Hop til indhold
Nye tider

Svindel på nettet. Hvordan jeg i 2mdr. drev en svindler rundt i manegen - han var pissed - han fik jo ikke løn for sit besvær.

Recommended Posts

For noget tid siden var der i DR1 en udsendelse om internet kriminalitet og så poppede denne episode op hos mig selv fra 2007 - jeg har aldrig før fortalt om den - så i er de første.

 

Som jeg har nævnt i nogle beskeder andre  steder på EG, havde jeg i en periode en butik i et shopping center i Bangkok/Thailand. Forinden havde jeg et indledende infomøde med en dansk forretningsmand bosiddende i Bgkl på 20énde år, som fortalte mig noget overordnet om den Thailandske demografi. Efter nogle overvejelser tager jeg så af sted, fast besluttet på at dette projekt med en forretning i Asien skal lykkes for mig.

 

2´den dagen på hotellet modtager jeg en mail fra Yahoo Award  om, at jeg blandt mange hundrede tusinde mailadresser var udtrukket som vinder af Yahoo Award på 1 mill Britiske pund :)  :)  hvilket vist dengang i 2007 svarede  til ca. 10mil dKr. :)  :) 

Hvis jeg vil have gevindsten skal jeg blot bekræfte min mailadresse samt privatadresse i Danmark.  Min eufori :P  over denne gevinst fik mig til at bekræfte begge adresser og fortælle, at jeg desværre :sad:  var i Bangkok i min. 3 uger.

Efter sådan en gevinst drøner mange skøre tanker igennem hovedet :rolleyes: : - skal jeg ikke bare købe ½delen af shopping centret - eller bare forlade Danmark og slå mig permanent ned i Thailand og nyde livet sammen de 10mill. dKr eller måske købe hele hotellet incl. swimmingpool :D   eller - -  eller ---

Som resten af eftermiddagen går vil min lykke ingen ende tage :)  :)  :)  - jeg kunne jo faktisk leve i sus og dus som den Thailandske konge  - dengang i 2007 ca. 60 mill Thai bath, - ja det var næsten ufattelig :???::  med alle de penge og så lige på et tidspunkt med mit største vovestykke :huh:  nogensinde i mit liv - bygge,  etablere og drive en forretning i Bangkok. Som eftermiddagen skrider frem taber lykken :wub:  terræn til fordel for min mistro :shock:  - jeg vil sige at mit kommende drømmeliv i sus og dus, det varede vist hele 3 -  4 timer, så begyndte jeg at kontrollere sandfærdigheden af dette Yahoo Award; men deres www lignede fuldstændig andre Yahoo www jeg kunne finde på nettet, - så måske alligevel - - - - - - håb forude :???: .

 

Sidst på aftenen modtager jeg en mail, hvor en Yahoo Award kontaktperson ; Mr. Antonie oplyser at et Skotsk kurerfirma allerede er på vej med gevinsten til mig i Bangkok (en pakke m. 10mill kr)  - braaavd -  og han skal have hotellets adresse, og jeg straks skal indbetale i Britiske pund svarende til 70.000dkr på en konto der er specificeret i mailen. Den tilhører et yderst velrenommerede Skotsk kurerfirma han møjsommeligt har fundet frem til - lige specielt til mig, så alt går sikkert og korrekt til :lol: De 10mill i en pakke og kurergebyr 70.000dkr. - braaavd - det fortalte jo straks sandheden - en internet svindler, - og så var det mit medfødte drillegen trådte i kraft -  han skal fandeme få tak for sidst for de fulde 10 mill. + moms. :P

 

Hændelsen er tilbage i efteråret 2007  - og mit ”tak for sidst” løb over de næste ca. 8 uger i form af, - overfor ham: madding - håb - skuffelse = hans hidsighed - ventetid - kontakte ham igen - madding - håb - skuffelse = hidsighed - ventetid - kontakte ham - . . . . .  osv . Han blev mere og mere desperat og truende :evil:  overfor mig - han havde jo endnu ikke fået løn for sit arbejde, han havde alt at vinde og jeg intet at TABE. Jo mere hidsig han blev - jo dejligere havde jeg det :P

 

Lidt mere om vores gode  ”samarbejde” :P  : han talte et perfekt engelsk og meget bedre ned jeg. Der var lidt tids forsinkelse når vi talte i mobil (”som tale i munden på hinanden) hvilket kunne indikere at enten han eller callcentret befandt sig helvedes langt væk i staten ”Ugibugistand”.

I begyndelsen var han meget ivrig/belejrende og ringede på alle tider af døgnet - også om natten -  kendte åbenbart ikke begrebet tidszoner. Der var absolut på intet tidspunkt EMPATI i hans opførsel og sprogbrug overfor mig - aldrig - det var lige på og hårdt med trusler og krav om at jeg skulle gøre dit eller dat i alle ca. 8 uger - og det var lige præcis det der fik mig til at fortsatte med godbidder :grin:  der hele tiden var meget større end hans egen forudsigelige langstrakte dødskamp.

 

Hvis dette virkelig havde drejet sig ”om noget Yaaho Award” -  så havde det nok været en venlig person der også havde formået en eller anden form for Smalltalk f.eks. vejret hjemme i London og hvordan er det i Bangkok i disse dage -  han var meget hurtigt helt ude ”i hampen” :angry:  med så mange vanvittige tiltag  gennem hele forløbet og et ubehageligt sprogbrug overfor mig  - stakkels stakkels mand - at han da for fanden ikke selv kunne fatte at jeg bare yankeede ham rundt.

 

Det er 7 år siden og det skal hentes frem fra fjerne gemmesteder i min hukommelsen, og jeg vil skrive lidt om de næste ca. 7 ugers forløb; - for det var vanvittig , - og jeg hyggede mig virkeligt  - jeg erindrer det som følgende:

 

Da jeg samme dags aften på hotellet finder ud af at det internetsvindel, - jamen så via en ny mail ”bare krybe til korset” og fortælle ham, at jeg ikke sådan lige havde de 70.000kr på konto - og pengene skulle rejses hjemme i Danmark via min familie - sikkerhedsstillelse - kautionister - og bla bla bla blaaaa - en laaang tiggende og tryglende mail - please - lad mig få min Yahoo Award - please - udsætte  1 uge/1½ uge - ja mine tårer :cry:  de nærmest løb  grædende ud af mailen til Mr. Antoine. Det fik jeg så lov til og kun under forudsætning af at jeg straks rejste til tilbage til Danmark og ordnede det fornødne ”paperwork”. Han ringede fortsat både nat og dag for at kontrollere/ piske/true mig - det hele var jo løgn - så jeg havde jo ”tid nok” :P  :P  

 

Efter nogle dage ”måtte jeg desværre” meddele ham at alle fly til Danmark desværre var booked og det først blev om 1½ uge - han flippede totalt ud, og min Yahoo Award gevinst var tabt - og røret blev smækket på.

 

Madding: -efter nogle dage ringede jeg igen : ” - oohh Mr. Antoine - i am so sorry - please let me have my Award - please - please. Han lovede at snakke med sin chef om det, og ringede tilbage efter nogle få minutter, han havde sørget for at der var nu lavet en speciel ordning for mig og min Yahoo Award - jeg fortalte ham at jeg ville være tilbage i Danmark på en bestemt dag samme uge ( som også var min rigtige hjemkomst) - jeg skulle blot ringe til ham når jeg var klar igen, - flink fyr ;) .

 

I mellem tiden havde han sendt en Yahoo Award mail hvor der nu er et billede af ham og han fortæller han er Katolsk præst i en kirke i Holland (- og han arbejder for Yahoo i London ?? ) - og at han i øvrigt er godt menneske der gerne hjælper andre mennesker og derfor har på taget sig denne svære opgave, og han derfor gerne vil hjælpe mig på den bedste måde for mig og min Yahoo Award. Hans billede : ” julegrise-sylte-smil” :D i hans firkantede ansigt med en hvid præstekrave om halsen. 

 

Tilbage i Danmark kontakter jeg ham igen, og han vil have mig til at rejse til Amsterdam og hente min Yahoo Award (en pakke) - jeg vender straks tilbage med en eller anden dag ugen efter med en eller anden ankomst på hovedbanegården i Amsterdam (ankomst efter en tids aktuel køreplan for at han hoppede på min ”limpind”)  hvor jeg synes vi så skal mødes. Der kan slet ikke blive tale om at mødes, - han er jo i London - men når jeg er i Amsterdam vil han sende mig et tlf.nr jeg skal ringe på, det er en god ven som er banker  (”banker”det engelske ord for bankmand) han vil jeg hjælpe mig tilrette med al overdragelse og indsættelse af gevinst på min bankkonto ( læs : ”banker” = gangster = gratis tandrensning til mig ) :mrgreen:

 

Og igen ringer han nat og dag for at kontrollere/true mig. Desværre må jeg så ringe nogle dage senere og brødbetynget fortælle ham, at lige netop den rejse af er blevet aflyst; men DSB har tilbudt en anden rejse i ugen efter. Han flipper totalt ud og det flyver rundt med eder og forbandelser fra ”præsten” - og min Yahoo Award vil blive givet til en anden.

 

Nogle dage senere ringer jeg igen til ham og samme klagesang : ” - oohh Mr. Antoine - i am so sorry - please let me have my Award - please - please, - og denne gang lover jeg med ”hovedet på blokken” :oops:  at jeg kommer til Amsterdam nogle dage senere - og senere samme dag er jeg desværre nødsaget til at ringe og fortælle, at DSB netop har aflyst også denne tur, men at jeg har et andet og mere konstruktivt forslag. Han vil intet høre om dette forslag - og i kan vel selv tænke jer til hans humør :evil:  og opførsel overfor mig - han er fuldstændig pissed og det flyver med eder, forfandelser og trusler mod mig og at min Yahoo Award for evigt er tabt til en anden vinder.

 

Ny madding: 1 uge senere ringer jeg igen med ny madding : jeg har snakket med min egen ”banker” og min bank om, at vi alle ( Yahoo Award + Antoine + hans egen banker/bank + min egen bank) laver denne overrækkelse af min Award om til en worldwide markedsføring for specielt Yahoo Award  og min egen bank ( en lille sølle lokal bank) Min egen bank vil lave en stor pap check på 0,5 x 2,0m og vi alle står foran bankens hovedindgang og vi inviterer : DR - TV2 - BBC - CNN - Sky News - mfl , så det kan blive bragt Worldwide.

Og da vi nu kender hinanden :) + :) , har tillid til hinanden :) + :) så vil jeg give ham 10,000 Bristiske pund ( ca. 100,000kr) for hans hjælpsomhed og tålmodighed, - se nu blev hans tone slet ikke truende; men han syntes ikke det kunne lade sig gøre og Yahoo Award var slet ikke interesseret i worldwide markedsføring. Jeg beder ham tænke lidt over det - og jeg vil snarest kontakte ham igen.

 

Ny madding : Det gør jeg nogle dage senere og mit tilbud forhøjes til 15.000 Bp (150.000kr) som han vil få i kontanter - det samme igen - Yahoo har ikke brug for markedsføring - og han synes det er for svært at komme til Danmark  -  igen tænk over det - Dear Mr. Antoine -please - i rearly would like to have my Yahoo Award - please - please - please

 

Ny madding: jeg sender ham en mail med et nyt forslag og meget mere anonymt, hvor han bare snakker med min egen ”banker” som er en flink mand og snakker godt engelsk og han vil gøre alt for at hjælpe ham til rette på en god måde - og det kan gøres helt anonymt, - du skal blot - Dear Antoine - selv tænke over en god løsning for dig selv, og min egen banker kan du kontakte på mail og tlf. - min belønning for hans hjælp er nu forhøjet 20.000BP (200.000kr) og han vil få dem i kontanter. Han fik en dansk mailadresse og et dansk tlf.nr. til min ”banker” så alt kunne ordnes diskret incl. de 200.000kr i kontanter.

 

Desværre glemte jeg ;) , at fortælle ham at jeg imellem tiden havde fundet en afdeling på Københavns Politigård ( mener det var på  Kbh`s politigård) som efterforskede kriminalitet på internettet og fået ovennævnte anonyme (dvs ikke indikerede politiet)  mailadresse og tlf.nr.  Endvidere fik jeg gogglet mig frem til Yahoo/Danmark - som gerne ville have tilsendt alle mails fra Mr. Antoine - for om muligt at spore baglæns.

 

Jeg håber Mr. Antoine i sin fortvivlelse ” :mrgreen: er løbet lige ind løvens hule” på Politigården. Mindre er mit håb til vores dovne og uduelige politikorps om de var i stand til at gøre noget godt for Mr. Antoine.

 

Noget senere skrev jeg en mail til ham hvor jeg indrømmede, at jeg allerede første aften på hotellet blev klar over at han var Scam - og jeg blot havde joket ham - jeg havde haft det sjovt :P  :P  :P , og håbede han havde haft det lige så sjovt :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: .

jeg hørte intet og han svarede heller ikke på mine tlf. opkald. På et senere tidspunkt eksisterede hans tlf.nr ikke mere.

 

Der var så meget vanvid i hans adfærd at man må tage sig til hovedet: en kurer der synker i ”Saharas sand”og 10mill. Tilbage til England ”på ryggen af en brevdue” - en Katolsk Præst i Amsterdam der arbejder i London - men en ”banker” ven i Amsterdam skal hjælpe - Yahoo der slet IKKE havde brug for god worldwide reklame osv osv osv - han må da have betragtet mig som usædvanlig naiv/dum/godtroende - siden han ikke stod af i tide.

Min egen mail er hostet hos tdc (ikke Yahoo!!) - og min privat adresse !! - hvordan fik han fingre i dette.

 

- og min forretning, - den blev færdig og åbnede i midten af december 2007, og med min Thailandske kæreste som bestyrer og lige så betids at jeg fik - nej ikke Julehandlen med; men det udvidede Nytårssalg som derude er, at lange under disken/over disken /udenom disken rigelige forsyninger af White whisky, beer and cigarettes til de Thailandske mænd når de skal fejre Nytår - for de går fandeme til den med maner. ;) ;)  

Denne nebengeschæft svarer nogenlunde til Danmark, hvor gud og hver mand og forretning der føler behov herfor sælger fyrværkeri omkring Nytår.

 

Det blev et uhyggeligt langt skriv, jeg håber i kom helskindet helt herned - - - og kan forstå hvorfor jeg syntes det var skideskægt - - -  det er gået stærkt ved tasterne, og jeg beklager tyrkfejl - tastefejl - stavefejl - bakkesnavvendt - osv

 

Mange hilsner

 

Nyder livet ;)

Redigeret af Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hæhæ, den sport driver jeg også.

 

Særligt hyppige er henvendelser fra Afrika. Derfor hedder de vel "Nigeriabreve". De har altid en gunstigt investeringsforslag. De vil som regel overføre nogle penge og mangler bare liiiige mit kontonummer.

 

Andre meddeler, at jeg har vundet en større lotterigevinst. Sjovt nok får jeg aldrig svar, når jeg spørger, hvordan jeg kan vinde i et lotteri, som jeg aldrig har deltaget i, og sært nok kender jeg efterhånden alle Afrikas afsatte præsidenter.

 

Min taktik er at sende meget tunge billedfiler eller alenlange danske tekster retur. Jeg håber en dag in extenso at finde en fil med Bibelen, Koranen eller Mein Kampf til dette formål.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hæhæ, den sport driver jeg også.

 

Særligt hyppige er henvendelser fra Afrika. Derfor hedder de vel "Nigeriabreve". De har altid en gunstigt investeringsforslag. De vil som regel overføre nogle penge og mangler bare liiiige mit kontonummer.

 

Andre meddeler, at jeg har vundet en større lotterigevinst. Sjovt nok får jeg aldrig svar, når jeg spørger, hvordan jeg kan vinde i et lotteri, som jeg aldrig har deltaget i, og sært nok kender jeg efterhånden alle Afrikas afsatte præsidenter.

 

Min taktik er at sende meget tunge billedfiler eller alenlange danske tekster retur. Jeg håber en dag in extenso at finde en fil med Bibelen, Koranen eller Mein Kampf til dette formål.

Kære Borende X

 

- det var pokkers du har også denne "hobby" ;)   - jeg synes det er sjovt at give lidt forlorent håb til svindleren i den anden ende.

 

pt er det dog mest - om muligt mine "kære P-vagter" - der står for skud.

 

Hvis de vil have penge til et eller andet - så sender du bare 20kr via Western Union - så kan de gennempløje hele midt Afrika  for at finde et sted med udbetaling fra WU - 20kr - du hører intet mere fra dem ;)

 

Mange hilsner

 

Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja det er jo lystig læsning, og jeg kan da også kun grine af de tosser der sender den slags mails.

Men sandheden er jo desværre, at der er nogle ganske få naive personer der bider på krogen.

Har selv tidligere skrevet om en bekendt som var helt overbevist om, at hun havde vundet et gigant pengebeløb, for det stod jo i hendes mail.

Fik dog til sidst manet hende til ro, men så længe den sidste idiot endnu ikke er født, så vil disse nigeria breve fortsætte i lind strøm.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej :)

 

Der er en gut, jeg mener han bor i London. Han er nærmest blivet proffesionel i at snyde de der Nigeria breve. Jeg har set en af hans samtaler hvor han driver den så langt til at få afrikaneren til at lave en buste af et billede af ham, som han så får sendt til London!! :D

 

Det var sku sjov læsning!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Disse altid og igen sælgere fra callcantre, som altid har nogle brandgode tilbud midt i aftensmaden, er også en byld i røven.

 

For år tilbage stødte jeg på denne hp med fremragende råd til tackling af problemet.

 

http://www.vibrugerikke.dk/

 

Det har udmøntet sig i mange hyggelige timer. :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Inden jeg droppede fastnet, fik jeg ofte disse callcentre i røret midt i aftensmaden - Sagde altid ' Lige et øjeblik, skal lige ha' skruet ned for maden' - Lagde røret, og ventede så på hvor længe, de gad hænge på - Rekorden var 17 minutter . .  

 

I den tid havde de ikke mulighed for at genere andre sagesløse . . .  ;)  ;)  ;)

 

Nu har jeg uregistreret mobil, og INGEN ringer for at genere . . .

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den bedste "vibrugerikke" jeg gennem tiden har fået fyret af.:

 

Goddag, det er Henrik fra xx-blad, jeg vil gerne tilbyde dig en måned gratis avisabonnement.

 

Tak, men jeg bruger ikke aviser mere!

 

Jamen du kan også få avisen online.

 

Jeg bruger ikke avisenonline mere!

 

Jamen hvordan så?

 

Jeg er gået over til det her nymoderne wc-papir, det skulle du prøve, man kan købe det i ruller, og så kradser det ikke sådan i røven.

 

Jamen, så undskyld forstyrrelsen, da. Dut dut dut dut.

 

Dagen var reddet. :D

Redigeret af Onslow

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg oplevede mest forsikringsselskaber og avis-sælgere - men det er ved at være længe siden jeg er blevet ringet op.

 

Avis-sælgere plejede jeg at håndtere ved at sige at jeg var ordblind, så det eneste litteratur jeg brugte penge på var Pixi-bøger og porno-blade ;) Er du gal der bliver stille i den anden ende når man fyrer sådan en af :D :D :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er virkeligt godt gået Nyder Livet, så kan de forhåbentlig lære det og lade være med at spilde vores tid.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Disse altid og igen sælgere fra callcantre, som altid har nogle brandgode tilbud midt i aftensmaden, er også en byld i røven.

 

For år tilbage stødte jeg på denne hp med fremragende råd til tackling af problemet.

 

http://www.vibrugerikke.dk/

 

Det har udmøntet sig i mange hyggelige timer. :D

 

Den har jeg også brugt. Og det virker sgu.

Havde en sælger i røret der ville sælge printer toner, og han gik helt kold da jeg fortalte ham at ; "vi bruger ikke printer"

 

Kan kun anbefales at studere Onslow´s link.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, de fortjener at få igen af samme skuffe.

 

Det værste af det hele er jo bare at en masse af deres scams virker. I min tid i udenrigstjenesten så vi en HEL DEL hvert eneste år, som blev tørret godt og grundigt af Nigeria-svindlerne (som jo så også findes mange andre steder) !!

Nogle fik brugt hele deres pension, andre alt hvad de ejede, så vi måtte betale flybilletter hjem. Ellers var de døde af sult på gaden.

 

Men der er godt nok også mange naive mennesker !! Og at danskere - som man jo egentlig regner for at være forholdsvist oplyste - falder i de fælder gang på gang, kan man kun undres over. 

 

TVR

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den særlige skandinaviske tossegodhed kombineret med visse personers unikke naivitet :).

 

"I modsætning til de fleste andre nationaliteter – bortset fra andre skandinaver – har vi tillid til, at de personer, vi møder, vil os det godt og naturligvis svarer ærligt, når vi spørger."

http://karriere.jobfinder.dk/artikel/saadan-undgaar-du-de-vaerste-broelere-i-udlandet-544

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis i mangler lidt inspiration, tips eller bare lidt underholdning er der masser på 419eater. (419 scams er nigeria scams).

 

Der er nok sjov læsning nok til flere dage. Her er en hvor en scammer lokkes til at kopiere en harry potter bog i hånden:

 

http://www.419eater.com/html/joyce_ozioma.htm

 

Hehe - Indsætter lige sidste side han skrev i hånden - side 293:

 

potter293.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Juhuuuuuu :!:

Jeg er lige blevet millionær. For Gud ved hvilken gang.

Her til morgen ringede telefonen. Skærmen viste "viderestillet opkald", og en engelsktalende mand meldte sig i den anden ende af røret ........

 

Kort sagt: Han skulle bruge mit kontonummer til at indbetale alle millionerne på. Det er det fjerde af den slags opkald, jeg får på få dage.

 

Der er tilsyneladende en større offensiv i gang. Er I også udsatte for dette? Eller er der bare nogen i udlandet, der er blevet enige om, at lige netop jeg skal have tilskud til at gå til glædespige lidt oftere?

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Næ, faktisk er jeg aldrig blevet ringet op... de har nok researchet sig frem til at jeg er en fattigrøv :D

 

Jeg har kun modtaget sådanne tilbud på Email, og kun et par gange for nogle år siden....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Næ, faktisk er jeg aldrig blevet ringet op... de har nok researchet sig frem til at jeg er en fattigrøv :D

 

Jeg har kun modtaget sådanne tilbud på Email, og kun et par gange for nogle år siden....

 

Så er du heldig - altså ikke med at være en fattigrøv - men med ikke at blive ringet op. Jeg er nemlig ikke helt rolig ved et "viderestillet opkald", idet jeg har en mistanke om, at jeg kan komme til at hænge på en regning for en samtale fra Mauritius eller et lignende fjerntliggende sted.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Delphi

Er I også udsatte for dette? Eller er der bare nogen i udlandet, der er blevet enige om, at lige netop jeg skal have tilskud til at gå til glædespige lidt oftere?

Næh, måske fordi jeg har hemmeligt og udeladt nummer... Det er temmeligt svært at finde, og nok ikke besværet værd... :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, 419eater er underholdende læsning :)
Det lykkedes på et tidspunkt et offer at få sine nigerianske svindlere til at lave deres helt egen cover-version af Monty Pythons klassiske parrot-sketch. Resultatet kan ses her:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Næh, måske fordi jeg har hemmeligt og udeladt nummer... Det er temmeligt svært at finde, og nok ikke besværet værd... :)

 

Du er sgu' da også altid så fiffig :P

 

Bollofonen har ikke været udsat for angreb, kun "hustelefonen". Den er af arbejdsmæssige årsager nødt til at optræde i de digitale telefonbøger.

 

Mens jeg har siddet og nørklet på denne kommentar til dig, har jeg fået en ny opringning. Jeg besvarede den ikke, men regner med, at jeg atter en gang (suk) er blevet multimillionær. Det er sgu' efterhånden trivielt at blive millionær hver dag :D :D :D.

 

Nå, men god Wochenende til dig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mit svar til avissælgere:

Jeg har rejsearbejde, jammen vi kan eftersende den, hver dag? Ja.  Fint så lad mig få den; men hvordan vil i levere når jeg sejler over Atlanten?

Den bedste "vibrugerikke" jeg gennem tiden har fået fyret af.:

 

Goddag, det er Henrik fra xx-blad, jeg vil gerne tilbyde dig en måned gratis avisabonnement.

 

Tak, men jeg bruger ikke aviser mere!

 

Jamen du kan også få avisen online.

 

Jeg bruger ikke avisenonline mere!

 

Jamen hvordan så?

 

Jeg er gået over til det her nymoderne wc-papir, det skulle du prøve, man kan købe det i ruller, og så kradser det ikke sådan i røven.

 

Jamen, så undskyld forstyrrelsen, da. Dut dut dut dut.

 

Dagen var reddet. :D

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, de fortjener at få igen af samme skuffe.

 

Det værste af det hele er jo bare at en masse af deres scams virker. I min tid i udenrigstjenesten så vi en HEL DEL hvert eneste år, som blev tørret godt og grundigt af Nigeria-svindlerne (som jo så også findes mange andre steder) !!

Nogle fik brugt hele deres pension, andre alt hvad de ejede, så vi måtte betale flybilletter hjem. Ellers var de døde af sult på gaden.

 

Men der er godt nok også mange naive mennesker !! Og at danskere - som man jo egentlig regner for at være forholdsvist oplyste - falder i de fælder gang på gang, kan man kun undres over. 

 

TVR

Der er kun én forklaring.:

 

Begærlighed kombineret med ubegrænset tåbelighed.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du er sgu' da også altid så fiffig :P

 

Bollofonen har ikke været udsat for angreb, kun "hustelefonen". Den er af arbejdsmæssige årsager nødt til at optræde i de digitale telefonbøger.

 

Mens jeg har siddet og nørklet på denne kommentar til dig, har jeg fået en ny opringning. Jeg besvarede den ikke, men regner med, at jeg atter en gang (suk) er blevet multimillionær. Det er sgu' efterhånden trivielt at blive millionær hver dag :D :D :D.

 

Nå, men god Wochenende til dig.

Kære Borende x

 

- Det er sgu' efterhånden trivielt at blive millionær hver dag :D :D :D.     - - jamen det er sgu da hårdt at være millionær :mad:  - ja alle mennesker uanset placering højt eller lavet har deres at slås med - ;) 

 

Mange hilsner

 

Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Juhuuuuuu :!:

Jeg er lige blevet millionær. For Gud ved hvilken gang.

Her til morgen ringede telefonen. Skærmen viste "viderestillet opkald", og en engelsktalende mand meldte sig i den anden ende af røret ........

 

Kort sagt: Han skulle bruge mit kontonummer til at indbetale alle millionerne på. Det er det fjerde af den slags opkald, jeg får på få dage.

 

Der er tilsyneladende en større offensiv i gang. Er I også udsatte for dette? Eller er der bare nogen i udlandet, der er blevet enige om, at lige netop jeg skal have tilskud til at gå til glædespige lidt oftere?

Kære Borende X

 

Jeg vil da mene du skal takke ja til alle de millioner du overhovedet kan få :shock:  og så den kommende "søde Juletid" være ekstra "stor i slawet" :)  og rundhåndet :)  på plejehjemmet med pengegaver til indkøb af GPSér til alle incl. de demente :!:  - og hvorfor alle ? - fordi behovet for en GPS kan komme snigende, og lige pludselig er behovet der - det er jo en alvorlig tilstand!!

 

Mange hilsner

 

Nyder livet

 

- nu behøver du jo ikke at fortælle madammen :angry:  på plejehjemmet at GPS = Glædes Pige Sex :wub:  -   -   -  for så vil jeg sgu nødigt være glaskugler på juletræet :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...