Bananas

Det moralske i at narre dem vi elsker

32 indlæg i denne tråd

Ach so - nu snakker vi moral her.... med anledning av Borende X anmeldelse hvor han fortæller hvordan han narrer sin kone.

Dette er på ingen måde kritik af dit flotte skriv X, men jeg kan på en måde også forstå Agenten.

At detaljeret og inspirerende og lystfuldt beskrive møden og de kvinder vi møder og hvad vi oplever med dem er en ting. Vi ved allesammen at vi gør dette alene, og at det er de færreste af os der kan dele vores oplevelser med vores nærmeste. Sådan er det bare.

Men at beskrive hvordan vi narrer vores nærmeste føles lidt .... kynisk. At prale med hvordan man lyver og narres, er lidt som at prale med at man er fej....

Jeg bliver nysgerrig X, omkring dine moralske og etiske grunder? Synes du det er en del af oplevelsen, hvordan du narrer konen? Indgår det i din nydelse?

Jeg spørger mig selv hvad som sker hvis løgnen opdages? Skulle det være alvorligt X? Skulle det være katastrof? Er oplevelserne med Nikita værd det?

Jeg mener det er et spørgsmål man som mand bliver nødt at stille. Gør jeg dette fordi jeg absolut synes det skal gøres, og tager jeg konsekvenserne hvis det opdages? Er jeg bevidst om hvor meget jeg sårer den jeg elsker hvis mine små narrestreg går gal? Eller elsker jeg hende ikke, men lever i mit liv fordi jeg er for fej for at leve det liv jeg skulle ville....? Kan jeg klare at tabe det jeg sætter på spil, eller er jeg bare en dum idiot der ikke skulle spille på dette livets Casino?

Ergo: At tvinges til att narre og lyve er den her verdens absolut dårligste indslag. Det er forståeligt at det sker, men ikke noget at prale over. Att ikke kunne leve sit liv fuldt ud som man vil det, uden at lyve om det - er faktiskt ikke noget særligt positivt.

Og selv er jeg ikke særligt stolt over at være mand uden at være mand til at være mand fuldt ud. Sad to say.

"What's honor dad" spurgte Rob Roy's søn i filmen. Og Liam Neeson svarede: "Honor my son, is the gift man gives himself, that no other can take away".

Han sagde ikke noget om at honor is the way you fool the ones you love.

Men det var jo kun en film, ikke real life vel....?

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bananas.

Det var rart at høre fra dig igen, men sikke dog en bunke spørgsmål, så du får lidt af den korte version:

Jeg bliver nysgerrig X, omkring dine moralske og etiske grunder? Synes du det er en del af oplevelsen, hvordan du narrer konen? Indgår det i din nydelse?

Baggrunden er såmænd, at der siden efteråret har været flere strenge, der ud fra forskellige vinkler har behandlet spørgsmålet, hvordan vi håndterer vore togter i forhold til familien, hvordan vi dækker sporene, hvilke forholdsregler vi tager o.s.v. Jeg har også fået flere PB-spørgsmål om, hvordan jeg slipper af sted med at slippe hjemmefra.

Erfaringen fra disse ting er, at det er nødvendigt at stikke en plade, hvis man er i et forhold og gerne vil på eventyr. Det er der næppe noget nyt i, alle forsøger formentlig at skjule sporene, men nu skulle det pludseligt blive moralsk flosset, at jeg ærligt fortæller, hvordan jeg bærer mig ad?

Jeg har tidligere skrevet det herinde, men gentager gerne: Jeg har en familie, som jeg er utrolig glad for og ikke vil undvære, men af forskellige årsager kan den ikke opfylde alle mine behov, hvorfor jeg søger uden for hjemmet for at få dem dækket.

Det har givet en gladere familiefar, og det er noget der også kommer familien til gode. Det er vel i grunden ikke så værst?

Det er rigtigt, at jeg længe har holdt mig til samme pige, idet hun har de ting, jeg søger, mens mange herinde jo rask væk besøger snart den ene, snart den anden. Så på det punkt må jeg vel siges at være ret monogam. Det er vel så god moral?

Men det bebrejder du mig også: For snart et stykke tid siden ymtede du over, at jeg havde en nærmest "gammeltestamentlig" tilgang, fordi jeg holdt fast ved at besøge den samme pige. Med andre ord: Jeg burde opsøge mange flere piger. Hvad er så moralen i den holdning?

Nej, moral er en vanskelig håndterlig størrelse. Især andres.

Jeg spørger mig selv hvad som sker hvis løgnen opdages?
Det ved jeg jo i sagens natur ikke, da det ikke er sket, og alle mine bestræbelser går jo netop på at undgå den situation.

Det er derfor jeg er meget optaget af planlægge tingene og ikke overlade noget til tilfældighederne – det er skam af skræk og ikke af nydelse.

Og som indledningsvis skrevet synes netop de omtalte strenge at vise, at det er et aspekt, folk herinde interesserer sig endda meget for.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg har aldrig mødt et menneske der kunne håndtere den skinbarlige sandhed, og her tænker jeg sådant set ikke på utroskab, men på alt muligt andet. Alle mennesker har et "privatrum" som de værner omkring. Dette rum er fyldt med tanker, gerninger og andet stads, som i nogen tilfælde måske er uinteressant og i andre tilfælde, decideret ødelæggende for ens forhold eller omgivelser.

Hvis man stadig skal se bort fra utroskab, skal der såmænd nok stadig sidde et par enkelte og hævde, at i deres forhold har man aldrig fortiet noget, men mon ikke de fleste trives fint ved at vide, at man heldigvis aldrig får alt at vide, samt at det nævnte "privatrum" er en fin foranstaltning til alles bedste.

Nå men så til utroskab og salg- og køb af seksuelle ydelser. Gift eller ikke gift, så er det vist de færreste der ikke gemmer deres gerninger og minder i den private box. For ganske nylig er Danskerne blevet kåret som verdens mest utro folkefærd. Man er ikke utro, hvis man lever i et åbent forhold, og for god ordens skyld skal det måske lige nævnes, at man ved utroskab ikke skelner imellem om den seksuelle aktivitet er købt eller nydt under gratis omstændigheder.

Når utroskab er så udbredt som det nu engang er, burde man vel sagtens kunne tale om det, også selvom man håber, at man ikke selv i et forhold bliver hjemsøgt af utroskab. Det er så bare ikke mit indtryk, at det forholder sig således. Ganske mange har et meget anstrengt forhold til utroskab, eller måske snarere angsten for at komme til at opleve utroskab. Lidt pudsige er, at denne angst ikke altid hænger sammen med hvad man selv, render rundt og laver eller tænker. Selvfølgelig findes der også personer med et anstrengt forhold til truslen for utroskab, der aldrig kunne finde på at være utro, men det korte af det lange er jo, at mange har svært ved, at tale om det uden, at udvise enten store følelser eller at hæve sig op i den moralske talerstol.

Personligt har jeg det således, at jeg har langt mere respekt for den del af de utro, der er helt afklaret omkring hvad de gør, hvorfor de gør det osv. end den gruppe der render rundt med dårlig samvittighed og underlige forklaringer for, hvorfor de faldt så uheldigt at der kom lidt sex ud af det.

Når jeg hører ordet utroskab kommer jeg ikke til at tænke "Nej hvor er det da synd for et menneske jeg ikke kender" Jeg kommer heller ikke til at tænke "Uha. tænk nu, om det var mig der engang skulle opleve det".

Hvis en i mit netværk fortæller mig, at denne er utro, så hører jeg gerne hele historien, herunder også hvorledes det søges holdt skjult og hemmeligt. For mig virker det helt naturligt, at hvis man kan tale om det, så kan man selvfølgelig tale om det hele.

Hvis emnet er køb/salg af seksuelle oplevelser hører jeg også gerne det hele, underforstået at man fortæller sandheden, snarere end nogle opdigtede illusioner der intet hold har i virkeligheden. Om med hensyn til sidstnævnte, der er der vist også meget der tyder på, at nogle hjørner er lidt for følsomme for både udbydere og købere.

Så, selvfølgelig har det da sin berettigelse også at tale om, hvordan man skaber sig et frirum, eller blot hvordan man samler mod til, at gå ind på en klinik, at frygt for at andre kan se det stå skrevet i panden, allerede 400 meter fra indgangen.

Jeg er nok ikke specielt tynget af moral og hvad andre i øvrigt render rundt og laver, men jeg ville sgu have det mere skidt med, at lyve og bedrage mig selv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Egentlig er den eneste forskel på BX´s indlæg, og alle vi andres, at han skriver om hvordan han planlægger sine møder.

Det falder så nogen for brystet - ikke at han boller udenom? Så det umoralske ligger altså i planlægningen og beskrivelsen heraf - ikke i agten.

Andre beskriver i detaljer hvordan de har sex med pigen, antal huller de benytter, størrelse af pikke, mængden af sperm og hvor de afleverer. Det støder mig at læse - det er for intimt!

Alle os der ikke skriver om hvordan vi finder tiden til vores besøg har vel tre grunde til at springe det over.

1. Det er så lille et problem at det ikke kræver nogen form for overvejelse

2. Det er så stort et problem at vi ikke tør omtale det, af frygt for at blive genkendt.

3. Vi er så flove over vores aktivitet at vi undlader at skrive om løgnene osv.

Kun de der er single har ingen at stå til regnskab overfor. Alle vi andre har en vi står til regnskab overfor, som vi elsker og respekterer. Ellers var vi vel blevet skilt?

Vi skjuler vel alle vores aktivitet for ikke at såre den vi deler vores liv med. For mig er det et tegn på min kærlighed til min kone.

At BX og enkelte andre så beskriver hvordan de i praksis kommer om ved problemet, betragter jeg blot som en form for hjælp - syndere imellem, på linie med hjælp til at finde den helt rigtige date.

Når så hærdede syndere som dette forums medlemmer får moralske kvababbelser over at blive konfronteret med planlægningen, forstår man bedre de moralske skrig i dagspressen om det forkastelige i købesex.

Del dette indlæg


Link til indlæg

En ting jeg som single uden nogen at skulle stå til regnskab overfor har undret mig over, jeg også har svært ved at respektere, er hvordan andre der i et monogamt forhold, ihvertfald i henhold til at deres partner tror det, efterspørger ikke usikker sex uden kondom, men om så nok så lille en risiko, de efterspørger usikre ydelser, såsom fransk uden til hende og ham.

Det er så ligegyldigt om det er købesex eller sex til anden side på anden måde.

Et er utroskaben, som man nu definerer den, den må man selv leve med, noget andet er i mine øjne at dyrke usikker sex med ens partner, ud fra en præmis om at man gør det, for vi gør det jo kun med hinanden, derfor dyrker ens faste partner sex uden kondom med en i den tro at I kun gør det med hinanden.

Hvordan kan I gøre dette mod bedre vidende?

Noget andet er singles onenight stands, begge køns polygame singleliv, dem der er biseksuelle, der som sådan dyrker barebacking i homomiljøer, samme vælger at dyrke sex uden kondom, mindre usikker blot oralsex uden kondom.

Det er så godt nok i mine øjne det glade vanvid, ikke at de er alsidige, men at de dyrker nogen form for sex uden kondom, men de står ikke til ansvar overfor andre end sig selv, og dem de gør det sammen med i samme situation er begge lige gode om det.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kun de der er single har ingen at stå til regnskab overfor. Alle vi andre har en vi står til regnskab overfor, som vi elsker og respekterer. Ellers var vi vel blevet skilt?

Vi skjuler vel alle vores aktivitet for ikke at såre den vi deler vores liv med. For mig er det et tegn på min kærlighed til min kone

Fortjener at blive fremhævet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@ Rejsenetværk

Du har 100% ret i dine betragtninger. Det duer ikke at dyrke sex uden gummi - og blow/slik er også sex.

Men, og et men er der. Der er rigtig mange af os der overhovedet ikke har sex med vores partner ?? SÅ kan man jo heller ikke smitte hende, vel da :)

Kotyme blandt glædespiger er at man får blow med kondom, og vi slikker dem uden gumme hinden. Herved har du smittekæden brudt, og da faren for overført smitte via oralsex i forvejen er minimal, løber vi risikoen.

Dette er endnu en grund til kun at dyrke sex med piger der ved hvad de har med at gøre, og har forstået smitte problematikken. Derfor forstår jeg bla ikke GB, hvor ingen vel lægger mærke til et enkelt kondom der lækker lidt??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har svært ved at se for mig et ægteskab eller et forhold uden sex, og skyldes det alene at ens partner ikke vil dyrke sex, som samtidig ønsker at forblive i forhold eller ægteskab med den hun nægter sex, ja så vil jeg faktisk mene at hun ikke kan forvente andet end at manden opsøger sex til anden side.

Så er hun selv både årsag til det og skyld i det, for var hun konsekvent brød hun ud og startede et nyt liv for sig selv - hun bør ikke blive overrasket og kan moralsk set i mine øjne ikke påstå sig bedraget finder hun ud af utroskaben.

Gangbang, jo det udgør også en kalkuleret risiko, det kompromis mellem lyst og sikker sex at man dyrker gangbang, men så sikkert som muligt med kondom.

Pigerne er meget opmærksomme til gangbang, om kondomet er helt, såvel på egne som kollegers vegne, særligt i Danmark.

Men jo des flere der har sex sammen på samme tid, des mere kan gå galt, men vi passer så godt på som muligt er.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har svært ved at se for mig et ægteskab eller et forhold uden sex, og skyldes det alene at ens partner ikke vil dyrke sex, som samtidig ønsker at forblive i forhold eller ægteskab med den hun nægter sex, ja så vil jeg faktisk mene at hun ikke kan forvente andet end at manden opsøger sex til anden side.

/quote]

Det tror jeg også de fleste kvinder inderst inde ved, men du laver strudsen. Derfor er der ingen grund til at "smide" dem kendsgerningerne i ansigtet.

Hvem der har skylden for manglende sex i et forhold er sikkert meget forskelligt fra par til par. Der er sikkert skyld fra begge parter, i varierende procentdele.

Jeg tror man skal være gift for at forstå denne mekanik med at være hensynsfulde og hengivne, på trods af små mangler. Denne sidste bemærkning er ikke en nedvurdering af dit single liv Rejse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man har kærlighed til sin kone men boller ved siden af i stor stil, i og måske man ligefrem søger et kærestelignende forhold med massagepigen.

Det får ikke mig til at løfte nogle moralske fingre.

Men når det så efterfølges med at det er for ikke at såre sin kone at man holder det skjult, så bliver det noget hyklerisk.

Det kunne nok også være fordi man selv ønskede at blive i sit forhold med konen men hvis ens handlinger blev kendte var det ikke muligt.

Ellers så havde man sig jo ladet sig skille, hvis man ikke ønsker at leve sammen med konen. Tilsyneladende elsker man jo også sin kone og derfor bliver man i forholdet.

Men selvfølgelig lyder det bedre at påstå at det er af hensyn til konen at man skjuler sine aktiviteter, men det virker noget hyklerisk i mine øjne, det er sgu også fordi man selv ved at ens handlinger kan betyde skilsmisse og det ønsker man ikke. Lad nu være med at pudse glorien på en selv så meget at det bliver alt for tykt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Aros, det er din synsvinkel - temmelig sort/hvid, ikke?

Hvis jeg skriver at jeg skjuler mit forehavende for ikke at såre min kone, så er det sandheden. Jeg ville ikke blive skilt selv om hun opdagede det. Hun ville bare blive umanerlig ked af det.

I et ægteskab har man mange samtaler om forskellige ting. Bestemmer hvad man skal lave i ferien, hvordan man håndterer diverse familie mærkedage, hvilke frihedsgrader vi giver hinanden, og, og nu kommer det: Man diskuterer også forventninger til hinanden, og hvilken reaktion man kan forvente hvis man ikke lever op til forventningerne.

Hvis du ikke ved, men kun formoder, hvordan din kone vil reagerer, så vil jeg anbefale dig at få vished - idet jeg går ud fra du er samlevende ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nu er indlægget lavet til den kære X, men pånær hvis du har et personligt udestående med ham, så må det betragtes som generelt.

Moralen bliver nævnt rigtig meget. Hmm...... ikke meget kendskab at have til personen, for at komme med et så bombastisk indlæg :?

Nå de her kære pigebesøg, som i den ideelle verden ikke burde finde sted.

Der er ofte en årsag ;)

Mange lever et her og nu forhold, hvor de smutter/ bliver forladt ved for mange kurer på tråden :!: sjældent et forhold får 3 års fødselsdag. Moralen er, hvis du ikke er lykkelig/tilfreds i forholdet, så er det videre. Det er også fint nok, hvis det ikke har alverden konsekvenser :!:

Men nogengange har det konsekvenser, hvor det faktisk er god moral at blive (nok ikke set med dine øjne)

økonomisk: I købte et hus sammen i de glade dage, lige inden krisen startede. En salgspris i dag, vil i mange tilfælde give et tab på 500.000 til 1.000.000 kr...... Det superfede er, dette tab bliver et forbrugslån, så går fra en rente på godt 1% til ca 10 %. Hurra og så skal det betales af, så sæt du bare 8000-10.000 kr af hver måned i dit fremtidige budget, hvor der står "knap så heldig hushandel. Nå ja nu skal i ud og have 2 huslejer oveni, og pasningsordningen til børnene skal stadig betales....Men klart, god moral er at smutte, fordi man ikke får sex nok. Skide da være med, man ødelægger begges økonomi mange år fremover, og evt ikke kan give dine børn ferier m.m.

Børn: nogengange er der børn involveret. Man ved jo idag, at skilsmisse børn generelt klarer sig dårligere i skolen og senere i livet. De har flere psykiske problemmer osv. Hvis man går fra hinanden, bliver barnet så oveni også en kastebold. og en rigtig kedelig ting du mister den daglige leg og omgang med dine børn. Men hold nu op, den gode moral er da at smutte, hvis du ikke får sex nok :!: skide da være med resten, du skal ud og realisere dig selv.

Måske er kærligheden ikke så stærk, brokkeriet og ligegyldigheden har taget over, så derfor sexlivet ikke er så intakt længere. Eller måske slet ikke eksisterende. Nogle af mændene i tråden, skriver de elsker deres koner. Jamen elsker de så ikke Jer? Altså hvis man elsker hinanden og har det godt sammen, burde sexlivet så ikke være intakt? Eller er forholdet ikke blevet venskabeligt, hvor det jo er meget praktisk at være sammen

Nu bliver der skrevet, at man burde finde lykken et andet sted. Findes den eneste ene? findes den for alle? eller vil næste forhold, med tiden blive på samme måde? igen prøv lykken, hvis det ikke har alverden konsekvenser.... men overvej lige tingere, hvis du bliver en elefant i et spil kegler af det.

Kan de skide mænd så ikke bare undvære sex?

Åhh det er vist almindeligt kendt, at det rammer mænd rigtig meget på psyken, hvis man ikke får sex med jævne mellemrum. Skal man leve resten af livet i den tilstand?

Der er nogen job man ikke kan bestride: Tænkt sig hvis du arbejdede som gynækolog og var sindsygt seksuelt underernæret :? Shit det kan blive noget lort for dig.

Pædofile, er det ikke mænd, der ikke kan få et normalt sexualliv med en kvinde? Ret mig gerne, hvis jeg tager fejl, er langt fra sikker i denne betragtning

Voldtægtsmænd??

Summa summarum

Er det så dårlig moral at besøge hende glædespigen, hvis hjemmefronten ikke er helt intakt? eller skal man skide på konsekvenser og søge væk????

Er det bedre moral at finde en elskerinde? hvor der forventes lidt mere intime stunder end hvad et klinikbesøg indebærer. Den daglige kontakt via sms og mail, elskerinden der måske gerne vil være 1. kvinden osv...... huhhh man skal være af den rette støbning for at kunne håndtere det :!: believe me :?

Og nu kan man sagtens komme med klassikeren.... Der skal bare være bedre kommunikation partnerne imellem...... nej hvor er kommunikation ligegyldig, hvis der ikke er handling på ordene.

Uhhh ja, man kan også snakke med kvinden om, det er ok, man ser lidt andre kvinder. De fleste mænd ved sgu godt, om konen vil bifalde den ide. Så den største risiko, er jo at blive snuppet med fingrene i kagedåsen, og så er man samme sted, som hvis man meldte klart ud fra start :!:

Del dette indlæg


Link til indlæg

@ Liderligfyr

Rigtig godt indlæg.

Altså hvis man elsker hinanden og har det godt sammen, burde sexlivet så ikke være intakt?

Jo, men der kan være forhold der gør at det ikke er muligt. En af parterne kan f.eks. have misten den fysiske evne til at have et sexliv - eller måske problemer der kræver medicin som dræber sexlysten. Du kan sikkert selv fortsætte opremsningen :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

@ Liderligfyr

Rigtig godt indlæg.

Jo, men der kan være forhold der gør at det ikke er muligt. En af parterne kan f.eks. have misten den fysiske evne til at have et sexliv - eller måske problemer der kræver medicin som dræber sexlysten. Du kan sikkert selv fortsætte opremsningen :)

Jeg kan sagtens fortsætte ja ;) Jeg er bare ikke oppe i en alder endnu, hvor disse ting er med i mine tanker :lol: men jo, skal man virkelig forlade kvinden man elsker, fordi hun ikke kan have sex længere :? nææææhhhh og hun har formentlig også en ide om, manden muligvis ser en anden, men vil helst være uvidende om det

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej...

jeg tager afstand på tanken at mænd voldtager fordi de ikke får sex...

så burde der nok være flere voldtægt i DK..

eller så er de 14 % som besøger luder, farligt mænd..

er du farlige? hvis du ikke får sex, overfalder du så nogle?

hvor lang tid må der gå før du bliver farlige? en uge, måneden?et år? to tre eller hvad?

jeg er ikke... ej heller kunne jeg på noget tidspunkt finde på at gør noget mod andre mennesker... selv om jeg ikke fik sex...

samt det er super at folk kæmper for deres forhold... også at de besøger købe piger...

fred være med det, men så må de også acceptere at deres ægtefælle også får noget andet pik, evt køber eller har en bolleven,

økonomi er ikke en gyldig grund til at blive sammen i år 2013, og så forsvare man bolle ved siden af pga af økonomien... kom nu :D

måske spare de penge på købe pige... de er ikke billige...

børn måske, men er de ikke bedre stillet ved at deres forældre lever det liv de ønsker...end at leve på en løgn?

pædofile er syge mennesker, der findes også kvindelige pædofile...

de tænder på børn... dette er ikke normalt, det er ikke fordi de ikke kan få sex med voksne mennesker...

god moral er jo at være ærlige over for partner.. sige du tilfredsstiller mig ikke sexsuelt, jeg vil gerne noget andet, det du også velkommen til...

måske vi alle mænd skal erkende at vi ønske alt det fisse vi kan og vil ikke opgive hjemmefronten...

prøvemanden

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Du må være en stor kanon Prøvemand :P

Hold da op et job du har, der er stil over drengen.....

Bliver lige nød til at fortælle dig en hemmelighed.... bare fordi du springer ud af forholdet, så er det ikke ensbetydende med, du er seksuelt tilfredsstillet fra dag et.

Der har været en tråd om forbruget til sex.... det almindelige forbrug ligger hvis indenfor intervallet på 2000-5000 kr i måneden.

Så økonomien kunne se sådan ud

dum huskøb kr 5000 kr (din andel)

ny bolig inklusiv børneværelser kr 8-10.000

købesex kr 2000-5000

børnepenge almindeligvis 1200 kr

per barn, men det er udregnet fra

ding indtægt, så en stor kanon som

dig, kan jo umuligt slippe for under

3000 kr per barn kr 3000 x antal børn

bil kr 4000-8000

mad fornøjelser m.m. kr ?

Du har ret i, kvinden også skal have lov :!:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu var jeg jo ærlig i min trådstart: Jeg var "nysgerrig" på X moralske og etiske grunder kring at beskrive sine narrestreg.

Det betyder altså ikke at jeg ikke kan forstå løgnerne.

At være nysgerrig på og interesseret i moral og etik og diverse forskellige bevæggrunder for hvorfor man agerer på den ene eller andre måden, er IKKE at moralisere.

At diskutere moral er ikke per definition at moralisere. Jeg ønsker nogle herinde kunne opdage forskellen.

Personlig ønsker jeg at det var tilladt at elske flere. Og at gøre det uden løgne. Jeg har altid elsket flere kvinder samtidig, og altid lyvet om det.

Jeg er helt enig med Bluejacket. Det inderste rum deler vi ikke med nogle, skal vi ikke dele. Men kærlighed, sex, følelser og udtrykken for dem - er vi nødt at dele med nogen .... elle flere.

Og måske er løgnene noget af det vi ikke skal dele - med nogen.

Det med at narre sin kone og at dele narrestregen med andre kan man jo også se som dobbelt så slemt: Tre personer befinder sig i dramat, to kender til løgnen, den tredje aner ikke noget. Og en hel flok mennesker herinde morer sig. Hvis løgnen skulle opdages så rammer den langt værre, end om det kun var den lyvende der kendte til hele billedet.

Let's face it X: Du skriver i godt humør og på en sjov måde om dine eventyr, og en del af det sjove er hvordan du forbereder dig, inklusive narrer din kone.

Jeg moraliserer ikke over det, men jeg undrer mig over det...

B

PS I øvrigt forstår jeg ikke formålet med den liderlige fyrens lange indlæg? Er det mig du retter det til så har du ramt langt ved siden...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Der er heldigvis andre der kan se formålet med mit indlæg Bananas. Men historisk set, har vi nu heller ikke været på bølgelængde, så hvorfor skulle det være ændret her ;)

Men kan hjælpe dig lidt på vej, skriver i de første 2 linier, at det er ud fra en generel betragtning. Altså hvorvidt det er god/dårlig moral, at søge andre kvinder

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej..

nej jeg sgu mere bare helt almenlige mand...

kedelige som bare fanden og rolige...

jeg tager afstand på tanken, om at mænd bliver voldelige eller psykisk ustabile pga af manglede sex..

du kan lovligt elske flere kvinder, bliv muslim de må have 4 koner, du skal bare behandle dem ens :D

tror det afhænger mere om luder og madonna syndromet..

kone er mor til ens børn, hun ikke til kinke fræk sex, og sælger ikke sig selv til andre mænd for at de kan bruge hende til kinke fræk sex....

prøvemanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt indlæg LF.

Jeg selv betragter mig ikke som en, der "boller ved siden af", eller sårer dem jeg elsker. Tværtimod, faktisk.

Men jeg besøger glædespiger. Eller rettere, gjorde, jeg er nede på 1 nu, som jeg ser så ofte jeg kan (hvilket desværre ikke er ret ofte), fordi jeg føler der er rigtig god kemi. Ja, enten det, eller hun er en fantastisk skuespiller ;) men det er jo en anden diskussion.

Jeg er gift, men elsker ikke min kone.... Hun elsker heller ikke mig. Jeg tror faktisk hun hader mig :shock:

Min kone kender ikke til pigebesøgene.

I den ideelle situation, ville jeg jo så "bare" få en skilsmisse, og det bliver bliver også enden på det hele inden for en måneds-tid eller 2. Men der er ting der har gjort at jeg ikke er blevet skilt endnu, og det er jo så bare min egen lille komplicerede situation:

- Vi har en søn sammen.

- Jeg vil ikke såre min søn.

- Min kone er ikke fra EU, og har fået at vide hendes opholdstilladelse i DK bliver inddraget, ifb skilsmisse: og altså skal forlade landet.

Jeg kan ikke undvære min søn hvis min kone tager ham med. På den anden side har jeg heller ikke villet være skyld i at min kone ikke ser ham, hvis jeg beholder ham i DK og hun rejser. Så, gode miner for slet spil, har været "the name of the game" i årevis.

Alene af den grund at jeg ikke har villet såre de nærmeste :roll:

Grunden til at jeg nu VIL have en skilsmisse er simpelt hen at min søn har spurgt mig hvorfor vi ikke bare bliver skilt..... han kan mærke tingene IKKE er i orden, og har altså selv foreslået det. Han vil bo hos sin far. Og siger at han bliver lykkeligere af at hans forældre ikke altid skændes, men istedet bor hver for sig. Hans mor ved ikke han siger sådan.

MEN hvad så med hans mor ?? Han elsker jo også hende, og hun elsker selvfølgelig ham. Ja, enten må hun forlade landet (hun er ellers godt integreret, har job og er velfungerende - bare ikke med mig :!: ), eller søge opholdstilladelse på et andet grundlag end det hun har nu (og det ved jeg så ikke om hun kan få). Det er jeg ved at undersøge.

Det her blev selvfølgelig alt, alt for personligt. Men I kender mig jo ikke, så det er nok OK.

Og jeg prøver ligesom at illustrere LF's pointe, nemlig det, at besøge glædespiger ikke nødvendigvis er dårlig moral, måske er skilsmissen endnu dårligere moral. Så måske udviser jeg den "dårligste af alle moraler" ved nu at få en skilsmisse ?? Det er ihvertfald nogle ting jeg har gået og tænkt over i årevis. Og fremskønnet af min 11-årige søn, så er det altså nu det skal ske.

Så MIN dårlige moral går ikke på pige-besøg, men på skilsmisse. Og altså lige det omvendte af hvad nogle i denne tråd ellers beskriver :|:|

tvr.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det du beskriver TVR er lidt specielt, ved man så radikalt ændrer på familien.......... det er ikke bare den der, du får et rækkehus der, så har jeg et her. Så du har haft dine kvaler, og jeg er rigtig glad for, ikke at have været i dine sko :oops:

Dog er familien, det absolut vigtigste i dit tilfælde :!: Familien/sønnen har meldt ud, kan vi ikke slutte det her? uanset konsekvenserne.......... Her er det i mine øjne, god moral, at sige slut, som du har valgt at gøre :!:

I fremtiden, kan du gøre dit bedste, for at sønnen er så meget sammen med moren som muligt. Det koster lidt på rejsefronten. Hun har jo også lov at holde ferie i DK, hvor du evt kunne overlade "huset" til dem, så de kan have en hyggelig stund sammen.

Mange muligheder for, ud fra betingelserne, kan blive ret godt :) Men pøj pøj med det stormvejr du er på vej ud i.

Bananas jeg er nu ikke en sten, er der vist ikke mange der beskriver mig som ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan få alt det sex hos min kone jeg vil, men hun er noget overvægtig, derfor gider jeg kun vælte hende rundt i sengen 1 - 2 gange per måned. Hun tror stadig hun er skidelækker og gør da også meget ud af sig selv, men det bliver som regel kun til snak om at tabe sig og hun påstår endda at det er min skyld hun ikke kan tabe sig :evil: og har engang sagt at hvis hun endelig tabte sig, blev det uden mig - dvs. vi skulle skilles først :evil: . Derfor synes jeg, min kone er endnu mere utro mod vores ægteskab end jeg og forbeholder mig derfor retten til at gøre, som jeg vil og nyde de glæder, livet nu engang bringer her og nu, før jeg bliver for gammel og affældig til det.

Jeg har forsøgt at finde en elskerinde på div. opreklamerede datingsider, men de som tilbyder sig er enten meget kritiske, endnu mere overvægtige end min kone, 2 m høje og vil som regel slet ikke kontaktes af gifte mænd. Skulle det endelig lykkes at finde en elskerinde, vil det nok være svært at få 2 kalendre til at passe sammen og vi risikerer også at ødelægge 2 familier. Derfor er det meget enklere og måske også i den sidste ende billigere at kontakte en glædespige og aftale en hyggestund.

Nogle kan måske synes det er dyrt med glædespiger, men køb en ny bil og regn ud hvor mange hyggestunder hos en glædespige, du kunne have fået istedetfor for bare værditabet det første år. Vi har 2 over 10 år gamle biler og sparer en del tid og benzin ved at undgå dobbeltkørsel. Går den ene i stykker, har jeg tid til at skaffe reservedele og reparere den selv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

X skriver:

Det er rigtigt, at jeg længe har holdt mig til samme pige, idet hun har de ting, jeg søger, mens mange herinde jo rask væk besøger snart den ene, snart den anden. Så på det punkt må jeg vel siges at være ret monogam. Det er vel så god moral?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Skulle du ikke skifte dit billed ud med et af disse:

https://www.google.dk/search?gs_rn=18&g ... feOoTBgIgK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu