Hop til indhold
loenmodtageren

Særlig massageservice efterlyses

Recommended Posts

Hej alle

Jeg er blevet særligt godt behandlet af min chef i år, hvorfor jeg påtænker ham en julegave med format: Som så mange andre, der er lænket til skrivebordet de fleste af døgnets timer, døjer han naturligvis med lænderyg-, nakke- og skuldersmerter, hvorfor jeg tænker en massage-deluxe, dvs. 1 times massage af to kvinder med øko-mundgodt unterwegs, ville gøre sig godt. Jeg vil gerne understrege, at det er vigtigt, der ikke sker mere end massage og mundsjov -- men dét skal til gengæld også ske. Jeg har selv prøvet noget lignende i Jylland (jeg arbejder remote for en virksomhed i hovedstaden), men de har altså ingen filialer i København, så jeg ved ikke helt, hvor jeg skal starte. Har I nogle forslag til klinikker, jeg kan arrangere sådan et gavekort hos? Fortrinsvis i området Amager/Christianshavn, men ellers må han køre efter det!

På forhånd tak. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Blot til info dit indlæg forsvinder ikke fra EG, bare fordi det ikke er på forsiden. Du behøver ikke lave er nyt helt enslydende. 
Hvis du ikke fik svar, det svar du håbede på, er det nok fordi ingen ved noget eller det simpelthen ikke kan lade sig gøre. Jeg er slet ikke i den kategori eller landsdel du søger. Men jeg ville aldrig udstede et gavekort til brug af en person jeg ikke har haft kontakt til og blot love at leve op til hvad der er købt. Aner jo ikke om personen du sender er en type jeg slet ikke gider servicere. 
Men tålmodighed. Måske nogen svarer med noget relevant. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
SweettieDK skrev, for 5 timer siden:

Blot til info dit indlæg forsvinder ikke fra EG, bare fordi det ikke er på forsiden. Du behøver ikke lave er nyt helt enslydende. 

TS bliver jo anbefalet at lave en eftersøgning i Thai forummet, hvilket er det han netop gør.

Hos Apex (godt nok Frederiksberg) burde det være muligt. Om chefen så tilkøber ekstra services kan man jo ikke vide.

https://escortguide.dk/P/apex-siam-thai-massage-mariendalsvej-25-c-frederiksberg-2000--53298.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den Slatne skrev, for 2 timer siden:

Hos Apex (godt nok Frederiksberg) burde det være muligt.

De var sjovt nok også min første tanke. Til gengæld er de ved nærmere eftertanke nok ikke et godt valg, når det udtrykkelige ønske i @loenmodtagerens oplæg er:

loenmodtageren skrev, for 7 timer siden:

Jeg vil gerne understrege, at det er vigtigt, der ikke sker mere end massage og mundsjov

Selvfølgelig er man som gæst jo ikke tvunget til at købe andre ekstraydelser, selvom de måtte blive tilbudt, men det lyder til, at det ikke må være et sted, hvor den fulde pakke tilbydes.

Tina Thai (https://annoncelight.dk/showad/308761) tilbyder ikke sex, men massage, hånd og mund. Og også sammen med en kollega. Så måske var det en mulighed?

Jeg vil give @SweettieDK ret i, at det godt kan risikere at blive lidt akavet, når modtageren ikke selv har udvalgt den pige, han får intim behandling af. Men hvis du, @loenmodtageren, har en god fornemmelse af, at denne specielle gave vil blive godt modtaget af din chef, så synes jeg egentlig bare, at det er et friskt initiativ.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@SweettieDK@Den_glade_amatør & @Den Slatne

Umiddelbart to super forslag! Mange tak for dem :D

Jeg har selvfølgelig selv spekuleret i, hvor kontroversiel en gave det er og jeg er umiddelbart endt med (i det mindste) at forsøge mig med den: Idéen kommer selvfølgelig ikke ud af det blå, hvorfor jeg føler mig ret sikker på, den vil falde i vældig god jord hos modtageren -- udfordringen bliver at finde en klinik, der er med på den, men jeg er klar til at gå ret langt for at det evt. kan lykkes (og heldigvis er min arbejdsgiver en flink og flot fyr, der bare har været alt for travl (og genert) siden sin skilsmisse for en 3-4 år siden, så evt. billedefremvisning eller lignende kan måske gøre forskellen ift. en kliniks evt. forbehold overfor idéen).

Som nævnt har jeg selv haft fornøjelsen af en sådan behandling og jeg kan ikke forklare på retfærdig vis, hvor syret det føles at modtage solid nakke/skuldermassage imens den lille lønmodtager også serviceres. 

Jeg må i gang med at rette henvendelser, tak for forslag og bemærkninger. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@loenmodtageren må jeg komme med et modforslag. 
For i min optik er du villig til, at gå lidt for langt hvis du er villig til at fremvise billeder af en intetanende mand i denne “lumske” verden. 
 

Hvad med du selv designer er hjemmeprintet gavekort. Hvor du giver en herretur, så kan I tage ud sammen, han kan selv vælge pigen (og omvendt) og du betaler. Evt som overraskelse, hvor han ikke ved hvad herreturen går ud på. Men I blot aftaler en dato også afslører du hvad I skal. 
Hvis det bliver for personligt at være i klinikken samtidig. Kan du evt blot være chauffør på dagen. Så får han lidt ekstra luksus ved at blive transporteret rundt. 
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...