spille i fissen på skønhederne- Uha Luscia var stram, allerede omkring min finger. Det skulle da prøves, så hun blev sat til at ride, mens at Ema satte sig over min ansigt – en super kombi, for Luscia var bestemt den strammeste af de to, mens Ema havde en mest suttevenlige fisse. Et par gange måtte jeg lige bede Luscia sætte tempoet ned, hvis at jeg skulle holde til mere, for hun kunne virkelig ride. Så da Ema var blevet god ophidset af min tungeleg, var det tid til at skifte position. Hvor Ema blev dybt gennemkneppet i de fleste kendte positioner, til at vi kom i en fælles orgasme.

Stedet: 7/10

Pigerne: Luscia: 5/10  /  Ema :10/10

BJ/69: 7/10

FJ: Luscia  9/10  /  Ema  8/10

 

Derefter gik turen ti SexySauna, http://www.saunaclub.cz/en/  Prags vistnok eneste FKK club – har været her flere gange før (for nogle år siden)

Entre 2000KC = 600Kr, og den includerer alt undtaget piger og alkoholiske drikke.

For dem som ikke kender FKK konseptet, så tager man lige et bad ved ankomsten, og ifører sig badesko og badekåbe (naturligvis aflåst personligt skab i omklædningsrummet) du lægger din pung i baren, hvor der er en anden box med dit nøglenummer  - i de lækre lokaler er der så 2 saunaer, en 12 pers jacuzzi, en kino, en bar med buffet og derudover masser af hyggelige sidde/liggehjørner – og masser af piger som vimser halv og helnøgne rundt. (er du ny her, er de super søde til at guide dig)

Denne gang var der godt fyldt op med mennesker, men der var bestemt også tilsvarende mange piger. Der er sket en markant ændring fra sidst jeg var der – langt de fleste piger er lokale, og meget få afrikaner/asiater/latinoer, hvilket jeg ser som en klar fordel – Den tjekkiske regering har sat en jagt ind på piger i sexindustrien som arbejder ilegalt i landet, det er nok forklaringen, som jeg også så i Showpark.

Jeg kom kun lige forbi bare, før en pige bad mig sætte sig ved hende i baren – hun så rigtig lækker ud, så jeg faldt lige i og satte mig. Hun var meget snaksagelig på en ok måde, og fik også præsenteret mig for hendes veninde. Den ene fra Tjekkiet den anden fra Slovakiet. Jeg tog noget mad fra buffen, og spiste med vi fortsatte hyggesnakken. Hun ville gerne have mig en i private room, med hendes veninde. En pige 2000Kc=600kr / to piger 3200Kc=960 (altså bare 360Kr for en extra), så det blev det så til… 

Vi gik til en af de rigtige værelser som de har over klubben, som klart er at foretrække, frem for de mindre massageboxe som er bag baren. Veninden som havde nogle velformede købe-bryster, forsøgte at starte med en happyend på græsk, men så nem er jeg ikke at spise af, hvorpå de gik over til dbl BJ så da ca halvdelen af tiden var gået, fik jeg lov til at gennemkneppe på skift, i stort set alle opsitioner. Veninden med de store bryster bad mig om at komme på hendes bryster. Hun blev dog lidt skuffet, da det ikke var meget jeg kunne aflevere trods en skøn orgasme (nok forårsaget af dagens tidligere aktivitet)

Pigerne: 7/10 (begge)

Græsk: 8/10 – Hvis man er til det

Dbl BJ: 6/10

FJ: 6/10 Det hele var lidt mekanisk sex, hvis at I forstår

Fortsat i SexySauna, tog jeg lige lidt salat og en juice, med ud i en af de lækre hvide sofagrupper, Ikke længe sad jeg der, før end der kom en pige og spurgte om hun måtte sidde der – hun var sød og smuk så jeg sagde ja, men forklarede også at jeg ikke var til mere lige foreløbig, det generede ikke hende, måske hun netop var ”brugt” og hun havde brug for en pause – har før oplevet at de sødeste piger siger de snakker bedre med mændene i clubben end med pigerne. Der blev snakket om rigtig meget, fra klubben, over sex til verdenssituationen.  Min krop havde brug for lidt afslappende velvære, så jeg spurgte om hun ville med i Spaen – det ville hun ikke lige, men foreslog så den finske sauna, Vi sad/lå og nussede hinanden, og jeg fik da lov til at pille den del – skulle jo ikke lægge op til sex…. Da jeg gerne ville i spaen senere, gav hun mig et rigtig sødt afskedskys, som om vi var blevet kærester – alt uden en krone skiftede hænder (måske jeg kan finde hende i morgen). I spaen fik jeg en super hyggelig snak med to Nordmænd, det var deres første gang her – men ikke sidste. Og de havde allerede tilbragt 4 timer, uden sex, men bade nyde synet af pigerne og generel velvære. Senere så jeg da den ene smutte afsted med en rigtig sild (ingen høstsild)

Tilbage i sofagruppen slappede jeg af med endnu et glas juice på husets regning – Et par piger kon venligt forbi, men fortsatte, når de forstod at jeg ikke var til noget nu. Pigen fra saunaen var vist gået i privaten, med en der så lidt missundeligt til tidligere, men så kom en hyggelaks (lidt mere ”fed” end silden) og ville snakke, super sød og hyggelig, Hun var i gang med en universitetsuddannelse i kemi, så vi fik vendt de nyeste opdagelser på området, og jeg fik opdateret nogle ting. En rigtig naboens datter, fra Brno men flyttet til Prag for at læse. Og tjente lidt i saunaen på deltid – hende ville jeg sku gerne støtte økonomisk, så vi gik i en af de små massagerum, til en rigtig GFE-oplevelse i den super blide ende…. Hun havde de lækreste nipples, som jeg var meget betaget af, allerede da vi snakkede. Der blev kysset, slikket og suttet rigtig meget på hinandens kroppe, overalt… rigtig gennemnusset…… på et tidspunkt, da vi lå i ske smuttede jeg op i hende, jeg skulle til at gøre anskrig ”et kondom” men det havde hun da allerede givet mig på uden at jeg opdagede det – VILDT. Det var rigtig blidt hyggeknepperi, lige som ”onkel” kan lide det, når at han er brugt – og hun vidste godt at der nok ikke kom en dråbe mere ud af mig…

Pigen: 7/10

Brysterne: 10/10

Massagen: 8/10 med pil op for den med kondomet.

Hygge FJ: 9/10

 

Oven på den omgang var det lige tid til en kop kaffe, og en kage – inden at turen gik hjemad.

På vejen hjem, passerer jeg jo tæt forbi Showpark, og jeg havde jo fri adgang nu – så hvorfor ikke, stikke hovedet ind (rolig nu – det øverste hoved)… Da jeg ankom var der gang i stripperstangen i baren, jeg satte mig ved en af deres PC’er og surfede igennem aftenens piger imens jeg kiggede på strip, alle 50 rum var besatte nu – og umiddelbar statestik sagde at det kun var 15-25% som var udlændinge, heriblandt også Slovakker, Polakker, Italienere, og Russere….  Jeg surfede lige lidt rundt på gangene, en del var optaget, men bestemt også mange lækre imellem – måske lidt overvægt af silikone. Jeg havde et godt øje til en super naturlig pige, som endda ikke udstillede meget (iført løs T-shirt og BH) – men måske netop derfor. Hun fangede at jeg var interesseret, og spurgte min on vi skulle finde på noget – jeg forklarede at jeg var meget fristet, men allerede godt brugt, så at nok kun ville blive super soft hygge. (Nemt tjente penge ville jeg mene) – Men til det svarede hun at hun jo ikke var noget mirakelmiddel, så om jeg ikke bare havde det bedst med at tage hjem at sove – det må man da sige er ærlig snak. Så med et kort ophold i stripbaren i  stueetagen, så gik turen til min egen solo-seng

 

Fortsættes i morgen med dag 2

PS: en escort inat (overnight) er jeg lidt tilbageholdende overfor nu – min lejlighed støder op til en anden med et dansk par med en 3-årig – måske ikke det bedste, selv om de endnu ikke har opdaget at jeg er dansk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Super god anmeldelse med gode links. Den er tilføjet til 'gemmebogen'.

Redigeret af Gummidrengen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Altid fedt at læse om andres opdagelsesrejser - især når både 'godt of ondt' kommer med i beretningen. 

Og dejligt med "fortsættes" :-) 

Apropos 3-årige: Min er efaring er, sted sover rigtig godt, så forældrene kan få boller igennem, og lidt inspirerende lyse fra naboværelset er et dejligt krydderi.  Så giv du den da bare gas, set kan sætte sadlerne i kog hos nabokonen og -manden :-)

Venligst

French

PS: Friskt at du har din bike med. Er det godt, eller har du fortrudt det lidt ? :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig god beretning, grundig med mange detaljer, og personlige betragtninger.

Bestemt en beretning, egnet til at inspirere til at følge i dit fodspor.

Er der noget gråzone lovgivning, eller andet der gør at man tilsyneladende ikke så direkte skriver at man kan købe sex.

For det er jo det der foregår, og som gæster som du selv efterfølgende beretter om i forum på nettet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetvaerk skrev, for 5 timer siden:

Rigtig god beretning, grundig med mange detaljer, og personlige betragtninger.

Bestemt en beretning, egnet til at inspirere til at følge i dit fodspor.

Er der noget gråzone lovgivning, eller andet der gør at man tilsyneladende ikke så direkte skriver at man kan købe sex.

For det er jo det der foregår, og som gæster som du selv efterfølgende beretter om i forum på nettet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 Jeg tror det.

Så en dokumentar på BBC hvor k5 bla. Var med. FKK relateret klubber er ikke lovligt, men hvis man kalder det en bar, gentlemens club osv osv ligger det sig i gråzonen. Men køber pigens selskab. Hvad der så bliver lavet bag den lukkede dør, er en sag imellem pigen og kunden.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
jenslillemandhansenv2 skrev, den 25/3/2016 at 10:28:

Fedt skriv, herligt at du tager sådan en tur alene. Spørgsmål Dkkr. 600,- for at komme ind på saunaclub????

Ja det koster 600kr at komme ind i SexySauna, det inkluderer alle faciliteter jacuzzi, sauna, kino, buffet og ikke alkoholiske drikke ad libitum, fra kl 12 middag til kl 6 morgen (og man kan komme og gå flere gange) - Det er bestemt pengene værd, det er super lækkert, der hjemmeside overdriver slet ikke

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Brandmand skrev, den 25/3/2016 at 11:51:

Fed og levende beretning!

Hvilket sprog taler du med de lokale - engelsk ?

Glæder mig til Dag 2 :-)

Ja jeg taler engelsk med dem, og det går rigtig fint med lang de fleste, næsten bedre end med mange GPer i Danmark  :grin: Ha Ha

Dag 2 kommer straks

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
frenchlover1 skrev, den 25/3/2016 at 16:20:

Altid fedt at læse om andres opdagelsesrejser - især når både 'godt of ondt' kommer med i beretningen. 

Og dejligt med "fortsættes" :-) 

Apropos 3-årige: Min er efaring er, sted sover rigtig godt, så forældrene kan få boller igennem, og lidt inspirerende lyse fra naboværelset er et dejligt krydderi.  Så giv du den da bare gas, set kan sætte sadlerne i kog hos nabokonen og -manden :-)

Venligst

French

PS: Friskt at du har din bike med. Er det godt, eller har du fortrudt det lidt ? :-) 

Det er super at have cyklen med til området omkring indre bydel af Prah, men skal man lidt uden for fx AAA-Club, så skal man have mountainbike, og være forberedt på at arbejde/svede... måske ikke det bedste inden clubben, så jeg har ikke fortrudt, men jeg har valgt at bruge den mere selektivt end oprindeligt planlagt.

Den hjælper bedre på parkeringsproblemet end på den alkoholiske side - alternativet er taxi som er super billigt i Prah

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Rejsenetvaerk skrev, den 25/3/2016 at 16:59:

Rigtig god beretning, grundig med mange detaljer, og personlige betragtninger.

Bestemt en beretning, egnet til at inspirere til at følge i dit fodspor.

Er der noget gråzone lovgivning, eller andet der gør at man tilsyneladende ikke så direkte skriver at man kan købe sex.

For det er jo det der foregår, og som gæster som du selv efterfølgende beretter om i forum på nettet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Tusind tak for de meget pæne ord, det giver jo energi til at skrive færdig om anden dagen som jeg er ved at afslutte på skrift (den blev ikke mindre spændende)

Ja der er nogenlunde de samme gråzoner som i Danmark, at bordelvirksomhed ikke er lovlig, men de skriver nu rimeligt åbent om det på mange sider, og jeg oplever at politiet har fået ordre om at lukke øjnene. Men der er ikke noget ulovligt i det fra kundesiden, det er udelukkende de udnyttende bagmænd man vil til livs her 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Ralphwiggumdk skrev, for 5 minutter siden:

Det er også min opfattelse legesyg. Det er big business i Prag. 

Enig - men på en MEGET mere pæn og lækker måde end i Pattaya - - -  efter min mening/smag

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skulle give 1100 kr. for at flyve til Prag med Czech airlines (Det kan dog gøres billigere uden for påsken)  Til sammenligning har jeg givet ca. 2900 kr. for at flyve med Qatar airlines til Bangkok. Taget betragtning af afstandsforskellen er det jo nærmest et røverkøb. Derfor er det over et år siden jeg sidst har været i Prag :grin:

Redigeret af Ralphwiggumdk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Ralphwiggumdk skrev, for 3 minutter siden:

Tror jeg forbi http://www.mazlivestudentky.cz/en/ igen imorgen

Ja - enig med dig i at det bestemt er et OK sted - til uhyggeligt billige penge - valuta for prisen må man da sige

Så når vi måske til at have spillet på samme hul - Bror

Del dette indlæg


Link til indlæg
legesyg skrev, for 6 minutter siden:

Det gamle svar hang fast igen igen, og jeg kunne ikke komme fri af det - underligt

Nu skal jeg ikke kloge mig på hvad du ved og ikke ved men den lille 4.kant under B  i editor linien markerer du så den vises og derefter DELETE så skulle citatet være væk.

Slette

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...