Hop til indhold
Rejsenetværk

Mens vi venter på Club Mon Cherie

Recommended Posts

Hej EG Brugere

Mange af jer har formentlig fulgt med, både i trådene i forum for sexevents, og i forum for anmeldelser under Sjælland og København, hvor vi er flere der har skrevet indlæg om det gode initiativ:

MEN`S NIGHT OUT

VI GØR DET IGEN!!!
http://www.mon-cherie.dk/nyheder.php

"DOG HOLDER VI EN LILLE PAUSE MED MEN`S NIGHT OUT, DA VI HAR OVERTAGET EN CLUB MED STORE LOKALER DER ER PERFEKTE TIL EN ARRANGEMENT SOM MEN`S NIGHT OUT. VI ER GÅET I GANG MED AT SÆTTE DISSE LOKALER I STAND OG VENDER STÆRKT TILBAGE MED CLUB MON-CHERIE - BJERRINGBROVEJ 50 C

VI GØR LIGE ALLE OPMÆRKSOMME PÅ AT MON-CHERIE - BJERRINGBROVEJ 50 A, FORTSÆTTER SOM KLINIK OG INTET ER ÆNDRET HER.

VI TAKKER ALLE JER SOM HAR STØTTET OP OM VORES ARRANGEMENT MEN`S NIGHT OUT OG HÅBER AT FLERE VIL SLUTTE SIG TIL I VORES NYE LOKALER.

HOLD ØJE MED VORES HJEMMESIDE, HVOR VI SELVFØLGELIG VIL ANNONCERE NÅR CLUB MON-CHERIE ER PÅ BANEN."

Jeg har selv deltaget 2 gange, og har desværre som den eneste til nu, skrevet en anmeldelse af hver af de to gange jeg har deltaget.

Det bemærkelsesværdige er, at vi her har at gøre med en klinikindehaver, og piger der kender hende, der målrettet har prøvet deres FKK lignende koncept Men's Night Out af, uden at de på nogen måde har trukket følehornene til sig, på trods af at arrangementerne ikke har kunnet betale sig økonomisk for dem.

Tværtimod så udspringer initiativet sig af, at de har fulgt de beretninger, som vi er flere der gennem tiden har skrevet om vores oplevelser i de tyske FKK klubber, samt ikke mindst de debatter der har været ført i forum, om muligheden af at vi kunne få et lignende tilbud i Danmark.

Det i denne forbindelse så overraskende, og ikke mindst opløftende, det er at den kommende nye klub bygger på en dybere forståelse hos piger og mutter af FKK konceptet, og ikke mindst en positiv accept af måden mænd og piger omgås i klubben.

Positivt er de helt med på, at mænd og piger omgås for åbne døre, og opholder sig i fælleslounger, bortset fra når pige og gæst går på rum for sig, bag lukket dør, helt som vanligt når vi besøger piger på en massageklinik.

Der er således en for branchen uvanlig vilje til at tænke langsigtet, og ikke fokusere på kortsigtet maksimal profit, men tværtimod er det hensigten tålmodigt over tid, at udvikle en niche klub for niche piger til niche gæster.

Jeg er klar over at rygmarvs reaktionen hos det store flertal, både af piger i branchen, og deres gæster, er at de aldrig i livet vil se andre, eller ses af andre i en klub, men i den kommende Club Moncherie, er det ikke desto mindre det vi kommer til, vi mænd og de piger der mødes i klubben.

Heldigvis findes der i forvejen både dedikerede piger, og mænd til de traditionelle sexparties, og gangbangs, hvor det samme jo er tilfældet, det at når først man er mødt op, ja så er man ikke længere anonym overfor alle de øvrige man træffer i klubben - ubemærket kan man ikke deltage hverken i sexparties, eller troppe op i den kommende Club Mon Cherie.

Men vi kan selvfølgelig være lige så lidt meddelsomme, som vi vil, og kan kalde os det det skal være under et besøg, og voksne mennesker har selvfølgelig pli, og udfritter ikke utidigt, hverken mænd eller piger under deres besøg.

Der findes således allerede en etableret kultur, og en interesse for, samt en vilje til hos et mindretal af branchens piger og mænd, at møde hinanden på den præmis, der kommer til at gælde i Club Mon Cherie.

Og hvorfor skulle klubben, ikke som den eneste af sin slags, blandt måske 100 traditionelle massageklinikker, og Privat diskret i hovedstadsområdet, ikke over tid kunne udvikle sig til en kæmpe succes?

1 ud af 100 = 1 % af stederne hvor vi kan møde pigerne, men hvis bare vi udgør 10 % af branchens piger, og 10 - 20 % af mændene der besøger dem, og vi vil gå sammen om at lægge hovedparten af vores forbrug hos pigerne i klubben, ja så kan en klub der udgør 1 % af udbuddet af klubber, i bedste fald bringe 10 % af pigerne i udbud, som optimalt vil kunne tiltrække 10 - 20 % af omsætningen.

Optimistisk, ja måske!

Sandsynligt, måske, måske ikke!

Sikkert, nej det er det ikke!

Men det er værd at prøve for pigerne, der betaler 0 kr for at besøge mændene i klubben, og derfor uanset hvor lidt den enkelte måtte omsætte, ikke vil kunne forlade klubben med et underskud, modsat nogle vagter nogle steder, hvis de omsætter for mindre end den udgift de har til egen vagt.

For mændene er det også værd at prøve, værd at betale 300 kr i entre ( formentlig standard niveauet, der formentlig vil kunne afvige lejlighedsvist ), i stedet for at besøge de traditionelle massageklinikker, hvor entreen er 0 kr.

( disse antagelser bygger på de 4 test arrangementer som Mon Cherie allerede har afviklet, og ikke nogen eksakt viden om lejet i den kommende klub )

I Klub Mon Cherie vil der være inkluderet kaffe,te, vand og velsagtens typisk sandwich i entreen, + adgang til at opholde sig, og benytte klubbens faciliteter, så længe man har lyst til det indenfor åbningstiden.

Hvis udgangspunktet bliver som hidtil, hvor Mon Cherie tilpassede entreen, og pigerne prisen for sex med dem, den respons de modtog under den løbende afvikling af deres første 4 arrangementer, ja så betyder det at vi mænd for sammenlagt 300 kr i entre til klubben, og 800 kr for 30 standard minutter med standard ydelser ( fransk er med kondom ), vi for 1100 kr vil kunne besøge Club Mon Cherie i adskillige timer, og vi vil kunne vælge mellem adskilligt flere piger under et besøg, end som vanligt til daglig på en massageklinik, hvilken pige/hvilke piger vi vil spøre om de vil sælge sex til os.

Altså den samme pris, som 30 minutter koster, sådan som det foregår, ventende for sig i enrum, vi skal træffe en hurtig beslutning, når pigerne præsenterer sig, vi forlader stedet straks efter sexen, og et bad.

Sidstnævnte måde at besøge en massageklinik på, kan jeg personligt ikke forliges med, og derfor har jeg målt på min egen beskedne økonomi, brugt en hel del penge på over flere end 10 år, at rejse til Tyskland, for at besøge de forjættende paradisiske tyske FKK klubber.

Har man råd til, og vil man bruge flere penge på flere sceancer med pigerne under et besøg i klubben, end flertallet har råd til, ja så er der flere penge sparet, des flere omgange man køber af pigerne, i sammenligning med resten af branchens steder med danske piger.

Mig bliver Club Mon Cherie ikke rig på, men jeg håber at de vil få rigtig mange besøgende med min profil, fordi det giver flere mænd bedre råd til at købe sex, og klubben bliver ikke kun for dem der har mange penge.

Men jeg håber at dem der har mange penge, og som er villig til at bruge flere penge end de fleste på købesex, at også de vil få lyst til at flytte hovedparten af deres forbrug, såvel fra Tyskland, som fra hvor de plejer at lægge deres penge i den hjemlige branche, til i stedet at bruge deres penge hos pigerne i Mon Cherie.

Singlerne med godt råd blandt Tysklands farerne, vil nok fortsætte med hovedsagelig at rejse til Tyskland, men dem håber jeg også at se fremover i Club Mon Cherie.

Uanset om du er rig, eller at du ikke er det, så kommer Club Mon Cherie til at udgøre en mulighed, for at rigtig mange mænd indenfor en betydelig radius af klubben, såvel svenskerne på deres side af sundet, som vi danskere på vores side af sundet, vi vil kunne rejse til og fra klubben, samt opholde os i adskillige timer i klubben, indenfor en enkel dag, uden at overnatning er nødvendigt.

Det vil mange kunne spare både tid og penge på, ja mange der længes efter Tyskland, men som ikke har muligheden for at rejse dertil, de og vi kommer nu til at kunne få en FKK lignende oplevelse i Club Mon Cherie når den åbner - hvornår vides endnu ikke.

Desværre består den risiko, at jeg og mine kolleger bliver abejdsløse indenfor den nærmeste fremtid, hvis vi taber et igangværende udbud, og sker det, ja så kommer jeg ikke til at købe sex, så længe jeg er på dagpenge, så er det højre hånd indtil jeg igen har en lønindkomst, og jeg bliver desværre så heller ikke gæst i Club Mon Cherie før jeg igen tjener mine egne penge.

Men beholder jeg mit arbejde, så er det mit personlige håb at Club Mon Cherie vil udvikle sig til at have så ofte, og så regelmæssigt åben, at det bliver uaktuelt at skulle besøge klubben på enkelte sjældnere åbningsdage, for at få oplevelsen af at besøge klubben.

Hvis det sker, forventer jeg ikke at besøge klubben oftere end ca hver 4 - 6 uge, for en samlet udgift af mere end den mindst mulige samlede udgift på 1100 kr.

Får jeg den mulighed, betyder det at jeg næsten vil kunne holde op med at rejse til Tyskland for at besøge FKK klubber, samtidig med at jeg vil kunne spare 10000 kr + årligt på købesex, samtidig med at jeg vil kunne købe sex oftere fremadrettet i Rødovre, end de ca 2 - 4 weekend ture, som det plejer at blive til årligt til Tyskland.

Sker det, så skal jeg til at rejse på kultur og oplevelses ture, i ind og udland, lange storby weekender, og ture rundt i Danmark, de kommende år.

Det har været enten FKK i Tyskland, eller normale rejser, sådan som folk normalt rejser efter, men jeg har bare ikke haft råd til at gøre begge dele, hvorfor jeg da også har søgt at opleve andet og mere end bare købesex i storbyerne i Tyskland, hvilket jeg heldigvis også har formået at kombinere på en del af mine rejser, alene og sammen med andre.

En single, som jeg selv her på EG, der har råd til begge dele, er klar til at gøre mig selskab, når/hvis jeg får råd til at tage på de oplevelser, jeg har savnet at få i mange år.

Jeg ved ikke hvornår Club Mon Cherie åbner, men jeg synes at vi skal bruge tiden mens vi venter, til at organisere os, om at lægge vores forbrug i en pulje, som vi ikke vil garantere at vi bruger i Club Mon Cherie, men som vi vil udtrykke en intention om at vi bruger samlet hos pigerne i klubben, fremfor at sprede vores forbrug ud på de mange andre lysthuse i markedet.

I bedste fald aftaler vi at møde op i samlet flok, så ofte som muligt, for om muligt at lægge kassen hos pigerne.

Jeg stiller mig gerne til rådighed, og vi kan mødes både hos mig, og ude i byen for at netværke om at bakke klubben op fra dag et.

Både mutter, piger og mænd er meget velkommen til at følge med, og skrive i denne tråd, om vores forventninger til, og hvad vi kan forvente os af Club Mon Cherie, når den en gang har åbnet dørene for os.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sikke en lang smøre du har skrevet Rejse.

Historien kort fortalt: Hvis alt går efter planen, så vil Rejse besøge det ofte og gerne sammen med andre herinde fra EG.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er ventetiden snart forbi :)

Champagne & Fireworks Celebrations

https://fr.fotolia.com/id/73040856

CLUB MON CHERIE 
Startet af Mon-Cherie
07 02 16
https://www.eroguide.dk/forum/topic/50464-club-mon-cherie/#comment-408565

Der er også kommet en fane inde på deres hjemmeside til klubben:

EVENT CLUB MON CHERIE - STEDET MED DE FEDE EVENTS.

logo.png

HER KOMMER VI TIL AT AFHOLDE MEN`S NIGHT OUT.
http://www.mon-cherie.dk/club.php

Foreløbig er åbningen annonceret til:

MANDAG D. 29/2-16 FRA KL 12 TIL 22

HVILKE PIGER DER KOMMER PÅ DENNE DAG VIL VI OPLYSE SENERE.

DA DET ER VORES FØRSTE ARRANGEMENT I DE NYE LOKALER, VIL ENTREEN VÆRE 100 KR OG MAN SKAL MINDST KØBE EN YDELSE.

FREMOVER BLIVER ENTREEN 300 KR.

Det er da noget af et tilbud på dagen, en entre på kun 100 kr, der er kaffe, te, vand og sandwich til gæsterne, og bemærk at klubben har omklædningsskabe til gæsterne, sådan som vi kender det fra de tyske klubber.

800 kr for 30 dejlige minutter, god tid og ingen hastværk som i de tyske klubber, mulighed for at samle kræfter til 1 eller 2 flere sceancer, mellem et brusebad, en kaffetår og hyggeligt samvær - som i de tyske klubber :-P :)

Flere end bare 1 pige eller 2 piger på vagt, sådan som det foregår alle andre steder.

Nu er det ikke bare annoncer og billeder på nettet, der behøver at afgøre hvem vi besøger hvor, men vi kan hilse på de piger der er i klubben, danne vores indtryk IRL, og træffe vores valg på en helt anden måde, end når døren går op, og du skal afgøre om du mener at annoncerne og billederne på nettet, svarer til de forventninger du har til dit besøg.
 
Jeg håber at I er rigtig mange, der vil kigge forbi klubben på dagen.

Jeg har desværre ikke selv mulighed for at komme, men vil spændt følge deres opdateringer om klubben, og pigerne frem til den 29/2.

Ser frem til at det fremover ikke længere udgør den eneste mulighed, at rejse til Tyskland, og håber at klubben får et langt og succesfuldt liv.

Som et alternativ til alle de traditionelle klinikker og escortbureauer, for både piger og mænd, der gerne vil gøre tingene lidt anderledes, og ikke bare sådan som alle de andre gør :idea:

Lavande

https://fr.fotolia.com/id/67794073?by=serie

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desværre, der har det forholdt sig sådan indtil nu, at dem som jeg er i kontakt med omkring vores interesse for at rejse sammen til Tyskland, de har alle til nu haft en helt umulig kalender i relation til Men's Night Out hos Mon Cherie.

Tilsyneladende er det stadig tilfældet, i relation til den nærmeste fremtid.

Jeg er bange for at vi ikke indbyrdes kan aktivere netværket, før klubben er i så regelmæssig drift, at det ikke beror på enkeltstående kommende datoer, om dem jeg kender kan deltage eller ikke.

På den ene side udgør vi et netværk, der kunne bidrage til at bakke klubben op den første tid, før klubben er kommet rigtigt op i gear, men på den anden side er vi også så få, at klubben ikke kan baseres alene på os der plejer at rejse sammen til Tyskland, og berette i forum om vores oplevelser i klubberne dernede.

Klubbens langsigtede potentiale består i at trække gæster fra et opland, så stort at det dækker det meste af Sjælland og Skåne med, for så kan klubben i bedste fald få rigtig mange mandlige gæster.

Jeg vil her gerne prøve på at inspirere til, at også dem der måtte se et behov for en overnatning i forbindelse med et besøg hos Club Mon Cherie, at de også vælger at tage turen til Rødovre fra Jylland, Fyn, øerne og svenskerne med hvis de kommer længere væk fra, end de kan nå på en dag.

Tilbyd for eksempel i denne tråd pladser i delebil, snak sammen pm om det, og meddel gerne at I tager turen over.

Skulle nogle i den forbindelse nære interesse for at supplere turen med kulinariske, og eller kulturelle oplevelser I København, så er jeg den der når/hvis jeg har mulighed for det, gerne hjælper med at samle os om dette også, hvis I afsætter en weekend til en tur i hovedstaden, også gerne på hverdage hvis jeg har fri - men jeg gider ikke se fodbold i parken :wink:

Bemærk også at Club Mon Cherie tilbyder at åbne klubben for lukkede arrangementer, hvis vi har ideer, og nok deltagere til det, hvilket også er en mulighed som vi på sigt kan arbejde på at samle opbakning bag, blandt brugerne her på Eroguide.dk - ikke mindst hvis det er økonomisk gunstigere, end de arrangementer vi ellers tilbydes, sexparty, gangbang etc.

Princippet om at vi mænd betaler klubbens udgifter, og at det koster pigerne 0 kr at besøge os mænd, gør forhåbentligt, at mere kan lade sig gøre, som flere har råd til at deltage i.

Jeg smidder lige nogle links til både velbeliggende, og billige hoteller i København:

Wakeup
https://www.wakeupcopenhagen.dk/#/search

Laveste pris for et eneværelse pr nat 400 kr

Læs om parkeringsmuligheder under hvert hotel på kædens hjemmeside.

Bemærk hotellernes gode beliggenhed i forbindelse med:

Nørreport station fjern/S tog + metro

Hovedbanegården fjern og S tog.

Benyt Rejseplanen.dk ved benyttelse af offentlig trafik til og fra Bjerringbrovej 50.
http://www.rejseplanen.dk/

Parkering i København
- ParkingSpot.dk
http://parkingspot.dk/parkering-kobenhavn/

Billetter & priser
- offentlig transport
http://www.visitcopenhagen.dk/da/kobenhavn/billetter-priser

WAKEUP COPENHAGEN
BORGERGADE
Borgergade 9
1300 København K

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Borgergade+9,+1300+K%C3%B8benhavn+K/@55.6829271,12.5818485,16z/data=!4m2!3m1!1s0x46525319a57c4f25:0xf29578b8bdb557e8

WAKEUP COPENHAGEN
CARSTEN NIEBUHRS GADE
Carsten Niebuhrs Gade 11
1577 København V

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Carsten+Niebuhrs+Gade+11,+1577+K%C3%B8benhavn+V/@55.6676819,12.5651904,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4652536da7f486e9:0xf5b868f2b12fb81a

Cabinn
https://www.cabinn.com/

Eneværelse fra 495 kr pr døgn

Bemærk parkerings muligheder og pris under information om hvert hotel.

Gode forbindelser med det offentlige tog, og busser:

Hoteller i København
https://www.cabinn.com/hoteller-koebenhavn-copenhagen

Et par hoteller til gode priser, i nærheden af både Københavns Lufthavn, og enten metro eller togstation til regional og fjern tog:

Copenhagen Go Hotel
Englandsvej 333
2770 Kastrup

Singleværelse fra 399 kr pr nat, og morgenbuffet til 69 kr.
http://www.go-hotel.com/

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Englandsvej+333,+2770+Kastrup/@55.6285468,12.6012865,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4653ab4c1280c363:0xe516f83af084461d

Park Inn By Radisson Copenhagen
Engvej 171
2300 København

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Engvej+171,+2300+K%C3%B8benhavn+S/@55.645016,12.6345732,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4653aca1c66216f7:0xd5e422a6e1f7f416

Hoteller København
Den største Hotel Guide for hoteller i København.
Søg ledighed og priser for alle hoteller på én gang - book online.
Alle hoteller i København
Hoteller nær:  Tivoli, Hovedbanegården og Rådhuspladsen
Hoteller nær:  Kongens Nytorv, Nyhavn og Amalienborg
Hoteller nær:  Lufthavnen og Amager
Hoteller nær:  Frederiksberg, Østerbro og Sydhavnen
80 Hoteller i centrum af København
http://www.alle-hoteller-i-koebenhavn.dk/

Turen over kan også gøres billigt med tog eller færge, men ikke helt så billige med fly:

DSB Orange giver dig mulighed for at komme rundt i landet med en billig billet

Orange_Nye_eventyr_900x600.jpg

http://www.dsb.dk/kampagner/dsb-orange/?gclid=CP2uiZPe6MoCFSfkwgod1FcJvQ  

Molslinjen

2alkqqjos8ypm74b.jpg

Foto: Colourbox
Lavpris billet, fra249 ,-
Gælder for personbiler op til 2,10
http://www.mols-linien.dk/

Sas.dk
http://www.sas.dk/

Indenrigsfly
https://www.cph.dk/flyinfo/indenrigsflyvninge

Indenrigsflyvninger

Venlig hilsen

Rejenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har en gang før postet en rejseguide til svenskerne, den gentager jeg lig her :)

Klubbens adresse:

Club Mon Cherie

EVENT CLUB MON CHERIE - STEDET MED DE FEDE EVENTS.

Bjerringbrovej 50
På Google maps
https://www.google.dk/maps/@55.7018149,12.436803,17z

Hvordan kommer I fra Sverige til Rødovre ?

Den hurtigste, nemmeste, og bedste forbindelse fra Sverige over Malmø, eller Helsingborg til Bjerringbrovej 50 i Rødovre, det er i bil.

Men det kan også være den dyreste forbindelse, alt efter hvor ofte du krydser Øresund i bil, men for dem der gør det ofte, kan det gøres noget billigere, end prisen for en enkeltbillet hver vej.

Pendle over Øresund - med bil, færge eller tog
http://www.oresunddirekt.dk/bil-bolig/bil/med-bil,-faerge-eller-tog-over-oeresund

Øresundsbroen
https://www.oresundsbron.com/da/start

Scandlines
http://www.scandlines.dk/

Des flere i bilen til og fra Bjerringbrovej 50, des billigere transport, for hver enkelt.

Des flere i bilen, des mere konkurrencedygtig er prisen, for hver af jer, med den offentlige trafik.

Det er muligt at tage med den offentlige trafik via Malmø Central Station, til og fra Berringbrovej 50 i Rødovre.

Det er også muligt at tage med den offentlige trafik via Helsingborg, over Helsingør til Bjerringbrovej 50 i Rødovre.

Som oftest er rejsetiden under 1,5 time hver vej, men den kan være længere, såvel via Malmø, som via Helsingborg.
Dog skal overfarten mellem Helsingborg og Helsingør, lægges til disse rejsetider.

Værktøjer til at planlægge turen

Skånetrafiken.se
https://www.skanetrafiken.se/

Rejseplanen.dk
http://www.rejseplanen.dk/

DSB.dk
http://www.dsb.dk/

Din Offentlige Transport
Hvad er DOT?
DOT står for Din Offentlige Transport.
Her på siden giver vi dig én indgang til bus, tog og metro på Sjælland og Øerne.
Her får du overblik over bl.a. trafikinformation, køreplaner og kundeservice.
http://www.dinoffentligetransport.dk/

S togs-linjekort
http://www.dsb.dk/Global/Trafikinformation/Kort/Linjef%C3%B8ringskort%20for%20S-tog%202015.pdf

Alle S togs køreplaner
http://www.dsb.dk/Global/PDF/Koereplaner/S-tog/2016/S-tog-25jan.pdf

Buslinjer og køreplaner
http://www.moviatrafik.dk/dinrejse/Pages/dinrejse.aspx

Metro i København
http://m.dk/#!/

Gråhundbus
http://www.graahundbus.dk/

Beregn hvad det koster i Taxi:

Taxipriser.dk
http://taxapriser.dk/

Google maps
https://www.google.dk/maps/@56.23008,11.5425,7z

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det ser hyggeligt ud!.

Jeg er nysgerrig efter alkoholpolitiken i baren.. efter endt seance, er der da mulighed for at nyde feks. Asti, drinks, øl, eller andet alkoholholdigt i baren?

KF.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nille, nu ved jeg at du, og nogle af jer der bruger rigtig mange penge i Tyskland, I har ikke så meget fokus på økonomi, som jeg har, og som sikkert mange med mig i det stille har, men de deltager bare ikke fordi de ikke har råd - det tror jeg ihvertfald kan være tilfældet.

Og dog, så har du da været inde på at du ikke vil købe de 3 - 5 timer med pigerne i Club Mon Cherie, som du plejer at gøre i Tyskland :)

Jeg ved godt at du ikke skrev det mindste om økonomi i dit indlæg om sexparty og gangbang, men jeg benytter bare emnet til at fremhæve:

SÅ HAR DU IDEEN TIL ET ANDERLEDES ARRANGEMENT, MEN MANGLER STEDET TIL AT AFHOLDE DET, SÅ KONTAKT OS OG BOOKE LOKALET - KAN BOOKES FOR KORTERE OG LÆNGERE ARRANGEMENTER.
SKRIV TIL: [email protected]
http://www.mon-cherie.dk/club.php

Som jeg ser det/jeg håber på, så består der nogle muligheder i at klubben tager lejen for sig, og at pigerne betaler 0 kr for at sælge sex i klubben, nogle muligheder for at det lige som med de halve timer til 800 kr også kan komme sådanne arrangementer tilgode.

Men det jeg tror der virkelig kan fremme pigernes imødekommenhed, det er hvis vi mænd kan finde ud af at pulje vores penge, som en garanteret deltagelse, og dermed omsætning til sådanne arrangementer, og så mange mænd der kan lægge så mange penge som muligt på en gang, forhåbentlig des bedre tilbud.

Det er uhyggeligt svært at nå dertil gennem forum på Eroguide.dk, men efterhånden som folk træffes hos Mon Cherie, kunne det vel godt tænkes at folk vil have nemmere ved at netværke, og blive enige om at tilbyde en sum penge, en mere sikker omsætning, end de tilfældige arrangementer, hvor ingen ved hvor mange der kommer på dagen.

Det kunne være fedt hvis vi om 6 - 12 måneder er nået dertil, at vi kan give pigerne den oplevelse, at når vi får gode tilbud, så kommer vi samlet 10 - 50 mænd på dagen, der for min part gerne har betalt alle pengene forud.

Men nu har vi fået en addresse til ideer om arrangementer, så er det op til os, om vi kan give pigerne tilbud som de er villige til at snakke om, og ellers, ja så må vi jo se hvad de måske selv tilbyder, og så enten betale det som de selv kræver, eller blive hjemme hvis vi ikke vil.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse vi holder private GB hvor vi booker forskellige steder, så MCs lokale kunne blive det næste sted... 

Jeg ser intet problem i at MC holder GB samtidig med Fkk event, gæsterne kan selv vælge om de vil betale og deltage i GB eller bare besøge 1:1 til Fkk eventet. Eller begge dele.

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Helt enig Nille, det var faktisk også noget det samme jeg skrev - jeg forsøger så bare at inspirere til samling om, at vi på sigt hen af vejen bliver så mange som muligt, der lægger vores penge i den samme mælkejunge hos pigerne, til at vi har noget handle med - mere end hvis vi altid bare kun har det som vi selv bruger hver især.

Ja selvfølgelig, i de lokaler er der plads til både FKK, og gangbang/sexparty for sig i hver sine rum - vi får se hvordan det hele udvikler sig.

Der har deltaget piger til nu, der både er til trekanter, gangbang og sexparty.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetvaerk skrev, den 8/2/2016 at 19:47:

Jeg har en gang før postet en rejseguide til svenskerne, den gentager jeg lig her :)

Klubbens adresse:

Club Mon Cherie

EVENT CLUB MON CHERIE - STEDET MED DE FEDE EVENTS.

Bjerringbrovej 50
På Google maps
https://www.google.dk/maps/@55.7018149,12.436803,17z

Hvordan kommer I fra Sverige til Rødovre ?

Den hurtigste, nemmeste, og bedste forbindelse fra Sverige over Malmø, eller Helsingborg til Bjerringbrovej 50 i Rødovre, det er i bil.

Men det kan også være den dyreste forbindelse, alt efter hvor ofte du krydser Øresund i bil, men for dem der gør det ofte, kan det gøres noget billigere, end prisen for en enkeltbillet hver vej.

Pendle over Øresund - med bil, færge eller tog
http://www.oresunddirekt.dk/bil-bolig/bil/med-bil,-faerge-eller-tog-over-oeresund

Øresundsbroen
https://www.oresundsbron.com/da/start

Scandlines
http://www.scandlines.dk/

Des flere i bilen til og fra Bjerringbrovej 50, des billigere transport, for hver enkelt.

Des flere i bilen, des mere konkurrencedygtig er prisen, for hver af jer, med den offentlige trafik.

Det er muligt at tage med den offentlige trafik via Malmø Central Station, til og fra Berringbrovej 50 i Rødovre.

Det er også muligt at tage med den offentlige trafik via Helsingborg, over Helsingør til Bjerringbrovej 50 i Rødovre.

Som oftest er rejsetiden under 1,5 time hver vej, men den kan være længere, såvel via Malmø, som via Helsingborg.
Dog skal overfarten mellem Helsingborg og Helsingør, lægges til disse rejsetider.

Værktøjer til at planlægge turen

Skånetrafiken.se
https://www.skanetrafiken.se/

Rejseplanen.dk
http://www.rejseplanen.dk/

DSB.dk
http://www.dsb.dk/

Din Offentlige Transport
Hvad er DOT?
DOT står for Din Offentlige Transport.
Her på siden giver vi dig én indgang til bus, tog og metro på Sjælland og Øerne.
Her får du overblik over bl.a. trafikinformation, køreplaner og kundeservice.
http://www.dinoffentligetransport.dk/

S togs-linjekort
http://www.dsb.dk/Global/Trafikinformation/Kort/Linjef%C3%B8ringskort%20for%20S-tog%202015.pdf

Alle S togs køreplaner
http://www.dsb.dk/Global/PDF/Koereplaner/S-tog/2016/S-tog-25jan.pdf

Buslinjer og køreplaner
http://www.moviatrafik.dk/dinrejse/Pages/dinrejse.aspx

Metro i København
http://m.dk/#!/

Gråhundbus
http://www.graahundbus.dk/

Beregn hvad det koster i Taxi:

Taxipriser.dk
http://taxapriser.dk/

Google maps
https://www.google.dk/maps/@56.23008,11.5425,7z

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Som supplement til Rejses indlæg.

http://xn--rdbillet-54a.dk/priser.php

http://xn--rdbillet-54a.dk/koereplan.php

Langt det billigste, også på gode tidspunkter.

Del dette indlæg


Link til indlæg
KF skrev, for 18 timer siden:

Det ser hyggeligt ud!.

Jeg er nysgerrig efter alkoholpolitiken i baren.. efter endt seance, er der da mulighed for at nyde feks. Asti, drinks, øl, eller andet alkoholholdigt i baren?

KF.

Det er ikke muligt at få serveret noget alkoholholdigt i baren, da vi ikke har bevillig til dette.

Med Venlig Hilsen

Club Mon Cherie.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har kigget lidt på mulighederne for at rejse med bus eller tog, ud og hjem  samme dag til åbningen af Club Mon Cherie mandag den 29/2?

Der er åben på dagen fra kl 12 - til kl 22.

Jeg fandt ingen brugbare afgange med Rødbillet.dk, men det er der selvfølgelig, hvis man vælger at inkludere en overnatning:

Rødbillet.dk
http://rødbillet.dk/

Umiddelbart forekommer det mig, at der ejheller er nogen muligheder med Abildskou.dk?

Abildskou.dk
http://www.abildskou.dk/

Men jeg har fundet 2 mulige afgange tur retur med DSB på en Orange billet, fra henholdsvis Frederecia, henholdsvis Odense.

Bemærk her at entreen til Club Mon Cherie denne dag kun er på 100 kr, mod en standard entre fremover på 300 kr.

Så I sparer denne dag 200 kr på turen, hvis I vælger at benytte mine søgninger til at besøge Club Mon Cherie på åbningsdagen :)

Det er en fordel, hvis I er i besiddels af et rejsekort, til benyttelse af S tog og bus på dagen i København, hvis ikke kan I bestille og købe billetter på Rejseplanen.dk

Rejseplanen.dk
http://www.rejseplanen.dk/

Rejsekort.dk
http://www.rejsekort.dk/

Club Mon Cherie
•Adresse - Bjerringbrovej 50A
•Tlf - 44 64 21 10
•Email - [email protected]
•By - Rødovre
•Post nr - 2610
http://www.mon-cherie.dk/index.php

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Bjerringbrovej+50,+2610+R%C3%B8dovre/@55.7018195,12.4368026,17z/data=!4m2!3m1!1s0x46525101609d9317:0x8fb537f7e16aad3c!6m1!1e1


Udrejse Mandag d. 29. februar

DSB Orange billet

08:53 Fredericia St.  10:56 København H

1 voksen  167 kr.

Standard pladsbillet 1 Stk. 30 kr.

Pris: 197 kr.


Hjemrejse Mandag d. 29. februar

DSB Orange billet

20:55 København H   22:40 Fredericia St.

1 voksen  142 kr.

Standard pladsbillett 1 stk 30 kr

Pris: 172 kr.

Pris i alt: 369 kr.


Rejseplanen.dk
Fra: København H

Til:Bjerringbrovej 50, 2610 Rødovre, Rødovre Kommune

Mandag, 29.02.16 

Stå på toget på København H  Afgang i samme retning ca. hvert 10. min. 

Stig på S-tog B  mod Høje Taastrup St.
11:10 (Afg.) 11:22 (Ank.)      

Stå af toget på Rødovre St. 

Til fods 11:22 (Afg.) 11:25 (Ank.)       til fods (ca. 3 min.) 

Stå på ved stoppestedet Rødovre St.  Afgang i samme retning ca. hvert 30. min. 

Stig på Bus 161  mod Lyngby St.
11:27 (Afg.) 11:45 (Ank.)
 
Stå af ved stoppestedet Krondalvej (Bjerringbrovej) 

Til fods 11:45 (Afg.) 11:48 (Ank.)       til fods (ca. 150 m, ca. 3 min.) 
Ankomst til Bjerringbrovej 50, 2610 Rødovre, Rødovre Kommune

Rejseplanen.dk

Fra Club Mon Cherie til Københavns Hovedbanegård

Mandag, 29.02.16

Afgang fra Bjerringbrovej 50, 2610 Rødovre, Rødovre Kommune 

Til fods 19:27 (Afg.) 19:43 (Ank.)
 
Til fods (ca. 1,0 km, ca. 16 min.) 

Stå på ved stoppestedet
 
Slotsherrensvej (Sommerfuglevej)  Afgang i samme retning ca. hvert 60. min. 

Bus 12 19:43 (Afg.) 20:13 (Ank.)
 
Stig på Bus 12  mod Femøren St.
 
Stå af ved stoppestedet

Rådhuspladsen (H.C. Andersens Boulevard) 

Til fods 20:13 (Afg.) 20:22 (Ank.)
 
Til fods (ca. 9 min.) 

Ankomst til København H 

--------------------------------------------------------------------------------

Udrejse Mandag d. 29. februar

DSB Orange billet

09:54 Odense St.  11:26 København H

1 voksen  116 kr.

Standard pladsbillet 30 kr

Pris: 146 kr.

Hjemrejse Mandag d. 29. februar
DSB Orange billet

22:02 København H   23:45 Odense St.

1 voksen  105 kr.

Standard pladsbillet 30 kr

Pris: 135 kr.

Pris i alt: 281 kr.


Rejseplanen.dk

Mandag, 29.02.16

Stå på toget på  København H  Afgang i samme retning ca. hvert 10. min. 

Stig på S-tog B  mod Høje Taastrup St.
11:40 (Afg.)11:52 (Ank.)

Stå af toget på Rødovre St. 

Til fods 11:52 (Afg.) 11:55 (Ank.)

Til fods (ca. 3 min.) 

Stå på ved stoppestedet

Rødovre St.  Afgang i samme retning ca. hvert 30. min. 

Stig på Bus 161  mod Lyngby St.
11:57 (Afg.) 12:15 (Ank.)
 
Stå af ved stoppestedet

Krondalvej (Bjerringbrovej) 

Til fods 12:15 (Afg.) 12:18 (Ank.)
 
Til fods (ca. 150 m, ca. 3 min.) 

Ankomst til Bjerringbrovej 50, 2610 Rødovre, Rødovre Kommune 


Rejseplanen.dk

Mandag, 29.02.16

Fra Club Mon Cherie til Københavns Hovedbanegård

Afgang fra Bjerringbrovej 50, 2610 Rødovre, Rødovre Kommune 

Til fods 20:49 (Afg.) 20:53 (Ank.)
 
Til fods (ca. 250 m, ca. 4 min.) 

Stå på ved stoppestedet

Krondalvej (Bjerringbrovej)  Afgang i samme retning ca. hvert 60. min. 

Stig på  Bus 161  mod Rødovre St.
20:53 (Afg.)  21:02 (Ank.)

Skift ved stoppestedet

Valhøjs Allé (Tårnvej)  Afgang i samme retning ca. hvert 10. min. 

Stig på  Bus 6A  mod Buddinge St.
 
21:11 (Afg.) 21:30 (Ank.)
 
Stå af ved stoppestedet

Hovedbanegården (Vesterbrogade) 

Til fods 21:30 (Afg.) 21:35 (Ank.)
 
Til fods (ca. 300 m, ca. 5 min.) 

Ankomst til København H 

Venlig hilsen og god tur

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lige en advarsel til dem fra Jylland og Fyn - i må for guds skyld IKKE bruge rejsekort på turen over storebælt, så det billigste er et DSB 2 - klips kort.

Dette kan bruges i hovedstadsområdet HELE den pgl. dag/aften/nat.

Redigeret af BigDick

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nille, det ved jeg godt, men jeg gør bare det samme som de gør i supermarkedet, der er køen til kassen også flankeret af alt til den søde tand, og jeg får som regel købt et eller andet guf, som det ikke lige var planen, da jeg hev fat indkøbskurven.

Mange mennesker kan inspireres til en fokus på muligheder, som de ikke lige selv vælger at gøre indsatsen for at opklare, hvordan og hvorledes?

Det er det jeg altid har fået ros for, når jeg skriver beretninger, alt det forarbejde jeg har gjort mig, og som jeg formidler som information til læseren.

Her er opgaven bare omvendt, af mine beretninger om mine rejser til Tyskland.

Formålet er at få folk til selv at tage turen som de første, og så vil de forhåbentlig efterfølgende berette herom, hvis de gør det.

Det er nu en gang sådan, om det er Berlin eller København, hvis man kommer udenbys fra, så kan det være sin sag finde til og fra en adresse i en omegnskommune, med det offentlige, og med hjælp fra den lokale rejseplan.

Hvis bare en eneste, jyde, fynbo eller svensker træffer en beslutning om at deltage den 29/2, på grund af de muligheder jeg har præsenteret dem for, som værktøjer til planlægning af logistikken i en tur til Rødovre, ja så har det for mit vedkommende været det hele værd.

Og hvis ikke, ja så har jeg ikke fortrudt at jeg har gjort det.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Glæder mig til Club Mon Cherie og krydser fingrene for at jeg har mulighed for at deltage allerede d. 29/2. Selv en Svensker skal nok finde vej... Har ikke været på Bjerringbrovej siden 2011, men husker at det er ca 20 min på gåben fra Islev st. :)

Synes at det ville være frækt hvis der i klubben var mulighed for at dyrke offentlig sex (hvis pigen er frisk på det). Ved jo ikke om det passer med Mon Cheries koncept... Men jeg ved at det nogle gange kan lade sig gøre i de tyske og østrigske   klubber! :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej LilleSkutt

Jeg kan desværre ikke deltage den 29/2, men jeg håber og tror på at jeg selv, og mange mig med får muligheden for at besøge Club Mon Cherie mange år frem i tiden.

Vi kan konstatere at Club Mon Cherie har valgt at melde det ud det kunne, så tidligt som muligt, og at vi herfra må følge med i når de løfter mere og mere af sløret for hvad vi, vi har i vente.

Foreløbig har vi en dato for hvornår klubben åbner, og billeder af klubben, jeg hiver dem lige frem også i denne tråd:

http://www.mon-cherie.dk/club.php

0_1455131285_mc5.jpg

0_1455131332_mc3.jpg

0_1455131357_mc4.jpg

0_1455131394_mc11.jpg

0_1455131424_mc16.jpg

0_1455131481_mc15.jpg

0_1455131519_mc13.jpg

0_1455131543_mc12.jpg

0_1455131596_mc2.jpg

0_1455131664_mc8.jpg

0_1455131735_mc7.jpg

0_1455132535_hm.jpg

Vi mangler nu blot nærmere information om hvilke piger der deltager den 29/2, men der er jo også stadig 13 dage til, og mon ikke vi bliver informeret herom så snart det er muligt?

Det er jo først og sidst pigerne der er de interessante, og mange afventer nok hvilke piger der deltager før de beslutter om de vil møde op.

Uanset, rammerne er skabt, at der ses diverse SM udstyr er blot et udtryk for at der er plads i hjørnet i store rum, hvor der også er dobbelsenge.

Tror at vi skal være forsigtige med at forvente at kunne se offentlig sex i klubben, vi bør nok nøjes med at følge med i om der er piger til trekanter, gangbang og sexparty, og så regne med at hvis der er, så er det for lukket dør, alene for deltagerne.

FKK som koncept hos Club Mon Cherie, er nyt i Danmark for både piger og mænd, og alt det som vi er mange der allerede har oplevet i tyske klubber over de seneste mere end 10 år, det tror jeg at vi gør klogt i ikke helt på samme vis at forvente som en oplevelse den første tid i klubben.

Det vi kan gøre det er at møde massivt op i klubben, de dage den har åben, lægge så mange penge som muligt hos pigerne, og hen af vejen håbe på en udvikling, hvor vi også får den slags oplevelser som LileSkutt efterspørger?

Rom blev ikke bygget på end dag, men bakker vi op, hvem ved hvor langt vi kan nå de første 6 - 12 måneder?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

SÅ KAN VI LØFTE SLØRET FOR NOGLE AF DE PIGER DER KAN MØDES TIL MEN`S NIGHT OUT, MANDAG D 29/2 FRA 12 TIL 22

PÅ CLUB MON CHERIE, BJERRINGBROVEJ 50 C

JOSEFINE

ISABELLA

EVENTYRLIGE ALICE

MICHALA

KATIE KENNEDY ( AUSTRALSK STUDINE, TALER KUN ENGELSK )

VICTORIA

DER KAN KOMME FLERE NAVNE PÅ, SÅ DET ER BARE AT HOLDE ØJE PÅ WWW.MON-CHERIE.DK - SE UNDER CLUB MON CHERIE

VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL ÆNDRINGER.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så kom Club Mon Cherie med den information, vi har ventet på med mest spænding :)

Den foreløbige oversigt over hvilke piger, der deltager på dagen, hvor Club Mon Cherie åbner mandag den 29/2 fra kl 12 - 22.

Jeg vil her lige visualisere denne information om navnene på pigerne, med billeder af pigerne :-P

 

                                                                                               Club

logo.png

               EVENT CLUB MON CHERIE - STEDET MED DE FEDE EVENTS

http://www.mon-cherie.dk/club.php

Josefine

0_1444751119_josefine1.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=10

Josefine, en sexappellerende skønhed.

Hun er yderst velskabt, ekstrem smuk og super flirtende blondine. Hun har de smukkeste dybe lyseblå øjne og det sødeste varme smil.

Josefine har en super lækker slank krop, med en smal talje og de frækkeste store og legesyge ægte D-skåls bryster.

Hun er velplejet og har en fantastisk silkeblød og gyldenbrun hud. Josefines mis er velsmagende og glatbarberet.

Ikke nok med at hun er smuk og hammer lækker, men hun er også kælen, drønuartig og en vanvittig fræk pornobabe på et lagen.

Josefine tilbyder: Alle blide former, kæreste oplevelser, lettere avanceret.

Alder: 21

Højde: 172

Vægt: 55

 

Isabella

2_1444751524_isabella5.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=11

Isabella er en skøn og dejlig luksus-elskerinde, som elsker at forføre og forkæle frække gentlemen.

Hun har en veltrænet krop med en skøn hjerteformet og indbydende mås, lange lækre ben og store legesyge E-skålsbryster.

Isabella tilbyder mange frække lege, alt blidt og behageligt, græske cocktails, frække dildolege og intense kæresteoplevelser.

Alder: 31

Højde: 175

Vægt: 58

 

Eventyrlige Alice

Tidligere Isabel Ice.

0_1453318770_0_1452464450_evalice4.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=15

Ta`med til et univers hvor alt kan ske. DET TÆNDER MIG!!

Kæresteoplevelser med dig,hvor tungekys,nærvær og kælen er i højsædet.

Gensidig leg og fornøjelse uden forstyrrelse i "Vores hyrdetime" sammen.

SORT UNIVERS!! Rollespil af mange forskellige slags, kun din fantasi sætter grænser.Bondage og pirringsbondage, SM og Bizarrelege....Jeg er den fødte herskerinde, mit ord din lov.

PÅKLÆDNING..Lakkjoler,lakuniformer af forskellige slags-strømper og støvler.

BESKRIVELSE!! Jeg er 170cm høj,alm.af bygning,62kg og en lækker solbrun og velplejet kvindekrop,blondt kort hår,flirtende brune øjne med lange vipper,smilet er blændende hvidt.

Jeg er en humørbombe og det smitter.Jeg har bløde dejlige F-skåls bryster og de at blive nussetog kærtegnet af din hånd,missen er glat og slikkeklar,numsen indbyder til et pikant "klask"når du tager mig bagfra.

Jeg glæder mig til vores fælles hyrdetime.

Kys Alice 

Alder: 35

Højde: 170

Vægt: 62

 

Michala

3_1444761698_Michala-9.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=26

Mød Michala på 21 år.

Hun er en super dejlig dansk studine som udlever sine frækkeste fantasier hos Mon-Cherie.

Michala er en langbenet godte på 175 cm og 55 kilo og bærer en flot E-skål. Hendes krop er velplejet, fast og lækker gyldenbrun. Neglene er velplejede og håret langt og mørkt.

Michala er en sød nærværende og fræk sexkilling som elsker at forkæle gentlemen i alle aldre.

Michala forkæler med nærhed og umættelig sanselighed, hede kæresteoplevelser, ægte spansk, blid dominans, sorte kys til hende, pirringsbondage, modtager flere fyre, piger og par, hun er altid iført frække pikanterier.

Alder: 21

Højde: 175

Vægt: 55

 

Katie Kennedy

0_1444756994_katie1.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=16

Katie er en super sød og fræk Australsk studine på 23 år.

Hun har Arabiske rødder og minder om en ægte ørkenprinsesse med et vanvittigt smukt og fortryllende ansigt, der oser af charme og frækhed.

Katie har mørke naturlige lokker, flotte dragende brune øjne og kroppen er velskabt, solbrun og silkeblød.

Hun har en lille hvepsetalje, flad mave 55 dejlige kilo fordelt på 165 cm med flotte ægte C-skålsbryster og lange frække tøsestænger.

Katie har en intim piercing, hun er ligeledes piercet i brystvorterne og en piercing i tungen.

Katie tilbyder: GFE med ægte tungekys, alle blide former også blid slavepige, Golden shower, erotisk dans/strip, Gagging

Katie er åben for frække forslag.

Du møder hende iført mini kjole, høje hæle og trusseløs.

Katie er kun Engelsk talende.
 
Alder: 23

Højde: 165

Vægt: 55

 

Victoria Ny Pige

0_1453847282_victoria3.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=61

Total Debuterende ungpige babe.

Victoria er en rigtig lille frækkert på bare 21 år, som har fået lyst til at prøve denne uartige verden.

Hun er den ultimative sex killing, som elsker at forfører og blive forført af frække drengerøve.

Victoria har et gude smukt ansigt, med funklende havblå øjne og en indbydende trutmund, hendes krop er lækker solbrun,  med en flad mave og den dejligeste lille mås og en stram ungpige mis, brysterne er ægte B-skåle og passer perfekt til hendes dejlige ungpige krop.

Victoria tilbyder alt det blide og behagelige.

Ta`godt i mod denne lille godte, som kun kan opleves på Mon-Cherie.

Alder: 21

Højde: 170

Vægt: 58

Venlig hilsen

Her gør vi vores entre i Club Mon Cherie :)

0_1455131285_mc5.jpg

Her træffer vi pigerne :)

0_1455131332_mc3.jpg

Her træffer vi også pigerne :)

0_1455131357_mc4.jpg

Her hygger vi os med pigerne ;)

0_1455131394_mc11.jpg

Og her ;-)

0_1455131519_mc13.jpg

Og her :razz:

0_1455131543_mc12.jpg

Der er flere billeder på klubbens hjemmeside.

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...