Hop til indhold
Frej af Asgaard

Frejs FKK Ratings

Recommended Posts

Jeg har været godt rundt på en del forskellige FKK og Sauna-klubber her til sommers - og også før det, så her kommer mine Ratings af de forskellige klubber jeg har besøgt. Karaktersystemet er inspireret (faktisk tyvstjålet) fra den måde som Standard & Poors giver karakterer til statsobligationer. For en obligation er karakteren en kvalitetsvurdering af sikkerheden for at der bliver betalt tilbage. For FKK klubber skal karaktererne ses som en sikkerhed for at man samlet set har fået en god oplevelse af et besøg – at man har fået ”valuta for pengene” om man så må sige.

Klubratings med områdesangivelse

AAA-Klubber

Goldentime (NRW) (*)

Oase (FRA)

World (FRA)

Artemis (BER)

AA-Klubber

AA+: Livingroom (NRW)

AA+: Samya (NRW)

AA: Acapulco (NRW)

AA: Goldentime (Wien, Østrig)

AA: Mainhattan (FRA)

AA-: Sharks (FRA)

AA-: Happy Garden (NRW)

A-klubber

A+: Villa Vertigo (NRW)

A+: Parksauna Residens (NRW)

A: The Palace (FRA)

A: Dolce Vita (NRW)

BBB-klubber

BBB+: Atmos (HAM)

BBB-: Harmony (HAM)

Regionsforklaringer

FRA = Frankfurtområdet med omegn (delstat = Hessen)

NRW= NordRhein-Westfallen – den folkerigeste delstat i Tyskland (17,5 mio). med bl.a. Düsseldorf, Köln og hele Ruhrområdet.

BER = Berlin

HAM = Hamborg

Store berømte klubber, som jeg ikke har haft lejlighed til at besøge:

FKK Paradise (Stuttgart)

Club Globe (Zürich) (har dog meget højere priser)

De ratings som jeg har givet er min egen personlige holdning ud fra mine egne besøg og indtryk. Her indgår både en række parametre for klubben såsom badefaciliteter, rengøringsniveau, personalets venlighed, madens kvaliteter, antallet af kvadratmeter, udendørsarealer, hvorvidt der er faciliterer som jacuzzi, indendørspool, udendørspol, og tilstrækkeligheden af antal bollerum, samt deres indretning. Klubbens priser indgår også i nogen grad.

Selvfølgelig indgår også det vigtigste: Pigerne. Herunder antallet af piger at vælge imellem (jo flere jo bedre), gennemsnitskvaliteten af pigernes udseende, frekvensen af piger med Wauw-udseende, frekvensen af GFE oplevelser i rummene(meget vigtigt og trækker op) , gennemsnitsentusiasme og service i rummene, frekvensen af sharks(trækker kraftigt ned), risikoen for dårlig service, samt den typiske stemning når man snakker med pigerne uden for rummene.

Alt i alt summer det sammen til en samlet fornemmelse man har fået, når man forlader klubben igen efter ”udført mission”, og karakteren udtrykker en sandsynlighed for at denne fornemmelse er god.

Jeg skal måske lige tilføje at jeg er mest til slanke piger med en god krop, og det er det jeg har ratet ud fra. At de er petite gør bestemt ikke noget, men det er ikke en nødvendighed. Store bryster er ikke vigtigt for mig – det gør dog ikke noget at pigerne har har store bryster sålænge at det ikke har fået resten af kroppen til at blive stor. Silikonebryster har jeg heller ikke noget imod så længe det bare ikke bliver alt for meget ”Plastic fantastic”. Jeg har derudover ikke det mindste imod at pigen skulle være fra Bulgarien eller Rumænien – jeg er ligeglad med pigens nationalitet.

Karakterskalaen er beskrevet på wikipedia her

http://en.wikipedia.org/wiki/Credit_rating

I faldende rækkefølge er de:

AAA, AA , A , BBB , BB, B, CCC, CC, C, D

Der kan tilføje et plus eller minus til alt fra AA til C. For obligationsinvestorer skelnes der meget mellem karakteren BBB eller bedre, hvilket kaldes for obligationer af ”Investment Grade” standard – det vil sige den sikre del – her kan det ikke så nemt gå galt. BB eller lavere karakterer er ”speculative grade”, hvor man er ude i det mere usikre. Det er samme filosofi jeg har prøvet at overføre på disse FKK ratings. BBB burde være godt nok til en god oplevelse ved et dagsbesøg. BB eller lavere og man er ude i noget eksperimenterende, der dog i visse tilfælde kan være godt nok.

Topkarakteren AAA betyder dog ikke alt i klubben er 100% perfekt og at samtlige piger er supermodeller og giver helt fantastisk service i rummet. Men en topkarakter betyder at der samlet set vil være så mange flere gode ting og piger i klubben end dårlige ting, at det er næsten 100% sikkert at man som gæst vil få en god oplevelse, der vil få en til at gå med et smil på i flere dage efter. I en Triple-A klub (i.e. AAA) kan man godt være uheldig og møde en pige der giver dårlig service, men samlet set kan det stort set ikke gå galt.

Ligeledes kan det godt lade sig gøre at få en god oplevelse på en klub med en lavere rating, men sandsynligheden er bare større for at for mange ting går galt, ingen gode piger er til stede eller lign.

Rating-karaktererne er altså en form for sikkerhed for at ens besøg nok skal blive godt, og de skal ikke ses som om at den ene klub nødvendigvis er meget bedre end den anden fordi at den har fået et plus. Men i de højest ratede klubber vil det bare meget sjældent gå galt, og AAA klubberne er med sikkerhed en rejse værd.

Jeg vil på et senere tidspunkt forsøge at forklare mine grunde til ratingen for en klub ad gangen.

(*) Det skal nævnes at Goldentime som den eneste har en ”dør-politik” med at personer tilhørende visse bestemte etniske grupper ikke tillades at komme ind. Med andre ord: race-selektion. Personer der ser ud til at stamme fra Tyrkiet, Mellemøsten eller Afrika bliver ikke lukket ind. Er du en af de uheldige , der rammes, så opfat ikke klubben som AAA-klub, men derimod som en D-klub. Spild ikke tiden med at lave ”sit-down strejke” foran indgangen eller lign., men tag i stedet og læg dine penge på en af de konkurrende klubber i nærheden med næsten lige så høj rating – der er mange.

P.S.: Mine egne 2 favoritklubber er Goldentime (NRW) og World (FRA) – det er her jeg mener at have været mest heldig med at finde god GFE blandt flest piger.

P.P.S: Der findes rigtigt mange knapt så store FKK klubber. Følgende hjemmesidde har en liste over (næsten) allesammen: http://www.fkk24.de/clubs.php

Jeg selv har dog holdt mig til de store kendte klubber.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig god idé med en Rating, glæder mig til at læse dine begrundelser for rating af de forskellig klubber - tror helt sikkert at de vil være en inspirationskilde for mig til fremtidige rejser!

/Sleino

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hold da kæft en grundig beskrivelse :o

Jeg er vild med din måde at rate på, og det giver mig helt lyst til at flyve til Tyskland med det samme :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig lækkert indlæg Frej.

Jeg vidste godt du havde oplevet lidt af hver, men SÅ meget vidste jeg ikke. Tak :)

Flot og grundig gennemgang og opstilling. Dine ratings vil helt klart være en del af mine overvejelser når jeg rejser i fremtiden.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det er dæleme i orden Frej

Super gennemgang, og nøje karaktergivning.... fedt du også kommer ind over, hvad du ligger vægt på :!: Thumps up herfra, glæder mig til den nærmere beskrivelse af de klubber du finder interessant.

P.s Håber du holder de nærmere beskrivelser i denne tråd, for overskuelighedens skyld

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://www.fkk-oase.de/

Lokation: På nogen marker nær Burgholzhausen – en lille flække lidt Nord for Frankfurt

Indgangspris: 70 EUR

½ time = 50 EUR

1 time = 100 EUR

1½ time = 150 EUR

Anal = +100 EUR

CIM (i.e. Cum in Mouth) = + 50 EUR

Porno Biograf: Ja

Indendørs Jacuzzi: Ja

Indendørs Pool: Nej

Undendørs pool: Ja

Pigernes bekædning: Helt nøgne – hverken trusser eller bh –undtagen på lingeri-dagen (torsdag).

Undedørs områder: En Stor have

Sauna/Wellness: Ja

Mulighed for at tage en lur: Begrænset - Kun 2 små liggestole indendørs – masser af liggestole i haven, men det kræver sommertemperaturer og er normalt for koldt om natten.

FKK Oase er en af de store FKK klubber i ren størrelse. Den har en del kvadratmeter indendørs plus en stor have. Hvis det er lidt kold vejr vil de fleste dog holde sig indefor og siden der er så mange gæster og piger i klubben kan det godt blive lidt trangt.

I Oase er der gjort meget ud af indretningen af bollerummene og mange af dem er udstyret med spejle på både vægge og sågar i loftet så man kan se de flotte kurver på sin udvalgte model, selvom man har sex i en lidt aparte stilling, der normalt ikke tillader udsyn. (fx er et spejl i loftet en god ting ved en 69’er). Oase har flere spejle i rummene end nogen anden klub.

Som man kan se på deres hjemmside har de prøvet at give klubben et Romersk klassicistisk præg med imitterede søjler og statuer her og der – det kan på billederne se lidt ”plat” ud, men når man er i klubben med nøgne piger over det hele, som først og fremmest fanger ens opmærksomhed, så er det egentlig et meget passende baggrundstema, der bringer lidt ekstra klasse over stemningen.

Klubben er ved at bygge ud – første etape er færdigt og omklædningsfaciliteterne er blevet meget større end de var før. Derudover skal der bygges et nyt restaurantområde – det er hårdt tiltrængt – maden har været Oase’s svage punkt, og den er berygtet for nogen gange at servere noget hundeæde eller ikke at have mad nok til alle. Det er ikke unormalt at nogen ender med at bestille pizza udefra. De gange jeg selv har været der, har det været sommer, godt vejr og med grill i haven, hvilket var OK spiseligt, men bestemt ikke noget særligt.

Klubben ligger tilstrækkelig tæt på Frankfurt og Frankfurt International Airport til at man kan besøge den via taxi. Dette bringer en del internationale gæster til klubben, og der tales meget engelsk i stedet for tysk. Klubben er generelt meget velbesøgt – også allerede tidligt på dagen og på hverdage er der på igen måde tomt.

Der er en udemærket udendørs pool , der er et sauna-område og en større indendørs jacuzzi – disse faciliteter er gode, men dog ikke noget som skiller sig ud i forhold til andre klubber. Oase har en stort haveområde, som dog mest er tom græsplæne i den bageste del – de mangler lidt inspiration til indretningen af den. Den del af haven som er tættest på klubhusene har dog swimmingpoolen og et større liggestolsområde. Her er det bestemt rart at ligge og slappe af på en varm sommerdag, mens der spankulerer nøgne piger forbi, og undertiden kommer hen og spørger en om man vil have sex.

Pigerne på Oase

Det vigtigste er jo pigerne. Med hensyn til antal piger er Oase en af de absolut største klubber, og her er en stor variation af piger med forskelligt udseende – noget for enhver smag. Naturligvis er der også mange piger fra Bulgarien og Rumænien men mange andre Nationaliteter er også til stede – plus en god del piger fra Tyskland.

Pigerne har lov til at antaste mændende og det gør de bestemt også. Man bliver jagtet en del som mand, men de fleste piger accepterer dog ordet nej efter et par forsøg eller hvis man er klar nok i spyttet første gang. Oase kan godt blive lidt hektisk en gang imellem fordi der ved koldt vejr ikke er noget sted at slappe af indendørs, og der kommer hele tiden piger og spørger. Der er bestemt også ”sharks” tilstede og det er gået galt for mig et par gange, hvor jeg ikke har brugt langt nok tid på at fornemme pigen inden vi gik til et rum. Jeg har dog aldrig oplevet nogen stunts med piger, der foreslog ekstra penge for mystiske ekstraydelser som ikke stod på klubbens prisplan eller nogen der forlangte 50 EUR ekstra for kys/GFE, ligesom det kan ske på The Palace. Der er desværre nok turister og engangsbesøgende til at piger der er gode sælgere, men rigtigt sløje i rummet godt kan overleve.

Langt de fleste piger giver dog en service der er fra god til fantastisk. Piger der giver GFE- oplevelser kan bestemt findes, men Oase har nok især mange piger som er mere ovre imod porno stjerne oplevelse (I.e. PSE). Fx. er der en hel del piger som gerne vil tjene de 100 EUR ekstra for Analsex.

Antallet af rigtigt flotte piger er også højt, og mange af dem er ikke bare opti-ficks, men kan også give en god oplevelse i rummet.

Har du penge nok og er du til den mere porno-agtige form for sex, så er Oase lige stedet.

Opsummering

På trods af at klubben har notorisk dårlig mad, mangler et sted at tage en lur, og at der er enkelte sharks mellem pigerne, så trækker det enorme udvalg af piger (hvoraf mange er rigtigt flotte) og deres generelle serviceniveau så meget op , at klubben har fået en AAA-rating . Klubbens faciliteter er derudover bestemt i orden. De mange spejle i loftet og på væggene i bollerummene er også med til at forstærke den porno-oplevese som mange af pigerne kan levere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Frej det er en super rating af klubberne, jeg er meget enig med dig i ranking af listen, dog ligger FKK Palace på en 5. Plads i min top liste, jeg ved at mange har fået mindre god service på Palace, men jeg elsker den klub og har altid fået god service. Pigerne er smukke og nærgående, I love it ! :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Frej der er super rating af klubberne, jeg er meget enig med dig i ranking af listen, dog ligger FKK Palace på en 5. Plads i min top liste, jeg ved at mange har fået mindre god service på Palace, men jeg elsker den klub og har altid fået god service. Pigerne er smukke og nærgående, I love it ! :D

Nille du er jo også uofficiel Nordisk mester i at håndtere FKK piger :lol:

For den garvede FKK gænger, der virkeligt forstår sig på at håndtere eller undgå sharks, skal det nok kunne lade sig gøre at få en god oplevelse på Palace. Den har trods alt faciliteter, indretning og antal piger til at være en absolut topklub. Det hjælper sikkert også hvis man kan tale flydende tysk, så man ikke ligner en turist.

Palace lider under, at den ligger så tæt på Frankfurt city, at der er en konstant tilstrømning af nye engangsbesøgende - typisk forretningsfolk eller messedeltagere. Disse er "easy marks for sharks!"

Derfor er Shark-frekvensen og faren enorm og højere end nogen anden klub, samtidigt med at klubledelsen ser ud til at være ligeglad med eller magtesløs overfor problemet. Jeg selv havde en dårlig oplevelse dengang jeg besøgte Palace på grund af Sharks. Jeg er selv til GFE og størstedelen af pigerne snød og forlangte 50 EUR ekstra, hvis det skulle være GFE/kys. Så er man jo pludseligt oppe og reelt betale 100 EUR pr. halve time - det kunne jeg måske godt klare, men jeg opdagede at det er et totalt turn off for mig at føle mig snydt.

Der var også på et tidspunkt en mega-babe, som greb fat i mig og sagde at jeg skulle komme med hende, for så skulle hun lige vise mig noget. Egentlig trængte jeg til at hvile lidt, men hun så stjernegodt ud, så jeg tænkte " årh - skidt - så følger jeg da med hende supermodellen". Så blev jeg ført med ind i et rum - i det rum var hendes veninde. Desværre var veninden på igen måde nogen babe - snarere en HVAL!. Nu ville de så have at jeg skulle tage dem begge 2 og betale 50 eur ekstra til dem begge for lesbi-show. WTF!. "Fandeme nej, lad mig komme ud" tænke jeg. Men her havde baben allerede lukket døren og nu hev både hvalen og baben fat i mig. Jeg måtte nærmest slå mig ud, for at slippe fri - der opstod i hvert fald det, som i en politirapport kaldes for "tumult" før jeg kom ud igen.

Det pjat gider jeg ikke spilde min tid på, så jeg tager til de andre konkurrerende klubber i Hessen, hvor jeg ikke skal stå og diskutere om prisen eller indvikles i tumult.

Eftersom disse ratings er en form for "Sikkerhed for et godt besøg" har jeg derfor nedgraderet Palace til ratingen A, selvom den har potentialet til at være AAA - simpelthen fordi et betragtelig del af de mindre erfarne besøgende vil føle sig snydt, når de går derfra igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

lige et par tilføjelser til Oase,

Der er mere end 2 liggestole indendørs :D

der er nogle omkring jacuzzien samt 2 liggestole ved saunaen,

samt en masse liggestole udendørs, som du også skriver er det for koldt at bruge dem i vintersæsonen.

Klubben har fået nyt booking af værelser, før var der et optaget skilt som skulle bruges, nu skal pigerne hente en nøgle i baren, der kan forekommer mere ventetid ved dette system.

Ved det gamle system har jeg oplevet flere gange at døren blev åbnet mens vi havde sex, fordi nogle gange var der idioter som tager et værelse og ligger sig til at sove med optaget skilt på, netop fordi der ikke er nok liggestole, det gjorte at pigerne mangler arbejdsværelser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der var også på et tidspunkt en mega-babe, som greb fat i mig og sagde at jeg skulle komme med hende, for så skulle hun lige vise mig noget. Egentlig trængte jeg til at hvile lidt, men hun så stjernegodt ud, så jeg tænkte " årh - skidt - så følger jeg da med hende supermodellen". Så blev jeg ført med ind i et rum - i det rum var hendes veninde. Desværre var veninden på igen måde nogen babe - snarere en HVAL!. Nu ville de så have at jeg skulle tage dem begge 2 og betale 50 eur ekstra til dem begge for lesbi-show. WTF!. "Fandeme nej, lad mig komme ud" tænke jeg. Men her havde baben allerede lukket døren og nu hev både hvalen og baben fat i mig. Jeg måtte nærmest slå mig ud, for at slippe fri - der opstod i hvert fald det, som i en politirapport kaldes for "tumult" før jeg kom ud igen.

Hehe Frej, så blev du en erfaring rigere, og det var flot at du undgik at blive voldtaget af skønheden og udyret... :lol: men du begik en fejl her du blev lokket af skønheden selv om du egentlig ikke var klar til sex.... :lol: lokke lokke.. :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

En opdatering af OASE:

Deres restaurant tilbygning er færdig og restauranten er åben.

Maden er blevet væsentlige bedre, førhen har jeg betegnet maden hos Oase som fængselsmad, de havde ingen køkken før og fik dårlig mad leveret udefra.

Proceduren, man får en "madbillet" som er incl. i entreen, entreen koster nu 70€ mod 65€ førhen.

"Billetten" kan bruges i restauranten og giver 1 omgang aftensmad, der er en menu man kan vælge fra.

Ønsker man en ekstra omgang mad nu eller senere kan det tilkøbes for 10€. pr. omgang. Der er fri brunch buffet til morgen/frokosten.

Pigerne bruger ligeledes samme procedure, dog kan de ikke spise en fuld portion, så de deler en stor portion mellem sig fx. 2-3 piger om en madbillet, de har nu brugt 1 madbillet tilsammen og gemmer de andre billetter til senere deling. fx. natmad, mv. smart og økonomisk, pigerne er sgu da smarte :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pigerne bruger ligeledes samme procedure, dog kan de ikke spise en fuld portion, så de deler en stor portion mellem sig fx. 2-3 piger om en madbillet, de har nu brugt 1 madbillet tilsammen og gemmer de andre billetter til senere deling. fx. natmad, mv. smart og økonomisk, pigerne er sgu da smarte :D

Tror ikke bare de er smarte - de er også slanke :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ikke maden de bliver slanke af, de dyrker sport hele dagen og natten. :lol:

Det er nok også et spørgsmål om hvem, der dyrker mest sport? hønen eller kyllingen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://www.samya.de/

Lokation: En forstad til Köln – kan nås med bil, men også med det offentlige: Tag U-bahn (16) til Michaelshoven station og gå de sidste 400m. http://www.kvb-koeln.de/german/fahrplan/linienplan.html

Entré: 50 EUR

½ time = 50 EUR

1 time = 75 EUR

1½ time = 125 EUR

Anal = +50 EUR

CIM (i.e. Cum in Mouth) = +25 EUR

Porno Biograf: Ja

Indendørs Jacuzzi: Nej

Indendørs Pool: Nej

Udendørs pool: Nej

Pigernes beklædning: Bikini/Lingeri eller lign. – i mange tilfælde uden top.

Udendørs områder: ingen

Sauna/Wellness: Ja – flere slags

Mulighed for at tage en lur: Gode – der er liggestole på nederste etage ved Saunaområdet.

FKK Samya er en klub i mellemstørrelsen, og der er sjældent at en klub af den størrelse klarer sig så godt. Klubben er fordelt over 4 etager: Omklædning, bad og wellness findes i kælderen. Bar/Disco/stripperscene, mad og ”score-område” findes i stuen. 1.sal har bollerum, 2. sal har stor pornobiograf og pigernes omklædning.

Samya er en indendørs klub – den ligger i et industri-område og der er ikke plads til have. Det meste aktivitet finder sted i stueetagen, hvor der er en oval bar man kan sidde omkring, samtidigt med at der også findes nogen mere sofa-agtige møbler man kan sidde i, eller pigerne kan sidde i.

I barområdet findes også nogen stripper-stænger og ud på aftenen vil der næsten alle dage være strip-show fra pigernes side (jeg har endda oplevet det på en helt almindelig stille tirsdag). Andre gange er der mave-danse show fra pigernes side (ejeren er tyrkisk). Dette er med til at give klubben sit særlige præg – det er en speciel fornemmelse at se flotte piger danse eller strippe, hvorefter man har mulighed for at tage på rum og have sex med dem. Dette skaber en helt speciel party stemning – især fredag og lørdag kan der være godt gang i den og der bliver spillet høj musik af en DJ.

Mænd og piger blandes frit i rummet. Som de fleste andre klubber i NRW gælder der for pigerne en ”no approach policy” – jeg skal ikke kunne sige om dette er en skreven eller uskreven regel. Det betyder at pigerne som udgangspunkt ikke må antaste mændene uden at være blevet inviteret til det først. Dermed er man som mand fri for at blive irriteret af sharks som kommer hen og plager en med ”zimmer, zimmer” - man kan vælge i ro og mag. Derudover er det normalen at man kan tale længe med pigen om løst og fast inden man beslutter sig for om man vil gå på ”zimmer” med hende.

Maden består af en mindre buffet, og den er bestemt spiselig uden dog at være noget særligt. Ordene ”tilstrækkelig” og ”ok” er nok de mest beskrivende. Der står køleskabe med gratis sodavand og øl, som man frit kan tage af ved høflig selvbetjening.

Samya har et nøgle-system ligesom de fleste andre klubber i NRW. Det betyder at man ikke bare kan hoppe sammen med pigen ind i et tilfældigt rum, når man har bestemt sig. Pigen skal først hen i receptionen og få nøglen til et zimmer. På travle aftener og tidspunkter kan der godt være lang ventetid på at få en nøgle fordi alle rummene er optaget – nogen gange kan man fx vente ½ time – receptionen holder styr på ventelisten – i receptionen kan man også spørge bagefter hvis man er i tvivl om hvor lang tid man brugte i rummet.

I kælderetagen findes bade, og flere forskellig slags saunaer og Haman. På øverste etage findes en biograf, hvor der nogen gang vises pornofilm – den er dog oftest tom for mennesker, men fungerer nogen gange som bolle-arena, for dem som ikke vil vente på at få nøglen til et rum.

Personalet er vældigt flinke – bl.a. går dørmanden en gang i mellem rundt i klubben og giver hånd til nye gæster og hilser velkommen. I NRW er der rigtigt mange klubber og rigtigt meget konkurrence, så man forsøger virkeligt at sætte kunden i centrum for at få dem til at komme igen.

Pigerne på Samya

Det vigtigste er jo pigerne. På trods af at klubben ikke er så stor er der stadig godt med piger at vælge imellem. Samya har især mange af de slanke og petite piger – oftest fra Rumænien og Bulgarien. Man kan se billeder af mange af dem på hjemmesiden, og disse billeder giver et retvisende billede. Der er også andre pigetyper end de helt slanke og petite.

Udseendemæssigt er der altid nogen som går rent ind på min lystavle.

Størstedelen af kunderne er gengangere så derfor er pigerne nødt til at giver ordentlig service hvis de ikke vil løbe tør for kunder meget hurtigt. ”Sharks” kan ikke rigtigt overleve, og jeg har aldrig oplevet at få decideret dårlig service på Samya. Jeg har prøvet eksempler på nogen piger, hvor jeg først i rummet opdagede at de var meget nye i faget og derfor gav en noget uerfaren behandling grænsende til inkompetent, men aldrig af ond vilje. Det kan være lidt besværligt at forklare pigen hvordan hun bedst skal gøre det, hvis hun ikke ved det og samtidigt har svært ved at forstå både engelsk og tysk.

Langt de fleste piger giver dog en service der er fra god til fantastisk. Piger der giver GFE- oplevelser er der en del af. Piger med mere pornostjerne oplevelse er dog sjældnere og der er langt mellem pigerne som tilbyder analsex eller at man kommer i munden. Betalingen for disse ekstraydelser er ganske vist kun det halve af klubberne i Hessen, men det får så mange af pigerne til ikke at tilbyde det.

Hvor mange af pigerne i de store hessen klubber kan beskrives som ”fræk som en slagterhund”, så er pigerne på Samya mere afdæmpede (og dette gælder generelt for NRW vs. Hessen). De er ligesom mere pigede.

Prisniveauet med 50€ for indgangen er bestemt i orden, samtidigt med at en helt time kun koster 75€ giver det utrolig god ”value for money”. Jeg har aldrig oplevet at nogen af pigerne krævede mere end 75€ for en time eller selv spurgte efter drikkepenge (jeg giver dem dog ofte drikkepenge alligevel hvis det har været godt)

Opsummering

Klubben er ikke så stor, men har alligevel et godt udvalg af flotte piger, som er søde og rare. Det er normalt muligt at bruge god tid på at snakke og slappe af med pigerne og vurdere om kemien er i roden før ordet ”zimmer” kommer ind i diskussionen. Mad og indendørs faciliteter er i orden – udendørs faciliteter er dog ikke eksisterende og er det en solrig sommerdag vil andre klubber nok være mere oplagte.

Klubben har fået den høje rating AA+ primært på grund af pigerne, stemningen og stripper-stængerne. De manglende udendørs faciliteter og den begrænsede størrelse gør at det ikke kan blive til den allerhøjeste rating.

Del dette indlæg


Link til indlæg

God og retvisende beskrivelse af SAMYA, Frej.

Samya er en af mine favorit klubber i NRW, den ligger bare i den forkerte ende af de andre saunaklubber i NRW :(

SAMYA er midt i en ombygning, de udvider så på sigt bliver det en endnu bedre klub.

Kan man lide højt musik, strip, mavedans, disco-danse med pigerne, festlig atmosfære og sex så er Samya lige stedet. Baren er hyggelig og ikke for stor, modsat Acapulco som har en tam stemning fordi loungen er et stort rum, pigerne og drengene socialiseres ikke på Aca som på SAMYA. Selv om det er "Non approach" hos Samya så kommer man nemt i snak med mange piger fordi klublayoutet er hyggeligt og mindre. Jeg sad pludselig omgive af 4 piger i sofagruppen vi snakkede og hyggede os, der var ingen stress på :D

SAMYA er præget af mange tyrkiske gæster, men de er alle venlige og jeg snakkede også med nogle af dem, så var der også en flok tyske stamgæster, som var fodboldfans, de gik rundt i fodboldstøj og sang fans sange :lol::shock:

Kinoen viser ofte fodbold i stedet for porno, WTF :lol:

Bonus: Pigerne tager ofte bad nøgen i wellnessområdet så alle kan se på og det hænder at pigerne tager sammen med mig :) så alle kan se på hehe.

Hvis jeg skal sige noget negativ om SAMYA så er parkeringspladsen for lille, jeg måtte parkere ulovligt hos andre firmagrunde, for at få en parkeringsplads, jeg fik heldigvis ingen bøde :)

Røgen er tyk om aften, andre klubber er blevet røgfrie mens SAMYA stadig tillader rygning indenfor, håber de laver et forbud efter ombygningen.

Dertil forekommer lange ventetider om aften.

Alt i alt Thumbs up for SAMYA.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har forsømt min egen tråd - men nu har jeg haft mulighed for at skrive om World:

 

 

FKK World (Frankfurt/Hessen) – Rating : AAA

http://www.fkk-world.de/

 

Lokation: Ved en lille flække kaldet Garbenteich  – nær Giessen – 60 km nord for Frankfurt

Indgangspris: 65 EUR

½ time = 50 EUR

1 time = 100 EUR

1½ time = 150 EUR

Anal = +100 EUR

CIM (i.e. Cum in Mouth) =  + 50 EUR

Porno Biograf: Ja

Indendørs Jacuzzi:  Ja

Indendørs Pool: Ja

Udendørs pool: Ja

Pigernes beklædning: Helt nøgne – hverken trusser eller bh –undtagen på lingeri-dagen (tirsdag).

Udendørs områder: Ja - KÆMPE have- største i nogen klub. Små ekstra knaldhytter i haven

Sauna/Wellness:  Ja

Mulighed for at tage en lur: Rigtigt gode -  Masser af sofaer og liggestole i underetagen. Udendørs liggestole ved poolen.

GFE Frekvens: Fucking høj!

Shark frekvens: Lav, omend dog  ikke helt uden farer.

 

FKK World er en af de største FKK klubber overhovedet. Den har rigtigt mange kvadratmeter indendørs fordelt over 2 etager. Historierne fortæller at det engang var en kæmpe luksusvilla som så senere hen er blevet lavet om til FKK klub.

 

Udendørs arealerne er kæmpe store idet der er 26.000 m2 have, og der er volley-ball bane , grill-område med grillmad ad libitum, udendørs pool og der er placeret en masse små hytter, som man kan gå ind og knalde i. Der er også et område af haven, som er længere væk, og skjult bag træer, så hvis man vil have udendørs sex uden for mange tilskuere kan det også lade sig gøre at gå derned.  Haven er en ægte have udviklet over mange år med velvoksne træer osv. – ikke noget med industriagtig have som i nogen af de andre klubber.

 

World på en solrig dag med 25-30 grader er helt fantastisk og det er oplevelser på sådanne dage, som har gjort det til min favoritklub (delt med Goldentime).  Man kan forøvrigt få fadøl gratis.

Indendørs faciliteterne er også helt i top:

Ovenpå er omklædning, bad, kantinerum, porno-kino, og den store bar som er det primære pick up område, samt nogen bollerum.

Nedenunder findes indendørs svømmepøl, jacuzzi, Sanuaer, mange bollerum, og et sofaområde med en lille bar samt fladskærms- tv i hver ende at dette lange rum. I den ende ende kan man se fodbold, og i den anden ende er der pornofilm!

 

Klubben ligger for langt fra Frankfurt og Frankfurt International Airport til at man kan besøge den via taxi. I praksis er man nødt til at leje bil for at komme til den.  Det gør også at klientellet primært er lokale tyskere omend der også kommer en del internationale besøgende – men i så fald er det de lidt mere erfarne gæster, der kan komme tilbage. Dette bevirker at sharks har sværere ved at overleve fordi der er ret få engangsbesøgende -  man kan jo kun snyde folk een gang.

 

På World er der altid god mad ad libitum, hvilket er med i indgangsprisen – ved åbningstid er der morgenmadsbuffet, der også fungerer som frokost. Midt på eftermiddagen starter de grillen og grillmaden ved godt vejr – fra omkring kl. 22 er der natmad. Det er vældig praktisk, at man kan gå hen og spise lidt mindre portioner hver gang man har lyst – det er jo sådan at dietisterne siger at man skal spise – dog tror jeg ikke at sådan en ”käsewurst”, som man ofte fristes af er med i anbefalingerne ;)

 

Klubben er meget velbesøgt fredag og lørdag, hvor der er big party om aftenen, og kæmpe udvalg af piger. På hverdage er der væsentligt færre mænd og nogen færre piger, omend stadig et godt udvalg. Pigerne tjener de store penge i weekenderne, mens det er noget mere begrænset for hverdagene, hvor de også holder deres fridage på skift.

 

Den del af haven som er tættest på huset har swimmingpoolen og et større liggestolsområde. Det er KONGE at ligge her og dase på en varm sommerdag, mens der spankulerer nøgne piger forbi, og hvis man kigger lidt ekstra efter dem kommer de hen og taler med dig og prøver at lokke dig til sex ved at nusse med dig eller gnide sig op af dig.

 

Pigerne på World

Det vigtigste er jo pigerne. Med hensyn til antal piger er World en af de helt store klubber. Piger fra Rumænien og Bulgarien er helt klart i overtal her, men der findes dog også andre nationaliteter. Jeg bekymrer mig ikke så meget om nationaliteten – så længe jeg kan kommunikere med pigen. Vigtigere for mig er, at der er rigtigt mange af de petite og/eller slanke piger, som jeg så godt kan lide. Der er ofte også et par piger med krop som en ægte runway-model.

 

Pigerne har lov til at antaste mændene og det gør de bestemt også. Men de er mindre aggressive end på Oase og langt mindre end på Palace. Det er typisk en anden måde de kommer hen til dig på.  Oppe i barområdet kan de godt være lidt mere pågående, men ligger man i sofaerne nedenunder sker det ofte at der kommer en pige hen og spørger om kun må sidde sammen med en og man begynder snakke lidt, og måske nusse lidt og tingene kan langsomt gå fremad skridt for skridt mens man vurderer pigen.

 

I følge min erfaring er pigerne på World  MESTRE i forførelsens kunst. Kommer man ind på en klub laver man hurtigt en mental ”hot-to-do” liste ud fra udseendet – ofte har man også en ”måske” liste. Det er sket mange gange for mig at jeg har ligget og slappet af og så er der kommet en pige hen fra ”måske”- listen eller ”hot”-listen og villet snakke – hun har været sød og rar og har måske nusset lidt med mig og så har tingene skredet fremad. Der er kommet lidt kriller i ”lillemanden” og så har man spurgt pigen om hun kysser i rummet – her sker det ofte at pigen svarer ved at give en det vildeste tungekys med det samme! Så er man jo solgt!. Stort set hver gang jeg er blevet lokket med på den måde har det været en rigtig god GFE session.

 

I det hele taget er min erfaring at rigtig mange piger giver god GFE på World. Og det er meget sjældent at man møder en pige, som ikke gør en god indsats – jeg kan kun komme i tanke om en enkelt ”smutter” og jeg har i hvert fald prøvet over 20 forskellige piger på World.

 

Der er nogen andre piger som viser sig at være mindre GFE men mere PSE, når først man kommer i gang i rummet og det er sket at jeg er blevet lokket med til Anal , CIM eller 2 piger ad gangen. Når først man er kommet i gang, er blevet liderlig, og en hot model spørger, om man ikke kunne tænke sig at kneppe hende analt, så kan det være svært at sige nej! Men det har altid været godt, omend det nogen gange er blevet ret dyrt.

 

Mange piger har også lokket mig til at forlænge tiden fordi de har været så pokkers gode til GFE. Men selvom det ofte er blevet ret dyrt har jeg aldrig fortrudt noget af det jeg er blevet lokket med på. 

 

Generelt er der mange hotte og sexede piger, der er vildt gode til at lokke og forføre. Første gang jeg var på World endte jeg med at være i rummet 4 gange med 4 forskellige piger på kun lidt over 3 timer! Alt i alt endte jeg med at komme 6 gange på den dag, og jeg var nærmest helt øm i pikken næste dag.

 

Der kan findes nogen piger, som er lidt sharky, men det er ikke så mange. På World er det også kutyme at man kan snakke en del med pigerne inden man behøves at beslutte sig for dem, eftersom at det som regel var dem selv som kom hen til en.  For mig har det i hvert fald været relativt nemt at sortere ”sharks” fra.

 

På World findes der en uofficiel opdeling i dagpiger og aftenpiger. Dagholdet skal være der omkring åbningstid, og må gå hjem når de vil (som regel lidt ud på aftenen). Aftenholdet må kommet når de vil (som regel omkring 18-tiden), men skal blive der til lukketid.  Mange af de flotteste piger er på aftenholdet, men der er ofte også et par stjerner på dagholdet. Antallet af piger på World på en fredag og lørdag er så højt, at man er nødt til at være der 2 dage i træk for at nå bare en brøkdel af de piger, som ens øjne får lyst til!

 

Eneste kritikpunkter

Bollerummene i underetagen er ikke adskilt oppe ved loftet – der er bare nogen skillevægge imellem. Det gør, at man kan høre hvad der foregår i naborummene eller på gangene udenfor. Normalt er det ikke et problem, men jeg var der engang ,hvor der var en flok meget støjende russere på besøg, hvilket var noget irriterende

 

Der er ikke noget nøglesystem på World – man tager bare et rum, når man har behov for det. Det gør at rengøringen i rummene ikke altid er helt optimal – som regel tager pigerne dog bare en stabel håndklæder og så går det fint nok, men hvis man er meget fokuseret på hygiejne kan det måske give lidt vanskeligheder (jeg har ikke selv for alvor skænket det en tanke)

 

Af en eller anden mystisk grund skal man betale ekstra for at få en badekåbe, og man må heller ikke have sin egen med. Standardmunderingen er 2 håndklæder – et langt, og et kort.

 

Opsummering

Om sommeren har klubben formentlig de bedste faciliteter af nogen klub overhovedet. Spitze klasse, med en næsten magisk have.

 

Mad er altid tilstede, og man kan altid få sig en lur. Shark frekvensen er lav, udvalget af piger er højt både på kvantitet og kvalitet, og mange af pigerne er mestre i forførelse og GFE.  Selv om vinteren er faciliteterne gode, omend en klub som Artemis måske er lidt større indenfor.

 

Klubben er en klokkeklar AAA-klub ud fra min vurdering og den er min favorit-klub sammen med Goldentime.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tack för en meget intressant och användbar beskrivning!

Dejligt att höra att World håller klassen. Måste dra dit till sommaren.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Af en eller anden mystisk grund skal man betale ekstra for at få en badekåbe, og man må heller ikke have sin egen med. Standardmunderingen er 2 håndklæder – et langt, og et kort.

 

Badekåber er dyre i vask og tørring, bliver desuden hurtigt slidte i tørretumbleren, så de hurtigt må fornyes inden de begynder at se alt for slidte og nussede ud med manglende løkker til bæltet. De store håndklæder bliver nok også slidte, men er trods alt billigere i indkøb og der er ingen bælter, der også skal holdes styr på. Efter et bad er et mindre håndklæde, som så fornyes rigeligt, hvis man ellers anvender det fornuftigt - og man behøver evt. ikke også an vaske sig på ryggen, medmindre man har svedt  :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Måske lidt udenfor emnet, men håber at det er ok.

 

Gad vide hvad bundlinjen ville vise på den tyske turisme balance, hvis det blev gjort op hvor mange mænd der hvert år rejser til Tyskland for at købe sex, og hvor mange penge vi lægger hvert år i Tyskland på den konto?

 

Som jeg har forstået, der opgøres turisme ind i et land, som eksport ud af landet.

 

Sexturister fylder måske mindre i statistikken, men mon ikke vi kan tælles i titusinder bare til de over 130 tyske FKK klubber ud af et samlet marked på ca 400000 sexarbejdere.

 

Gjorde man det op hvor mange penge sexturister samlet lægger i Tyskland hvert år, mon så ikke vi i gennemsnit lægger 3 - 4 gange så mange penge som den gennemsnitlige turist forbruger i Tyskland, korrigeret for længden af vores ophold.

 

Typisk opholder vi os vel som sexturister relativt kortvarigt i landet, mens vi til gengæld har et koncentreret forbrug mens vi er i landet.

 

Har så godt bemærket at I er dem der tager på ugelange ophold for ti tusinder af kroner, men I trækker jo bare statistikken op :)

 

Nu udgøres turisme balancen jo af alt fra backpacker rejsende, til deluxe rejsende der bor på 5 stjernede hoteller, men jeg er ret overbevist om at segmentet sexturister relativt betragtet vejer tungere til tungest i den samlede turisme statistik, målt ikke kun på forbrug, men også i kraft  af beskæftigelses fremmende afledte effekter indenfor servicesektorer, lige fra hotel over FKK klubber, til luffart, biludleje, samt også hvor og når, nogle af os bruger penge på turen til andet og mere end bare sex, såsom kulturelt og kulinarisk.

 

Faktisk tror jeg at sex turisme betyder meget mere for Tyskland end bare indtægten herfra, fordi muligheden for at købe sex nok trækker mange til landet, der havde valgt til anden side hvis ikke landet var det købesex slaraffenland som landet er.

 

Nu er jeg godt klar over at jeg er en økonomisk letvægter i FKK sammenhæng, og at jeg ikke er særlig repræsentativ, men ret sikkert er det for eget vedkommende at jeg over årene ville have rejst til andre lande for ti tusinder af kroner, for at få andre oplevelser end købesex, hvis ikke der fandtes FKK klubber i Tyskland - faktisk har jeg alt overvejende kun rejst udenlands for at købe sex i Tyskland.

 

I et globalt perspektiv er der nok mange som jeg, der også udgør  vores del af statistikken, for hvem FKK simpelthen er det der drager os det vi har råd - en lang weekend i Tyskland er for mig 2 - 3 gange så dyr med FKK, som den ville være uden.

 

Tyskerne er kendt for rationel økonomisk produktivitet, så forhåbentlig vælger de hensynet til købesex markedets økonomiske betydning, fremfor at ligge under for presset fra EU parlamentet om at gøre det kriminelt i hele EU at købe sex.

 

Selv synes jeg så til gengæld at de tyske politikere skulle komme i arbejdstøjet, og få luget ud i alle de eksempler, der med åbne grænser og arbejdskraftens frie bevægelighed, har udviklet sig til at skæmme for alle de positive sider ved det tyske marked for købesex, vi er mange der husker tilbage på, indtil for få år siden, inden at udviklingen som jeg ser det, desværre begyndte at gå den forkerte vej.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super beskrivelse af FKK World - det er sgu brugbare forbruger oplysning. Jeg får desværre ikke råd i år - budgettet er afsat til anden side... men det kunne godt lyde som et sommerprojekt til næste år.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super beskrivelse af FKK World - det er sgu brugbare forbruger oplysning. Jeg får desværre ikke råd i år - budgettet er afsat til anden side... men det kunne godt lyde som et sommerprojekt til næste år.

 

Artemis er nu også godt :D

 

Tempoet er skruet meget ned på World om dagen ifh. til mange andre FKK'er, på World kan man slappe af i haven, i wellness etagen, de har 2 gode svømmepøl som man kan benytte.

 

Nogle værelser har metal senge som knirker vild meget, det var så komiske at jeg og pigen grinede hele tiden og jeg kunne ikke koncentrerer mig om samlejet, jeg enten med i 69 og fik BJ... :D

 

Men om aften bliver tempoet sat gevaldig op og der kommer gang i party stemningen med DJ/disko musik og strip.

 

World minder om en pensionist klub om dagen, men aften bliver bar-området forvandlet til et frækt diskotek. klientellet er også skiftet ud om aften med party folk.

 

Det giver associationer til filmen "From dusk til dawn" :P

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Faldt lige over dette site, og denne tråd.

 

Tak for en fantastisk anmeldelse af de forskellige klubber. Jeg kan se, at jeg er kommet i et meget erfarent selskab,da jeg har kun været i omkring 20 forskellige FFK klubber, fordelt over hele Tyskland.

 

Jeg mangler dog min personlige favorit på listen. Min top 3 villle være.

 

1. Bernds saunaklub, hvis Mara, Ana og Ina arbejder

2. Bernds saunaklub, hvis Mara og Ana arbejder

3. Bernds saunaklub, hvis Mara arbejder

 

Og jeg er ikke betalt for at skrive dette, men dette er bare hvad jeg synes bedst opfylder, hvad jeg godt kan lide.

 

I de store klubber er der lidt for mange pengemaskininder, eller hvad man nu kan kalde pigerne.

 

Jeg plejer at rejse derned med AirBerlin til Düsseldorf om morgenen, hoppe på toget til køln, og skifte til S-bahn linie 12 mod Hennef. Herfra tager jeg bus 522 til Lichtenberg, og går de sidste 500 m hen til klubben. Desværre kører den sidste bus fra Lichtenberg kl 23:50. Ellers er det taxi til Hennef. Overnatter enten i Köln eller Düsseldorf, og tager flyet tilbage næste morgen.

 

Håber at høre hvad Nille synes om denne lille og længe eksisterende klub.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...