Hop til indhold

Recommended Posts

Har nu oprettet mig her på siden efter, i længere tid, at have nydt godt af jeres gode, fine, sjove og finurlige anmeldelser:)

Vil gerne fortælle om en oplevelse Thaiverdenen jeg lige har haft og stiller osse lige  et par spørgsmål

 Lad mig starte med at sige at jeg ikke skriver for at udlevere nogen, så ingen links. i alt fald ikke i første omgang:)

Var stresset og øm i skroget, og mente at ha fortjent en Thaitur. Mest for massage, men var da bestemt åben for tilbud hvis hun ikke kunne holde fingrene væk;) Allerede tirsdag bestiller jeg tid hos en velrenomeret dame i City. Bestiller tid til torsdag kl. 17, men hun er klar kl. 16. fortæller om job osv. så det bliver snert. får lirket os frem til  en aftale kl. 16:20.

Men så allerede onsdag omkring .kl. 15 kommer en SMS, "har tid nu" skriver hun. Hmm, hvorfor ikke, ringer til hende og forklarer at det tager til at komme til byen på den tid af dagen( fra Midtsjælland, Roskildeegnen) mener at det kan gøres på en times tid, så indvilliger på kl 16. Hvad sådan en bonderøv som jeg ikke er opmærksom på er myldretid i Storkøbenhavn.

Kort sagt, lang tur. Undervejs skriver hun flere gange hvor jeg bliver af, første gang omkring 15:40, svare efter bedste evne om min position med fare for liv og lemmer.. Og kørekort:smile:

Til sidst ringer hun da jeg næsten er der og siger at nu har hun ikke tid til mig:huh: Får alligevel aftalt en halv time istedet for en hel. Hvis trafikken er spændende i kbh. så er parkeringsituationen vanvittig, så inden jeg får fundet en P-plads er den sidste tid formodentlig også væk. Så enden bliver at jeg må helt aflyse. det blev ikke vel modtaget, så hun smækkede røret på,  og da jeg skrev at torsdag osse måtte aflyses, pga. køretiden var det ikke en glad glædespige der skrev tilbage:wacko:  Halvandens times kørsel, og  med uforrettet sag, stak jeg  slukøret snuden hjem af igen:(

Men nu er jeg ikke typen der opgiver så nemt:), så på hjemturen ringer jeg til en anden klinik som jeg har frekventeret før med stor tilfredshed. Indehaveren som selv har taget sig af mig før er klar på en time, og det lykkedes at komme frem til tiden:rolleyes: Hun tager imod mig og gelejder mig på briksen efter endt betaling. siger så "et øjeblik" og går ud med pengene som hun plejer. Men da døren igen går op står der en for mig fremmed dame:huh: jeg spørger efter X, men få at vide at hun er optaget:shock:  OK, massagen må prøves af, men undervejs kommer jeg mere og mere i tvivl.  HALIHALIHALØJ, en mand i dametøj:-o:-o 

Det viste sig dog at der ikke var vedhæng.. Mens jeg skriver dette er jeg stadig i tvivl om jeg har fået en tur af en ombygger, men er ret sikker. kunne ha konfronteret hende, men orkede ikke flere konflikter. Massagen var OK, og det blev vist osse til et lille blæs:wub:. Tvivlen måtte komme  hende til gode:D, og vi lever jo kun en gang

Nu kører det rundt i hovedet på mig. Har læst herinde at Thaierne taler sammen om dårlige kunder, tror I at mit rygte kom mig i forkøbet:D:D

Vil gerne kunne vise mig igen på mit stamsted:), og selvfølgelig osse andre steder

Til sidst et par spørgsmål om moralen her.
Kunne jeg have handlet anderledes i forhold til min første aftale?

Skulle jeg ha konfronteret mutter om min mistanke, og burde hun ikke selv ha nævnt dette? (efterhånden bliver jeg mere og mere sikker i min sag):lol:

Hvad siger de garvede drenge?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Synes bestemt du skulle have spurgt ind til det.

Personligt ville jeg flippe totalt ud, hvis jeg blev behandlet af en ombygget.

De bør da helt sikkert fortælle det så folk kan tage et valg selv. 

Et link ville ikke være dårligt så jeg kan styre langt uden om stedet. Hvis du ikke vil poste det så send endelig en PB tak :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
lckc skrev, for 4 minutter siden:

Synes bestemt du skulle have spurgt ind til det.

Personligt ville jeg flippe totalt ud, hvis jeg blev behandlet af en ombygget.

De bør da helt sikkert fortælle det så folk kan tage et valg selv. 

Et link ville ikke være dårligt så jeg kan styre langt uden om stedet. Hvis du ikke vil poste det så send endelig en PB tak :)

Enig ville også flippe ud. 
kan man simpelthen ikke tillade sig. 
de forventer vi respekter dem og deres valg. 
det gælder også den anden vej rundt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ville have aflyst allerede efter de første SMSer begyndte at tikke ind.

Allerede der, har hun startet en form for stress imellem jer, fordi du skulle afsted før tid, og endda 1 dag før efterfølgende, du skulle igennem KBHs evige trafikale kaos på det tidspunkt, og sidst men ikke mindst så skulle du os finde en parkeringsplads.

Jeg har endnu ikke oplevet dette hvor der bliver skrevet på denne måde, men jeg ville som udgangspunkt holde fast i min oprindelige aftale, holder fast i et tidspunkt der giver mening jvf. trafikken eller helt aflyse.

Til det sidste, så er jeg enig med de andre. Det er ikke iorden, men nu siger du os selv at du ikke er helt sikker. 

Redigeret af Den Anonyme

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er noget rod, at begynde på -at prøve at nå en aftale, også lave den om undervejs -og korspodere i mens du kører på sms... Selv om du er meget liderlig -er det sgu for dumt -og også at lave en aftale på en ½ time... Det er thaier nok du kan få massage af -har den ene ikke tid -så tag den næste... Det er et trik de bruger -at prøve at fremskynde tiden -hun er sikkert blevet brændt af, eller mente hun lige kunne presse en kunde mere ind (større indtjening) når du først giver efter for sådanne en madame stopper hun ikke;-) Kunne helle aldrig finde på at book flere dage forud -sandsynligheden for de "glemmer dig" er stor -også står du der, og de har taget en anden kunde.

Thaier vil tit aldrig indrømme om de er "ombygget"  -vi har nogle stykker på fyn, og jeg har også prøvet nogen i thailand -jeg har kun gået hele vejen med en, og de andre har jeg kun fået massage af... Og der har ikke været noget at klage over. En gang i Flensburg besøgte jeg en meget smuk thaipige -med store bryster og bestilte fp -da jeg lå der på maven -satte hun sig overskrevs på mig og starte massagen med fødder og opefter -pludselig kunne jeg mærke noget slasket i mellem mine balder -og jeg sprang op og kunne se hun havde en pik -jeg var meget forskrækket fordi det kom sådan bag på mig -jeg sagde det kunne jeg ikke gennemføre -Også tilbød hun mig hendes veninde der lige var kommet hjem -hun var i øvrigt endnu mere smuk -og var kvinde -og super selskab;-)

Hende jeg gik hele vejen med sagde ikke noget om det -og jeg havde det på fornemmelsen ligesom dig -fik fp og kunne ikke mærke/se noget hun havde en behåret fisse -som var blød og modtog mig uden problemer... Jeg overlevede og kan sætte flueben ved, at jeg har prøvet(kneppet) en ombygget;-)

Held og lykke med at bruge din sunde fornuft -og ikke sætte liv og lemmer over styr for så lidt... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

For god orden skylder jeg lige at sige at tråden er oprettet specifikt til denne tråd.

 

Tak for jeres indput, ikke noget overraskende der. Jeg har efterfølgende været i kontakt med hende fra City, og vi er kommet overens, vidste der var en overreaktion. Har ikke talt med den anden, ved ikke om det kommer dertil.

Burde nok men....

Møffe skrev, for 22 timer siden:

Held og lykke med at bruge din sunde fornuft -og ikke sætte liv og lemmer over styr for så lidt

Møffe, ja der er mange ting der springer i øjnene.

Det værste er at jeg har mistet lysten til de små mørke lækkerier, i alt fald for nu.

I den forbindelse kan jeg nævne at der lige nu er en ugentlig ledig tid hos Natty

https://escortguide.dk/P/natty-thai-in-herlve-big-ass-natural-breasts--68771.html

Hun er så sød og lækker og jeg håber jeg kommer hos hende igen hvis lysten vender tilbage, hun siger hun er her 2 måneder endnu.

I mellemtiden hygger jeg med de andre søde væsner derude.

Igen Tak for jeres indspark 

Del dette indlæg


Link til indlæg

En garved dreng har følgende at sige:

Det første der forstår jeg overhoved ikke. I aftaler tid på torsdag, men på onsdag skriver hun at hun er klar nu...? Du siger af nogen anledelse ja på trods af at du ikke er sikker på at du kan klare det, og det eneste hun har at forholde sig til er den tid du siger at du skal komme. Hvad skal hun ellers gøre?

Men hvorfor skriver hun at hun er klar på onsdag, når i har aftalt torsdag? Nogen af jer må jo have misforstået noget. Helt sikkert.

Well ... i aftaler altså kl 16 onsdag og langt før kl 16 bliver hun altså irriteret og spørger hvor du er. Enten lever du i en verden og hun i en helt anden, eller så farer du lidt vidt omkring med sandheden. Jeg er aldrig under mine mange år i junglen blevet udsat for at en thaipige er blevet vred for at jeg ikke kommer før den tid vi har aftalt. Man kan sige meget om thaikvinderne, men de er jo ikke idioter. Sprog etc kan skabe misforstand og at nogen af jer har misforstået noget synes helt åbenbart. Eller så er du ikke helt ærlig med din historie her. Men jeg vedholder: thaikvinder er generelt ikke idioter, men formentligt generelt trætte af no-shows. Jeg tror ikke du har en anelse om hvor mange aftaler som er fuldstændig bogus, og hvad det skaber hos kvinderne. 

Ergo: Ja du kunne have handlet anderledes i forhold til din første aftale. F.eks. kunne du have fastholdt i torsdag, som jo var jeres oprindelige aftale. Og efterfølgende måske besinde at der må have sket en misforstand. 

Vedrørende den anden del af din dag: Nej, du er ikke så interessant at rygtet om dig er kommet dig i forvejen. Sorry to say. Måske ville du gerne have den hovedrollen der ovre i lille Roskildeegnen, men sådan fungerer det ikke. Ikke før du har mishandlet nogen af pigerne eller andet i den dur.

Var hun en ombygger? Glæd dig til mysteriet, til at du måske aldrig kommer at vide sikkert og at du ikke døde af det. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ombygger og ombygger er jo to forskellige ting. Der er nogen ombyggere der går hele vejen og ændrer fra at have en pik til at have kusse. Kender en der er gået hele vejen, hold da heeelt kæft en stram fisse. og hun elsker at få slikket kussen. Og lækre omend kunstige bryster og en lækker røv der også kan bruges.

Så hvad skulle der være mærkeligt ved sådan en ?

En delvis ombygger der har beholdt pikken. men ellers fremtræder som kvinde fsva resten. Ja jeg ville tage imod med kyshånd, men det er jo en smags sag. Nogen af dem på shemalewiki ser skønne ud og nogle formidable pikke, uhmm at slikke sådan en.

Men den med rodet omkring aftalen torsdag og så onsdag. Det er noget rod når man lader det lille hoved syd for navlen styre begivenhederne. :D

København og myldre tid, så lærte du det. Meen hvis du bor på Roskilde egnen og det er et fast stamsted som du skriver så har du vist cut it a bit close, og burde have vidst bedre.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Moden slikken M skrev, for 2 timer siden:

hold da heeelt kæft en stram fisse. og hun elsker at få slikket kussen.

:D Hun har vel kun det ene , eller ? 

Ironi kan forekomme.:)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bananas skrev, for 9 timer siden:

Well ... i aftaler altså kl 16 onsdag og langt før kl 16 bliver hun altså irriteret og spørger hvor du er. Enten lever du i en verden og hun i en helt anden, eller så farer du lidt vidt omkring med sandheden. 

Altså så, fremgår vist ikke, aftaler hurtigst muligt, senest kl.16. Kører staks efter samtalen. Hvad du mener om min troværdighed er mig ligegyldig

 

Bananas skrev, for 9 timer siden:

Nej, du er ikke så interessant at rygtet om dig er kommet dig i forvejen. Sorry to say. Måske ville du gerne have den hovedrollen der ovre i lille Roskildeegnen,

 Næ er faktisk ligeglad med det på Roskilde egnen. Det er derfor jeg fortæller det her, og det var et reelt spørgsmål, har absolut ingen interesse i at være interessant. sorry to say, men du lægger noget i det der ikker er der. Er ikke meget erfaren, er i "fuck around and find out"fasen efter et længere kønsløst ægteskab. Har givet den max gas i 3-4 måneder.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jeg er ikke gynækolog, men skrev, for 11 timer siden:

For god orden skylder jeg lige at sige at tråden er oprettet specifikt til denne tråd.

 

Tak for jeres indput, ikke noget overraskende der. Jeg har efterfølgende været i kontakt med hende fra City, og vi er kommet overens, vidste der var en overreaktion. Har ikke talt med den anden, ved ikke om det kommer dertil.

Burde nok men....

Møffe, ja der er mange ting der springer i øjnene.

Det værste er at jeg har mistet lysten til de små mørke lækkerier, i alt fald for nu.

I den forbindelse kan jeg nævne at der lige nu er en ugentlig ledig tid hos Natty

https://escortguide.dk/P/natty-thai-in-herlve-big-ass-natural-breasts--68771.html

Hun er så sød og lækker og jeg håber jeg kommer hos hende igen hvis lysten vender tilbage, hun siger hun er her 2 måneder endnu.

I mellemtiden hygger jeg med de andre søde væsner derude.

Igen Tak for jeres indspark 

Kan kun sige alt det du skriver i denne tråd... -sammenlagt lyder som prototypen på en "desperado" -det er jo en fund for en gp -men kan være springfarligt for dig selv... -du har alle muligheder for at "gi den gas" og pigerne tager gerne i mod dine penge til du ikke har flere... Men du er sgu nød til, at se dig selv i øjnene -og stille dig selv et spørgsmål "hvad er det jeg skal nå, det gør, at jeg er villig til, at risikere at midste mig selv" Regningen kommer nogen gang før man aner, og har det så været det hele værd...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Møffe skrev, for 19 minutter siden:

Kan kun sige alt det du skriver i denne tråd... -sammenlagt lyder som prototypen på en "desperado" -det er jo en fund for en gp -men kan være springfarligt for dig selv... -du har alle muligheder for at "gi den gas" og pigerne tager gerne i mod dine penge til du ikke har flere..

Møffe, ved hvad du mener, føler også selv jeg kører "tour de force" ind imellem:mellow: Men når man først har fået smag for det. Men ja kan godt følge din "desperado" term.

Har sagt fra starten at der skulle knald på i nogle måneder, og måske er de ved at være gået;)

Tak for din diagnose :shock::P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jeg er ikke gynækolog, men skrev, for 5 timer siden:

Altså så, fremgår vist ikke, aftaler hurtigst muligt, senest kl.16. Kører staks efter samtalen. Hvad du mener om min troværdighed er mig ligegyldig

 

 Næ er faktisk ligeglad med det på Roskilde egnen. Det er derfor jeg fortæller det her, og det var et reelt spørgsmål, har absolut ingen interesse i at være interessant. sorry to say, men du lægger noget i det der ikker er der. Er ikke meget erfaren, er i "fuck around and find out"fasen efter et længere kønsløst ægteskab. Har givet den max gas i 3-4 måneder.

Undskyld, jeg var nok unødvendigt sarkastisk. Men har stadig så svært at forstå den der aftalen torsdag, og så pludseligt på onsdag: "Jag har tid nu" og derefter den hetz du beskriver. Jeg har bare aldrig været med til det, og min eneste rimelige forklaring er at nogen af jer må have misforstået noget.

Men der sker jo ting her i verden, som ikke jeg har været med om - det indrømmes.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bananas skrev, for 1 time siden:

Undskyld, jeg var nok unødvendigt sarkastisk. Men har stadig så svært at forstå den der aftalen torsdag, og så pludseligt på onsdag: "Jag har tid nu" og derefter den hetz du beskriver. 

Alt forladtB), kan godt selv se at jeg står som en tåbe, er bare nybegynder^_^. Jeg burde selvfølgelig ha holdt fast på min aftale torsdag, men sad bare og stenede,  og så opstod  muligheden....

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bananas skrev, for 7 timer siden:

Men har stadig så svært at forstå den der aftalen torsdag, og så pludseligt på onsdag: "Jag har tid nu" og derefter den hetz du beskriver.

Jeg kan godt følge dine indvendinger, @Bananas, men omvendt har jeg også oplevet noget, som svarer lidt til det, som @Jeg er ikke gynækolog, men beskriver.

Det kan selvfølgelig skyldes misforståelser, men det kan måske også skyldes en “går-den-så-går-den”-tankegang fra thaipigens side. Det er i hvert fald den fornemmelse, jeg selv sad tilbage med, da jeg på et tidspunkt havde spurgt om et tidspunkt senere samme dag, som det viste sig ikke kunne lade sig gøre. Da vi kom et par timer længere hen, og jeg havde lavet en anden aftale i stedet, kom den første pige (=hende, som afviste) tilbage med et “come now” eller noget lignende. Selvom vi jo netop IKKE havde en aftale.

Jeg er enig med @Den Anonyme i, at @Jeg er ikke gynækolog, men allerede burde have sagt fra med det samme. Ellers skal man i hvert fald gøre sig klart, at man risikerer at blive trukket rundt i manegen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...