Hop til indhold

Recommended Posts

Det er vist tid til at jeg giver et lille bidrag til dette skønne site.

Jeg havde gennem længere tid nysgerrigt kigget på Annsexylove´s profil på escortguide. Hendes billeder ser meget spændende ud og hendes profiltekst er meget indbydende.

Under et besøg i København fik jeg endelig lejlighed til at ringe til hende for at aftale tid. I modsætning til besøg hos andre glædespiger, så fik jeg ikke adressen med det samme.

Hun sagde at hun først var klar om 30 minutter, men jeg kunne køre til Fields, da hun boede i nærheden. Jeg trillede langsom mod Fields og min nervøsitet gjorde selvfølgelig at jeg skulle tisse - jeg parkerede i parkeringskælderen og fik klaret mit ærinde - da jeg kom ned i bilen igen var der kommet en besked fra Ann om at hun var klar - jeg ringede til hende igen, dette skulle vise sig at det var nødvendigt at ringe af flere omgange, da jeg kun fik en lille del af ruten beskrevet hver gang - dette var en meget spændende optakt til besøget og jeg syntes at hun stønnede forventningsfuldt i telefonen - eller spillede min fantasi mig et puds (jeg ved det ikke - man har jo lov at drømme). ;)

Da jeg endelig kom frem til hendes meget lækre og lyse lejlighed - åbenbarede sig den frækkeste kvinde man kunne forestille sig. Jeg kunne godt se, at ikke alt på Ann var naturligt skabt - jeg kunne da også godt se at hun ikke længere var tyve, men jeg er nu heller ikke en vårhare mere - så det gjorde bestemt ikke noget - jeg kan godt lide kvinder, hvor man kan se de har levet uden at de er slidte - for det var Ann bestemt ikke. Hun var meget slank, med et smukt ansigt, skønne strittende bryster og en skøn solbrun tatoveret krop. :P

Vi aftalte i store linier hvad der skulle ske (en halv times skøn sex) og afregnede.

Hun sagde at hun elskede pik og var god til at slikke pik - jeg må bestemt sige at begge udsagn holdt stik. :)

Jeg fik lov til at tage alt tøjet af hende og jeg nød synet af hendes skønne krop - jeg slikkede hende og hun reagerede skønt og stønnende, jeg boltrede mig i hendes store bryster og nød det - jeg kyssede hende dybt og inderligt og var ved at gå ud af mit gode skind af ophidselse.

Jeg nød at hun slikkede min pik (hun var god til det). Jeg kneppede hendes stramme, våde fisse forfra, bagfra, oppe og nede til jeg kom i en skøn orgasme. :)

Det var et skønt besøg hos Ann, hun er meget sexet, men også meget sød - hun giver sig god tid til snak - både før, under og efter akten. De er bestemt ikke sidste gang jeg ringer til Ann for et besøg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja hun er satme lækker og nok den eneste på EG, der har ægte billeder inde på siden og hun er bare så pisse fræk og lækker

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er vel omkring de 50...

Var forbi hende for nogle år siden da hun arbejdede på Pussy Galores.

Det var en fredag aften og var på vej hjem fra et selskab og var lidt horny... Da jeg vidste at Pussy Galores lå på vejen hjem, ringede jeg til dem og bestilte en tid hos Ann.

Da jeg kom ind og mødte hende fik jeg en grim overraskelse. Hendes ansigt var fyldt med botox, der vist ikke var gået helt efter planen og hun stank af røg og tjald.

Jeg valgte at gå igen og klare det selv...

Dejligt at høre, at der er nogen, der har gode oplevelser hos hende. :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

fik lige af vide at en eller anden fake profil havde skrevet grimme ting om mig som på ingen måde passer ;) ??  

 

så vil bare lige forsvare mig selv mod løgn !

 

1.   havde mega travlt da jeg var på pussy og nej min kolega havde ikke så det siger vel lidt

2.   der blev aldrig røget hash på min vagt der hverken af mig eller nogle af de andre der var der fredag nat !

3    botox er noget der bedøver muskler i panden så man ikke rynker ,  det er svært at lave det forkert og desuden får jeg det hos dee bedste.

4    jeg er ikke 50  -   men gider ikke lyve om min alder som de fleste gør alligevel så derfor undlader jeg bare at sige noget - lyver i det hele taget om intet

 

sjovt at du mindblow skal fortælle de andre herinde om mig når du ikke engang kan fortælle sandhed og komme med en relevandt kommentar kun indebrændt og forsmået ??   ta dig sammen og  - 

som du skriver har du ikke engang været sammen med mig og jeg har intet gjort dig iføl din beskrivelse . hvad er det der går dig på eller er du bare en fake Mand/Kvinde der prver at ødelægge andres glæde ?   du er ikke særlig relevandt i den her tråd

gider ikke lige at finde mig i det uden at svare igen sorry

 

og til jer andre . love you . i r grunden til jeg elsker hvad jeg laver  <3 kys sexyann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan kun være enig med OP, Ann er super dejlig og fræk.

Og fordi man har været sammen med en pige hvor det ikke lige svingede, behøver man ikke svine hende til og komme med ret grimme anklager.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil også gerne lige lægge et ord ind for Ann.

50, no way. Botox, det tror jeg simpelt hen ikke på. Tværtimod en rigtigt køn pige.

Indlevende, nærværende, sød, imødekommende, kommunikerende, lækker og pissefræk er det eneste jeg tænker på når jeg husker tilbage på mit desværre kun ene møde med hende. Pigen som vi alle sammen drømmer om at være kærester med.

Punktum.

/Flemming

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

Hun er vel omkring de 50...

Var forbi hende for nogle år siden da hun arbejdede på Pussy Galores.

Det var en fredag aften og var på vej hjem fra et selskab og var lidt horny... Da jeg vidste at Pussy Galores lå på vejen hjem, ringede jeg til dem og bestilte en tid hos Ann.

Da jeg kom ind og mødte hende fik jeg en grim overraskelse. Hendes ansigt var fyldt med botox, der vist ikke var gået helt efter planen og hun stank af røg og tjald.

Jeg valgte at gå igen og klare det selv...

Dejligt at høre, at der er nogen, der har gode oplevelser hos hende. :D

 

Jeg er faktisk ikke helt uenig med Mindset .. Alderen er måske ikke 50, men den er 100% min. 45+

Og hun ryger hash eller ej, ved jeg ikke - og for mig er det uvedkommende, bare hun levere når man besøger hende.

Billederne giver udtryk for en yngre model, det er Ann ikke, hun er ganske lækker, men også ret "markeret" og på dagen, hvis der ikke er sminket godt op,

så virker hun lidt brugt, sorry to say.

 

Har prøvet Ann, ved flere lejligheder, både hos PG og privat på amager, men det har været meget forskellige oplevelser, og den ene gang "gnavede" hun 

næsten huden helt af pikhovedet, da hendes tænder ramte flere gange, og jeg endte op med lidt blod, og en halv øm pik.

Kunne jeg besøge Ann igen? - Ja, jo måske ... Når man se billederne så har man jo en tendens til at tænke med det forkerte Hoved :wink:

.. Og Nej, jeg behøver ingen sviner hverken fra Ann, eller fan's af hende, det var bare mine 25 øre om den sag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Gad vide om folk henviser til den samme AnnSexyLove. Jeg kan i hvert fald tilslutte mig skaren af folk som har haft en positiv oplevelse af hende. 

 

Og 50+? Hvem er det der er fuldstændige væk på tjald her. En kvinde som danser pole på så høj plan og med sådan en stram krop, kan ikke være over de halvtreds. Har i følt Ann's mave. Den er jo som skåret ud af granit.

 

Var sammen med en ung dansk pige her i lørdags. Hun sagde at det sgu var helt rart at møde en ung fyr. Hun hadede at komme ud til fede gamle mænd. Og det er sikkert også fede gamle bitre mænd som tuder i dette forum over Ann. Fordi I ikke lige levede op til hendes standard. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

om folk er fede eller ej, så lever Ann jo af det hun laver og hun kan da godt vælge fra hvis det passer hende, men mon ikke pengene 'fylder' mest, når overvejelserne skal gøres op ???

 

godt Ann har en lækker 'mand' som dig McLovin, du bringer hende sikkert præcis det hun går og har ventet på hele livet  :-P :-P :-P :-P

 

alle er vel til yngre kød, jeg er personligt den ene dag til en på 25 år og dagen efter knalder jeg min kone og derefter finder jeg så en imellem på 30 og det er stadig kun indpakningen der er til forskel.

 

alt i alt er alle kvinder lige - enten ta'r de kontant betaling eller også snupper de selv d. 1 

men de hader de andre 'kællinger'

 

PS jeg har ikke selv haft fornøjelsen af at være sammen med Ann, men hvis hun har 1000,- kan jeg da kigge forbi i 30 min, da hvis hun er 45+ nok er lidt 'mellemlagret' og tæt på udløbsdato / overmoden i min verden :shock: :shock:

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

i er super søde jer der er positive :)       helt sikkert kan slet ikke med arrogante negative mænd . gider ikke engang ha deres penge ! så happy outofmind og tbonesteak bliv væk og knald nogle andre der godt gider bruge sin tid på mænd med jeres form for respekt . -   

 

tbonesteak . utroligt du kommer igen og igen .  skal jeg læse det som om du også er lidt fan ?   du helt væk og har aldrig besøgt mg . og gnasket din pik i stykker -  den har jeg aldrig hørt før - hehe må sgu lige smile lidt

 

ps - jeg har lige så meget ret til at svine jer til der sviner mig til !    og det har jeg heldigvis tænkt mig at benytte mig af

 

der er godt nok nogle mænd herinde der har yderst forfærdelig personlighed og ønsker for ingen af os piger at i står i vores dør nogensinde

kan i ikke ordne jer selv og spare os fra jer ??? !!!!

 

endnu flere kys til alle de søde  <3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har aldrig besøgt damen, så jeg kan ikke bidrage med noget på den front.

Det her er et anmeldelsesforum og det står anmeldere frit for at anmelde besøg hos købedamer når bare eroguides regler er overholdt. Det er op til admin at sørge for at det er tilfældet, så læg poilitiskiltet i lommen igen.

Lad nu være med at lade dette forholdsvis frisindede site blive til en kopi af et andet site hvor det endte med røvslikkeri (metafor - ikke IRL :-)) af selv samme købedamer og deres trofaste disciple istedet for nuancerede anmeldelser.

Det personlige møde med pigerne bag annoncerne kan ikke være objektivt, da vi hver især har vore egne præferencer for hvad der er frækt og lækkert.

Del dette indlæg


Link til indlæg

AnnSexyLove (her skulle være et link, men ved ikke lige hvordan)

 

er det muligt at få lov (kun pga fremtvunget nysgerrighed) at få lov at knalde dig, mens du har benene hver sin vej som på det andet sidste billede i din annonce på massageguide ? 

 

og ta'r du varen helt til roden uden at gylpe ?

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest 47284746579156

Ann er pivfræk.. for mig er hun "ægte porno"! Og skide sød, og tosset på den gode måde :)

Men udover det, så er der da nogen der sku ta og lære, at snakke ordentligt herinde. Kom nu ind i kampen!

Del dette indlæg


Link til indlæg

om folk er fede eller ej, så lever Ann jo af det hun laver og hun kan da godt vælge fra hvis det passer hende, men mon ikke pengene 'fylder' mest, når overvejelserne skal gøres op ???

 

godt Ann har en lækker 'mand' som dig McLovin, du bringer hende sikkert præcis det hun går og har ventet på hele livet  :-P :-P :-P :-P

 

alle er vel til yngre kød, jeg er personligt den ene dag til en på 25 år og dagen efter knalder jeg min kone og derefter finder jeg så en imellem på 30 og det er stadig kun indpakningen der er til forskel.

 

alt i alt er alle kvinder lige - enten ta'r de kontant betaling eller også snupper de selv d. 1 

men de hader de andre 'kællinger'

 

PS jeg har ikke selv haft fornøjelsen af at være sammen med Ann, men hvis hun har 1000,- kan jeg da kigge forbi i 30 min, da hvis hun er 45+ nok er lidt 'mellemlagret' og tæt på udløbsdato / overmoden i min verden :shock: :shock:

Jeg er sikker på at du er den lækre mand, din kone har ventet på hele livet. Du må ha så mange kvaliteter at de kompensere for at du boller uden om. Ellers er hun bare for stupid til at "hade de andre kællinger". 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er åbentbart blivet sådan her på EG. At hvis en pige får lidt for merget positiv omtale så

Skal hun lige trynes både på hvor gammel hun er og ikke mindst på udsendt ,

Trist det er bliver sådan men måske der for at der er fære og fære piger der skiver med her på EG

Uanset hvor gammel eller hvordan sexyann ser ud giver hun glæde hos en del mænd og er vel det vigtiste

Go weekend til alle :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Ludvig

Trist det er bliver sådan men måske der for at der er fære og fære piger der skiver med her på EG

Go weekend til alle :)

 

Hej Bager!

 

Det er muligt at du opfatter det sådan, men det er bestemt ikke min opfattelse.

 

Men jeg vil da godt medgive dig, at darlingens skriverier ikke fylder som de har gjort.. :wink:

 

VH Ludvig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bager!

 

Det er muligt at du opfatter det sådan, men det er bestemt ikke min opfattelse.

 

Men jeg vil da godt medgive dig, at darlingens skriverier ikke fylder som de har gjort.. :wink:

 

VH Ludvig.

Ja og man kan jo så tenke over hvorfor nogle piger ikke er aktiv på Eg mere

Mvh

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

i er super søde jer der er positive :)       helt sikkert kan slet ikke med arrogante negative mænd . gider ikke engang ha deres penge ! så happy outofmind og tbonesteak bliv væk og knald nogle andre der godt gider bruge sin tid på mænd med jeres form for respekt . -   

 

tbonesteak . utroligt du kommer igen og igen .  skal jeg læse det som om du også er lidt fan ?   du helt væk og har aldrig besøgt mg . og gnasket din pik i stykker -  den har jeg aldrig hørt før - hehe må sgu lige smile lidt

 

ps - jeg har lige så meget ret til at svine jer til der sviner mig til !    og det har jeg heldigvis tænkt mig at benytte mig af

 

der er godt nok nogle mænd herinde der har yderst forfærdelig personlighed og ønsker for ingen af os piger at i står i vores dør nogensinde

kan i ikke ordne jer selv og spare os fra jer ??? !!!!

 

endnu flere kys til alle de søde  <3

Ann, nu kan du jo kalde det en "sviner" eller hvad du vil, og begynde at komme med barnlige øge-navne, men det var faktisk en objektiv "kritik" fra min side, og tror nu ikke jeg har svinet dig,

bare beskrevet oplevelser ved dig, at du så ikke syntes det er lige det, som du vil hører?

At kalde mig en fan, det er nok lige over toppen, selvom jeg har besøgt dig et par gange, måske vi endda ses igen, enten på Amager eller Ørestaden ;-)

God Weekend

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...