Hop til indhold
narpy

Svært ved at holde / få erektion

Recommended Posts

Hej,

 

Jeg er en ung mand i starten af 30'erne, lever med min kæreste gennem mere end 10 år.

Jeg har altid haft nemt ved at få erektion og have sex - lige indtil slutningen af 2014.

 

2014 var året, hvor jeg begyndte at se glædespiger (GP). Jeg startede i foråret med at se den første GP, og det gik fint (Tak NikitaDarling!). Efterfølgende besøgte jeg Artemis FKK, og mødte med i alt 7 piger, hvoraf jeg kunne gennemføre akten 4 gange, og måtte opgive 3 gange.

 

Siden mit besøg hos Artemis, har jeg en succesrate på under 50%, og taber erektionen kortvarigt efter akten er startet - typisk efter blowjob.

 

Jeg dyrker motion to gange om ugen - hhv. CrossFit og kredsløb/konditiontræning. Dagligt går jeg 2-5 km og spiser nogenlunde fornuftigt.

 

Jeg er bekymret for udviklingen, og er usikker på hvordan jeg får løst problemet. Jeg har anskaffet noget viagra (sildenafil) hos min læge, men det er - i min optik - sidste udvej. Jeg er overbevist om, at problemet er i mit hovede, og jeg tror/håber at jeg kan løse det uden medicinering.

 

Under mit sidste besøg hos en GP tænkte jeg nøje over mine følelser og hvad der sker i mit hovede under akten, og det er som om, at der er flere ting der spiller ind (det hele sker i mit hovede):

  • Jeg prøver for hårdt at blive tændt
  • Jeg er bange for for at få en dårlig oplevelse (som jeg prøvede sidst)
  • Jeg kan ikke tænde på pigen, selvom hun er guddommelig smuk
  • Min penis reagerer ikke på onani, før jeg kommer uden for døren og tiden er gået

Jeg fornemmer at det der tænder mig mest er:

  • Fuld kontrol over situationen
  • At pigen er meget tændt af selve akten

Sex med min kæreste fungerer helt perfekt, og der har jeg aldrig problemer.

 

Er der andre, som har haft (eller stadig har) lignende problemer?

Jeg vil meget gerne høre tips. Jeg er dybt taknemmelig alt konstruktivt input.

 

Det ender desværre alt for ofte med, at det der skulle være en god oplevelse, ender som et nederlag, som jeg frygter gør situationen endnu værre i fremtiden.

Jeg vil samtidig gerne understrege, at jeg har haft flere gode oplevelser hos GPer, og jeg vil være ked af at lægge det på hylden.

 

Dbh, N.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jeg vil nok tro du er et klassiskt exempel på en mand der egentlig har det meget godt med sin kæreste, men alligevel er rammet af en arketypisk forestilling at han skal prøve det meste og have sex udenom på trods af det åbenbart er helt unødvendigt. Et Peter Pan-syndrom af slagsens.
 
Du er beroende af tryghed og af at kunne forlide dig på at kvinden du har sex med vil dig godt. Derfor fungerer det med din kæreste. Tro mig, du vil ikke få det bedre med GP's før den dag du møder en GP der kan give dig detsamme som din kæreste og den dag er din relation truet.
 
Bliv der, indse at dit sexliv ikke bliver bedre med GP's og find harmonien i den accepten. Græset er ikke altid grønnere i naboens have.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bliv der, indse at dit sexliv ikke bliver bedre med GP's og find harmonien i den accepten. Græset er ikke altid grønnere i naboens have.

 

DET LØGN!!! nu har jeg stået og kigget på naboens græs i over 1 time.. og det bliver ved med at være grønnere!

Del dette indlæg


Link til indlæg

DET LØGN!!! nu har jeg stået og kigget på naboens græs i over 1 time.. og det bliver ved med at være grønnere!

 

Ja ... jo ... i dit tilfælde er det nok grønnere hos naboen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det virker sgu meget bekendt det der! ;)

 

Har du overvejet om dit nederste hoved nogen gange er klogere end det øverste?

 

Du vil jo gerne "ordne" hende her pigen, for hun er jo lækker og fræk og alt det der, og så kan du prale med at du har kneppet hende. Men dit lystapparat er ikke tændt. Der er ikke sendt de signaler, der får pikken til at reagere. Du går i panik og så bliver det kun værre derfra. Kort sagt, din pik vil ikke makke ret, fordi den ikke har fået de signaler som netop din pik tænder på.

 

For der er jo ikke noget i vejen med dig! Pikken fungerer fint sammen med kæresten og en kyndig og lækker GP (Nikita). Så hvad er det der ikke fungerer? Måske at der nu skal mere end et par patter og en røv til at ophidse dig? Måske en lille uformel snak med pigen inden I går i gang er godt givet ud. Se hende i øjnene, grin lidt med hende, flyt fokus lidt væk fra kønsdelene ...

 

For mit eget vedkommende skal der være gensidig kemi og intimitet. Det ved jeg, at jeg aldrig ville kunne finde i en FKK, så derfor kommer jeg ikke sådanne steder. Når jeg skal besøge en GP, så bruger jeg gerne tid herinde til lige at tale lidt med pigen først ... man kan godt mærke, om man taler samme sprog, selvom man kun skriver sammen.

Redigeret af hot6

Del dette indlæg


Link til indlæg

For mig virker det som om, at situationen gør dig desperat, og at du derfor spænder en hel del i kroppen, for at få erektion.

 

Jeg vil anbefale dig at lave nogle afspændingsøvelser af hele kroppen, hver dag i en periode. Derudover hvis du er meget stresset til hverdag på dit arbejde, så kan 10 minutters meditation hver dag også anbefales.

 

Det har jeg selv haft glæde af, da jeg på et tidspunkt også havde erektionsproblemer.

Redigeret af gerog

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Narpy,

Du er ikke den eneste der har svært ved at holde rejsningen hos GP'ere. Jeg er snart ret erfaren udi i købe-kunsten efter flere ture til Pattaya og BKK. Selvom jeg på mange af turene har fundet drømmepiger ud af personlige præferencer, så er konstant hård rejsning heller ikke muligt for mig.

Næsten hver gang jeg er kommet hjem med en pige fra en Go Go bar, Beerbar eller en Freelancer, så virker værktøjet ikke helt som det ellers normalt gør med kærester eller "ægte" scoringer.

Det der fungerer for mig er ikke at finde GP'ere, men jeg har mere held med at nappe en tjener på en restaurant og invitere hende med i byen. Det virker mere "rigtigt" i hovedet på mig, og så er der pludselig ikke problemer med præstationen.

Lyt til Bananas! Jeg er sikker på, at du slet ikke har brug for oplevelserne hos en GP'er og derfor bliver krudtet vådt :-)

Man kan ikke forcere sin penis til rejsning, det kommer kun når dit øverste hoved også tænder på legen.

Redigeret af Soulman69

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sniper123

Ja - det er jo paradokset, da man var 16 år og ingenting vidste ( eller væsentligt mindre end i dag) da skulle man bare ane en kvindeankel og bukserne strammede. I dag er der så kommet væsentligt mere i spil, hvis man skal tænde på en kvinde.

Mit faktuelle kendskab til GP tog nok sin begyndelse samtidigt med dig, efter et par måneder og en 10-15 piger måtte jeg bede min læge om lidt støtte. Hvis jeg skal være sikker på, at jeg kan opfylde både de ægteskabelige forpligtelser og udenoms fornøjelserne er

25 mg Sildenafil rigeligt. Det har en virkning og det kan lige tage den nedsatte følsomhed der følger med et kondom.

Når det er sagt, så må jeg da indrømme, at tanken om hvilken imødekommenhed det ville give, hvis jeg brugte de 1.200 på råvarer og lavede en god middag til fruen i stedet for et enkelt besøg hos en GP, har strejfet mig af og til..u

Men det har så ikke afholdt mig fra, at lave en aftale i morgen tidlig....:)

Redigeret af Sniper123

Del dette indlæg


Link til indlæg
gerog:
Tak!
Jeg går i gang med afspændingsøvelser fra og med i dag.
Kan du guide mig videre, så jeg også kan komme i gang med meditation?
 
Bananas og Soulman69:
Tusind tak for jeres input.
I har nok ret, men jeg vil gerne prøve at løse 'problemet' og pleje mit 'Peter Pan-syndrom'.
Jeg lover at huske jeres kommentarer, hvis jeg må konstatere at i havde ret om et halvt år (hvilket i sikkert har).
 
hot6:
Glimrende tips og analyse. Mange tak!
Jeg vil helt sikkert prøve med lidt snak inden selve akten fremover.
 
Sniper123:
Go' fornøjelse i morgen. Du må meget gerne dele en beretning efterfølgende. Hvem har du lavet aftale med? :-)
Jeg prøver med 25 mg Sildenafil, hvis ikke gerogs tips har hjulpet næste gang jeg forsøger mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sildenafil vil give dig tryghed mht. at få erektion og succesoplevelser (så du evt. helt kan undvære dem) - selv tager jeg 100 mg - de virker også dagen efter, når konen vil have et morgenknald  :D

 

Men ellers skal man nogen gange lade være med at gå efter de flotteste modeller, men de piger, der har det rigtige glimt i øjet og ikke bare er nogen kolde sild. Piger, der giver sig god tid og som gerne giver sig lidt ekstra - og evt. lidt ekstra tid, for at du skal få en god oplevelse.

 

Evt. burde du prøve en omgang pirringsbondage, hvor det er pigen der styrer og pirrer dig helt ud til kanten af no return.

 

Thaimassage, evt. m. fuld pakke kunne også være en ide - eller ihvertfald bare en pige, du kan slappe helt af sammen med og så væn dig til at sige at det er vigtigere at have det hyggeligt sammen med pigen, end at du absolut skal have udløsning  :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

gerog:
Tak!
Jeg går i gang med afspændingsøvelser fra og med i dag.
Kan du guide mig videre, så jeg også kan komme i gang med meditation?
 

 

Afspændingsøvelse:

http://www.cancer.dk/hjaelp-viden/ditliv/sov-godt/raad-redskaber/afspaending/

Start med den, der hedder "enkel afspændingsøvelse" de første 2 uger, derefter den "dybe afspændingsøvelse" et par gange den 3. uge (evt. kun i weekenden, da det varer ca. 20 min.). I den 4. uge, en hel uge med den dybe afspændingsøvelse.

Efter de 4 uger, så variere lidt med hvilken type afspændingsøvelse du vil køre (dyb eller enkel), den dybe er bedst, men hvis hverdagen kommer i vejen, så er den enkle også god.

 

Meditation:

http://www.sygeforsikring.dk/default.aspx?ID=1140#En%20nem%20teknik

Meditation er ikke så indviklet og tidskrævende som de fleste tror. Det handler om ikke at fokusere på noget, men blot slappe af. Når man er i ny i at meditere, så er det normalt at man har masse tanker, der flyver gennem hovedet. Derfor er det en god idé kun at fokusere på sit åndedræt.

Det er godt til at stresse af, da tiden føles langsom.

 

Husk, det er vigtigt at du planlægger hvornår du vil gøre de her ting, så den stresset hverdag ikke tager overhånd.

Men det aller vigtigste er en masse selvdisciplin ;)

 

 

God aften herfra :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Narpy,

 

jeg tror du har fået svar og hjælp på dit problem...............  Og jeg synes I alle har været rigtigt gode til at give et nuanceret svar........  Når man ser hvordan en "ven" i nøden får støøte og opbakning, ja så glædes man(d)... Jeg har også haft samme problem som dig, og det dukker op med ujævne mellemrum, især når forventninger er lidt høje..  Men som der også er svaret her andetsteds...cialis og viagra kan hjælpe en del....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desuden er det en god ide at holde pause med at se porno.

Se billeder af din kæreste i stedet.

Det lyder rigtig. Speciel fordi han selv formulerer problemet, som opstået efter han har set Nikita.

 

 

 Jeg startede i foråret med at se den første GP, og det gik fint (Tak NikitaDarling!).

Efter synet hos Nikita har han måske svært ved at tænde på mere ordinære påvirkninger. Nikita har ødelagt ham. :)

 

Nå spøg til side. Gerogs råd om at holde en pause angående porno syntes jeg lyder rigtig. Porno kan altså være ligeså dræbende, som det er pirrende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder rigtig. Speciel fordi han selv formulerer problemet, som opstået efter han har set Nikita.

Efter synet hos Nikita har han måske svært ved at tænde på mere ordinære påvirkninger. Nikita har ødelagt ham. :)

Haha... Det kan da godt være, at synet af mig har givet ham potensproblemer :mrgreen:

Ej... Narpy, jeg håber at du finder en tilfredsstillende løsning på dine udfordringer :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder rigtig. Speciel fordi han selv formulerer problemet, som opstået efter han har set Nikita.

 

Efter synet hos Nikita har han måske svært ved at tænde på mere ordinære påvirkninger. Nikita har ødelagt ham. :)

 

 

 

 

Vi er mange der er blevet rundtosset efter besøget hos hende..

Redigeret af Morten1981

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej,

 

Jeg er en ung mand i starten af 30'erne, lever med min kæreste gennem mere end 10 år.

Jeg har altid haft nemt ved at få erektion og have sex - lige indtil slutningen af 2014.

 

2014 var året, hvor jeg begyndte at se glædespiger (GP). Jeg startede i foråret med at se den første GP, og det gik fint (Tak NikitaDarling!). Efterfølgende besøgte jeg Artemis FKK, og mødte med i alt 7 piger, hvoraf jeg kunne gennemføre akten 4 gange, og måtte opgive 3 gange.

 

Siden mit besøg hos Artemis, har jeg en succesrate på under 50%, og taber erektionen kortvarigt efter akten er startet - typisk efter blowjob.

 

Jeg dyrker motion to gange om ugen - hhv. CrossFit og kredsløb/konditiontræning. Dagligt går jeg 2-5 km og spiser nogenlunde fornuftigt.

 

Jeg er bekymret for udviklingen, og er usikker på hvordan jeg får løst problemet. Jeg har anskaffet noget viagra (sildenafil) hos min læge, men det er - i min optik - sidste udvej. Jeg er overbevist om, at problemet er i mit hovede, og jeg tror/håber at jeg kan løse det uden medicinering.

 

Under mit sidste besøg hos en GP tænkte jeg nøje over mine følelser og hvad der sker i mit hovede under akten, og det er som om, at der er flere ting der spiller ind (det hele sker i mit hovede):

  • Jeg prøver for hårdt at blive tændt
  • Jeg er bange for for at få en dårlig oplevelse (som jeg prøvede sidst)
  • Jeg kan ikke tænde på pigen, selvom hun er guddommelig smuk
  • Min penis reagerer ikke på onani, før jeg kommer uden for døren og tiden er gået

Jeg fornemmer at det der tænder mig mest er:

  • Fuld kontrol over situationen
  • At pigen er meget tændt af selve akten

Sex med min kæreste fungerer helt perfekt, og der har jeg aldrig problemer.

 

Er der andre, som har haft (eller stadig har) lignende problemer?

Jeg vil meget gerne høre tips. Jeg er dybt taknemmelig alt konstruktivt input.

 

Det ender desværre alt for ofte med, at det der skulle være en god oplevelse, ender som et nederlag, som jeg frygter gør situationen endnu værre i fremtiden.

Jeg vil samtidig gerne understrege, at jeg har haft flere gode oplevelser hos GPer, og jeg vil være ked af at lægge det på hylden.

 

Dbh, N.

 

Jeg tror du har ubevidst dårlig samvittighed.

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

 

For mit eget vedkommende skal der være gensidig kemi og intimitet. Det ved jeg, at jeg aldrig ville kunne finde i en FKK, så derfor kommer jeg ikke sådanne steder. Når jeg skal besøge en GP, så bruger jeg gerne tid herinde til lige at tale lidt med pigen først ... man kan godt mærke, om man taler samme sprog, selvom man kun skriver sammen.

 

På FKK kan du tale og flirte med pigerne inden du beslutter dig, så gensidig kemi er der og kan opbygges.

Jeg synes mine FKK oplevelserne er meget intime, især med piger som jeg kender godt og vi tager ofte 2-3 timer... jeg skriver med nogle af pigerne...  det kræver man får opbygget en relation og ofte er afsted.

Del dette indlæg


Link til indlæg

På FKK kan du tale og flirte med pigerne inden du beslutter dig, så gensidig kemi er der og kan opbygges.

Jeg synes mine FKK oplevelserne er meget intime, især med piger som jeg kender godt og vi tager ofte 2-3 timer... jeg skriver med nogle af pigerne...  det kræver man får opbygget en relation og ofte er afsted.

 

 

Tror at han skal finde ud af hvad der skal ske - om han er sammen med kæresten pga status, tryghed og familie eller om det er en dybere relation og så få snakket ud og reddet stumperne inden vulcanen åbner sig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tror at han skal finde ud af hvad der skal ske - om han er sammen med kæresten pga status, tryghed og familie eller om det er en dybere relation og så få snakket ud og reddet stumperne inden vulcanen åbner sig

Nu er problemet jo ikke eksisterende når han er sammen med kæresten. Så det er vel ikke der skoen trykker. Problemet opstår jo når han er sammen med piger han ikke når at realisere sig til. Måske er han som person ikke indrettet til samkvem uden følelser. At det så omvendt fungerede fint sammen med Nikita, beviser vel bare, at han er en liderbuks.

 

 

Haha... Det kan da godt være, at synet af mig har givet ham potensproblemer :mrgreen:

Ej... Narpy, jeg håber at du finder en tilfredsstillende løsning på dine udfordringer :)

Nu må Nikita se at få ryddet op på det svineri, hun selv har skabt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusind, tusind tak for alle jeres tips. Alle bidrag er meget værdsat, og jeres input har overgået mine forventinger med længder.
Jeg har besluttet mig for at gøre følgende:

  • Afspendingsøvelser dagligt
  • Meditation dagligt
  • Jeg stopper med alt porno
  • Næste gang jeg besøger en GP, så tager jeg 50g Sildenafil

Derudover overvejer jeg at besøge en Thai GP m. fuld pakke, selvom Thai GPer slet ikke tænder mig. Hvem ved - måske overrasker det mig positivt.

I forhold til dårlig samvittighed - det føler jeg egentlig ikke at jeg har.
Min kæreste ved alt om hvad jeg gør, og hvornår jeg tager afsted og besøger GPer.

Nille:
Jeg er enig i din holdning til FKK. Der er en chance for at møde og tale med GPerne, inden man beslutter sig.
 

Tror at han skal finde ud af hvad der skal ske - om han er sammen med kæresten pga status, tryghed og familie eller om det er en dybere relation og så få snakket ud og reddet stumperne inden vulcanen åbner sig


Jeg er ikke helt med på hvad du mener. Vil du skære det ud i pap for mig?
 

han er en liderbuks.


Præcis!

Del dette indlæg


Link til indlæg

vent med potentpiller imens du igang med det anbefalet "4 ugers" program jeg selv fulgte.

ellers er det svært at vide hvad der virker.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desuden er det en god ide at holde pause med at se porno.

Se billeder af din kæreste i stedet.

 

Vi er nok nogen, der ville gøre det omvendte  :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Underligt at denne streng er havnet under hyggesnak, Jeg synes da at den bør være flyttet til 'Generel Debat' fra starten, det er vel et seriøst indlæg fra trådstarter.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...