Hop til indhold
Guest EkstremsoNVJ

En historie fra det virkelige liv...

Recommended Posts

Guest EkstremsoNVJ

En historie fra det virkelig liv med en start som luder.

Februar 2014 mødtes jeg første gang med en fyr over nettet til hård sex. Jeg var på det tidspunkt 19 år gammel. Men en hemmelig drøm som pornostjerne. En drøm jeg vidste krævede hårdt arbejde fra min side.

Der var ingen tvivl da mødet var fuldført - jeg var vild med det..! Spændingen i hvem der kom ind af min dør var helt fantastisk.

Ikke mindst det kick det gav at ha hård sex med et fremmede menneske man ikke havde mødt eller talt med før. Det var en voldtægtsleg.

Selvfølgelig var jeg nervøs - tænk nu hvis det var en psykopat morder jeg lukkede ind? Heldigvis var det ikke det :-)

Det var en fantastisk oplevelse og da han var gået var jeg "sulten" efter mere.

I løbet af de første 5 dage havde jeg 3 besøg. Alle vellykket og mega frække.

Jeg havde fundet min plads i livet og jeg nød at se mændene når de fik lettet trykket.

3 uger efter min start kom den første trussel...en mand ville videresende billeder og breve til alle mine Facebook venner. Jeg forklarede vedkommende at gjorde han det så ville jeg ikke tøve med en politianmeldelse. Jeg opdagede hurtig at han var en desperat ensom mand. Han begyndte at true med selvmord og ringede konstant til mig dag og nat.

Jeg fortalte en mand/min kommende Herre situationen og han ville gerne kontakten manden med den betingelse at jeg indgik et slaveforhold. Jeg gjorde ham opmærksom på mine grænser og vi var enige.

Jeg hørte ikke mere fra den selvmordstruede mand.

Dagen efter fortalte min Herre at han ville ha mig kneppet af en hund og en hest.

En af mine grænser er sex med dyr og det var han bekendt med. Jeg er STOR modstander af dyresex.

Jeg sagde at det vidste han godt jeg ikke ville. Han blev truende. Jeg sagde at hvis han truede mig bare en gang mere så kunne han glemme alt om at være min herre.

Det faldt ikke i god jord. Han ringede en nat og sagde at jeg kunne få lov at grave min egen grav og at han ville slå mig ihjel.

Han gav mig et ultimatum. Enten betalte jeg 10000 kr - ønskede jeg afbetaling kom der renter på eller også så slog han mig ihjel.

De efterfølgende dage og nætter havde jeg 2 knive ved min side konstant. Og jeg var bange. Jeg var i kontakt med en ny mand som havde oplevet at hans søster var blevet truet på samme måde.

Han hjalp med at nogle afgav et besøg hos manden - han lukkede ikke op men det var nok at nogle ikke så søde gutter kom og bankede på hans dør.

Endelig ro på igen.

Jeg mødte en ny herre som var rigtig sød og som introducerede mig for bla 2 Gang Bang oplevelser. Mega fedt! Og jeg var tilbage i mit frække es :-)

Der var ro på et par måneder hvor det kørte derud af med frække besøg.

Jeg prøvede nye ting som fx elektro sex. Jeg fik afvide at jeg var en meget hardcore og udholden tøz i legene.

Forstår i....jeg har altid været en usikker, genert og stille pige. Hun fulgte med men forsvandt mere og mere hen af vejen i en retning jeg aldrig havde forestillet mig.

Jeg blev mere glad og udadvendt.

Jeg følte mig ikke beskidt eller klam jeg følte der var et sted jeg kunne bruges. Jeg udviklede mig socialt.

Jeg udviklede mig som menneske - gik så meget op i at mødes med mændene at jeg kun besøgte min familie når jeg havde menustration. Det var ikke pengene som rykkede det det var en følelse af at gøre noget godt for andre.

En aften banker det uventet på min dør. En dør jeg aldrig skulle ha åbnet. Det var nemlig et ægte overgreb jeg blev udsat får. Jeg følte mig utryg og magtesløs i mit eget hjem.

Jeg blev dybt berørt af den oplevelse og der startede min ustabilitet.

Jeg begyndte at aflyse mange af de aftaler jeg havde.

Jeg var flere gange udsat for afpresning og trusler.

Jeg får så kontakt til den første mand som giver mig et filmtilbud.

Han skulle selvfølgelig teste mig. Han sætter mig i videre kontakt med en kvinde , som hjælper unge piger igang som luder.

Jeg havde fra starten en mærkelig fornemmelse om hende men jeg gav hende en chance.

Den dag filmmanden skulle komme og teste mig har jeg gjort lig klar. Han havde givet udtryk for ekstremt hård sex så jeg var både spændt og nervøs - men jeg var glad for en udfordring.

15 min før aftalen får jeg mærkelige beskeder fra kvinden. Hun skriver at hun er syg i hovedet og har hacket filmmandens pc.

Så filmmanden kommer ikke og jeg sidder forgæves klar. Øv!

Jeg mærker hurtigt at de 2 ikke var nogle som jeg skulle kaste mig i armene på i det sorte univers.

Men jeg fortsætter dog stadig kontakt til filmmanden.

En aften ringer min telefon - det er en mand som ønsker en aftale. Jeg forklare at jeg ikke kan på det tidspunkt og ham fortæller mig at han har set en annonce med mig nøgen med ansigtsfoto.

Jeg undersøger det og korrekt - der står jeg helt nøgen med ansigt og med en person der har udgivet sig for at være mig.

Jeg opretter en anonym mail for at finde ud af om vedkommende sender mænd til min adresse.

Jeg finder hurtigt ud af at det var hende den kvinde jeg tidligere havde været i kontakt med som havde lavet den annonce uden min tilladelse.

Jeg sad en hel nat og var utrolig bange for, at hun sendte nogle ud til mig.

Heldigvis skete det ikke.

Jeg forsøger længe at finde glæden som luder igen men jeg kunne ikke. Og jeg fortsatte med at aflyse tit.

Jeg forklarede kunderne situationen. Nogle tog det pænt og andre gjorde ikke.

Jeg forsøgte flere gange at melde ud at nu ville jeg ikke være luder mere da jeg ikke kunne give kunderne den service de fortjente.

Jeg får så på et tidspunkt en ny henvendelse fra en filmmand. Jeg ser det som en ny start. Jeg hører så dårlig info om manden og føler måske lidt han sagde enten tror du på det ellers ikke.

Det udløser så de første 2 aflysninger.

3 gang vi har en aftale aflyser jeg igen da jeg var blevet indkaldt til en møde som var obligatorisk.

Han går helt amok hvilket jeg tildels godt kan forstå.

Han vælger så at forsøge og give mig en lærestreg. Han vil lægge nøgenfotos af mig på byens grill og pizza bar m.m.

Jeg overtaler ham til at lade være.

Det skal siges at den mand har ikke ønsket at udlevere et ansigtsfoto fra start af og det har givet usikkerhed fra min side.

4. Gang vi har en aftale ligger jeg natten inden og søger på nettet.

Det var umuligt at finde noget dom helst via nummer, navn, mail, annoncer, Facebook.

Og så tænker jeg at hvis man sælger film så må man jo annoncere et sted for, at holde gang i forretningen?

Men intet var at finde.

Jeg beder manden igen udlevere ansigtfoto. Men det vil han stadig ikke. Så jeg aflyser igen.

Denne gang truer han min ynglingskunde/herre at konen får af vide han er utro. En trussel der rammer mig hårdt da jeg altid lover kunderne diskretion.

Ud over det truer han igen med at lægge nøgenbilleder af mig i min by samt lægge ansigtfoto af mig på annoncelight.

Derudover beskylder han mig for at jeg selv står bag de gode anmeldelser jeg har fået på eroguide. Og han beskylder mig for at jeg selv har taget mine frække billeder på trods af at jeg ligger bundet.

Egentlig burde jeg bare ignorere sådan en idiot når jeg selv kender sandheden. Og så nyde de kunder jeg har der værdsætter mig.

Men der er ingen mennesker det vil blive i deres "job" hvis det negative vejer mere end det positive.

Jeg erkender min ustabilitet men at jeg faktisk de sidste 3 uger har vist mig stærk igen og forsøgt at komme igang. Men manden har været klar til at ødelægge mig.

Jeg beslutter mig for at finde manden - men det er ikke nemt på trods af han har lavet flere uhensigtsmæssige handlinger mod folk.

Jeg vil ikke udstille folk her så derfor nævner har jeg valgt ikke at nævne navne på nogle.

Jeg har dags dato valgt at stoppe definitivt og er igang med at få afsluttet med mine kontakter inden jeg lukker mine emails og brugere ned diverse steder.

Disse ting her har jeg ikke skrevet for opmærksomhed eller sympati.

Det er udelukkende skrevet til de unge piger. Jeg vil ikke forskrække jeg da jeg syns jobbet som luder er helt fantastisk når man selv har kontrollen og folk opfører sig ordentligt.

Det er nok den periode der har udviklet mig mest positiv.

Men nu er knækket kommet pga den negative energi der oversvømmer alt.

Jeg har haft en drøm om 10-15 år at hjælpe og rådgive jer unge piger. En i kunne betro jer til, og spørge til råds for det har man brug. Man har brug for kontakt til en som ikke kun tænker sex men tænker på mennesket i dig.

I skal passe på piger - stå ved hvem i er og den dag i spreder ben under tvang eller hvor lysten ikke er der så skal i stoppe.

Jeg har været i kontakt med mange mænd der tænker kæft , trit og ret.

Selv om i er luder eller glædespige skal i huske at sætte grænser og huske jeres værdier som det menneske i er.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal nu eller hvad jeg skal stræbe efter.....men jeg er oprigtig ked af at forlade denne branche som jeg nærmest kun har snust til.

Pas nu rigtig godt på hinanden.

Jeg lader min mail [email protected] være åben en uges tid til jer der har spørgsmål.

Og sidder der piger i samme situation eller som bare vil have et fornuftig menneske at tale med engang imellem kan i jo skrive og få en ny mailadresse til mig.

Tak til dem som har støttet mig og givet mig opbakning.

Og tusind tak får de frække oplevelser jeg har haft med dem som der har besøgt mig.

Knus herfra Thyborøn

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil mene, at du bør holde en længere ferie fra miljøet. Det du tilbyder kræver at du er meget stærk og selvsikker. Og du bør altid have en hjælper som du stoler 100% på i nærheden når du arbejder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes jo, du ved at starte ud som 19 årig - og så tilbyde hård sex, netop har inviteret de typer ind, du burde have undgået for at få en god oplevelse med erhvervet.

 

Næsten ligeså dumt som når en ægte nystartet pige partout skriver at hun er nystartet - så får hun også besøg af alle de dumme mænd, der netop  skal prøve hendes grænser af, så hun snart stopper igen, inden vi andre kommer til fadet og får lejlighed til at vise hende hvordan en rigtig rar, sød og respektfuld kunde opfører sig.

 

Men du har min dybeste respekt for at have delt dine oplevelser og erfaringer her - og jeg håber andre piger kan lære af det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lige et par gode råd, fra en person som tidligere har arbejdet mange år professionelt i pornobranchen. Hvis en person bare lige skal "teste" dig, uden du får nogen form for betaling eller lover dig meget høje penge beløb for nærmest intet arbejde. Så skynd dig at løbe skrigene væk!! De personer er med sikkerhed ikke en del af den professionelle pornobranche. I den vil du nemlig altid få løn for din carsting og eftersom branchen er så hårdt i knæ som den er, vil de ikke have råd til at betale dig meget mere end 3000-5000 kroner for en fuld dag, med indtil flere scener.

 

Hav altid en telefonsamtale med producenten inden i laver en aftale, giver denne samtale dig den mindste smule af bekymring for at personen er reel, så tak pænt nej tak, og find en anden. Spørg altid producenten hvor du kan se noget af de arbejde han tidligere har lavet, hvis ikke han kan vise dig noget, så tak pænt nej tak.

 

Hvis du virkelig har et ønske om at lave porno, så kontakt nogle af de få mennesker, som producere nærmest alt dansk og svensk porno. Af personer som jeg ved er seriøse og professionelle at arbejde for, kan nævnes H. Roland J., Niels Dencker, Sebastian Solo (som laver fetish og BDSM film) og svenske Mike Beck (han arbejder bl.a. en del for danske Rapport).

 

Diverse amatører som lover guld og grønne skove, er IKKE en del af den professionelle pornobranche. For størtedelens vedkommende er der heller intet hold i deres ofte meget flotte løfter. Så hold dig for alt i verden fra den slags.

 

Eventuelle løfter om at film du medvirker i, ikke vil være tilgængelige i Danmark, kan du også godt skyde en hvid pil efter. Der skal nok være en eller anden bekendt eller tidligere skolekammerat, som pludselig finder frem til en film med dig. Så ønsker du at blive pornomodel, må du acceptere at dine venner, bekendte og familie, med stor sikkerhed også kommer til at vide det.

 

Et job som pornomodel vil heller aldrig være noget du vil kunne leve af, med mindre du er en af de meget få som kommer til udlandet og får succes der. I Danmark og resten af norden, vil det højest kunne blive til et sjovt lille bijob, som kan give nogle sjove og frække oplevelser.

 

En sidste mulighed er at blive webcammodel, her vil også kunne tjenes nogle lommepenge på frække lege foran dit webcam. I Danmark har vi DKwebcam.dk, som er ejet af den danske pornomodel Denice Klarskov.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest EkstremsoNVJ

Fordi man har sine vinduer åbne betyder det ikke at folk må begå indbrud.

Jeg er udemærket godt klar over at jeg har været naiv i flere situationer.

Selvom man skriver man er ny så betyder det ikke at man skal ødelægge pigen.

Som jeg skriver er jeg udemærket godt klar over at det at blive pornostjerne kræver hårdt arbejde fra min side.

Som jeg også skriver så holder jeg definitivt denne gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Selvom man skriver man er ny så betyder det ikke at man skal ødelægge pigen.

nej - hvis der blot var generel konsensus om dette.... men det er der ikke...

da jeg startede som Jasmin i jan '14 var der også et shitload af mænd der troede at de liiiiiiiiige skulle teste mine grænser... er du gal de fortrød...

alle klinikker burde advare pigerne om at skrive at de er nye... for det er den sikre vej til at invitere alle røvhullerne en tur forbi :( :( :( og man skal være utrolig sikker i sin rolle for at kunne klare den del af opstarten :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

alle klinikker burde advare pigerne om at skrive at de er nye... for det er den sikre vej til at invitere alle røvhullerne en tur forbi :( :( :( og man skal være utrolig sikker i sin rolle for at kunne klare den del af opstarten :(

På de klinikker hvor jeg var, så var det faktisk, hvad vi tudede de nye pigers ører fulde af.

Vi var flere erfarne som gjorde et stort nummer ud af at være sikker på at ruste de nye piger på til at være forberedt så godt som muligt på, hvad de kunne komme ud for. (En erfaren pige gjorde det samme for mig i sin tid).

Jeg tror dette er utrolig vigtigt. At man har én eller flere omkring sig at læne sig opad, når man er ny. Til at forklare hvor vigtigt det er, at stå fast ved sine egne grænser og ikke lade sig løbe om hjørner med. Især hvis man er meget ung, når man starter (det var jeg også).

Det er skrækkeligt, hvad du, EkstremsoNVJ har været udsat for, og jeg synes du gør det helt rigtige ved at stoppe.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Fordi man har sine vinduer åbne betyder det ikke at folk må begå indbrud.

Jeg er udemærket godt klar over at jeg har været naiv i flere situationer.

 

Naiv måske… Men det kommer til at lyde som det er din skyld! Nej er det absolut ikke! Ene og alene de Mænd som har skylden. 

 

Du har fuldt dit kald i livet, gik desværre ikke som det skulle  :???: ærgerlig… håber trods alt du fik nogle gode oplevelser med dem som forstod gamet og de med dig  :-P Meget godt og få det lidt på afstand… selvom du vælger at stoppe idag, kan du jo altid prøve igen senere hen hvis lysten er der. Forberede dig bedre på de forkerte typer….. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror på at det man går og tænker på også er det man tiltrækker i sit liv. Du ved, misery loves company osv.

Det slår mig at der er unormalt meget vold og mange trusler omkring dig. Er det alene fordi du har arbejdet som du gjorde? Ja jeg ved jo ikke hvordan du er vokset op. Misforstå mig ikke her: Jeg antyder på ingen måde at det er din egen skyld. Du gør nok ret i at tænke over din egen livssituation og ikke bare jobsituationen, og det virker som om du er godt på vej. Du er en klog pige.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest EkstremsoNVJ

Jeg tror ikke helt jeg forstår hvad du mener. :-)

At jeg inderst inde har ønsket så meget konflikt eller hvordan?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alene dit alias og din email som du kalder -Ekstrem So- fortæller mig at du har et issue du skal have knoklet igennem hvis du skal lykkedes i dette liv - Søg hjælp ASAP - det kan kun gå for langsomt 

 

Alternativt ender dit liv med drama på drama måske uden at du selv kan se det

Redigeret af Morten1981

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Der er noget ved den historie, handlingen, sproget, scenerne, der får en genkendelsens klokke til at ringe laaaangt inde i min hukommelse. 

Det er nok blot et sammentræf af tilfældige sætninger osv. 

Er der andre der har en lille kimen i hovedet? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er noget ved den historie, handlingen, sproget, scenerne, der får en genkendelsens klokke til at ringe laaaangt inde i min hukommelse. 

Det er nok blot et sammentræf af tilfældige sætninger osv. 

Er der andre der har en lille kimen i hovedet? 

 

 

Ja - du har ret aarhuselsker - det lugter af at der gemmer sig en mand inde bag de skriv - 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja - du har ret aarhuselsker - det lugter af at der gemmer sig en mand inde bag de skriv - 

Der var da et par positive anmeldelser af hende, eller husker jeg helt galt?

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om at din næse tager fejl med den der lugt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja - du har ret aarhuselsker - det lugter af at der gemmer sig en mand inde bag de skriv -

altså nu er hun jo anmeldt her på eg man må vel gå ud fra at det er en pige der skriver så?!...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er noget ved den historie, handlingen, sproget, scenerne, der får en genkendelsens klokke til at ringe laaaangt inde i min hukommelse. 

Det er nok blot et sammentræf af tilfældige sætninger osv. 

Er der andre der har en lille kimen i hovedet?

Århuselsker, jeg har ihvertilfælde mindst Bigben inde i mit hoved!

Kære Pige,

Når jeg læser din historie,

Så har du brug for hjælp, du skal have "ryddet" op i dit hus! Luk mail og telefon.

Kom væk fra den her Branche, du er slet ikke gearet til den.

Du kan evt ringe til dem her, og se om de kan hjælpe dig lidt...

http://socialstyrelsen.dk/udsatte/prostitution/Kompetencecenter-Prostitutions-tilbud

Det håber jeg de kan.

Hilsen

Cherie...Hex af Guds Nåde!!!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Der var da et par positive anmeldelser af hende, eller husker jeg helt galt?

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om at din næse tager fejl med den der lugt.

Lige for at slå fast. Jeg anklager ikke nogen for noget. Jeg spørger blot om andre mindes at have læst en lignende tekst om lignede handlinger. 

Min næse har ikke registreret noget. 

 

Jeg har efterfølgende set at samme tekst er på Annonce Light. Det kan dog ikke være der jeg har set den, idet jeg aldrig læser den side. (Teksten fandt jeg på AL ved at Google den :))

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest EkstremsoNVJ

Neeeej hvor har folk dog travlt hva..... Ja ja...

For det første hvem har mest brug for hjælp ?

Mig som bliver ked af folk der behandler mig som lort eller folk der behandler folk som lort.

Fortæl mig nu lige engang jer mænd der har så skide travlt..... Hvis det var jeg lillesøster eller datter som var udsat for trusler eller overgreb ville i så bare sige til hende "du er squ da selv udenom det eller søg hjælp".

Tænk engang jeg har opgivet så mange dejlige mennesker bare fordi i er en gruppe som støtter hinanden i at true eller andre kriminelle handlinger....

sørgeligt.....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest EkstremsoNVJ

Hvis i tror jeg er en af de der sølle mænd der udgiver sig for at være en pige.... Hvorfor så gide og læse mine indlæg?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lige for at slå fast. Jeg anklager ikke nogen for noget. Jeg spørger blot om andre mindes at have læst en lignende tekst om lignede handlinger. 

Min næse har ikke registreret noget. 

 

Det var ikke dit men Morten1981's indlæg jeg kommenterede på.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tzatiki

Jeg synes nu ikke at teksten "lugter" af at det skulle være skrevet af en mand.

 

Til gengæld er der mange andre ting i hele den lange tragiske historiefortælling, der får alarmklokkerne til at ringe.

 

Vil på baggrund af den her fortælling på det kraftigste fraråde "ekstremso" et kommende "job" som rådgiver for unge piger.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest EkstremsoNVJ

Hvis du læste hvad jeg skrev

så HAVDE jeg en drøm da det hele gik godt om at om 10-15 år når jeg havde mere erfaring om at lytte til pigerne.

Jeg har ingen planer om at rådgive unge piger på det niveue jeg er på nu. Det har jeg ikke nok viden inden for branchen til at gøre.

Jeg skriver til sidst at hvis andre piger i samme situation har brug for en at snakke med så er det en mulighed.

Altså en mulighed om et venskab med en ligestillet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du læste hvad jeg skrev

så HAVDE jeg en drøm da det hele gik godt om at om 10-15 år når jeg havde mere erfaring om at lytte til pigerne.

Jeg har ingen planer om at rådgive unge piger på det niveue jeg er på nu. Det har jeg ikke nok viden inden for branchen til at gøre.

Jeg skriver til sidst at hvis andre piger i samme situation har brug for en at snakke med så er det en mulighed.

Altså en mulighed om et venskab med en ligestillet.

 

 

Ville du selv skrive og bede om hjælp hos en med en email der bruger et udtryk som signalere en kæmpe gris? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Neeeej hvor har folk dog travlt hva..... Ja ja...

For det første hvem har mest brug for hjælp ?

1. Mig som bliver ked af folk der behandler mig som lort eller folk der behandler folk som lort.

2. Fortæl mig nu lige engang jer mænd der har så skide travlt..... Hvis det var jeg lillesøster eller datter som var udsat for trusler eller overgreb ville i så bare sige til hende "du er squ da selv udenom det eller søg hjælp".

 

1. Her har du fat i den lange ende…..

 

2. Her har du fat i den lange ende….

 

Du skriver nok så fint, at der er lidt problemmer i bagagen. Kig på folks ageren herinde…. mange som har problemmer af den ene eller anden slags. Hvis du fandt dig til rette med det, var det det rigtige for dig… Dem som har handlet forkert, er dem som ikke opfattede det som en leg i gemakkerne. Men tog legen ud af gemakkerne og gjorde ting som på ingen måde er i orden. Det er lidt ligesom at sige " du har en lårkort på, så du må forvente at blive voldtaget" eller "jeg var fuld, derfor jeg slog folk ned, ville jeg ellers ikke gøre" Kan du ikke kigge på en lårkort, må du lade være! Kan du ikke drikke alkohol uden det går galt, må du lade være! Kan du ikke være i selvskab med ekstremsonvj uden det kammer helt over for dig, må du lade være!

 

Synes det er ærgerlig du ikke fik dem meldt til Politiet! Men selvfølgelig, hvis de bare trækker på skulderen af det, så er det jo svært. Du skal ikke have skyldfølelse og tænke du har gjort noget forkert, for har du ikke! Men hvis du en dag, får lyst til legene igen, skal du nok være bedre rustet til de forkerte Mænd… men har du nok lært. Håber det bedste for dig  :-P

Redigeret af Havnebumsen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...