Hop til indhold
Bebop

Blandede bolcher i Warszawa: guld og nitter

Recommended Posts

Var en på wellness-/sightseeingtur til Warszawa. "Wellness"-delen var lidt en blandet fornøjelse, men absolut "interessant" på sin egen måde. Den blev ikke nær så intensiv, som jeg havde forestillet mig, men sådan kan det jo gå.

 

"Teknik": Købt et simkort fra http://www.play.pl/ i en kiosk og fik det med noget besvær aktiveret. Telefoni var intet problem, men internet stod af på et tidspunkt - det var noget med at man skulle sende de rigtige koder for at aktivere den rigtige pakkeløsning (data/telefoni/sms). Men da alt foregik på polsk var det lidt op ad bakke ... Det lykkedes dog ultimativt. Jeg vil anbefale at finde et sted med engelsktalende personale der kan hjælpe med at aktivere den rigtige pakketype (alle alm. butikker var desværre lukket på min ankomstdag).

 

Dag1:

Ankom sen eftermiddag. Hjemmefra havde jeg set et tilbud om Nurumassage afsluttet med  fransk uden til 170 Zt (~320 DKK):

http://www.nurumasaz.pl/start

Ringede og fik aftalt et tidspunkt på engelsk. Fik adressen på SMS. Viste adressen kodet ind på i navigationssoftware til en taxichauffør - turen fra centrum var under 20 Zt ...

Adressen dækkede tre opgange! Ikke som jeg havdet troet en tydelig massageklinik. Fik via telefon forklaret at det var "den 3. dør" - ja goddaw - regnet hvorfra? Nå, jeg gættede rigtigt. Så skulle man "ringe på" ved at indtaste en kode. Det var det samme system flere steder, hvor man enten kan "ringe" til et lejlighedsnummer ved at trykke nummeret og så fx på et klokke-symbol, eller også får man en oplåsningskode: lejlighedsnummer+nøglesymbol+pinkode ... Efter en del begyndervanskeligheder åbnede jeg døren og gik op på 7. sal (der var dog elevator ...). Kom ind i en lejlighed med tændte stearinlys og en kvinde iført håndklæde, som ikke udmiddelbart lignede nogen fra hjemmesiden. Fx ældre, og ikke helt så slank. Men udseende er ikke så vigtigt til den slags, så det var o.k. Blev vist ind i et pænt (men alligevel lidt slidt) badeværelse, hvor den lille gasvandvarmer var i stand til at levere først køligt og siden koldt vand ... Derpå ind i et rum med hvad der nærmest var en vinyl-yogamåtte lagt dobbelt. Ovenpå lagt papir af samme slags som ses på lægebrikse. Jeg blev gennet ned på maven af den ikke så engelsktalende kvinde (ikke hende fra telefonen). Hun afførte sig håndklædet og fandt en skål frem med noget til at smøre mig ind i. Det viste sig dog at være olie og ikke nuru-gel! Suk! Først lidt almindelig "massage", så sad hun lidt på mig og gled lidt frem og tilbage over ryggen. Ned på alle fire, så hendes bryster kunne strejfe mine baller. "Turn around" og så direkte til spørgsmålet om der skulle gummi på. Det synes jeg ikke, så jeg blev tørret lidt af med papir (ikke at der var brugt meget olie, for der var ikke pirring af "erogene" zoner undervejs. Så var der superfransk af den meget blide slags. Sådan nærmest som at blive strejfet af sommerfuglevinger. Hvis optakten havde være bedre, så ville jeg nok være glad for det, men optakten var lidt tam, så det var sådan "ok uden at være prangende". Da hun kunne mærke jeg var ved at komme gik det over i svensk. Derpå i bad, hvor vandet nu gik fra koldt til isnende. Og så tog jeg en sporvogn tilbage (uden billet, da jeg ikke havde mønter. Man kan købe alle slags billetter i automater ved de større stoppesteder - fx en weekendbillet, der gælder fra fredag 19 til mandag 08 for 24 Zt)

Anbefaling: Don't go!

Senere på aftenen ringede jeg rundt til forskellige annoncører på http://odloty.pl uden at nå frem til en aftale. Røg i stedet ind på en stripbar (gratis entre), hvor jeg endte med at formøble ca. 450 Zt på en times snak med en stripper indimellem hendes optrædender lidt (for meget) at drikke og en privat lap dance... Der var heftigt pres på at få mig drukket fuld, så jeg var mere medgørlig. Men ikke noget problem med at jeg holdt igen. Det fungerede sådan at en barpige indimellem kom og pressede, mens stripperen selv var helt cool. Alt i alt en syret oplevelse for mig, som ikke har sat fod på en stripbar de sidste 25 år ... Der findes en del stripsteder - internetsider med overblik er ikke helt opdaterede - nogle er lukkede andre kommet til. Der findes mere "up scale" og det modsatte af den jeg var på, tror jeg.

Anbefaling: Hvis man er til den slags, så kan man jo prøve ... Tror godt jeg kunne have fået en sexaftale, men til en betydeligt højere pris end hvad der bliver falbudt på odloty ...

 

(Skriver senere om flere oplevelser de næste dage ...)

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 2:

 

Opsat på noget mere/bedre gik jeg på jagt på odloty (betyder åbenbart "afgang" - det står overalt i lufthavnen ... :shock:) Havde hjemmefra oprettet en profil og udvalgt favoritter. Men jeg søgte også nye frem. Prøvede først at kontakte flere, før der var hul igennem på den her annonce:
http://www.odloty.pl/en/announcements/warszawa/centrum/patrycja-20latek/143444.html

 

Vi fik en aftale op at stå og jeg fik adressen på sms. Endte i den dyreste taxatur (sølle 20 Zt) fordi jeg var i en anden ende af byen og pludselig lidt sent på den. Fik fumlet rundt med adgangskoder til hoveddøren, da jeg endelig kom frem - til irritation for hende jeg talte med i telefon (som igen vist ikke var hende jeg mødte). Blev så lukket ind i en lejlighed af en kvinde der ikke var hende på billedet, og nok ca. mindst sidst i 30'erne. Ikke en sprød og ung som forventet. Jeg spurgte hende forsigtigt om hun var 20? Og viste hende så billeder fra annoncen på min telefon. Hun sagde så at pigen på billedet var der om mandagen, men i dag var det hende ... Jeg undskyldte og gik igen.

 

I tiden inden jeg mødte denne skuffelse var en af dem jeg tidligere havde kontaktet vendt tilbage. Jeg havde nemlig sms'et et par stykker der ikke svarede. Hende der vendte tilbage på sms var med på en aftale på et senere tidspunkt, jeg skulle bare bekræfte ½ time før det aftalte tidpunkt. Det var denne annonce:

 

http://www.odloty.pl/en/announcements/warszawa/centrum/ostre-rzniecie-w-gardlo/118388.html

 

Der er flere annoncer der minder meget om den og måske også er hendes, herunder en med video:

 

http://www.odloty.pl/en/announcements/warszawa/centrum/najglebsze-gardlo-w-warszawie/81749.html

 

Jeg bekræftede ½ time før og fik en adresse. Taxa igen, da jeg ikke lige kunne overskue andet, og så koster det jo kun symbolsk betaling. Han satte mig af ved en ret pæn ejendom i et blandet kvarter (nyt og gammelt). Det så meget pænere ud end de andre steder jeg havde været, så jeg var lidt i tvivl. Der var port foran et lille anlæg med 3-4 opgange og dørtelefon med kamera. Jeg sms'ede at jeg var fremme, og fik lige besked på at vente 5 min. Stod og kiggede på et butiksvindue og så forskellige personer komme og gå i mellemtiden. Bl.a. kom to mænd, som jeg lidt paranoidt syntes lignede et par russiske gangstere og de kiggede også lidt meget på mig, så jeg overvejede om de var på vej op for at gøre klar til at rulle mig... Nå så fik jeg sms om at ringe på. Det var et nyt system, så jeg blev lidt forvirret og måtte sende en sms for at spørge ... Kom endelig ind i ”forhaven” og fulgte anvisningerne fra sms’en til ”den sidste dør”. Der var bare to! Gik lidt frem og tilbage men kom i tanker om lejlighedsnummeret, som jeg jo fik for at ringe på ved porten. Ved de to døre stod hvilke intervaller af lejlighedsnumre man kunne komme ind til … Ringede på og der blev åbnet, men den sagde ingen lyd, så jeg opdagede for sent! Ringede så op på telefonen igen og forklarede mig, hun lød lidt træt … Nå, jeg fik ringet på igen og nåede at åbne døren denne gang. Elevatoren op og ringe på. Døren blev åbnet og igen måtte jeg træde ind uden at kunne se, hvem der åbnede (helt konsekvent gemmer de sig bag døren). Indenfor kunne jeg straks se, at billederne ikke stemte, for pigen havde ret kort, mørkt (kommunefarvet) hår. Men kroppen var også synlig og den så mindst lige så god ud som på billederne – hun var iført undertøj med hofteholder og strømper samt et par ”ludersko” (sorte, høj stilet, plateausål og endda nitter på) – med sko lidt højere end mig. Ansigtet (havde jeg lidt svært ved at koncentrere mig om …) var lidt specielt. Jeg lagde mest mærke til at hun havde små tænder og bøjle i undermunden. Et sekund eller to overvejede jeg om jeg skulle blive, fordi det ”forkerte” hår gav mig den tanke om der var fusk inde i billedet (igen), men resten var så indbydende at jeg droppede tanken.

 

Jeg kom i bad (havde badet grundigt hjemmefra, men tænkte at det ikke skadede at være helt ren – især fordi jeg håbede på rimming, som stod på menuen (klik på ”profile details” på den enkelte annonce på odloty.pl for at se menuen). Ind i soveværelset med fin queen size-seng, ordne betaling, af med tøj og så forsvandt hun lige ud et øjeblik, hvor jeg lagde mig klar. Hurtigt tilbage spurgte hun hvad jeg ville, mens hun mest kiggede på min pik. Jeg kan ikke huske hvad jeg svarede, men hun hørte vist ikke nøje efter, for hun tog bare min pik i munden og gik i gang. Pyt, det var da også en o.k. måde at starte på. Jeg kom hurtigt op i fuld størrelse, men det var intet problem. Hun tog mig helt til roden og flyttede sig lidt rundt indimellem så det var i alle vinkler, og hver gang helt i bund uden problemer. Hun slikkede også op og ned ad skaftet og bollerne fik en tur og så mellemkødet – så jeg tænkte ”yes”, og løftede benene lidt op, så hun kunne nå længere, og jeg fik en ordentlig slikketur bagi. Pikken i bund i halsen igen og så sagde jeg ”stop, stop” for ikke at komme inden der var gået 10 min. ”Why? We can do more times!” sagde hun. ”OK” sagde jeg så og lod hende få lov J Imens havde mine hænder travlt overalt på hendes krop, men hun trak sig lidt, da en af mine fingre var på vej indenfor i hende.

 

Hun gjorde indimellem det, at hun tog den i bund og så bare holdt hovedet stille. Så tog jeg en af gangene fat i hendes hoved og lavede kneppe-bevægelser. Det gik fint, så det gentog sig! En af gangene ramte jeg dog et sted så hun fik lidt sammentrækninger, men hun undertrykte fint refleksen. Da jeg så var lige ved at komme standsede hun også sine bevægelser, men jeg var så top-liderlig, så jeg bare tog fat igen og pumpede, mens jeg sprøjtede i halsen. Damn, det var godt! Hun havde ikke travlt med at slippe mig, men forsvandt derefter lige ud i et minut igen. Tilbage igen satte hun sig på sengen og begyndte at spørge om jeg var på business eller af sted med familien og hvorfor jeg dog havde valgt Warszawa, når jeg kunne være taget til Paris i stedet … Jeg svarede pænt mens jeg klemte en enkelt dråbe ud at min nu temmelig slappe pik i noget papir hun havde rakt mig. Vi talte vel et sted mellem to og fire minutter – hendes engelsk var fint – men det var lidt sjovt, for hun blev ved med at kigge ned på min pik, som om hun skulle tjekke om den var klar til mere. Den gav ingen tegn på at være klar, men så mistede hun åbenbart tålmodigheden og tog den i munden igen for at sutte den op fra slap, som de unge siger. Det klarede hun overraskende hurtigt! Og så stod den ellers på halsknep, slik af pik, boller, mellemkød og røv og for variationens skyld også med hende på knæ i sengen, mens jeg stod på gulvet. Så ville jeg gerne kneppe, og den var hun helt med på – og smed så alt ”tøjet”. Frem med kondom – men så faldt begejstringen. Af med kondom, sutte den stiv, på med nyt kondom, og så spurgte hun, hvilken stilling. Jeg ville gerne starte med hende på toppen, men det kunne hun ikke så godt lide, desværre! Dels ville det nemlig være perfekt med den fænomenalt lækre krop, at ligge og nyde udsigten, og dels er det lettere for mig at holde rejsningen i den stilling, når jeg er ude i 2. runde efter kort pause. Nå, så lagde hun an til doggy (skulle have foreslået at ligge i ske!). Det var ellers også en super udsigt fra den vinkel, en super lækker, slank krop, men stadig med tydelige former, ikke mindst en smuk røv. Alligevel var det ikke godt for blodtrykket i pikken, og jeg kom kun lige akkurat indenfor i varmen, men kun med en halvfed på. Øv. Nå så måtte det blive til mere sutteri og slikkeri og til sidst, da der var gået lang tid med det, begyndte jeg selv at spille den af, mens hun slikkede boller og mellemkød og jeg holdt fast i hendes ene bryst, så hendes brystvorte kunne gnide mod mit pikhoved. Da jeg var lige ved at komme, kom hun op fra dybet og stak tungen ud og slikkede lidt på hovedet, mens min anden ladning fyrede af. Damn, godt igen!

 

Hun spurgte om jeg havde drukket for nyligt, og jeg forklarede at jeg havde fået noget vodka (på stripbaren dagen før). Det var typisk, at hun kunne smage det, sagde hun. Jeg gik i bad og kom tilbage. Mens jeg klædte mig på sludrede vi lidt, og jeg spurgte om hun havde overvejet at rejse ud, fx til Danmark … ;-) Men hun var glad nok for byen og var også bekymret for ”bad people”, hvis hun rejste ud, hvilket efter hendes opfattelse typisk var andre polakker, mere end tyskere eller fx danskere. Jeg prøvede at lokke lidt mere, men det var der vist desværre umuligt.

 

Efter besøget tjekkede jeg annoncens billeder igen, og jeg er ret overbevist om at det er hende. På nogle af billederne kan man se hendes hageparti og det passer ret godt med det jeg så. Så det er nok bare håret der er ændret. Hendes bryster så lidt pænere/mere naturlige ud IRL, men de er opereret. Mest tydeligt at se, når hun ligger på alle 4 hvor den naturlige del af brystet er synligt foran implantatet, som en lille spids. De var heldigvis til den bløde side og som man kan se på billederne i en størrelse, der er i harmoni med resten af hende. Alt i alt en meget smuk, sød og pleasende pige. For den times ”behandling” betalte jeg de annoncerede 300 Zt (~560 kroner!).

 

Anbefaling: Hvad tror du selv? Jeg kommer i hvert fald ikke til byen igen uden at prøve at få fat i hende, hvis jeg kan finde hendes annonce. Men så vil jeg enten skaffe noget potensmedicin eller sørge for at få kneppet inden første skud, for det fortjener hun (eller jeg gør i hvert fald!)

 

Klokken var så omkring 8 om aftenen og dagens første aftale blev jo ikke til noget. Hjemmefra havde jeg regnet med ca. 2 aftaler per dag, men resten af den aften var jeg bare så udtømt, at jeg ikke kunne mere. Kiggede på flere indbydende annoncer, men måtte se i øjnene at den oplevelse var alt for mættende.

 

(Sidste dag følger)

 

 

Redigeret af Bebop

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hov, jeg glemte at nævne at jeg dag 2 også (indimellem de 2 nævnte besøg) fik kontakt med en anden. P.t. er profilen inaktiv, men "navnet" svarer til den her:

http://www.odloty.pl/en/announcements/warszawa/centrum/porno-star/114900.html

Ringede og førte med besvær en kort samtale (mange er dårligere til engelsk end de skriver!) hvor jeg foreslog at komme inden for ca. ½ time, hvortil hun svarede "yes", og jeg bad hende så sende adressen. Hun sendte adressen, og jeg svarede tilbage med tidspunktet.

Med besvær fandt jeg adressen i rette tid (bagsiden af et hus der på forsiden rummede alt muligt andet (bibliotek, spisested m.m.) Igen var der tre døre, som hørte til husnummeret. Så skrev jeg en sms om hvilken dør? Da jeg ikke fik svar inden for et minut eller to ringede jeg op og forklarede at nu var jeg fremme. Det kunne hun ikke forstå, for vi havde da ikke en aftale? Jo, sagde jeg og begyndte at forklare - men hun smed bare røret på. Så stod jeg der. Skrev efter at have sundet mig et par sms'er, hvor jeg dels skrev, at hun i telefonen havde sagt ja og dels at jeg undrede mig over at hun sendte adressen, hvis hun ikke ville have en aftale. Fik (selvfølgelig) ikke svar ...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god beretning.

Tog du afsted alene med sex som primært formål?

​Velbekomme - den er ikke helt slut endnu ... 50/50 sex/sightseeing. Det var med til at jeg dag 2 kun fik realiseret 1 aftale - jeg prioriterede det ikke så intensivt, at jeg både lavede aftaler og prøvede at finde hurtige plan B-muligheder. Derfor blev det til mere sightseeing end sex ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var en på wellness-/sightseeingtur til Warszawa. "Wellness"-delen var lidt en blandet fornøjelse, men absolut "interessant" på sin egen måde. Den blev ikke nær så intensiv, som jeg havde forestillet mig, men sådan kan det jo gå.

 

"Teknik": Købt et simkort fra http://www.play.pl/ i en kiosk og fik det med noget besvær aktiveret. Telefoni var intet problem, men internet stod af på et tidspunkt - det var noget med at man skulle sende de rigtige koder for at aktivere den rigtige pakkeløsning (data/telefoni/sms). Men da alt foregik på polsk var det lidt op ad bakke ... Det lykkedes dog ultimativt. Jeg vil anbefale at finde et sted med engelsktalende personale der kan hjælpe med at aktivere den rigtige pakketype (alle alm. butikker var desværre lukket på min ankomstdag).

 

Dag1:

Ankom sen eftermiddag. Hjemmefra havde jeg set et tilbud om Nurumassage afsluttet med  fransk uden til 170 Zt (~320 DKK):

http://www.nurumasaz.pl/start

Ringede og fik aftalt et tidspunkt på engelsk. Fik adressen på SMS. Viste adressen kodet ind på i navigationssoftware til en taxichauffør - turen fra centrum var under 20 Zt ...

Adressen dækkede tre opgange! Ikke som jeg havdet troet en tydelig massageklinik. Fik via telefon forklaret at det var "den 3. dør" - ja goddaw - regnet hvorfra? Nå, jeg gættede rigtigt. Så skulle man "ringe på" ved at indtaste en kode. Det var det samme system flere steder, hvor man enten kan "ringe" til et lejlighedsnummer ved at trykke nummeret og så fx på et klokke-symbol, eller også får man en oplåsningskode: lejlighedsnummer+nøglesymbol+pinkode ... Efter en del begyndervanskeligheder åbnede jeg døren og gik op på 7. sal (der var dog elevator ...). Kom ind i en lejlighed med tændte stearinlys og en kvinde iført håndklæde, som ikke udmiddelbart lignede nogen fra hjemmesiden. Fx ældre, og ikke helt så slank. Men udseende er ikke så vigtigt til den slags, så det var o.k. Blev vist ind i et pænt (men alligevel lidt slidt) badeværelse, hvor den lille gasvandvarmer var i stand til at levere først køligt og siden koldt vand ... Derpå ind i et rum med hvad der nærmest var en vinyl-yogamåtte lagt dobbelt. Ovenpå lagt papir af samme slags som ses på lægebrikse. Jeg blev gennet ned på maven af den ikke så engelsktalende kvinde (ikke hende fra telefonen). Hun afførte sig håndklædet og fandt en skål frem med noget til at smøre mig ind i. Det viste sig dog at være olie og ikke nuru-gel! Suk! Først lidt almindelig "massage", så sad hun lidt på mig og gled lidt frem og tilbage over ryggen. Ned på alle fire, så hendes bryster kunne strejfe mine baller. "Turn around" og så direkte til spørgsmålet om der skulle gummi på. Det synes jeg ikke, så jeg blev tørret lidt af med papir (ikke at der var brugt meget olie, for der var ikke pirring af "erogene" zoner undervejs. Så var der superfransk af den meget blide slags. Sådan nærmest som at blive strejfet af sommerfuglevinger. Hvis optakten havde være bedre, så ville jeg nok være glad for det, men optakten var lidt tam, så det var sådan "ok uden at være prangende". Da hun kunne mærke jeg var ved at komme gik det over i svensk. Derpå i bad, hvor vandet nu gik fra koldt til isnende. Og så tog jeg en sporvogn tilbage (uden billet, da jeg ikke havde mønter. Man kan købe alle slags billetter i automater ved de større stoppesteder - fx en weekendbillet, der gælder fra fredag 19 til mandag 08 for 24 Zt)

Anbefaling: Don't go!

Senere på aftenen ringede jeg rundt til forskellige annoncører på http://odloty.pl uden at nå frem til en aftale. Røg i stedet ind på en stripbar (gratis entre), hvor jeg endte med at formøble ca. 450 Zt på en times snak med en stripper indimellem hendes optrædender lidt (for meget) at drikke og en privat lap dance... Der var heftigt pres på at få mig drukket fuld, så jeg var mere medgørlig. Men ikke noget problem med at jeg holdt igen. Det fungerede sådan at en barpige indimellem kom og pressede, mens stripperen selv var helt cool. Alt i alt en syret oplevelse for mig, som ikke har sat fod på en stripbar de sidste 25 år ... Der findes en del stripsteder - internetsider med overblik er ikke helt opdaterede - nogle er lukkede andre kommet til. Der findes mere "up scale" og det modsatte af den jeg var på, tror jeg.

Anbefaling: Hvis man er til den slags, så kan man jo prøve ... Tror godt jeg kunne have fået en sexaftale, men til en betydeligt højere pris end hvad der bliver falbudt på odloty ...

 

(Skriver senere om flere oplevelser de næste dage ...)

 

 

 

Super anmeldelse og beskrivelse !! :-P

Og fyldt med masser af info, som kan hjælp andre dernede..

Vil dog anbefale dig at bruge Roksa. pl , istedet for Odloty... Eneste grund er at der langt større udvalg af annoncører.   Og dem der er på Oloty er helt sikkert også på Roksa.. Plus de mange andre ;-)

Du fandt super smart rundt. men for mange sikkert et problem nu mange ikke kan engelsk i Polen.. Derfor anbefale man bare får Escort til hotel.. Den typiske pris for 1 time er 200 sloty og så typisk50 sloty til taxi udover (ikke altid).. Dvs for 4-500 kr så altså billigt.

Klubber fraråder jeg.. Dels fordi det er totalt tilfældigt om man lige er der den aften hvor der sidder 15 lækre i en sofa -eller om man er uheldig og er der den aften hvor der sidder en enkelt over købsdato.. Og dels fordi det er meget dyrere end hvis man finder dem inde på ovennævnte søgemaskiner..   Der er alle mulige ekstra gebyrer og 1 time er altså bare 1 udløsning.. Det er de bestemt ikke hvis man feks får escort..- Dvs for enkelte GP´ere er det.. Men får man en typisk amatør pige feks til ens hotel,-så virkelig opleve at få super oplevelser indimellem.

Og er altså mange smukke piger i Polen  :grin: -og i hvert fald !! 3 gange så billig i forhold til DK

 

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 3 (del 1/2):

Så på mit hotel en stander med små reklamekort:

https://www.facebook.com/pages/Minicards-Warsaw/152121081492805 hvor der bl.a. var et kort med reklame for en thaimassage: http://www.thaisun.pl/en/

Tænkte at jeg kunne gå en tur i det gode vejr og tjekke stedet ud. Kunne se på deres hjemmeside, at man kunne få 4-hands for 50 % mere, dvs. fx 270 Zt for en time eller 345 for 1½ med to massører til oliemassage. Som antydet i ovenstående indlæg er det lidt sjovt, at et husnummer kan dække over mange indgange i en bygning. Vi kender jo også i DK fænomenet, men så er der gerne sat bogstav på husnummeret - det bruger de vist ikke i Warszawa. Adressen var nummer 20 på gaden, så da jeg kom til nummer 18 tænkte jeg, at nu var jeg tæt på. Gik forbi flere døre/forretninger og kom så til en massagebutik. Den så smagfuld ud, set udefra gennem vinduerne, som dækkede hele facaden. En mandlig kunde stod og talte med en kvindelig receptionist, som stod bag en pult. Bag hende var flere døre og ude i siden var en lille vindeltrappe op til næste etage. Jeg ventede til manden tog skoene af og blev vist ovenpå, før jeg gik ind.

 

Den unge (et sted i 20'erne), polsk udseende receptionist spurgte om jeg havde bestilt tid, og forklarede, at jeg kunne vente ti minutter, da jeg ikke havde. Imens kom en yngre (end receptionisten) ligeledes polsk (europæisk) udseende kvinde iklædt håndklæde ud fra en af dørene bag hende med rene håndklæder i favnen. Det var svært at koncentrere sig, da hun begyndte at gå op ad vindeltrappen, for det så ud til at hun kun havde håndklæde på. Men det lykkedes at forklare at jeg var interesseret i 4-hands. Receptionisten svarede, at så skulle jeg bare betale dobbelt. Men, indvendte jeg, på deres web site stod jo at det kun kostede 50 % ekstra, og viste hende prislisten på min telefon. "Det er ikke vores web site," forklarede hun så med et smil og gav mig et visitkort. Hun forklarede at Thai Sun lå længere nede ad gaden, og at jeg i stedet var kommet til et sted, som tilbyder erotisk massage:

 

Jeg var altså endt i nummer 18, men nu havde jeg jo også set i hvert fald en massør, som var noget mere erotisk attraktiv i mine øjne end på thaimassagens hjemmeside, så selv om jeg også/først gik efter en omgang muskelmassage, så var jeg pludselig fristet. Også pga. stemningen på stedet, som levede op til beskrivelsen på deres hjemmeside. Så jeg endte med at sige, at jeg gerne ville vente de 10 minutter. Der gik vist kun 5, så viste receptionisten mig ovenpå og ind i et rum med besked om, at jeg skulle vælge massør. Rummet var ret mørkt, kun oplyst af stearinlys i den ene ende og lyset fra en sauna gennem en glasdør. Der var også ret varmt, nok 28-30 grader eller mere. Indenfor stod to piger iført håndklæde, og det var først da jeg så dem, at jeg forstod beskeden om at vælge. Jeg skyndte mig at indikere den ene, lidt forlegen over situationen. De var nogenlunde samme statur, men den ene af dem havde et decideret kønt ansigt med meget smukke øjne, så det var ikke svært at beslutte. Men heller ikke helt rart. Nå, det gik hurtigt over, for receptionisten og den anden pige forsvandt og så var jeg, allerede storsvedende, alene med den udvalgte i et pænt stort rum med en tynd madras på gulvet som havde et klæde over sig. I enden af den en masse puder. Hele den ene væg var spejl fra gulv til loft og foran stod fyrfadslys i forskellige stager på gulvet blandet med diverse nipsgenstande, fx buddhahoveder i glas. Den modsatte væg rummede glasdøren til en sauna og en bruseniche.

Pigen bad mig tage tøjet af. Jeg spurgte om et toilet først, og det var der også i rummet - bag en foldedør i brusenichen. Så blev jeg vist ind i saunaen, hvor jeg skulle lægge mig på et håndklæde. Hun tog håndklædet af og var nu helt nøgen, satte sig på bænken under min og lod sine fingerspidser/negle kilde op og ned ad ryggen på mig og gav mig også lidt skulder-/nakkemassage. Derefter blev jeg vist ud i brusenichen, hvor hun viste mig, at jeg skulle stille mig med hænderne op på væggen - som en anholdt, der skal visiteres, og så brusede hun mig og sæbede mig ind på ryg, under arme og ben og skyllede sæben af. Så skulle jeg vende mig om og række armene ud til siden for at gentage proceduren med forsiden. Her var jo lys, så nu fik jeg rigtigt set på hende, og resten af hende var lige så kønt som hendes ansigt. Men hun så meget ung ud, bl.a. pga. de spæde bryster, der strittede uskyldigt lige ud i luften, som om de aldrig havde hørt om tyngdekraften. Her dukkede lidt ambivalens op i mit sind, for var hun nu for ung? Hun var heller ikke så høj, måske 160-165, og det kan jo let få hende til at se yngre ud. Alligevel var det lækkert at blive sæbet ind af hende, hun var grundig nok og sørgede fx for at hele min halvfede pik blev helt ren, og bagefter frotterede hun mig blidt med et håndklæde.

 

Så var det ind og ligge på maven på gulvet, hvor jeg vendte ansigtet mod spejlvæggen. Måske skulle jeg tilføje, at der spillede sådan noget afdæmpet musik, som man sikkert kan forestille sig passede til lejligheden. Hun begyndte at stryge mig blidt med en lidt fed, lækker olie. Jeg skulle jo ikke lave andet end at nyde, hvilket jeg gjorde skiftevis med lukkede øjne og med mit blik på hende i spejlet. Behandlingen hun udsatte mig for gjorde hende ikke ligefrem mindre køn at se på. Hele ryggen fik med hænder og arme i en blanding af blide strøg, tryk, cirkler og indimellem tog hun lidt fat eller lagde vægt på. Benene blev også tilgodeset med strøg, ikke minds indersiden af mine lår. Som sagt nød jeg det, både berøringen og synet af hende. Men indimellem nagede det mig alligevel lidt med tankerne om, hvor gammel hun kunne være. Det hele foregik i tavshed, hvad steminingen (og beskrivelsen på hjemmesiden) lagde op til. Den blev kun brudt, da hun bad mig vende sig. Der var ur i rummet, men jeg havde ikke en klar erindring om, hvad klokken var da det hele begyndte - så jeg var usikker på tiden. Men efter omvendingen var der kun fokus på min pik og dens allernærmeste omgivelser. Det var der så til gengæld i et kvarters tid, hvor hun havde sat sig mellem mine ben, så hun havde helt kontrol (og jeg ikke kunne nå) til at bruge sine hænder, fingre og underarme til at massere mig. Det var meget afvekslende - nok noget af det mest afvekslende jeg nogensinde har prøvet inden for genren “håndarbejde”. Der blev klemt, strøget, pumpet. En finger der cirklede og cirklede rundt om kanten. Hurtigt, langsomt. Stadig med en snert af ambivalens var det alligevel fantastisk - på en gang virkede hun selvfølgelig ret kyndig og samtidig fik jeg også et billede af en ung pige, der nysgerrigt undersøger hver en millimeter af hvad hun har fået imellem hænderne og hvordan den reagerer på det hun gør ved den. Hun lod mig komme tæt på et par gange, før det endte med skøn udløsning. Undervejs var hendes blik mest på det hun foretog sig, men indimellem kiggede hun op og mødte mit. Hele tiden virkede hun koncentreret - det handlede på ingen måde om at foregive lyst, men virkede mere som om hun skulle sikre sig, at det virkede som det skulle. Efter smilede hun dog og rakte mig så en hånd for at hjælpe mig op og ud i badet for at vaske mig igen.

 

Da jeg var ved at tage tøj på spurgte jeg om jeg måtte spørge, hvor gammel hun var? “It’s a secret,” svarede hun. Ikke lige det svar, jeg havde håbet på. Jeg takkede og sagde, at det havde været meget dejligt, hvilket hun smilede af. Nede hos receptionisten, hvor jeg skulle have mine sko på, bemærkede jeg at det var heldigt jeg var gået forkert. Receptionisten smilede og fortalte at det jævnligt skete at kunder gik forkert både der og hos thaimassørerne, fordi de to steder ligger så tæt.

 

Anbefaling: Ja, med forbehold for det med alderen. Konceptet er genialt - især til prisen (300 Zt). Følte det som at jeg blev betjent af en geisha, bortset fra, at det ikke var “sex”, og så hendes europæiske udseende

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Vil dog anbefale dig at bruge Roksa. pl , istedet for Odloty... Eneste grund er at der langt større udvalg af annoncører.   

Du fandt super smart rundt. men for mange sikkert et problem nu mange ikke kan engelsk i Polen.. Derfor anbefale man bare får Escort til hotel..

 

​Mht. Roksa.pl valgte jeg det fra af flere grunde:

  • meget dårlig/ingen beskrivelse af pigens ydelser, hvor odloty har et detaljeret menukort for hver annoncør
  • Ingen form for tjek af billeder (det viste sig dog at odloty også har problemer med "verificerede" billeder, jf dag 2 og min kommende post om del 2 af dag 3.
  • Ingen smarte søgemuligheder (hverken bydele, eller i sagens natur på ydelser)
  • Umiddelbart virkede udbuddet på odloty mere end rigeligt stort!

Jeg overvejede stærkt hotel-escort, men endte på et hotel med nøglekort-brug i elevatoren og en ret befærdet lobby. Kunne have valgt at møde en escort uden for, men var ikke så lun på at skulle gå igennem lobbyen med en ung og måske ikke så diskret klædt polsk kvinde ... Derfor droppede jeg det helt. Jeg ville have booket et hotel som Frej anbefaler  til escort (herunder "fri" elevator) i en anden tråd, men da jeg endelig traf beslutningen var det udsolgt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

​Mht. Roksa.pl valgte jeg det fra af flere grunde:

  • meget dårlig/ingen beskrivelse af pigens ydelser, hvor odloty har et detaljeret menukort for hver annoncør
  • Ingen form for tjek af billeder (det viste sig dog at odloty også har problemer med "verificerede" billeder, jf dag 2 og min kommende post om del 2 af dag 3.
  • Ingen smarte søgemuligheder (hverken bydele, eller i sagens natur på ydelser)
  • Umiddelbart virkede udbuddet på odloty mere end rigeligt stort!

Jeg overvejede stærkt hotel-escort, men endte på et hotel med nøglekort-brug i elevatoren og en ret befærdet lobby. Kunne have valgt at møde en escort uden for, men var ikke så lun på at skulle gå igennem lobbyen med en ung og måske ikke så diskret klædt polsk kvinde ... Derfor droppede jeg det helt. Jeg ville have booket et hotel som Frej anbefaler  til escort (herunder "fri" elevator) i en anden tråd, men da jeg endelig traf beslutningen var det udsolgt.

​Okay så godt forstå dit valg af søgemaskine ;-)  -og i en stor by som Warszawa så jo massevis af piger ! .. Det er mere hvis man skal finde noget i de mindre byer/provinser så kan det godt gøre en forskel om der er 7 eller 30 at vælge imellem.

Vedr. hotel og escort, - der havde jeg altså været kold i røven :grin:   for ikke mange år siden (7-10 år siden)  der mere normalt -end unormalt, - at hotellerne havde tilknyttet nogle piger i deres barer.. Ved egentlig ikke hvorfor de er gået væk fra det.. Måske fordi turisterne nu selv finder deres GP´ere over nettet.. 

Men kender det godt :-P  man føler det er lidt pinligt at få en escortpige blandet sammen med de folk i lobbyen, -som man måske har små snakket med.dagene igennem.. Men tror sku ingen ville lægge mærke til noget eller i hvert fald syntes det var noget ekstra ordinært..    Kunne jo være din sekretær eller familie der kom på besøg ;-)

-og bare give hende dør nummer først, så slet ikke sikkert hun bliver antastet..

7-9-13 aldrig oplevet et hotel i Polen hvor man ikke gratis kunne få besøg.  Og alligevel blevet til en del...

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for linket til odloty.pl. Tænk at man kan købe en time til 100 polske zl. der er med på alt hvad kan fantasere sig til og endda lidt mere :shock:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 3 (del 1/2):

Så på mit hotel en stander med små reklamekort:

https://www.facebook.com/pages/Minicards-Warsaw/152121081492805 hvor der bl.a. var et kort med reklame for en thaimassage: http://www.thaisun.pl/en/

Tænkte at jeg kunne gå en tur i det gode vejr og tjekke stedet ud. Kunne se på deres hjemmeside, at man kunne få 4-hands for 50 % mere, dvs. fx 270 Zt for en time eller 345 for 1½ med to massører til oliemassage. Som antydet i ovenstående indlæg er det lidt sjovt, at et husnummer kan dække over mange indgange i en bygning. Vi kender jo også i DK fænomenet, men så er der gerne sat bogstav på husnummeret - det bruger de vist ikke i Warszawa. Adressen var nummer 20 på gaden, så da jeg kom til nummer 18 tænkte jeg, at nu var jeg tæt på. Gik forbi flere døre/forretninger og kom så til en massagebutik. Den så smagfuld ud, set udefra gennem vinduerne, som dækkede hele facaden. En mandlig kunde stod og talte med en kvindelig receptionist, som stod bag en pult. Bag hende var flere døre og ude i siden var en lille vindeltrappe op til næste etage. Jeg ventede til manden tog skoene af og blev vist ovenpå, før jeg gik ind.

 

Den unge (et sted i 20'erne), polsk udseende receptionist spurgte om jeg havde bestilt tid, og forklarede, at jeg kunne vente ti minutter, da jeg ikke havde. Imens kom en yngre (end receptionisten) ligeledes polsk (europæisk) udseende kvinde iklædt håndklæde ud fra en af dørene bag hende med rene håndklæder i favnen. Det var svært at koncentrere sig, da hun begyndte at gå op ad vindeltrappen, for det så ud til at hun kun havde håndklæde på. Men det lykkedes at forklare at jeg var interesseret i 4-hands. Receptionisten svarede, at så skulle jeg bare betale dobbelt. Men, indvendte jeg, på deres web site stod jo at det kun kostede 50 % ekstra, og viste hende prislisten på min telefon. "Det er ikke vores web site," forklarede hun så med et smil og gav mig et visitkort. Hun forklarede at Thai Sun lå længere nede ad gaden, og at jeg i stedet var kommet til et sted, som tilbyder erotisk massage:

 

 

Jeg var altså endt i nummer 18, men nu havde jeg jo også set i hvert fald en massør, som var noget mere erotisk attraktiv i mine øjne end på thaimassagens hjemmeside, så selv om jeg også/først gik efter en omgang muskelmassage, så var jeg pludselig fristet. Også pga. stemningen på stedet, som levede op til beskrivelsen på deres hjemmeside. Så jeg endte med at sige, at jeg gerne ville vente de 10 minutter. Der gik vist kun 5, så viste receptionisten mig ovenpå og ind i et rum med besked om, at jeg skulle vælge massør. Rummet var ret mørkt, kun oplyst af stearinlys i den ene ende og lyset fra en sauna gennem en glasdør. Der var også ret varmt, nok 28-30 grader eller mere. Indenfor stod to piger iført håndklæde, og det var først da jeg så dem, at jeg forstod beskeden om at vælge. Jeg skyndte mig at indikere den ene, lidt forlegen over situationen. De var nogenlunde samme statur, men den ene af dem havde et decideret kønt ansigt med meget smukke øjne, så det var ikke svært at beslutte. Men heller ikke helt rart. Nå, det gik hurtigt over, for receptionisten og den anden pige forsvandt og så var jeg, allerede storsvedende, alene med den udvalgte i et pænt stort rum med en tynd madras på gulvet som havde et klæde over sig. I enden af den en masse puder. Hele den ene væg var spejl fra gulv til loft og foran stod fyrfadslys i forskellige stager på gulvet blandet med diverse nipsgenstande, fx buddhahoveder i glas. Den modsatte væg rummede glasdøren til en sauna og en bruseniche.

Pigen bad mig tage tøjet af. Jeg spurgte om et toilet først, og det var der også i rummet - bag en foldedør i brusenichen. Så blev jeg vist ind i saunaen, hvor jeg skulle lægge mig på et håndklæde. Hun tog håndklædet af og var nu helt nøgen, satte sig på bænken under min og lod sine fingerspidser/negle kilde op og ned ad ryggen på mig og gav mig også lidt skulder-/nakkemassage. Derefter blev jeg vist ud i brusenichen, hvor hun viste mig, at jeg skulle stille mig med hænderne op på væggen - som en anholdt, der skal visiteres, og så brusede hun mig og sæbede mig ind på ryg, under arme og ben og skyllede sæben af. Så skulle jeg vende mig om og række armene ud til siden for at gentage proceduren med forsiden. Her var jo lys, så nu fik jeg rigtigt set på hende, og resten af hende var lige så kønt som hendes ansigt. Men hun så meget ung ud, bl.a. pga. de spæde bryster, der strittede uskyldigt lige ud i luften, som om de aldrig havde hørt om tyngdekraften. Her dukkede lidt ambivalens op i mit sind, for var hun nu for ung? Hun var heller ikke så høj, måske 160-165, og det kan jo let få hende til at se yngre ud. Alligevel var det lækkert at blive sæbet ind af hende, hun var grundig nok og sørgede fx for at hele min halvfede pik blev helt ren, og bagefter frotterede hun mig blidt med et håndklæde.

 

Så var det ind og ligge på maven på gulvet, hvor jeg vendte ansigtet mod spejlvæggen. Måske skulle jeg tilføje, at der spillede sådan noget afdæmpet musik, som man sikkert kan forestille sig passede til lejligheden. Hun begyndte at stryge mig blidt med en lidt fed, lækker olie. Jeg skulle jo ikke lave andet end at nyde, hvilket jeg gjorde skiftevis med lukkede øjne og med mit blik på hende i spejlet. Behandlingen hun udsatte mig for gjorde hende ikke ligefrem mindre køn at se på. Hele ryggen fik med hænder og arme i en blanding af blide strøg, tryk, cirkler og indimellem tog hun lidt fat eller lagde vægt på. Benene blev også tilgodeset med strøg, ikke minds indersiden af mine lår. Som sagt nød jeg det, både berøringen og synet af hende. Men indimellem nagede det mig alligevel lidt med tankerne om, hvor gammel hun kunne være. Det hele foregik i tavshed, hvad steminingen (og beskrivelsen på hjemmesiden) lagde op til. Den blev kun brudt, da hun bad mig vende sig. Der var ur i rummet, men jeg havde ikke en klar erindring om, hvad klokken var da det hele begyndte - så jeg var usikker på tiden. Men efter omvendingen var der kun fokus på min pik og dens allernærmeste omgivelser. Det var der så til gengæld i et kvarters tid, hvor hun havde sat sig mellem mine ben, så hun havde helt kontrol (og jeg ikke kunne nå) til at bruge sine hænder, fingre og underarme til at massere mig. Det var meget afvekslende - nok noget af det mest afvekslende jeg nogensinde har prøvet inden for genren “håndarbejde”. Der blev klemt, strøget, pumpet. En finger der cirklede og cirklede rundt om kanten. Hurtigt, langsomt. Stadig med en snert af ambivalens var det alligevel fantastisk - på en gang virkede hun selvfølgelig ret kyndig og samtidig fik jeg også et billede af en ung pige, der nysgerrigt undersøger hver en millimeter af hvad hun har fået imellem hænderne og hvordan den reagerer på det hun gør ved den. Hun lod mig komme tæt på et par gange, før det endte med skøn udløsning. Undervejs var hendes blik mest på det hun foretog sig, men indimellem kiggede hun op og mødte mit. Hele tiden virkede hun koncentreret - det handlede på ingen måde om at foregive lyst, men virkede mere som om hun skulle sikre sig, at det virkede som det skulle. Efter smilede hun dog og rakte mig så en hånd for at hjælpe mig op og ud i badet for at vaske mig igen.

 

Da jeg var ved at tage tøj på spurgte jeg om jeg måtte spørge, hvor gammel hun var? “It’s a secret,” svarede hun. Ikke lige det svar, jeg havde håbet på. Jeg takkede og sagde, at det havde været meget dejligt, hvilket hun smilede af. Nede hos receptionisten, hvor jeg skulle have mine sko på, bemærkede jeg at det var heldigt jeg var gået forkert. Receptionisten smilede og fortalte at det jævnligt skete at kunder gik forkert både der og hos thaimassørerne, fordi de to steder ligger så tæt.

 

Anbefaling: Ja, med forbehold for det med alderen. Konceptet er genialt - især til prisen (300 Zt). Følte det som at jeg blev betjent af en geisha, bortset fra, at det ikke var “sex”, og så hendes europæiske udseende

 

​Har du et link til den massage klinik du besøgte? Lyder meget spændende med en rigtig omgang massage :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak til Bebop for en god beretning fra Polens hovedstad.

Jeg har selv været i Warszawa (for business), men har følt mig utryg ved at bevæge mig ud i byen og besøge nogle af de mange piger, og der har også været det praktiske problem at jeg har haft svært ved at forstå adresserne – idéen med at få et lokalt SIM-kort er en god idé.

Jeg ved ikke om det er fordi de taletidskort-numre, som man typisk ringer til, ikke kan sende sms’er til udlandet, eller om de bare synes at det er for dyrt, men jeg har faktisk ikke modtaget en eneste sms retur til mit danske mobiltelefonnummer, og jeg har da prøvet adskillige gange.
 
Derimod har jeg haft escortbesøg på mit hotel et par gange, men det er heller ikke nemt, for selvom der står i profilen at de taler engelsk, så er det ikke det samme som at de taler så godt engelsk at man kan lave en aftale med dem. Man kan godt risikere at skulle ringe forgæves et par gange, og dem, der så taler engelsk, foretrækker ofte at man kommer til dem, selvom de skriver at de tilbyder outcalls.

Jo højere prisen er, jo nemmere er det at få besøg på dit hotel. Min første oplevelse var en meget flot kvinde, sidst i tyverne, med lidt sydlandske gener vil jeg tro – hun tilbød ”all night” for 1.600 zl (3.000 kr.), og det burde jeg måske have bedt nærmere specificeret, da hun ankom ved 17-tiden, men jeg forestillede mig til noget ud på natten, så jeg startede med at tilbyde at vi kunne finde en restaurant og spise sammen, hvilket hun gerne ville.

Vi kom tilbage til hotellet ved 19.30-tiden, hvorefter jeg fik en udsøgt behandling. Vi talte sammen om stort og småt, og jeg glædede mig til anden omgang, og skulle lige til at bestille en flaske fra roomservice, men da klokken var lidt i 21, mente hun at natten var gået. Så ”all night” var altså fire timer, mens hun forlagte 200 zl, hvis det var pr. time. Det havde været en god oplevelse, så jeg orkede ikke at kræve halvdelen af mine penge tilbage, men lidt snydt følte jeg mig.

Mit andet besøg var af en mere moden dame, jeg vil sågar tro at hun var 5-10 år ældre end mig selv, og hun kunne ikke mange ord på engelsk, til gengæld havde hun styr alt, hvad hun foretog sig i sengen, og hun var verdensmester i oral, så det betød ikke så meget at hun talte en masse, når hun ikke havde noget i munden, og at jeg intet forstod af det hun sagde (vistnok mest på polsk, måske også noget russisk).

Prisen var 100 zl (altså godt 200 kr), og det var billigere end forventet! Det er helt sikkert en anden dame, jeg havde talt med i telefonen, hvor vi havde aftalt halvanden time til 150 zl + 50 zl til taxa/escorttillæg, for da jeg ville betale hende 200 zl, gav hun mig de 100 zl tilbage, og som sagt kunne man slet ikke tale med hende. Jeg synes dog at oplevelsen havde været så god, at jeg gav hende yderligere 200 zl, da hun skulle gå (altså i alt 300 zl eller 550 kr), hvorefter hun gav mig et stort kram og en masse kys. En meget varm og taknemlig kvinde, og en god oplevelse.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 3 (2/2):

Kontaktede "Inga": http://www.odloty.pl/en/announcements/warszawa/wola/inga-19/132070.html

Det der gjorde valget var en kombination af billederne, som fik godt gang i mit mundvand m.m., samt at GFE+French Kiss er på menuen. 

Aftalen var lidt sværere at få helt på plads, fordi hun ikke kunne sende sms. Så hun forklarede adressen. Så slog jeg op på et kort på mobilen, fandt ud af hvad hun mente og sendte en sms med min konklusion. Derpå ringede jeg igen for at bekræfte at jeg havde fået den rigtigt. Så en tur med sporvogn til at "apartotel" i bydelen Wola. Her skulle jeg ringe op igen for at få instruktion om dørtelefonen - det var nogenlunde til at forstå, så det lykkedes at finde frem.

Blev lukket ind med Inga bag døren. Det viste sig så at hun slet ikke var som billederne - hun var klart større på alle leder og kanter, og også en del ældre (men det var nu ikke vigtigt for mig - for ung kan være en ulempe). Her trådte en hurtig kalkule ind: Nu havde jeg investeret en del tid og besvær i aftalen allerede, prisen var kun 200 Zt, det var ud på aftenen - min sidste i byen, hun smilede og virkede venligt stemt ... Jeg blev, med en nødplan om at afbryde hvis det var for ringe og så bestille en escort til hotellet - nu det alligevel var sidste overnatning.

Nå, men jeg fik badet og kom ind i pænt soveværelse. Hun spurgte hvad jeg ville, og jeg nævnte kys. Det var hun ikke god til - det var godt nok noget med tungen, men jeg er ikke helt sikker på det var kys. Derefter fransk til mig, hvilket var sådan lidt som at putte min pik ind i en malkemaskine (ikke at jeg har prøvet det (endnu) dog). Med noget sprogligt besvær fik jeg forklaret hende at det skulle være blidere - men det blev aldrig godt og jeg havde ikke fuld rejsning. Men på med kondom og prøve at komme ind - uden held. Så holdt vi en pause, hvor Ingrid gik ud og foreslog at jeg prøvede at slappe af ...

Mens vi havde været i gang var lyset i entreen blevet slukket (der var matteret glas i soveværelsesdøren) og jeg kunne indimellem høre dæmpede lyde fra en anden person i lejligheden. Nu talte Ingrid vist lidt med den anden. Hun kom ind igen og fik mig nu suttet 3/4 stiv. Så tænkte jeg, "hvad fanden" og hoppede om bag hende for at tage hende i doggy. Ikke verdens bedste udsigt, men det gik an. Besluttede så at lave en lidt ud af kroppen/rummet-oplevelse og pumpede bare igennem til jeg sprøjtede uden stor begejstring. Jeg burde nok have taget plan B med at afbryde og ringe efter en escort ... Men risikoen var jo at det kunne være en skuffelse også.

Nå, men Ingrid var stadig søg og venlig - jeg skyllede mig i badet igen og smuttede så ud i natten (klokken var 22).

Anbefaling: Kig på billederne og lad det blive ved det ...

PS: en af dem jeg skrev en anmeldelse af, som ikke er kommet op. Jeg vil tro sitet systematisk frasorterer kritiske anmeldelser (jeg skrev helt nøgternt, at det ikke var hende på billederne, men at hun var sød og venlig).

Redigeret af Bebop

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Mit andet besøg var af en mere moden dame, jeg vil sågar tro at hun var 5-10 år ældre end mig selv,

Prisen var 100 zl (altså godt 200 kr), 

 

​Hvor gammel er du? Jeg gætter på max 30-35, siden du skriver "godt 200" om et tal der reelt er ca. 180-190. "Godt" betyder oprindeligt "mere end". Men jeg spørger mhp damens alder :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Da jeg var ved at tage tøj på spurgte jeg om jeg måtte spørge, hvor gammel hun var? “It’s a secret,” svarede hun. Ikke lige det svar, jeg havde håbet på. Jeg takkede og sagde, at det havde været meget dejligt, hvilket hun smilede af. Nede hos receptionisten, hvor jeg skulle have mine sko på, bemærkede jeg at det var heldigt jeg var gået forkert. Receptionisten smilede og fortalte at det jævnligt skete at kunder gik forkert både der og hos thaimassørerne, fordi de to steder ligger så tæt.

 

 

​Mht. pigens alder hvad gættede du på ? Var hun kriminelt ung ? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

​Mht. pigens alder hvad gættede du på ? Var hun kriminelt ung ? 

​Jeg har tænkt over det siden jeg skrev det. Hun så ung ud i ansigtet, men bedømt på det alene kunne hun for så vidt være op til et sted i starten af tyverne. Det der nagede mig var hendes bryster, som var "spæde". Jeg har dog svært ved at tro at en "for" ung kunne agere så roligt i situationen og klinikken er jo ret åbenlys i sit koncept, jf hjemmesiden, og med en helt åben facade i butikken, hvor man kan gå lige ind - så jeg kan ikke tro andet end hun har været "lovligt" ung, og altså sikkert 18-20 år. Jeg er privat (dvs. ikke i købesex-/massage-sammenhæng) stødt ind i en pige på 19 med samme type bryster, men fordi hun er højere, så virker hun ikke helt så ung i udseende, selvom hun også har et uskyldigt ansigt. Men det påvirkede mig som beskrevet under selve besøget. Nu er jeg mindre i tvivl - efter at have analyseret det rationelt.

Redigeret af Bebop

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg aldrig før haft besøg af en escort på mit hotel. Altid kun besøgt, men omvendt tiltaler tanken mig. Har I problemer med at få besøg af en pige i Polen? Kommer hun selv op eller skal man hente hende nede foran? Er det sådan at hotelpersonalet udemærket ved hvad der er los, men er så vant til det at de ikke reagerer? Har du evt. et link til hende den første, som kun skulle have 100 Z, men til gengæld ikke kunne tale engelsk? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

PS: en af dem jeg skrev en anmeldelse af, som ikke er kommet op. Jeg vil tro sitet systematisk frasorterer kritiske anmeldelser (jeg skrev helt nøgternt, at det ikke var hende på billederne, men at hun var sød og venlig).

​Ja der findes absolut ingen anmeldelser på Odloty med under 4 stjerner, så det er en gang fup. Jeg ved ikke om det kun er stjerner der sorteres på når man skriver en anmeldelse. Men du kan jo prøve at skrive en negativ anmeldelse og så alligevel give 5 stjerner og så se om den så kommer med.

Del dette indlæg


Link til indlæg

​Ja der findes absolut ingen anmeldelser på Odloty med under 4 stjerner, så det er en gang fup. Jeg ved ikke om det kun er stjerner der sorteres på når man skriver en anmeldelse. Men du kan jo prøve at skrive en negativ anmeldelse og så alligevel give 5 stjerner og så se om den så kommer med.

​Som jeg skrev tidligere: Man kan ikke give mindre end 4 stjerner i deres system - så jeg har netop skrevet kritiske anmeldelser med 4 stjerner ... Man skal markere antal stjerner, før man sender og vælge mellem 4, 4½ og 5 ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har I problemer med at få besøg af en pige i Polen? Kommer hun selv op eller skal man hente hende nede foran? 

​Frej har tidligere skrevet at det aldrig har været et problem. Men det afhænger jo af hotellet om du er nødt til at hente hende - som jeg skrev skulle man bruge nøglekort i elevatoren på mit hotel ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Om escortbesøg på hotel i Polen:


Nu har jeg fornylig kun boet på et hotel i Polen, og her har mine to escortbesøg ikke været et problem, men hotellet er også sådan indrettet at man godt kan komme til elevatorerne uden at man nødvendigvis bliver ”indfanget” af receptionen. Jeg tør ikke svare på, om det generelt er et problem i Warszawa (eller i Polen), men det er ikke min opfattelse, og jeg har en fornemmelse af at problemet ofte overvurderes.

Da jeg for 10 år siden første gang var i Polen (i Stettin) var det heller ikke et problem, her sad der om aftenen 10-12 piger i baren, der ikke var gæster på hotellet, men det har jeg dog ikke fornemmet på det hotel som jeg nu har boet på i Warszawa – og ellers har jeg bare ikke tilbragt lang tid nok i baren.
 
Der kan selvfølgelig være hoteller, der ikke vil have prostituerede på værelserne, men mon ikke ”branchen” vil kende disse hoteller og orientere dig om at et besøg ikke er muligt på dette hotel, hvis du prøver?


Svar til Bebop om alder:


Tja, hun var ikke nogen ung dame, men nok på alder med de piger, der på danske klinikker skriver at de er 27 eller 29 år (altså omkring 50 år), jeg er selv sidst i 40erne, men jeg er ikke til de helt unge piger, jeg kan gode lide sexede modne kvinder på min egen alder og lidt yngre (og jeg er blandt dem, der ikke fatter at de modne danske glædespiger har brug for at lyve så omfattende om deres alder og gøre dem selv til grin).

Og jo, 100 zl er lidt under 200 kr, ikke godt kr. 200 (så meget havde jeg ikke lige regnet på tingene) ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

​Som jeg skrev tidligere: Man kan ikke give mindre end 4 stjerner i deres system - så jeg har netop skrevet kritiske anmeldelser med 4 stjerner ... Man skal markere antal stjerner, før man sender og vælge mellem 4, 4½ og 5 ...

​Hvor har du skrevet det?

Del dette indlæg


Link til indlæg

​Hvor har du skrevet det?

Fejlhusket - ikke i denne tråd, men i efterlysingstråden:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for fyldig om info-rig læsning Bebop...jeg gad godt en lille uge til Warzawa....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...