Hop til indhold
Rejsenetværk

Tag med os til Frankfurt i april

Recommended Posts

Kære venner på EG

Hunting for beaver, og jeg Rejsenetværk, har besluttet at følge op på vores succesfulde nytårs tur til Leipzig.

Vi har været i kontakt med flere om en tur, men det endte med at det kun var os 2, der kunne de datoer, vi havde valgt.

Vi tager til Frankfurt, fra og med torsdag den 11/4 til og med søndag den 14/4.

Vi har bestilt og betalt for fly tur retur København Frankfurt, og 3 overnatninger på et hotel beliggende tæt på Frankfurt Haupbahnhof.

Logistikken under opholdet beror overvejende, når og hvor muligt på brug af byens offentlige trafik.

RMV
Rhein-Main-Verkehrsverbund 
https://www.rmv.de/c/de/start/ 

Fokus er på :

Hessen
https://www.fkk24.de/fkk-saunaclubs/hessen 

Prioriterede klubber:

FKK Sharks
Otto-Röhm-Str. 72
64293 Darmstadt

https://www.fkk-sharks.de/

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Otto-Röhm-Straße+72,+64293+Darmstadt,+Tyskland/@49.8899925,8.6398669,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd70f0564dedb3:0x497a7afa92f18435!8m2!3d49.8899891!4d8.6420556 

FKK-Mainhattan
Schielestr. 45
60314 Frankfurt

https://www.fkk-mainhattan.de/

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Schielestraße+45,+60314+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1193542,8.7381098,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0e6904b9c5d1:0x8e1ff92e278dbb10!8m2!3d50.1193508!4d8.7402985 

The Palace
Königsberger Str. 23
60487 Frankfurt
https://www.the-palace.de/ 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Königsberger+Str.+23,+60487+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1278953,8.6244491,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd097387d5c14b:0xc3020a64f9c7d45f!8m2!3d50.1278919!4d8.6266378 

Sharks har første prioritet fredag eller lørdag, som en hel dags udflugt, mens en af de to andre klubber, vil blive prioriteret til et kortere besøg af 6 - 7 timers varighed på ankomstdagen torsdag.

Afgangen hjem søndag er valgt, efter at vi kan nå en af de udsøgte brunchbuffeter, som få af byens 5 stjernede hoteller serverer hver søndag.

Jeg forventer ikke en standard, helt på højde med søndags brunchbuffet i Berlin på Hotel Adlon, og Ritz Carlton, som jeg har nydt flere gange for år tilbage, men jeg håber at vi kan komme så tæt på dette niveau som muligt.

Desværre ligger prislejet kun på 50 - 60 euro i Frankfurt, hvor det lå på 80 - 90 euro i Berlin, men jeg og en nu forhenværende bekendt på EG, prøvede konceptet i prislejet 50 euro + i Hamborg, og det var fremragende i til prisen.
Det håber jeg også vil være tilfældet i Frankfurt, som afslutning på en forhåbentlig succesfuld lang FKK weekend, sammen med min ny ven og rejsefælle Hunting for beaver :)

Vi er enige om, at dem der måtte have lyst til at gøre os med selskab på turen, skal være velkommen til at gøre det.

Men vi har alt klappet og klar, og hvis I vil med, må I igang med at arrangere jer.

Vi forventer at turen vil koste hver af os 8 - 10000 kr.

Alle er selvfølgelig velkommen til, først at slutte sig til os fredag den 12/4, eller lørdag den 13/4.

Men pas lidt på inde på Momondo.dk

https://www.momondo.dk/

Der er begyndt at opstå tendenser, som jeg kun kender fra mine erfaringer med køb af abonnementer på betalings porno.

Fra den ene dag til den anden, kan prisen for en fly rejse ændre sig med 50%, og ligger stabilt en uges tid frem.

For så pludselig, at rykke tilbage til prisen en uge før.

Men nu kan det vise sig, at det er den skrabede pris, hvor du kun har ret til at tage håndbagage med.

Begynder man først på reservations processen, kan det i nogle tilfælde vise sig, at tillægget for en kuffer på 23 kg, enten er 2 - 3 gange så dyr, som hos den dyrere konkurrent, eller den dyrere konkurrent hvor 1 stk kuffert på 23 kg er inkluderet i den pris, du ser som den første i søgeresultaterne på Momondo.dk

Tilsyneladende spekulerer nogle flyselskaber i, at få deres pris til at se billigst ud i søgeresultaterne, mens de tager så store priser for tillæg, at deres pris i sidste ende, bliver tæt på den samme, som hos konkurrenterne for samlet set det samme slut produkt.

Så vær vågen, hold tungen lige i munden, og stol ikke slavisk på den pris der kommer frem i søgeresultaterne.

Vi fik også vores hotelværelser til samme pris, over hotellets egen booking service, som vi skulle have betalt, hvis vi havde booket værelset gennem den booking portal, hvor vi fandt hotellet.
På den måde sparer hotellerne ofte 20 - 25 % i gebyr til bookingportalerne, og det vil jeg personligt gerne bidrage til at de kan.

Den dag bookingportalerne tager max 10 % af hotellerne for deres service, vil jeg overveje at lade mine penge passere gennem dem til hotellerne.

Vi glæder os til turen, og til at skrive beretning om den efterfølgende i forum på Eroguide.dk

Og har I lyst, så er I velkommen til at gøre os med selskab på turen.

På vegne af Hunting for beaver og Rejsenetværk

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Christina ssbbw

3 dage? Kan @Hunting for beavers pik holde til det? :blink: Vi kender jo alle de utallige beretninger fra nytårsaften. :lol:

Ej, undskyld for afsporingen. Jeg håber I får en fantastisk tur, og glæder mig til at læse om jeres oplevelser når I er vel hjemme igen. :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det forekommer mig, at der er sket en udvikling indenfor prisportaler, når man søger efter priser på flybilletter, der gør det nødvendigt at bruge meget længere tid på at studere strukturen i, og vilkårene for den endelige pris, end det tidligere har været nødvendigt.

Tidligere udgjorde det mit indtryk, at det kun var de deciderede lavprisselskaber, hvor det var nødvendigt at læse alt med lup, før man endeligt købte en billet hos dem.

Mens ruteselskaberne var langt mere transparente, man kunne roligere regne med, at en kuffert foruden håndbagage var inkluderet, og man kunne mere trygt springe alt det med småt over, og gå direkte til bestilling og betaling.

Det vil jeg ikke længere anbefale at man gør, ihvertfald ikke hvis man vælger at bestille, og betale gennem den prisportal, hvor man finder prisen på sin flybillet.

Det er muligt, at man stadig trygt kan gå mere overfladisk til den, hvis man vælger at bestille til prisen, på ruteselskabernes egne hjemmesider, men vær på vagt på Momondo.dk, og andre prisportaler.

Jeg tjekkede prisen som jeg fandt på Momondo.dk på ruteselskabets eget website, og her var prisen væsentligt højere, end prisen for samme rejse med samme selskab på Momondo.dk
Måske det var alt inclusive på selskabets eget site, mens det var potentielle tillæg på tillæg, gennem Momondo.dk

Prisen inclusiv tillæg for 1 kuffert på 23 kg, endte på omtrent samme pris, som hvis vi havde købt billetten på selskabets eget site.

Men Hunting og jeg deler en kuffert på op til 23 kg, og så har vi ret til hver sin håndbagage på op til 8 kg :)

Det kunne vi næppe have gjort på selskabets eget site

Pas på

Jeg er vant til, og fuldt indforstået med at de billigste tog og flybilletter mistes, hvis man ikke bruger dem, og at der ingen rettigheder følger med, så som ret til ombooking etc, men denne gang har jeg oplevet en betingelse, som jeg aldrig tidligere har bemærket.

Jeg lagde først mærke til det, da jeg læste op på vilkårene, på den endelige billet, som jeg fik på mail.
Det er muligt at jeg kunne have bemærket det før, men jeg gjorde det ikke, men kan love for at jeg vil være fuldt opmærksom på det fremadrettet!

"INFORMATION OM BOOKING MED TO ENKELTREJSER
Denne rejse består af to enkeltbilletter. Dette indebærer, at hvis den ene flyvning, af en eller anden grund, ikke gennemføres som planlagt, så afbestilles/ændres den anden flyvning IKKE automatisk.
Du har så selv ansvaret for at ombooke om billetten. Eventuelle merudgifter skal du selv stå for."

Det er bemærkelsesværdigt, at en tur retur billet med det samme selskab, bestilt og betalt på samme tid, defineres som 2 enkelt billetter, hvor altså gælder vilkår, som jeg jeg har refereret til.

Gad vide om vilkårene ville være nogle andre, hvis man slet og ret accepterede prisen, som den bliver oplyst på flyselskabets eget site, og man valgte at købe og betale den samme billet på flyselskabets eget site.

Vores billet er fundet på Momondo.dk, men købt og betalt på søgeresultatet for, og gennem dette site:

AIRNGO.DK
https://www.airngo.dk/ 

Jeg er ikke stødt på den slags forskelle mellem søgeportaler for hoteller, og så priser og vilkår på hotellernes egne hjemmesider, når man vælger at booke hos, og at betale direkte til hotellerne.

Men man skal nok ikke udelukke, at der her vil ske en udvikling over tid, hvor vi også kan blive nødt til at være ekstraordinært opmærksomme på, om det bliver tilsvarende udfordrende at forstå priser og vilkår, og at købe det rette produkt til den rette pris.
Sådan som det er mit indtryk, at det efterhånden er tilfældet på prisportaler for flybilletter.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 28 minutter siden:

..... Det forekommer mig, at der er sket en udvikling indenfor prisportaler, når man søger efter priser på flybilletter, der gør det nødvendigt at bruge meget længere tid på at studere strukturen i, og vilkårene for den endelige pris, end det tidligere har været nødvendigt ....

Det er bemærkelsesværdigt, at en tur retur billet med det samme selskab, bestilt og betalt på samme tid, defineres som 2 enkelt billetter, hvor altså gælder vilkår, som jeg jeg har refereret til.

Ja, der er snart ingen grænser for de krumspring, flyselskaberne efterhånden tillader sig. De er blevet – næsten – lige så opfindsomme som bankerne.

Med hensyn til det første har du på papiret ret, men reelt kan det blive dyrere: Nogle selskaber/portaler benytter den metode, at de sætter prisen op, hver gang man klikker ind. Altså, hvis du f.eks finder en rimelig billet, forlader hjemmesiden for holde prisen op mod en anden billet, finder den for dyr og vender tilbage til den første, så vil den ofte være steget i mellemtiden. Også selvom det kun drejer sig om minutter. 

Det er vel et fif for at hindre folk i at surfe rundt og få dem til at bide til bolle med det samme.

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej med jer,

Må indrømme at jeg er meget tæt på at "trykke deltager", ved bare ikke helt om det vil være lidt for voldsom for min førte tur i det tyske univers! 

Har længe gået med tanker om en tur til evt. Harmony el. lign. For at få det afprøvet!

Del dette indlæg


Link til indlæg
New game skrev, for 1 time siden:

Må indrømme at jeg er meget tæt på at "trykke deltager"

Synes da, at du bare skal trykke på den knap, og hvis du gør det, skal du være hjerteligt velkommen til at deltage.

Jeg har allerede fået den første seriøse pb fra en velrenommeret bruger, og håber på flere tilkendegivelser hen af vejen, om interesse i egen deltagelse.

Men kom på egen hånd, eller flere sammen, hvis I er nogle som kender hinanden godt nok i forvejen til at I kan tage på tur sammen.

Og skulle vi ende med bare at blive hunting, og jeg, så er vi sikre på at det bliver en rigtig god tur for os.

Den er allerede, og vil ihvertfald blive velplanlagt fra min/vores side.

Godt begyndt er jo halvt fuldendt som man siger :)

På Trustpilot.dk

Airngo.dkAnmeldelser 

207  •  Under middel

https://dk.trustpilot.com/review/airngo.dk

Hvordan scoren er for deres konkurrenter, har jeg ikke undersøgt.

Men det kan I jo gøre, hvis I vil.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Borende X skrev, for 8 timer siden:

Ja, der er snart ingen grænser for de krumspring, flyselskaberne efterhånden tillader sig. De er blevet – næsten – lige så opfindsomme som bankerne.

Med hensyn til det første har du på papiret ret, men reelt kan det blive dyrere: Nogle selskaber/portaler benytter den metode, at de sætter prisen op, hver gang man klikker ind. Altså, hvis du f.eks finder en rimelig billet, forlader hjemmesiden for holde prisen op mod en anden billet, finder den for dyr og vender tilbage til den første, så vil den ofte være steget i mellemtiden. Også selvom det kun drejer sig om minutter. 

Det er vel et fif for at hindre folk i at surfe rundt og få dem til at bide til bolle med det samme.

@Rejsenetværk og @Borende X Hvad hvis man er på Inkognitofane, så kan momondo og andre portaler, flybooking vel ikke se at jeg klikker frem og tilbage og er interesseret i fly rejsen og det med sætter prisen op.

Del dette indlæg


Link til indlæg
KnudSan skrev, 1 time siden:

@Rejsenetværk og @Borende X Hvad hvis man er på Inkognitofane, så kan momondo og andre portaler, flybooking vel ikke se at jeg klikker frem og tilbage og er interesseret i fly rejsen og det med sætter prisen op.

Her må jeg, for mit vedkommende, blive dig svar skyldig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
KnudSan skrev, for 4 timer siden:

@Rejsenetværk og @Borende X Hvad hvis man er på Inkognitofane, så kan momondo og andre portaler, flybooking vel ikke se at jeg klikker frem og tilbage og er interesseret i fly rejsen og det med sætter prisen op.

Som jeg oplever det, er det ikke det at de kan se at vi klikker frem og tilbage, og at det er med til at sætte prisen op, som er hoved problemet?

Det er mit indtryk at flyselskaberne følger med i hinandens prissætning, og justerer egen basis pris, til at være lavere end konkurrenternes højere basis pris i søgeresultaterne.

Begynder man så at simulere reservations processen, kommer forskellene frem trin for trin, for hvad der er tillæg for, og hvor høje tillæggene er, og hvad der er inkluderet i basis prisen.

Det er derfor ikke pr definition udelukket at et flyselskabs højere basis pris, i sidste ende kan udgøre den billigste pris, fordi den inkluderer ydelser som andre selskaber vil tage sig ublu betalt for oveni deres basis pris.

Det er blevet en jungle at finde rundt i, og noget kan tyde på at man også bør være rigtig meget på vagt, overfor alle de mellemhandlere, der repræsenterer søge resultaterne på Momondo.dk, og som er dem du køber billetten af, når du vælger deres pris.

De udgør et ekstra led mellem dig og flyselskabet, og tilsyneladende er det her, at det kan blive helt kafkask af ansvars fraskrivelser, og komme til at koste ublu gebyrer, hvis du som kunde begår den mindste fodfejl.

Jeg er tilbøjelig til i fremtiden, at udsætte mellemhandlernes priser og vilkår på prisportalerne, for en minutiøs sammenligning med prisen, og vilkårene for den samme fly afgang, på flyselskabernes egne hjemmesider.

Og falder vilkår og forbrugerrettigheder ud til flyselskabets fordel, vil jeg seriøst overveje at betale mindst det samme, eller 2 - 300 kr mere end prisen for samme tur retur kort distance rejse i Europa, købe og betale direkte på flyselskabernes egne hjemmesider.

Som jeg ser det, så består der et potentiale for flyselskaberne, i at koble alle mellemhandlerne af, og så nøjes med at konkurrere direkte på prisen i søge maskinerne, og få kunderne ledt direkte ind på egen booking service på egne hjemmesider.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 2 timer siden:

... Det er blevet en jungle at finde rundt i, og noget kan tyde på at man også bør være rigtig meget på vagt, overfor alle de mellemhandlere, der repræsenterer søge resultaterne på Momondo.dk, og som er dem du køber billetten af, når du vælger deres pris.

De udgør et ekstra led mellem dig og flyselskabet, og tilsyneladende er det her, at det kan blive helt kafkask af ansvars fraskrivelser, og komme til at koste ublu gebyrer, hvis du som kunde begår den mindste fodfejl.

Du har så evig ret.

Men når du skriver som i ovenforstående citat, må jeg fair nok gøre opmærksom på, at jeg altid går ind på selskabernes egne sider, så forholdet er ikke kun lokaliseret til mellemhandlere, der i sagens natur jo også skal tjene til livets ophold.

Nej, jeg oplever det skam også hos veletablerede- og renommerede selskaber, og det siger måske lidt om, hvor hård konkurrencen i luften er blevet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest fynbomanden
Rejsenetværk skrev, for 20 timer siden:

Kære venner på EG

Hunting for beaver, og jeg Rejsenetværk, har besluttet at følge op på vores succesfulde nytårs tur til Leipzig. GODT INITIATIV

Vi er enige om, at dem der måtte have lyst til at gøre os med selskab på turen, skal være velkommen til at gøre det. CHECK

Men vi har alt klappet og klar, og hvis I vil med, må I igang med at arrangere jer. CHECK

Og har I lyst, så er I velkommen til at gøre os med selskab på turen. PÅ FORHÅND TAK !

 

En tur med @Rejsenetværk til at stå for logistikken, og så ellers bare forsøge at følge så godt med i det tempo @Hunting for beaver sætter, når han springer fra tue til tue i oplevelsesindsamlingsprocessen -- what's not to like?! 

Jeg har booket fly og hotel, og regner med at følge med i slipstrømmen - har hørt, at man på den måde sparer kræfter, så selv en midaldrende herre med dårlig kondi kan få lidt ud af det :)

Redigeret af fynbomanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu er vi allerede 3 til vores kommende tur til Frankfurt.

Velkommen til Fynbomanden, som har sørget for fly og hotel.

Hunting og jeg glæder os til at møde ham i Frankfurt

Jeg har leget lidt med deres Rejseplan I Frankfurt, og har med alle forbehold for eventuelle fejl, fundet disse muligheder for at bruge den offentlige transport, til at komme til og fra de forskellige FKK klubber.

RMV
Rhein-Main-Verkehrsverbund 
https://www.rmv.de/c/de/start/ 

Nu mangler jeg bare at finde ud af, hvilke dagskort til den offentlige transport, som er det optimale køb for os under turen.

Byerne vil altid gerne sælge et Frankfurt Card, som giver en kombination af fri kørsel indenfor bestemte zoner, og rabat på entreen til museer.

Regner ikke med at komme på museum på turen, så det optimale er nok et kort, kun til fri kørsel med det offentlige i 48 eller 72 timer, hvis de kan købes.

Fra Frankfurt Haupbahnhof til FKK Mainhattan

Afgang
Frankfurt (Main) Hauptbahnhof   
Niederflurstraßenbahn
Tram 11    Richtung Frankfurt (Main) Schießhüttenstraße 
Ankomst
Frankfurt (Main) Daimlerstraße - Ausstieg
Fußweg    8 Min., ca. 476 m  
Frankfurt am Main - Ostend, Schielestraße 47
Dauer: 0:34

FKK Mainhattan til Frankfurt Haupbahnhof

Seneste mulighed, uden at skulle skifte flere gange!

Fußweg    8 Min., ca. 476 m  
23:05 ab Frankfurt am Main - Ostend, Schielestraße 47
23:13 an Frankfurt (Main) Daimlerstraße - Einstieg     
Niederflurstraßenbahn
Tram 11    Richtung Frankfurt (Main) Zuckschwerdtstraße 
23:37 an Frankfurt (Main) Hauptbahnhof  
Dauer: 0:32

FKK-Mainhattan
Schielestr. 45
60314 Frankfurt
https://www.fkk-mainhattan.de/ 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Schielestraße+45,+60314+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1193542,8.7381098,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0e6904b9c5d1:0x8e1ff92e278dbb10!8m2!3d50.1193508!4d8.7402985 

----------------------
----------------------

Fra Frankfurt Haupbahnhof til The Palace

Afgang
U4 Richtung Frankfurt (Main) Bockenheimer Warte 
Ankomst Frankfurt (Main) Bockenheimer Warte 
Umstieg U7 Richtung Frankfurt (Main) Heerstraße     
Ausstieg Frankfurt (Main) Fischstein 
Fußweg 5 Min., ca. 283 m  
Dauer: 0:19
( Af en eller anden grund angiver google og rejseplanen "Bockenheim, Königsberger Straß 29", men den er god nok )

Fra The Palace til Frankfurt Haupbahnhof

Senest mulige uden tilføjelse af Sbahn eller regional tog.
Fußweg    5 Min., ca. 283 m  
00:37 ab Frankfurt am Main - Bockenheim, Königsberger Straß 29
00:42    an        
Frankfurt (Main) Fischstein      
00:42    ab
Einstieg U7 Richtung Frankfurt (Main) Enkheim 
00:47 an Frankfurt (Main) Bockenheimer Warte 
Umstieg      
00:52 ab U4 Richtung Frankfurt (Main) Enkheim 
00:55 an Frankfurt (Main) Hauptbahnhof
Dauer: 0:18

The Palace
Königsberger Str. 23
60487 Frankfurt
https://www.the-palace.de/

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Königsberger+Str.+23,+60487+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1278953,8.6244491,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd097387d5c14b:0xc3020a64f9c7d45f!8m2!3d50.1278919!4d8.6266378 

----------------------
----------------------

Fra Frankfurt Haupbahnhof til FKK Sharks

( blot en dato eksempel )
Bus & Bahn - Freitag, 12.04.19
13:06 ab Frankfurt (Main) Hauptbahnhof      
Gleis 10
RB68 Richtung Wiesloch-Walldorf 
13:25 an Darmstadt Hauptbahnhof 
Umstieg Gleis 10
13:29 ab Bussteig 2 Ost
Niederflurbus
Bus R    Richtung Darmstadt Nordbahnhof 
13:35    an Darmstadt Otto-Röhm-Straße
Dauer: 0:29

Fra FKK Sharks til Frankfurt Haupbahnhof

00:03    ab Darmstadt Otto-Röhm-Straße     
Bus 751    Richtung Frankfurt (Main) Flughafen Terminal 1 
00:26    an Mörfelden-Walldorf-Mörfelden Bahnhof 
Umstieg Bussteig A
00:45    ab         
Gleis 1
S7 Richtung Frankfurt (Main) Hauptbahnhof 
01:10 an Frankfurt (Main) Hauptbahnhof 
Dauer: 1:07

FKK Sharks
Otto-Röhm-Str. 72
64293 Darmstadt
https://www.fkk-sharks.de/ 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Otto-Röhm-Straße+72,+64293+Darmstadt,+Tyskland/@49.8899925,8.6398669,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd70f0564dedb3:0x497a7afa92f18435!8m2!3d49.8899891!4d8.6420556 

Tror at det ender med Taxi, en vej, eller begge veje :)

Taxi-rechner.de
https://www.taxi-rechner.de/ 

STARTADRESSE
Frankfurt (Main) Hauptbahnhof
ZIELADRESSE
Otto-Röhm-Str. 72 64293 Darmstadt
ENTFERNUNG
ca. 30,4 Kilometer
GESCHÄTZTE FAHRZEIT
ca. 27 Minuten
TAXIPREIS TAGSÜBER
ca. 65,00 € = 485 kr
TAXIPREIS NACHTS
Kein gesonderter Nachttarif.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg modtog dette tip på en pm:

Shuttle bus fra Haubtbahnhoff til Oase
https://www.fkk-oase.de/aktuelles 

FKK-Oase
Ober-Erlenbacher-Str. 109
61381 Friedrichsdorf-Burgholzhausen
https://www.fkk-oase.de/index_en.php 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Ober-Erlenbacher+Str.+109,+61381+Friedrichsdorf,+Tyskland/@50.1702806,8.6952839,11z/data=!4m5!3m4!1s0x47bd06ede399611b:0x213487c55499353e!8m2!3d50.24235!4d8.6755 

Den pendler bus har jo en særdeles attraktiv køreplan, og spørgsmålet er om vi skal give den klub prioritet på turen?

Er der nogle som har en mening om det, egne oplevelser eller informationer fra andre.

Tænker lidt, er det et tilbud fra en klub, som har set bedre dage, og for at trække kunder fra konkurrenterne.

Eller er det et top tilbud fra en top klub, som kan være et bedre valg end en af de 3 klubber vi har i kikkerten.

Et tilvalg af Oase, vil samtidig betyde et fravalg af enten FKK Mainhattan eller FKK Palace.

Sharks vil vi besøge.

Nogen der har en mening om, hvordan vi bør prioritere.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej venner,, :)

Mødtes lige med Hr. @Rejsenetværk i tirsdags,,

Først hjemme hos ham og bestille en god Luksus brunch til om søndagen på et af Frankfurt's 

***** = 5 stjernet hoteller 

Altså kære venner,,,, den mand er Mega grundig og nærmest Mr. Perfekt,,, 

Han viste mig Bla rundt i Google Maps,, 

Jeg får altså et stort smil på læben når jeg tænker på hans grundig- og ihærdighed,,, 

Senere gik vi i byen, men det er jo en helt anden historie 

Venligst Hunter 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde bare gerne set, at prisen havde været noget højere, for en af de 4 mulige 5 stjernede Sontagsbrunch buffet i Frankfurt, men prislejet er 40 + - 60 -, og hvis ikke det var fordi, at jeg har fået det fremragende i Hamborg i det prisleje på et 5 stjernet hotel, havde jeg været skeptisk, men nu tror jeg på at det bliver rigtig godt :)

Har man som jeg først prøvet det på Hotel Adlon, og Hotel Ritz Carlton i Berlin, til mellem 80 og 90 euro, hvilket er en høj pris i Tyskland, så sætter man forventningen højt.

Ville ønske at det fandtes til 100 euro +/- i Tyskland, for det er virkelig en oplevelse dernede.

I er stadig velkommen til at tage med på turen, og ja FKK, og ikke brunchen er stadig hovedformålet med turen :razz:

Selvom det for mig næsten er 2 sider af samme sag :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tager med på denne tur 98 % for at kigge på letpåklædte og også HELT nøgne DAMER at vi så også skal ha noget at spise dernede er for mig kun de sidste 2 % vigtigt,,, men sådan er vi jo heldigvis forskellige som mennesker,, 

God weekend derude venner :)

V.h.  / Hunter 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er i Darmstadt/Frankfurt i slutningen af marts og indtil starten af april. Mit allerførste tur til Frankfurt og jeg vil være der for at besøge FKK Sharks. Om jeg skal besøge de andre FKK'er i Frankfurt ved jeg ikke. Jeg forventer 2-3 besøg hos FKK Sharks med minimum 6 timers ophold per besøg. Jeg håber lidt på tidligt forår så udendørs arealet også kan være åben til den tid...

Jeg ønsker Jer god tur.

Jeg glæder mig i hvert fald hvordan FKK Sharks vil være:). På det her tidspunkt sidste år var FKK Artemis i Berlin suværent synes jeg, så jeg har måske lidt høje forventninger.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nikolaj80 skrev, den 3.3.2019 at 00:18:

Jeg glæder mig i hvert fald hvordan FKK Sharks vil være:). På det her tidspunkt sidste år var FKK Artemis i Berlin suværent synes jeg, så jeg har måske lidt høje forventninger.

Jeg håber at vi kan glæde os til at læse en helt opdateret beretning af dig, om dine oplevelser på FKK Sharks, og hvis tilfældet, også andre klubber i Frankfurt, men sidstnævnte er vist lavt prioriteret af dig.

Nu er der godt nok en som i en relativ nyere tråd, som har bekræftet at der en standardpris for 30 standard minutter, med standardydelser, vistnok 60 euro +/-, gensidig fransk og samleje på FKK Sharks.

Men jeg følger nøje med i de nye FKK beretninger, hvor flere og flere tilsyneladende oplever, at der i nogle klubber har udviklet sig den praksis at pigerne forsøger at få 100 euro for, hvad der tidligere kostede 50 - 60 euro - nu blow som udgangspunkt med kondom, efter den nye lov i Tyskland.

Hvis denne tendens udvikler sig til, mere at udgøre normen end undtagelsen, så er jeg den der kommer til at overveje, om jeg fremadrettet stadig vil rejse til Tyskland for en intensiv kort eller lang FKK weekend.

Hvis 100 euro kommer til at udgøre den laveste pris i FKK klubber, så synes jeg ikke længere, at der for eget vedkommende vil være fornuftig økonomi, i de samlede omkostninger til en klub tur til Tyskland.

Det er min forventning at vores tur til Frankfurt kommer til at koste mig 8 - 10000 kr, og hvis den bliver dyrere, kommer jeg til at overveje andre rejsemål end Tyskland i fremtiden.

Østrig har hidtil været lidt dyrere end NRW i Tyskland, og på niveau med Berlin og Bayern i Tyskland, hvis det stadig er tilfældet kan Østrig blive det fremtidige rejsemål.

Prag er pt med den ene FKK klub de har, også et godt alternativ, og Thailand kan også komme mere seriøst på tale fremover, hvis priserne i FKK klubber i Tyskland stiger med 50 - 100 %.

Jeg har hele tiden ment at den driftøkonomiske stordrift i klubberne i Tyskland, med omkostninger for pigerne på 10 - 20 % af udgiften til en vagt, som på nogle danske bordeller, og priser for gæsterne på mellem 1/3 og 1/2 af priserne i Danmark, er ren win win for alle parter.

Dog med den anke, at der efter min mening altid har været for mange piger til for få mænd, og mit håb var efter de tyske lovstramninger, at udvalget af piger ville blive mindre, så færre piger kunne tjene mere på de mænd der er.

Plus at de aller billigste discount koncepter forhåbentlig forsvinder.

Hvis der i modsætning til mine forventninger, sker en drastisk øgning af priserne for sex i klubberne, ja så håber jeg da for dem at det bliver en succes, men personligt kommer jeg til at overveje andre græsgange.

Mit eget princip er at jeg ikke oplyser i mine beretninger, hvis jeg får kendskab til, at fransk uden udgør en mulighed i klubber.

Det er nu en gang ulovligt efter den nye lov, og klubberne skilter klart med det som de skal, og gives der blow uden til manden, så er det et anliggende mellem pige og gæst, som afvikles bag lukkede døre.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har fulgt lidt med i et internationalt guide, hos Sharks kan man stadigvæk få standard ydelser(sut med kondom og bolle) til 50 euro/30 min hos de rette piger. Men man skulle ikke forvente super service. Alt andet bliver opkrævet ekstra hvis man ikke er stamkunde. Men der bliver også nævnt pigerne foretrækker 100euro/60 min. Der er også enkelte mænd som nævner nogle piger som søger heldet kræver 400 euro til 1 time til mænd som ser meget "jomfruelige" ud i fkk branchen. Men jeg vil holde mig til 50 euro/30 min. holdet, maks. 100 euro til en time. Hvis man vil have sut uden kondom skulle mange piger stadigvæk acceptere det hvis man køber 1 time til 100 euro. Men hvem ved? Jeg skal bare holde mig til standard ydelser og meget gerne opleve stemningen,  især udsigten over flotte nøgne piger:)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nikolaj80 skrev, for 3 timer siden:

Jeg har fulgt lidt med i et internationalt guide, hos Sharks kan man stadigvæk få standard ydelser(sut med kondom og bolle) til 50 euro/30 min hos de rette piger. Men man skulle ikke forvente super service.

Helt fint :)

Den med super service, opleves måske forskelligt.

Jeg der blot gerne vil have, at de er unge, smukke, berørings venlige, og at de yder et godt håndværk, oplever ofte at 15 minutter +/- udgør en tilstrækkelig god service for mig.

Ofte fører det så enten til forløsning, eller at jeg ikke kan komme på anden måde, end at hun gør mig færdig med oliesvensk, eller at jeg selv gør det.

Men for mig beror det ikke på gfe, og en langtrukken sceance.

Nikolaj80 skrev, for 3 timer siden:

Men jeg vil holde mig til 50 euro/30 min. holdet, maks. 100 euro til en time.

Det er også en ok deal, som et muligt valg af 1 time, men uden at mindste prisen er 100 euro for 30 minutter, som der er nogle der efterhånden beretter at piger kræver i nogle klubber.

Alt i alt tegner vores besøg på FKK Sharks til, at komme til at bero på at der kan vælges indenfor tider fra 30 minutter til 50 - 60 euro, og det er fuldt ud tilfredsstillende.

Så kan man jo altid bygge ovenpå med tilvalg mod tillæg, hvis man vil.

Men noget kan tyde på at lovstramningen, har ført til at den med at pigerne arbejder selvstændigt til egne priser i klubberne, nu skal tages mere bogstaveligt end tidligere, hvor der ofte var angivet standardpriser for standard tider, til standardpriser på klubbernes hjemmesider.

Det kan tænkes at have ført til, at nogle af de mest efterspurgte piger, måske forsøger at hæve barren for deres priser, og at det måske kan bero på udbud og efterspørgsel på givne dage, og tidspunkter på dagen, hvilke piger der kræver hvilke priser for hvad, hvornår.

Egentlig ganske forståeligt, hvis tilfældet, men det kan også give bagslag for klubben, og dermed pigerne i sidste ende, hvis det rygtes at, eller at der med rette eller urette efterlades et indtryk af at barren for de laveste priser generelt er blevet hævet.

Det kan få nogle til helt at fravælge at besøge klubber, særligt sex turister der planlægger et besøg hjemmefra.

Men i en klub som Sharks, med tilsyneladende 80 - 100 nøgne ungpige modeller på en god fredag eller lørdag, skulle der efter det oplyste stadig være mulighed for klasse oplevelser med klasse piger til menneske penge.

Og er det tilfældet, så lever jeg med det, hvis en top 10 af piger ikke vil se til min side, for mindre end 2 - 3 gange de priser resten af pigerne tager i klubben :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er som Nikolai80 skriver. Pigerne vil helst sælge 60 minutter for 100 euro. Særligt de mest unge og smukke myndeslanke modeller der cirkulerer ved ved baren. Jeg ville have 30 minutter med fisseslik og sex til 50 euro da jeg var der sidst. En af de unge modeller sagde at Fisseslik følger ikke med en 30 minutters service på Sharks. Det kunne jeg nu godt finde ved at snakke med de piger der sad lidt væk fra baren. Også lækre tøser men som var lidt mere afventende. Fik masser af tungekys og det mest våde blow uden kondom af en fræk asiatisk pige som var midt i 30erme. Hun spyttede på pikken mange gange så det var et drivvåd blowjob. Hun kan anbefales men hun er nok ikke noget for dig Rejse pga alder. Selvom hun holder sig godt og var rigtig sød at snakke med.  Slikkede også lækker fisse på en stram ung sorthåret petite typisk rumænsk pige som jeg havde 30 minutter med. Jeg er sikker på i får en god tur. Sharks er en god klub at besøge når man er nogle stykker afsted. Maden er standard men ok.  

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
oxen skrev, den 5/3/2019 at 20:13:

Det er som Nikolai80 skriver. Pigerne vil helst sælge 60 minutter for 100 euro. Særligt de mest unge og smukke myndeslanke modeller der cirkulerer ved ved baren. Jeg ville have 30 minutter med fisseslik og sex til 50 euro da jeg var der sidst. En af de unge modeller sagde at Fisseslik følger ikke med en 30 minutters service på Sharks. Det kunne jeg nu godt finde ved at snakke med de piger der sad lidt væk fra baren. Også lækre tøser men som var lidt mere afventende. Fik masser af tungekys og det mest våde blow uden kondom af en fræk asiatisk pige som var midt i 30erme. Hun spyttede på pikken mange gange så det var et drivvåd blowjob. Hun kan anbefales men hun er nok ikke noget for dig Rejse pga alder. Selvom hun holder sig godt og var rigtig sød at snakke med.  Slikkede også lækker fisse på en stram ung sorthåret petite typisk rumænsk pige som jeg havde 30 minutter med. Jeg er sikker på i får en god tur. Sharks er en god klub at besøge når man er nogle stykker afsted. Maden er standard men ok.  

 

“On the Road again” :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Rejse, det kunne være hyggeligt og sjovt,  men jeg har desværre travlt med andre rejsemål.

Kunne ellers godt fristes :-)

God tur til jer alle

Venligst French

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 20 minutter siden:

Tak Rejse, det kunne være hyggeligt og sjovt,  men jeg har desværre travlt med andre rejsemål.

Kunne ellers godt fristes :-)

God tur til jer alle

Venligst French

Prioritering french, det er alt sammen et spørgsmål om prioritering  ;)

Ja, jeg prøver rigtig nok at friste dig over evne :rolleyes:

Hvis interesseret, så send en pm, og du skal få alt foreløbig rejse info, logistik og hotel etc.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...