Hop til indhold
Guest Sisse

Når den gode anmeldelse bliver en forbandelse.

Recommended Posts

Guest Sisse

jeg har længe spekuleret over dette.. men ikke rigtig turdet oprette tråden.. mest fordi denne branche er sig selv værst. og jeg er bange for at komme til at fremstå som en bitterfisse - utaknemmelig og selvoptaget.. noget jeg bestemt ikke selv mener jeg er.. men nok om det.

jeg fik min første anmeldelse i feb 2013 - lidt over en måned efter jeg var startet i branchen.

og lad mig lige komme med en lille forklaring om hvordan jeg gør i min lille butik.

jeg har fra dag et gjort det jeg fandt naturligt. fulgt mine lyster og nydt at gøre folk glade. jeg havde i sin tid ikke gjort mig særlig mange tanker om branchen. faktisk anede jeg ikke en skid om den. men sprang bare ud i det -- fordi jeg ville.

dette har en del af mine gæster åbenbart lagt mærke til. og da den første anmeldelse kom - fortalte en kollega mig om dette og jeg opdagede eroguide.

ved den første blev jeg utrolig glad og faktisk også lidt rørt over den glæde jeg havde givet.. men ellers tænkte jeg faktisk ikke særlig meget over det. jeg var fuldt optaget af hvad der foregik i mit nye liv som sisse og med at få det til at gå op med mit privatliv.

men som flere beskrivelser kom - begyndte jeg at få det svært med at læse dem. det foregik altid med en hånd oppe for øjenen - kiggende ud imellem sprækkerne. og lidt ondt i maven.. en eller anden dag må der da være nogen der opdager jeg slet ikke er noget særligt.

men så kom forbandelsen.. flere og flere gæster dukkede op - med sætningen - jeg har læst så meget.. jeg smiler hver gang - og siger ja det er dejligt folk er glade for at besøge mig.. alt imens jeg får ondt i maven over alle de forventninger det ligger i luften og frygten for nu ikke at kunne leve op til de forventninger der er.

i en lang periode frabad jeg mig faktisk anmeldelser - men de kom alligevel..

med tiden har jeg lært at læse dem uden at få det skidt. nu bliver jeg rørt og glad. specielt fordi jeg syntes mine gæster faktisk har et ok forhold til at beskrive det de oplever - det er trods alt deres oplevelse at fortælle. jeg har lært at skønhed eks er noget min gæst afgør - så kan jeg mene hvad jeg vil.

men sommetider går det bare helt helt galt. det er specielt når en ny gæst har læst anmeldelserne og kun har bidt mærke i de dele af denne - de mener er relevant for dem.. men har glemt at læse min annonce

- og afstemt dette med de forventninger de har.

jeg bliver ked af det når dette sker.. mest fordi jeg et eller andet sted hader at skuffe folk. jeg syntes selv jeg gør mig umage med at fortælle hvordan jeg er - hvad jeg tilbyder og hvordan jeg ser ud osv. også alligevel skuffer folk.

det som jeg ser går galt, er når folk tager for pålydende at det som er beskrevet er en del af en standartpakke som pigen bare lige hiver op af lommen.. men der er så mange parametre i det her der skal gå op i en højere enhed. kemi - teknik - type - sprog - dufte - osv osv.

jeg tror faktisk det der igennem tiden har gjort mig mest glad at læse om mig selv her inde - er en gæst der skrev - jeg har også besøgt sisse - det var okay men det var så også det.. det er sgu fair nok. umiddelbart tolker jeg det som om at han fik det han var blevet lovet -- men der var bare ikke til mere - kemien rakte ikke - tøjten var ikke smuk nok eller hvad det nu kan være.. og sådan må det være.. vi kan ikke stille alle tilfredse.. vi kan ikke matche alle.

men heldigvis er der en pige til en hver kunde - og en kunde til en hver type pige. - så jeg vil simpelthen ikke lave om på mig selv i håbet om at gøre flere tilfredse.. så hellere at dem som nyder at besøge mig, gør det fordi jeg er mig.

og hvor vil jeg så hen med alt det jeg skriver..

jeg vil gerne give jer et indblik i hvad der sommetider følger med jeres oplevelser når i deler dem.. det skal ikke læses som om jeg er utaknemmelig.. det er jeg bestemt ikke. for de gode anmeldelser har givet mig fantastiske nye gæster som er kommet med en kanon indstilling og vi har haft det pragtfuldt sammen.

men jeg kunne godt ønske mig at jer som læser med her inde ind i mellem lige tog en dyb indånding og overvejer at læse lidt imellem linierne.. og ikke mindst spørge mig hvad det er jeg tilbyder - fremt for at tro at jeg ER mine anmeldelser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et anfald af præstationsangst, Sisse-pige??? ;)

 

Igen vel bare affødt af, at du tænker mere over tingene og gir'  mere af dig selv end langt de fleste andre.... Du kan jo ikke gøre for, at nogle få gæster ikke har formået at afstemme egne forventninger, inden de dukker op hos dig.

 

Tag du det bare helt roligt! Jeg tror ikke, der er nogle af de faste brugere herinde, der er et sekund i tvivl om, at du er en kvalitetskvinde? :)

 

Vh. Sidespringeren

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest VarmePia

Et rigtig godt indlæg Sisse og jeg er fuldstændig enig i dine betragtninger. 

 

 

Jeg bliver rigtig glad, når jeg får en god anmeldelse, men jeg har desværre også prøvet af en gæst har læst anmeldelser af mig og så ved sit besøg hos mig har lagt sig ned på sengen og sagt: ja, jeg har jo betalt for det her, så jeg forventer at du sender mig i den 7. himmel, hvorpå vedkommende har gjort 0 for at samarbejde og sure enough så er lappet hjem og har brokket sig over, at dette eller hint ikke har været godt nok - nøj hvor man bare føler sig tilgrin og forrådt. Her har man nærmest bøjet ryggen bagover i en flitsbue for at gøre alt så godt som muligt uden nogen respons, uden nogen hint, uden nogen form for gensidighed og så skal man oven i købet ha en lort i nakken for helt alene nærmest på cykel op af bakke i stiv storm at have forsøgt at gøre det til en god oplevelse. 

 

Omvendt, så har nogen gæster også forventninger om at har man gjort noget med en, ja så er man forpligtiget til at gøre sådan med alle og sådan spiller klaveret jo ikke, derfor synes jeg at generelle formuleringer er gode i anmeldelser aka jeg fik en dejlig oplevelse og var glad og tilfreds, mulighed for gentagelse x procent. 

 

Jeg er ikke bange for kritik, kritik er noget man kan lære af, men det skal gives af gæsten senest inden gæsten forlader en, så man har en chance for at rette op. Jeg synes, jeg læser alt for mange anmeldelser af piger, hvor der står et eller andet øgle øgle som nemt kunne have været rettet op i situationen, fx. hendes ånde lugtede af spegepølse.... Helt ærlig hvor er det lausi. Hvorfor siger gæsten da ikke bare, hør her Søde, jeg har vist forstyrret dig i din frokost, gider du lige svinge tandbørsten..... Eller hun killede mig ikke i numsen og det gjorde jeg havde en halvdårlig oplevelse, jamen hvorfor sagde gæsten det da ikke bare i situationen......   Åh, jeg kunne blive ved meget længe, men med fare for at lyde som ja, en bitterfisse, så holder jeg her.

 

 

 

Knus Pia

Redigeret af VarmePia

Del dette indlæg


Link til indlæg

super flot skrevet ,du er så lækker sisse 

 

Ahahaha hun er en slapmås med rynkehud og hængepatter, der bare skal slynges over skuldrene, så de ikke er for meget i vejen (ifølge hende selv), men sød og dejlig det er Sisse helt sikkert :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du skal købe en ny bil, tjekker du da også anmeldelser af modellen - samme her  :wink: IKKE AT JEG VIL SAMMENLIGNE SISSE MED EN BIL - Men man gør sgu da sine forundersøgelser - Læser anmeldelser etc. inden man vælger . .  :) Den første prøvetur giver måske lyst til mere - Det er denne model jeg skal have  :D

 

An2n

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

men sommetider går det bare helt helt galt. det er specielt når en ny gæst har læst anmeldelserne og kun har bidt mærke i de dele af denne - de mener er relevant for dem.. men har glemt at læse min annonce

- og afstemt dette med de forventninger de har.

jeg bliver ked af det når dette sker.. mest fordi jeg et eller andet sted hader at skuffe folk. jeg syntes selv jeg gør mig umage med at fortælle hvordan jeg er - hvad jeg tilbyder og hvordan jeg ser ud osv. også alligevel skuffer folk.

 

ligepræcis det du har skrevet her ramte også mig for et par uger siden....  det kom faktisk på banen herinde hvor jeg af samme årsag fik min første "negative" anmeldelse 

 

det  jeg har highlighted med rød er vores værste fjende....  for så vil de blive skuffede og uanset hvad vi gør for at gøre det godt vil det falde tilbage på os selv om det jo faktisk intet har at gøre med vores performance... 

 

 

Indrømmet - når jeg har haft besøg af en herindefra, så håber jeg altid (uden undtagelse faktisk) på en anmeldelse.... og hvorfor så det ?  jo - fordi jeg gerne vil have nuancerede billeder af hvem jeg er... det er skønt og dejligt og herligt at jeg kan begejstre - og det er også ok at jeg kan skuffe og mangle noget og få kritik jeg kan udvikle af... 

 

så jeg vil gerne have alle anmeldelser... så alle folk har et rimeligt fornuftigt vurderingsgrundlag for at besøge mig... 

 

 

Jeg er på vagt idag... jeg har haft en meget underlig vagt... ikke spor dårlig - men der har været rigtig mange der har kunne sprøjteorgasmeteknikken... og det har været fint men jeg bliver altså tørlagt på et tidspunkt

 

kl 16 dukker der en super sød fyr op... fyr nr 4 idag der kan teknikken - og så er jeg fandme på den, for så kan jeg rent fysisk ikke levere det som en anmelder herinde kaldte "super-soakeren"

 

Det er fysisk umuligt - væsken er ganske enkelt ikke tilstede i kroppen - og så måtte jeg skuffe....  ok - han var en absolut darling og var ikke skuffet for han kendte til fysiologi og kunne godt lægge 2 og 2 sammen... men havde det været hvem som helst anden...  så havde anmeldelserne gjort mig til.... "snyder/løgner/faker" - vælg selv

 

 

Sisse har ret - anmeldelserne er et tveægget sværd....  for de skaber nogle høje forventninger hvis de bliver læst som pålydende uden hensyntagen til kemi ect - og de skaber urealistiske forventninger hvis de ikke læses i kontekst med vores respektive annoncer 

 

Jeg er ikke bange for høje forventninger som sådan... men jeg ærger mig af h til når tiingene klumper sammen og jeg ikke kan levere til alle fordi jeg har leveret max de første 3 gange... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg syntes mange af anmeldelserne lyder noget i retning af det her:

 

Og det kan jeg ikke bruge til så meget, jeg vil nok hellere danne mit eget indtryk. Og så vil jeg jo nok heller ikke vælge en pige hvis annonce ikke tiltaler mig.

Redigeret af Manfred

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

kl 16 dukker der en super sød fyr op... fyr nr 4 idag der kan teknikken - og så er jeg fandme på den, for så kan jeg rent fysisk ikke levere det som en anmelder herinde kaldte "super-soakeren"

 

 

Og det ved gode kunder vel også.. hvis du husker rigtigt så forspurgte føromtalte anmelder specifikt om den første tid du var ledig den givne fredag... netop fordi man(d) havde vurderet et tomt "reservoir" som en risiko man ikke ønskede at påtage sig :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Claesen

Super godt skriv Sisse tak for et indblik i dine tanker tror det er en øjnen åbner for rigtig mange måske ikke mindst for os der læser anmeldelserne for om vi vil det eller ej ja så tager vi nok afsted med en forventning om få ca den samme oplevelse som beskrevet i anmeldelsen og da helst bedre og så kan man vist nemt komme til at glemme de menneskelige faktore, at pigen er træt, at kemien ikke spiller, at pigen syns at gæsten lugter eller er træls osv. Så tak for at du giver os noget at tanke over :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

men heldigvis er der en pige til en hver kunde - og en kunde til en hver type pige. - så jeg vil simpelthen ikke lave om på mig selv i håbet om at gøre flere tilfredse.. så hellere at dem som nyder at besøge mig, gør det fordi jeg er mig.

 

Super indlæg Sisse.

 

faldt over 2 linier. Det er den gode Luder!!! hende der prøver at være sig selv. Følger sin egen måde at gøre tingene på. Ikke sikkert du er den gode Luder for mig, men du er det helt sikkert for nogle. Nogle der elsker at besøge dig, netop fordi du er dig og de kan mærke det.

 

Pigen der prøver at gøre alle tilfredse kan være lidt anstrengende lidt anspændte. Sjældent denne type bliver meget andet end et ok besøg, da du ikke mærker personen bag 

 

Anmeldelser er formentlig djævelskaben selv. Ved faktisk ikke om jeg ønskede at læse en anmeldelse af mig selv :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Og det ved gode kunder vel også.. hvis du husker rigtigt så forspurgte føromtalte anmelder specifikt om den første tid du var ledig den givne fredag... netop fordi man(d) havde vurderet et tomt "reservoir" som en risiko man ikke ønskede at påtage sig :)

 

helt sikkert :) der var du både smart og forudseende *gg*  og et bekendtskab der var både til at blive mild og glad af :) 

 

 

hvis alle tænkte (og agerede) sådan var der heller ikke nogen problemer... det er der blot - som Sisse påpeger - mange der ikke gør og det falder så tilbage på pigen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ved der er forskel på folk, men de fleste af os har vel den holdning at man får hvad man tager med. Jeg har været glad bruger af de søde piger siden jeg fyldte 18 og var blevet lærling tilbage i 93, de dårlige oplevelser kan heldigvis kun tælles på en hånd. Men mængden af rare og overraskende oplevelser er langt over de 50 efterhånden. :-)

Jeg har mange gange oplevet at den halve eller hele time pludselig er blevet til mere, at det der skulle have været lidt alm fræk hygge pludselig er blevet til en fræk GFE oplevelse med intense og frække tungekys.

Vi er slaver af vores og andres kemi, nogle kan vi ikke med og må erkende det før det ender i en kedelig oplevelse, mens andre giver den katalysator der gør at det ender i et festfyrværkeri, ømme kønsdele og fjollede, salige smil.

Selvfølgelig er der nogle "tilbudsjægere" der, efter at have læst en anmeldelse fra andre brugere, forventer at få den vildeste paradisoplevelse uden at skulle have muldvarpen ud i dagens lys og med et kalorieforbrug der svarer til en lur på sofaen.

De fleste normaltfungerende herinde ved godt at man skal yde for at nyde, og hvis man kan overraske pigen og ruske hende rundt uventet, det er jo ikke en slem ting. Pigerne har osse ret til at blive feteret og forkælet lidt. Vi skal jo alle i sidste ende kunne gå hjem med et smil på læben.

Del dette indlæg


Link til indlæg

helt sikkert :) der var du både smart og forudseende *gg*

 

 

Hvis man var ansat i Mærsk, ville man vide noget om "rettidig omhu....", noget jeg prøver at efterleve...

 

 og et bekendtskab der var både til at blive mild og glad af :)

 

I lige måde søde, har snart fået tømt min "nyhedsliste" og skal til at besøge et par favoritter igen... stay tuned after the summer vacation :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

flere og flere gæster dukkede op - med sætningen - jeg har læst så meget.. jeg smiler hver gang - og siger ja det er dejligt folk er glade for at besøge mig.. alt imens jeg får ondt i maven over alle de forventninger det ligger i luften og frygten for nu ikke at kunne leve op til de forventninger der er.

Selv om jeg i situationen er på den anden side af disken, så at sige, kan jeg også godt ryste lidt i knæene over at skulle besøge en af de "berømte" piger i branchen. Selv om jeg kan tillade mig at have forventning om en god oplevelser, ved jeg godt at den ikke kommer af sig selv. Men rart at høre at i piger også kan have denne følelse. På en måde rart at vide at i ikke bare er maskiner, men gerne vil levere et kvalitetsprodukt, og ikke er ligeglade når det af den ene eller anden grund ikke lykkes.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest M54Årh.

Meget tankevækkende, relevant og ærligt indlæg fra Sisse.

Et skriv som viser, at siden her har sin berettigelse, og ikke kun indeholder saftige anmeldelser, men også mere reflekterende indlæg. Du formår både at perspektivere fra egne såvel som fra kunders vinkel og giver dermed særdeles brugbare råd og opfordringer videre. Eksemplarisk empati!

Jeg glæder mig i øvrigt til stadighed over at læse begavede indlæg fra de forskellige livsbekræftende glædespiger på siden her - ja faktisk nærmest tænder jeg efterhånden på det. Så hvem ved, hvis det en dag kom til en aftale med en jer, kunne det være, at tiden blev snakket væk - nej, nok ikke - jeg er faktisk umådelig glad for at kneppe.

Jeg vil huske at tage de gode råd med mig.

Jeg tror, at dit skriv vil få stor betydning

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey søde Sisse.

 

Ja jeg, kan jo kun tilslutte mig de andre. Når de siger tak, for indblikket i dine tanker. Ja det må være svært, at skulle leve op til de høje forventninger, En anmeldelse frembringer. Men synes, du skal give dig selv, en kæmpe skulderklap Sisse. Som jeg, læser dit indlæg. Bryder du dig ikke, om at skuffe nogen. Det er jo i sig selv dejligt. 

 

Og ja der vil være kunder, der tænder jer mere end andre, dufte, kemi, lækkerhed :-P osv. Derfor, kan i piger jo ikke give den samme service til alle. Ja det ville jo også være utopi, at tro. I mine øjne. Men det, jeg synes der gør dig Sisse speciel, er du ikke spiller skuespil. Du siger sku din mening og er, ærlig om det. Det giver respekt fra mig.

 

Og Det vi mænd i det mindste, kan gøre er som, du selv skriver. Læse jeres annoncer, og ikke, kun se på billederne. Det ville udrydde mange misforståelser, til glæde for kunden og jer piger.

 

Ha en god onsdag Sisse. Og de råd du skriver i indlægget vil, jeg da bruge på min videre vej. 

 

KK

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eksklusiv Escort Fyn

Kære Sisse

 

Tak for din ærlighed og ikke mindst, at du tør dele din lidt mere sårbare side indenfor denne branche. Jeg har været escortpige siden 2010, men har ikke, indtil for nylig, været klar over dette her "anmeldelsessystem" som fx findes herinde på EG.

 

Det er da fedt at få bekræftet, at den erotiske energi man ligger i at få en mand til at føle sig rigtig godt tilpas, faktisk er lykkedes så godt, at han ligefrem vil gøre sig den ulejlighed, at skrive en positiv anmeldelse om en. Også så det kommer andre mænd til gode. Jeg kan lide tanken! 

 

Lige et sidespring: havde en kunde i sidste uge der sagde, at han aldrig ville anmelde mig, - han ville ha' mig for sig selv. Først reagerede jeg med at grine og synes, det var lidt en genial holdning at have. Men hans ord slap ikke lige mine tanker... Jeg måtte lige tænke efter igen og kom frem til, at det egentlig ikke er nogen særlig sympatisk holdning at have. Men ham om det.

 

Tilbage til tråden... jeg kan virkelig godt følge dig i, hvordan rusen af anmeldelser også kan give os kvinder "hangover" eller bagslag. Jeg er typen der også vil kæmpe med den dæmon, når og hvis den dukker op. Og så er det bare at jeg vil sige, kære Sisse, tak for dine ord. De vil helt sikkert hjælpe mig, og jeg vil helt sikkert tillade mig at være ovenud begejstret for alle de positive ord de kære mænd skriver om mig. MEN jeg vil beholde min integritet og ikke gå på kompromis for at underligge mig anmeldelsernes forventningspres. Det må helt sikkert være en udfordring der er værd at tage op. Det lyder til, at du overvandt den, - i hvert fald i første runde, for de kommer nok i bølger, tror du ikke? Altså ens overskud til at være i forventningspresset og stadig være sig selv.

 

Tak for din åbenhed!  :)

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Måske dette ikke er helt inden for emnet...

Men nogle gange når jeg læser anmeldelser, så er det i mine øjne tydeligt at der søges noget nærmest uopnåeligt.

En anmeldelse starter med overskriften: halv dårlig oplevelse hos xxx.

Selve anmeldelsen starter med: Sidste måned havde jeg den videste oplevelse hos xxx.

Dette skulle gentages ( i går ), ( enten hos samme pige eller en anden ), men det er tydeligt at gæsten regner med / håber på at oplevelsen lige er 10% vildere.

Man kan altså ikke blive ved med at ligge 10% til sine glædes pige besøg. Da især ikke hvis første besøg var i top, og man nu har besøgt 20 glædes piger !

Og nu mere tilbage til emnet.

Jeg har også besøgt piger efter at have læste anmeldelser, eller er blevet anbefalet af andre.

Men jeg er da gået efter at få "mine egne" oplevelser med pigen.

Ikke en kopi af hvad en anden oplevede / fortolkede i sidste uge.

Men der er vel bare forskel på folk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Og nu mere tilbage til emnet.

Jeg har også besøgt piger efter at have læste anmeldelser, eller er blevet anbefalet af andre.

Men jeg er da gået efter at få "mine egne" oplevelser med pigen.

Ikke en kopi af hvad en anden oplevede / fortolkede i sidste uge.

Men der er vel bare forskel på folk.

 

Det er grundlæggende en god betragtning.

 

Lige så vel som man ikke kan leve en andens liv, kan man heller ikke opleve en andens oplevelse.

Det kan man bl.a. ikke, fordi udgangspunktet altid vil være et subjektivt, oplevende jeg.

 

Man kan have en vis del af oplevelsen til fælles, men identisk bliver den aldrig. Her indgår jo en faktor, der hedder kemi, og den er efter min mening altafgørende.

Den pige, der svinger med en gæst, svinger måske ikke med den anden. Sådan er det bare.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er grundlæggende en god betragtning.

Lige så vel som man ikke kan leve en andens liv, kan man heller ikke opleve en andens oplevelse.

Det kan man bl.a. ikke, fordi udgangspunktet altid vil være et subjektivt, oplevende jeg.

Man kan have en vis del af oplevelsen til fælles, men identisk bliver den aldrig. Her indgår jo en faktor, der hedder kemi, og den er efter min mening altafgørende.

Den pige, der svinger med en gæst, svinger måske ikke med den anden. Sådan er det bare.

Og hvad man kan lide...

Den ene er måske til noget stille og roligt, og den anden, der skal pigen helst kravle rundt på væggen i højeste gear :D

Redigeret af holstebronx

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu er jeg så heldig, at jeg nærmest kun har haft, mere eller mindre gode oplevelser.

Og jeg har besøgt en del piger - ved at en venlig person, har anbefalet en fantastisk pige - eller jeg har læst en anmeldelse så jeg er blevet fristet, til at møde glædes-pigen.

Og indtil nu, har jeg heldigvis en skuffelse til gode, ved det.

Har kun 2 skuffelser, som var en chance jeg tog, som desværre blev en fiasko - men man må tage en chance engang i mellem - man kan jo også blive positivt overrasket.

Men jeg forventer heller ikke, den samme oplevelse som de andre - jeg vil have min egen - og den skal helst være bedre - og på det punkt, er jeg for det meste altid heldig.

Men det kræver også, at jeg er en sød gæst, der behandler pigen godt, og ikke overskrider hendes grænser - behandler hende som om, hun er noget særligt - som hun bestemt er i mine øjne.

Og når man kommer, har man gjort lidt ud af sig selv - og dufter ren og forhåbentlig lidt forførende.

Nu interesserer jeg mig meget for parfumer - for jeg har den opfattelse af, ens duft er meget vigtigt - hvis en kvinde dufter fantastisk, bliver jeg ekstremt tændt.

Når jeg skriver om en pige - er det min oplevelse, set i mine øjne - jeg deler med jer andre.

Der er ingen garanti, i får den nøjagtige samme oplevelse som mig - og godt for det - i skal jo have jeres egen.

Der er jo så mange ting der spiller ind, den pågældende dag - dit humør, pigens humør, hvor godt passer man sammen - det er uden tvivl vigtigt, at man har en god kemi - for at oplevelsen bliver til noget særligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lige et sidespring: havde en kunde i sidste uge der sagde, at han aldrig ville anmelde mig, - han ville ha' mig for sig selv. Først reagerede jeg med at grine og synes, det var lidt en genial holdning at have. Men hans ord slap ikke lige mine tanker... Jeg måtte lige tænke efter igen og kom frem til, at det egentlig ikke er nogen særlig sympatisk holdning at have. Men ham om det.

 

Jeg kan nu godt forstå ham, idet jeg bl.a. har lavet nogle anmeldelser af nogle søde piger, hvor så nogle mænd, som åbenbart ikke bryder sig om kvinder eller ikke helt har forstået at pigerne også er mennesker, har blandet sig i tråden med div. uvedkommende, nedværdigende og miskrediterende udtryk - måske fordi de er blevet afvist eller ikke helt pga. af deres personlighed har opnået den samme service af den pågældende pige.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu interesserer jeg mig meget for parfumer - for jeg har den opfattelse af, ens duft er meget vigtigt - hvis en kvinde dufter fantastisk, bliver jeg ekstremt tændt.

 

 

Jeg troede det kun var mig. Jeg er nærmest en duftoman, og den forkerte duft kan nogle gange tilmed få mig at vende i døren. Men man læser meget sjældent i anmeldelserne at det har nogen betydning.

Nu er det jo også meget personligt, så måske kan man alligevel ikke bruge det til noget.

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg troede det kun var mig. Jeg er nærmest en duftoman, og den forkerte duft kan nogle gange tilmed få mig at vende i døren. Men man læser meget sjældent i anmeldelserne at det har nogen betydning.

Nu er det jo også meget personligt, så måske kan man alligevel ikke bruge det til noget.

 

Nu kan dufte være meget svære at beskrive og det kan også ramme meget hårdt om man skriver om en pige at hun havde dårlig ånde. Tobaksrøg kan af og til være slemt - især når man har prøvet at ligge med næsen nede i en hårpragt, der lugter af ugegammel røg - så kan man godt være tilbøjelig til næste gang at vende om i døren.

 

Stærk parfume kan også være en hæmsko, hvis man skal tænke på ikke at komme alt for parfumeret hjem til konen og evt. må tanke lidt diesel på hjemvejen og evt. duppe lidt på håndledene for at overdøve det værste, men ellers kan jeg nu godt lide sådan til stadighed af og til at kunne gå og lugte pigen flere timer efter  :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...