Hop til indhold
Rejsenetværk

Gevinstopsparing

Recommended Posts

Kære venner

- særligt jer der har forstand på spil :)

Jeg spiller normalt ikke, har blot 1100 kr stående på en gevinstopsparing hos Nordea.

Er premium kunde med prioritets lån, der giver samme rente på indestående, som jeg betaler på restgælden.

Nu har banken så dette tilbud i december måned:

Gevinstopsparing

http://www.nordea.dk/Privat/Opsparing+i ... topsparing

Vi udlodder 4.5 mio. for indestående i december måned mod normalt 1.5 mio. Opret ny konto eller indskyd ekstra på eksisterende konto inden 1. december. Det er risikofrit og du kan opsige din Gevinstopsparing uden varsel.

Du får et lod for hver 100 kr., der står på kontoen.

Hvis jeg nu flytter 80000 kr over på gevinstopsparingen, kun i december, tilbage igen 1 januar, vil det løst anslået koste mig et netto rentetab på 150 kr +

Spørgsmålet til jer, er nu om I mener at det giver mere mening at købe lotto kuponer eller skrabelodder i december for rundt regnet et par hundrede kroner, end det gør at lide et netto rentetab på ca 150 kr +, mod at få 800 lodder, i kampen om samlet 4, 5 millioner kroner i gevinster i december måned på gevinstopsparing hos Nordea? :?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Rejse... Jeg spiller ikke, men:

Der er en (afgørende) stor ubekendt for at kunne besvare dit spørgsmål: Hvor mange lodder er der i alt i kampen om de 4,5 mill.kr. hos Nordea???

Det er jo i realiteten det der afgør om chancen er størst i Lotto, eller lgn. ;) Ved ikke om Nordea vil svare på det, men ellers må du jo tage chancen :D

Den "sikre" er måske og hæve formuen, og spendere den på en halv times fornøjelse hos en dejlig pige?

Good luck - AK69

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor mange lodder er der i alt i kampen om de 4,5 mill.kr. hos Nordea?

Se det ved ikke Nordea før efter den 1. december. Da kan de tage totalt beløb der står på de konti tilhørende de der har oprettet ny konto eller sat penge ind på den de har. Dette totalbeløb deles på 100,00 og man får antal lod.

Så Rejse, hvis du vil deltage så gør du det i et lotteri du ikke ved vinderchansene .

//mike

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for input :)

Jeg forestiller mig at jeg for et par hundrede kroner, har en langt mindre chance for at vinde en meget større gevinst i lotto mv, end en større chance for, for de samme penge at vinde 50000 kr +/- hos Nordea?

Hælder egentlig mest til at satse på chancen for bare at vinde nogle ti tusinder kr :?:

Hvis jeg nu for en gangs skyld skulle lege lidt spillefugl her op til jul ;)

Hvad med jer andre, er gevinstopsparing noget nogle af jer sætter lidt penge ind på, og hæver i ny og næ, eller satser i generelt pengene nede i kiosken i stedet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse

Jeg kan se at du regner med at afkast på ca. 2% p.a. på midlerne. I oktober udloddede Nordea hvad der svarer til en rente på 0,45% p.a., så ud fra dine forudsætninger er udlodningsgarden ca. 25%. Det vil sige, Nordea udlodder ca. 25% af deres renteindtægter på kontoen (hvis de kan forrente dem til 2%).

På Lotto er udlodningsprocenten ca. 40%, så selv om det ikke er særlig meget, så er det bedre. Endnu bedre er sportsvæddemål eller casinospil, der typisk ligger fra 80% og op.

Sikkert meget mere teknisk svar end du ønskede

:D

Og nej, jeg spiller ikke på gevinstkonti - og der er for lang binding på Millionærkonto (som er alternativet, når man ikke er kunde i Nordea).

Vh MG

Del dette indlæg


Link til indlæg

MG :)

Skam ikke for teknisk, men bestemt lærerigt :!:

Forklarer nok også at bankerne ikke selv underbygger deres 0 % i rente gevinst konti, med tilsvarende sammenlignelige alternativer ;)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Rejsenetværk.

Det uhyre sexede Klasselotteriet reklamerer fra tid til anden med, at deres udlodningsprocent er højere end ugespillenes. Så måske skal du tjekke, hvad der står med småt i Klasselotteriets spilbetingelser?

Personligt er jeg ikke så meget for lotterispil som gevinstopsparing, lotto osv., hvor man ikke selv har nogen indflydelse på, om man vinder eller ej. Jeg foretrækker spil som Oddset og bettingfirmaernes spil. Ikke at det er noget, jeg selv har overskud på, men jeg kan bedre leve med, at jeg mister penge på, at jeg ikke kunne gætte udfaldet af en fodboldkamp end på, at det ikke er mit nummer, der bliver udtrukket i en eller anden lodtrækning.

Noget helt tredje, men noget mere risikabelt, er at "spille på aktier". Det kan du som privatkunde gøre via din netbank.

Ovennævnte skal ikke opfattes som anbefalinger, men som spilmuligheder. Jeg har nemlig desværre ikke recepten på hurtige penge :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

inden jeg købte hus havde jeg et par hundrede tusinde stående på Nordea gevinst opsparing, til endnu mindre rente end min lønkonto, og jeg har endnu ikke hørt om nogen der har vundet noget på deres gevinst opsparing.

Så jeg gider ikke smide mine penge der længere, nu bliver de brugt til piger og andet sjov......

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også haft en gevinstopsparing, fik ingen rente, alle renter var = gevinster, har gennem tiden vundet måske tilsammen 800 kr. tror at vælge renten havde givet noget mere.

Blot for at berette at man kan vinde noget, uden dog at blive imponeret. :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har i mange mange år haft en tusse stående helt stille henne i det fjerneste hjørne af en millionærkonto i Danske Bank uden at det på nogen måde har forstyrret hverken mig eller banken, men man vil jo gerne have chancen for at blive rig i en fart.

Hvis du holder dig under grænsen for indskydergarantien er der ingen risiko.

Aktuelt kan man more sig lidt over signalværdien i, at Nordea prøver at skaffe billig funding fra privatkunderne i en tid hvor markedet tolker det som svaghed når en finansiel virksomhed beder om indskud. Har "man" evt. lige lovlig meget pant i et par tusinde kvadratkilometer smeltende finsk tundra fra Merita tiden og et finanstilsyn på nakken? Ikke at jeg ved noget, det kan lige så godt være noget død svensk granskov fra Nordbanken, et realitetecheck blandt grossererne fra Privatbanken, pressede landmænd fra Andelsbanken eller et eksploderende antal håbløst insolvente arbejdsløse fra SDS. Sandsynligvis er det bare en genudsendelse af "giv OS alle dine penge så VI kan tjene på dem", blot med knapt så uspiselige vilkår som tidligere.

Klasselotteriet udbetaler mere end Lotto, men portionerne er ikke specielt "Porsche-agtige", mere á lá en halvrusten Polo fra '94. De store gevinster fra tv-reklamerne kræver "hele lodder", der ikke er specielt billige at forny. Os fattigrøve med arvede ottendele, kvarte og halve tjener højst et lille tilskud til fornyelsen.

Troen, og navnlig håbet, skal man dog ikke undervurdere. Det var sjovt at motionere hjernen med tanker om anvendelsen af de 135 millioner, der var i spil fornylig. Hvor kunne man dog gøre meget godt for dem, der betyder noget, og hvor kunne man selv blive aldeles uimodståelig overfor et komplet udmattende antal repræsentanter fra det modsatte køn.

Så spil bare videre på et fornuftigt niveau og betragt indsatsen som et middel til at få blodet til at rulle og hjernen til at bevare forestillingsevnen.

Held & lykke!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Testpilot :)

Så spil bare videre på et fornuftigt niveau og betragt indsatsen som et middel til at få blodet til at rulle og hjernen til at bevare forestillingsevnen.

Held & lykke!

Vel i grunden helt som vi plejer, når vi køber sex, blot med den forskel at der er gevinst hver gang ;)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...