Hop til indhold
Guest Tywin Lannister

Tywin takker af

Recommended Posts

Guest Tywin Lannister

God tirsdag aften Eroguide,

 

Så skete det der ikke måtte ske. Jeg gik hen og blev for glad for en glædespige, og har af den grund måtte sige farvel til hende :(. En del af jer herinde ved hvem hun er - nogen af jer kan måske gætte det - men det er egentlig ikke afgørende for det jeg vil skrive.

I skal alle vide, at det bestemt ikke er hendes skyld på nogen måder. Jeg er ikke en stakkel der er blevet vildledt. Jeg er ikke blevet udnyttet og jeg er ikke blevet indpodet med falske forhåbninger. Slet, slet ikke. Jeg var altid klar over de præmisser der ligger til grund for det her arrangement. Sagen er den, at nogen mennesker bare sætter dybe aftryk uanset hvor meget fornuften kæmper imod :)Jeg ville ønske, mere end alt i verden, at jeg kunne slukke for det. Guderne skal vide jeg har prøvet, men i sidste ende nyttede det bare ikke noget.

 
Jeg er rigtig ked af det lige nu. Dels skal jeg sige farvel til et menneske, som jeg holder rigtig meget af. Det er klart den sværeste part, men jo desværre et grundvilkår når folk mødes under de her omstændigheder. Derudover har jeg for længe siden indset, at hun simpelthen er umulig at erstatte, og at jeg derfor fra nu af vil stoppe med at købe sex og skrue meget ned for min tilstedeværelse herinde.
 

Udover den åbenlyst narcissistiske idé om, at det kunne ske at interessere nogen, hvad jeg går og laver, har jeg også nogen tanker vedrørende det at købe sex som jeg vil dele med dem der går og overvejer det.

 

Jeg har aldrig lagt skjul på at mit formål med at købe sex var at få det bedre. Det har jeg helt sikkert også fået. Jeg har tager en masse gode minder med mig og jeg har lært mange ting - både seksuelt og om andre mennesker generelt. Jeg har ikke fortrudt, men alligevel er jeg ikke helt 100% sikker på jeg ville gøre det igen. Udover det savn der rammer mig ret hårdt lige nu, så er jeg også kommet frem til, at de problemer der gjorde jeg havde det skidt jo ikke er blevet løst. Jeg er stadig ensom og jeg har stadig trang til at isolere mig. Mangel på sex og nærhed var simpelthen ikke mit største problem - og jeg burde have løst de andre først.

Derfor, til jer der overvejer at købe sex: hvis I gør det fordi I føler livet er svært, så overvej om I i virkeligheden flygter fra problemer der er sværere at løse. Det er hårdt og træls at mangle sex, men det er altid midlertidigt - og det er næsten med garanti et symptom på noget andet.

 

Og til alle herinde. Tak for to gode år! Det har været hyggeligt at lære jer at kende, og jeg er blevet ekstremt meget klogere på mange ting af at følge debatterne herinde.

 

I må have det godt allesammen :). Pas nu godt på hinanden.

  • Synes godt om 34

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smuk Enlig Mor

Kæreste Tywin,

 

Tusinde, tusinde tak for den åbenhed og ærlighed du her fremviser...

 

Føler virkelig med dig, da jeg tydeligt fornemmer tristheden mellem linjerne... Men hvor er du sej..!

- Tænk sig at have så stor en selverkendelse, at du formår at stoppe - måske ikke helt i tide, men du har alligevel valgt, og er stærk...

 

Ja, endnu engang bliver jeg bekræftet i Løgstrups citat fra den etiske fordring:

 

"Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd. Det kan være meget lidt – en forbigående stemning, en oplagthed, man får til at visne, eller som man vækker, en lede man uddyber eller hæver. Men det kan også være så forfærdende meget, så det simpelthen står til den enkelte, om en andens liv lykkes eller ej."

 

Så ja, her på falderebet vil jeg ønske dig alt det bedste, jeg håber du finder vejen ud af din isolering, og stille og roligt mærker glæden på ny - ikke nødvendigvis i nærværet med andre - men inde i dig...

 

Og husk - der er ALTID et lille lys i mørket... :)

 

Stor krammer fra

SEM

Redigeret af Smuk Enlig Mor
  • Synes godt om 8

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alt godt herfra Tywin!

Håber at du kommer gennem din krise og styrket ud på den anden side!

Og mon ikke vi ser dig igen her om ikke alt for længe!?

Venlig hilsen Brutus

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tywin - du vi blive meget savnet, som en af de rigtigt vigtige røster herinde. For mig i hvert fald. Den med at blive alt for glad i nogen der ikke rigtigt kan leverere hvad man så hjertens gerne vil have, ja den er svær. I dette univers og alle andre. Det er jo ikke nogen rigtig trøst, men i mit tilfælde gengældede hun følelserne og det er også blevet en uventet svær størrelse at håndtere. Det er sagtens ikke nemt at navigere i denne verden når man altid har røven der bag.

 

Jeg tror din besluttning og dine overvejelser er de rigtige. Det er meget få af livets seriøse fornødenheder man finder i købesexuniverset. Jeg tror at dette skal være en bonus, ikke et grundlag.

 

Men, din forelskelse går at erstatte og vil blive erstatt - nogetsteds, nogen gang.

Og jeg håber at du alligevel - i hvert fald til jeg holder op med EG - dukker ind nogen gang imellem med dine altid livskloge indlæg.

 

På gensyn

 

B

 

  • Synes godt om 8

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey Tywin L

 

Pøj Pøj med det hele. Hvilken fantastisk selverkendelse og ærlighed. Ja kender ikke dig. Men synes da, det ville være trist, at du forlader os herinde. Men håber da du bliver her og ytre dig i de tråde der interessere dig.

 

Må du komme ovenpå igen. og blive fit for fight. 

 

Hygge til dig.

 

KK

  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor er det trist - og nej, det er selvfølgelig ikke hendes skyld lige så lidt, som det er din skyld.

 

Vi mennesker kan nu en gang ikke gøre for, hvem vi går og forelsker os i. Og selv om kærligheden ikke er blevet gengældt, har du dog lært et skønt og dejligt menneske at kende. Du er blevet dét rigere og en erfaring rigere - og det kan du bruge i dit liv fremover.

 

Det fremgår ikke af dit indlæg, om hun er/var klar over dine følelser eller ej, og om det derfor er en fælles beslutning eller din egen, at I ikke skal ses mere. Og hverken din eller hendes alder kender jeg heller (det er også relevante størrelser), men alt andet lige er det jo sikkert den rigtige beslutning, du har truffet.

 

Om det så også er den rigtige beslutning aldrig at købe købesex igen, er lidt mere uvist - men det finder du nok ud af hen ad vejen. Lige nu forstår jeg godt, at du trækker dig tilbage. Men som tiden, som læger alle sår, går, vil du måske få lyst til at vende tilbage. Som Bananas antyder længere oppe ad strengen, skal købesex ganske vist ikke være selve livets mening - men et godt krydderi til at variere det hele lidt kan det jo godt være.

 

Selv har jeg færdedes i købesexuniverset i sindssygt mange år (33 for at være helt præcis) og har alligevel formået at holde mine forelskelser ude i den "virkelige" verden, men sådan er vi jo så forskellige.

 

Og når jeg så har haft disse forelskelser ude i den "virkelige" verden, har jeg  altid holdt pause med købesexen for så derfor at vende tilbage.

 

Men jeg håber virkelig for dig, at du finder lykken derude, og at den eneste ene en dag banker på din dør - men også, at du stadig væk en gang imellem finder på at kigge hér ind.

 

Gør det en dag, hvor her sker noget interessant! :wink:

 

Med ønsket om at godt fremover

 

Spider

  • Synes godt om 5

Del dette indlæg


Link til indlæg

Respekt for din åbenhed og selverkendelse, den er der mange andre der kunne lære noget af :) Held og lykke fremover :)

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Tywin.

Jeg kommer til at savne dig herinde, men jeg vil ønske dig alt godt på din vej. Det er en svær beslutning, du har taget, jeg håber, den lykkes for dig.

 

Varme hilsener

 

BX

 

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er desværre ååh så rigtigt hvad Tywin har skrevet. Jeg tror nok vi tidligere har krydset klinger herinde, men det gør ikke hans afskedssalute mindre smertefuldt. Hvorfor er det smertefuldt? Jo for det rammer jo som en hammer. At købe sex er meget lig at gå på McD eller Burger King [foretrækker sidstnævnte! *GG*!]. I starten er det ret fedt omend man har en del dårlig samvittighed og mætheden er kortvarig. Senere forsvinder den dårlige samvittighed, men mætheden er stadig kortvarig. Hen ad vejen opgraderer man menukortet og vælger mere og mere fra menuen for at få mætheden til at vare endnu længere. Regningen bliver dyrere og dyrere og efterhånden kan det ses på kroppen som gradvist degenererer med et stadigt større fedtlag til følge. Smerten kommer og den skal dulmes med stadigt større menuer og variation. Til sidst brister balonnen - man bliver syg og elendig. Nogle holder sig til den samme menu og er glade for det. Pludseligt forsvinder denne menu fra kortet og man befinder sig i et vakuum. Desperat forsøger man at finde en erstatning for menuen, men den findes ikke! Andre forsøger at gøre sig uafhængig af en enkelt menu ved til stadighed at skifte imellem menuerne [gælder for mig selv fx!] For sådanne menu variatister som mig selv opstår der dog en form for stigende krav til menuerne som bliver vanskeligere og vanskeligere at opfylde. Man søger i stigende grad efter den ekstreme menu, men må samtidigt sande at sådanne menuer kun udbydes på restauranter udenfor ens økonomiske rækkevidde. Man tænker tilbage på den gang der var råd til at drikke årgangsvine og gå på Michelin restauranter og længes efter denne tid og tænker som en desperat på, hvordan man atter kan opnå denne status. Man tænker på de vaskeægte GFE oplevelser man havde i sin ungdom udenfor prostitutions miljøet og projicerer disse oplevelser over i sine forventninger til oplevelser i købesegmentet. Det hele er en ulykkelig suppedas og kan sammenlignes med alkoholisme og ludomani. Det er absolut farligt at lege med for både købere og udbydere. Det kan medføre følelsesmæssige afstumpethed og mangel på ægte kærlighed. Det kan gøre en kold og hjertesyg. Det er forfærdeligt på mange måder. Hele tiden er man i kamp imod sine drifter og instinkter - lysten til at nedlægge og penetrære - lysten til kold rå sex. Det er og bliver dog et surrogat belive me! Men kan man stoppe?? Næppe - SUK

  • Synes godt om 11

Del dette indlæg


Link til indlæg

Halløjsa Bukowski, der fik vi et smertefuldt ærligt indlæg hvis nogensinde. Du skulle måske tage Tywin i hånden og følge ham ud i den friske luft?

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bukowskys farvel til Tywin kom måske nok til at handle mere om Bukowsky end Tywin - men jeg har været med til tilstrækkeligt mange begravelser til at genkende situationen, man kommer tit ud for at folk snakker mere om sig selv end om afdøde.

Og Bukowskys skildring af forløbet, er helt ifølge Bukowy: "Regningen bliver dyrere og dyrere og efterhånden kan det ses på kroppen som gradvist degenererer med et stadigt større fedtlag til følge. Smerten kommer og den skal dulmes med stadigt større menuer og variation." - Ægte Bukowsky.

Men vi er ikke allesammen i gang med en Bukowsky Revival. Da jeg besøgte en glædespige for første gang for 12 år siden, vejede jeg 88 kg. Da jeg stod på vægten for et par timer siden, stod den på 69,5 kr. Og den har stået på det niveau +- et par kilo i mange år nu ... for damernes skyld. Ikke kun købedamernes, men de har hjulpet! Så det er op til den enkelte, om der skal komme positiv eller negativ energi ud af have med købesex at gøre.

  • Synes godt om 10

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tywin Lannister døde i sæson 4.... dræbt af sin egen søn mens han sad forsvarsløst på toilettet.... det kan man tolke som man vil men det var tragisk og det var skæbnens ironi...

 

Jeg vil ønske dig god vind fremover og håber du kommer snart op på hesten igen og husk købesex skal være sjov og fri, ikke en virkelighedsflugt

for problemerne løser ikke sig selv efter en udløsning eller efterfølgende udløsninger  :P

Redigeret af Nille
  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Du ønskes alt held og lykke videre ude i den virkelig verden, hvor du skal finde den ægte kærlighed og det ægte nærvær du har behov for/ ønsker. Hun er der et sted, så spring og du vil få vinger...

Sex og kærlighed må igen tages op til overvejelse i gamet her... At blive forelsket ,er vi ikke herre over, men at købe en ydelse må ( i min verden) aldrig forbindes med manglende behov af følelssmæssigt karakter.

Føler mig dig mere end du aner og igen kigger jeg på hvad jeg selv som glædespige udsender til mine gæster...

Alt godt til dig. Stort varmt kram Line

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Cool at du deler det med os Tywin, da jeg tror der er flere der kan lære af dit eksempel.

Stor respekt til dig og det du gør, og held og lykke frem over.

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Og Bukowskys skildring af forløbet, er helt ifølge Bukowy: "Regningen bliver dyrere og dyrere og efterhånden kan det ses på kroppen som gradvist degenererer med et stadigt større fedtlag til følge. Smerten kommer og den skal dulmes med stadigt større menuer og variation." - Ægte Bukowsky.

Men vi er ikke allesammen i gang med en Bukowsky Revival. Da jeg besøgte en glædespige for første gang for 12 år siden, vejede jeg 88 kg. Da jeg stod på vægten for et par timer siden, stod den på 69,5 kr. Og den har stået på det niveau +- et par kilo i mange år nu ... for damernes skyld. Ikke kun købedamernes, men de har hjulpet! Så det er op til den enkelte, om der skal komme positiv eller negativ energi ud af have med købesex at gøre.

 

Hej Palma

 

Det jeg har skrevet skal slet ikke tages så bogstaveligt! Det skal fortolkes!

Når jeg skriver om fedtlag på kroppen, er det jo ikke nødvendigvist det samme som at jeg fx er blevet federe. Det er en metafor på en skadelig virkning! Når jeg skriver om menuer på MCD er det en metafor på massageklinikkens menuer osv. At der så samtidigt er en dobbeltbetydning er jo ganske bevist! Men flot, at du har formået at bedsætte din vægt! *SS*.

 

Mit skriv handler i øvrigt ikke kun nødvendigvist om mig selv, men er jo netop gældende for en ret stor gruppe - nogle vil vedkende sig det - og andre forbliver i en vildfarelse af selvbenægtelse og selvbedrag. Endelig er der naurligvist også grupper som er græsk katolske!

 

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kærligheden kender ingen grænser uanset om det er med en glædespige eller ej, er det svært, håber du kommer godt videre.

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Tywin Lannister!... Et stort farvel fra mig også, og forhåbentlig kommer du snart tilbage i flokken.

For mig er det altid trist når et dejligt menneske trækker sig tilbage, det bliver man kun mere ensom af.

Så jeg håber du snart er her igen, for alle er vigtige, selvom folk bestemt ikke altid er enige - men det er da med til at gøre det hele sjovere, og mere spændende.

Men jeg forstår dig, den smerte du har er forfærdeligt og man føler den aldrig stopper.

Jeg ved det fordi jeg er i samme båd nu, og er satans trist, gal og flov samtidig.

Jeg har ikke lyst til noget som helst, og lige nu kan jeg ikke forstille mig sammen med en anden - for hun er noget helt unik i mine øjne.

Det hele startede meget godt. Fredag den 19. Juli 2013 var mit første besøg ved en GP. Og det har faktisk gået godt, har mødt 30 piger som næsten alle var søde og dejlige, må dog indrømme at en af dem skal jeg passe på - så hende skal der gå noget tid i mellem. Men der er noget ved hende der får mig fortryllet.

Men har fundet et system - at jeg først må besøge hende igen, når jeg ikke har tængt på hende i mindst 2 dage.

Så derfor er det kun blevet til 4 besøg indtil nu, men håber der kommer flere.

Men, så gik det galt. Jeg dummede mig for ca. 5 uger siden og blev forelsket i en anden GP.

Fortryder jeg at jeg har besøgt hende - nej bestemt ikke, om så jeg skal have et knust hjerte resten af livet, så ville jeg ikke bytte de 3 uger jeg var lykkelig for noget som helst.

Og jeg har kun mig selv at takke for, at jeg har været en fjolle røv.

Så lige en advarsel til alle mænd, besøg ikke en GP. 17 gange på 3 uger - det gør en skør, og ingen af besøgende var under en time, mange var snarere 2 til 4 timer.

Der var også 3 overnatninger, som er yderst vanedannende.

Jeg mødte også hendes mor, som var sød og fantastisk til at lave mad.

Så nu er jeg helt nede i kulkælderen, og har ikke følt større smerte i 18 år.

Så jeg tænker også på at stoppe her på EG.... Men så vil jeg savne mange af jer dejlige mennesker her inde, og det ville kun gøre det hele meget værre.

Jeg føler med dig, og jeg ville håbe jeg kunne hjælpe dig - fordi jeg ved din smerte er ubeskrivelig forfærdeligt.

Og jeg håber du er klogere og stærkere til at takle situationen en mig - ellers løber Danmark snart tør for rødvin.

Og jeg håber du snart får det bedre, og kommer til bage til os på EG.

Så en stor Kramer fra den lille ulykkelig Manica.

  • Synes godt om 9

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så lige en advarsel til alle mænd, besøg ikke en GP. 17 gange på 3 uger - det gør en skør, og ingen af besøgende var under en time, mange var snarere 2 til 4 timer.

Der var også 3 overnatninger, som er yderst vanedannende.

Jeg mødte også hendes mor, som var sød og fantastisk til at lave mad.

Fantastisk historie. Er det sådan det foregår i Midtjylland? Jeg har godt nok aldrig prøvet at blive vartet op af moren samtidig, det er altså ikke helt normalt det dér. Og moren var godt klar over, at du var købesexkunde? Bortset fra det, nogen af os andre er i den økonomisk heldige situation, at vi ikke kan knalde nogetsomhelst i det tempo du beskriver. I Tyskland tager man sig jo sammen, så det måske bliver til fem piger på en aften på FKK. Men her i kongeriget er forbruget for mit vedkommende aller allerhøjest tre på en uge, og det er endda uhyre sjældent.

Jeg ved godt det her lyder lidt fjollet, men med det forbrug du beskriver, så har hun scoret KASSEN på dig i løbet af de tre uger. Og at hun har det fint med det, synes jeg ikke er helt tiltalende. Jeg er i tidens løb stødt ind i escortpiger, der sådan i al uskyldighed og uhyre inddirekte spurgte, om jeg i grunden havde råd til det - eller om jeg var ved at komme i økonomisk uføre, med gæld osv.

Den slags omsorg klæder en escortpige og gør én lige lidt ekstra hård. Det er desværre længe siden jeg har været ude for det sidst. Når man når en vis alder, går pigerne bare ud fra, at man er en gammel gris med masser af penge. Akja, sådan forgår al livets forfængelighed.

  • Synes godt om 4

Del dette indlæg


Link til indlæg

Intet jeg har med at gøre er normalt, og jeg er bestemt heller ikke almindelig.

Nu har jeg ikke nævnt prisen - og den holder jeg også for mig selv - men på det punkt, har jeg aldrig været mere tilfreds.

Og hun gav mig mere omsorg en jeg havde fortjent, så der var jeg mere en heldig.

Jeg må indrømme at jeg har holdt mange detaljer for mig selv - hvis du vidste det hele ville det også give en bedre mening - men det er for personligt.

En sjov ferie på 2 til 3 uger til Mallorca, eller lignende er heller ikke gratis.

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

17 besøg på tre uger, og de fleste af to til fire timers varighed, så er der en chance for at hun har smilet hele vejen ned til banken ;)

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der var ingen malken på nogen måde, der skal mere til.

Jeg valgte bare at bruge mine penge et sted, i stedet for flere.

Om der var gensidigt følelser, forbliver mellem mig og pigen.

Og nu skal vi huske at denne tråd handler om Tywin.

  • Synes godt om 4

Del dette indlæg


Link til indlæg

Muligvis Frasier, men det er ok når jeg gjorde det samme.

  • Synes godt om 5

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

God tirsdag aften Eroguide,

Så skete det der ikke måtte ske. Jeg gik hen og blev for glad for en glædespige, og har af den grund måtte sige farvel til hende :(. En del af jer herinde ved hvem hun er - nogen af jer kan måske gætte det - men det er egentlig ikke afgørende for det jeg vil skrive.

I skal alle vide, at det bestemt ikke er hendes skyld på nogen måder. Jeg er ikke en stakkel der er blevet vildledt. Jeg er ikke blevet udnyttet og jeg er ikke blevet indpodet med falske forhåbninger. Slet, slet ikke. Jeg var altid klar over de præmisser der ligger til grund for det her arrangement. Sagen er den, at nogen mennesker bare sætter dybe aftryk uanset hvor meget fornuften kæmper imod :). Jeg ville ønske, mere end alt i verden, at jeg kunne slukke for det. Guderne skal vide jeg har prøvet, men i sidste ende nyttede det bare ikke noget.

Jeg er rigtig ked af det lige nu. Dels skal jeg sige farvel til et menneske, som jeg holder rigtig meget af. Det er klart den sværeste part, men jo desværre et grundvilkår når folk mødes under de her omstændigheder. Derudover har jeg for længe siden indset, at hun simpelthen er umulig at erstatte, og at jeg derfor fra nu af vil stoppe med at købe sex og skrue meget ned for min tilstedeværelse herinde.

Udover den åbenlyst narcissistiske idé om, at det kunne ske at interessere nogen, hvad jeg går og laver, har jeg også nogen tanker vedrørende det at købe sex som jeg vil dele med dem der går og overvejer det.

Jeg har aldrig lagt skjul på at mit formål med at købe sex var at få det bedre. Det har jeg helt sikkert også fået. Jeg har tager en masse gode minder med mig og jeg har lært mange ting - både seksuelt og om andre mennesker generelt. Jeg har ikke fortrudt, men alligevel er jeg ikke helt 100% sikker på jeg ville gøre det igen. Udover det savn der rammer mig ret hårdt lige nu, så er jeg også kommet frem til, at de problemer der gjorde jeg havde det skidt jo ikke er blevet løst. Jeg er stadig ensom og jeg har stadig trang til at isolere mig. Mangel på sex og nærhed var simpelthen ikke mit største problem - og jeg burde have løst de andre først.

Derfor, til jer der overvejer at købe sex: hvis I gør det fordi I føler livet er svært, så overvej om I i virkeligheden flygter fra problemer der er sværere at løse. Det er hårdt og træls at mangle sex, men det er altid midlertidigt - og det er næsten med garanti et symptom på noget andet.

Og til alle herinde. Tak for to gode år! Det har været hyggeligt at lære jer at kende, og jeg er blevet ekstremt meget klogere på mange ting af at følge debatterne herinde.

I må have det godt allesammen :). Pas nu godt på hinanden.

Gik der tre uger før du var tilbage?

Ynkeligt.

 

Starson det er helt uacceptabelt at starte en flere måneder gammel tråd op igen blot for at rette et personangreb mod en anden bruger. Kurator

Redigeret af Kurator

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.

×
×
  • Create New...