Hop til indhold
Montezi

ErW Part III - Return of the Crazy Boys

Recommended Posts

Så blev det endelig tid til et gensyn med paradiset i Berlin

http://erlebniswohnung.com/de/

Denne gang blev det til 3 dage, i selskab med min faste - og nu uundværlige - wingman Nille. Denne gang havde vi booket et andet hotel end sædvanligt. Det lå lidt længere væk, men havde til gengæld mere klasse, og da vi havde fået et tilbud med rabat på 63%, endte et dobbeltværelse for 2 overnatninger på et 3-stjernet hotel med at koste mig den fyrstelige sum af 578kr.

Vi tog direkte fra lufthavnen til ErW, og ankom kl 13.15. og efter et bad, opdagede jeg at en gammel kending var i gang i det ene bollerum.

Patrizia - http://www.erlebniswohnung.com/de/patrizia.html - sad i sengen og suttede en fyr, og jeg kravlede op til hende, og fik et stort kram da hun genkendte mig. Det blev til den sædvanlige omgang... et rigtig dejligt BJ og derefter lækker sex.  Hun blev også aftenens sidste runde, da hun samlede 7-8 mænd om sig og ville have vores sperm. Jeg knaldede hendes først, og sprøjtede til sidst i hendes mund og ansigt. Et par stykker sprøjtede ud over hende men de fleste kom i munden på hende, og hun slugte det hele. Hun  skulle en tur hjem til Polen så hun var ikke i aktion mere denne gang, men jeg fik snakket en del med hende om dagen efter, inden hun tog hjem... som altid sød, smilende og leverer altid en fremragende service.

Nellie - ingen profil -  var næste pige, og der er ikke så meget at sige, udover et udemærket BJ og en okay gang sex. Men jeg havde ikke den store kemi med hende, selvom hun var sød nok. Jeg åbnede onsdagen med en ny tur med hende, men med samme resultat, så jeg mistede ret hurtigt interessen.

Mandy - http://erlebniswohnung.com/de/mandy.html - min lille prinsesse. Ligeså dejlig og smilende som jeg huskede hende, og som altid fantastisk sex. Dén pige er simpelthen bare noget specielt, og i kraft af hun taler rigtig godt engelsk, har jeg fået en rigtig god “connection” med hende. Hun var tydeligvis glad for at se de gale danskere, og vi havde en masse sjov med hende. Jeg havde sex med hende ialt 5 gange på de 3 dage + 3 gange hvor jeg “nøjedes” med et BJ, og hver gang var himmelsk. Højdepunktet var dog på førstedagen, hvor hun red en anden mand, mens jeg legede med hendes bryster og kærtegnede hendes fine lille krop. Pludselig læner hun sig ind over mig, og begynder at tungekysse mig dybt og krævende, mens hun roterer med undervognen ovenpå fyren. Det var helt formidabbelt, og eneste gang jeg har oplevet hende kysse en gæst, men hun blev grebet af stemningen, og hun er afgjort også lidt glad for mig. Bagefter havde vi fantastisk sex, hvor vi var alene i små 15 min. - Hun er altså noget helt særligt... men det skulle vise sig at hun blev slået med længder af en ny pige.

Lily - ingen profil - amatørpigen fra sidst dukkede pludselig op mod alle odds. Det viste sig at hun i mellemtiden var blevet ansat af Mustafa, og kom i klubben ca. 1 gang om ugen. Det blev til 2 fantastiske runder med hende, begge gange først et superlækkert BJ og derefter dejlig sex... og jeg endte med at komme i hende begge gange. Ligeså dejlig som sidst, og stadig virkelig god kemi - både seksuelt og på det personlige plan.

Tsunami - http://erlebniswohnung.com/de/tsunami.html - var tilbage, og det var et rigtig dejligt gensyn. Hun havde fået lange afro-fletninger og tabt sig en del - hun havde stadig sin lækre ghetto-bootie, men maven var strammet op, og taljen noget slankere... Det klædte hende virkeligt. Noget andet der havde forandret sig var hendes BJ, som før var okay, men ikke fantastisk... men det skal jeg da godt nok love for det er nu - hold da fest hun er blevet godt til at sutte - det var totalt mind-blowing, og hun overgår faktisk Dani nu. Sexen var skøn som altid, og jeg fik 3 BJ´s af hende og knaldede hende 2 gange, hvor jeg kom i hende den sidste gang.

Scarlet - http://erlebniswohnung.com/de/scarlet.html - min nye favorit og en regulær drømmepige på alle tænkelige punkter. Hun er en lille meget smuk Latina, med fantastiske øjne og smil samt en dejlig krop med en rigtig lækker Samba-numse, som dog ikke var for stor... helt perfekt faktisk. Det startede tirsdag, hvor hun ankom sammen med sin kæreste. Han knaldede hende og ingen andre virkede til at blande sig, så efter at have fået øjenkontakt og et smil fra hende fik hun min pik i munden, og gav et vildt dejligt BJ. Da hendes fyr var færdig, vendte hun sig og jeg knaldede hende i doggy til jeg sprøjtede oppe i hende. Det var SÅ lækkert at kneppe hende, og hun var allerede dér højt oppe på min favorit-liste - men dette var kun en lille forsmag på hvad denne skønne skabning havde at byde på.

Om onsdagen var hun der igen, og i første runde fik jeg et dejligt BJ og en rigtig lækker gang sex i missionær uden at komme. Efter et bad og en lille pause, gik jeg ind i bollerummet, hvor Nille var igang med hende i doggy. Han signalerede at han knaldede hende i røven, og så kan det nok være et jeg var klar igen. Først kom en tysker til og knaldede hende i fissen, og derefter overtog jeg hende. Efter en lille tur i fissen, spurgte jeg om hun var klar til en gang anal til, og efter lidt kommunikations-problemer forstod vi hinanden, og jeg trængte op i hendes stramme mås. Det blev til en 7-8 minutters anal-sex i varierende tempo, og jeg endte med at give den gas til jeg kom i hendes stramme røv, mens hun stønnede højlydt. Holy Crap, det var dejligt - fantastisk pige, og meget medlevende.

Senere på dagen kom jeg ind i stuen og tog en øl, mens hun sad og spiste. Jeg prøvede med lidt smalltalk på mit ubehjælpelige tysk, og hun spurgte om jeg talte engelsk istedet - Hurra! Det viste sig at hun var amerikaner som havde boet i Tyskland i 7 år og i den næste lille time gik snakken om alt mellem himmel og jord... politik, samfundsforhold, sex, sport og ikke mindst musik, da hun er en Metal-Chick og tilmed forsanger i et DødsMetal-Band. Nille kom ind midt i samtalen og vi sad og snakkede og pjattede med hende til hun skulle videre til øveren med sit band. Hun var sød, smuk, sjov, fantastisk i sengen, intelligent og oplyst. What a girl!! Desværre skulle hun ikke arbejde torsdag men skidt pyt... vi havde allerede fået så meget af den skønne pige, og jeg var ærlig talt helt solgt.

Efter et par runder om torsdagen og et bad, trængte jeg til en slapper og en kold øl. Da jeg kommer ind i stuen sidder Scarlet gudhjælpemig og spiser, og jeg var ikke sen til at sætte mig over og få en snak med hende. Hun havde glemt sine nøgler og havde tømmermænd og skulle egentlig slet ikke arbejde. Men da der kun var 2 piger i forvejen fik Mustafa overtalt hende til at tage en runde - til min store glæde, dog uden den fjerneste anelse om hvad dette skulle udvikle sig til. Nille kom ind og deltog i samtalen og efter yderligere en lille halv times hyggesnak med Latina-Prinsessen smuttede hun i bad.

Da Scarlet gik igang, fik jeg et dejligt BJ hvor hun begyndte at gagge min pik, inden jeg fik lov til at kneppe den skønne bagfra og Nille fik også en tur. Jeg tog en slapper, inden jeg gik tilbage til bollerummet, for at se om hun var varmet så meget op at vi kunne prøve det næste skridt. Jeg satte mig op ved hendes hovede mens hun blev kneppet, slikket og fingerkneppet på skift af flere fyre, mens jeg kælede for hendes bryster og lagde på et tidspunkt min hånd forsigtigt om hendes hals. Efter lidt blinkede hun til mig, og jeg strammede grebet, hvilket fik hende helt op at køre.

Det var tid til at slå til, og jeg hviskede til hende;

- “Would you like to try a sandwich... a danish sandwich”
- “Maybe”
- “Okay, just let me know - no pressure”

Efter 2-3 minutters yderligere knepperi stadig med min hånd om halsen kiggede hun op på mig og hviskede;
- “I actually think I would like it”
- “Really, How would you like it”??
- “But, be gentle - it´s my first time”
- “Really??? Don´t worry, we´ve tried this before”

Hun fik dirigeret mig ned at ligge, og satte sig på min pik, og Nille satte sig bagved og trængte forsigtig op i hende... hendes ansigts-udtryk da hun blev fyldt ud var helt fantastisk, og vi kneppede hende med Nille som den fysisk styrende og jeg som den mentalt styrende, der hele tiden koncentrerede mig om Scarlet´s reaktioner og signaler. Hun begyndte at blive helt vild og da jeg mente hun var klar lagde jeg begge hænder om hendes hals igen. Hun kiggede på mig med lynende øjne og hvæssede;

- “Choke me”

Jeg strammede grebet på siderne af hendes hals og “lukkede” for blodtilførslen. Da hun var helt væk satte Nille kog på kedlerne i hendes røv, og i det samme slap jeg grebet, og pigen eksploderede fuldstændigt i en hæmningsløs orgasme og faldt bagefter sammen over mig mens hun i 4-5 minutter lå og krampede og sitrede, mens vi arbejdede videre i hende. Vi trak os ud af hende, og hun var helt omtumlet, og desorienteret, og jeg fik fat på hende og holdt om hende mens jeg fik talt hende ned og langsomt tilbage til virkeligheden.

Det var en helt fantastisk oplevelse og måske den bedste seksuelle enkeltoplevelse jeg har haft - og pigen nærmest svævede og smilede lykkeligt. Da hun kom til sig selv takkede hun for oplevelsen, og hun gik ind for at få en lang massage. I de 20-25 minutter vores seance varede skete der en masse andre småting,  og der var kun 2 andre mænd da vi gik igang - da vi sluttede stod der 12-15 personer i rummet og overværede showet, bl.a. et par af de andre piger, som skulle se hvad der foregik.

Det blev en lang og (for mig, usædvanligt) detaljeret smøre, men mindre kunne simpelthen ikke gøre det med den himmelske oplevelse. Hun har gjort et helt utroligt indtryk på mig og jeg ser hende som værende i en helt anden klasse end nogen anden pige jeg har mødt før - personlighed, udseende og seksualitet gik op i en højere enhed - både pro´s og civile piger.... Sex´en var formidabbel og hendes BJ på højde med Tsunami´s - måske endda en lille smule bedre - Hun var PERFEKT!

Lilu - http://erlebniswohnung.com/de/lilu.html - er en meget smuk polsk pige, med en nærmest “fornem” udstråling, og alligevel meget smilende og udadvendt. Jeg havde sex med hende 2 gange og fik også Bj 2 gange. Rigtig dejlig sex og en meget livlig og nærværende pige, med et fantastisk humør. Hun var der også om torsdagen, men der nåede jeg hende desværre ikke.

Linahttp://erlebniswohnung.com/de/lina-croft.html - er en lille petit skønhed med et fantastisk humør og en fræk porno-udstråling. Hun har noget ubestemmeligt eksotisk over sig, måske noget mellemøstligt, og elsker at gå rundt og tease og pjatte. Hun taler godt engelsk og Nille fik en rigtig god forbindelse til hende. Jeg havde sex med hende 2 gange inkl. BJ, og det var helt okay, men ikke blandt mine allerbedste oplevelser, selvom jeg faktisk kom i hende den ene gang. Hun er dog meget smuk og har en nærmest perfekt krop, hvis man er til små slanke piger.

Daniela - http://erlebniswohnung.com/de/daniela.html - var en af mine favoritter fra sidst, men denne gang fik jeg kun knaldet hende 1 gang, primært pga timingen, men vi ramte heller ikke helt samme niveau som sidste gang. Men hun er sgu dejlig nok.

Kim - ingen profil - er smuk mørkhåret pige, med en rigtig lækker krop. Hun kan godt virke lidt reserveret, og den første gang jeg knaldede hende var hun lidt passiv og jeg lå i en dårlig stilling, så det var ikke den vildeste oplevelse. Anden gang jeg var sammen med hende, startede hun og Lina med et Lesbo-show, omringet af mænd. Først smurte de hinanden ind i glidegel og tungekyssede dybt og meget intensivt, hvorefter Kim kravlede ned og slikkede fisse på Lina. Et par andre legede med hende og derefter knaldede jeg Kim i doggystyle og det var til gengæld vanvittigt lækkert, og hun var tydeligvis også meget tændt. Dejligt at få revanche for den første lidt tamme oplevelse.

Yvonne - http://erlebniswohnung.com/de/yvonne.html - er også en gammel kending som jeg kender fra mine 2 første ture. Fantastisk krop, men hun er meget reserveret uden for sengen og kan også være det under sex - men hun kan tændes. Første tur var tirsdag med BJ + sex i doggy, og selvom BJ´et var rigtig dejligt - hun sutter fantastisk - var sex´en ikke rigtig noget at skrive hjem om, ikke meget respons fra hende. Om torsdagen sluttede jeg af med hende, og her lykkedes det at få en connection og rigtigt få hende med i legen. Først et dejligt BJ, og derefter sex i missionær-stillingen, hvor hun legede med min piercing i brystvorten og kyssede og kærtegnede hele min overkrop, og jeg endte med at få turens sidste udløsning med pikken i hendes dejlige fisse. Jeg har nu luret hende, og vil holde mig til at knalde hende i missionær, for dér har jeg hver gang fået hende til at give slip, mens doggy altid bliver lidt distanceret maskin-sex, selvom det er en fantastisk udsigt til hendes lækre røv og slanke talje.

Dani - ingen profil - endnu en gammel kending fra mine andre ture, og jeg havde sex med hende 3 gange om onsdagen. To af gangene havde jeg hende for mig selv i længere tid og vi fik det sædvanlige intime og langvarige sex, men masser af øjenkontakt og dybe kys. Dani leverer varen hver gang og giver stadig et af de bedste BJ´s.

Viktoria - http://erlebniswohnung.com/de/viktoria.html - er en vampet pige med slanke men alligevel kvindelige kurver. Hun har et porno-agtig look, og er måske lige proffessionel nok til min smag. Jeg knaldede hende kun 1 gang og det var fint nok, men jeg tog ikke flere omgange med hende - der var andre piger jeg hellere ville knalde.

Juleehttp://erlebniswohnung.com/de/jule.html - er en lille gude smuk blondine, med en rigtig lækker krop som dog er lidt “fyldig” omkring hofterne - men meget fast i det, hvilket blot betyder at hun har nogle perfekte bolle-håndtag (ikke deller) at holde i når man knepper hende i doggy. Jeg var sammen med hende 2 gange om torsdagen, den ene gang i doggy og den anden gang i missionær, og det var rigtig lækkert begge gange, og så giver hun et rigtig godt BJ. Julee har nok det smukkeste ansigt af alle de piger jeg har mødt i klubben og er rigtig sød og smilende... fantastisk lille sag.

Cora - ingen profil - kendte jeg fra min første tur, og hun har altså de mest vilde babser - et par store naturlige E-skåle, som bare strutter helt naturlov-stridigt. Hun er lidt buttet, men rigtig lækker med et kønt ansigt. Hun var dog noget mere reserveret denne gang, og sex´en var desværre i den nedre ende af skalaen, og jeg nøjedes derfor med at knalde hende 1 gang. Hun gav dog et ret godt BJ - sidst suttede hun slet ikke.

En lille afstikker var på vej hjem til hotellet onsdag aften. Vi boede lige midt i streetwalker-territory - helt tilfældigt, og vi opdagede det først da vi skulle på hotellet tirsdag aften, selvom der nok ikke er nogen der vil tro på det - og jeg besluttede mig for at sondere terrænet... mest af nysgerrighed. Nille var taget på Artemis, og jeg gik ned af Kurfürstenstrasse, og afviste nok 20-25 tilbud fra gadepiger. Der var ikke rigtig nogen der tiltalte mig, eller også stod de sammen med nogle skumle typer. Lige inden jeg kom til hotellet blev jeg dog antastet af en smuk lille sorthåret sag, med en fantastisk lille krop pakket ind i det helt rigtige luder-look; tårnhøje hæle, netstrømper og en røvkort nederdel.

Samantha var 28, sagde hun var spanier ( fandt dog ud af at hun var rumæner), talte fremragende engelsk og virkede rigtig sød, så hun fik mig overtalt til 1 time til 100€ + 20€ for et værelse. Det var på et lille skummelt værtshus, der udlejede værelser til pigerne på time-basis, og vi endte med at vente på et værelse i en halv times tid, mens vi fik en tår at drikke, og fik smalltalket og flirtet lidt - rigtig god optakt. Jeg havde med vilje ikke forhandlet detaljerne på plads da jeg ville se hvordan hun ville tackle det, og hvad hun ville levere.

På værelset var hun også rigtig dejlig, men ville dog have ekstra betaling for alt andet end fransk m. gummi og samleje, hvilket jeg nu også havde regnet med. Hun havde en vildt lækker krop - et par kilo ekstra, som dog sad fantastisk og hun var meget “fast” i kødet. Hun havde et par meget smukke C-skåle, en perfekt lille kuglerund røv og meget blød og lækker hud....shit, hun var dejlig - læg dertil en yndig lille og vanvittig stram fisse.

Først et lækkert BJ, og derefter dejlig sex - hold da kæft en lækker lille fisse at knalde - først en lang tur i missionær, derefter langsomt og intimt i ske, før jeg igen tog hende i missionær til jeg kom i hende. De sidste 10 min lå vi bare tæt sammen i ske mens vi kælede og snakkede - rigtig lækkert... mens hun prøvede at sælge mig ideen om at tilbringe natten sammen, men jeg havde ikke pengene og ville egentlig heller ikke betale for at have en pige sovende, så jeg undlod helt at forhandle.

Det var en god oplevelse, selvom det ikke just var GFE, og jeg er glad for at jeg tog chancen med hende. Men det er nok ikke noget der bliver en vane - for det første er jeg nok ikke så heldig hver gang, og for det andet kan jeg få mere for mine penge ved at bruge en ekstra dag i ErW, som koster ca. det samme som dén oplevelse kostede.

Denne tur overgik alt hvad jeg tidligere har oplevet i ErW, og hver dag blev bare bedre end den foregående... det var fuldstændigt surrealistisk, og vi fik så mange fantastiske oplevelser med nogle søde, smukke, sjove og sexede piger. Nille og jeg fungerer bedre og bedre sammen og vi har en rigtig god dynamik med pigerne, og det giver altså en masse goodwill og nogle oplevelser som de andre mænd ikke får. Men vi bruger også meget tid og energi på at snakke, flirte og pjatte med pigerne, og det giver bonus.

Jeg havde egentlig besluttet at vente til efteråret med en ny tur, og istedet tage på en “opdagelses-rejse” til Nordvestlige Tjekkiet - men efter denne tur MÅ jeg bare tilbage snart, så det bliver nok et smut til Berlin i slutningen af april - min lille Latina-Prinsesse spøger gevaldigt i baghovedet, og hende MÅ jeg bare have igen... og igen .... og igen, og ikke kun pga den fantastiske sex, men ligeså meget for hendes selskab og dejlige personlighed.

Fly:                               600,-
Hotel:                           600,-
ErW:                            2300,-
Streetwalker:              1000,-
Div. (incl. shopping)     500,-
                ------------------
Ialt                              5000,-

Til sidst en stor tak til min Wingman og Mentor Nille, som har en stor andel i at turen blev så fantastisk. Som sædvanligt har jeg vandret rundt i en døs af sex siden jeg forlod Paradis, og går rundt med et fjoget smil på og tænker på sex hele tiden. LIFE IS PEACHY!!!
 

Redigeret af Montezi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lækker beretning Monte :) MEN hvordan hulen holder du styr på alle de piger + antal gange??? Render du rundt med en lille notesbog i et halsbånd???

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Monte. Hvilken fantastisk beretning. Sikke meget informativ og skøn læsning.

Ja det må så være mit næste besøg, hehe. Ja de omkostninger er jo bestemt heller ikke, høje når man tænker på hvad du har fået.

 

Skønne og flotte piger må man sige.

Takker for skøn beretning Monte.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig god og spændene beretning. Utroligt alt det dejlige fisse du har fået, og set i sammenhæng med at det kun kostede kr. 5.000 så har du virkelig fået value for money.

Redigeret af Aros

Del dette indlæg


Link til indlæg

Prinz

 

Takker - hahaha ja, jeg har faktisk en lille notesbog i garderoben, hvor jeg med mellemrum noterer pigerne ned, og tilføjer BJ, sex, anal, sandwich, udløsning udfor pigen - ellers er det helt umuligt at holde styr på - selve oplevelserne bliver taget fra hukommelsen... pigerne gør jo et stort indtryk ;)

 

Kanon

 

Tak, ja det er sgu et fantastisk sted. Jeg vil anbefale man starter med en 1-dags tur, hvis man ikke har prøvet GB før, og ikke ved om det er noget for en selv. Det kan gøres for under 1500,-. derned med enten morgenflyet eller middagsflyet og hjem med aftenflyet - det giver 6-8 timer i ErW, en god måde at teste om det er noget for dig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Aros

 

Takker - ja, det er helt vildt så meget man får for så lidt... og uden streetwalkeren havde det kunnet gøres for under 4K :o

Del dette indlæg


Link til indlæg

Montezi, det var en lang smøre (positiv ment :)), i den sædvanlige fantasifulde surrealistiske stil (hvordan kan man knalde så mange piger så mange gang? hehe), beretningen ville være det rene opspind, hvis jeg ikke bekræfter at alt ER sandt :grin:

 

Oplevelserne bliver bedre og bedre for hver gang vi besøger stedet, del fordi pigerne kender os bedre og fordi vi deltager over flere dage samt at vi kan underholde pigerne også uden for sengen.

 

Det første jeg gjorte var at forudbetale for alle dagene, det var helt usædvanlig at der er nogen som forudbetaler for flere dage, det var ret morsomt og det rygtes hurtigt blandt personalet og pigerne. :P

 

Montezi og jeg spiller godt sammen og supplerer hinanden godt, som den Dynamiske duo :grin:  Vi har hver vores temperament og stil men tilsammen fungerer det rigtig godt, derfor fik vi oplevelser udover det sædvanlige.

 

Alt kan ske, det var en fantastisk "Danish sandwich" som vi kan leve højt på i lang tid til vi ses igen med den smukke... det var hendes debut sandwich, det var et kæmpe tillidserklæring fra hende, jeg havde dagen før som en af de få, fået lov til at tage hende i 2'eren :grin: så det var helt naturligt at jeg skulle være styremand i en sandwich, det er altså ikke helt nem skulle jeg hilse og sige, men helt uerfaren er man vel ikke :grin:

Husk på der var tilskuer på og de strømmede for at se hvem der stønnede så højt :D  (det vidste sig at være Montezi som stønnede hehe (ej det var GAS)

 

Jeg når nok ikke at aflægge en fyldest rapport som Montezi inden næste tur... så I må nøjes med at læse denne, derimod stræber jeg mod en beretning om Artemis http://www.fkk-artemis.de/ som var i fuld hopla den dag jeg var der med stripshow, ca. 100 piger masser af sex og flirt...

 

Jeg kan anbefale alle at prøve ERW, også selvom I rejser alene, er der mange gode oplevelser at hente, kom med åben sind, være afslappet og "go with flow"

 

Som afslutning på en fantastisk tur nød vi en glædesøl i Berlins lufthavn inden afgang til DK, og sørme om vi ikke mødte den søde smukke servitrice/barpige igen fra forrige tur, lidt flirt blev det til fra min side, en dejlig lille krølle på vores frække eventyr, 

 

"at rejse er at leve" H.C. Andersen ville nok vende sig i gaven, hvis han vidste hvad vi havde oplevet.... :D:lol::D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig god og spændene beretning. Utroligt alt det dejlige fisse du har fået, og set i sammenhæng med at det kun kostede kr. 5.000 så har du virkelig fået value for money.

 

mere end dette, vi fik oplevelser som ikke kan købes for penge :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er mageløs læsning Montezi

Få kan som du få alle facetter frem i hver oplevelse sammen med hver enket pige, du sexer med.

Jeg tror at det er få gæster der huskes så godt af pigerne for det bedste, som du og Nille.

I er det perfekte makkerpar til gangbang :)

Du må altså tage med Nille på Artemis bare en enkelt gang - hvis du kan lægge lidt bånd på dig selv kan du gøre det for 200 euro - hvis altså du dropper gadepigerne.

Det er lige før jeg tror du er forelsket :wub:

Du må tage blomster med næste gang:

Blumen Jette
Karl-Marx-Straße 178
U-Bahnhof Karl-Marx-Straße (Linie U7)
12043 Berlin (Neukölln)
http://www.blumenjette.org/

Blomster Jette tager også mod bestillinger pr email, så kan hun vel levere buketten/buketterne for dig ;)

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er lige før jeg tror du er forelsket :wub:

Du må tage blomster med næste gang:

Blumen Jette

Karl-Marx-Straße 178

U-Bahnhof Karl-Marx-Straße (Linie U7)

12043 Berlin (Neukölln)

http://www.blumenjette.org/

Blomster Jette tager også mod bestillinger pr email, så kan hun vel levere buketten/buketterne for dig ;)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Nu kender jeg også pigen, og jeg tror faktisk hun ville hellere have en "Danish sandwich" end blomster :D

Så det får hun næste gang :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er mageløs læsning Montezi

Få kan som du få alle facetter frem i hver oplevelse sammen med hver enket pige, du sexer med.

Jeg tror at det er få gæster der huskes så godt af pigerne for det bedste, som du og Nille.

I er det perfekte makkerpar til gangbang :)

Du må altså tage med Nille på Artemis bare en enkelt gang - hvis du kan lægge lidt bånd på dig selv kan du gøre det for 200 euro - hvis altså du dropper gadepigerne.

Det er lige før jeg tror du er forelsket :wub:

Du må tage blomster med næste gang:

Blumen Jette

Karl-Marx-Straße 178

U-Bahnhof Karl-Marx-Straße (Linie U7)

12043 Berlin (Neukölln)

http://www.blumenjette.org/

Blomster Jette tager også mod bestillinger pr email, så kan hun vel levere buketten/buketterne for dig ;)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Takker Rejse

 

Ja, vi er et ganske habilt Tag-team, men vi hygger os jo også rigtig meget, og tager tingene som de kommer. Det giver en afslappet stemning, og fjerner presset... også fra pigerne.

 

Det er sgu ikke lige før jeg er forelsket - jeg er head-over-heels i det fortryllende væsen, men heldigvis er det langsomt ved at gå over igen...som det heldigvis altid gør, og så er jeg jo realist. Jeg ville aldrig sende en pige blomster på den måde, det ville være at overskride en grænse i min verden - derudover har hun jo en kæreste og er halvt så gammel som mig. Selvom jeg er stensikker på at sympatien var gensidig, så kender jeg spillets regler, og pigerne er kun til låns, og det er fint med mig. Men FUCK hvor var hun dejlig <3

 

Nille har ret... hun kan få en Danish Sandwich, hvis hun spørger pænt :D

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Spændende.....!

To spørgsmål:

-Er det rigtigt forstået at man betaler for hvor lang tid man er på ErW? Altså indgangstiden noteres og man betaler når man går? Jeg regner med at der er en slags depositum, men man skal altså ikke hive penge frem mens man er i lejligheden.....?

 

- Jeg opgav at holde styr på "detaljer" såsom udløsninger..... ;-) Men vil høre om du hapser et par Viagra eller lignende undervejs? No offence!

Del dette indlæg


Link til indlæg

-Er det rigtigt forstået at man betaler for hvor lang tid man er på ErW? Altså indgangstiden noteres og man betaler når man går? Jeg regner med at der er en slags depositum, men man skal altså ikke hive penge frem mens man er i lejligheden.....?

 

Du betaler forud for den tid du regner med at være der fx. 2 timer, hvis du vil forlænge kan du betale yderligere. Jeg tror ved korttidsbesøg noterer de ankomsttidspunktet, vi tager altid en "heldag", så der bliver ikke noteret noget.

 

Dine værdigenstande bliver låst inde på kontoret mens du er der.

Del dette indlæg


Link til indlæg

- Jeg opgav at holde styr på "detaljer" såsom udløsninger..... :wink: Men vil høre om du hapser et par Viagra eller lignende undervejs? No offence!

 

De 2 første gange jeg var dernede var au natural - men denne gang tog jeg en Cialis hver dag. Jeg kan godt klare den uden potenspiller, men pillerne hjælper til at udrydde "tilfældighederne", da jeg så kan få rejsning på kommando HVER gang. Det kan knibe uden pillerne - særligt på anden og tredje dagen.

Redigeret af Montezi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Monz det er heller ikke normalt at man knalder 3 dage nonstop i træk :P er du vimmer mand ??? :D

 

Ville man ikke være lidt udenfor fællesskabet her på forummet, hvis man var normal...? Man skulle i hvert fald nok ikke indrømme det :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Off off, topic: Der er faktisk noget som hedder Narutel, hehe

 

Links?

 

Smed tilfældigvis en gammel dåse ud i dag, hvori der havde været Nuttelone   :roll:  som jeg spiste en del for mange år siden - en slags kunstig kød lavet af bl.a. peanuts - skulle vist også give øget potens   :wink:

 

https://www.google.dk/search?q=nuttolene&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZRorU_b1BYHY4wS8lIFo&ved=0CDMQsAQ&biw=1366&bih=635

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har aldrig smidt en gammel dåse ud, hun/de er altid gået af sig selv:-)

Venligst landsbytossen - uden smartphone

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...