Hop til indhold
Rejsenetværk

Den Germanske Fanklub i Hamburg

Recommended Posts

Indledning

Mine egne købesex sceancer fylder mindst af alt i denne beretning. Af alle deltagere i turen havde jeg de færreste, mindst vellykkede og kortest varende sceancer, men købesex var for mig denne gang det sekundære, det primære var at mødes med og være sammen med de øvrige deltagere jeg ellers kun kender fra chatten og i forum.

Som sådan er beretningen vægtet, og derfor har jeg denne gang mod sædvane undladt at dele beretningen op på en sådan måde at man kan vælge kun at læse alt det om købesex, springe over resten.

Om du så ønsker at læse beretningen, ja det er dit valg, men læser du beretningen, da god læselyst :)

Onsdag 20/2

Længe har vi i forum set frem til den første fællestur til Tyskland i Den Germanske Fanklub, og onsdag den 20/2 oprandt dagen hvor fortroppen bestående af Rejsenetværk fra øst, og Liderligfyr fra vest, satte kursen mod Hamburg.

Liderligfyr alene i bil fra vest, jeg alene i toget fra øst. Stod op kl 05, et hurtigt bad, morgenmad, kaffe og et login på Eroguide.dk, hvorefter jeg steg på bussen til Københavns Hovedbanegård, hvor jeg ankom kl ca 07 15. Nåede lige en kop kakako i 1 kl loungen inden afgang.

Fandt mit sæde på 1 kl i det tyske togsæt, afgang præcis kl 07 44.

Det var en meget behagelig tur til Hamburg, hvor vognsættet var meget bedre indrettet end de danske togvogne, sæderne var mindre, ergonomisk rigtigere og mere komfortable at sidde i.

Gangene var mere passable, og i en af vognene var der et salgssted, hvor man selv kunne gå til og fra for at købe vådt og tørt, hvilket er en bedre service end salgsvognen der trækkes gennem vognene i danske tog.

Der er fri kaffe/te som på første klasse i Danmark, frie aviser, danske og tyske, en bon til kaffe/te/eller 1 vand + 1 croissant eller chokoladebar, alt i alt et glimrende produkt til en god pris.

I god tid havde jeg sikret mig en af et begrænset antal orange billetter til 1 kl tur retur for 798 kr.

Desværre var der ikke trådløst internet i toget, og jeg har ikke eget abonnement.

Kl 12 16 ankom jeg Hamburg Haupbahnhof, som det første købte jeg en billet til 3 euro, fra Harburg station til Hamburg Haupbahnhof, Frej Asgaard havde lovet mig et lift der til lørdag, så jeg ikke skulle af med ca 500 kr til en taxi hele vejen til Hbf.

Kl ca 12 50 trådte jeg ind af døren til:

Centro Hotel Eden

http://www.centrohotels.de/hotel-eden-hamburg/

Her sad en herre ret indenfor i sofaen, som straks antog at jeg måtte være Rejsenetværk, vi hilste hjerteligt på hinanden for første og forhåbentlig ikke sidste gang efter den gode tur vi nu har haft sammen og med de øvrige fra Den Germanske Fanklub.

Vi kunne ikke chekke ind før kl 14, så vi fik sat bagagen til opbevaring, hvorefter vi forlod hotellet, fandt et asiatisk spisehus rundt hjørnet, hvor vi nød et udmærket måltid, jeg for 6,80 euro.

Under måltidet fik vi sludret lidt om fællesturen, at vi som det første sted ville besøge Flatt99.

FLAT-99

http://www.hh-luder.de/

Vi hentede bilen i et parkeringshus, LF tastede kursen ind på sin GPS, vi var nu på vej til Flatt99.

Derudaf gik det gennem Hamburg by til vi nåede det industrikvarter, hvor bordellet ligger.

Kl ca 14 ankom vi, stillede os foran den facade vi kendte fra Google maps, men ingen skiltning, ingen vejvisninger??

Vi gik indenfor til hovedtrappen, her var det helt sikkert ikke, ud igen til vi så et skilt nede for enden til venstre hvor der stod Blue Heaven, der var navnet på stedet tidligere.

Vi fulgte retningen ned til og bag om et stort autoværksted, hvor vi fandt en dør til en trappe hvor der med amatør skrift stod Blue Heaven, vi fulgte trappen til 1 sal.

Vi stod på en mørk anonym afsats med en dør til venstre som vi kiggede ind af, så et beskidt komfur, lukkede hurtigt, ret foran var en mørk gang med en dør uden navneskilt for enden, herre og dametoilet forinden, der kom en ung pige ud fra dame toilettet, hun gik gennem døren for enden, vi antog at det måtte være døren til de hellige haller, vi åbnede den, der viste sig at være døren til Flatt99, men nemt og logisk at finde vejen havde det ikke været.

Indenfor stod vi i et stort lokale der var indrettet med en bar ret til højre for indgangs døren, i samme side som baren, modsatte ende var et sofaarrangement hvor pigerne sad, og midt herimellem var en scene med en stripstang.

Modsatte side af lokalet var bygget en forhøjning, hvor møblementet bestod af sofaer, og skamler delvist plastic polstret, plus små sofaborde.

Her kunne man iagtage teamet af piger nedenfor i modsatte hjørne, samt nyde pigerne når de entrerede scene og stripstang.

Baren serverede hverken te eller kaffe, vi kunne købe kolde drikke, alkoholiske såvel som alkoholfrie, vin, champagne og spirituosa.

På Herre toilettet var der kun koldt vand i hanen, køkkenrulle til aftørring, jeg havde egen sæbe med under hvert toilet besøg.

I modsatte ende af rummet var en dør, bag hvilken en gang med bollerum på begge sider var indrettet.

Her var et enkelt rum med bruser til brug af gæster og piger før og efter en sceance.

Da vi ankom, imens vi opholdt os på stedet var der mellem 6 og 8 piger tilstede. Alle var piger, så det ud til i først tyverne, godt halvdelen var slanke unge modeller, resten mere almindelig til af fyldigere statur.

Alkoholfrie kolde drikke kostede 4 - 5 euro, et sådant glas bestilte vi hver, vi satte os til rette i en sofa på forhøjningen, en pige entrerede strip stangen, det gjorde flere af pigerne med mellemrum mens vi opholdt os på stedet.

Kort efter kom med mellemrum nogle af pigerne til vores bord, præsenterede sig, gav hånd og bød os velkommen, diskret afdæmpet og på ingen måde påtrængende.

Et vi vil gerne lige vente blev accepteret med et smil.

De 4 timer vi var der kom en del lokale gæster, fik sig en drink og en sludder med pigerne, traf deres valg af pige, gik afsides for afvikling af sceancen, fik sig efterfølgende en farvel drink eller forlod stedet umiddelbart efter endt ærinde.

Flere af pigerne kom forbi vores bord, satte sig hos os, lirede med frække berøringer og kindkys, stemningen blev bygget op til at vi fik lyst til at foretage os vores valg, her var Liderligfyr først ude af starthullerne, og han valgte en meget smuk pige som han sikkert selv i sin beretning levende vil beskrive hans oplevelse af.

Kl 14 15 tog jeg et stk Livitra 20 mg, afventede stille og roligt virkning.

Hjemmefra var jeg stærkt skeptisk til stedets prisniveau, der selv i en tysk kontekts forekom mig for lavt, 35 euro for 30 standard minutter med standard ydelser, incl fransk uden.

Jeg havde besluttet mig at supplere op med 15 euro i tips, hvis der hverken var entre eller anden endikator på at gæsterne bidrog til klubbens drift.

Havde udset mig en model, der var meget efterspurgt af gæsterne og som så ud til at have en del mere at lave end hendes kolleger.

Kl 15 30 fik jeg chancen, kontaktede hende, hun hed Kitty og var 21 år gammel og fra Ungarn, modelhøj, catwalk figur, smukt ansigt og langt sort hår:

Kitty

http://www.hh-luder.de/?p=931

Er ikke så sprogkyndig og blev lidt overrumplet af hendes kraftige insisteren på at få en RedBull med Vodka til 13 euro, som jeg søgte at afvise pænt, men endte med det indtryk at det var en betingelse for at komme videre, måske grundlaget for det lave prisniveau?

Bestilte hvad hun bad om, plus en æblejuice til mig selv, vi skulle skåle, så 18 euro, før vi kom igang.

Gav hende 10 euro oveni de 35, da jeg havde betalt i baren, hang lidt stadig i at det var for billigt, men det havde jeg vist ikke behøvet.

Endelig gik vi afsides, hun lagde et stort badehåndklæde på sengen, jeg fik sagt at jeg skulle have blowjob med kondom, hun forstod, men begyndte at lire en remse af om hvad ekstra ydelser kostede, jeg søgte at afbryde, men hun sagde at hun skulle sige listen færdig, nå men stadig nej tak til ekstra og jeg fik et lille håndklæde, tog et bad og vi var klar.

På hjemmesiden koster anal 20 euro ekstra, men det førte hun ikke.

Jeg lagde mig, men der blev ikke lagt op hverken til berøringer eller at ligge tæt, på med kondom og igang med et blow der hurtigt forårsagede stiv stang, jeg bad om samleje, hende ned på ryggen, jeg igang i missionæren en kort stund, bad om at tage hende bagfra, men hun havde åbenbart noget med armen, så det blev ikke til noget.

Fortsatte i missionær stilling, men fornemmede ikke en friktion, trods glidecreme der ville føre til forløsning, gjorde mig færdig for egen hånd.

Da var der gået 6 minutter, hun spurgte om jeg ville tage et bad, ja tak og bad om et nyt håndklæde, hvilket jeg ikke kunne få, så hun tørrede mig med det gamle våde håndklæde jeg lige havde brugt, kyssede mig på kinden, vi skiltes.

Fandt sammen med LF, forklarede forløbet, men han kunne fortælle at det absolut ikke var tilfældet at man skulle give drikke til pigerne for at kunne gå afsides med dem.

Det var åbenbart et specielt Kitty turist trick?

LF ville gerne have en tur mere med den samme han havde været sammen med 1 gang, om jeg ville vente, det gjorde jeg gerne.

Da han havde været sammen med hende igen, spurgte han om jeg ville vente på at han tog en tredje omgang med en ny pige, vi vendte den hvornår han forventede at være klar, LF regnede med om en times tid.

Vi endte med at det var ok for LF at vi afsluttede besøget, da han godt kunne se at så spændende var det heller ikke at blive hængende.

Inden vi tog afsted kom Denisa og viste mig en helt særlig interesse, men hun havde for meget til gården og gaden til at jeg var interesseret, men hun er supersød.

Hun forsøgte at lokke med 30 minutters helt almindelig massage, LF faldt lidt for hende, men vi fik sagt pænt nej tak og farvel til hende.

Alt i alt er Flatt99 et godt setup som alternativ både til et længerevarende besøg i en FKK klub, og på et almindeligt bordel som vi kender det i Danmark.

Et stort lokale med 4 - 6 piger, bar og scene, man kan nå at få en helhedsoplevelse ud af et kort besøg, hvor man kan se pigerne an samlet, få sig noget at drikke mens man overvejer hvem man vil vælge, plus at man kan slutte af med et koldt glas før man endeligt forlader stedet igen.

Bare ærgerligt at de ikke serverer kaffe.

Kittys facon syntes at være absolut undtagelsen, ellers er der tilsynéladende intet pres for at købe i baren til pigerne.

Prisen synes jeg stadig er for lav, når man har pigerne for sig selv i 30 minutter, der ingen entre er, og det ikke er gangbang hvor flere mænd deles om hver pige samtidig.

For dårligt er det at der ikke er sæbe på herretoilettet, samme kunne vi læse i en få uger gammel tysksproget anmeldelse.

Stedet har et par spilleautomater, som piger og gæster fordriver en del tid med, og så ryger pigerne i samlet flok i en grad så det hurtigt bliver for meget for en ikke ryger som mig, og i et lokale hvor man ikke kan fortrække til andet steds opleves det meget generende.

Men gid et dansk bordel ville køre med kontaktbar aftner hvor det foregår på samme måde som på Flatt99.

Måske en aften hvor der ikke annonceres bestemte piger, men både piger og mænd dropper ind og ud i åbningstiden, hygger sig sammen, men træder afsides på vanligvis når en handel indgåes.

Kl 18 takkede vi farvel, forlod Flatt99 en oplevelse rigere, som det var første gang for begge af os, og alt i alt var det en overvejende positiv oplevelse.

Vel hjemme på hotellet overraskedes vi af en dansksproget pige i receptionen, hun ønskede os en god tur, dog gik vi ikke i detaljer med formålet med turen :)

Kl ca 18 30 havde vi pakket ud, hvorefter vi foretog en lille vandretur rundt i nærområdet, hvor jeg tidligere havde boet på et par forskellige hoteller omend det er ret længe siden.

Det er området bag Hauopbahnhof, der godt kan sammenlignes lidt med den mindre pæne ende af Istedgade, fyldt med pornoshops, sharwarwa barer og spillebuler, der er også en del gadepiger i området.

På et tidspunkt påstod jeg at vide retningen tilbage til hotellet, LF mente dog at jeg var forkert på den, men antog at jeg nok vidste bedre da jeg havde været her før.

Jeg havde uret, LF havde ret, jeg var faret vild :(

Da vi først det havde erkendt fandt vi dog tilbage til hvor vi kunne finde vej hjem fra. På mit forslag valgte vi at spise middag på en bøfkæde restaurant, nok i liga med Hereford, LF var med på det.

Block House

Kirchenallee 49-51

20099 Hamburg

http://www.block-house.de/block-house-r ... ince-1968/

Vi fik hver 3 retter, jeg

http://www.block-house.de/block-house-r ... isekarten/

Gulaschsuppe

Am erican Tenderloin

Eis und Schoko

På nettet står der ikke priser, men vi kom vistnok af med ca 90 euro til sammen inclusiv et glas rødvin til LF, en alkoholfri øl til mig, en kaffe og en kakao til desserten.

Fik selv kortets dyreste hovedret til 27,50 euro.

Meget velsmagende Gullaschsuppe, en delikat salat til min super møre bøf, bagt kartoffel med dressing, og til slut skøn vaniljeis med varm chokoladesauce.

Servicen var top professionel, venlig, effektiv og hurtig, restauranten kan varmt anbefales.

Vi sluttede af med en øl, jeg en alkoholfri på en hyggelig pub, hvor vi sikrede os at vi ikke talte for danske ører, da vi havde overhørt en del danske stemmer på vores lille aften vandretur.

Ca midnat krøb vi under dynen på hotellet, enige om at førstedagen af vores tur havde været meget vellykket.

Torsdag 21/2

Efter en god nats søvn stod jeg op kl 07 30, pakkede kufferten og kl 08 30 indtog vi vores pladser i restauranten, klar til den store morgenbuffet.

Buffeten var særdeles righoldig, varieret, velsmagende, og klart over den standard vi havde forventet for så lav en pris som vi havde betalt for en overnatning.

Der var ikke Nutella, men der var et andet ok mærke nøddecreme.

Vi/mest jeg forsynede os solidt og lagde bunden til resten af dagen.

Herefter var det blot at entrere værelset for at hanke op i kufferten for udtjekning. Mit værelse var et meget stort dobbeltværelse, med et bad og toilet dobbelt så stort som normen ellers.

Men værelset som hotellet i øvrigt var nok, og det også berettiget et 3 stjernet hotel, men interior/finish syntes ikke opgraderet siden halvfjerdserne, men der var rent, pænt og vi fik god service.

I denne sammenhæng skal man nok se årsagen til den lave pris, en pris der på alle måder er mere end fair, jeg lagde 6,40 euro i tips på værelset.

Kan klart anbefale andre hotellet til prisen.

Jeg betalte 268 kr for 1 overnatning i eneværelse med eget bad/toilet og morgenmad.

Vi forlod hotellet kl ca 10, begav os til parkeringshuset hvor LF havde bilen stående, satte GPS kursen mod Hafen City, fandt ved ankomst en parkeringsplads

Hafen City er en bydel ved havnen bestående af gamle genopbyggede smukke store pakhuse, hvor kanaler snor sig imellem, og hvor megen liberal erhverv findes.

Vi gik en god tur rundt om pakhusene, nød kanalen bådene og hele arkitekturen i området.

Kl ca 11 entrerede vi målet for vores tur til Hafen City:

Speicherstadt Kaffeerösterei

http://www.speicherstadt-kaffee.de/

Billeder af speicherstadt

http://www.google.dk/search?q=speichers ... 0&bih=1007

Hver gang jeg er i Hamburg må jeg simpelthen besøge dette kaffe tempel,heldigvis var LF frisk på at tage med.

Når man træder indenfor rammes man af en vidunderlig duft af nyristede kaffebønner, rummet er et stort lokale, hvor risteriet ligger til venstre for indgangen, her ristes sækkevis af kaffebønner for øjnene af gæsterne, der køber deres stempel kaffe og kager i cefeen til højre for indgangen.

Betjeningen er kompetent, venlig rutineret tysk effektivitet, og snart sad vi begge ved et bord med hver vores stempelkande/trækketid 5 minutter og chokoladekage med orange marmelade til.

Rummet er dekoreret med gamle til kaffeproduktionen hørende rariteteter, vi nød opholdet en god times tid, enige om at stedet er fantastisk.

Kl ca 12 satte vi i god tid kursen ud af Hamburg, mod vores bestilte gasthaus:

Maack's Gasthaus

http://www.maacksgasthaus.de/

Kl ca 12 30, 2 timer før aftalt med huset ankom vi, og der var selvfølgelig ingen personale tilstede.

Vi vendte vognen ud på de små veje, kørte på seeghtseeing rundt i en landlig idyl af stråtagstækte bindingsværkshuse, gennem små landsbyer, og stille og roligt tilbage mod gasthaus, hyggeligt sludrende om turen og så meget andet.

Aftalen var kl 14 - 14 30, tilbage var vi lidt før 14, vi bankede på og blev mødt af husets 80 årige+/- bedstemor der noterede os, vi aftalte morgenmad til kl 08 30 næste morgen, fik udleveret nøgle til værelset.

Vi fik hvert vores værelse med egen brusekabine på rummet og dele toilet på gangen. Pris pr person pr nat 24 euro + 4 euro for morgenmad.

Værelserne var møbleret hvad vi godt kan kalde i landlig retro stil, men kan absolut anbefales til prisen som overnatningsmulighed nær Harmony.

Vi valgte at afregne forlods for hele opholdet med det samme, så var det overstået. For eget vedkommende 56 euro.

Straks vi havde sat kufferten, satte vi os i bilen og kørte de 1300 m til FKK Harmony, hvor vi ankom kl 14 30, vi fik parkeret på den store åbne, men samtidig indhegnede plads foran klubben.

FKK Harmony

http://www.fkk-harmony.de/

I receptionen blev vi mødt af den catwalk model høje smukkeste unge mulat receptionist, der slog benene væk under mig resten af turen, så smuk og skøn er Shiva i receptionen på FKK Harmony.

Shiva forklarede os forretningsgangen, fri entre, men 20 euro når vi går, hvis vi havde brugt for mindre end 20 euro i baren.

Kaffe/te, kolde alkoholfrie drikkevarer er gratis, alkoholfri øl koster 6 euro.

Der er fri buffet inkluderet i de 20 euro

Vi fik udleveret slåbrok og et stort badehåndeklæde med logo, armbind med nr til vores omklædningsskab, hvorefter vi entrerede omklædning og baderummet.

Omklædnings faciliteten er meget rummelig, dog er det halvskabe til hver gæst, hvilket efterhånden er udbredt såvel i fitnesscentre, som på FKK bordeller.

Der er bænke rundt skabene, store spejle, så man lige kan rede håret uden at skulle låse skabet af hensyn til ens tegnebog.

Bruse afdelingen er rummelig, vel disponeret med brusere og bademåtter at træde ud på for aftørring af ens våde legeme.

Håndvasken er vel forsynet med engangs tandbørster, deodoranter og Nivea Creme, i tilknytning er 2 toiletter.

Badetøfler finder man selv i ens egen størrelse på skohylden, flere hyldemetre er konstant velforsynet med rene badehåndklæder, så man blot kan tage et nyt håndklæde efter hver af ens mange ture under bruseren under et besøg.

Et team af service medarbejdere gør konstant rent som en hvid tornado i omklædningsrummet, som i resten af klubben, brugt service fjernes og der tørres af, så der aldrig syner af alt vores forbrug , og vores aktiviteter i klubben.

Til 2 af servicemedarbejderne gav jeg hver 5 euro i tips, de er ofte de mest upåagtede medarbejdere i klubberne, men deres funktion er fuldstændig vital for både gæsters og pigers velbefindende under vores besøg, og de fortjener synlig påskønnelse.

Nu var vi klar til at tage klubben i øjesyn, vi foretog en rundgang.

Ud forbi receptionen kommer man til baren, et rummeligt lokale, hvor vi får den specielle oplevelse at kunne kigge ud på en å som huset er bygget henover.

Baren er disponeret med høje skamler og en hylde væggen rundt hvor man sidder, i tilknytning til er et rum med sofaarrangementer og en spilleautomat.

Fra baren føres vejen til buffet området, med en varm og en kold afdeling, et højt solidt bonde spisebord med høje skamler rundt om dominerer lokalet.

Buffeten går i et med en gang med sorte sofaer med glas sofaborde. Her pulsede piger og gæster løs som i klubben iøvrigt, helt på gængs FKK vis. Dog så jeg gerne at der var rygeforbud i buffet området.

Herfra gik en gang med opholdsrum til venstre og en stor lounge for enden. I alle rum var der store fladskærme.

Det meste af tiden vistes der musik videoer, når der var fodbold i tv, vistes der fodbold.

I højre side af gangen findes en stor biograf med sofaer i gulvplan, og en forhøjning bagest belagt med store sammenhængende madrasser, puder tilrådighed. Her fortrækker en del både piger og gæster til, hver for sig og sammen, men jeg iagtog ikke blowjobs og liveshows, sådan som ofte forekommer på Artemis i Berlin.

Begge dage var det retroporno der vistes, i blandt Peter North filmet i 1996, havde foretrukket porno af nyere dato.

En del piger forsøger sig med opsalg i biografen.

Jeg iagtog et enkelt offentligt forspil i en lounge, men lidt af hvert kan have forbigået min opmærksomhed.

Helt overordnet er Harmony meget stilfuldt møbleret, et gennemgående træk er skulpturelle tinopsætninger, kæmpe bordfade og blomstervaser, trebens lysstativer og keramisk kunst på væggen.

Der er en have med en pavillion, sauna og almindelig massage, men den skal nåes i fri luft, fra hovedbygningen, jeg beså ikke pavillionenen, men nogle tyske vikinger tog turen.

Efter rundgangen gik vi igang med en gang lasagne fra Buffeten, for eget vedkommende en chokolade budding med, der var også vanilje budding.

Således mættet forsynede vi os med noget koldt at drikke, og kl ca 15 hilste 2 herrer på os, der var kommet samtidig med os, det viste sig at at være Frej Asgaard og Bbullersen, Nille havde desværre måttet melde fra.

Straks var vi på bølgelængde, snakken gik om hvor meget vi alle havde glædet os til turen, hvor spændte vi var på forløbet af denne den første dag sammen på Harmony, samt så vi frem til at møde dem der ville komme senere, og først om fredagen.

Herefter skiltes vi, cruisede rundt hver for sig, mødtes igen for at udveksle indtryk af pigerne, tale egne præferencer blandt dem.

Der var vel 15 +/- piger i alderen fra først i til sidst i tyverne, enkelte noget ældre. De var alle pæne, men ikke entydigt modelsmukke, eller petite slanke, enkelte var erotisk mere velpolstrede, sådan der jo også er mænd der foretrækker.

Der var en pæn blanding af blondiner, sort og rødhårede piger, langt og korthårede.

Om torsdagen var flertallet tækkeligt iklædt erotisk lingeri, brystholder og trusser, nogle med blonde strømper, absolut ikke af mig foretrukkent.

Enkelte var topløse - heldigvis :P

Jeg er mest til det store splitternøgne harem, glatbarberede så man kan se alt når pigerne bevæger sig rundt i klubben, men dette var ikke stilen på Harmony denne torsdag, og er det mit indtryk ret generelt ikke.

Som ventet var de øvrige medlemmer af den Germanske Fanklub hurtigere end jeg til at beslutte sig for nogle piger, og få dem med op på første salen til hvor alle bollerummene er beliggende.

Men jeg havde udset mig en enkelt favorit, derfor indtog jeg kl 17 1 stk 20 mg Livitra, fortrak ca 40 minutter til biografen, lagde mig til at vente på virkning, kl ca 17 45 tog jeg et bad, klar til at opsøge min udkårne.

Min udkårne var en petite kortstammet sag, skønne ben, en vidunderlig smal bag, næsten helt glatbarberet, et markant smalt ansigt, rødglinsende kort hår, hun havde en A-skål.

Hun hedder Amy, er 21 år gammel og af tyrkisk afstamning, og spankulerede som den eneste splitternøgen rundt i klubben, kun iført et frækt nittebælte om livet.

Jeg var heldig at finde hende ledig, sludrende med skønne Shiva i receptionen, jeg nærmede mig forsigtigt, spurgte om jeg fortyrrede, om Amy var ledig.

Heldigvis forstyrrede jeg ikke, Amy var klar, og med det sødeste smil sagde Shiva til Amy at jeg skulle have special service, jeg skyndte mig at replicere at Shiva gerne måtte følge med, hvilket blev afslået med et skælmsk nej tak smil - øv :oops:

Amy og jeg entrerede trappen til førstesalen, fandt et ledigt rum, hvor hun som det første bredte et kridhvidt nyvasket lagen over hele sengen.

Det viste sig at være standard på Harmony, normalt lægges der blot et badehåndklæde.

God stil er det, men der er godt nok tale om noget af et linnedforbrug.

Jeg fik forklaret at mit blowjob skulle være med kondom, og var klar til at berøre hendes skønne former, men kropsnær liggende i ske var ikke lige hendes tilgang, hun havde en meget håndværksmæssig tilgang til afviklingen af sceancen, men jeg havde nu gerne nydt hende lidt mere kropsnært.

Ok, mig ned på ryggen, hende ned på knæ ved siden af mine ædlere dele, hånden om penis, på med kondom i samme øjeblik, straks igang med at yde det franske, der nok førte til fuld erektion, men ikke den der stålstive stang.

Nu bad jeg om samleje, ok var det, først en klat glidecreme i skeden, jeg igang ovenpå i missionæren, men det føltes ikke rigtig stramt/varmt der oppe og jeg bad om at vi forsøgte os bagfra, det gjorde vi, men jeg følte at jeg ikke ville kunne køre mig selv til udløsning.

Bad om at hun gjorde mig færdig med hånden, fint med hende og hun gik igang, men hun måtte gøre det mere og mere hårdhændet, for komme ville jeg ikke ved hendes hånd, tilsidst afleverede jeg dog i kondomet.

Alt i alt var der gået 7 minutter, men dejlig var hun som sådan, jeg havd blot på hele turen præstations problemer trods brug af Livitra.

Vi gik ned til receptionen, Amy ventede på mig, mens jeg hentede 60 euro i mit skab, jeg fik afregnet og fik et kindkys til afsked.

Endnu et bad, hvorefter tiden gik med at sludre med de andre om deres oplevelser til nu, drikke kaffe og sodavand, cruise rundt.

På et tidspunkt kom den anonyme deltager i turen, flokken samledes i en sofagruppe, vi påkaldte os flere pigers nysgerrige opmærksomhed, iblandt en storbarmet russisk kvinde, der ivrigt lyttede til beretningen om vores lille tur.

På et tidspunkt fik hun refereret at hun var anmeldt på et dansk site for at yde verdens bedste blowjob, straks ville hun have adressen til Eroguide.dk, hvilket hun fik, hun ville læse op med hjælp fra Google translate - resten af turen talte hun om reklama reklama, hun var ihvertfald glad for rosen.

Nu ventede vi bare på maden, den kom kl ca 21, straks kastede piger og stamkunder sig over den, de vidste vist at maden kunne slippe op hurtigt.

Det gjorde en ret med kødstykker og svampesovs også hurtigt, der var herefter noget velsmagende lasagne tilovers.

Jeg tog nu 1 stik Livitra 20 mg, afventede virkning.

Kl ca 22 kom der Pizza, 3 forskellige slags, der smagte udmærket, jeg blev mæt i pizza.

Havde udset mig 2 skønheder, en høj blond smuk 25 årig polsk model med kort page hår, som fik rosende ord med på vejen, og en petite størrelsse 50 kg -, mørklødet/mørkt hår, sat op i en knold, og med de mest vidunderlige faste bryster str B.

Men de var begge så ekstraordinært populære at jeg på dette tidspunkt havde misset chancen for en sceance med en af dem inden midnat, så kl ca 23 opgav jeg håbet.

Den Germanske Fanklub samledes og blev ca midnat enige om at det var nok for denne gang, vi kom i tøjet, sagde farvel til hinanden lidt over midnat, afregnede alle 20 euro i receptionen, og kørte til vores respektive hoteller.

Kl ca 00 30 gik Lf og jeg til køjs på vores værelser, enige om at første dagen med den Germanske Fanklub på Harmony havde været en stor succes.

Fredag 21/2

Kl 07 30 stod jeg op, og kl 08 30 satte vi os til bords for at nyde den bestilte morgenmad til 4 euro.

Serveringen bestod af mørke og hvide rundstykker, kødpålæg, oste, marmelade, smør, honning og et blødkogt æg, plus kaffe.

Ordinært, men udmærket til en beskeden fair pris, men jeg savnede mælk og juice til, gerne foreksenpel + 2 euro herfor.

Det var stedets bedstemor, der stod for serveringen, hun må være guld værd for familien til at bruge tiden på et par vintertids gæster som os.

Efter det solide morgenmåltid var det tid til at vi tog afsked, LF for at drage hjemover, jeg for at forblive endnu en overnatning med, og et besøg til på Harmony.

Vi fik krammet farvel med et på gensyn på Eroguide og forhåbentlig igen i den virkelige verden. LF ville få sig endnu en købesex oplevelse på turen hjemover, hvilken glæder jeg mig til at kunne læse i hans afsluttende beretning om hans deltagelse i fællesturen.

Da LF var kørt begyndte jeg at skrive kladde til beretningen om turen på Eroguide.dk på min medbragte lille netbook, det gik tiden med frem til kl 12 30.

Kl 12 40 gik jeg mod Harmony, hvor jeg ankom 12 minutter efter, jeg og en anden gæst åbnede døren til receptionen, men vi måtte lige vente til kl 13 sharp, helt fair.

De 8 minutter gav mig lejlighed til ude på parkeringspladsen at iagtage at pigerne begyndte at komme.

En kom alene i en BMV sportsvogn, en Audi kom med 3 - 4 piger, og pludselig kom 4 piger gående rundt hjørnet fra plankeværket til vejen, måske der går en bus tæt på?

Lidt spændende at se pigerne komme i deres hverdagstøj, lidt som når fantasien kredser om piger man ellers ser på sin vej, tanken om dem og bordellet, her passede den bare ind i dagens virkelighed :)

Kl 13 entrerede jeg receptionen, igen var det vidunderlige Shiva der hilste en velkommen ;)

Nu kendte man ligesom proceduren, af med tøjet, på med badehabitten, fødderne i badetøflerne. Jeg hankede op i netbooken, bestilte kaffe og mineralvand, satte mig ved spisebordet ved buffeten og skrev troligt videre på kladden - piger og personale har formentlig tænkt deres om denne nok lidt usædvanlige beskæftigelse på stedet.

Da der kom mad ved ca 15 tiden, forføjede jeg mig til en af loungerne, men tog lige et break, fik noget velsmagende lasagne + en delikat dessert, vandbakkelse med vaniljecreme.

Fortsatte med at skrive, og da Frej ankom antraf han mig ifærd med at klapre på tastaturet. Erindrer herfra ikke de nøjagtige klokkeslet, men siden kom Vimmy med en kammerat, senere igen anonym fra dagen før, plus anonym som Vimmy i chatten havde fået lokket til at tage skridtet, nye og gamle bekendte hilste hjerteligt og pludselig var vi samlet igen til en ny aftens udskejelser på Harmony.

Bhullersen blev denne aften inde i Hamburg, hvor han havde egne planer for fredagen, vi glæder os til at læse hvordan det gik :)

Hvor der vel var 15 +/- piger om torsdagen, var der vel 20 + piger om fredagen. Fredag var de fleste topløse, men stadig kun få helt nøgne.

De 2 skønheder som jeg gik glip af sidst på aftnen torsdag, var iblandt det samlede team, igen var de begge ekstraordinært efterspurgte, helt særligt den blonde polske skønhed med kort page frisure, hun nærmest blot rundede baren for en tår væske før det var ovenpå til næste 60 euro sceance.

Men en samtale med en tur deltager fik på dennes positive anbefaling mig til at flytte fokus til anden side, så kl 18 35 tog jeg 1 stk Livitra 20 mg, lagde mig en halv times tid i biografen igen for at se retro porno, afventende virkning, herefter tog jeg et bad klar til en sceance.

Pigen var en flot blond lavstammet petite model, ca 48 kg +/-, med flotte faste B str bryster, hun gik total nøgen rundt, helt glat barberet, jeg var solgt.

Jeg kontaktede hende kl 19 40, hun hed Alizia, vistnok 23 + gammel og fra som jeg husker det Ungarn. Desværre fik jeg ikke noteret alle de sædvanlige stikord i min lommebog om hende :(

Hun var ledig, vi gik til et ledigt rum på første salen, hun foldede et rent lagen ud, og jeg fik sagt at mit blowjob skulle være med kondom.

Hun forstod, fortalte at jeg gerne måtte røre, på min forespørgsel var det ok udenpå revnen og klitten, men ingen fingre op, så var det på det rene.

Hun lagde sig tæt ind til mig, jeg fik krammet godt, aede hende bag øret, kælet for hendes hår, hun pornostønnede lidt, men ikke vildt overdrevet.

Hun bearbejdede min pik med hånden, fik kondom på og jeg fik nok rejsning til at påbegynde samleje, jeg bad straks om det, vi gik igang i missionæren, og igen kunne jeg ligesom ikke føle stramhed eller varme, jeg bad om en tur bagfra, hun vendte sig på alle fire og jeg oksede løs uden at kunne nå det ønskede klimax.

Jeg holdt inde, valgte at trække mig ud, lagde mig på ryggen og bad hende give mig svensk afslutning.

Her spurgte hun om det skulle være med kondom, eller uden som oliesvensk, gerne det sidste, hvilket førte til nok mit livs bedste svenske afslutning.

Hun hev kondomet af, smurte olie på og onanerede mig med en helt særlig staccato teknik med tempo skift, der fik blodet til at stige mig til hovedet, mig til at spænde kroppen i en bue, og pikken til at stå så strunk som længe siden set.

Pludseligt skød jeg en ladning af der svinede hele lagnet og min mave til i en grad så hun blev hel paf.

Hele sceancen havde kun varet 7 minutter, men det var lige den afslutning der virkede for mig. På hele turen havde mine Livitra ikke haft den ønskede effekt, igen var jeg på en FKK tur stærkt hæmmet af mit princip om ikke at modtage fransk uden, det i en grad så jeg ikke kunne genemføre frem til klimax med kondom fra start til slut, men jeg kæmper for at stå fast på at det må bare være sådan.

Tusind tak til Elizia i denne sammenhæng for at have vist mig, hvordan det kan lykkes bare med en skøn håndspiller ført af kvinde hånd :)

Egentlig burde jeg have givet tips, men det gjorde jeg ikke, nu er det for sent :(

Jeg fik afregnet på vanlig vis, fik det obligatoriske kindkys. Ind under badet, således frisket op var det tid til at udveksle egen oplevelse med vennerne, samle op på alles indtryk og kommentarer til dagens forløb over kaffe og kolde drikke.

Vi havde hørt at der ville komme mad kl 21, Frej og jeg satte os i biografen for at vente, og sludre lidt om verden inden og udenfor Den Germanske Fanklub, det liv vi tro det eller ej har udenfor pergamenterne på Eroguide.dk ;)

Kl 20 45 fandt vi vej til buffeten, der imidlertid var kommer ca 30 minutter før forventet, den var nærmest ribbet for kød og sovs til.

Vi slog os til tåls med en vegetarisk blanding af velsmagende pasta med grønsager.

Kl ca 21 30 blev der suppleret op med velsmagende lasagne og pizza, her fik jeg stillet den sidste sult.

Ved 22 tiden havde jeg imidlertid fået en begyndende hovedpine, nok for megen røg og høj musik, så jeg besluttede mig for at at tage hjem kl ca 22 30, rundede selskabet af med min beslutning, fik sagt farvel med et forhåbentligt gensyn igen på nye eventyr sammen.

Kl ca 22 40 efter at have afregnet 20 euro i receptionen, forlod jeg således Harmony til fods, og kl 23 lå jeg under dynen, mæt af indtryk og oplevelser.

Lørdag 23/2

Kl 06 45 stod jeg frisk og udhvilet op, tog et bad og fik kufferten pakket. Kl 07 30 satte jeg mig ned i spisestuen med min netbook, blev mødt af bedstemor og en yngre kvinde, hun spurgte om jeg ville have morgenmad nu, det ville jeg da gerne, hvis muligt, det var muligt :)

Kl ca 08 15 havde jeg spist morgenmad, og kunne fortsætte med at skrive kladde til kl ca 10, hvor jeg lukkede ned for at afvente at Frej ringede om hvornår han ville hente mig.

Frej ringede kl ca 10 at nu var de på vej, kort efter blev jeg samlet op af ham, Vimmy og hans kammerat.

Blev kørt til Harburg Station, herfra til Hamburg Haupbahnhof havde jeg forlods onsdag købt billet formedelst 3 euro - Frej sparede mig for ca 500 kr til en taxi, tak :)

På stationen sagde vi pænt farvel, jeg på vej hjem, de fortsatte mod Berlin. Glæder mit til at læse hvordan turen blev afsluttet sikkert med maner i Berlin.

Jeg hoppede på toget til Hbf, ankom 10 minutter senere kl ca 11 30, fandt vejen til en nærliggende netcafe, jeg kendte fra et tidligere besøg i byen.

Hang på nettet en god times tid, fik skimmet Eroguide flygtigt, fik chattet en lille halv time med Sexafhængige Hugo, før jeg måtte logge ud og bevæge mig tilbage til Hbf.

Kl ca 12 55 fik jeg en skøn crepe med Häagen-Dazs is til 8,40 euro i dette mærkes egen isbar på Hbf.

Kl 13 20 fandt jeg min plads på 1 klasse, igen i en Deutche Bahn vogn, de kan det der med tog og togdrift de tyskere.

Kl 13 28 var der afgang til tiden, frem med netbooken, fik skrevet en del på turen hjemover, med et kærkomment afbræk på færgen, hvor jeg nød den friske søluft på det åbne dæk.

Da vi kørte videre fra Rødby omsatte jeg min 1 kl bon til en croissant og en kop kaffe. Fortsatte skriveriet, og pludselig holdt toget rettidigt på Københavns Hovedbanegård kl 18 13.

Steg af toget, strakte benene og fandt bussen hjemover, men tog et pitstop på Christianshavn hvor jeg nød et aftenmåltid på Cafe Wilder, hvorefter jeg drog mod hjemmet, hvor jeg kunne åbne døren kl 19 30.

Pakkede ud, satte mig til tasterne igen og blev ved til den bitre ende - resultatet er denne beretning, håber den har fornøjet læseren.

Turens udgifter

Rejsen tur retur 1 kl 798 kr orange billet med DSB.

3 overnatninger 685 kr

Købesex ca 1800 kr alt incl under besøget.

Øvrigt forbrug ca 900 kr

Ialt rundt regnet i ca tal 4200 kr

Betragtninger over FKK Harmony

Først vil jeg sige at jeg helt overordnet er meget tilfreds med mine 2 besøg på FKK Harmony, og der er kun grund til at anbefale andre at besøge klubben.

Men jeg kan ikke genkende andres opfattelse af at teamet af piger samlet vurderet er helt ekstra ordinært smukke og unge i sammenligning med FKK Atmos.

Mit indtryk er også at der såvel på hverdage som på fredage og i weekenden, næppe vanligvis er piger i et antal på fra 15 + - 30 +/- piger, ej heller at de piger der er, i sammenligning med Atmos, giver grund til at vælge Harmony fremfor Atmos.

Dog er det ca 1,5 år siden jeg sidst besøgte Atmos, men jeg forstår at også Atmos er blevet renoveret og opgraderet.

Selvstændigt betragtet er FKK Harmony en flot eksklusivt indrettet klub, også flottere end Atmos, men selv ville jeg prioritere at besøge Atmos, skulle jeg igen komme til Hamburg, sådan at jeg kan opleve stedet efter renoveringen.

Vi havde i øvrigt en længere samtale med en venlig humørfyldt tysk stamgæst, der fortalte at Harmony de første 2 måneder havde fri entre, velsagtens for at trække Atmos gæster, men da de indførte samme entre som Atmos 60 euro forsvandt alle gæsterne fra den ene dag til den anden, de havde 0 gæster indtil de indførte den nuværende ordning med 20 euro, hvis du ikke køber alkohol for mere end 20 euro under besøget.

Selvom der var pænt med gæster både torsdag og fredag, kan en investering af den størrelse Harmony må have indebåret efter min bedste overbevisning ikke forrentes af entre på 20 euro pr mandlig gæst, efter sigende 60 euro pr vagt fra pigerne.

Fri forplejning, et service personale af den størrelse som tilfældet er, så høj som serviceniveauet er, tror jeg ikke der er indtægter til uden en entre på 60 euro fra hver mandlig gæst.

Efter min mening bør Harmony lade sig inspirere af:

FKK Romeo

http://www.fkk-hh.de/

Brookkehre 3

21029 Hamburg Bergedorf

Stedet er noget mindre end både Atmos og Harmony, men der er muligvis 15 +/- piger fredag og lørdag? Da jeg besøgte stedet for godt nok ca 3 år siden tog de 35 euro i entre, helt uden forplejning, blot inclusiv kaffe/te og alkoholfrie drikkevarer, plus at de havde et noget mindre antal service medarbejdere.

Romeo eksisterer stadig, nu tager de 40 euro i entre på helt samme vilkår trods den øgede konkurrence siden jeg sidst var der.

Jeg havde en meget succesfuld aften, og holder standarden af sted og piger stadig besøger jeg gerne klubben på ny.

Efter min mening bør Harmony fjerne maden som en del af deres tilbud, kun tilbyde kaffe og te inkluderet i de 20 euro, tage 2 euro pr servering af alkoholfrie kolde drikke, tage fuld pris for alkohol.

Harmony lever af lokale gæster, ikke af turister der gerne spiser under besøget, og de lokale vægter entreen højt, da de kommer oftere, og de bare kan spise hjemme.

Det gør næppe stedet til en overskudsforretning, men jeg tror at det vil reducere omkostningerne uden at der tabes indtægter.

Kan ikke tro det kan fortsætte uforandret på den lange bane. Måske de skulle mixe med eventkoncepter lignende Erlebniswohnung på nogle hverdage, hvis de har piger der er til det.

Den Germanske Fanklub

Denne tur var så den første fællestur i rejseklubben Den Germanske Fanklub på Eroguide.dk, kendt og berygtet særligt i chatten alt efter temperament.

Tak til alle der deltog og var med til at gøre turen til den succes, det er mit indtryk at der er bred enighed om at turen har været.

Må der komme flere og flere ture i fremtiden, gerne flere og flere deltagere i kommende fællesrejser.

Selv forventer jeg ikke at budgettere med egen deltagelse det kommende halve år, men tager andre initiativet uden min medvirken og eller deltagelse, vil det være mig en udelt fornøjelse at læse jeres beretninger efterfølgende.

Tænk også hvis vi fik et hjemligt tilbud som en kontaktbar lidt i stil med Flatt 99, men selvfølgelig med højere priser i et hjemligt initiativ, det ville da være et dejligt alternativ til kun at rejse ud efter sådanne oplevelser.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hej Rejse!

Velkommen hjem, det glæder mig i har haft en succesfuld herretur.. :)

Jeg har læst "hele" din fantastiske dagbog.

Kunne vi ikke få en mere detaljeret beretning en anden gang ? :D

Jeg er sgu ret imponeret over din hukommelse, intet er undladt fornemmer jeg... ;)

VH Ludvig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Detaljeret beretning rejse, der fortæller super godt om hvad man kan forvente af stederne :) denisa var desværre ikke på flat om fredagen, så fik ikke mulighed for at fordybe mig i hendes søde øjne øv.... ja som jeg skriver var flat99 ret flat/flad om fredagen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak til Rejsenetværk for en inspirerende beretning :)

Jeg hører til dem, der foretrækker en klar "programplan" hjemmefra, og er derfor glad for diverse links til hoteller, restauranter, Caféer, bordeller mmm, som man kan lade sig inspirere af.

Også fint med de grundige beskrivelser af stederne, maden samt prisniveau.

Meget af det er lige til at kopiere og lægge ind i sin egen rejseplan til når man næste gang skal til Tyskland ;)

Har selv været på FKK Atmos uden at være imponeret, så ville egentlig foretrække en lidt længere køretur og så tage til Berlin og Artemis i stedet 8-)

Men er man i Hamburg, lyder Harmony som et godt alternativ til FKK Atmos -forplejningen på sidstnævnte husker jeg som noget af det ringeste i mands minde...

Venlig hilsen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja Ludvig vi får se om jeg til stadighed kan overgå mig selv i detail rigdom, kan jo personligt næsten ikke få detaljer nok med.

En beretning om en flerdages tur til Tyskland er jo noget ganske andet end en anmeldelse af 30 minutter på det lokale bordel hjemme.

Behovet for, og nytten af alle informationer om logistik og ophold, gælder særligt for en tur som denne vi lige har været på.

Derfor er det også glædeligt når læsere som nu Thors Hammer finder den udenoms information brugbar.

En særlig udfordring i forbindelse med et besøg på Harmony udgøres af behovet for overnatninger.

Harmony er beliggende ude på landet, de få aktuelle overnatningsmulighder er ret spredt beliggende, og kræver bil for at kunne benyttes.

Foreksempel er det karakteristisk at man ikke lige booker over nettet, men må ringe eller maile til flere af stederne for at kunne bestille værelser.

Liderligfyr løb panden mod en mur, i sit forsøg på at reservere til os på et gasthaus lige klods op af Harmony:

Gasthaus zur Seeve

http://www.gastbeigari.de/

Han opgav, andre fik jeg forståelsen af at de skulle være på værelset kl 22 eller i den dur, de ikke kunne komme og gå som de ville?

Vi lykkedes med:

Maack's Gasthaus

http://www.maacksgasthaus.de/

Liderligfyr kunne reservere telefonisk, og vi havde nøgle til huset så vi kunne komme og gå 24/7. Muligt er det at gå de 1300 m til Harmony.

Formentlig er det den nærmest beliggende mulighed for overnatning i forbindelse med et besøg på Harmony?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse.

Jeg har også læst HELE din beretning ;)

Synes bestemt den er værd at læse for alle med FKK interesse. Du får godt nok mange detaljer med, men som du skriver så er det jo folks eget valg om de vil læse den :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Liderligfyr løb panden mod en mur, i sit forsøg på at reservere til os på et gasthaus lige klods op af Harmony:

Gasthaus zur Seeve

http://www.gastbeigari.de/

Han opgav, (fra) andre fik jeg forståelsen af at de skulle være på værelset kl 22 eller i den dur, de ikke kunne komme og gå som de ville?"

Dette sidste lyder som en misforståelse - vil prøve at undersøge det nærmere!

Ved at google hoteller i Seevetal og omegn dukker to gode alternativer op til Hotel Maack, nemlig Hotel Gasthaus zur Linde: http://www.linde-hittfeld.de

og

Meyers Hotel Garni: http://www.meyers-hotel.de/

Priserne er nok lidt højere end på Maack - hhv. 50 Euro og 75 Euro for et enkeltværelse inkl. morgenmad, men det var nok et af de 2 hoteller, jeg selv ville vælge, skulle jeg komme på de kanter.. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg omtalte Gasthaus zur Seeve. Dit link er om et andet hotel.

Hej Rejsenetværk, det har du da ret i - ved ikke lige, hvad der gik galt.. :oops:

Nu har jeg slettet det forkerte link ...mener dog stadig det må være en misforståelse, da jeg aldrig har oplevet, at et tysk hotel har forlangt gæsterne skal være hjemme inden kl. 22.00 (eller 23.00 for den sags skyld) ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for din fine beretning, Rejse, lækker læsning.

Næste gang, du skal besøge kafferisteriet i Speicherstadt, skulle du tage dig tid til et besøg i verdens mest fantastiske modeljernbane, http://www.miniatur-wunderland.de/.

Selv uden at være entusiast kan man sagtens tilbringe halve og hele dage i dette fantastiske miniunivers, et Eldorado for drenge i alle aldre.

Ud for Hotel Eden ligger på Robert Nhil Straße døgnværtshuset Zum Frühaufsteher. Hop over din egen skygge og gå der ind, men sørg for, at din tegnebog og andre værdier er i en stram lomme, som du jævnligt kontrollerer.

Dette værtshus er møgbeskidt og i den grad rustikalt, at man føler sig hensat til Vesterbro i de glade 70'ere. Her om vinteren er der derinde og på gaderne omkring lidt sløjt, men især om sommeren kan du score nogle rigtige godter, selv om portmonæen ikke er i hopla. Faktisk kan du træffe alt fra de mest forkomne narkoludere til highclass studinetyper, som du kan få en session med for alt fra 20 euro og opad.

Men igen, fin fin beretning, som jeg skrev til Buller, så kan jeg bare ikke klare piger med cigaretter i munden og hår, der stinker af røg, er det situationen på alle FKK'erne, eller findes de også i røgfri udgave?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusind tak Onslow

Næste gang jeg/vi besøger kafferisteriet skal eventuelt følge helt sikkert forsøges lokket med ind og se Wunderland :)

Liderligfyr var heldigvis glad for at vi tog os tid til en gå tur i Hafencity, kaffe og kage i kafferisteriet.

Rart når nogen gerne vil andet og mere end bare købesex på en tur.

Zum Frühaufsteher er noteret til et muligt fremtidigt sommerbesøg, i ædru tilstand og med et fast greb om tegnebogen, fokus klart på highclass studine typer til lidt mere end de 20 euro ;)

Beklageligvis er det formentlig tilfældet på alle til næsten alle FKK klubber at det store flertal af piger er storrygere.

Omfanget af rygning i FKK klubber udgør faktisk det bedste argument for at afholde sig fra et besøg, men der er klubber hvor man kan fortrække til hvor der ikke ryges.

På Artemis i Berlin i kælder baren ved poolen, på Samya i Köln i kælderen ved sauna og bruserne, hvor man kan slænge sig i en liggestol.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jer der fortsatte til Berlin, skriver I en beretning, når/hvis I får tid/lyst :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Som sædvanligvis skriver du en god, deltaljeret og informativ beretning, tak for det. Jeg skal lige nærlæse den igen i aften :)

Jeg tror vi skal sige tillykke til fan/rejseklubben, jeg tror aldrig det er lykkes at rejse så mange af sted sammen før.

Vi kom hjem i går godt trætte og det er nu blevet hverdag igen...

nej hvor havde vi det sjovt i Berlin, tror helt sikkert at der kommer en beretning herfra.

Indtrykkerne og oplevelserne skal lige fordøjes først :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse, tak for en fornem og detaljeret beretning.

Jeg havde desværre slet ingen vinterferie så forestiller mig et smut til Hamborg til påske.

En en-dags tur fra stedets åbningstid til hvornår man nu føler sig færdig :)

I den forbindelse vil jeg spørge dig hvad dit indtryk er hvad det bedste valg er i forhold til udenoms-oplevelser? Med det menes aktiviteter der ikke nødvendigvis foregår i bollerummene.

Jeg forestiller mig 3-4 seancer (1-2 kortvarige og 2 lange) på sådan en dag men jeg er ikke typen der er klar igen efter blot 30 min ;)

Derfor vil jeg lige høre om Atmos kontra Harmony når det kommer til ting som fx :

- Mulighed for welness (spa, pool, sauna osv.. )

- Mulighed for liveshows

- Mulighed for almindelig kropsmassage, evt body2body

- Mulighed for at tage ting som mobil, ipad-mini eller lignende underholdning med ind? Er det overhovedet velset at man gør det ?

Pointen er bare at jeg gerne vil bruge noget tid imellem seancerne, dels til at komme mig og blive klar igen , men også bruge tid på andet end blot hænge i baren og kigge på damerne ;)

Ud fra din beskrivelse får jeg lidt indtryk af at hvis man søger lidt mere end blot seancer, så er Atmos et bedre alternativ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Proxy

Tak for rosen :)

Jeg ville i dit sted klart vælge Atmos, da jeg synes stedet er bedre egnet til det du gerne vil bruge tid på mellem sceancerne.

Mobil og Ipad er altid forbudt, men på Harmony var det ok med min Netbook.

Kommer jeg igen til Hamborg bliver det også for eget vedkommende Atmos fremfor Harmony.

Hvilket ikke af den grund betyder at jeg fraråder Harmony, denne klub er absolut et besøg værd.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil stærkt anbefale at jer der læser min og liderligfyrs beretning om hver vores deltagelse i Den Germanske Fanklubs fællestur til Hamburg området, I også læser Bbullers beretning om hans deltagelse i samme tur.

Han valgte at deltage sammen med os andre om torsdagen på Harmony, mens han gik solo på Reeperbahn og i Herbertstrasse om fredagen.

Ved at læse om hans oplevelser fredag, får læseren et udvidet indblik i hvor forskellige købesexoplevelser der kan opnås under et besøg i Hamburg området.

Han har skrevet en velskrevet og meget interessant beretning, synes jeg - god læselyst :)

Hamburg tur, FKK Harmony og andet.

viewtopic.php?f=37&t=4234

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

det jeg kan læse mig frem til - så har i haft alletiders fede tur

jeg må afsted og have sådan en oplevelse med :)

nogen der har link til Atmos i Hamburg. ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

supergode beretninger om det der givetvis har været kanin/kanon-hyggeligt. FKK-besøg bør man unde sig selv med en kammerat - det er kanonmorsomt at sidde og udveksler erfaringer on the spot - så at sige :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej HappyHippo

Du har formentlig ikke været opmærksom på hele den tråd der har udgjort den forudgående planlægning af den fællestur vi lige har været på i Den Germanske Fanklub?

Ifald tilfældet kan du læse den her:

Den Germanske Fanklub - Hamburg i februar

viewtopic.php?f=37&t=3074

I denne tråd finder du følgende links, der kan besvare din forespørgsel:

Købesex

- info om hamburg

Modelle Hamburg

http://www.modelle-hamburg.de/?data[enter]=1

FKK

- på turen

FKK Harmony

http://www.fkk-harmony.de/

Fkk Harmony

Ramelsloher Allee 120

21220 Seevetal

Åben dagligt fra kl 13 - 04

FKK Romeo

http://www.fkk-hh.de/

Brookkehre 3

21029 Hamburg Bergedorf

Montag - Donnerstag 13:00 - 01:00 Uhr

Freitag 13:00 - 02:00 Uhr

Samstag 13:00 - 02:00 Uhr

Sonntag 14:00 - 20:00 Uhr (all inklusive Parties)

Atmos Saunaclub

http://www.atmos-saunaclub.de/

Grossmorring 1

21079 Hamburg - Harburg

Åben alle dage året rundt fra kl 13 - 04

Grenzclub

http://www.grenzclub.com/index.html

Grenzclub

Europastraße 3

24941 Jarplund-Weding (bei Flensburg

Åben mandag, tirsdag, onsdag og tordag fra kl 13 - 02

Fredag og lørdag fra kl 13 - 04

Søndag fra kl 15 - 02

Håber det hjælper dig på vej til din egen første FKK oplevelse, men skulle Københavns Lufthavn udgøre det optimale udgangspunkt for dig, åbner der sig helt anndre muligheder for til lavpris at flyve til byer, hvor FKK klubberne er mega meget større end i Hamburg.

Find dem her:

FKK24

- Die FKK Saunaclub Community

http://www.fkk24.de/home.php

Freier Cafe

http://www.freiercafe.com/

Helt generelt kan man ikke sige at de største klubber også er de bedste, men der er en top 10+/-, hvor der er udbredt enighed om at disse store klubber udgør FKK cremen i Tyskland.

Mere præcist hvilke er jeg ikke den nærmeste til at svare på, men spørg Nille, han ved noget nær alt om FKK klubber i Tyskland, og han har besøgt afsindigt mange af de klubber over en årrække.

Om man både har lyst til, og kan rejse med andre hvis man har lyst til det, beror jo på ens egen individuelle situation.

Men har du lyst til at rejse med andre, og kan du gøre det er du hjerteligt velkommen til at slutte slutte dig til Den Germanske Fanklub, du ved allerede at vi træffes en del i chatten :)

Vælger du at drage alene på tur første gang, da held og lykke og vi ser altid frem til en efterfølgende beretning i forum når brugerne er kommet hjem til Danmark igen, hvis du har lyst til at skrive egne beretninger om dine oplevelser.

Hej Heine

Tak for de rosende ord, ja det er alletiders at være på tur sammen til FKK, jeg forsøgte i ca 2 år på Hedomax.com at finde nye rejsefæller, hvilket lykkedes da Nille i 2010 tog kontakt til mig, og vi kom på vores første tur sammen.

Vi har været på tur sammen nu 3 gange, andre har jeg været på tur med 1 - 3 gange, 2 - 3 personer.

Om man ønsker at holde sig til at rejse 2 - 3 sammen, eller om man er til at tage det noget større spring det er at hoppe med på vognen i Den Germanske Fanklub beror på den enkeltes lyst og muligheder, men personligt er det mit håb at vi fremadrettet for hver ny tur i Den Germanske Fanklub bliver flere deltagere end forrige gang.

På sigt håber jeg at vi bliver så mange der har været på tur sammen, at vi samlet kan vende blikket mod den hjemlige branche, for om muligt at opnå niche arrangementer, der udgør et reelt alternativ til at rejse til Tyskland.

Men det har foreløbig lidt lange udsigter, pt gælder det flere fællesture til FKK mm i Tyskland, måske den øvrige verden med - alt tyder heldigvis på at der kommer flere fællesrejser, at denne tur til Hamburg ikke bliver en enlig svale.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

hej Rejsenetværk

mange tak for din fine beskrivelse til mit første FKK besøg

(den vil jeg bruge)

billige fly er vel ikke for impulsive folk som mig

- men hvor ligger de fedeste klubber der er til at komme til inden for rimlighedens grænser i økonomien ( jeg er helt blank med at finde de klubber ) ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

hej Rejsenetværk

mange tak for din fine beskrivelse til mit første FKK besøg

(den vil jeg bruge)

billige fly er vel ikke for impulsive folk som mig

- men hvor ligger de fedeste klubber der er til at komme til inden for rimlighedens grænser i økonomien ( jeg er helt blank med at finde de klubber ) ?

Hej HH.

FKK-klubber giver en super sex oplevelse, fordi du kan bygge en stemning op, snakke og pjatte med mange piger inden du beslutter dig for at gå afsides med en pige eller to :D

Pigerne vimser som reglen nøgne rundt og kommer hent og snakker og flirter med dig. Klubberne har mange faciliteter såsom pool, sauna, prof massage, fitness, solarium, restaurant, biograf, mv.

Så hvis du har tid kan du tilbringe 10-12 timer i klubberne, jeg plejer at opholde mig i klubberne til lukketid og få det sidste knald med :lol:

Der er mange klubber i Tyskland-Østrig-Schweiz, nogle klubber er meget store op til 120+ piger,

andre klubber er mindre, Atmos og Harmony er mindre klubber, men det er kun en fordel for dig som newbie... du farer vildt i de store klubber :) samt pigerne i de store klubber er mere aggressive, og risikoen for dårlig service er større.

her er nogle storklubber:

http://www.fkk-oase.de/

http://www.fkk-artemis.de/

http://www.fkk-world.de/

ellers er der et hav af mindre og mediumsize klubber,

jeg vil foreslå at du bestemmer dig for en destination og derefter spørge os om klubberne.

Og et budget på 3000-8000+kr er ikke urealistisk på sådanne en tur, alt efter hvor mange piger og i hvor længe du skal være sammen med.

Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...