Hop til indhold
Rejsenetværk

Blue Elephant Massage en ny stjerne på thai himlen

Recommended Posts


Jeg har med interesse deltaget i denne tråd:

Det er en anmeldelse af:

Blue Elephant Massage
Helsingørsgade 54C
3400 Hillerød
TEL.: 2940 6834
https://escortguide.dk/P/nu-aaben-ny-massageklinik-i-hilleroed-blue-elephant-thai-massage-b2b-4-hand-oilmassage-49025.html 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Helsingørsgade+54C,+3400+Hillerød/@55.9336425,12.3076296,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x465240bcc0c10f57:0xe11ba56fe3faa6dc!8m2!3d55.9336395!4d12.3098183?hl=da 

Der er gode parkeringsforhold, men jeg kan anbefale at tage med det offentlige, hvor der er flere busser der går direkte fra stationen til døren, og tilbage:

Fra Hillerød station til Blue Elephant
Bus 302 mod Sophienlund Sophienborg
Ved Egedam Fredskovhellet
2 min, 1 stop undervej
Kører ca. hvert 2 - 10 min

Stå af
Møllevang (Helsingørsgade)
Til fods 32 m, 1 min
Blue Elephant
Helsingørsgade 54C

Bus 301 →Ullerød Ålholmparken
Stå af
Møllevang (Helsingørsgade)
Til fods 32 m, 1 min
Blue Elephant
Helsingørsgade 54C

Tilbage til Hillerød station
Stå på
Møllevang (Helsingørsgade)
Bus 302 mod Sophienlund Sophienborg
301 mod Kongens Vænge ATP

Anmeldelsen af Oldguy49, udviklede sig til en blandet dialog om troværdigheden af anmeldelsen, og om potentialet i det nye sted, sammen med indehaveren af klinikken.

Jeg fandt indehaverens positive interesse i dialogen, så interessant, at jeg valgte selv at aflægge klinikken et besøg i Hillerød.

Derfor tog jeg efter et bad, en blå pille, og satte torsdag den 29 august kl 16 kursen mod Hillerød, via Nørreport station med S toget.

I betragtning af at klinikken er helt nyåbnet, og da det var mit første besøg, valgte jeg at runde en blomsterforretning, hvor jeg købte en buket roser som et tillykke med det nye sted.

Jeg valgte bevidst, ikke at følge deres opfordring i annoncen til at bestille tid, da jeg faktisk gerne ville have lidt ventetid, for at danne mig mine indtryk til denne anmeldelse.

Lidt før kl 18 stod jeg foran døren, hvor 3 piger var synlige bag vinduet, de så også mig, og lukkede mig ind.

Pt er der en ringeklokke, men den er til lægen på adressen, så brug den ikke, men de vil få opsat egen ringeklokke.

Indenfor blev jeg venligt modtaget, og da mit engelske ikke er det bedste tog en thai pige over, som taler perfekt dansk, hun hedder Tanja.

Jeg er jo ikke interesseret i thai massagen, men de eventuelle seksuelle tillægsydelser jeg måtte kunne tilkøbe.

Jeg forklarede Tanja at jeg ønskede 60 minutters mix oil, og tantra massage til 500 kr, plus om muligt fuld pakke, men også gerne blot hand og blowjob.

Tanja sagde friskt, fuld pakke så må du desværre nøjes med mig, men selvom hun både er køn og dejlig, havde jeg præference for de 2 andre piger.

Der var 2 sorthårede slanke yngre kvinder, rigtigt kønne, slanke og tiltrækkende begge to.

Jeg havde henvist til annoncen, da jeg overrakte blomsterne, som de modtog med et stort smil.

Men jeg kom til at spørge, om hende den ene pige var hende fra Italien, og da studsede Tanja lidt, hvor jeg fik det fra, og jeg svarede at det havde jeg læst, måske lidt uheldigt.

Men vi fik afklaret mine ønsker, og jeg valgte Sandra til 60 minutters tantra mm, plus hand og blowjob for 1000 rimelige kr.

Efter turen fra København i det varme vejr, trængte jeg til et bad først, og det var jeg hjertens velkommen til, både før og efter massagen.

Sandra, en køn slank yngre thai model med sort langt hår, anviste mig vores rum, hvor jeg betalte hende 1000 kr, og hun kom med en kridhvid behagelig slåbrok, og et håndklæde.

Da jeg havde klædt om til badekåben, førte hun mig til klinikkens toilet og bad, hvor jeg fik et opfriskende bad som indledning til, viste det sig en super skøn hel time sammen med Sandra.

Badet er en brusekabine i luksus udgave, og der er et flot og indbydende toilet samme sted.

Men bruseren står i det lille køkken, hvor de også laver mad, men det gjorde nu ikke mig noget, der var pænt og rent.

Kl ca 18 10 blev jeg anvist sengen på maven, og hun var klar til at gå i gang.

Jeg spurgte om hun ville være nøgen, men det fik jeg pænt nej til, med et tilbud, som jeg forstod det, om at det kunne hun være, hvis jeg tog 30 minutter i stedet for de samme penge, hvilket jeg takkede pænt nej til.

Hun satte liflig dæmpet terapeutisk musik på, som udgjorde dejlig underlægningsmusik under hele seancen.

Sandra gik i gang med en solid mærkbar thai massage, tror jeg af den slags som dem der virkelig kan lide det, ville have oplevet som det helt rigtige for dem.

Men det er det jo ikke for mig, der altid har sex som min personlige dagsorden på thaiklinikker, hvilket Sandra jo ikke kunne vide.

Godt inde i forløbet, spurgte jeg forsigtigt til om det var tantra, da svarede hun lettere forvirret, først thai massage, så tantra.
Det var sikkert helt efter bogen, og jeg fik antydet hvor glad jeg er for Tantra, og hun skiftede kort efter over til at yde den mest vidunderlige skønne erotiske tantra massage.

Lette pirrende strøg over armene, ben, ryg og baller, og luftige strøg gennem revnen, og af mine kugler og penis, det føltes simpelthen himmelsk.

Når jeg løftede enden lidt, forstod hun signalet, og mine ædle dele fik ekstra opmærksomhed hver gang jeg gjorde det.

På et tidspunkt, sagde jeg at jeg simpelthen ville kunne se hende samtidig, da hun var så smuk og dejlig, og jeg vendte mig, så jeg fra nu af lå på ryggen :)

Hun havde sat håret op i en hestehale, det klædte hende.

Nu fik jeg med udsyn til hende, tantra masage af bryst og genitalier mm, og det var efterhånden blevet tid til hand og blowjob.

Nu opfordrede hun mig til at kæle for hende, i hendes stramme røde kjole, og jeg aede hende på armen, ryggen, bag øret, i nakken, og strøg hendes smukke sort hår.
Det virkede til at bekomme hende vel, jeg nød det selv meget.

Min penis fik nu den mest fantastiske behandling ved hånd, smurt i olie roterede hun hånden op og ned af skaftet, og lukkede hånden om penis hovedet, frem og tilbage i rytmiske bevægelser.

Nu var det tid til et godt blowjob, på med kondom, og så ellers et solidt mundarbejde, der i den grad virkede, men jeg kom ikke, og bad til sidst om en hård olie håndspiller.

Det leverede hun til ug, og jeg fik lige en finger mod anus, det var toppen, og til sidst kom jeg i kaskader over min egen mave :razz:

Hun tørrede efter, grundigt med køkkenrulle til sidste sæddråbe var tørret op.

Nu troede jeg egentlig, at sceancen blev betragtet som afsluttet, efter ca 40 minutter, men nej da, nu blev jeg spurgt om jeg ønskede noget koldt at drikke, og jeg takkede ja til en kold cola.

Hun hentede en cola til mig, som jeg tiltrængt nød, og nu sagde hun at jeg skulle have en hovedmassage, jeg fik besked på at at lægge mig på ryggen med hovedet på puden.
Det gjorde jeg, og hun stillede sig bag mit hoved, og gav mig en solid grundig thai hovedmassage, som også kunne mærkes, som det sikkert også er meningen.

Nu talte vi lidt sammen, så godt vi nu forstod hinanden, og jeg fortalte at jeg ville fortælle andre om min gode oplevelse, og hun spurgte så om jeg skriver anmeldelser, hvilket jeg i denne helt afsluttende fase bekræftede at jeg gør, og jeg forsikrede hende, at det ville blive en på alle måde positiv anmeldelse.

Hun virkede meget glad, og det var tydeligt, at de er meget spændte på hvordan de som nyt sted bliver modtaget, og oplevet, og at det er noget som stedet har fokus på.

Nu spurgte hun om jeg havde lyst til mere at drikke, jeg spurgte efter en kop kaffe, det havde de ikke, og hun tilbød en cola til som jeg takkede ja til.

Spurgte om jeg kunne drikke den ude i venteværelset, der er et fælles venteværelse, men det mente hun ikke var så godt, da der kunne komme nye gæster.
Vi blev derfor på rummet, og jeg drak ud.

Egentlig er det en detalje jeg sætter pris på ved Thai klinikker, at der er et åbent venteværelse, hvor gæsterne kan sidde flere på samme tid, og ikke hele dette skæg og blå cirkus halløj, som det er på almindelige bordeller, for ikke at blive set af andre, hvilket jeg personligt er græsk katolsk omkring.

Da jeg endnu en gang fik et stort frotte håndklæde udleveret, iførte jeg mig min slåbrok, fik mig et bad, og sluttede af med at vise dem tråden om dem på EG på min telefon.

Spurgte om jeg kunne få en lille rundvisning, og den fik jeg beredvilligt af Bibi.

Alle rummene er meget smagfuldt indrettede med thai massage brikse, i det rum vi benyttede var der et skab med en håndvask.

Alle sengene er ved ankomst rummene, dekorerede med blomster, og håndklæder arrangeret som flotte sløjfer på puder og i fodenden.

Reception og venterummet er møbleret med sofa og stole, hyggeligt og præsentabelt alt i alt.

Blue Elephant er et top seriøst nyt sted, med klare ambitioner om at blive kendt for en god service, og min egen oplevelse er at denne ambition lever stedet op til.

Jeg kan ikke blot anbefale jer at besøge Sandra, men i det hele taget at besøge Blue Elephant Massage i Hillerød, selv kommer jeg helt klart igen.

Men som dem der har fulgt med i mine motiver til at besøge thaiklinikker, så er jeg ikke til kerneydelsen, den traditionelle thai massage, som er den der primært markedsføres.

For eget vedkommende, er en thaiklinik des mere interessant, des mere det er muligt at opnå traditionel købesex, fra fuld pakke til hand og blowjob, og det vil jeg følge med i om flere skriver, at de kan opnå på Blue Elephant i Hillerød.

Toppen ville det være med 45 minutters ren tantra ekstase, og fuld pakke, til en fornuftig pris :razz:

Kl ca 19 15 forlod jeg glad og tilfreds Blue Elephant, det var nogle søde, yngre og smukke modeller, som jeg håber på et snarligt gensyn med.

Nu var det bare at tage hele vejen tilbage til København, hvor jeg var hjemme ca 20 30, hvorefter det blev til sen aftensmad på det lokale pizzaria, og så ellers igang med at skrive denne beretning, det er hermed gjort.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man kan i hvert fald ikke beskylde dig for at være overfladisk, når du kaster dig ud i anmelder-kunsten.  Tak for en god og interessant anmeldelse. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 30 minutter siden:

Det er en anmeldelse af:

Blue Elephant Massage
Helsingørsgade 54C
3400 Hillerød
TEL.: 2940 6834
https://escortguide.dk/P/nu-aaben-ny-massageklinik-i-hilleroed-blue-elephant-thai-massage-b2b-4-hand-oilmassage-49025.html 

.......

Du har været længe om det, men det synes mig at du er på vej ind i en verden hvor meget dejligt venter, og også en og anden skuffelse. Er det rigtigt at dette er din første anmeldelse af et thaisted?

Ked af at sige det, men Thai Corner is over and done with. Skal du opleve noget som kan være pengene værd så er det på klinikkerne. Nogle gange indimellem. Og nogle gange så meget pengene værd at man spørger sig hvorfor man overhoved rumsterede andre steder.

Og tak for anmeldelsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bananas skrev, for 23 minutter siden:

Du har været længe om det, men det synes mig at du er på vej ind i en verden hvor meget dejligt venter, og også en og anden skuffelse. Er det rigtigt at dette er din første anmeldelse af et thaisted?

Ked af at sige det, men Thai Corner is over and done with. Skal du opleve noget som kan være pengene værd så er det på klinikkerne. Nogle gange indimellem. Og nogle gange så meget pengene værd at man spørger sig hvorfor man overhoved rumsterede andre steder.

Og tak for anmeldelsen.

Nej det er ikke min første thai anmeldelse, men nr 2,  nr 1 var vistnok i 2014 :)

Jeg har over årene skrevet 4 anmeldelser af oplevelser på Thai Corner, men det er nok også et overstået kapitel.

Intet under 1 time, og til 2000 kr er længere interessant for pigerne på Thai Corner, og så er det jo bare at håbe for dem, at der er nok der vil og kan betale.

Det perfekte mix vil i min verden udgøres af thaiklinikkers åbne rum, og gæstfrihed, og så en vagtplan med piger, sexydelser og priser som på de traditionelle bordeller.

Det virker også som om, der ikke er den samme nidkære æggeurstyranni, som på bordellerne.

Jeg følte mig velkommen, under hele mit besøg, og uden at blive skyndt på for svinkeærinder som et bad før og efter, en tår cola undervejs.

Det er en helt anden følelse af god tid, at besøge et thai sted, selvom man er ude af døren igen ca 75 minutter efter sin ankomst, når man har købt 1 times service.

Et bordel opleves som ren paranoia i sammenligning, med ind og udslusning af døre, og bortgemning bag lukkede døre, under ens besøg.

Nu må jeg bare affinde mig med, at det beror på forespørgsel ved fremmøde, hvilke købesex ydelser jeg kan opnå, og med hvem.

Men det kan vi jo hjælpe hinanden med at opklare, når vi skriver anmeldelser ;)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 1 minut siden:

 

Men det kan vi jo hjælpe hinanden med at opklare, når vi skriver anmeldelser ;)

 

Lige præcis - selv om også anmeldelser er meget personlige og kemiberoende. Men jeg tror du har fundet den rette vej - bare du er okej med at lige som at du kan få 75 afslappede minutter til en times pris den ene gang, kan du også kan finde dig selv uden på gaden efter 45 minutter den anden gang.

Men jeg giver dig meget ret i at der er overordnet er stor forskel på indstillingen hos thai'erne sammenlignet med det regiment man kan opleve på traditionelle bordeller. 

Hvis du nogen gang har mulighed, skulle du tage til Fredericia når Bee er der. Mere går næppe at få for ussel mammon. København har mange dejlige steder, men der ovre ... virker det til at alt er muligt for små penge.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

tak for en dejlig oplevelses beretning.

så må vi krydse fingre, for at standarten på stedet holder , og kommende piger der arbejder der er lige så seriøse.

så de for mange og tilfredse gæster. og kan det give inspiration til den del i branchen, der er mindre seriøs er det win win.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 7 timer siden:


Jeg har med interesse deltaget i denne tråd:

Det er en anmeldelse af:

Blue Elephant Massage
Helsingørsgade 54C
3400 Hillerød
TEL.: 2940 6834
https://escortguide.dk/P/nu-aaben-ny-massageklinik-i-hilleroed-blue-elephant-thai-massage-b2b-4-hand-oilmassage-49025.html 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Helsingørsgade+54C,+3400+Hillerød/@55.9336425,12.3076296,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x465240bcc0c10f57:0xe11ba56fe3faa6dc!8m2!3d55.9336395!4d12.3098183?hl=da 

Der er gode parkeringsforhold, men jeg kan anbefale at tage med det offentlige, hvor der er flere busser der går direkte fra stationen til døren, og tilbage:

Fra Hillerød station til Blue Elephant
Bus 302 mod Sophienlund Sophienborg
Ved Egedam Fredskovhellet
2 min, 1 stop undervej
Kører ca. hvert 2 - 10 min

Stå af
Møllevang (Helsingørsgade)
Til fods 32 m, 1 min
Blue Elephant
Helsingørsgade 54C

Bus 301 →Ullerød Ålholmparken
Stå af
Møllevang (Helsingørsgade)
Til fods 32 m, 1 min
Blue Elephant
Helsingørsgade 54C

Tilbage til Hillerød station
Stå på
Møllevang (Helsingørsgade)
Bus 302 mod Sophienlund Sophienborg
301 mod Kongens Vænge ATP

Anmeldelsen af Oldguy49, udviklede sig til en blandet dialog om troværdigheden af anmeldelsen, og om potentialet i det nye sted, sammen med indehaveren af klinikken.

Jeg fandt indehaverens positive interesse i dialogen, så interessant, at jeg valgte selv at aflægge klinikken et besøg i Hillerød.

Derfor tog jeg efter et bad, en blå pille, og satte torsdag den 29 august kl 16 kursen mod Hillerød, via Nørreport station med S toget.

I betragtning af at klinikken er helt nyåbnet, og da det var mit første besøg, valgte jeg at runde en blomsterforretning, hvor jeg købte en buket roser som et tillykke med det nye sted.

Jeg valgte bevidst, ikke at følge deres opfordring i annoncen til at bestille tid, da jeg faktisk gerne ville have lidt ventetid, for at danne mig mine indtryk til denne anmeldelse.

Lidt før kl 18 stod jeg foran døren, hvor 3 piger var synlige bag vinduet, de så også mig, og lukkede mig ind.

Pt er der en ringeklokke, men den er til lægen på adressen, så brug den ikke, men de vil få opsat egen ringeklokke.

Indenfor blev jeg venligt modtaget, og da mit engelske ikke er det bedste tog en thai pige over, som taler perfekt dansk, hun hedder Tanja.

Jeg er jo ikke interesseret i thai massagen, men de eventuelle seksuelle tillægsydelser jeg måtte kunne tilkøbe.

Jeg forklarede Tanja at jeg ønskede 60 minutters mix oil, og tantra massage til 500 kr, plus om muligt fuld pakke, men også gerne blot hand og blowjob.

Tanja sagde friskt, fuld pakke så må du desværre nøjes med mig, men selvom hun både er køn og dejlig, havde jeg præference for de 2 andre piger.

Der var 2 sorthårede slanke yngre kvinder, rigtigt kønne, slanke og tiltrækkende begge to.

Jeg havde henvist til annoncen, da jeg overrakte blomsterne, som de modtog med et stort smil.

Men jeg kom til at spørge, om hende den ene pige var hende fra Italien, og da studsede Tanja lidt, hvor jeg fik det fra, og jeg svarede at det havde jeg læst, måske lidt uheldigt.

Men vi fik afklaret mine ønsker, og jeg valgte Sandra til 60 minutters tantra mm, plus hand og blowjob for 1000 rimelige kr.

Efter turen fra København i det varme vejr, trængte jeg til et bad først, og det var jeg hjertens velkommen til, både før og efter massagen.

Sandra, en køn slank yngre thai model med sort langt hår, anviste mig vores rum, hvor jeg betalte hende 1000 kr, og hun kom med en kridhvid behagelig slåbrok, og et håndklæde.

Da jeg havde klædt om til badekåben, førte hun mig til klinikkens toilet og bad, hvor jeg fik et opfriskende bad som indledning til, viste det sig en super skøn hel time sammen med Sandra.

Badet er en brusekabine i luksus udgave, og der er et flot og indbydende toilet samme sted.

Men bruseren står i det lille køkken, hvor de også laver mad, men det gjorde nu ikke mig noget, der var pænt og rent.

Kl ca 18 10 blev jeg anvist sengen på maven, og hun var klar til at gå i gang.

Jeg spurgte om hun ville være nøgen, men det fik jeg pænt nej til, med et tilbud, som jeg forstod det, om at det kunne hun være, hvis jeg tog 30 minutter i stedet for de samme penge, hvilket jeg takkede pænt nej til.

Hun satte liflig dæmpet terapeutisk musik på, som udgjorde dejlig underlægningsmusik under hele seancen.

Sandra gik i gang med en solid mærkbar thai massage, tror jeg af den slags som dem der virkelig kan lide det, ville have oplevet som det helt rigtige for dem.

Men det er det jo ikke for mig, der altid har sex som min personlige dagsorden på thaiklinikker, hvilket Sandra jo ikke kunne vide.

Godt inde i forløbet, spurgte jeg forsigtigt til om det var tantra, da svarede hun lettere forvirret, først thai massage, så tantra.
Det var sikkert helt efter bogen, og jeg fik antydet hvor glad jeg er for Tantra, og hun skiftede kort efter over til at yde den mest vidunderlige skønne erotiske tantra massage.

Lette pirrende strøg over armene, ben, ryg og baller, og luftige strøg gennem revnen, og af mine kugler og penis, det føltes simpelthen himmelsk.

Når jeg løftede enden lidt, forstod hun signalet, og mine ædle dele fik ekstra opmærksomhed hver gang jeg gjorde det.

På et tidspunkt, sagde jeg at jeg simpelthen ville kunne se hende samtidig, da hun var så smuk og dejlig, og jeg vendte mig, så jeg fra nu af lå på ryggen :)

Hun havde sat håret op i en hestehale, det klædte hende.

Nu fik jeg med udsyn til hende, tantra masage af bryst og genitalier mm, og det var efterhånden blevet tid til hand og blowjob.

Nu opfordrede hun mig til at kæle for hende, i hendes stramme røde kjole, og jeg aede hende på armen, ryggen, bag øret, i nakken, og strøg hendes smukke sort hår.
Det virkede til at bekomme hende vel, jeg nød det selv meget.

Min penis fik nu den mest fantastiske behandling ved hånd, smurt i olie roterede hun hånden op og ned af skaftet, og lukkede hånden om penis hovedet, frem og tilbage i rytmiske bevægelser.

Nu var det tid til et godt blowjob, på med kondom, og så ellers et solidt mundarbejde, der i den grad virkede, men jeg kom ikke, og bad til sidst om en hård olie håndspiller.

Det leverede hun til ug, og jeg fik lige en finger mod anus, det var toppen, og til sidst kom jeg i kaskader over min egen mave :razz:

Hun tørrede efter, grundigt med køkkenrulle til sidste sæddråbe var tørret op.

Nu troede jeg egentlig, at sceancen blev betragtet som afsluttet, efter ca 40 minutter, men nej da, nu blev jeg spurgt om jeg ønskede noget koldt at drikke, og jeg takkede ja til en kold cola.

Hun hentede en cola til mig, som jeg tiltrængt nød, og nu sagde hun at jeg skulle have en hovedmassage, jeg fik besked på at at lægge mig på ryggen med hovedet på puden.
Det gjorde jeg, og hun stillede sig bag mit hoved, og gav mig en solid grundig thai hovedmassage, som også kunne mærkes, som det sikkert også er meningen.

Nu talte vi lidt sammen, så godt vi nu forstod hinanden, og jeg fortalte at jeg ville fortælle andre om min gode oplevelse, og hun spurgte så om jeg skriver anmeldelser, hvilket jeg i denne helt afsluttende fase bekræftede at jeg gør, og jeg forsikrede hende, at det ville blive en på alle måde positiv anmeldelse.

Hun virkede meget glad, og det var tydeligt, at de er meget spændte på hvordan de som nyt sted bliver modtaget, og oplevet, og at det er noget som stedet har fokus på.

Nu spurgte hun om jeg havde lyst til mere at drikke, jeg spurgte efter en kop kaffe, det havde de ikke, og hun tilbød en cola til som jeg takkede ja til.

Spurgte om jeg kunne drikke den ude i venteværelset, der er et fælles venteværelse, men det mente hun ikke var så godt, da der kunne komme nye gæster.
Vi blev derfor på rummet, og jeg drak ud.

Egentlig er det en detalje jeg sætter pris på ved Thai klinikker, at der er et åbent venteværelse, hvor gæsterne kan sidde flere på samme tid, og ikke hele dette skæg og blå cirkus halløj, som det er på almindelige bordeller, for ikke at blive set af andre, hvilket jeg personligt er græsk katolsk omkring.

Da jeg endnu en gang fik et stort frotte håndklæde udleveret, iførte jeg mig min slåbrok, fik mig et bad, og sluttede af med at vise dem tråden om dem på EG på min telefon.

Spurgte om jeg kunne få en lille rundvisning, og den fik jeg beredvilligt af Bibi.

Alle rummene er meget smagfuldt indrettede med thai massage brikse, i det rum vi benyttede var der et skab med en håndvask.

Alle sengene er ved ankomst rummene, dekorerede med blomster, og håndklæder arrangeret som flotte sløjfer på puder og i fodenden.

Reception og venterummet er møbleret med sofa og stole, hyggeligt og præsentabelt alt i alt.

Blue Elephant er et top seriøst nyt sted, med klare ambitioner om at blive kendt for en god service, og min egen oplevelse er at denne ambition lever stedet op til.

Jeg kan ikke blot anbefale jer at besøge Sandra, men i det hele taget at besøge Blue Elephant Massage i Hillerød, selv kommer jeg helt klart igen.

Men som dem der har fulgt med i mine motiver til at besøge thaiklinikker, så er jeg ikke til kerneydelsen, den traditionelle thai massage, som er den der primært markedsføres.

For eget vedkommende, er en thaiklinik des mere interessant, des mere det er muligt at opnå traditionel købesex, fra fuld pakke til hand og blowjob, og det vil jeg følge med i om flere skriver, at de kan opnå på Blue Elephant i Hillerød.

Toppen ville det være med 45 minutters ren tantra ekstase, og fuld pakke, til en fornuftig pris :razz:

Kl ca 19 15 forlod jeg glad og tilfreds Blue Elephant, det var nogle søde, yngre og smukke modeller, som jeg håber på et snarligt gensyn med.

Nu var det bare at tage hele vejen tilbage til København, hvor jeg var hjemme ca 20 30, hvorefter det blev til sen aftensmad på det lokale pizzaria, og så ellers igang med at skrive denne beretning, det er hermed gjort.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

super flot beskrivelse, og ja, jeg er helt enig, de ser VILDT godt ud

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kanon1 skrev, for 1 minut siden:

Hej Rejse

fin og omfattende anmeldelse. Kan du opklare hvem Tanja er på billederne?

vh.

K

hun er ikke på billederne, men jeg kan med garanti fortælle dig at hun ser vildt godt ud. (jeg tror "rejse" vil bekræfte dette)

Del dette indlæg


Link til indlæg
oldguy49 skrev, 1 time siden:

hun er ikke på billederne, men jeg kan med garanti fortælle dig at hun ser vildt godt ud. (jeg tror "rejse" vil bekræfte dette)

Hun er en flot kvinde, men ikke så petite som de 2 andre piger, men heller ikke med kvindelige former, nærmere blot pænt slank.

Hun taler perfekt dansk uden accent, som var hun indfødt.

Nu faldt jeg mere for de 2 andre piger igår, men ved nærmere eftertanke, kunne den fulde pakke med Tanja godt være en overvejelse værd :)

Og så savner jeg lidt at pigerne er helt nøgne når de servicerer en, på den ene eller den anden måde.

Men det er vel en del af det formelle setup på alle thai massage steder, og noget man, som med så meget andet, må føle føle sig frem omkring, og spørge ind til muligheden for ;)

Rent ud sagt, jo mere vi kan opleve stedet som et bordel, men uden paranoia hysteriet omkring at komme der, og des mindre det er et rent thai masage sted, des bedre i min optik.

Og så synes jeg at de skulle anskaffe sig en kaffemaskine, og byde på kaffe - gerne kapsel kaffe, eller stempelkaffe + te.

PS

Er der en der tager en for holdet, bestiller og anmelder den fulde pakke med Tanja :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lagaffe

Fin og som sædvanlig detaljeret beskrivelse Rejse :)

Når du nu ikke er så meget til massagedelen, fik du spurgt dem om muligheden for udelukkende at købe sex eller mulighed for at købe f,eks. 1 time hvor massagedelen kun udgør 10-15 minutter og resten er  sex?

Mange gange er det muligt at lave små individuelle aftaler.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lagaffe skrev, for 8 minutter siden:

Fin og som sædvanlig detaljeret beskrivelse Rejse :)

Når du nu ikke er så meget til massagedelen, fik du spurgt dem om muligheden for udelukkende at købe sex eller mulighed for at købe f,eks. 1 time hvor massagedelen kun udgør 10-15 minutter og resten er  sex?

Mange gange er det muligt at lave små individuelle aftaler.

Nej det gjorde jeg ikke, men fik præciseret at min primære interesse var sex.

Tanja oplyste så, at jeg kunne få den fulde pakke sammen med hende, og hand + blowjob sammen med de 2 andre.

Som jeg forstod hende, afviste de 2 andre at yde den fulde pakke.

Min indgangsvinkel var denne ydelse:

Olie mix Tantra massage 60 min kr. 500,00

Så havde jeg købt tiden, men var kun interesseret i tantra + sex.

Den kunne jeg godt tænke mig på menu kortet, som en ren erotisk tantra ydelse, og så må vi jo se hen af vejen hvilke piger, der vil levere hvilke tillægsydelser.

Muligheden for at pigerne er nøgne, står højt på min ønskeliste.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lagaffe

PS et lille praktisk indspark.

Rejse du er jo berømt for dine lange indlæg og vi kommenterer det ofte (med et glimt i øjet).

Jeg vil dog sige at mange nye medlemmer godt kunne lære noget af dig.

Mange nye medlemmer laver ofte for korte og unuancerede indlæg, og når de så kommer med en overstrømmende ros, oplever de tit at gamle medlemmer er kritiske over for indlægget. Nogle gange med god grund.

Den fælde tror jeg faktisk også oldguy49 lidt faldt i, selv om han ikke er helt ny.

Jeg opfordrer ikke nye medlemmer til at lave lige så lange og detaljerede indlæg som dig (puha - endelig ikke ;)) men de kan med stort udbytte lade sig inspirerede af den strukturerede måde du altid griber dine anmeldelser an på.

Man er aldrig i tvivl om dine præmisser og du argumenterer for dine synspunkter lige som du altid fører en sober tone.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lagaffe
Rejsenetværk skrev, Lige nu:

Nej det gjorde jeg ikke, men fik præciseret at min primære interesse var sex.

Tanja oplyste så, at jeg kunne få den fulde pakke sammen med hende, og hand + blowjob sammen med de 2 andre.

Som jeg forstod hende, afviste de 2 andre at yde den fulde pakke.

Min indgangsvinkel var denne ydelse:

Olie mix Tantra massage 60 min kr. 500,00

Så havde jeg købt tiden, men var kun interesseret i tantra + sex.

Den kunne jeg godt tænke mig på menu kortet, som en ren erotisk tantra ydelse, og så må vi jo se hen af vejen hvilke piger, der vil levere hvilke tillægsydelser.

Muligheden for at pigerne er nøgne, står højt på min ønskeliste.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Mon ikke du kan få dem til smide tøjet hvis du betaler for det. Du har ret. At få massage af en nøgen pige giver altid oplevelsen lidt ekstra 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bananas skrev, for 10 timer siden:

Lige præcis - selv om også anmeldelser er meget personlige og kemiberoende. Men jeg tror du har fundet den rette vej - bare du er okej med at lige som at du kan få 75 afslappede minutter til en times pris den ene gang, kan du også kan finde dig selv uden på gaden efter 45 minutter den anden gang.

Det jeg går efter, er ikke at få 75 minutter for 60 minutters pris, og det var vel heller ikke det du mente.

Det er den der oplevelse af at ens entre, den forespørgende dialog, et bad før og efter, en cola til slut, ens af og påklædning, slet ikke virker til at blive set på som spildtid, og uønsket ophold på stedet.

Det er virkelig rart at opleve at 3 piger, når der ikke er travlt, og der er både plads til, tid til, og mulighed for at alt det mere sekundære tager lidt tid, at man så ikke oplever nogen som helst  direkte eller indirekte hints om, at nu kan du godt skynde dig lidt, se at blive færdig, du har ikke hele dagen.

Dermed ikke sagt, at man skal betragte stedet som en varmestue, og hænge ud i halve og hele timer, men oplevelsen af at betalingen er for tiden til den service man har betalt for, og at det er helt okay, at alt det sådan lidt udenoms tager den tid, som kunden nu har brug for, tages som noget helt naturligt af pigerne, og det med et smil samtidig :)

Det er helt igennem pragtfuldt, at man ikke som på et bordel modtages af teledamen, der straks gemmer en af vejen bag lukket dør, hvorefter at pigerne kommer til en for at aftale det videre forløb.

Skønt at der sad 3 dejlige piger klar i receptionen, og at man blev inviteret indenfor til en direkte velkomst, og en snak på stedet om mulighederne, i stedet for ovenstående mummespil.

Når nu de fysiske rammer er til at det kan lade sig gøre sådan, så synes jeg at det er godt at de også gør det.

Personligt kunne jeg godt tænke mig, hvis det var fast procedure at man blev inviteret til at sætte sig med en kop kaffe først, eller at gå lige til sagen, efter eget valg, hvis man ikke selv har  mere travlt, end at man gerne nyder selskabet over en kop kaffe først, og her aftaler nærmere.

Hvis man så køber 60 minutter, men først er ude af døren igen, efter 60 - 90 minutter, hvor det er 60 minutter på rummet med pigerne, og selvfølgelig ikke længere tid, hvad går der af stedet for at lade det være sådan, der er intet tabt ved det, men det giver nogle glade gæster, der ikke føler sig til besvær, fordi de kan lide at få en helheds oplevelse ud af besøget, som ikke kun og alene drejer sig om den sex man har betalt for.

Og så var det en kæmpe overraskelse at få udleveret en kridhvid behagelig slåbrok, og ikke bare et slå om håndklæde, for at gå i bad.

Det var næsten et overkill, men flot service er det, det giver en helt lyst til at blive på klub maner, når de har den service.

De kan jo forsøge sig med en event, hvis de har lyst, og har badekåber nok, eller bare nok slå om håndklæder :)

Det er lidt ligesom med stamcafeen, baren etc, og ens yndlingsværtinder, har og giver sig tid til en, når nu der er åben og plads nok til at man hænger lidt ud, uden at der står køb, køb, køb, eller skrid i øjnene på dem, mens man besøger stedet til et par glas, eller et godt måltid, men hvor man selvfølgelig bruger penge mens man er der.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tillykke med det nye sted, fantastisk anmeldelse, her må være muligheder. Hillerød er jo lidt af et sex-uland, det er ikke nogen danske kvinder/steder, og de andre udenlandske kvinder der fra tid til anden annoncerer er efter min erfaring spild af tid. Men hvad angår thaisteder er Hillerød godt med allerede. Der er mindst  2 steder med god service, sex og nøgen betjening:

Bankok thai massage i Helsingsørsgade: Meget diskret med indgang i en baggård gennem en port fra gågaden. Her har jeg fået god service, sex med to piger og prostatamassage inkluderet. Har indtil nu været mit foretrukne sted. http://bangkoktherapiogthaimassage.dk/cms/

Så er der ikke så langt herfra dette sted: https://escortguide.dk/P/-bedst-thaimassage-i-hilleroed-b2b-god-massage-400-kr-i-30-min--44866.html

Ikke så diskret indgang (en hjørneejendom) men der er et par parkeringspladser ved siden af klinikken. Lokalerne er ikke så store som på Bangkok, men man kan få det hele.

Tidligere var der også Tee Rak thaimassage også på Helsingsørsgade, der har jeg også fået "alting" men deres hjemmeside ser ud til at være nede. Stedet er måske lukket.

Jeg kan helt tilslutte mig Rejsenetværks ønsker om at det er sex'en det handler om. Hvis jeg skal have en time (og  gerne med to kvinder) så er det en gang sex først med den ene, så 4-hånds-massage som mellemspil til nok en gang sex med den anden - og selvfølgelig med en finger bagi til stimulation af prostata.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
morfar1 skrev, for 9 minutter siden:

Jeg kan helt tilslutte mig Rejsenetværks ønsker om at det er sex'en det handler om. Hvis jeg skal have en time (og  gerne med to kvinder) så er det en gang sex først med den ene, så 4-hånds-massage som mellemspil til nok en gang sex med den anden - og selvfølgelig med en finger bagi til stimulation af prostata.

Det er fandme i orden :-)

Og så lige en kølig på torvet som afslutning inden man drager videre, hvis ellers vejret er til det :-)

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes at den anden tråd om dette sted udvikler sig i en ikke-konstruktiv retning. Så lad mig her i stedet diskuttere den service der generelt ydes fra thai-steder.

Det er sjældent at der tilbydes nogen form for super- eller megafransk, altså oralsex uden kondom og med afslutning i munden og evt. slug - jeg ved ikke om det er en kulturel begrænsning. Jeg har heller ikke været ude for at der tilbydes analsex til kvinden, det er måske også en kulturel begrænsning. Jeg kan jo godt leve med disse begrænsninger, men det ville måske give lidt mere aktivitet hvis noget af det kunne tilbydes.

Jeg er spændt på at se hvordan det nye sted i Hillerød udvikler sig og hvad de vil/kan tilbyde for at klare konkurrencen fra de etablerede steder i samme bydel.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
morfar1 skrev, for 8 minutter siden:

... Jeg er spændt på at se hvordan det nye sted i Hillerød udvikler sig og hvad de vil/kan tilbyde for at klare konkurrencen fra de etablerede steder i samme bydel.

Er der stadig liv i Bangkok i samme gade? Jeg frekventerede stedet en del gange for 6-7 år siden, men der har længe været tavs om det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@morfar1

Jeg tvivler stærkt på, at du vil kunne opnå nogle af dine ønskede ydelser, af nogle af de piger som er der for nuværende.

Jeg bragte det ikke på bane overfor Sandra, og hun tilbød det heller ikke.

Men hendes blowjob med kondom var godt, og hendes handjob med olie var sublimt håndværk :razz:

Sammen med en skøn erotisk tantra massage, udgjorde det en service, der er værd at besøge hende for, selvom du ikke kan få de ønskede ydelser.

Men jeg/vi har alle en anmeldelse tilgode, af den fulde pakke med charmerende Tanja.

Var det ikke for de 1000 kr jeg lige har brugt på Sandras gode service, tog jeg en for holdet nu.

Men det får desværre vente til en anden lønningsdag :cry:

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

@ Borende X: Jo, der er skam stadig liv i Bangkok, og i dag var jeg forbi Tee-Rak Thaimassage og deres hjemmeside er oppe igen:

http://www.tee-rak-thaiwellness.dk

Som sagt tror jeg også at man der kan få fuld pakke.

Jeg vil også selv når jeg får mulighed besøge Blue og det skal være for den fulde pakke :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej alle

I øjeblikket har jeg en mindre god dialog med en bruger som pigerne ikke ønskede at være alene med.l

En af pigerne indvilligede dog alligevel og nu kommer det bare tilbage negativt!

Vi har kun været i gang i en uge og skal jo lære af alle oplevelser - denne er dårlig og bør ikke gentage sig - han burde nok være afvist ved døren!

Opfodringen er derfor at I kommer og besøger os og  ligger jeres konstruktive kritik ud på dette forum. Det er for os vigtigt at levere de ydelser som I ønsker - men pigernes velfærd betyder alt for os!

Skriver mere senere om vores erfaringer med at åbne en ny klinik.

vh

Danskendk

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lige modtaget et "ok" på at udgive min tråd med denne bruger.

Hvis der er nogen som gerne vil se dialogen - så send mig en privatanmodning.

I kan nok forstå at jeg er ganske "oprørt" efter at have talt med pigerne og den oplevelse der var med denne kunde.

Jeg ved at de fleste af jer er "gode" brugere og respekterer pigerne - så forsæt med det!

mv

En som er gået fra at være en god bruger til at være udbyder

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon det er mig du mener?

Jeg havde en fin dialog med pigen og fik 30 min lidt kedelig massage.

Fik et kram til sidst....sååååå..

Men hvis du gerne vil hænge mig ud, så har jeg lidt yderligere spørgsmål.

Redigeret af petervallen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lagaffe
Danskendk skrev, 1 time siden:

Jeg har lige modtaget et "ok" på at udgive min tråd med denne bruger.

Hvis der er nogen som gerne vil se dialogen - så send mig en privatanmodning.

I kan nok forstå at jeg er ganske "oprørt" efter at have talt med pigerne og den oplevelse der var med denne kunde.

Jeg ved at de fleste af jer er "gode" brugere og respekterer pigerne - så forsæt med det!

mv

En som er gået fra at være en god bruger til at være udbyder

 

 

Øh jeg er i tvivl om hvem du har fået ok fra.

Desværre kan man risikere at blive udsat for ubehagelige oplevelser både som udbyder og som kunde.

Jeg håber at pigen trods alt har det OK. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...