Hop til indhold
Nille

Give tips (drikkepenge) til pigerne

Recommended Posts

Hvordan har I det med at give tips (drikkepenge) til pigerne.

Jeg gør det ofte i udlandet, nogle steder forventer pigerne et pænt tip (de spørger direkte om tips), andre gange/steder bliver pigerne overrasket over tips.

Herhjemme giver jeg ikke særlig ofte tips.

Hvad er kostume for jer ? Jeg kunne godt tænke mig at høre folks erfaringer.

Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Hvordan har I det med at give tips (drikkepenge) til pigerne.

Jeg gør det ofte i udlandet, nogle steder forventer pigerne et pænt tip (de spørger direkte om tips), andre gange/steder bliver pigerne overrasket over tips.

Herhjemme giver jeg ikke særlig ofte tips.

Hvad er kostume for jer ? Jeg kunne godt tænke mig at høre folks erfaringer.

Nille

Nille, jeg var ved at tage drikkepenge med i svarene i tråden om hvordan vi griber det an, når vi besøger prostituerede. http://www.eroguide.dk/forum/viewtopic.php?f=16&t=2974 Jeg synes at det er sværere, mindre oplagt at give tips, når man betaler forud. Men i Asien kommer det meget af sig selv. Jeg lover det mange gange inden vi begynder, "You good for me- I good for you" :D

Jeg har som du oplevet at nogle beder om tips, det er tit dem som ikke fortjener tips, og så er der de piger, som bliver oprigtigt glade, for det man giver dem.

Hvis jeg kan, bruger jeg faste piger, så længe der stadig er noget godt i forholdet, og der bliver tipsene og det ydelser som udløser tips, jo en naturlig del i forretningstransaktionen. Mange af de piger får måske 40% af det faste beløb, som betales, pigen giver det beløb videre til Mama San, og får så, ved dagen, eller ugens ende, en fast procentdel tilbage.

Glæden over tips er jo dobbelt stor i Asien, fordi de lokale normalt ikke giver tips. Men de mænd er så også tilfredse med langt mindre, end en krævende udlænding som mig. :lol:

Der er måske en grund til, at købesex i Asien kaldes Bom Bom, Bam Bam, eller Bim Bim, de lokale mænd forlanger tit ikke ret meget mere end netop Bom Bom, hvis du forstår hvad jeg mener.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har aldrig givet drikkepenge til en glædespige. Jeg synes, at det koster rigeligt i forvejen og ved godt, at en del er registrerede og betaler moms og skat, og at der også er andre udgifter bl a. husleje og telefondame forbundet med bordelvirksomhed. Drikkepenge gives så indirekte i form af, at hvis man har været tilfreds med et besøg, så kommer man igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et delikat spørgsmål.

Principielt synes jeg, at drikkepenge er et uvæsen, men er klar over, at de er essentielle i andre kulturer.

Jeg oplevede min første – og sidste – gang hos Valby Roses, at pigen med to fingre bar mine bukser med tegnedrengen i baglommen over til mig på "racerbanen" og sagde "more money". Da ydelsen samtidig var meget "lousy" i forhold til prisen, blev jeg sgu' sur. Så blev hun sur.

Er det et sted, hvor jeg har været tilfreds med forholdet ydelse/pris, har det hændt, jeg ikke har villet have tilbage på den sidste 200 kroneseddel.

Er det en pige, jeg er kommer fast hos, kan jeg godt finde på at tage et stykke chokolade med. Der er vel en grund til, at man kommer fast, oder?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Direkte drikkepenge har jeg aldrig oplevet hverken at give eller at det blev forlangt.

Dog er det sådan at hvis man ikke har lige penge at der godt kan smutte en 100 kr seddel ekstra.

Jeg har en gang i Flensburg oplevet en pige jeg ringede til, der mindeligt bad mig om at tage en pakke cigaretter med mig når jeg kom. Dette blev efterkommet, og hun ville betale for dem da jeg mødte frem med 20 Marlboro til hende, men dem fik hun i tip. Hun skuffede så heller ikke på lagnerne.

Ellers er jeg enig i at drikkepenge i denne dyre hobby er et uvæsen, og det giver grobund til sure miner, specielt når man ikke ønsker at betale drikkepenge, det er jo heller ikke vildt udbredt i vores kultur.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har givet drikkepenge og det er heller ikke faldet mig ind nogensinde at gøre det. Jeg taler kun om besøg her i Danmark.

Nu besøger jeg kun en enkelt massagepige og der har jeg jævnligt haft en æske chokolade med. Jeg har indtrykket af, at det er faldet i god jord, og så kan hun tåle det. Og man kan jo ofte finde en æske, der passer til lejligheden, f.eks. var det oplagt at ha' en kalender med noget god chokolade med ved seneste besøg i denne uge. ;)

Og det seneste års tid har jeg gjort det til en vane at have en lille, kølig flaske mousserende vin (20 cl) og to champagneglas med, når jeg er kommet på besøg. Det er med til at underbygge den gode stemning, der altid er ved besøg hos hende.

Men selvfølgelig dur det ikke, hvis alle gæster får samme gode ide. :o

Så direkte drikkepenge - nej, men en påskønnelse af godt selskab hver gang - helt sikkert ja.

Mvh

smo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som nævnt er der ikke en "tipping"-kultur i DK som i mange andre lande, og mine oplevelser med pro´s foregår primært i udlandet. Herhjemme ville jeg nok sjældent give drikkepenge, dels fordi det ikke falder så naturligt, når pigen skal have pengene på forhånd (hvilket jeg også synes er noget mærkeligt noget). Dels fordi priserne herhjemme er så høje.

Jeg har én gang tippet, efter betalingen var lagt, men det var i en Flatrate-klub. Dels tjener pigerne dér ikke vildt meget, og for det andet var hun bare en super dejlig pige, som havde givet mig 2 gode oplevelser.. den sidste rigtig dejlig og indlevende. så jeg syntes hun havde fortjent lidt ekstra og gav hende 20€. Hun blev meget overrasket - nærmest forvirret - men også meget glad. De piger var helt sikkert ikke vant til at få drikkepenge.

Så som udgangspunkt tipper jeg når jeg får (rigtig) god service, men det vil nok ikke komme på tale i DK.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Så som udgangspunkt tipper jeg når jeg får (rigtig) god service, men det vil nok ikke komme på tale i DK.

Du er ikke bange af dig, Montezi :o

Ingen rigtig god service i Danmark! :!:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Priserne i DK er på et så højt leje, at det ikke indbyder til ekstra.

Hvis jeg synes en pige har fortjent ekstra, så gør jeg det gerne i form af en blomst eller lign. ved næste besøg.

Det er svært at sige om det giver bedre service næste gang, men det gør altid pigen glad og jeg har endnu ikke oplevet at få en forringet service efterfølgende og det er vel det vigtigste.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja priserne i Danmark er så ekstreme at man kan få tanken at pigerne allerede har inkluderet eventuelle drikkepenge i prisen, som i øvrigt erlægges forlods - så nej det ligger ikke lige for at give drikkepenge til pigerne i Danmark, de har selv valgt det sådan :(:shock:

Men jo, pengene bør betales forlods, i princippet kan man jo bare vade ud af døren uden at betale på et dansk bordel, hvis man ikke skal betale forlods.

På et FKK bordel vader man ikke sådan lige ud af døren uden at betale, når man går rundt i slåbrok, og der i øvrigt er et personale der nok skal tage affære, hvis man ikke vil betale.

Har enkelte gange givet tips til piger i Tyskland, men har gjort det til nærmest en vane at give lidt til damerne der knokler med at vaske gulve og håndklæder, holde rent og pænt

De fortjener, de sidder ikke som pigerne og venter passivt på de næste 50 - 60 euro + pr gæst de betjener.

Forhåbentlig får de damer der gør rent i klubberne i Tyskland en anstændig løn, men det er udbredt i Tyskland at et vigtigt arbejde som det de udfører betales helt uanstændigt ringe :evil:

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har givet drikkepenge en del gange efterhånden. Oftest i udlandet men også et par gange herhjemme - særligt hvis vi 'grissede' meget. De danske piger plejer at blive meget overraskede, og virker til at undre sig, og det endnu mere når jeg siger at de skal deles med hende der skal rydde op.

Jeg forstår ikke det der med at tage chokolade/blomster eller gaver med til pigerne, det bliver lidt for alvorligt på den måde. Det nærmer sig for meget noget jeg ville gøre til en kæreste, og jeg er meget opmærksom på at se pigerne som professionelle. Jeg blev mere end en smule forskrækket den ene gang hvor jeg tænkte "Hende gad jeg godt være kæreste med." :shock:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg opfatter det absolut ikke som noget kæreste relateret at man med en blomst eller lignende gør en pige opmærksom på at man godt kan lide hendes service.

Jeg er helt sikker på at jeg aldrig er blevet misforstået i retning af at jeg ønskede mig mere end det professionelle forhold.

Det er altid blevet kvitteret med et kram og måske et kys på kinden, måske også en bemærkning om at det var sødt. Jeg tror ikke at nogen af pigerne har følt sig forpligtet til at skulle yde mere af den grund.

Tror også at pigerne er kvikke nok til at lure om man gør det af glæde eller om man er stalkertypen..

Del dette indlæg


Link til indlæg

.

Jeg er lodret uenig, Tøver.

Det, at du blot har en lille ting med, viser pigen, at du har tænkt over dit besøg, og at du værdsætter det. Pigen bliver uden tvivl glad for, at du tænker på hende på den måde, og du får sikkert forlods en goodwill (nu håber jeg ikke, at min faste læser med her), som ligger ud over "det mekaniske". Ord og smiger kan lyve, og man kan slippe klodset fra det, men en lille gave viser pigen, at du mener noget med det.

Selv elsker jeg at fêtere en kvinde, og det behøver ikke være mere end med – nå ja den lille æske chokolade :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Selv elsker jeg at fêtere en kvinde, og det behøver ikke være mere end med – nå ja den lille æske chokolade :D

Det er nemlig slet ikke størrelse eller prisen på æsken det handler om, det er tanken der tæller :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Oldie og Borende X, det kan godt være at i er mere charmører end jeg er ;)

Hvis det virker for jer synes jeg det er fint at i gør det, jeg er sikker på at pigen bliver glad for det (jeg har aldrig oplevet en pige der ikke blev bare lidt glad for en gave).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg forstår ikke det der med at tage chokolade/blomster eller gaver med til pigerne, det bliver lidt for alvorligt på den måde. Det nærmer sig for meget noget jeg ville gøre til en kæreste

Som de foregående skribenter forstår jeg så heller ikke dit problem. Når man gør noget, der er lidt anderledes er det for at vise, at man er glad for og sætter pris på selskabet. Jeg synes da, at der er naturligt at vise det på en måde, der forhåbentlig bliver opfattet efter hensigten. :D

Man kan da sagtens give både chokolade og blomster til andre end kærester, men nok ikke til nogen, som man ikke holder af/sætter pris på at være sammen med. Det vil jeg i hvert tilfælde nok aldrig gøre.

Og jeg tror i øvrigt, at langt de fleste massagepiger opfatter den type af små gaver i den ånd, de er givet; men det vil da være meget rart at se en eller flere kommentarer fra massagepiger til dette spørgsmål selvom jeg ikke tror, at der kommer nogen, da de kan (og måske vil) blive misforstået. :(

Jeg har i øvrigt også hørt om gæster, der er kommet med kostbare gaver til pigerne, og det kan måske nok blive et reelt problem for dem der får dem, pigerne altså :| .

Mvh

smo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har ofte givet 10 euro ekstra på FKK hvis servicen har været virkeligt go. Har ikke givet drikkepenge i DK. Hvis jeg giver 1100 for en halv times samvær, så skal det satme være godt for at jeg synes det kaster drikkepenge af sig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som de foregående skribenter forstår jeg så heller ikke dit problem. Når man gør noget, der er lidt anderledes er det for at vise, at man er glad for og sætter pris på selskabet. Jeg synes da, at der er naturligt at vise det på en måde, der forhåbentlig bliver opfattet efter hensigten. :D

Man kan da sagtens give både chokolade og blomster til andre end kærester, men nok ikke til nogen, som man ikke holder af/sætter pris på at være sammen med. Det vil jeg i hvert tilfælde nok aldrig gøre.

Mvh

smo

Mit problem ville komme hvis jeg 'holdt af' eller 'satte pris på' en af pigerne. Så ville der ikke længere være tale om det rent professionelle forhold der er i at betale for at kunne gå igen, så ville jeg lægge mere i forholdet til hende og det vil jeg undgå.

Så faktisk rammer du meget godt ned i forhold til at beskrive forskellen på de to ting, at give chokolade/blomster eller drikkepenge: I min verden egner blomster og chokolade sig til personer jeg har et forhold til, men drikkepenge egner sig til påskønnelse af ydelser jeg har modtaget.

Som jeg også prøvede at skrive ovenfor, så ser jeg intet forkert i at i gør hvad i gør. Jeg forholder mig udelukkende til hvorfor jeg selv ikke giver chokolade/blomster og vil blive forskrækket hvis jeg havde lyst til at gøre det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har aldrig givet drikkepenge, og heller ikke i Flensburg hos Engelsburg-pigerne.

Men mine yndlingspiger, som jeg en overgang havde 5 af, fik af og til lidt til den søde tand.

Når jeg havde noget med, huskede jeg også på kollegaen og teledamen. :)

Det kunne f.eks være berlinere, hjemmebagt drømmekage, eller hjemmelavet æblekage.

Det sjoveste jeg engang medbragte var bananpandekager, efter ønske fra en dejlig pige. ;)

Det gav mange små søde reaktioner med bl.a. kys og kram. Engang udsatte pigen vort møde i et kvarter, for hun ville da lige smage æblekagen, så den ikke var spist, når hun kom tilbage efter hyrdetimen med mig. :D

Med venlig hilsen

:geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kan godt være, at jeg er håbløst gammeldags, men kan man give 1100 for et samvær, så kan man altså også sagtens give + en lille æske, hvis det er til en pige, man har det godt med.

For pigen er det forretning, ingen tvivl om det; for mig er det fornøjelse, og den vil jeg ikke ødelægge for mig selv ved at tænke på Franz Jäger – så bliver det først for alvor dyrt med de 1100.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan sagtens følge din tankegang Borende X. Jeg gør det ikke. Kunne godt finde på det hvis jeg fandt en sød fast pige engang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

men det vil da være meget rart at se en eller flere kommentarer fra massagepiger til dette spørgsmål

Jamen, som en kort bemærkning og uden at gå få meget i detaljer kan jeg da fortælle, at jeg ganske ofte har fået drikkepenge. Men endnu oftere bliver jeg forkælet med blomster, chokolade, champagne og lignende. Derudover har jeg også fået mange jule- og fødselsdagsgaver, og jeg har sat stor pris på hver eneste betænksomme forkælelse. Men jeg sætter endnu større pris på mine besøgende - om de har gaver med eller ej.

Mvh,

/Gina.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen, som en kort bemærkning og uden at gå få meget i detaljer kan jeg da fortælle, at jeg ganske ofte har fået drikkepenge. Men endnu oftere bliver jeg forkælet med blomster, chokolade, champagne og lignende. Derudover har jeg også fået mange jule- og fødselsdagsgaver, og jeg har sat stor pris på hver eneste betænksomme forkælelse. Men jeg sætter endnu større pris på mine besøgende - om de har gaver med eller ej.

Mvh,

/Gina.

Nu er du jo også ekstraordinært godt begavet....hehehe.

Men jeg vil give X ret, en lille ting eller lidt godter kan jeg godt finde på at tage med til et pigebesøg hvis jeg er meget glad for den pågældende pige. Har også fundet ud af det er en god isbryder hvis man besøger en pige første gang, så er der lidt at grine af og snakke om.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For nogle år siden var der danske escort hjemmesider med hele kataloger over forslag til gaver, gæsterne kunne give pigerne.

Det var ikke i kategorien 1 æske chokolade eller en buket blomster, men dyre Cartier ure, guldhalskæder, LV tasker i den dur :roll:

Heldigvis gik den trend af mode - jeg fik ikke just lyst til at bestille et besøg :?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...