Hop til indhold

Recommended Posts

Tja, alting må jo slutte et sted, og her slutter min rejse i thaimassagens underfundige og sjove verden. Hvorfor stopper rejsen så her? Det er ikke pga af en specifik dårlig oplevelse, men mere en tiltagende forståelse af hvordan denne forretningsmodel fungerer for at presse flest muligt penge ud af kunderne. Ikke at det er forkasteligt, eller unormalt at en forretning gerne vil optimere deres indtjening. Der er heller ikke fordi, at der er flest dårlige oplevelser, eller fordi jeg ikke har nydt disse smukke og sexede kvinder til fulde. Der er både opstået venskaber og nogle gange lidt til. Der har været kvinder kom tæt på, og så alligevel ikke. Nu er det bare gået op for mig, at jeg ikke har lyst til at lade mig manipulere mere. 
 

Min tilgang til mine besøg har altid være først og fremmes for massagen, da mange af disse dejlige kvinder kan fixe min ryg og ben på ingen tid. Men som alle også ved, så mestrer de også kunsten at få en til at føle sig som den helt særlige, med den helt særlige største pik i hele København. De kan kilde og kærtegne en krop, så man til sidst vil ligge på alle fire og slikke hendes svedige fødder. Men det hele koster jo penge, og mit udgangspunkt har altid været at jeg nødig betaler for samleje. Jeg gider kun, hvis jeg ved hun har lyst, og det ikke koster en formue. Ikke fordi jeg er nærig, men fordi at alt for høje beløb signalerer for meget professionel luder til min smag. Så et handjob og lidt kys og klem er hvad det ofte bliver til. Det er dog sket at kvinden har ladet sig rive med, måske i håb og en tættere relation, eller måske i ren og skær liderlighed. 
 

Her for et par dage siden var jeg til mit sidste besøg hos en thaimassør - i hvertfald en der tilbyder ekstra ydelser. Ikke fordi det var en dårlig oplevelse, eller hun ikke var dejlig. Nej, mine tre besøg på et par måneder, hos den samme kvinde, tydeliggjorde bare det bedrag jeg så naivt har lukket øjnene for i en del år. 
Ved første besøg oplevede jeg en enorm professionel og grundig tilgang til massagen. Det var den bedste jeg har fået i lang tid, og gjorde virkelig underværker for kroppen. Hun var sød, dygtig og var alligevel sexuelt lidt drillende under vejs. Det sluttede af med et fint handjob med flirt og lidt grams. Bagefter spurgte hun om jeg kunne lide hende, og jeg sagde lidt drilsk, at jeg da gerne ville tage tøjet af hende og kysse hendes krop. Det synes hun var sjovt og smigrende, men belærte mig samtidig om at dette var en ‘no sex shop’. 
Okay fint tænkte jeg - det plejer også at betyde dårligere service, når de opdager at man ikke vil betale de obligatoriske 1500 kr ved kasse 1. 
 

Ved andet besøg ca tre uger efter var hun ekstremt flirtende og meget direkte med berøringer og antydninger til sex. Hun kom med høje pornolyde og stønnede af og til i mine ører ‘Im so horny’ og ‘I want to fuck you’. Samtidig bekendtgjorde hun at hun havde menstruation - ‘but next time we fuck’. Så når nu hun var så mega lækker, med en flot slank petit krop, ville jeg da ikke sige nej tak - hvilket jeg også fortalte hende. Men massagen var mindre god end første gang. Nok bare det månedlige tænkte jeg. 

En uge efter var jeg tilbage med et kondom i lommen og et ønske om god massage og senere måske noget god gymnastik på briks. Hun havde selv foreslået at jeg fik hendes sidste tid på dagen, så der ikke kom kunder under eller efter vores seance. Hmm, ikke dårligt tænkte jeg. Det kunne godt udvikle sig til noget spændende på sigt. 

Mens jeg sidder på sofaen og tager tøjet af, får jeg det der minder om en lap-dance, hvor hun gnider sin numse og fisse mod min pik i lang tid. Desværre har jeg kolde hænder og hun springer op da mine grådige hænder rør ved hendes varme bløde lår. Herefter kommer jeg af tøjet og lægger mig op på briksen. Massagen er god, systematisk og fast som første gang, men vi snakker en del om hvad vi skal lave senere, og jeg gentager at jeg da gerne tager hendes tøj af og kysser hendes smækre krop. Hun spørger om jeg har kondom med. Ja det har jeg. Så beder hun mig tage det frem. ‘Bare lige så hun ved det er der’. Jeg lægger mig forventningsfuldt op på briksen igen og hun kommer hen til mig og siger ‘Sex 1500 kr’. Glem det, siger jeg. Jeg troede måske du kunne lide mig og måske rent faktisk havde lyst til sex. Hun siger ‘kom nu, tidlig jule gave. Jeg fortæller herefter stille og roligt at jeg ikke ønsker at betale for sex, da det normalt ikke er min stil. Okay - så Body2body til 1000 kr. Nej tak, men gi en spiller til de normale 700 kr. Det får jeg så, men alligevel bliver det til en ret så heftig lækker seance uden dog direkte samleje. Bagefter driller hun mig med at jeg havde kondom med og tog det frem - og hvorfor jeg dog ikke vil knalde hende osv.. jeg får da også lige gentaget en lap dance, dog denne gang med lidt varmere hænder mod noget varmere lår. Hun siger, at hun næste gang vil hun give gratis body2body hvis jeg tager 90 min til 900 kr. Cool tænkte jeg først. Men fandme nej. For den gik jo bare ikke denne gang med de 1500 kr. Hun har hele tiden bare håbet at jeg var en ‘lækker’ regelmæssig kunde der gerne ville betale 1500 kr for sex og massage. Det var jeg så ikke, og hvad kan hun så få ud af situationen tænker hun så? Den situation har jeg stået i mange gange i forskellige variationer, og jeg har hver gang tænkt: næste gang finder jeg nok en bedre massør der er mere reel og sød. Problemet er bare - det sker aldrig. Thaimassage er et erhverv der har en uofficiel manuelt over forskellige metoder til at tjene gode penge. Føromtalte massør fortalte mig sjovt nok endda, at hendes veninder grinte af hende fordi hun ville have en seriøs butik. ‘Hvorfor ikke bare oliemassage og sex‘ havde de sagt. ‘Det er meget nemmere og ikke så hårdt arbejde’ fortsatte de. Det grinte vi lidt af, og jeg sagde lidt kækt, at hvis de bare ville kneppe, så sig det dog lige ud. De behøver jo ikke smøre min ryg ind i olie først! Det synes hun var meget morsomt sagt, da hun jo driver en seriøs butik. Problemet er jo bare, at hun uden at vide det, er endnu mere fordækt i sin tilgang til prostitution. Det der med at smigre og pirre for at få hjernen til at slå fra, det er sku ren manipulation af værste skuffe og tangerer en form for psykopati. Derfor slutter mine besøg hos disse smukke indtagende damer - uden sure miner. Blot med en beslutning om at lade mig manipulere langt mindre og at elske meget mere i fremtiden. 

  • Synes godt om 5
  • Tak 4
  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej kunforsjov 76.

Det som du skriver her er nøjagtig de samme tanker jeg har haft på det sidste.

Jeg har valgt at dele mine behov op så jeg går til thai for massage og måske et HJ.

Hvis jeg vil have sex så finder jeg en GP til det formål.

Faktisk kan man få både en time god massage og en time lækker sex for den pris man skal betale for en times FP hos en thaimassør.

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
kunforsjov76 skrev, for 36 minutter siden:

Jeg fortæller herefter stille og roligt at jeg ikke ønsker at betale for sex, da det normalt ikke er min stil.

Regnede du med, at det var gratis?

  • Synes godt om 3
  • Forvirret 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
kunforsjov76 skrev, Lige nu:

Antager du, at jeg regnede med noget?

Jeg stiller dig et spørgsmål, netop fordi jeg ikke antager noget. I havde aftalt sex og du havde gummi med, hun siger prisen, du står af, var det fordi du troede det var gratis?

  • Synes godt om 4
  • Forvirret 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Liv skrev, for 4 minutter siden:

Jeg stiller dig et spørgsmål, netop fordi jeg ikke antager noget. I havde aftalt sex og du havde gummi med, hun siger prisen, du står af, var det fordi du troede det var gratis?

Næ, du tolker vi havde aftalt sex og antager jeg regnede med noget. Godt gættet, men sådan var det ikke. 

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Christina ssbbw

Du kan da ikke gå ind et sted hvor sex koster penge, og så føle dig manipuleret over at hun vil have betaling for det. :huh:

Del dette indlæg


Link til indlæg
kunforsjov76 skrev, for 56 minutter siden:

- ‘but next time we fuck’. Så når nu hun var så mega lækker, med en flot slank petit krop, ville jeg da ikke sige nej tak - hvilket jeg også fortalte hende.

 Næ, du tolker vi havde aftalt sex og antager jeg regnede med noget. Godt gættet, men sådan var det ikke. 

 

Hvordan var det så?

Redigeret af Liv
  • Synes godt om 1
  • Forvirret 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eroprins
Liv skrev, for 18 minutter siden:

Regnede du med, at det var gratis?

Typisk at folk tror deres negative holdninger er så pisse vigtige. Især kvinder efterhånden. Hvis vi levede i et land for fællesskabet gjaldte, havde vi ikke set at folk absolut skulle kommentere alt, med deres negativitet. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
kunforsjov76 skrev, for 1 minut siden:

Næ, du tolker vi havde aftalt sex og antager jeg regnede med noget. Godt gættet, men sådan var det ikke. 

Jeg synes faktisk, du har forklaret dine følelser og forventninger virkelig godt, så jeg synes, det er en lidt opportunistisk måde Liv kommer ind og bare stikker dig en flad på en lidt womansplaining måde. Du har aldeles glimrende redegjort i dit lange skriv for dit håb om at hende her faktisk rigtigt godt kunne lide dig, for den du er, og at du havde et fromt håb om, at hun faktisk havde lyst til dig uden at der behøvede at udveksles penge for en ydelse hun iøvrigt slet ikke skilter med. Tværtimod skiltede hun med at det netop ikke var på menuen.

Liv er populært sagt i en "tyv tror hver mand stjæler" situation, hvor hun ikke kan se, at en kunde kan gå ind for at få massage i en butik, der ifølge dit skriv driver en lødig forretning trods hendes veninders opfordring til at drive mere almindeligt "bordel" med sexuelle ydelser på menuen, fordi hun selv driver en forretning, der lever af sexen.

Netop derfor forstår jeg så glimrende dit ståsted og jeg sympatiserer helt vildt meget med det.

Jeg er også selv gået over til kun at gå efter massagen i sig selv, fordi jeg også har følt mig manipuleret. Jeg kan også plumpe i, når lokkeriet bliver for stort, men jeg holder også pengepungen væk, når prisen bliver for høj, så jeg hører dig 100%. "Can you hear Jimmy?"

  • Synes godt om 6
  • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eroprins skrev, for 2 minutter siden:

Typisk at folk tror deres negative holdninger er så pisse vigtige. Især kvinder efterhånden. Hvis vi levede i et land for fællesskabet gjaldte, havde vi ikke set at folk absolut skulle kommentere alt, med deres negativitet. 

Hvad mener du helt præcist? 

  • Synes godt om 2
  • Forvirret 1
  • Sørgelig 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Christina ssbbw skrev, for 9 minutter siden:

Du kan da ikke gå ind et sted hvor sex koster penge, og så føle dig manipuleret over at hun vil have betaling for det. :huh:

Jeg bestemmer jo sådan set selv hvad jeg kan gå ind til og hvad jeg vil føle bagefter. Det skal du da ikke bestemme! 

Redigeret af kunforsjov76
  • Synes godt om 3
  • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Magico skrev, for 4 minutter siden:

Jeg synes faktisk, du har forklaret dine følelser og forventninger virkelig godt, så jeg synes, det er en lidt opportunistisk måde Liv kommer ind og bare stikker dig en flad på en lidt womansplaining måde. Du har aldeles glimrende redegjort i dit lange skriv for dit håb om at hende her faktisk rigtigt godt kunne lide dig, for den du er, og at du havde et fromt håb om, at hun faktisk havde lyst til dig uden at der behøvede at udveksles penge for en ydelse hun iøvrigt slet ikke skilter med. Tværtimod skiltede hun med at det netop ikke var på menuen.

Liv er populært sagt i en "tyv tror hver mand stjæler" situation, hvor hun ikke kan se, at en kunde kan gå ind for at få massage i en butik, der ifølge dit skriv driver en lødig forretning trods hendes veninders opfordring til at drive mere almindeligt "bordel" med sexuelle ydelser på menuen, fordi hun selv driver en forretning, der lever af sexen.

Netop derfor forstår jeg så glimrende dit ståsted og jeg sympatiserer helt vildt meget med det.

Jeg er også selv gået over til kun at gå efter massagen i sig selv, fordi jeg også har følt mig manipuleret. Jeg kan også plumpe i, når lokkeriet bliver for stort, men jeg holder også pengepungen væk, når prisen bliver for høj, så jeg hører dig 100%. "Can you hear Jimmy?"

Du godeste, jeg spørger af interesse, fordi det simpelthen undrer mig, at man kan forvente gratis sex af kvinder, der er på arbejde. Og nej, jeg er ikke negativ, blot undrende. 

Redigeret af Liv
  • Synes godt om 3
  • Tak 1
  • Forvirret 1
  • Sørgelig 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Christina ssbbw skrev, for 7 minutter siden:

Du kan da ikke gå ind et sted hvor sex koster penge, og så føle dig manipuleret over at hun vil have betaling for det. :huh:

Måske skulle du lige læse teksten ordentligt i stedet for at komme og womansplaine ud over manden. Han fortæller jo netop, at hun ikke skilter med at tage penge for sex.

 

kunforsjov76 skrev, 1 time siden:

Føromtalte massør fortalte mig sjovt nok endda, at hendes veninder grinte af hende fordi hun ville have en seriøs butik.

Derfor helt naturligt, at han håbede, at hende her kørte en seriøs butik, men måske bare godt kunne lide ham og havde lyst til ham.

  • Synes godt om 3
  • Sørgelig 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Magico skrev, for 7 minutter siden:

Netop derfor forstår jeg så glimrende dit ståsted og jeg sympatiserer helt vildt meget med det.

Mange tak. Ja det er svært at sætte sig ind i hvad konceptet går ud på, når man ikke har prøvet det selv. 
til gengæld er det nemt at være negativ på andres vegne. Især hvis man ikke ved hvad man snakker om. 

Redigeret af kunforsjov76
  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Christina ssbbw
kunforsjov76 skrev, for 6 minutter siden:

Jeg bestemmer jo sådan set selv hvad jeg kan gå ind til og hvad jeg vil føle bagefter. Det skal du da ikke bestemme! 

Det har du ret i. Men hvis jeg tager i Ikea, køber nogle møbler og tror 3x34 kører det hjem til mig gratis, fordi chaufføren elsker sit job, er det så mig eller ham der er forkert på den? 

Du lader hende flirte med dig. Du burde have været ærlig og fortalt hende, at du gerne ville dyrke sex med hende, men ikke ville betale for det. Så havde du ikke spildt hendes tid. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Liv skrev, for 4 minutter siden:

Du godeste, jeg spørger af interesse, fordi det simpelthen undrer mig, at man kan forvente gratis sex af kvinder, der er på arbejde. Og nej, jeg er ikke negativ, blot undrende. 

Man spørger ikke af ren interesse, når man samtidig antager noget insitutioner spørgsmål. 
Dertil må du lige læse op på kommunikationens grundregler inden du belærer os andre om hvad jeg synes og mener. 

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker
Magico skrev, for 3 minutter siden:

Han fortæller jo netop, at hun ikke skilter med at tage penge for sex.

Det er der stort set ingen thaisteder der gør. Det er lissom en del af konceptet, ikk? 
Men at tro man kan gå ind på en thaiklinik, og tro man får gratis sex, også selv om man har været der før, det er altså naivt. Det sker garanteret, sådan ca i 10% af alle de tilfælde vi hører om her på siden :) Det er da også sket for mig, men det var nok mere "10 knep, og få en gratis tur":biggrin:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Christina ssbbw skrev, for 4 minutter siden:

Det har du ret i. Men hvis jeg tager i Ikea, køber nogle møbler og tror 3x34 kører det hjem til mig gratis, fordi chaufføren elsker sit job, er det så mig eller ham der er forkert på den? 

Du lader hende flirte med dig. Du burde have været ærlig og fortalt hende, at du gerne ville dyrke sex med hende, men ikke ville betale for det. Så havde du ikke spildt hendes tid. 

Enten er der en aftalt pris eller et taxameter. I dette tilfælde sagde jeg nej tak til turen inden den startede. Du antager at jeg var kørt hjem? 
I øvrigt kan du læse at hun slet ikke reklamere med sexydelser. 
Dit eksempel svarer til at din chauffør, som du bliver venner med, tilbyder at bære dine ting op, og bagefter vil have betaling. 
 

Redigeret af kunforsjov76
  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
kunforsjov76 skrev, for 4 minutter siden:

Man spørger ikke af ren interesse, når man samtidig antager noget insitutioner spørgsmål. 
Dertil må du lige læse op på kommunikationens grundregler inden du belærer os andre om hvad jeg synes og mener. 

Jeg stillede et åbent spørgsmål.
Du skrev selv, at du havde gummi med, så du må jo ha forventet at få sex ;) 

  • Synes godt om 1
  • Tak 1
  • Forvirret 1
  • Sørgelig 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Aarhuselsker skrev, for 2 minutter siden:

Det er der stort set ingen thaisteder der gør. Det er lissom en del af konceptet, ikk? 
Men at tro man kan gå ind på en thaiklinik, og tro man får gratis sex, også selv om man har været der før, det er altså naivt. Det sker garanteret, sådan ca i 10% af alle de tilfælde vi hører om her på siden :) Det er da også sket for mig, men det var nok mere "10 knep, og få en gratis tur":biggrin:

Ja, og min pointe er netop det fordækte og manipulerende der ligger i det. 
Ikke en forklaring af hvordan branchen fungerer. Det ved vi alle. 

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Christina ssbbw
kunforsjov76 skrev, Lige nu:

Enten er der en aftalt pris eller et taxameter. I dette tilfælde sagde jeg nej tak til turen inden den startede. Du antager at jeg var kørt hjem? 
I øvrigt kan du læse at hun slet ikke reklamere med sexydelser. 
Dit eksempel svarer til at din chauffør, som du bliver venner med, tilbyder at være dine ting op, og bagefter vil have betaling. 
 

Nej, for du fik ikke sex. Du blev kun teaset med det, hvilket er en del af hendes job. Det kan man jo læse herinde gang på gang.

Og var jeg venner med en chauffør, så ville jeg stadig forvente at jeg skulle betale for at få møblerne båret op. Det er jo hans job. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest A. Senna

Jeg har 1 gang ved 2. besøg, oplevet at blive bedt om at medbringe gummi næste gang. Det gjorde jeg og fik god sex, da jeg bagefter spurgte til pris måtte jeg selv bestemme, fik siden sex hos hende mange mange gange og har aldrig siden betalt for det.

Der hang også et skilt med no sex. ;)

Så det kan forekomme.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Liv skrev, for 1 minut siden:

Jeg stillede et åbent spørgsmål.
Du skrev selv, at du havde gummi med, så du må jo ha forventet at få sex ;) 

Nej, du antager jeg forventer noget, og vil gerne have jeg bekræfter det. 

  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Aarhuselsker skrev, for 2 minutter siden:

Det er der stort set ingen thaisteder der gør. Det er lissom en del af konceptet, ikk? 
Men at tro man kan gå ind på en thaiklinik, og tro man får gratis sex, også selv om man har været der før, det er altså naivt. Det sker garanteret, sådan ca i 10% af alle de tilfælde vi hører om her på siden :) Det er da også sket for mig, men det var nok mere "10 knep, og få en gratis tur":biggrin:

Ja, det er det, og mandens skriv handler om, at nu er han færdig med at lade sig manipulere.

Læs da, hvad han skriver i stedet for bare at komme og fortælle mellem linierne, at det er ham, der er dum. Det er en mild version af de situationer, hvor man beskylder metoo-ofre for selv at have lagt op til det. Ja, manden har forregnet sig, og det indrømmer han i hele sit skriv. Han havde håbet, at hende her var anderledes, så derfor stopper han nu. Han har set "where's the ball" udført så mange gange nu, og han bliver ved med at tabe, så nu vil han ikke mere.

Hvorfor skal I så komme ind og stikke til ham i stedet for at acceptere hans valg?

Det er lidt som om det kun er kvinder, der må være ofre. Hvorfor må mænd ikke være det?

  • Synes godt om 1
  • Tak 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.

×
×
  • Create New...