Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte Lisa her til aften: https://www.escortguide.dk/P/stunning-lisa-is-back--42817.html  

Klokken var omkring 23 og jeg trådte ind ad døren og blev venligt hilst velkommen af en lækker lille rødhåret sag, som desværre ikke var en af dem der servicerede kunderne, på andre måder end at passe telefonen og den slags(ku ellers rigtig godt tænke  mig en tur der:)). Nå, men hun viser mig hen til værelset hvor Lisa er i gang med at dække op med lagen osv. Jeg hilser på Lisa og ja, hun er lækker og sexet, men ikke halvt så meget som på billederne desværre. Enten er det nogle ældre billeder, eller også er der photoshoppet lidt hist og her. Hun er betydeligt mere rund og ser knap så hot ud i virkeligheden. Men ok, jeg bestiller 20 minutter(som ifølge annoncen er med wet kisses og lige frem lots of kisses for sure, osv. ). Det starter da også rigtig godt med at jeg ligger på ryggen og får en god omgang SF og lidt kys må maven. Efter kort tid spørger hun så om det er tid til gummi på, men jeg siger at jeg gerne lige vil prøve lidt 69 også, og det er hun okay med, dog får jeg at vide, at vi jo kun har 20 minutter, og der er måske max. gået 5 minutter. Efter lidt men ret kort, lækker 69´er, siger hun at nu putter hun gummi på, og så skifter vi til missionær, hvor jeg rigtig kan mærke hendes store smukke bryster. Hun er ikke så meget for at sprede benene alt for meget, så jeg kæmper lidt med at trænge dybt ind, men det lykkedes nogenlunde. Jeg prøver at løfte hendes ben op i lodret stilling, så de støtter på mine skuldre, men det bryder hun sig ikke om. Jeg prøver at kysse hende en del, og det bliver nogle meget korte kys, da hun giver udtryk for at det vil hun ikke have for meget af, selv om det loves højt og tydeligt i annoncen. Jeg ender med at holde hendes hoved kortvarigt mellem hænderne,  imens jeg kysser hende og kommer i en tiltrængt og gennemsnitlig orgasme. 

Alt i alt en ret middelmådig oplevelse, som kun trækkes op på en 5/10, grundet det meget rimelige prisniveau og hendes rimeligt sexede look. 

Hun er sådan set sød nok at snakke med, men alt det der lægges op til i den meget opgejlede annonce, holder desværre ikke i virkeligheden. 

IKKE noget nær en GFE.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

https://www.eroguide.dk/forum/topic/89644-lisa-køn-og-smuk/?page=2

Ja, hun er blevet anmeldt en del gange før; her er hvad jeg selv skrev i ovennævnte tråd:

For det første er jeg i tvivl om billederne overhovedet er ægte. I så fald er de adskillige år gamle og voldsomt retoucherede. Jeg mødte en pige som var kvabset, havde mindre bryster og et helt andet tandsæt end på billederne. Jeg kan ikke udelukke at det var hende, men vi er langt fra den lækre tøs på billederne. Som andre har nævnt har hun født. Og det kan i den grad ses på maven. Jeg skulle være gået, men blev desværre. 

"Der er nogle ting hun ikke vil..." Det tør siges. Det var en lang og træls vej op ad bakke med hende. Voldsomt irriterende. Et eksempel er hendes manglende vilje eller evne til at sprede sine ben !?, men listen er lang. Også flere ting som ellers annonceres med. Skriv pm hvis du vil vide flere nogos.

Jeg blev som sagt, så hun var alligevel fuckable, men det er altså også det bedste der er at sige om denne polak.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...